ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי 2 שלטים למחשב עם חיבור USB וכשאני מחבר אחד מהם הם לא עובדים. כל דבר אחר שאני מחבר לUSB במחשב עובד חוץ מהשלטים מה לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למדפסת משולבת, בעלת הדפת צבע באיכות טובה, חסכונית, פונקציונלית ולא לועסת נייר. טווח מחירים 250-500 ש"ח כרגע מתוך מה שמצאתי בטווח המחירים שלי היא מדפסת הזאת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=824184 אבקש להמליץ לי אם המדפסת הזאת טובה מבחינת מה שאני דורש וגם האם הפקס שלה מובנה או דרך תוכנה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות כרטיס usb 2.0 עם צ'יפסט של NEC באיזור תל-אביב. מחיפוש ב- zap מצאתי רק בפנדה ובלמיר והם רחוקים לי... רק לא להציע לי לקנות עם צ'יפסט של VIA כי כבר בדקתי והם פשוט לא עובדים על הלוח שלי...
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הי, לא מזמן קניתי את ה Saitek Cybrog Evo Force, אבל הוא לא מכוונן (calibration) וגם ה rudder שלו לא בסדר... http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/UNCALIBRATED.jpg מה עושים עם זה? :עריכה: מצאתי את הפתרון, מורידים את הדרייברים הכי חדישים, זה מוסיף עוד TAB בהגדרות של Deadzone, ואז מזיזים את המדים למינמום האפשרי שהקווים האדומים מגיעים. אפשר למחוק - או בעצם להשאיר לאנשים שעושים חיפוש
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר נתן לי לוח כתיבה HYPERPEN8000 של AIPTEK מה שחסר זה "העט" בשביל להשתמש במכשיר אולי למישהוא יש רעיון איפה אני יכול להשיג את העט? לפי מה שראיתי זה שלא מוכרים יותר את הדגם הזה מה שכן מוכרים זה דגם HYPERPEN6000 אולי אפשר להשתמש בעט שלו? אין לי ניסיון במכשירים האלה תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
החלטתי לקנות לעצמי גיימפד חדש למחשב, חשוב לי שהוא יהיה חוטי ושיגיב טוב, אני מתכוון לשחק המון, ובכל מיני משחקים, שמתי עיניים על Razer Onza\Tournament Edition אבל לאחר בדיקה נראה כאילו הן מאוד שבירות, אשמח להצעות [התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח אפשר לחרוג מעט אם הדיל שווה לדעתכם] ומקווה שזה המקום הנכון אם לא אני אשמח להעברה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני בתהליך של קניית עכבר ומקלדת חדשים, איני מעוניין להשקיע כסף רב ולכן אקציב לעניין עד 100 ש"ח לשניהם. השאלות שלי הן: א. בקשר לעכבר, DPI אני מבין זה הדיוק של העכבר, קיימת תוכנה שבודקת את ה-DPI של העכבר שבשימוש כעת? ב. בקשר למקלדת - יצא לי לשחק במשחקים שדרשו לחיצה על מס' מקשים בו-זמנית וקרה שלאחר לחיצה על 4 מקשים (אם איני טועה) זה היה נחשב כאילו רק המקשים הראשוניים שנלחצו אכן נלחצו, ואת השאר הוא לא תפס, לעומת מחשבים אחרים עם מקלדות משוכללות יותר, בהם שמתי לב שניתן ללחוץ על מס' מקשים והמחשב קולט את כולן (במקלדת מייקרוסופט למשל). רציתי לדעת במה זה תלוי ואיך אוכל לדעת שהמקלדת שאני קונה תזהה לחיצה של מס' לחצנים ולא תעשה לי את הבעיה הנ"ל? האם יש תוכנה שבודקת זאת? …
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי 100 ש''ח ואני לא יודע מה לקנות עכבר חדש או אוזניות כרגע יש לי את 2 הדברים אבל לא הכי טובים אוזניות של GENIUS ועכבר של HP אופטי אוזניות אני מוכן להשקיע עד 100 ש''ח ההתלבטות היא האם עכבר גיימר מקצועי יהיה שינוי משמעותי מ HP שלי, אם כן אני מוכן לחסוך לעוד איזה 300 - 350 ש''ח או אם יש משהו משתלם יותר אז ברור חשוב שיהיה לגיימר כי אני משחק הרבה FPS כמו GRAW,PREY,BF וכו' או שעדיך להחליף את האוזניות :s05:
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מאמר אשר ישווה\יפרט את הטכנולוגיות השונות במסכי LCD (משמע סוג הפנל - איך עובד יתרונותיו חסרונותיו) אשמח לעזרה, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
מדפסת hp משולבת מודל 4343 מעתיקה בסדר אך כששולחים הדפסה הדף יוצא ריק. אין אינדקציה על מחסור בדיו או משהוא כזה. יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה מודם ADSL של USR הוא מתחבר לקו טלפון רגיל שיש בבית והוא מתחבר ל USB האם הוא טוב ? : והאם אני יכול לגלוש איתו עם שרת רגיל כמו שיש למודם כמו קוי זהב? : הנה הלינק של המודם http://www.usr.com/products/dsl/dsl-product.asp והנה התמונה שלו ובבקשה תנו לי תשובה מהר כי אני רוצה להזמין אותו.
-
- 50 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
קודם כל מגיע לך קרדיט על החדשות העדכניות והמאמרים המעניינים, אך בכל זאת, יש לי הערה קטנה ומספר שאלות: "גבוה" זה שם תואר זכרי ו"גבוהה" נקבי, כך שאתה יכול בקלות לנחש איפה בדיוק דרוש תיקון בידיעה מהיום על כרטיס הרדאון AIW. שגיאות דומות מופיעות בעוד מספר מקומות, בינהם בעמוד הראשון של הכתבה על נגן ה-MP3 של Pine ("תמוהה" במקום "תמוה"), Speaking of which...יש לי מספר שאלות לגביו: מהי הפולאריות של מתאם ה-AC/DC? כלומר היכן נמצא ה-'+', בחלק הפנימי או בחלק החיצוני של תקע יציאת המתאם? האם קיימת אפשרות לנווט בין שירים שקיימים בתוך תיקיה מסויימת בלבד או רק בין תיקיות? במילים אחרות, אם ב-CD ישנם 5 אלבומים שונים (כל אחד בתוך תיקיה) האם כל השירים יופיע זה אחרי זה, או שתהיה הפרדה בין כל תי…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי מכונה משולבת MFC-425CN של BROTHER לאחרונה נגמר לי הצבע השחור אז שמתי מחסנית דיו גנרית, לא מקורית של BROTHER עכשיו המדפסת מדפיסה את כל הצבעים חוץ משחור. אין הודעות שגיאה, פשוט לא מדפיס שחור. האם זה יעזור אם אני אתקין מחסנית דיו שחור מקורית או שהרסתי את המכונה ועכשיו שום דבר לא יעזור?
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
-
לפני איזה חצי שעה הוא עבד אבל כל כמה דקות הוא נתקע ועכשיו הוא בכלל לא זז יש פיתרון? לקח לי להכנס לכאן איזה 5 דקות(מלא tabים)
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כאילו ההבדל היחידי בינייהם שה ה150 הוא לייזר לא יודע מה ההבדל בידיוק בינו לבין האופטי...כאילו זה דיוק אבל עד כמה? אולי יש משהו אחר טוב יותר בסביבות ה 100-150 שקל אפילו עד 130... תודה...
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
חשבתי שהגיע הזמן לשפר קצת את המחשב, אני משתמש בו להכל: linux, windows, משחקים וכו.. יש לי כרגע כ- 1500- 2000 ש"ח להשקיע.. המטרה היא לגמור עם שני מחשבים, אחד חזק שישמש כמו שכתבתי.. להכל, והשני סתם לנסיונות בסביבת רשת (העיקר שיריץ 2000 בצורה סבירה). כתבתי את מפרט המחשב הקיים ומפרט החלקים שאני חושב לקנות. מחשב קיים Intel pentium 2-300 lucky star BX400 100mhz fsb Voodoo 3-3000 128MB sdram 133 128MB sdram 100 HD WD 30GB 7200 32X CD-ROM YAMAHA 16 10 40 CDRW creative ensonique audiopci sound 2 כרטיסי רשת זולים רמקולים פשוטים 300W MIDI ATX הקנייה חדש duron 1000 ELITEGROUP K7S5A AMD Hercules 3D Prophet II MX 400 Micron 128 pc 133 M…
-
- 62 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
-
חיברתי את המחשב לטליזיה. החיבור נעשה באמצעות( tv out (rca בכרטיס מסך למתאם ל-21 pin בטלוזיה כניסת video(במתאם יש 2 כניסות בלבד video ו-audio). אני מעונין גם לשמוע דרך הטלוזיה לכן ניתקתי את הרמקולים של המחשב וחיברתי במקומם את כניסת הaudio של הטלויזיה אבל לא הצלחתי לשמוע בטלויזיה , מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
לאחר התלבטויות החלטתי שאני אקנה את הג'יפורס 3 T200 הזול ובכרטיס קול אני אשקיע בפעם אחרת, ובסכום שנותר אקנה מסך 19 טוב יותר מה כדאי לי ? התקציב הוא בערך 2300 (בערך, אבל אל תגידו "תוסיף [glow=red, 2, 300]רק[/glow] 200 שקל ותקנה .....) חשבתי על סמסונג 959 אבל אין לי מושג מה הנתונים שלו כי הוא לא מופיע באתר הרשמי הצעות ?
-
אני הולך לעשות OC כבד ורוצה מארז כמה שיותר מאוורר,ספק כבר יש לי (TP430).
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אהלן. יש לי עכבר אלחוטי ואני מרוצה ממנו... הייתי רוצה להוסיף גם מקלדת אלחוטית אבל כל מה שאני מוצא זה רק סטים של עכבר+מקלדת ולא יהיה לי שימוש בעכבר... האם קיימת אך ורק מקלדת? תודה לעונים, גיא.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון אני לא מצליח לסרוק קבצים בשום צורה (לא למייל, לא לקובץ...). בלחצנים שעל המדפסת אני בוחר באופציה : "Scan" ---> "Scan to File/image/email" ואז הוא רושם "Connecting to pc" ולא מבצע כלום. אשמח לעזרה בהקדם האפשרי. תודה, אבי
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
היי לכולם רציתי לקבל יעוץ מה מבין השלושה הבאים כדאי לקנות: 128 MB DDR NVIDIA TI-200 - VIDEO IN - TV OUT - 256BIT - GEFORCE 3 - SOFTWARE VIDEO EDIT / MSI DVD / 3D Glasses - Can be overcloced to 480 Mhz safely with included software של MSI שעולה 1054 ש"ח או MSI G4MX460-VT - 64 MB DDR NVIDIA Geforce 4 MX 460 - TV OUT - Video In - Retail שעולה 836 ש"ח או Hercules 3D-PROPHET-FDX- 64MB DDR AGP*4 ATI RADEON 8500 LE CHIPSET - DVI/TV OUT שעולה כ - 930 ש"ח תודה רבה שרון
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-