עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Madmonator,

אני רוצה לשחק משחקי מכות / ספורט על המחשב שלי שמחובר גם לטלויזיה ואני מחפש שלט שיעבוד לי טוב דרך המחשב.. מה הכי מומלץ? עד בערך 200 שקל. ואם אפשר לדעת מה הדרך הכי טובה לחבר את השלט? אם זה רלוונטי זה הפירוט מחשב שלי: מעבד :intel i5 4670K 3.40Ghz מאוורר למעבד: NUGEN 4 SCMG-4000 SCYTHE כרטיס מסך: GEFORCE GTX 770 SC 2GB-5 EVGA לוח אם: Z87M-G43 SATA3 USB HASWELL 1150 msi ספק כוח: A PFC VS650 650 W CORSAIR כרטיס SSD: ד samsung 840 2.5'' SATA3 120GB דיסק קשיח: 2TB S2/S3 7200 64MB TOSHIBA זיכרון RAM: ד CRUCIAL 4GB DDR3 1600MHZ

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by The_Maestro,

שלום לכולם! שמעתי שניתן לשפר את מהירות הצריבה ושל עוד כל מיני דברים בצורב הנ"ל בעזרת עידכון קושחה. זה נכון? ואם כן מאיפה משיגים עידכון כזה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by !_Evil_!,

אני מקווה שאני יצליח להחזיר את הספק שמקבלים איתו כי אני קונה ליברטי. עכשיו המפרט הזה יכנס בו: מעבד Intel Pentium D 930 3.0GHz 2x2 MB לוח אם GIGABYTE GA-8I945P-PRO ספק כח Enermax Liberty 400W שלוש שנות אחריות דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS כרטיס מסך POINT OF VIEW GEFORCE 7600GS 512MB זכרון DDR2 1G Mb 667MHz Twinmos יהיה מרחב עבודה? לא יהיה בעיה של מקום? עם לא תמליצו לי על מארז שעונה לדרישטת שלי עד 300 שקל(אני לא רוצה טרנספורמר)

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Brother DCP7010 או HP M1005 תודה!

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  5. חברה צריך עזרה דחוף! מה אתם אומרים על העכברים של GENIUS ? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1922 לעומת זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1921 פשוט אין במלאי את הMX518.. שווה לחכות לו וזהו ? עזרה דחוף בבקשה ! תודה OCELOT

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  6. Started by nevodavid,

שלום, אני צריך המלצה על מקלדת שטובה למשחקי RTS הכוונה תגובה מהירה, נוחה, רצוי חוטית, המשחק העיקרי שאני משחק בו הוא Command and Conquer: Tiberium Wars / Kane's Wath, כרגע יש לי מקלדת של מיקרוסופט אלחוטית, שאני לא ממש מרוצה ממנה, לפעמים למשל שאני לוחץ זה לא קולט... אשמח למקלדת טובה או מקלדת מיוחדת למשחקי RTS עם פיצ'רים טובים(לRTS), כמובן מקלדת במחירים סבירים...

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  7. Started by xbx,

http://www.pch.co.il/docs/pd-1736022818.htm או http://www.pch.co.il/docs/pd-1934879821.htm יש להם בערך את אותם מחירים

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  8. שלום...אני יודע שלא נהוג לרשום ככה שדרושה תשובה דחופה וכאלה אבל זו באמת החלטה שצריכה להיתקבל מהר...כי אני משיג את זה דרך מישהו.. אוליי מטומטם האמת אבל זאת השאלה ואשמח אם תענו: הגה של מחשב למשחקי מירוץ וכאלה שמיתחבר בUSB יכול להיתחבר לפלייסטיישן2 (יש לה חיבור USB)??? שניהם USB...צריכות ליהיות בעיות מיוחדות? או שזה מתאים גם למחשב וגם לפלייסטיישן? זה לאחי הקטן אז אודה אם תוכלו לענות...

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by Guarding angel,

היי החלטתי בסופו של דבר להזמין את המארז GIGABYTE 3D Aurora http://shop.keynetik.co.il/he/%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%AA/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9D/%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%98/GIGABYTE_3D_Aurora איזה ספק טוב בשבילו עד 200ש"ח?

10. Started by amisha,

היי , המדפסת צריכה להכיל : סורק (רצוי באיכות טובה) , פקס , דופלקס וכמובן מדפסת . אני נוטה ללייזר כי אין לי צורך בצבעוני ,ואני לא מרבה להדפיס . יהיה נחמד אם יהיה חיבור רשת ( עוד יותר נחמד אלחוטי ) מה תאמרו על אלו : canon MF4570dn http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796457 brother 7460dn http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=793842 עד 1000 שקל , אפשר למתוח .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by mazoneli,

יש לי מקלדת אלחוטית שלא באחריות כבר, עכשיו לא עובדים המקשים 3 4 ו ESC יש מעבדה שמתקנת מקלדות ?.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. 1. העובדה שאין לה מתאם PS/2 ורק USB אומרת משהו? מהירות משהו.. 2. האם מישהו התנסה איתה והאם קל להתרגל למקלדת כזו? 3. למישהו יש אולי את המידות שלה? לעומת מקלדת פשוטה של מיקרוסופט.. 4. האם הוא בא עם עברית על המקשים? אני כנראה אקנה אותה באמת כי זה באמת חשוב בריאות היד.. מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by trxman,

שלום לכולם! אני מאוד מתלבט בקשר למארז וספק ורציתי לראות מה אתם מציעים. התקציב שלי עומד על 600 ש"ח, אך אם תיהיה אפשרות לרדת מהמחיר הזה....לא יזיק :]. - אני ממש לא רוצה מארז יפה עם חלונות שקופים, מארז מארז בלי דברים וויזואלים למיניהם אך שתיהיה אפשרות לשים בעתיד מאווררים. - בקשר לספק, אני חושב שיספיק ספק 350 וואט איכותי. leadtek gf6600gt 1024ram AMD A64 3000 venice s939 DFI Infinity nf4 ultra sata2 תודה רבה! :]

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  14. שלום אני מתכנן להקים לאבא שלי מחשב בעל שמונה מצלמות וידאו במעגל סגור שיקליטו את העסק 24 שעות ביממה... יש בידי כבר ארבעה מצלמות בעלות חיבור DVR אם אני לא טועה, מחוברת לממיר אשר מחובר לוידאיו ולטולוויזיה - העניין הוא שאיכות ההקלה על הפנים, זה רץ בקצב הקלטה בעל מספר פריימים נמוך יחסית לשנייה ככה הכל קופץ ואי אפשר להבין כלום מההקלטה... לכן חיפשתי לי וחיפשתי ומצאתי באתר זיגזג2000 את הקטגוריה "ציוד מעקב בוידאיו" אשר אליה תוכלו להיכנס בלחיצה על הלינק הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=388&newitem=true בקיצור הרכבתי לי את המחשב האידאלי לעניין, מחשב בעל זכרון טוב, מעבד טוב, מאיץ גראפי טוב והארדיסק טוב בכדי שיוכלו להריץ לי את ההקלטה באופן חלק וללא תקלות כל…

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  15. בס"ד רכשתי מסך LENOVO 21.5 אינץ' את הכבל שלו משום מה , אני לא מוצא רכשתי מרשת KSP כבל HDMI 4K בסכום של כ-35-40 שקלים רציתי לדעת האם תינתן לי אותה התפוקה , או שהכבל החדש הוא פחות טוב ? מה ההבדלים בצפייה לאחר החלפת הכבלים ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Pr0Xy,

אהלן! הפקס של העסק שבק חיים, ובהזמנות זו אני רוצה לקנות מדפסת משולבת פקס חדשה. אודה למי שיוכל לעזור לי בחיפושים התקציב הוא כ-700 ש"ח. אפשר יותר ואפשר פחות, כמידת העלות/תועלת. כשאמרתי, צריך שהמדפסת תהיה משולבת פקס. צבעונית כמובן. דיו/לייזר - לא כזה משנה לי. יכולות של הדפסה דו"צ, הדפסה מהטלפון, ודיו/טיונר חלופי זול - תהיינה מבורכות. תודה רבה! אייל

17. שלום, ברצוני לקנות מדפסת משולבת. לא הכי זולה, אך גם לא יקרה מדי. לאחר בדיקה באינטרנט, מצאתי את שני הדגמים האלה בטווח המחירים הרצוי לי (400-500) מה דעתכם? איזו מדפסת איכותית יותר? יתרונות/חסרונות? אם אני מבין נכון, ה-CANםמ עשויה ממתכת וגם יש עליה שנתיים אחריות. לעומת זאת, ל-HP יש נתוני יצרן טובים יותר. מה אתם אומרים? אולי בכלל מדפסת אחרת בטווח מחירים זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  18. Started by prozaq,

שלום חברה ! אז ככה אני בבעיה ... התקנתי אקס פי 64 ביט ואין דרייברים למערכת הזאת ! יש למישהו מושג מה אני עושה ? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  19. האם הבקר של הXBOX 360 האלחוטי יכול לשמש גם כגיים פד למחשב?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  20. Started by LennonRulz,

מצטער אם זה לא הפורום המתאים, לא מצאתי כ"כ משהו יותר קשור. בכל מקרה, נשארו לי עוד כמה שקלים בויזה הנטען(17.57) והתוקף שלה תכף פג אז אמרתי שאולי אני אקנה איזה כבל HDMI פשוט, לראות מה האיכות של הכבלים הסיניים. על איזה פרמטרים צריך לשים דגש? אני יודע שאלה כבלים זולים אבל בכל זאת.

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  21. כי המחיר שונה מאוד...

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  22. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש KVM סוויטש של DVI ל-2 מחשבים...ממה שראיתי המחירים נורא גבוהים בסביבות 600-700 שקל ולא תומכים ב רזולוציה של 1680*1050 יש המלצות על KVM DVI במחיר שפוי שמספק תמיכה ברזולוציה הנ"ל???

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by OmRi|S,

דבר ראשון אני צריך את המדפסת להדפסת תמונות באיכות טובה כמו בחנות צילום עכשיו יש לי המלצה על שתי מדפסות רציתי להתיעץ עם מי שמבין מה יותר טוב ואם יש לו משהו יותר טוב... הדגמים שהוצעו לי הם : Canon Pixma IP4600 ו : HP Officejet Pro 8000 תודה...

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  24. Started by y_i_c,

מישהו יודע אם מעבד AMD מסוגל לדפוק את הלוח!!! כי משהו ממש מוזר קורה!!!!! שלחתי את המחשב של אח שלי למעבדה (אחריות) הם החליפו ספק ולוח! ושמו מעבד זמני שלהם לראות שהכל טוב! או קיי הכל עבד סבבה!!! הם הוציאו את המעבד שלהם שמו את שלי המחשב נדלק!!! שמו את הכרטיס מסך שלי (Geforce 3 T200) ומחשב לא נדלק!!! החזירו כרטיס מסך שלהם מחשב גם לא נידלק!! עכשיו לא נראה לי שהכרטיס מסך הרס משהו כיוון ש א. לא נראה הגיוני! ב. הרצתי אותו על המחשב שלי במשך כמה ימים ולא עשה בעיות!! מה שלי נראה שה מעבד דופק הכל!!!!

• 25 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. asus geforce 2 gts 32mb ddr או innovision geforce 2 ti 64mb ddr יש הבדל משמעותי בגראפיקה? אומרים ש-innovision לא כל כך איכותית אבל זה מתבטא בגראפיקה בצורה ממש משמעותית? וקחו בחשבון שיש לכרטיס השני פי 2 יותר זיכרון ככה שעומק הצבעים אמור להיות יותר טוב והביצועים שלו גם הרבה יותר טובים.

• 32 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.