עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. פתאום ככה סתם התחיל לעשות רעש אני מת פה אם הצתרך אני יקנה ספק חדש זה ספק ג'נרי גרוע 400watt

• 13 תגובות
    • 911 צפיות
  2. Started by SilentDawn,

שלום, אני מחפש הגה איכותי למחשב בתקציב של 450 ש"ח. חשוב מאוד שיהיה לו Force Feedback וזווית סיבוב של יותר מ-180 מעלות. בנתיים המועמד הרציני ביותר שלי הוא SpeedLink SL-6697 http://www.imshops.co.il/pl_product~SL-6697~21~19.htm הבעיה שאני לא יודע עליו יותר מדי מבחינות איכות ואמינות, אז אשמח אם מישהו מכיר אותו ויכול להאיר את עיניי. במיוחד מטרידות אותי כל השמועות על בעיית פונציומטרים בהגאים מסוימים (MOMO לדוגמא) שגורמות למשחק לחשוב שלחצת על דוושה עד הסוף כשבעצם לחצת רק מעט. ואם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לשמוע (G25 ו-DFP זה יותר מדי בשבילי, אני רוצה משהו יחסית בסיסי אך איכותי)

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  3. Started by magafaim,

אני רוצה לקנות עכבר חדש...חשבתי ללכת על MX518 יש עכבר יותר טוב בטווח המחירים של הזה?

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  4. שלום ברשותי המכשיר פקס SAMSUNG SCX-4521F רציתי לדעת איך בדיוק אני יכול לסרוק דף למחשב יש פה תוכנה שקוראים לה ScanToPc אבל לא הבנתי איך משתמשים בה תודה

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  5. Started by Satlan,

אהלן, יוצא לי לרכוש מחבר G9 יד שניה (קיבל כמתנה) במחיר הזה. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  6. Started by אבשה,

שלום, אני רוצה לקנות הגה למחשב ואני לא יודע מה המחירים אז אני מקווה שתכוונו אותי. אני לא מתכוון לחרוג מהתקציב אפילו שיהיה יותר זול, אני אישית מעדיף את חברת לוגיטק והמליצו לי על ה- LOGITECH MOMO RACING. תודה. מחכה להצעות. נ.ב האם ה-LOGITECH MOMO RACING בא עם דוושות? ואני יקנה הגה רק אם יש לו דוושות, תודה.

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  7. חיפשתי מקלדת בסביבות 100 ש"ח, בגלל שאני מוגבל במקום לא אוכל לשים מקלדת מולטימדיה עתירת רוחב. מהמקלדות עם המבנה הרגיל הגעתי לשתי המקלדות בכותרת,להן 2 כניסות USB ולאודיו לשליטה מהמקלדת. 1. מה ההבדל בינהן מלבד מיקום היציאות- מי יותר ממולצת? 2. במחיר הזה כ-120 ש"ח -המלצה למקלדת עדיפה? תודה

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  8. איך זה ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22623

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  9. היי, קניתי לאחרונה את הגיימפד שבכותרת. התקנתי את הדרייבר העדכני מהאתר של לוג'יטק והפעלתי שם את פונקציית הרטט. בעמוד ה-test של הגיימפד בלוח בקרה, הרטט עובד. אך כשניסיתי לשחק איתו במשחקים שונים, לא היה רטט. המשחקים שניסיתי: GTA 3, GTA San Andreas, Simpsons Hit & Run. במשחק של הסימפסון יש אפשרות ספציפית להפעלת רטט. למרות שאפשרתי אותה, לא היה רטט במשחק. אולי בכל זאת לא עשיתי משהו כמו שצריך. אודה לכם על סיוע בנושא.

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  10. יש מדבקות ל ergo525? אם כן מאיפה יש להשיג?

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  11. שלום לכולם. אשמח לקבל המלצות טובות לסורקים, כמו גם מה יש לבדוק בעת רכישת הסורק. התקציב בסה"כ גמיש, מכיוון שאיני בקיא בטווח המחירים, אך ההעדפה היא לא לשלם יותר מ100-200 ש"ח - בתנאי שהמוצר אכן איכותי.

12. אני מתלבט בין שלוש האופציות האלו עכבר אלחוטי אופטי Logitech דגם Wireless Mouse M305 http://ivory.co.il/product.asp?productid=4413&CatCode=412 עכבר אלחוטי Microsoft דגם Mobile Mouse 4000 טכנולוגיית BlueTrack http://ivory.co.il/product.asp?productid=4702&CatCode=412 עכבר לייזר אלחוטי Logitech דגם V450 Nano http://ivory.co.il/product.asp?productid=5142&CatCode=412 המחיר לא משנה, חשוב לי יותר האיכות תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  13. במחיר שמתקרב ל goldtop ? (404 ש"ח)

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  14. מי מכיר מי יודע עד היום היה לי HP4400 והוא ממש לא טוב. אני סורקת תמונות. ולכן צריכה סורק שטוח. תודה מראש

15. מצאתי דריבר רגיל למדפסת אבל אני צריך דריבר שאני יוכל גם להשתמש בסורק זה הדגם המלא של המדפסת, samsung scx-4z16f.

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  16. שלום, נתקלתי במקלדת הזו באמזון במחיר ממש מפתה, תהיתי אם מישהו יודע משהו על טיב המקלדת ו\או החברה כי לא שמעתי עליהם מעולם... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  17. Started by avihy,

אחרי שהמדפסת שלי התקלקלה, אני רוצה לקנות חדשה במקומה. אשמח להמלצות למדפסת משולבת בתקציב עד 800 ש"ח

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  18. Started by htdaniel99,

קניתי תחליף דיו לHP 2423 והמדפסת לא מצליחה להדפיס ,כאשר אני נוגע במקום שממנו יוצא הדיו אין שום צבע,המקום יבש לחלוטין,קניתי עוד דיו ושוב אותה בעיה.השאלה היא האם הבעיה היא עם הדיו או שהמדפסת היא הבעיה?

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  19. שלום לכולם, הייתה ברשותי מדפסת משולבת של Brother מסדרת DCP קניתי אותה מרשת DMO לפני 3 שנים מתוך תקווה שהם ימשיכו את השירות שלהם של תיקון מדפסות המדפסת התקלקלה לפני שבוע וגיליתי שהשירות הזה כבר אינו קיים DMO ואם אני רוצה לתקן את המדפסת רק בדיקה תעלה לי כ 100 ש"ח בכל מיני מעבדות האם יש חנויות או יצרניות שכן מתקנות את המדפסות שקונים אצלן ? ( אני לא מדברת רק על תקופת האחריות ) ומעבר לשאלה הזו אשמח להמלצה למדפסת תקציב 400-500 ש"ח משולבת לשימוש בייתי עלות דיו נמוכה רצוי הדפסה שקטה יחסית אני מתלבטת בין צבעונית ושחור לבן נראה לי שמבחינת עלויות אם שחור לבן אז עדיף ללכת על לייזר ואם צבעונית אז הזרקת דיו אני צודקת ? אשמח להמלצות לכל כיוון בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  20. Started by LazyBoy,

הי, קיבלתי סטיק זהה לזה שבקישור http://cgrempire.com/2010/01/asciiware-fighting-stick-for-ps1/ יש לי מתאם לUSB אבל אני לא מצליח לגרום למחשב לזהות את הסטיק. הוא כן מזהה חיבור של גויסטיק אבל הוא לא מופיע במסך set up USB game controllers אני עובד עם win7 64bit אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  21. Started by mrBezos,

מחיר שאני מוכן להקציב לציוד מקסימלי: 850 ש"ח מה אני צריך: מקלדת, עכבר, פד (רק אם זה משפיע בצורה משמעותית על הביצועים) מאפיינים לעכבר: Palm grip, עדיפות לארגונומי ליד ימין, גיימינג (RTS, RPG FPS), עדיף אל חוטי ונטען - עד 400 ש"ח מאפיינים למקלדת: עדיפות לחוטי, נוח להשתמש בה ולהקליד בה, לגיימינג כמו שפירטתי קודם - עד 350 ש"ח פד: (במידה וזה באמת משפר את הביצועים), נוח לשימוש, נראה טוב (מה לעשות...) - עד 100 ש"ח כיוון - אני אשמח לחו"ד על מה שאני חשבתי לקנות: -עכבר: Mionix Naos 5000 -מקלדת: לא חשבתי על משהו ספציפי -פד: Razer Vespula (רק בגלל מראה ושהחברה ידועה, אין סיבה אחרת) הערה: - נניח והעכבר עולה 300 אז אפשר להוסיף 50 למקלדת ו50 לפד (באופן תיאורטי, כל עוד לא חורג את ה850, …

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  22. Started by nw,

האם ה-AMD XP יותר טוב מה-AMD הרגיל מבחינת ביצועים? זאת אומרת אם משווים בין מעבד XP למעבד רגיל אם אותה מהירות שעון יש ביניהם הבדלים? או שהכל עניין של שיווק?

23. Started by Pc_Master,

שלוחות של GIGABYTE עדיפים מלוחות של ASUS ל פלטפורמת AMD?

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  24. Started by oNam,

SB live 5.1 - 45$ - 210 NIS הכרטיס הזה שווה 210 שקלים? תודה, אנא נמקו

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  25. Started by slider,

חבר שלי מתכוון לקנות מחשב מבוסס pentium 4 , עם זכרון DDR , התקציב שלו הוא 4000 ש"ח. תמליצו לי בבקשה על מפרט ועל חנות. (ועל תגידו לי להסתכל במפרטים מומלצים כי המחירים שם ממש לא מעודכנים) תודה

• 6 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים