עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by mishka1,

הייתי רוצה לקנות מקלדת טובה (לוגיטק או משהו כזה) אבל אני מפחד שהיא תגיע בלי אותיות עבריות עליה. האם זה נכון והאם קיימות דרכים "להדביק" אותיות למקלדת ? לאו דווקה עבריות... נא לא להציע להדביק מדבקות נייר - זה מכואר ומתלכלך אחרי זה. תודה

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  2. Started by 0xIDE,

יש לי סט מקלדת ועכבר של לוג'יטק S520 ופאד אלחוטי RumblePad 2 הם באו עם סוללות רגילות ואני רוצה לקנות נטענות אבל אני יודע שצריך לקחת סוללות עם mAh מתאים כדי שלא סתם יתבזבזו כמה צריך (mAh)?

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  3. שלום, יש לי בעיה במיקרופון המובנה של המצלמה Logitech QuickCam Pro 9000. יש תדרים שהוא משמיע רישרושים אני לא יודע מה לעשות זאת מצלמה דיי ישנה. יש לי כמה אפשרויות 1)לקנות מצלמה חדשה 2)לקנות רק מיקרופון חדש (אם כן אפשר המלצות?) 3) לתקן את המצלמה (זו האופציה שאני הכי מעדיף אבל אני מפחד להרוס אותה לגמרי ואיש מקצוע בטח יעלה יותר ממצלמה חדשה) מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  4. תראו מה מצאתי באתר של הרקולס : Installing ATI reference drivers 7.67 or higher will cause your computer to reboot automatically. Please use the 7.66 drivers provided on this web site. A bios and drivers fix will be available soon. If you already installed reference drivers, please follow this procedure: - Press F8 during Win2k/XP boot sequence - Choose "safe mode" - Uninstall ATI Drivers through "Control Panel" "Add/Remove Programm" - Reboot, and reinstall 7.66 Drivers . Concerned Hardware: - Hercules 3D Prophet FDX 8500 LE מה דעתכם ? מה זה אומר ?

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  5. Started by nw,

האם ה-AMD XP יותר טוב מה-AMD הרגיל מבחינת ביצועים? זאת אומרת אם משווים בין מעבד XP למעבד רגיל אם אותה מהירות שעון יש ביניהם הבדלים? או שהכל עניין של שיווק?

6. Started by EladBr,

שלום לכל חברי הפורום, אני מתכוון לקנות בעזרת ה' סט מקלדת ועכבר אלחוטי חדש. עכשיו ההתלבטות שלי היא כזאת: או MX3000 שהוא יותר ישן, יצא מלפני איזה שנה וחצי אפילו טיפה יותר: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=344873 או MX3200 שהוא יחסית חדש: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=506302 די חשוב לי הגלגלת של הווליום אבל אני יסתדר בלעדיה. השאלה היא האם ה-3200 יותר טובה כדי שאני יוסיף 100 שקל ויקנה אותה?

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  7. Started by giliboy,

אוקי אנשים יש גיפורס 4 ב"פלונטר" החברה "האהובה" ביותר.... ;D ;D ;D מחירים דווקא יחסית זולים לארץ של חברת Gainward מי שמעונין שכנס לכאן

8. היי, חבר ביקש ממני לברר למענו איזה פאלם נחשב לטוב ביותר כיום, כלומר מציע את התמורה הטובה ביותר לכסף, עד 1400 ~ 1500 ש"ח. האם יש כאן כאלה שמתעניינים ? מבינים בנושא ? בהתחשב בעובדה שאני לא מבין כלום בנושא זה, כל מידע יעזור...ואנא פרטו ככל שניתן. הוא כמובן מתעתד לרכוש אותו כאן בארץ תודה HF

• 11 תגובות
    • 931 צפיות
  9. מעבד- AMD Athlon XP 1800 MHz זיכרון - 256 MB DDR לוח אם - PC Chip ומארז תואם לחלקים תגידו לי אם שווה לרכוש אותם ב 1660 ש"ח תודה לעונים ;D

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  10. Started by TripMan,

אאני מתלבט בין שלושת הדגמים הבאים של : Sennheiser Sennheiser HD 201 Sennheiser HD 202 ‏Sennheiser EH 150‎ יש באמת הבדלים ביניהם? תודה מראש ה201 הכי זולים..145 ש"ח ה202 הכי יקרים 175 אני רוצה אוזניות בשביל המשחק AMERICAS ARMY ... אוזניות טובות מאוד עוזרות במשחק הזה בשביל לשמוע יותר טוב צעדים בשחק ולהבין איפה באים אויבים וכו'.. האם האוזניות הללו הן יותר מדי עבורי?

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  11. Started by Fertilizer,

אני מחפש המלצה לסורק, הפרמטר הכי חשוב לי זה המהירות סריקה. ועכשיו השאלות: 1. מה הסורק הכי מכיר שניתן לרכוש ? 2. האם הוא מכיל פידר (Feeder)? 3. כמובן שאשמח לקנות את הסורק הכי משתלם ביחס למהירות ומחיר. כל תגובה תתקבל בברכה

12. Started by .AloN,

אוטוטו אני מקבל את המחשב החדש והמחשב הזה יעבור לאבא שלי. עכשיו למחשב הזה אין בכלל חיבור USB (כן אני יודע.. הוא מאוד ישן) ואבא שלי מתכוון לקנות מצלמה דיגטלית עוד מעט. רציתי לדעת אם ניתן להוסיף מעין כרטיס USB ללוח שאין לו כלל וכמה בערך הוא עולה. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  13. זה לא שאני צריך לקנות סורק או משהו פשוט מעניין אותי לאיזה חברה יש סורקים טובים יותר? canon?epson?.. לי יש את lide 30 של קנון, נחמד ביותר אני די מרוצה ממנו, כמובן שאם אני אקנה סורק עם נתונים יותר רציניים אפשר יהיה להנות מאיכות יותר גבוהה בסריקה של כל מיני מגזינים.. אבל סה"כ אחלה סורק קיצר.. מה הכי טוב מהניסיון האישי שלכם?

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  14. Started by arikez,

קניתי אל-פסק ADVICE 700 עם חיבור COM למחשב אך אין לי יציאות COM בלוח (ABIT AW8) האם ניתן לחבר אותו איכשהו? אם לא איזה אל-פסק קיים עם חיבור USB?

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  15. האם אפשר קצת מידע על מצלמות דיגיטליות (לתמונות, לא וידאו!) בסביבות 500-700 ש"ח? שמעתי על מצלמה של HP ב600 ש"ח, שווה? (מצטער, אין לי פה ת'פרטים...) איזה מצלמות בטווח מחיר זה מומלץ לקנות? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  16. Started by The Ball,

Logitech® MX700 Cordless Optical Mouse וזה הלינק http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=3&CONTENTID=4999&countryid=25&languageid=1 לבין Cordless MouseMan® Optical וזה הלינק http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=3&CONTENTID=4979&countryid=25&languageid=1

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  17. Started by zoyaniv,

שלום יש לי מדפסת HP-940 כל פעם שאני מדפיס לא כל העמוד מודפס החלק הימני שמופיע במסך לא יוצא בהדפסה

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  18. Started by nadavP3,

שלום יש לי שעלה בקשר למחשב כף יד: אני צריך מחשב כף יד שיהיה אפשר לכתוב בו בעיברית ארבה מסמחים (לפחות10מגה של מסמחיים) ושיהיה אפשר לסדר את המשמחים שבוא לפי כתגוריות בתקיות שונות, שיהיה בצבע ושלא יעסה בעיות עם אברית ואנגלית ומספרים באותה שורה וגם בתריה לכמה שיותר זמן 1 העם בכלל יש כזה 2 עם כן איזה וכמה הוא עולה (ועם אופשר איפו אפשר לכנות אותו) 3 בקשר לכתיבה אני מנחש שצריך תוחנה בשביל לעסות את זה עז איזו תוחנה יחולה לעסות את זה?

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  19. Started by 125,

זה כותב לי Replace Ink מה אני אמור לעשות?

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  20. Started by sergey_k,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=2876 הדברים שמצורפים למארז הם GENERIC? תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 931 צפיות
  21. Started by רועי סלהוב,

שלום רציתי לדעת למה רשום לי על המדפסת באנגלית..deep sleep

22. יש לי מדפסת עם חיבור רשת. כיצד אפשר להפוך אותה לאל-חוטית? מה צריך להוסיף? האם יש פלאג מיוחד או משהו כזה? תודה. :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  23. Started by babu,

אני רוצה לקנות הגה LOGITECH G25 בארץ הוא יקר מידי אבל אני לא יודע איך קונים מאתרים בחו"ל מישהו יודע איך קונים? או אפילו קנה כבר? מצאתי באתר הזה את ההגה http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=2461726&Sku=L23-7234&SRCCODE=SHOPPINGDF&CMP=OTC-SHOPPING מי שיכול לעזור תודה ענקית

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  24. Started by Dadude,

אתם יכולים להמליץ לי על משהו אכותי וטוב במחיר 1000 שקל? תודה רבה חברה 8) ולהסביר לי קצת מה המאפיינים של מצלמה טובה חוץ מכמות הפיקסלים? כי הבנתי ששי מצלמות שכמות הפיקסלים זהה אבל האכות של התמנוה ממש שונה.

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  25. Started by htdaniel99,

קניתי תחליף דיו לHP 2423 והמדפסת לא מצליחה להדפיס ,כאשר אני נוגע במקום שממנו יוצא הדיו אין שום צבע,המקום יבש לחלוטין,קניתי עוד דיו ושוב אותה בעיה.השאלה היא האם הבעיה היא עם הדיו או שהמדפסת היא הבעיה?

• 2 תגובות
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.