ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
-
קניתי היום את העכבר(G5). אחלה עכבר . אכשיו יש לי שאלה לחבר שלי יש את הדגם הקודם ויש לו מיתחת לעכבר איפו שמכניסים את המישקולות תאורה כחולה ולי בחדש אין האם זאת איזו שהיא בעיה או משו. או שהיא ביכלל לא אמורה להיות ואני יכול להיות רגועה ולהנות מהעכבר החדש שלי? תודה...
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
ברשותי מקלדת לוגיטק מולטימדיה Elite המקלדת נוחה אבל בזמן האחרון המקשים נהיו קשים. בנוסף, אני פתאום מרגיש שהיא מרעישה לי מדי. ההתלבטות כרגע היא לגבי המקלדת של מיקרוסופט Reclusa gaming keyboard למי שיש את המקלדת הזו אשמח לקבל תגובות בנוגע לנוחות המקשים ובנוגע ל"רעש" שהם מפיקים ההתלבטות השניה היא גם של מיקרוסופט Natural Ergonomic Keyboard 4000 יש אותה לחבר והוא ממליץ אבל נראה לי שהיא גדולה מדי ההתלבטות השלישית היא Logitech Wave שאותה כבר ניסיתי באיזו חנות והאמת שלא הרגישה לי הכי נוח שבעולם אפשרות אחרונה אבל קצת גדולה עלי כרגע היא Razer Tarantula אבל היא שקטה מאוד והמקשים נוחים, אפשר לקחת אותה בחשבון
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
אני מקווה שהנושא קשור לפורום לא מצאתי פורום טוב יותר... יש לי פאלם פיילוט palm m515 ורציתי לדעת האם אפשר להעביר את כל אנשי הקשר באוטולוק אקספרס אל הפאלם ראיתי מישהו שעשה את זה רק אני לא יודע איך... נתקלתי בזה ששתי הפורמטים הם שונים של ההאוטלוק זה pst ושל הפאלם זה aba אם מישהו העביר פעם או יודע איך להעביר ויכול לעזור... תודה לעוזרים!!! סליחה על הדאבל פוסינג לא שמתי לב!
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תסכימו להמליץ על מכשיר משולב מדפסת, פקס, סורק לשימוש ביתי. במחיר עד 1000 ש"ח. מבוקש - לייזר שחור לבן. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סורק לסריקת תמונות ומסמכים. התקציב הוא לא מוגבל, צריך משהו ממש טוב ואיכותי, תציעו מה שמומלץ ואני אחשוב אם זה בתקציב. אני לא צריך מדפסת משולבת, רק סורק. רק שיסרוק באיכות גבוהה ויהיה אמין ונוח. המשתמש יהיה צלם, והתמונות יהיו מסוג של תמונות נוף. אני צריך לדעת מה הסורק הכי טוב שיש לדברים כאלה. מחיר 1000 בערך, עם חריגות גדולות. אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו לי. תודה, נועם
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מחפש עכבר של Logitech או Microsoft אלחוטי. תקציב עד 450 ש"ח. הביקורת באתר על Logitech G7 לא חד משמעיות, מומלץ / לא מומלץ ? תודה
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מחיר שאני מוכן להקציב לציוד מקסימלי: 850 ש"ח מה אני צריך: מקלדת, עכבר, פד (רק אם זה משפיע בצורה משמעותית על הביצועים) מאפיינים לעכבר: Palm grip, עדיפות לארגונומי ליד ימין, גיימינג (RTS, RPG FPS), עדיף אל חוטי ונטען - עד 400 ש"ח מאפיינים למקלדת: עדיפות לחוטי, נוח להשתמש בה ולהקליד בה, לגיימינג כמו שפירטתי קודם - עד 350 ש"ח פד: (במידה וזה באמת משפר את הביצועים), נוח לשימוש, נראה טוב (מה לעשות...) - עד 100 ש"ח כיוון - אני אשמח לחו"ד על מה שאני חשבתי לקנות: -עכבר: Mionix Naos 5000 -מקלדת: לא חשבתי על משהו ספציפי -פד: Razer Vespula (רק בגלל מראה ושהחברה ידועה, אין סיבה אחרת) הערה: - נניח והעכבר עולה 300 אז אפשר להוסיף 50 למקלדת ו50 לפד (באופן תיאורטי, כל עוד לא חורג את ה850, …
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר ופאד לגיימינג, מה עדיף לפי דעתכם: עכבר Logitech MX510 + פאד טוב או עכבר Logitech MX518 + פאד של איזה חברה לא מוכרת?
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לאחרונה ננתקלתי בקושי- אני נוהג לחבר את המחשב לסלון, אך האוזניות מן הסתם לא מגיעות עד אלי (אוזניות חוטיות). רציתי לשאול האם קיים סוג של מקלדת (אלחוטית) שתומכת בחיבור 3.5 מ"מ (אוזניות) כך שאני אוכל לשמוע מהן דרך המחשב, כלומר חיבור של אוזניות בצד המקלדת? אני מודע לשוק האוזניות בלוטוס (סטריאופויות) למחשב, אך אלו אינן בתחום החוויה של אוזניה חוטית. תודה רבה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום , ההורים שלי נוסעים היום לחול ואני צריך בדחיפות עכבר חדש , שמעתי פה הרבה מאוד דברים טובים על הדואל של לוגיטק , האם אפשר להשיג אותו בדיוטי פרי? אם אין שם מיהו יכול להמליץ לי בבקשה על עכבר אופטי לא אלחוטי טוב ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
איזה ציוד אני צריך בשביל לשים אחת עד ארבע מצלמות בבית שיקליטו 24 שעות ווידאו? אני מניח שהיום יותר זול ויותר הגיוני פשוט להקליט את הווידאו על מחשב ולא על קלטות ווידאו מגנטיות, כפי שעשו בעידן שבו רוב המשתמשים באתר הזה עוד לא נולדו. (סתם צוחק, נא לא להעלב). אז אני רוצה מחשב יעודי למטרה הזו. כלומר המחשב צריך להקליט את הווידאו, וגם לאפשר לצפות בו, מקסימום שיהיה ניתן לצפות בווידאו על מחשב אחר. אז צריך מחשב, צריך ציוד מיוחד להקלטה, צריך מצלמות (נתחיל עם אחת) וצריך את התוכנה המתאימה. אני מתכוון לקנות הכל, כולל התוכנה, אז להוריד דברים לא חוקיים זה לא רלוונטי. אני פשוט לא יודע מה צריך לעשות כדי שדבר כזה יעבוד כמו שצריך. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
כמה זמן מחזיקות סוללות של מחשב נייד ששווה 4500 שקל בערך? והאים כאשר הסוללות נגמרות צריך לקנות סוללות חדשות או שיש אפשרןת לטעון אותם מחדש? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, נדמה לי זה באג במערכת אבל לפעמים שאני עושה פעולה כלשהי המחשבון קופץ לי כל פעם, במיוחד שאני משחק. יש לי את המקלדת Mircrosof Media Keyboard 3000. בהנחה ויש באג במערכת נראה לכם שמיקרוסופט תוכל לתת לי מקלדת חלופית או משהו כזה? אין לי קבלה. אגב, הדרייברים מעודכנים, ועדיין זה ממשיך...
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
http://rapoo.com/showdetails.aspx?P_No=7800P ברשותי M705 והוא קטן מאוד, אני מחפש עכבר גדול יותר, האם העכבר הזה נחשב לעכבר טוב? המחיר 120 ש"ח האם משתלם לעומת עכברים בטווח המחירים ?
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
מחר קונים מסך וזה יהיה LG795FT ,מצאתי כזה ב1,490 ש"ח ואם אתם יודעים איפה להשיג זול יותר תגידו. חוץ מזה אם אתם חושבים שהפלטרון הוא לא בחירה טובה לתקציב אז זה הזמן להזהיר אותי.
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי, חבר ביקש ממני לברר למענו איזה פאלם נחשב לטוב ביותר כיום, כלומר מציע את התמורה הטובה ביותר לכסף, עד 1400 ~ 1500 ש"ח. האם יש כאן כאלה שמתעניינים ? מבינים בנושא ? בהתחשב בעובדה שאני לא מבין כלום בנושא זה, כל מידע יעזור...ואנא פרטו ככל שניתן. הוא כמובן מתעתד לרכוש אותו כאן בארץ תודה HF
-
- 11 תגובות
- 965 צפיות
-
-
בשעה טובה אחרי 3 שנים עם אותו מחשב באה ההיזדמנות. יש לי סכום בלתי מוגבל (15 אלף + -) שקיבלתי. אנא מפרט הכי טוב שאתם יכולים. (ניסיתי את המפרט האוטומטי בפורום ואני לא חושב שהמפלצת שם כל כך איומה בשביל הסכום) אני מוכן אם יוצאת חומרה חדשה לחכות אפילו חודש חודשיים. תודה. :asthanos:
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי אני מנסה 'ליצור' יציאת usb-3 למחשב. ראיתי שיש אפשרות לחבר ethernet ל-usb. האם אפשר לעשות הפוך? איזשהו מתאם מ-ethernet ל-usb-3? תודה.
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
חשבתי כעכבר את ה-G7 האם הוא עכבר טוב ומגיע ברמתו ל-G5? השאלה של המקלדת היא לא ברור כי אני לא יודע אם אפשר לקנות מקלדת שלא בסט עם עכבר? אני חוזר אני מחפש עכבר ומקלדת (העדפה לאלחוטיים) לגיימרים.... תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין 2 מדפסות, אשמח לשמוע את דעתכם מה עדיף לקנייה. המדפסת תיהיה לשימוש ביתי, כ400 הדפסות לחודש פחות או יותר. שני הדגמים: WorkForce Pro WF-M5799DWF Brother MFCL2710DW תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע יש לי: עכבר MX518 אני לא מתכוון להחליף בשנה הקרובה אוזניות מדוסה 5.1 שקניתי לפני כמה ימים.. ומקלדת מייקרוסופט מלפני 3 שנים שאותה אני מת להחליף מה אתם ממליצים.. משהו חוטי אין לי בעייה של חוטים שלא יהיה יותר מידי יקר.. משהו על גבול ה500 כמה שפחות יותר טוב D:
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי פלאם VX לא השתמשתי בו כשנה, וכעת שאני לוקח אותו ליותר מחצי יום ללא הטענה (גם אם הוא כבוי) יש התראה על סוללה חלשה או פשוט לא נדלק. בקיצור אני צריך להחליף אותה, רציתי לשאול אם משהו החליף פעם סוללה ל palm בכלל ול vx בפרט? איזה סוללה יש לו ? האם ניתן לקנות עצמאית? כמה זה עולה? איך פותחים ומחליפים? לחילופין כמה עולה לעשות את זה בכלנית? אם זה יצא יקר מידי (לעומת לקנות חדש) אז אולי אני יוותר על רעיון. במקרה זה רציתי לדעת האם למישהו יש רעיונות מקורים מה ניתן לעשות איתו? (למשל לנצל את IR שלו כמקלט ל- שלטים ולשלוט ה media player) הצעות התקבלו כיד הדמיון הטובה. תודה וסופ"ש טוב, טל
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
נא לשים לב - אני כבר לא חמפש מארז, הת'רד השתנה, וכרגע אני מחפש פתרון לכלובים לדיסקים קשיחים.. אהלן כולם נכון לעכשיו יש לי את ה Antec High Performance 1088 AMG והגעתי למסקנה שאני כנראה אאלץ להחליף אותו מכיוון שאני כבר ממזמן הפסקתי לצרוב דיסקים, ואני רק קונה עוד ועוד דיסקים קשיחים כשמתמלא לי המקום, פשוט הגעתי למסקנה שזה הרבה יותר נוח ומשתלם מבחינת זמן(=כסף ) נכון לעכשיו יש לי 3 דיסקים קשיחים במארז (אוטוטו טרה-בייט) , יש גם 2 צורבים, ונגמר המקום... אני מחפש מארז בפחות או יותר אותה עלות כספית (עד 1000 שקל זה בסדר) מרווח, מאוורר, שקט, מודולרי, עם כמה שיותר מקום לכוננים קשיחים, אולי אני אחליט להשקיט אותם עם מתלי גומיה שכאלה, אז להתשב שגם כאן צריך כנראה עוד מקום. אם…
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-