ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
א. מנהלים, בבקשה לא להעביר OK: אם אני קונה 3GB של RAM, והרי RAM מהיר בהרבה יותר מהארדיסק, יש אפשרות להריץ את וינדוס מהRAM? סתם עלה לי עכשיו בראש, אפילו שצריך להתקין מחדש את הוינדוס, אפשר?
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
החלפתי ווסת מהירות למאווררים לספק הכוח שלי TT butterfly , העיניין הוא שעכשיו שאני מכוון אותו על המהירות הכי נמוכה אז אני בקושי מרגיש שהמאווררים מוצאים\מכניסים אוויר *לפי הסנסור הטמפרטורה היא 46-47 על מהירות נמוכה ועל מהירות גבוהה משהו כמו 44 ~ אז תכלס זה משנה משהו בכלל ? אני גם דיי מעמיס עליו
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
ב"ה היי! יש לי מדפסת CANON LASERBASE FM5650 ומערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ביט באתר של CANON אין דרייבר שמתאים ל64 ביט וכן בדקתי את זה דרך התמיכה טכנית שלהם, הבנתי שיש דרך להתקין איזשהו אמולציה ל 32 ביט וכך אוכל להתקין דרייבר של 32 ביט, אם מישהו יש לו משהו כזה או מידע שיכול לעזור לי אודה לו מאוד, בתוווודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום זאת בעיה די מוזרה אני הצלחתי לפתור אותה בעבר אבל היא חוזרת בלי שום סיבה. לפני כמה זמן היה לי את העכבר Razer deathadder 3500dpi והייתה לו בעיה לדוגמא שאני מזיז קצת שמאלה אז הוא זז הרבה יותר ולפעמים עושה סיבוב. הבעיה הזאת הייתה לפעמים כאילו לעכבר יש מצבי רוח ניסיתי הכול להחליף חיבור USB והכול אבל עדיין הייתה לו את הבעיה. נגמר לעכבר האחריות אז החלטתי לקנות חדש עם אחריות וגם בתקווה שזה יפתור את הבעיה,קניתי את אותו עכבר מחנות אחרת אבל את העכבר בשחור Razer deathadder black edition שזה אותו דבר בעיקרון,עשיתי update להכול,עדיין הייתה את הבעיה. הצלחתי למצוא פיתרון וזה היה להוריד את ה polling rate ל 125hz וזה פתר את הבעיה,אבל הבעיה שוב חזרה ואני לא מצליח לפתור אותה. חשוב…
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני חושב לקנות כרטיס עריכת וידאו ולא יודה מה לבחור. ללכת על כרטיס עריכה שיעלה 600 שקל או ללכת על PCTV באותו תקציב? לא כל כך מבין בחומרה אבל כרטיס עריכה באה עם תוכנת STUDIO10 שזו תוכנה די יקרה כך שזה מוריד את המחיר של כרטיס יותר מפי 2. שזה אומר שעל החומרה אני משלם פחות מ300 שח. לאומת זאת כרטיס PCTV בא עם תוכנה יחסית זולה כך שרוב הכסף הולך לחומרה וכך גם ההשקעה בחומרה תהיה רבה. אז החומרה של PCTV תהיה יותר רצינית ואולי גם הנתונים הטכניים יוכלו גם להוציא איכות התמונה יותר טובה, כי אני מעביר וידאו אנלוגי ,של מצלמה, לדיגיטלי. תקנו אותי אם אני טועה בבקשה. ותעזרו לי לבחור מה עדיף לקחת? תודה
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/N98B-Mini-Digital-USB-2-0-DVB-T-HDTV-TV-Tuner-Receiver-Recorder-/141021853672?pt=AU_Components&hash=item20d58eb7e8 המקלט הזה יעבוד לי בארץ? והאם הוא יתאים למחשב נייד או ששוה להשקיע עוד כמה שקלים וקנות אחד אחר?
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המקלדת הזאת לשימושי HTPC כמובן. למישהו יצא לעבוד איתה? אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, איפה אני יכול למצוא כבל כזה כמו בתמונה? ...מצד שמאל יש כבל עם חיבור של פלאג כזה שהראש השני שלו זה VGA?
-
- 23 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
זה לא שאני צריך לקנות סורק או משהו פשוט מעניין אותי לאיזה חברה יש סורקים טובים יותר? canon?epson?.. לי יש את lide 30 של קנון, נחמד ביותר אני די מרוצה ממנו, כמובן שאם אני אקנה סורק עם נתונים יותר רציניים אפשר יהיה להנות מאיכות יותר גבוהה בסריקה של כל מיני מגזינים.. אבל סה"כ אחלה סורק קיצר.. מה הכי טוב מהניסיון האישי שלכם?
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי מארז compucase 6a19 וכמו לכל מארז אחר יש לו בפאנל הקדמי מן חיבורים כאלו בשביל הנוחות,בין החיבורים האלו יש חיבור למיקרופון אוזניות ... רציתי לדעת איך לחבר את הפאנל הזה ללוח אם ככה שאני יכל לחבר את המיקרופון שלי מקדימה במארז. את המחשב הרכבתי לבד לכן לא הרכבתי את הפאנל מההתחלה.. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . בגלל שאני כבר מזמן לא יודע מה הולך בשוק המדפסות אז אין לי בינתיים מושג לגבי התקציב ופה אני צריך את עזרתכם. כמובן שאני לא רוצה להשתגע עם התקציב ולבזבז סתם , אני רוצה מדפסת שתיהיה מחברה אמינה , אחריות ושירות טובים ושלא תיהיה יותר מידי יקרה. אז ככה , אני צריך מדפסת משולבת , שיהיה בה אפשרויות הדפסה , צילום , סריקה ושליחה וקבלת פקסים , ובנוסף שהיא תיהיה אלחוטית בגלל שאין לי בכלל מקום ליד שני המחשבים שלי , אלא לשים אותה איפשהו בניפרד , בגלל זה אני צריך שיהיה בה את האופצייה לשלוח נתונים אליה משני המחשבים שלי ללא חיבור כבל . כמו שהבנתי זאת מדפסת שצריך שיהיה בה כמו ראוטר מובנה או כרטיס רשת מונה , נכון ? אז אני מקווה שתעזרו לי ותודה מראש לכל העוזרים .
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה מיועד לדפים סרוקים עם כתב חלש
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
חשבתי ללכת על מקלדת DAS KEYBOARD 4. ויש לי כמה שאלות: 1. ההבדל בין PRO ל ULTIMATE זה החריטה ? איך בלי חריטה זה יקר יותר ? 2. האם במסגרת התקציב זו נחשבת למקלדת הכי טובה בתחום ? 3. האם יש מקום זול יותר במסגרת המבצע לקנות את זה מ IVORY ? 4. איך נושא האחריות של IVORY על מקלדת יקרות אלו ? 5. איך איכות החריטה בעברית של IVORY ? 6. אני מבין שהחום רועש פחות, אבל איך הרעש שלו לעומת ממברנה ? זה ממש מציק או שמתרגלים (המקלדת בחדר פתוח שקרוב לכל שאר הבית). טוב, ועכשיו שמתי לב שזה לא כלול במבצע BF, אז... לא משנה אלא אם יש מקלדת שהייתם ממליצים עליהם ברמה קרובה לזו שכן במבצע
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הנה המפרט: Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro 512MB Samsung DDR II - 667- Samsung Original X2 Gigabyte 6600 DP2 256mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - Bulk GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX LG GSA-4167B 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW Maxtor 250GB 16MB Buffer DiamondMax SATAII HDD מארז עם 2 מאווררי 120 MM
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך המלצה לסט אלחוטי טוב בתקציב של עד 300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביצעתי לא ממזמן הזמנה של Logitech LX710. פתאום, SKYPC החליטו להודיע לי (מן הסתם, ביום האחרון, ביום שהייתי אמור לקבל את ההזמנה) שאין את המוצר במלאי והם יכולים לשלוח לי את הLX510, התנגדתי בתוקף, ביקשתי החזר כספי מלא וקיבלתי אותו.. (רואים? SKYPC הטובים שלכם? עם דראק). עכשיו, יש לי אפשרות לעשות הזמנה חוזרת במקום אחר. כלומר, יש לי אפשרות להתחרט. אזי, מה אתם אומרים? איזה סט עדיף? השימוש שלי: תראו, אני גיימר. יש לי ZBOARD ואת האמת שאני שונא את זה. אני לא צריך שום סט SPECIAL לגיימרים. אני צריך מקלדת שתוכל לתת לי את מה שאני באמת צריך.. שימוש נוח,תמיכה מלאה בויסטה ובMEDIA CENTER, מרחק קליטה רחוק, אפשרות קלה להפעלת דברים באמצעות המקלדת. אתם יודעים, שאני יוכל לשבת בסטלה מ…
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
והאם יש משהו עדיף ממנו במחירו ( 180~ ) שקל...
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר עד התקציב שאמרתי עם תאורה, כאמור עכבר גיימינג. ישרת אותי לגלישה באינטרנט ומשחקי FPS. האחיזה שלי היא CLAW. וכרגע יש לי פד אבל די פשוט, האם חייב אחד חדש? המלצות?
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני פונה לבעלי העכבר G5 קיבלתי מתנה עכבר כזה, נראה משהו טוב אשמח אם מישהו יגיד לי (במקום שאתחיל להתעסק עם זה כי ממש אין לי זמן), כמה משקל כדאי לשים לו שיהיה הכי נוח למשחקי יריות ולעבודה שוטפת. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי נגמר לי הדיו במדפסת HP OFFICEJET 6500A שלי בחיפושיי באינטרנט כדי למצוא את הדיו הזה הכי בזול שאפשר, מצאתי כמה חנויות וירטואליות, חלק בארץ, חלק בחו"ל השאלה שלי היא איך אני יכול לוודא שהדיו שהם מוכרים הוא מקורי של HP? כי פעם השתמשתי בדיו לא מקורי במדפסת BROTHER וזה גרם לה נזקים, אז אני רוצה רק דיו מקורי.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש ספק חזק עם ערכת סליבינג. שיחיזיק אוברקלוק לא מאוד כבד. שיספיק לי לשימוש בעתיד.. יש לי אפשרות להביא את זה מארה"ב Ultra X-Connect 500 Watt http://www.bjorn3d.com/read.php?pageID=1087&Submit=Go&cID=711 מה שדי חשוב לי זה שיירדו לי הטמפ' במארז ולמעבד, ברגע שיש לספק מאוורים טובים או מוציא עוד אוויר מהמארז.
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מחפש מארז לבניית מחשב. שיקול חשוב הוא - שקט. התאמה ל OC - מישנית. המחשב יכיל 2 או 3 דיסקים, CDRW, DVD. כן, אני יודע שכל זה לא תורם לשקט.. אבל זה מה שהוא אמור להכיל, ואני מחפש מארז שישקיט את ההמולה כמה שאפשר (נמאס לי לכבות את המחשב לפני האזנה למוסיקה במערכת..) יש המלצות למארז ספציפי שאפשר לקנות בארץ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, עקב תקלה טכנית בעכבר הנוכחי שלי קיבלתי זיכוי מאייבורי. הוא היה לי כבד מידיי ולכן זו הזדמנות מצוינת להחליף! רק שאני לא יודע איזה לבחור ומאיפה לרכוש. העכבר הקודם היה level10m הכל היה בו נהדר מלבד הדרייבר שהוא קצת דבילי והמשקל הכבד של העכבר. נדמה לי שהוא היה לי כבד מידיי ולכן לא הצלחתי לדייק איתו בעיקר במשחקי FPS. אמרתי טוב נתרגל וזה לא קרה. עכשיו אני מחפש עכבר עם משקל כמו של הלוג'יטקים הפשוטים החוטיים שמגיעים עם המחשב כי איתו אני מדייק פיקס כנראה כי יש לי יד קטנה. מדגיש שוב - חשוב מאוד שיתאים לFPS . אז הסתדרתי מצוין עם החוט וגם מהחוויות הקודמות שלי עם העכברים של הלפטופים למיניהם יש INPUTLAG זה משגע לי את החיים ולכן נדמה לי שעכבר אל חוטי הוא לא אופציה אבל בכל זאת אני …
-
- 50 תגובות
- 13.4k צפיות
-
-
מי שמכיר את העכבר של לוג'יטק M570 יודע שכעבור זמן מה הלחצנים נדפקים והשימוש הופך למאוד מאוד מתסכל. העכבר מאוד נוח (כשהוא עובד) אז ניסיתי להציל אותו, פירקתי עכבר סריאלי ישן של מיקרוסופט, הלחמתי החוצה את הסוויצ'ים והלחמתי בלוח של לוג'יטק, זה לא היה קל, ולא עבד, ניסיתי שוב לסדר את ההלחמות וכרגע עובד. הלוח של עכבר מיקרוסופט אחרי שהתכתי החוצה את הסוויצ'ים: ליפני: השחורים של מיקרוסופט שהולחמו החוצה והלוח של לוג'יטק עם הסוויצ'ים הדפוקים : אחרי ההתשה של הפירוק וההלחמה : עכשיו הלחיצות הרבה יותר רועשות ועמוקות יותר, מאוד מוזר אבל עובד
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי את העכבר, הוא עובד אחלה, באמת עכבר נורא נוח וכיפי. סוף סוף אני בוטח בטכנולוגיית האל-חוט לאחר עבר לא כל כך טוב.. עכשיו יש לי בעיה קטנטנה.. הגלגלת עדינה ורגישה יותר מדי.. אני רק שם את היד על הגלגלת והיא ישר זזה למטה/למעלה.. האם יש דרך להוריד את הרגישות? תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-