ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
מארז דיי גדול מרווח וספק חזק יהיה לי 1800XT וכפול ליבה
-
- 12 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום מדובר בסט X1800, שהוא סט זול, ומהתמונות עושה רושם טוב. הסט הזה משך אותי במיוחד כיוון שאין לי הרבה מקום על השולחן והוא נראה דיי קומפקטי מצד אחד, מצד שני לא הצלחתי להבין בוודאות האם המקלדת מוקטנת או שהיא בגודל מלא ופשוט הכפתורים מסודרים אחרת (זה נראה שהיא בגודל מלא ורק חסכו ברווחים בין חלקי המקלדת השונים - אותיות, שורת הF, החלק של המספרים מימין)? אשמח אם מישהו יודע. כנ"ל לגבי העכבר. בעיקרון אני מעוניין במקלדת ועכבר בגודל מלא, אלחוטיים וזולים - נניח גג 150-200 שח. אם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע. כמו כן, האם העכבר יעבוד חלק על כל משטח? בדומה לסדרת הblue track של מייקרוסופט? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בדיוק קניתי מחשב קומפקטי לסלון, ואני צריך המלצה על מקלדת או סט עכבר ומקלדת, חובה אלחוטי. יש לי עכבר, אז אין לי בעיה לקנות רק מקלדת, אבל מצד שני, יש לי מעט חיבורי USB והייתי מעדיף לחסוך. חשוב לי שהמקלדת תהייה קטנה, אין לי בעיה גם בחצי מקלדת (כמו בניידים, בלי המספרים בצד ימין). מאוד חשוב לי העיצוב, עיצוב חלק ולא בולט, דומה למקלדות של Apple. ראיתי את זאת: היא עונה על הדרישות שלי, אבל היא עובדת ב-Bluetooth ולכן ירדתי מזה. בעיקרון אני פתוח להצעות לסט או רק למקלדת. התקציב עומד על 300 ש"ח, אבל עדיף לחסוך.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מפרט חדש אני צריך חוות דעת לגבי המארז הבא איך הוא? ?compucucas (hec) 69U9-midi 400W
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בין הצורב לכרטיס קול? ואם יש לו שם כלשהו? ז"א כשאני בא לחנות, מה אני צריך לבקש. ועוד משהו (נשמע קטנוני אבל עדיין..) ארבעת הברגים, הם ברגים שספציפית מותאמים לצורבים או שאפשר לקנות אותם בכל חנות? תודה מראש.
-
אני כבר בסבב השני עם כסא F15 (כסא שעולה +-900 בזמנו היה +-700) והאמת שכבר נמאס מהכסא הזה. אני יודע שבת'כלס זה דיי גימיק הכסאות גיימר האלה וצריך פשוט לקחת כסא מחשב\מנהלים נוח. אבל דווקא ישבתי על אחד בחנות שהיה מאוד נוח וגם נראה עמיד עם בסיס מברזל ולא פלסטיק העניין שרצו עליו 2000 וזה עוד היה מתצוגה כסאות גיימינג אחרים שישבתי עליהם לא היו כל כך נוחים וגם עלו חצי מהמחיר. עקב זה שיש רק שנה אחריות במרבית המקרים לא נראה לי סביר להוציא סכומים גבוהים על הכסאות האלה מצד שני במידה והם כן שורדים שנים על גבי שנים חבל להתפשר על משהו מתפרק ולא איכותי. בעיה נוספת זה שכל הריפוד עם הזמן שוקע ולא באמת ניתן להחליף אותו אלא להחליף את כל הכסא. גם בכסאות היקרים הרי…
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מחפש ספק איכותי למערכת שלי(בחתימה) +2כוננים ו3מאוררים עם לידים 1 120ממ ולאד אחד והמעבד בתושבת 478
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים עד 400 ש"ח בסה"כ (עדיף פחות) לשימוש משרדי. המקלדת צריכה להיות קטנה ולהכיל מקשי מולטימדיה בסיסים ושהעכבר יהיה בעל לחצני אחורה קדימה וקל יחסית
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
קודם כל העכבר מדהים!!! רק כמה שאלות בקשר לסוללה שהיא הרי ליתיום : 1. כדי לתת לה להגמר ואז להטעין? (זה ישמור אל חיי סוללה ארוכים יותר ?) או שלשים להטענה כל לילה? 2. במקרה שהסוללה תתחיל לגסוס לי שזה אומר להזחיר רק איזה יום או תקופה מאוד קצרה יחסית לעכשיו אפשר לקנות אחת חדשה אם כן איפה? 3. יש אחריות על העכבר ל 5 שנים האם זה כולל סוללה אם לא אז כמה אחריות על הסוללה? תודה מראש, אני לא מצאתי תשובות לשאלות אלו בשם מקום.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
השאלה שלי היא בעצם מה עדיף? האם השינוי בין 2 העכברים הוא משמעותי כל כך ששווה להשקיע עוד כסף ב G5? ושאלה אחרונה היא איזה פאד שהמחיר שלו לא עולה על 100 שקל כדאי לי לקנות לאחד משנייהם?
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדפסת לייזר (אם אין שוווווווווווווום דבר, אז אני אולי מוכן להתפשר על דיו) שתענה על הצרכים הבאים: 1. לא תעלה על המחיר: 2000ש"ח. 2. שתהיה יכולה להדפיס עטיפה לדיסק באיכות טובה (נגיד כמו העטיפות בשוק, הן מזויפות אבל באיכות טובה) 3. שהטונרים לא נגמרים מהר מידי.... זהו בערך... (:
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
חבר'ה קניתי את ה WOLFKING TROOPER - עכבר גיימינג מיוחד.. עכבר נוח, מתאים ליד שלי (בינונית), כל הכפתורים שצריך! יש כפתור שלוחצים עליו שמאפשר בקליק אחד שיהיה 2 קליקים, 3 או 4 קליקים.. לפי בקשתך.. שזה שימושים מאוד במשחקים! עד 2200 DPI .. והוא נוח מאוד!! קניתי אותו מTMS ב200 שקלים בערך.. ולא מתחרט! ממליץ לכולם
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, חשבתי לרכוש פד חדש לעכבר באייבורי ורציתי לדעת איזה הכי מומלץ, האם יש הבדלים ביניהם? יש כמה אפשרויות: 1. Roccat sota 2. Roccat Taito 3. CM Storm FPS Tactics dc אם יש אפשרות יותר יקרה אבל שבאמת יש הבדל גדול בינה לבין אלו תציעו בבקשה. אשמח לשמוע ממשתמשים לגבי הנוחות, והדרך שהעכבר מחליק עליו... תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב נייד, ויש לי BLUETOOTH מובנה. יש אפשרות למצוא עכבר אלחוטי BT שיבוא ללא מתאם (Bundle) ככה שברגע שאני רוצה להשתמש בעכבר הוא מתחבר למחשב, ומצד שני לא יגזול בטריה כשהוא לא פעיל בתיק? אם לא, אילו עכברים אחרים אתם ממליצים? לא מפריע לי כ"כ אם הוא לא יהיה אלחוטי, רק שיהיה אופטי זול וטוב...
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אוקי אז היי, כמו שרשום בכותרת בנוגע לכרטיסי קול. אני לא ממש מבין למה צריך לרכוש כרטיס קול ניפרד ממה שיש בלוח האם מה התועלת של זה? קול זה קול, זה משנה אם יש לי כרטיס חיצוני או לא? אצלי למשל חיברתי רסיבר לכרטיס הקול שבא עם לוח האם חיברתי אליו רמקולים מתאימים והכל יופי טופי שומע הכל טוב אז מה יהיה ההבדל אם אני אשים כרטיס קול חיצוני? אני שואל כי אני לא יודע
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי אל-פסק ויש לו יציאה כמו של ספק מתח,מסך כמו לכול אל פסק עכשיו אני רוצה לדעת אם יש למכירה רב שקע(6 שקעים נגיד) במקום שיתחבר למתח קיר שיתחבר ל UPS כלומר שיהיה לו מצד שני את הראש שמתחבר לאל פסק. לא נראה לי שזה בעייה להכין את זה אם לא קיים אבל אם קיים רציתי לדעת מה ההפרשים בין מפצל רגיל למפצל הזה תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בארץ המחיר של Corsair MM600 הוא 60 ש"ח (אייבורי). באתר הרשמי ובאמזון המחיר הוא כ-40$. למישהו יש מושג מה הסיבה לפער המשמעותי והלא הגיוני הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.169418300 זהו פד חדש של רייזר שעשוי מסיליקון, חשבתי עליו אחרי שנתקלתי בבעיה עם הרייזר גוליאתוס ספיד, הוא מושך אבק ובבית שלי יש מכת אבק שומני מעצבן שמופיע משום מקום 24\7 (אולי הקרבה לחולות וים?) זה לא ממש מפריע לביצועים של העכבר אבל זה ממש מציק ביד ובמיוחד אחרי שנפצעתי לפני שנה ביד ימין והאבק עושה לי שורף ביד ואני יכול לנסות לנקות אותו עם טונה של מגבונים וזה לא נגמר כיזה בד שסופג פנימה איך יהיה עם פד סיליקון? אפשר להעיף ממנו את האבק בניעור קל? אפשר לשטוף אותו?
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
יש לי מדפסת סמסונג פשוטה, לייזר שחור-לבן. לאחרונה הפידר שלה התחיל לעשות בעיות, או שהוא תופס כמה דפים יחד ונתקע או שהוא לא מצליח למשוך דף בכלל. האם יש דרך לתקן את הפידר, איזה מדריך HOWTO ? אין לי עתה תקציב למדפסת חדשה.. וסך הכל היא כן מדפיסה כשעוזרים לה להכניס את הדף. רק המשיכה הראשונה עושה בעיות. תודה לכל העונים. govner
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, הודעה זו היא בהמשך לדיון שנפתח בטעות בפורום הלא נכון ואפשר לראות אותו כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=104464.0 קניתי לאחרונה חלקי מחשב ואני לא יכול להרכיב אותם מפני שאינני מוצא את המארז שרציתי. אני מחפש מארז Chenbro Xpider (Gaming Bomb) Silver ואין לאף אחד. מישהו כאן נתקל בבעיה דומה ויכול אולי לעזור? מישהו יודע ויכול לתת רמז היכן ניתן למצוא אחד כזה בארץ? קיימים בצבעים אחרים אבל לאף אחד אין את הכסוף... אתם בטח יכולים לתאר לעצמכם כמה מתסכל המצב... הרבה אתרים מדווחים כאילו יש להם במלאי למרות שכאשר מנסים להזמין מתברר שבעצם אין... בין השאר גם לוג'יק פי.סי, פנדה, נעה, למיר ואחרים. כולם מנסים למכור לי את הכתום... מישהו שמע או יודע על מקום כלשהו שיש לו …
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
מה אתם בסדר ? לקנות מארז ב600 ש"ח ועוד בלי ספק? תגידו מה אתם דפוקים ? על מה אתם מבזבזים כסף? יש לי איזה מארז צונמי עם מאורר שקדחתי בצד המארז (הלכתי למסגריה) ספק של 300W , עוד לא קפץ לי פעם אחת כל השנה וחודשיים שיש לי אותו מחזיק את המעבד שלי יפה מאוד על 34 מעלות ( VULCANO 6CU) ו42 במאמץ ( בקיץ זה היה 42 \\ 48). באוברקלוק ( גם גבוה מאוד) לא קופץ לי ביותר מ-5 מעלות. מה אני צריך מארז שעולה 600 ש"ח? ועוד ספק של 450W? יש לי כל כך הרבה דברים במחשב vrshxe,סי די ,צורב, כ.טלויזיה , כ.קול , מעבד , לוח ,כ.רשת , שלושה מאוררים . והמחשב שלי מחזיק כבר שנה ומשהו יציב תותח בלי קפיצות מתח בלי שום כלום נטיח נעל? מה אתם אכולי סרטים? אתם לא שמים לב על מה אתם מבזבזים כסף? ומי יבוא עכשיו יגיד לי…
-
- 59 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני רצה להעביר את המחשב לחדר אחר בבית אבל אני לא רוצה לוותר על המוסיקה והdvd, הפתרון היחידי שנראה לי זה אלחוטי (כבלים לא בא בחשבון) אבל יש כזה דבר ובמחיר סביר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במפרט שעזרו לי לבנות בפורום מפרטים המליצו לי לקחת 6A19-2F 400W, אבל לצערי בחנויות שאני רוצה לקנות בהן, יש רק את ה6A21 400W או 6A19-2F 300W. לכן הם המליצו לי בחנות לקחת את ה21 ולשים עליו עוד מאוורר, לדוגמא: Thermaltake Ultra UV Fan 120mm - RED [TT-A2277] וכך לקבל את הספק 400W ושני מאווררים. האם המארזים שווים ביכולתם? את ה6A19-2F 400W מצאתי בpandas ב490 ש"ח , ולהרכיב 6A21-2F 400W יעלה לי 528 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
ואני לא מצליח להפעיל את הפקס איך להפעיל הוא לא פועל אפילו שהרכבתי את התוכנה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מארז SPL-Super Power אשר בא ביחד עם ספק Codegen 300W. העסק הזה עלה לי משהו כמו 200 שקל.. עכשיו רציתי לדעת האם הספק הזה הוא ג'נרי, ג'נרי טוב או משהו אחר והאם הוא מתאים ונותן מתחים יציבים לאט'לון 1700+ 0.18 והאם המחיר הזה שווה את הקניה.. תודה, אור.
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-