עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי מחפש מקלדת מכאנית חדשה חייב: *סוויצ'ים חומים- שיהיה טקטייל אבל עדיף עם מינימום רעש *פריסה מלאה כולל NUMPAD *משענת לשורש כף היד מובנה- חובה (סגנון הקורסייר 70) נחמד אם יהיה שליטה לווליום בגלגלת לא חייב נורות וצבעים עדיף בלי מקשי מאקרו רעיונות?

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  2. Started by es88,

שלום, יש לי את הגיימפאד הזה מספר חודשים. לאחרונה שמתי לב שהנורה שליד "MODE" על הגיימפאד מהבהבת משום מה, מה שאני לא עושה זה ממשיך להבהב. גם המקלט שלו לפעמים מהבהב. השלט כרגע עובד, אבל בכל זאת, זה לא היה.. מישהו יודע אולי מ'זה?

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  3. Started by singera,

אני מתלבט בין כרטיס מסל גי פורס טיטניום 2 לבין גי פורס 4 אם איקס 440/460 וזאת לאחר שנפטר power color geforce mx2 with blue orb וזאת לאחר להרבה פעמים היה בהחלפות!!!! (לא עשיתי לו oc) אני צריך תשובה תחופה

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  4. Started by ybe,

על פי ידיעה המופיעה באתר זה, המעבד athlon xp ישווק בקרוב מאוד ובמחירים אפילו נוחים(למעשה t.bird 1.4=xp 1.4) לפחות בחו"ל. אני מעונין לרכוש T.BIRD 1.4 בימים אלה וכרגע אני מתלבט, להלן: 1. האם 1.4 XP יציג עליה משמעותית בביצועים ? 2.באם אני אקנה היום T.BIRDעם לוח אם asus a7v133-c , ואני ארצה לשדרג בעתיד לXP הלוח אם יתמוך? 3.ובקיצור, האם יש טעם לחכות(לפחות חודש חודשיים להערכתי)?

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  5. שלום לכולם , קניתי מחשב חדש לאחי ועכשיו נותר לי לצוות לו ספק כח איכותי ולא יקר . בגלל אילוצים , אני חייבת רק מחנות KSP כי זה ליד הבית ולחוצה קצת בזמן (ככה שאני לא יכולה להזמין מחנות מהאינטרנט...צריכה את המחשב עובד כבר ביום ראשון\שני הקרוב..אם לא , אחי לוקח את שלי... ) אז ככה , נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שאין להם הרבה מבחר בטווח המחיר שציינתי .. אנא תעזרו לי לבחור בין הספקים הבאים : ?Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin -> 240 ?Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin -> 290 80?HEC 425W (True Watts)? -> 2 המחשב שלי מבוסס על מעבד 805D של אינטל ולוח MSI . כרטיס המסך PCI-E :7300NX גם של MSI .אין לי סורק\מדפסת .רק צורב DVD ודיסק קשיח מחוברים. בעיקרון קניתי את …

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  6. Started by okpimp,

שלום.... מה אתם אומרים על העכבר של לוג'יטק ‏V200 Cordless Notebook ? דיי דחוף קנו לי את זה כבר ואין הרבה זמן להחליף. תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  7. חשבתי כבר שאני מבין את עניין ה-CAS של זכרון. שרצוי 2.5 או 2 זה ברור אבל לפי הבנתי לכל צ'יפ יש את ה-CAS שלו וניתן באמצעות סנדרה למשל לברר אותו. והנה מסתבר שהתוצאות בסנדרה משתנות לפי ההגדרות בביוס : אם התזמון ב-SDRAM CAS LATENCY מכוון ל-2.5 סנדרה מראה 2.5-2-2CL ואם מכוון ל-2 אז יהיה 2.0-2-2CL. אז מה קורה כאן? אין תכונה פיסית של צ'יפ שצריכה להיות מדווחת בסנדרה בלי קשר להגדרות הביוס? איך אפשר לדעת מה CAS "אמיתי" של צ'יפ?

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  8. Started by Dago,

טוב אז ככה יש לי סכום כסף של 500+ שקל עכשיו אני מאוד אוהב משחקי נהיגה ..... והחלטתי שאני רוצה לקנות הגה רוטט ......... משהו טוב רק שבקטע הזה אני לא מומחה אז בבקשה אם אתם יכולים המלצות זה מאוד יעזור תודה מראש

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  9. Started by Svensk.il,

אני לא כ"כ יודע לאיזה פורום זה קשור, אבל האות פ' שלי הפסיקה לתפקד והבעיה היא לא במקלדת. ניסיתי להחליף מקלדות ובכולן אין תגובה למקש הזה :\ מה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  10. Started by Spaik,

אני רוצה לקנות עכבר חדש טוב ונוח: עכבר אופטי כמובן עכבר שיהייה נוח גם לשחק איתו משחקי פעולה מגוף ראשון וגוף שלישי אז שלא יהייה מגושם מאוד וגדול אבל אני רוצה שיהייה לו לחצן נוסף או יותר מלחצן אחד ממש לא חשוב ולא צריך שהוא יהייה אלחוטי כי זה לא עוזר לי איזה עכבר כדאי?? לגבי תקציב עד 200 שקל בערך

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  11. כלומר שתי משתמשי מחשב שמשותפים במחשב בודד אחד. ???

12. Started by PeaS,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1007483079&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  13. Started by Katriel Monastirski,

היי אני מחפש לקנות מדפסת ביתית חסכונית ורצוי שזולה. חובה שיהיה לה סורק ורצוי שיהיה אפשר לקנות גם דיו זול לא מקורי. אני מדפיס כ-50 עמודים בחודש. אשמח להצעות ולעזרה. תודה רבה!!

14. Started by kyyle,

קניתי את המארז הזה ואני רוצה להעביר את המחשב אליו. מהגג של המארז איפה שיש כל מיני חיבורים\יציאות יוצאים כבלים עם חיבור כזה קטן של פין אחד. רשום עליהם:SPEAKER,RESET SW,POWER LED,POWER SW,H.D.D LED איפה אני מחבר אותם? ועוד חיבור עם כמה פינים שרשום:VCC 2,USB-2,USB+2,GND2,GND. עוד אחד:VCC1,USB-1,USB+1,GND1,GND. עוד אחד עם כמה כאלה של פין אחד:TPB+,VP,VG,TPB-,GND,TPA+,TPA-. עוד אחד דומה:EAR L,EAR R,MIC-VCC,MIC IN וכו'. מה אני עושה עם כל זה?!

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  15. Started by אוריפ,

יש לי ספק ג'נרי במחשב של 480W. המחשב עושה ריסטים פתאומיים וזה כנראה בגלל שהספק לא עומד בעומס (שללתי אפשרות של וירוס וכדומה... בנוסף, המחשב שלי די עמוס: מעב דפנטיום 4B, לוח אם שמחובר אליו 3 כרטיסי PCI מופעלים, 3 כוננים אופטיים, הארד דיסק, פלופי ו2 מאוררים, בקיצור, מחשב שדורש הרבה אנרגייה). האם זה הגיוני שהספק פשוט לא עומד בזה? כמה W הוא באמת מספק? אם זו הסיבה אני כנראה אקנה ספק חדש ואולי איזה מארז חדש...

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  16. אז ככה נגמרו הצבעים למדפסת וקנינו חדשים הצבעים תחליפיים הדפסנו איתם כמה זמן לאחר תקופה הפסקנו להדפיס ואז שבאנו להדפיס המדפסת אמרה שיש לנו בעייה במחסניות ההדפסה הלחנו והחלפנו את הצבעונית אבל יש את אותה בעייה ניקינו את הבית שלה עשינו הכל עדיין היא עושה בעיות..!? מה עוד יכול להיות..? תודה רן

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  17. Started by Coldmetal,

היי לפני כשבועיים קניתי לוח אם חדש ולא היה בו חיבור לעכבר ולמקלדת (החיבורים העגולים האלה, ירוק וסגול) יש בו רק חיבורים לUSB קניתי מתאם שיש לו את שני היציאות שאני צריך בשביל המקלדת והעכבר ביחד והוא מתחבר לUSB הכל מתחבד ועובד כמו שצריך. הבעיה היא כזאת, בכל זמן אקראי שאני עובד על המחשב (וגם כשאני לא) המקלדת פשוט לא מגיבה וכשאני מנסה להזיז את העכבר הוא זז רק לצד אחד (נראה לי שלצד האחרון שבו הזזתי אותו אליו). כשזה קורה אני לא יכול לעשות כלום אלא אם כן אני מוציא את חיבור הUSB ומחבר אותו חזרה. לא הייתה לי בעיה כזאת מעולם, מה זה יכול להיות?

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  18. Started by Tal Israeli,

שלום, אני מחפש מדפסת לייזר שחור לבן איכותית לשימושים ביתיים עד 1000-1100 ש"ח

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  19. Started by NIR-T,

איזה מהם יותר יציב? איזה מהם יותר שקט? בקיצור, מי מהם עדיף לי לרכוש?? תודה לכולם...

• 11 תגובות
    • 949 צפיות
  20. שלום כולם אני רוצה עכבר חדש תקציב 320 ש"ח (בלי חריגות) אני מעדיף שיהיה לייזר ואלחוטי חשובה לי מאוד הנוחות , משחק מידי פעם לא איזה גיימר מושבע אבל כמובן שיהיה יעיל במשחקים יש המלצות?[br]פורסם בתאריך: 15.04.2007 בשעה 18:27:48 מישהו בבקשה? דיי דחוף ליעריכה: מצטער לא התכוונתי לנהוג לא כשורה

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  21. Started by dolev-r,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3935 אני בשלבי רכישה של מחשב. בחרתי במארז Centurion5 של CoolerMaster. בברור עם איש מכירות של החנות יש אפשרות לרכוש את המארז עם ספק 380W שמגיע איתו . הכוונה הראשונית שלי הייתה לקנות ספק FSP400-60GLN אבל התברר שכרגע אין אותו בחנות וייקח שבועיים עד שיגיע. איש המכירות המליץ לי להישאר עם הספק של המארז והדגיש כי הוא לא גנרי והוא 380W אמיתיים ולדעתו לא תהיה שום בעיה של התאמה בין הספק הנ"ל למפרט שלי. הוא אמר שאם בכ"ז אני רוצה לקנות ספק בנפרד הוא ממליץ לי על http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4500 Thermaltake W0062RU Silent PurePower 420W V2.0 הוא אמר שהספק הזה מצויין. כמובן שסמכתי על הדעות בפורום שמראות על נטיה להתרחק מ…

• 12 תגובות
    • 949 צפיות
  22. Started by jackhammer,

(אני לא בטוח שזה קשור לכאן אז תעבירו אם צריך) שלום לכולם השאלה שלי היא האם ניתן לחבר מפצל חשמל למיצב מתח כזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2125&CatCode=358 ואם זה בכלל יגן על כל מה שמחובר למפצל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  23. Started by lipa,

מדובר בבקר 100ATA ולוח האם הוא 33UDMA ויש לי צורב ימאהה 16*10*40 ו-HD IBM 40GB ATA 100 ובאופן כללי מה משפר כרטיס הפרומיס? תודה

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  24. Started by Rhx,

ככה אולי אני יקנה ספק + מארז חדשים...אבל יש לי שאלה לפני האם זה קשה לחבר את כל החלקים של המחשב?אני לא מבין בזה..אם למישהו יש מדריך או משהו זה יעזור לי מאוד. אז ככה חשבתי על ה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_837&products_id=7861 או של ה A-TOP : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6369 זה אותו דבר לא? רק חברות אחרות אממ שאלה חשובה האם הספקים שלהם ג'נריים ?

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  25. Started by 47,

אני צריך המלצה על ג'ויסטיק טוב וגם חנות ששם אפשר ליקנות אותו. עריכה: שכחתי שהתקציב הוא עד 800 ש"ח תודה מראש

• 3 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.