עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מחר היא עולה למטוס ובקשתי ממנה לבדוק לי עכבר. הגעתי למסקנה שנמאס לי מעכבר חוטי. מחפש עכבר אלחוטי לייזר , לא למחשב נייד, גודל בינוני + לחצנים אחורה קדימה בצדדים. מוכן להשקיע הפעם עד 200 ש"ח. אני מניח(אולי אני טועה) שבחנות בניו יורק אפשר יהיה למצוא דגם שבתקציב שלי בארץ יעלה פחות שם. תודה לממליצים. דיי דחוף....

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  2. Started by puNani,

התמונה הנ"ל: שימו לב שה ATI RADEON OEM עובר את הATI READEON 8500 המקורי בדרייברים הראשונים.. וזה לא הפעם היחידה שהוא עובר.... עקבו אחרי זה בכתבה: http://www.sharkyextreme.com/hardware/videocards/article.php/3211_932821__8 מעניין... למה באמת ה PLAIT/XPERTVISION הזה הוא כ"כ גרוע? אמנם זה לא ATI מקורי אבל זה עם הצ'יפ של ATI וחוץ מהעובדה שהוא פחות מפאור מבחינת האריזה והכל.. מה כ"כ רע בו? אולי BOOMER יכוכל לספר לנו קצת איך עובדים אצלו משחקים והכל...

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  3. Started by zone glide,

אנחנו מחפשים מדפסת אלחוטית לבית, שכוללת פקס ואת שאר הפיצ'רים הללו, כולל סורק. שתהיה צבעונית. אגב, על מנת לקבל פקס אני חייב למקם את המדפסת קרוב לקו הביתי? תקציב עד איזור ה-500 ש"ח. יצא לי לראות את הדגם החדש של HP, שהוא ה-8023. מה דעתכם עליהם? חלק המליצו וחלק לא.

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  4. אני מתכנן על מחשב חדש (בטח נמאס לכם מהשאלות עליו), ועכשיו הגעתי לשאלת המארז. אני לא מתכנן לעשות אוברקלוקינג, מודינג וכו'... אין לי זמן לזה. מה שכן, החדר שלי חם, לא ממוזג והמחשב שלי הולך להיות מבוסס AMD 1800 או יותר. אז קירור טוב למעבד הולך להיות (volcano7), אבל בכל זאת אני צריך מארז מרווח, שיוכל להכיל שלושה דיסקים קשיחים ושיהיה בו מספיק מקום לעבודה, שהספק לא ישב בדיוק מעל המעבד ויחמם אותו, הזכרונות מתחת ל-cdrom... בקיצור, שלא יהיה כמו המארז המעפן שיש לי עכשיו. לפי מה שבדקתי ה- fs710b של אנרמקד יכול להיות מצויין בשבילי, אבל הבעיה שיחד עם ספק טוב הוא עולה 650+ ש"ח. לעומתו, ה-virgo של tsunami עולים בסביבות ה-200 ש"ח וכוללים ספק של tsunami, שהוא לא הכי טוב שיש אבל נחשב ליותר …

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  5. כלומר שתי משתמשי מחשב שמשותפים במחשב בודד אחד. ???

6. אני מניח שהתשובה היא כן, אבל אני מעדיף להיות בטוח. ובכלל, יש יתרון בלקנות את הערכה המקורית של מיקרוסופט או שגם הערכות החלופיות עושות עבודה טובה? ועוד שאלה: ניתן להפעיל גיימפאד אלחוטי שנקנה ללא מתאם למחשב עם המתאם שכבר ברשותי?

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  7. Started by FireofEvil,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המקלדת הזאת בארץ? (או כל מקלדת אחרת של Razer לצורך העניין)

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  8. איזה עכבר יותר נוח וביצועיסטי? Wireless Notebook Presenter Mouse 8000 או Logitech® VX Nano Cordless Laser Mouse for Notebooks יבואן Logitech שם תג מחיר לא מובן של 550ש"ח~ (תג מחיר היצרן בחו"ל הוא 70$), אך ניתן להשיגו במחיר 420ש"ח דרך יבואן אפור, ה- M$ עולה 420ש"ח (תג מחיר יצרן חו"ל 100$).

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  9. Started by Regev,

תבנו לי תצורות מחשב עם כרטיס מסך טוב לא על הלוח, שיהיה זול וטוב. כתבו מחיר משוער.

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  10. Started by elad76,

רציתי לדעת: 1.הG7 הוא עובד על בטריות נטענות כאלה מרובעות???שמקבלים איתו? 2.הMX1000 טוב גם למשחקים ?והאם אפשר להביא לי חנות טובה עם מחיר טוב עליו? 3.האם שווה לקנות את הG7 כי אני חורש אל משחקים.. 4.האם אתם יכולים להביא לי מחיר נמוך על עכבר טוב של משחקים ולהגיד לי מה ההבדלים בין העכברים?

• 11 תגובות
    • 985 צפיות
  11. אז ככה נגמרו הצבעים למדפסת וקנינו חדשים הצבעים תחליפיים הדפסנו איתם כמה זמן לאחר תקופה הפסקנו להדפיס ואז שבאנו להדפיס המדפסת אמרה שיש לנו בעייה במחסניות ההדפסה הלחנו והחלפנו את הצבעונית אבל יש את אותה בעייה ניקינו את הבית שלה עשינו הכל עדיין היא עושה בעיות..!? מה עוד יכול להיות..? תודה רן

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  12. היי, אני מחפש עכבר סימטרי טוב ושוקל לקנות את ה-MX310 של לוג'יטק. קראתי על העכבר ביקורות ונראה לי שהוא יספק אותי. יש עניין אחד שמטריד אותי והוא הגודל (או הקוטן ) שלו. נאמר שהוא מתאים לבעלי ידיים קטנות עד בינוניות. ידיים קטנות בטוח אין לי אבל גם לא גדולות במיוחד. אשמח אם אדם שיש לו את העכבר ימדוד לי את אורכו (מקצה אל קצה,בנקודה הכי ארוכה שלו) ורוחבו (בנקודה הכי רחבה שלו). ככה אוכל להשוות את גודלו לעכבר הנוכחי שלי (intellimouse explorer). אשמח גם לשמוע דעות של חבר'ה שמשתמשים בו בנוגע לאיכות והנוחות. הרבה תודה

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  13. הכרטיס מסך Fx6800 ?

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  14. הי חברים. אני צריך מקלדת לסלון שלי (המחשב מחובר לטלוויזיה דרך הקיר) אני צריך המלצה למקלדת טובה שתתאים לעבודה ממרחק רב (5 מ') תודה.

15. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! מישהו יודע איזה ספק כוח (דגם, הספק..) מותקן בתוך מארז Thermaltake דגם V8000A ? http://www.thermaltake.com/xaserCase/WinGo/v8000a.htm תודה !

• 12 תגובות
    • 984 צפיות
  16. Started by roc,

שלום,אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל6600GT אבל לאחרונה חבר שלי הציע לי לקנות בחנות ממש זולה כרטיס של לידטק 6800 ב1262 זול לא? הנה האתר: http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=821&language=he&osCsid=c5e0293d0a25df0ceca481c0065bb951 בכל מקרה אני צריך גם ספק חדש כמובן הספק שלי כעת החלש מאוד,אני גם לא רוצה חום במחשב!, הם המארז ישפיע משמעותית על קור המחשב? המארז שלי יש בו מקום ל2 מאוררים 80MM אחוריים ומקום ל1 קידמי,התקציב שלי הוא 1550 שקל אם יש לכם עצה אחרת כיצד לקנות אשמח לתשובות..תודה לעונים!

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  17. Started by Pc_Master,

שלוחות של GIGABYTE עדיפים מלוחות של ASUS ל פלטפורמת AMD?

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  18. Started by mhnuemhnue,

שלום, כאשר אני מנסה לשלוח לאבא שלי פקס צבעוני, זה שולח לו את זה בשחור לבן ובLCD הירוק רשום No Color Fax - Page sent in Black and White. המוצר הוא HP Officejet J6300, לאבא שלי יש פקס שכן מקבל פקסים צבעוניים. עשיתי את השליחה תחת Error Correction Mode כפי שאמרו בHP.

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  19. Started by scorpion,

אז ככה......... לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את האיכס פי........... פתאום אני פותח את הmy computer ונעלם לי הצורב! הביוס מזהה אותו אבל הווינדוס לא גם קודם השתמשתי באיכס פי אבל קודם שידרגתי מ2000 פרו אז צריך עזרה די דחוף תודה בכל מקרה!

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  20. Started by רפאל בן מוחה,

יש לי ביעה במיקלדת מכנית של רייזר 2 אותיות של המיקלדת ניתקיעים בפנים מה אפשר לעשות?

21. שלום! אני מעוניין לרכוש עכבר לעבודה גרפית (בעיקר שעות רבות עם פוטושופ).ראיתי ביקורות טובות על Logitec mx518 , אבל בעיקר למשחקים. חשובה לי תמיכה טובה לכף היד (כף יד גדולה יחסית) ודיוק מירבי (האם יש מכשיר כזה?). אשמח להמלצות (תקציב עד 250-300 ש"ח). תודה,

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  22. Started by Cypherlz,

שלום אני מחפש אוזניות התקציב שלי הוא עד 600 שקל ואני יכול טיפה לחרוג אני משתמש בהם לגיימינג סרטים ומוזיקה חשבתי ללכת על Sennheiser HD51 מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  23. חשבתי כבר שאני מבין את עניין ה-CAS של זכרון. שרצוי 2.5 או 2 זה ברור אבל לפי הבנתי לכל צ'יפ יש את ה-CAS שלו וניתן באמצעות סנדרה למשל לברר אותו. והנה מסתבר שהתוצאות בסנדרה משתנות לפי ההגדרות בביוס : אם התזמון ב-SDRAM CAS LATENCY מכוון ל-2.5 סנדרה מראה 2.5-2-2CL ואם מכוון ל-2 אז יהיה 2.0-2-2CL. אז מה קורה כאן? אין תכונה פיסית של צ'יפ שצריכה להיות מדווחת בסנדרה בלי קשר להגדרות הביוס? איך אפשר לדעת מה CAS "אמיתי" של צ'יפ?

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  24. Started by sharkk,

החבילה מכילה: xbox+צ'יפ אלדין (מפעיל את כל שיטות השידור)+120 GB+ כבלים+ 2 שלטים (שלט אחד של xbox+ עוד שלט עם מתאם של ps2!(רק המתאם עלה לי 100 ש"ח))+ מערכת הפעלה unlishx+ 35 משחקים+10 סרטים+ XBMC+הסברים על חיבור ה- XBOX למחשב, והעברת משחקים. מחיר: 1550 ש"ח. (לא יורד שקל, לא עולה שקל). מקום מגורים: באר שבע. icq: 321966161 פלאפון: 0504463184 למעוניינים רצינים בלבד! נ.ב: מי שמכיר אותי יודע שיש לי הבנה ב- XBOX ולא תתאכזבו מה- xbox כמו כן כל שאלה שיש אני ישתדל לענות אליה ה- xbox נראה חדש, כאילו קניתי אותו אתמול.

• 14 תגובות
    • 984 צפיות

דיונים חדשים בפורומים