עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by amirbinenfeld,

אם יש לי מתאם Bluetooth למחשב ואני מחבר אליו אוזניית Bluetooth,אני אוכל להשתמש בה כאוזנייה ומיקרופון לכל דבר או שזה יעשה לי בעיות מכיוון שזה לא מחובר דרך החיבור 3.5mm הרגיל?

2. Started by Hu Ha,

קניתי עכבר לוגיטק g703 והתוכנה שלו לא עובדת יש למישהו פתרון?

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  3. אם יש למישהו אחד ישן חצי עובד זה גם טוב. אשמח לבדוק לפני שאני משקיע 250 שקל. תודה

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  4. Started by albert13,

יש אותם בתקציב שלי: ‏Razer Sphex Mouse Pad‎ ‏Razer Goliathus Gaming Mouse SPEED\CONTROL ‏Razer eXactMat Mouse Pad ‎‏SteelSeries QcK Mass Mouse Pad‎ ‏QcK+ Limited Edition Fnatic Mouse Pad‎ ‏QcK+ Limited Edition SK Gaming Mouse Pad‎ ‏SteelSeries 4HD Mouse Pad‎ טוב זהוא הרבה אפשריות חשוב לי דיוק לא מהירות יהיה לי מספיק עם הIMP אני חשבתי על 4HD של SS הרבה בעלים שלו המלצו עליו....

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  5. היי, אני מחפש עכבר סימטרי טוב ושוקל לקנות את ה-MX310 של לוג'יטק. קראתי על העכבר ביקורות ונראה לי שהוא יספק אותי. יש עניין אחד שמטריד אותי והוא הגודל (או הקוטן ) שלו. נאמר שהוא מתאים לבעלי ידיים קטנות עד בינוניות. ידיים קטנות בטוח אין לי אבל גם לא גדולות במיוחד. אשמח אם אדם שיש לו את העכבר ימדוד לי את אורכו (מקצה אל קצה,בנקודה הכי ארוכה שלו) ורוחבו (בנקודה הכי רחבה שלו). ככה אוכל להשוות את גודלו לעכבר הנוכחי שלי (intellimouse explorer). אשמח גם לשמוע דעות של חבר'ה שמשתמשים בו בנוגע לאיכות והנוחות. הרבה תודה

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  6. כמו בכותרת מחפש מקלדת אלחוטית למשחקים ועריכת וידיאו עד 500 שח' ראיתי כל מיני מקלדות בעלות עכבר מובנה במקלדת אבל אני לא מרוצה מגודל המקלדות האלה מאוד קטנות וכפתורים מאוד מצומצמים אני צריך המלצה למקלדת רגילה בגודל שלה אבל אלחוטית תודה רבה לכל העוזרים פורום מצויין .

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  7. Started by mtn9,

אני כבר הרבה זמן רוצה לקנות רמקולים 2.1 נורמליים למחשב ורוצה להחליף את ה2 רמקוליים הסיניים המעפנים שלי. התקציב הוא 300 ש"ח ועכשיו אני רואה שמוכרם את הVS2421 ב310 (!) ש"ח בKSP ,זה הכי זול בארץ ואני דיי סגור עליהם. אני רק רוצה לדעת עם יש ביקורות עליהם, עם יש פה מישהו שיש לו את הרמקולים האלה ויכול להמליץ או יש איזה כתבה בעברית ? תודה. נ.ב. אני כותב את ההודעה הזאת כאן כי רמקולים הם גם נחשבים כציוד הקפי, וגם כי בפורום אודיו וקולנוע ביתי לא עונים לי.

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  8. Started by giri71,

hey all for 6-10 hrs daily use wich mouse will be better for small hands?

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  9. :bash אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה אני לא רוצה כל כך להשקיע בזה אבל רציתי לדעת מה הדעה של הרוב כאן מה יותר טוב??? pinnacles או fly video 2

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  10. יש לי פתחתי את הזיפ וקיבלתי שתי קבצים 7ZXE.F7 FLASH853.EXE הפעלתי את הEXE והופיע לי מסך דוס מוזר ביותר עם פסים וזה נראה לי ממש חשוד לתת לו לעבוד? להריץ תחת דוס בלי ווינדוס?

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  11. Started by ThE_BesT,

1) לאיזה מעבד איטל משתווה ה-amd duron 1000?? 2) ואיזה כרטיס מסך יותר טוב asus v7100t 32m או hercules 3d prophet2 geforce2 titanium 64m ddr?

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  12. Started by shimon23,

ברשותי בכרטיס הנ"ל ואני לא מצליח להשתמש באופציית ה tv out. אם מישהו מבעלי כרטיס זה הצליח להשתמש באופציה זו? אם כן , איך?

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  13. מה ההבדל בין כרטיסי המסך הרגילים לבין הכרטיסים המקצועיים (Quadro4, FireGL, 3DLabs...)?

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  14. Started by FatherBoard,

מישהו יודע איפה ניתן לקנות או להזמין מקלדת שמודפסות על הכפתורים שלה אותיות לא רק באנגלית ובעברית, אלא גם בשפות זרות אחרות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  15. Started by ari,

יש לי סורק סקאזי 1220s של umax ואין לי בשבילו דרייברים מאיפה אני אוכל להוריד דרייבר שגם יתאים למערכת ההפעלה שלי 98

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  16. שלום לכולם! יש לי בעיה קשה- ברשותי מסך iiyama 19 אינץ' למסך יש 2 כניסות vga ולא אחת כמו ברוב המסכים. אחת הכניסות היא למחשב, אולם יש לי כניסה אחת פנויה. בנוסף לזה יש לי ממיר דיגיטלי שיש בו כאמור יציאת rca ויציאת scart. האם יש לי איזושהיא אפשרות לחבר את הממיר הדיגיטלי למסך ולצפות במסך המחשב ממש כמו טלויזיה? נ.ב יש לי כרטיס טלויזיה pctv pro של pinnacle והוא מצוין אבל זה מזה לא נוח להפעיל את המחשב כל פעם שאני רוצה לראות טלויזיה חוץ מזה שהמחשב צריך לנוח תודה מראש לכולם!!! :lol: :lol:

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  17. Started by MDK,

מצד אחד אתם ממליצים במפרטים המומלצים בתקציב של 10000 ש"ח (שממש לא מעודכנים ) על מארז ENERMAX FS-710B אך מצד שני אתם כותבים בכתבה הישנה מנובמבר שאדם שלא פותח את המארז ולא מתעסק איתו בלי טכנאי לא חייב לקנות אותו. אני שייך לאותו סוג אנשים אבל כיוון שאני שוקל לקחת AMD, אשר ידוע בבעיות ההתחממות שלו לאחרונה, אני מעדיף מארז איכותי בעיקר עם ספק איכותי. עוד שיקול הוא הגודל. אני מעדיף שיהיה MIDI. אז מה אתם אומרים ? ? ? איזה מארז לקחת ???

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  18. אני צריך עזרה במציאת אתרי אינטרנט על חשמל מנועים שנאים כבלים מפלי מתח הספקים וכו.אשמח אם תפנו אותי לכתובות או למנועי חיפוש.

19. Started by DAN,

איזה כרטיס TV כן עובד עים XP דן

20. שלום חברים. אני חושב שהמדפסת שלי מתה. אני מחפש מדפסת שתהווה את החסכון הטוב ביותר. קנייה זולה, דיו זול. שחור לבן. אני סטודנט תפרן (: תודה מראש! אגב - אני גר בארה"ב!

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  21. Started by matan007,

יש לי את העכבר G400 של לוגיטק שקניתי לפני חודש בערך מ- TMS. בכמה ימים האחרונים יש תופעה מעצבנת כזו שאני גולל את הגלגלת למעלה ולמטה נגיד באתרים, מידי פעם יש קפיצה לכיוון ההפוך אליו אני מגלגל. ז"א נגיד אני גולל למעלה ברציפות, פתאום יש גלילה של שלב אחד מטה וזה נראה על המסך כמו קפיצה כזו. ולהפך למטה. האם זה תקין? שווה לממש אחריות בשביל זה...זה די מציק, אבל יכול להיות שככה זה בדגם הזה? חוץ מיזה העכבר ממש טוב.

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  22. Started by ToMeRv32,

היי, נתקלתי במוצר הזה היום: http://www.ebay.com/itm/PS1-PS2-PSX-to-PC-USB-Controller-Adapter-Converter-/260761331142 מישהו השתמש בדבר כזה אי פעם? זה עובד טוב? זה בעצם משתמש בשלט שמתחבר כמו בשלט XBOX (למשחקים תומכים)?

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  23. Started by MichaelZ,

נכנס לחנות. מסתכלים עליי כאילו אני איזה מפגר. -"לא, יש לנו רק אלחוטי". מרוב שכולם רוצים כל דבר אלחוטי, עוד מעט האסלה תהייה גם אלחוטית. אז הסיפור הוא ככה: יש לי מקלדת שקניתי אותה אולי לפני 7-6 שנים. לא צריך להגיד לכם מה המצב שלה. צריך חדשה ועל הדרך אני רוצה לגלח טיפה מהמימדים. הרוחב של מה שיש לי זה 47 ס"מ. אני רוצה לצמצם את זה ל-45 או 44. איך אני מוצא מקלדת לפי מידה? מזמן כבר הייתי משיג לי משהו מאיביי אבל אני רוצה שיהיה לי עברית (מדבקות לא בא בחשבון). 1.מקלדת מולטימדיה מלאה. כל המקשים הרגילים, כולל ה-NUMPAD. מקשים: ,on/off, sleep, play/pause, stop, next, prev., volume up/down, mute 2. רוחב 45 ס"מ ומטה. 3. אורך הכבל: 140 ס"מ ומעלה. 4. PS/2, אפשר גם USB 5. שפות : אנגלית, עבר…

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  24. Started by LAKOTA,

שלום רב, התחלתי ללמוד גרפיקה ממוחשבת. ביקשו מאיתנו להתחיל להכין "בוק" עבודה. מכיוון שיש לי מדפסת כל כך ישנה שאינה מוציאה איכות מספקת אבקש מכם המלצות למדפסת איכותית אין כל בעיה שתהיה משולבת. רצוי גם שיתוף עם הסלולרי, אלחוטית. איכות מינימום 300 DPI רב תודות לעוזרים

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  25. ראשית, אני רוצה לציין שעברתי על דיונים קודמים על מנת לחסוך בדיון חדש, אבל לא מצאתי משהו שמתאים בדיוק לי, אז החלטתי לפתוח דיון חדש. אני מחפש מקלדת, אציין איזה פרמטרים קריטיים לי (=אין טעם לקנות אחת שהיא לא כזאת), איזה חשובים אך לא הכרחיים ואיזה לא חשובים לי (=לא מהווים כלל יתרון מבחינתי): -אלחוטית: קריטי -השהייה (לאג) נמוכה כככל שניתן: קריטי (תשמש בין היתר למשחקים) -חיבור USB (אם יש טעם לציין בימינו): קריטי -מקלדת ללא עכבר: חשוב אבל לא הכרחי (בעקרון יש לי עכבר אלחוטי אז אני לא צריך, אבל אם יש מקלדת אלחוטית שמגיעה בסט עם עכבר אלחוטי, וזה יוצא יותר משתלם מרק מקלדת מדגם אחר, לדוגמא, אני יכול לקנות, בהתאם למחיר וכו') -אותיות בעברית: יתרון אבל ממש לא הכרחי -כפתורי מקרו: …

• 1 תגובה
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים