ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
קניתי את המארז הזה ואני רוצה להעביר את המחשב אליו. מהגג של המארז איפה שיש כל מיני חיבורים\יציאות יוצאים כבלים עם חיבור כזה קטן של פין אחד. רשום עליהם:SPEAKER,RESET SW,POWER LED,POWER SW,H.D.D LED איפה אני מחבר אותם? ועוד חיבור עם כמה פינים שרשום:VCC 2,USB-2,USB+2,GND2,GND. עוד אחד:VCC1,USB-1,USB+1,GND1,GND. עוד אחד עם כמה כאלה של פין אחד:TPB+,VP,VG,TPB-,GND,TPA+,TPA-. עוד אחד דומה:EAR L,EAR R,MIC-VCC,MIC IN וכו'. מה אני עושה עם כל זה?!
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום המקלדת שלי X6 עשתה את שלה אני רוצ המלצה למקלדת גיימרים חדשה בתקציב 300-350 שקל חשו לי שהמקשים היו מוארים וכן אני רוצה מקלדת בעיצוב לא שיגרתי תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1007361079&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
ראיתי את המושגים האלה פה , ומפניי שאני לא מבין בתחום החומרה אני לא יודע מה זה אשמח אם תוכלו להסביר לי , מה זה , למה כל דבר מתאים , מה יותר מומלץ וכו'... כמה שיותר הסברים על זה ככה אני ידע יותר טוב תודה.
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
ליתר דיוק, אני מחפש את המדפסת הזולה ביותר (גם בהתחשב בעלות הדיו שלה כמובן) שיש לה מגש להדפסה ישירה על דיסקים. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
עוד לא עניתם לי איזה כרטיס מסך יותר טוב למשחקים ולצפייה ב-DVD? אני מתלבט בין: GeForce 2 Titanium 32Mb + TV לבין Hercules 3D Prophet 4500 32TV Kyro II + tv out נו אז מה אתם אומרים??? נ.ב - בבקשה אבל בבקשה אחראי הפורום, אל תנעלו לי את השאלה, מכיוון שזה ממש דחוף לי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מאחורי הספק (בצד החיצוני) רשום 230W וחוץ מזה לא רשום על הספק כלום. זה הגיוני שהספק הוא של 230W ? (יכול להיות שה - 230 מציין משהו אחר?) נראה לי מוזר כי המחשב שלי די עמוס ואין שום בעיות יציבות או משהו. איך אני יכול לדעת מה ההספק שלו? בכל מקרה זה חשוב לי כרגע כי אני חושב על לקנות כרטיס מסך חדש שידרוש עוד קצת כוח מהספק ואני צריך לדעת אם הספק שלי מספיק.
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
המשקל נטו של המארז Golden Blue DA-01BLD הוא 14kg ? כלומר רק המארז לבד ? קצת הרבה לא
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
-
אני מחפש דרך לשלוח פקס, יש לי בבית קו של בזק, עם חיבור ADSL ( מודם ADSL USB Rotal ALE070 ) אני לא מעוניין ששליחת או קבלת הפקסים תפריע בדרך כלשהי לגלישה באינטרנט יש לי גם רשת ביתית שאני לא רוצה שתנותק או תופרע מסיבה כלשהי אנא העירו כאן הערות אם עלולה להתעורר בעיה כלשהי. תחילה חיפשתי מכונה משולבת שתכלול סורק ופקס ( מהמדפסת לא אכפת לי ) אך בחנות מסויימת המליץ לי המוכר שלא לקנות מכונה משולבת משום "שמכשירים מהסוג הזה מאיטים את עבודת המחשב" יש לי מחשב P4 2.53GHz עם 768 MB ראם (DDR) אני בספק עד כמה שזה יאיט את המחשב שלי, אבל בכל אופן. מה שמעניין אותי בעצם זאת האפשרות לשלוח ולקבל פקסים, ולסרוק תמונות ומסמכים. היום במקרה ראיתי שניתן לשלוח פקס איכשהו דרך הסורק, זאת א…
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אהלן שלום לכולם, הפעם זה uboxing למקלדת challenger ultimate של חברת Tt esports by thermaltake, הצ'אנל מכיל עוד מספרי סרטונים review אתם מוזמנים לצפות בכולם... תהנו
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
הביאו לי ליום ההולדת מקלדת ועכבר אלחוטיים של SILVER LINE. אני משתמש רק במקלדת ומאוד מרוצה (לצרכים שלי). לפני כשבוע היא הפסיקה לעבוד. הלכתי לבנדא-מגנטיק (החברה שאחראית), והם היו סופר נחמדים אליי. בלי לשאול הרבה שאלות המקלדת הוחלפה. חיברתי אותה למחשב והכל היה תקין בהתחלה. אולם פתאום שמתי לב שיש איתה בעיות: צריך ללחוץ על מקשים פעמיים לפני שהיא מגיבה, כשאני רוצה לשנות שפה ALT+SHIFT, לא מבצעים את זה, כשניסיתי ליצור את הסימן @ במייל זה לא מגיב ומוקלד רק המספר 2. היום אני מתכוון להחזיר אותה על מנת שיחליפו לי אותה. לצערי, אין לי מאות שקלים להוציא על מקלדת. מה אתם ממליצים לי לעשות/לבדוק? יש מוצרים אחרים שאתם ממליצים לי לבקש: http://www.benda.co.il/cs/benda/sub_cat.aspx?cat_id=335
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
קיבלתי איתו משקולות פאנל וחוברת עכשיו השאלה שלי לא צריך להיות דיסק דריבר שליטה על כפתורים משו נ.ב ממליץ לכל אחד באתי במטרה לקנות G5 אל תקפצו אני יודע שה MX518 עדיף אבל אני רציתי את המשקולות אני אוהב עכבר כבד ובקיצור הוא נגמר במלאי של החנות הידועה והזולה ביותר בארץ אי...רי חחחחח אז הלכתי על הG9 הוא ירד למחיר ריצפה 270 שקל
-
- 10 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה המלצה למדפסת חדשה בתקציב של 500 ש"ח, המדפסת היא לא לי, היא לחבר, והוא דיי סגור על HP, פשוט הוא לא מבין במדפסות אז הוא רוצה המלצה על דגם טוב. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול, במה בדיוק באים לידי ביטוי ההבדלים בין דגם - Abyssus של Razer, לדגם DeathAdder ? האם מדובר בהבדל מהותי שמצדיק הוספה של 100 שקלים או לא?
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
השאלה מה לקחת תאלחוטית או את החוטית ?! אני משחק לא יהיו בעיות? וזמן תגובה באלחוטי הוא טוב? במקלדת הזאת? תודה
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש עכבר לעבודה גרפית (בעיקר שעות רבות עם פוטושופ).ראיתי ביקורות טובות על Logitec mx518 , אבל בעיקר למשחקים. חשובה לי תמיכה טובה לכף היד (כף יד גדולה יחסית) ודיוק מירבי (האם יש מכשיר כזה?). אשמח להמלצות (תקציב עד 250-300 ש"ח). תודה,
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
התמונה הנ"ל: שימו לב שה ATI RADEON OEM עובר את הATI READEON 8500 המקורי בדרייברים הראשונים.. וזה לא הפעם היחידה שהוא עובר.... עקבו אחרי זה בכתבה: http://www.sharkyextreme.com/hardware/videocards/article.php/3211_932821__8 מעניין... למה באמת ה PLAIT/XPERTVISION הזה הוא כ"כ גרוע? אמנם זה לא ATI מקורי אבל זה עם הצ'יפ של ATI וחוץ מהעובדה שהוא פחות מפאור מבחינת האריזה והכל.. מה כ"כ רע בו? אולי BOOMER יכוכל לספר לנו קצת איך עובדים אצלו משחקים והכל...
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
האם מסוכן להסתכל מתחת לעכבר בזמן שהוא פועל?? לפי מה שאני יודע לייזר מסוכן לעיניים...
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
מצד אחד אתם ממליצים במפרטים המומלצים בתקציב של 10000 ש"ח (שממש לא מעודכנים ) על מארז ENERMAX FS-710B אך מצד שני אתם כותבים בכתבה הישנה מנובמבר שאדם שלא פותח את המארז ולא מתעסק איתו בלי טכנאי לא חייב לקנות אותו. אני שייך לאותו סוג אנשים אבל כיוון שאני שוקל לקחת AMD, אשר ידוע בבעיות ההתחממות שלו לאחרונה, אני מעדיף מארז איכותי בעיקר עם ספק איכותי. עוד שיקול הוא הגודל. אני מעדיף שיהיה MIDI. אז מה אתם אומרים ? ? ? איזה מארז לקחת ???
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מדובר בבקר 100ATA ולוח האם הוא 33UDMA ויש לי צורב ימאהה 16*10*40 ו-HD IBM 40GB ATA 100 ובאופן כללי מה משפר כרטיס הפרומיס? תודה
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
תבנו לי תצורות מחשב עם כרטיס מסך טוב לא על הלוח, שיהיה זול וטוב. כתבו מחיר משוער.
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מחפש מדפסת טובה לשימוש ביתי דע 350 ש"ח אנא המליצו לי
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אהלן מה קורה :] ? ככה יש לי מיקלדת יחסית חדשה של מיקרוסופט רשום את הדגם למעלה. אלחוטית. בזמן האחרון נתקלתי בבעיה מעצבנת ומציקה שאי אפשר להתנהל איתה. אני לא יכול להחזיק מקש לאורך זמן. כלומר לחיצה ארוכה על לחצן מסוים לדוגמא ctrl + סימון סמלים בלתי אפשרי ה ctrl מתבטל לי משום מה לאחר כמה זמן ואז צריך ללחוץ שוב. גם שאר המקשים אם צריך ללחוץ על w שהולכים קדימה במשחק זה מפסיק אחרי כמה זמן. שמעתי שיש עוד שסבלו מהבעיה הזאת יש לציין שזאת בעיה חדשה שלא הייתה בעבר ולא ביצעתי שום עידכון תוכנה לפחות לא שידוע לי. האם יש אפשרות לפתור את זה ? תודה רבה רבה על העזרה !
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הי, קיבלתי סטיק זהה לזה שבקישור http://cgrempire.com/2010/01/asciiware-fighting-stick-for-ps1/ יש לי מתאם לUSB אבל אני לא מצליח לגרום למחשב לזהות את הסטיק. הוא כן מזהה חיבור של גויסטיק אבל הוא לא מופיע במסך set up USB game controllers אני עובד עם win7 64bit אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-