ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
הומלץ לי לפני 3 שנים על ה MX1000. שילמתי יקר מאוד- ואף פעם לא הייתי מרוצה ממנו- סוללה נמרת אחרי יומיים וחצי,לאחר טעינה יש צורך לתת לו מכה כדי שיתחיל לעבוד (החלפתי כבר 3 בכולם זה ככה). אני עובד הרבה, המון על המחשב- יכול להדיע ל 12-15 שעות ביום. העכבר הזה כבד, גבוהה ודורש מאמץ- מה שגרם לי לנזק בלתי הפיך ליד - דלקת במעטפת הגיד... (אחרי חצי שעה של עבודה יש כאבים חזקים בכל היד ובאצבעות) חזרתי לעכבר הישן- מיקרוסופט אופטי ב 70 שקל... יש עכבר "בריא"? (לא טרק בול). אני חייב עכבר קל, חוטי, עם כפתורי BACK, והכי חשוב- גלילה לצדדים. רצוי שיהיה תנוחה נמוכה (שהאצבעות לא יעלו למעלה יותר מידי)
-
- 39 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום!! יש לי מארז יקר מאוד ואחותי רוצה לקנות מארז בידיוק כזה למחשב שיש לה בבית היתי רוצה שתציעו מארזים שהם בערך כמו המארז שיש לי או איפילו יותר טובים ומחיר יתר זול המפרט של המחשב של אחותי intel p4 3.2 ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P 1024 ocz ddr3200(2*512) maxtor 200GB המארז שיש לי רשום למטה במפרט שלי
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
שלום! מכר שלי מעוניין בעכבר קטן, נוח ואלחוטי למחשב הנייד שלו האם אתם ממליצים על העכבר LogiTech V550? כמה זמן הוא מסוגל לעבוד ללא טעינה? איני יכול לשלוט עליכם אבל אני חושב שעלי לציין שהעיניין דיי דחוף... תודה מראש ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אז ככה... יום שישי האחרון קרה לי קטע לא נעים עם הספק (הג'נרי) שלי, היה לי ריסט פיתאומי ובהדלקה הראשונה התחיל לצאת עשן מהמחשב ,ישר כיביתי את המחשב והיצטערתי על הרגע שרכשתי ספק ג'נרי ולא השקעתי מספיק כסף ומחשבה בספק אייכותי שהיה מונע הכל מהתחלה! כל האנשים שמתכננים ליקנות מחשב חדש בקרוב ומתלבטים אם להשקיע כסף בספק (אני מדבר על מערכות של אפילו 3000 שקל שזה הרבה כסף) או להשקיע בכרטיס מסך יותר חזק תעשו חושבים טוב טוב כי הספק זה מה שמחזיק לכם את המחשב זה מה שמגן על כל הרכיבים היקרים שהשקעתם בהם את מיטב כספכם. אם צריך(וכאלה שמשקיעים 5000 שקל במערכת אני בטוח שיוכלו להשקיע עוד 300-400 שקל) אז תקנו ספק טוב שאתם סומכים עליו תבקשו אפילו המלצות בפורום פה כי לא חסר אנשים טובים שיעזרו…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
העברתי פה חיפוש בפורום ורוב ההודעות ישנות, אני סובל מכאב גב כרוני כבר שנה ורציתי לשאול איזה כיסאות אתם ממליצים לקנות שיהיה אורתופדי לישיבה ממושכת ועם ידיות לידיים מתכווננות. קניתי כסא מד"ר גב שאמור להיות אורתופדי ב500 ש"ח בערך אך הוא לא נוח לי וגם אין לו ידיות מתכווננות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=131009 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=360431 ולמה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש את mx518, את g5(יקר שרך אגב) ויש עוד הרבה עכברים טובים... אני שחקן סיאס משמה אני צריך עכבר טוב... בכל אופן אני עובד מחר אז אמא שלי הולכת לקנות את העכבר אז אני לא יוכל לנסות אותו במקום או משהו כזה אז אם מישהו יכול לייעץ לי מנסיון איזה עכבר להגיד לאמא שלי לקנות אשמח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
כי בשניהם הפלט הוא 3w. ,הלוגיטק, חלש במקום רועש
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני עומד להחליט על קניית מסך חדש יש את האופציות הבאות: samsung 753dfx lg flatron 795 mag 786fd מה אתם ממליצים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם אני מתכוון לקנות לבני מתנה ליום הולדת ולחנוכה כרטיס מסך חדש. מכיוון שאני בתחום המחשבים והאינטרנט אך לא בחומרה אלא תוכנה קיבלתי רושם ממס' כרטיסים אבל הפנו אותי אליכם ועוד שני אתרים כדי לקבל את חוו"ד עליהם ולעזור לי להחליט.יש לבני מחשב חזק עם amd 1000 ו 256 מגה זכרון הכרטיסים הם asus 7700 pure 32 mb ddr gts innovision ti 64 ddr ati 32 ddr redeon. כולם פחות או יותר בין 500 ¤ ל700 ¤ וזהו התקציב המתוכנן. אנא עזרו לי להחליט עם נימוקים מקצועיים עד כמה שאפשר לאדם שמבין בעיקר במחשבים. דרך אגב הבן שלי גולש אצלכם בפורום כך שיכול להיות שהוא יענה לי בעצמו. תודה שמואל (שם בדוי)
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את לוח האם שלי,איזה לוח עדיף? MSI K7T266Pro2-RU (VIA KT266A chipset) הלוח הזה תומך ב USB2. או לוח של ASUS A7V266-E כמובן ששתי הלוחות מצויינם,אבל איזה יותר כדאי?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קניתי ביום רביעי(אתמול) ELSA GLADIAC 721 ge force3 ti200 ב-1300 שקל חדש מפלונטר משתלם או לא?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך יכול להיות שמעבדי Pentium 3 יותר יקרים ממעבדי Pentium 4 במהירויות הרבה יותר גבוהות ??
-
חבר שלי מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש שישמש בעיקר לסוגים שונים של עריכה וקידוד וגם למשחקים ( ספורט ומרוצים בעיקר) זה מבוסס AMD אז תעזרו לי כי אני לא ממש מנוסה בזה: AMD DURON 1.2 GA-7VTXE-PLUS GIGABYTE 5PCI DDR AC 256 PC266 DDR MAXTOR 40 GB 7200 RPM LG 52 PLEXTOR 40-12-40 ATI ALL IN WONDER FROM THE USA דוד שלו יביא לו וזה הכל את כל השאר הוא אמר שהוא ישיג לבד אז מה דעתכם הערות יתקבלו בברכה.
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
זה לקח הרבה זמן אבל הגעתי למסקנה, לסידירום X52 יש מנוע מאוד מהיר !!!!!!! למה הכוונה ? קוטר סידירום הוא 6 ס"מ, והוא מסתובב במהירות 52 סיבובים לשנייה (מקסימום תיאורטית....), לכן המהירות הזוויתית(למביני פיזיקה) היא w=2*3.14*52=326.56 RAD/SEC ובגלל שקוטרו של דיסק הוא 6 ס"מ אז המהירות הקוית בנקודת הקצה של הדיסק היא v=326.56*6=1959.36 =19.5936 M/SEC נכפיל ב 3.6 ונקבל מהירות של 70 קמ"ש ! תקנו אותי אם אני טועה !
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי מאמא של חבר שלי כמות לא מבוטלת של חלקי מחשב ישנים. מסתבר שהיא אספה במשך השנים חלקי חומרה בכפיתיות, ולפני שבוע תיקנתי להם את המחשב בתור טובה אחרי שפתרתי את הבעיה והתקנתי הכל מחדש היא שואלת אותי אם אני רוצה כסף אז אמרתי שלא (P166 לא שווה שקל השקעה ולא היה לי לב לקחת כסף) וזה היה משתלם. היא לקחה אותי למחסן שלהם ופתאום אני רואה מערת קבורה עם כמה וכמה ארונות קבורה ובאחת חיוך נסוך על פני ;D "קח מה שאתה רוצה" אז השלל הוא: 7 מארזי קבר עם 3 מחשבי XT ו-2 מחשבי 286 ו-1 386DX ו-1 486DX2. 4 לוחות אם עם מעבדים וזכרונות 2 XT ו-1 286 ו-1 486SX. שקית גדולה מלאה בכרטיסים מכל הסוגים. שקית קטנה עם זכרונות. גלוק שברתי אותך ;D
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה עכבר ומקלדת נחשבים הכי טובים כיום? (בשוק.. או לדעתכם..) לא חייב להיות שילוב.. אפשר גם בנפרד מה אתם אומרים על Logitech® Cordless Desktop® MX 5000 Laser ?
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שו GUILLEMOT ? מופיע כאן http://www.compuplus.com/insidepage.php3?sid=j5g5pyxg344888d&id=685 תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש את העכבר הבא: Microsoft Wireless Laser Mouse 8000 Mac/Win USB 4CH-00009 אשמח לקבל תגובות ממי שיש לו את העכבר, וכמובן הפנייה למאמרים ומבחנים אם יש כאלה לעכבר. תודה,
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
AMD Athlon XP 1800+ (T-Bred), EPoX 8K3A+, GeForce 4 Ti4200 128MB + TV, 256MB DDR PC-2700, 60GB 7200RPM ATA-133, ACER CRW-2410A (24x10x40), LG DRD-8160B (16x48), Hercules Gamesurround Foritissimo II, Fly Video + Remote, Aiptek Pencam 2, Microsoft GamePad Pro, PROVIEW 19" PK986, A4Tech ASW-15 Sub + 2, MATAV Cable Modem
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לצרף לי תמונה של כ"א מהם כולל מפרט טכני? בבקשה לא מעוניין בתשובות כגון: "לך לאתר מיקרוסופט לאבד את עצמך לדעת לחינם" "תשאל בחנות" "לך תז..." (סתתם). סוג 1: B75-00093 Microsoft® Intellimouse® Explorer Win English,Brazilian,French,IT,KO,ES CD w/Tilt Wheel Platinum CD Non-specific English,Brazilian,French,IT,KO,ES Win EUR 29.88 סוג 2: B75-00096 Microsoft® Intellimouse® Explorer Win English,Dutch,French,German,Greek CD w/Tilt Wheel Platinum CD Non-specific English,Dutch,French,German,Greek Win EUR 28.73 בתודה, General A.
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מתכוון כך שלא יהיו התנגשויות ובקר אחד יתפס על הפקודות של השני לדוגמא בפיפא 2007 הגמפד שלי מחברתXCOM 12 כפתורים כמובן שלשנייהם יהיה את אותו הדרייבר אך אני אמור לקנפג את שנייהם ומה אני אמור לראות בלוח הבקרה \בקרים
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שאלה.. איפה אפשר לקנות שלט אקס-בוקס למחשב שתואם לוינדוס ויסטה... מהארץ ואיזה הבדלי מחירים יש בין אל-חוטי לחוטי?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-