ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
הספק 300HEC יספיק לX800XT? עם אתם אומרים שלא אז איפה זה רשום כי יש שאומרים שזה לא מספיק הם סתם מנחשים!! תגידו לי עם זה בדוק! ומה האבדל בין AMD 3000 939 נגד AMD 3400 ? תעשו חשבון שהDUAL של הAMD 3000 פועל איזה מעבד היתן לי יותר בצועים ובכמה אחוז בערך?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרגע את הפאד 4HD ורציתי לדעת איזה פאד הכי דומה בביצועים שלו ל4HD של steelseries (לא משנה המחיר), פשוט הפאד נהרס ואני צריך לקנות חדש. ד״א אשמח לדעת אם כדאי לי להמשיך עם הפאד הזה (יש לי עכבר g400 Logitech) ובלי קשר איזה פאד מבין ה2 דומה יותר ל4HD: Razer Goliathus Soft Large Speed Gaming Razer Goliathus Soft Large Control Gaming
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש לי כעת עכבר LOGITECH MX 700 שהוא כבר בדרך לסופו..:-) עכשיו אני רוצה לקנות עכבר לגיימרים כי אני בעצמי גיימר וגם גולש אז אני צריך את עזרתכם וייעוצכם.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע יש לי את ה LOGITECH REVOLUTION MX אשר לצערי סובל מבעיה ידועה של הכפתור שנלחץ פעמיים (איזה חוצפה שעכבר כזה יקר בזמנו, הולך כלכך מהר). לכן, אני מחפש המלצה לעכבר שיהיה +- דומה בתכונות לעכבר זה, במחיר שפוי (מבצע BLACK FRIDAY תמיד טוב).
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי כולם.. אני מחפש עכבר למשחקים (אך גם לשימוש רגיל משרדי) של Logitech ואני נתקלתי פה בפורום בהרבה דגמים של החברה וזה ממש מבלבל.. קראתי כל מיני המלצות על ה-MX-1000 שהוא מאוד נוח ונחמד אך ראיתי שיש עוד דגמים כמו G5, G7.. מה ההבדל בין כולם? אני מחפש עכבר אלחוטי, עם מעמד שטוען אותו.. תוכלו לתת המלצה? עד 400 ש"ח. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים, אני מחפש משדר סאונד (אין לי מושג אם יש דבר כזה בכלל..) חיבור יציאה מהמחשב (יציאת סאונד) לכניסה של ריסבר. החיבור צריך להיות אלחוטי! קיים דבר כזה בשוק? תודה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי כולם לאחר המון מחשבות החלטתי ללכת על סטילסרייס v2 הן נראות הכי טובות, מושקעות, נוחות, גדולות ומעולות, אין רעשים המיקרופון טוב...אאני חושב שלמרות כל ״הפאקים״ שכמה ילדים אמרו את זה אבל המון בארץ ובעולם נתנו לו 5 כוכבים והמון ביקורות טובות וגם ראיתי ביקורות פחות טובות על האוזניות סטילסרייס v2 אבל בכל זאת נראה שהסטיל יותר טובות מהרייזר שרציתי ואומנם אני לא אשתגע מלקחת אוזהניות של 500 שקל אני אקח משבו לתקיצי משתלם וטוב מאוד זה אני בטוח ומקסימום אם יקרה משהו כמו ששתיים שלוש אוממרים פה יש לי אחריות לשנה...ואני בטוח שלא יהיה כי הרבה בעולם ובארץ ישתמשו והם מודים שלא טעו. הסטיל מההתחלה קנה אותי בגלח העיצוב והביקורות המעולות הוא קיבל ציון מעולה בכל האתרים 9/10 ואני חושב שהכי משת…
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי, בדיוק קניתי מחשב חדש למשחקים ואני מחפש גם עכבר ומקלדת לרכישה בארץ. כשאני מסתכל על האחיזה שלי בעכבר זה בד"כ כלל Finger Tip, אבל אני חושב שלפעמים אני מחליף גם ל-Claw (כך שממש החלק האחורי ביותר של העכבר נוגע במרכז היד), במיוחד עם עכברים גדולים יותר. התקציב של הוא בערך 800 ש"ח, אבל הוא גמיש ואפשר לחרוג לכאן או לכאן. המשחקים הם משחקי RTS, RPG, FPS בד"כ. מעולם לא היו ברשותי מקלדת ועכבר גיימינג - אודה לכם מאד אם תייעצו לי ברכישה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר בסביבות 300-350 ש"ח שיחליף את הRazer Copperhead המזדקן שלי. האפשרויות שנראות לי כרגע: Steelseries Sensei כלשהו, יש לגרסת הMLG מחיר ממש טוב באייבורי כרגע. Corsair M65 - אני אוהב את החברה ואת העיצוב יש גם ביד 2 כל מיני הצעות מפתות, בעיקר על Razer Mabmba או Ourobous ב300 וקצת שקל. הייתי מעדיף לקנות בארץ ומחנות, אלא אם כן זה דיל ממש טוב. משחק בעיקר FPS וRPG ימני עם כף יד בינונית, מעדיף אחיזת Palm. פתוח לרעיונות מעניינים, רציתי משהו אלחוטי אבל לא מצאתי משהו מתאים בתקציב.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
משהו שאפשר להעלות את הרזולוציה של תמונות ממצלמה דיגיטלית...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי: Intel Pentium 4, 3066 MHz Intel Bay Field D865GBF 512MB PC2700 DDR SDRAM NVIDIA GeForce 6600 256MB AGP SAMSUNG SP0812C 80 GB, 7200 RPM, SATA הספק כח שלי זה HEC 300AR-T 300 וואט בקיצור אני מרגיש שהכרטיס מסך לא עובד במלוא העוצמה שלו ואמרו לי שהמינימום בשביל הכרטיס הזה זה ספק של 300 וואט לפחות ומומלץ שיהיה יותר. אז כדאי ספק חדש? ואם כן אז מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש את זה HEC Compucase CI-6A19 ויש את זה אם אני לא טועה HEC Compucase CI-6A21 לכל מארז מחיר שונה.. מה שונה בכל אחד מהם? אם קונים מארז כזה... צריך לקנות מאווררים, גופי קירור או דברים נלווים? תודה
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
בבעלותי מחשב DELL INSPRION 9400 אני מעוניין לחבר אליו רמקולים של לוגיטק 5.1 בשביל זה אני רוצה ליקנות כרטיס קול חיצוני USB האם כדאי ? יהיה סראונד?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר חודש שאני משגע אתכם בעניין המחשב החדש שלי. ב4 לאפריל, יום ההולדת שלי אני קונה לעצמי מחשב חדש סופר-דופר. יחד עם המחשב יבוא מסך LCD 32. המחשב יחובר למסך. על המחשב יותקן VISTA HOME PERMIUM כך שאוכל וארצה להשתמש בMEDIA CENTER שלו. הMCE יאפשר לי לראות טלוויזיה.. וללא קשר ה8800GT שיותקן עליו יאפשר לי לראות סרטים ולשחק משחקים על LCD 32 . עכשיו, כדי שכול זה יקרה ויהיה טוב.. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים כך שאוכל להסתלבט על המיטה ולשחק לי בCOD4 בזמן שכיבה בצפייה על 32 אינץ'. בגלל זה, אני צריך משטח לעכבר (העכבר יהיה בטכנולוגית לייזר מן הסתם...), עכבר אלחוטי, מקלדת אלחוטית שנועדה לVISTA. אני ישמח אם תמליצו לי על איזה סט של מקלדת ועכבר + משטח טוב. אני נותן בי…
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
יש לי פלאם VX לא השתמשתי בו כשנה, וכעת שאני לוקח אותו ליותר מחצי יום ללא הטענה (גם אם הוא כבוי) יש התראה על סוללה חלשה או פשוט לא נדלק. בקיצור אני צריך להחליף אותה, רציתי לשאול אם משהו החליף פעם סוללה ל palm בכלל ול vx בפרט? איזה סוללה יש לו ? האם ניתן לקנות עצמאית? כמה זה עולה? איך פותחים ומחליפים? לחילופין כמה עולה לעשות את זה בכלנית? אם זה יצא יקר מידי (לעומת לקנות חדש) אז אולי אני יוותר על רעיון. במקרה זה רציתי לדעת האם למישהו יש רעיונות מקורים מה ניתן לעשות איתו? (למשל לנצל את IR שלו כמקלט ל- שלטים ולשלוט ה media player) הצעות התקבלו כיד הדמיון הטובה. תודה וסופ"ש טוב, טל
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה... אבל, איך ניתן לנקות את האבק שבמארז בדרך הכי קלה, יסודית ובטוחה? שמעתי שיש ספריי לחץ. איפה אפשר לקנות דבר כזה? כמה זה עולה? האם זה עלול לסכן את הרכיבים שבמארז? תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת, ללא עדיפות מיוחדת מלבד איכות ויעילות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדפסת משולבת (סורק, פקס) עם עלויות הדפסה נמוכות, בתקציב של סביב 500 ש"ח, שיכולה להתחבר לרשת הביתית. אני לא מדפיס הרבה דפים, אולי דף פעם בכמה ימים, לעתים רחוקות צבעוני, לרוב שחור לבן, ומדי פעם אני מדפיס כמויות גדולות יותר (נגיד פעם בחודש הדפסה גדולה יחסית של 70 דפים בבת אחת) הבנתי של-brother עלויות הדיו הכי נמוכות, האם זה נכון? מה בדבר הטכנולוגיה החדשה של HP שאמורה לחסוך עלויות? אני אשמח אם לא אהיה חייב להדפיס פעם בשבוע-שבועיים כדי למנוע התייבשות הדיו... או שמא בכלל עדיף לי לייזר? המחירים של לייזר היום כבר די סבירים... ??? אה, וחשוב לי גם שהסורק יהיה איכותי (עומק סיבית גבוה). תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה סבירה ולא מקצועית - במחיר זול, מה דעתכם עליה ולא - לא אכפת לי שאין לה זום אופטי ! http://www.sakal-online.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=4∏=61538&saleNo=44604 עזבו את זאתי ... דלגו ישר לסוף הדיון .... די שינינו נושא שם ...
-
- 32 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום מקווה שכאן הוא המקום לרשום. יש לי עכבר mx518 והוא כרגע בלי משטח פשוט על הספריה ופשוט לא נוח אחרי כמה ימים באותו מקום ניהיה קשה להזיז אותו וצריך לנקות את המקום. בשביל לפתור את הבעיה חשבתי לקנות משטח לעכבר(פד). בתקציב של עד 150 ש"ח ואם אפשר כמה שפחות מה יתאים לי יהיה נוח יגרום לעכבר שלי לזוז תמיד מהר וכמובן שיהיה כמה שיותר זול. אם אפשר לתת מחניות באזור באר שבע אני ישמח תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הזמנתי מפלונטר, הגיעה עם חריטה עברית... קודם כל חוויה מדהימה! התאורה הצבעונית, הנוחות והרגישות של המקשים... מומלץ! אין לי מושג איך אני מגדיר את המקשי g בצד שמאל... אני רוצה להבין כמה דברים בהקשר הזה: 1) איך מגדירים מקש שיכבה את המחשב? 2)איך מגדירים פרופיל שפועל ברגע שמשחק מסוים עולה? 3) איך מגדירים מקש alt + f4? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום כבר שאלתי אתכם, אלא שאז ציינתי שדרוש ספק 350וואט והיום הבנתי שהתבלבלתי- הם דורשים 400וואט באתר: A minimum 400W system power supply (with 12V current rating of 20A or more) מה דעתכם על זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4361 ולמה כתוב שם 400וואט, ואז "כח אמיתי 350וואט" ?? ועוד שאלה, האם כל ספק של 400 יהיה בו 20אמפר ב12וולט או שזה גם משהו שצריך לחפש? ("..with 12V current rating of 20A..") תודה
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, יש בבעלותי עכבר דיאמונדבאק כבר קרוב לשנתיים. העכבר עבד מצוין ללא בעיות עד שעברתי להשתמש במחשב חדש לפני כשבועיים. פתאום העכבר מפסיק לעבוד וכאילו נכבה (לפעמים משילוב עם כיבוי של סנסור). האם משיהוא שמע / מכיר פתרון לבעיה המציקה הזאת? היא מופיעה במשחקים בעיקר ואין דבר מעצבן יותר שיתוק פתאומי באמצע קרב לוהט. נ.ב בדקתי כבר את החיבורי usb , יש לי מקלדת usb שעובדת בסדר גמור ולכן אני מניח שהבעיה בעכבר עצמו.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה מביאים לפה רק אדפטרים גנריים class 2 או 3 אפילו (הם בכלל לא מפרסמים את הנתון הזה כשבארה"ב כן). בכלל יש כאן בארץ חוסר מודעות מזוויע ומחירים אסטרונומים על כבלים (70 ש"ח בחנות לעומת דולר אחד באיביי עם משלוח חינם -אמנם איטי- מסין) ומתאמים. אני מוצא את עצמי עושה רשימה של דברים שאני צריך וכל כמה חודשים מזמין במרוכז מארה"ב.. למה העולב הזה, רציתי אירופה קיבלתי מזרח תיכון
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-