עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by eizik26,

שלום אנשים רציתי לדעת האם יש מחשבי HTPC עבור גיימרים שהם יציבים וחזקים? ואם יש למה קהל צרכני המחשבים לא זונח את המראה המכוער של מארזי ATX ועובר למארזים קטנים ואלגנטיים?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by asdasd,

אני מחפש תחליף עכבר כ TRACKPAD למחשב (שיתחבר דרך USB), חשוב לי שיהיה לו מוד עבודה כמו של עכבר למקרה שלא ניתן להתקין דריברים על המחשב, למישהו יש ניסיון ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by spaltiel,

יש לי מדפסת זירוקס 3117 ואני רוצה למלא את הטונר. האם מישהו יכול להמליץ איפה ניתן לקנות אבקה למילוי והאם מישהו מכיר בעיות כלשהן בתהליך כזה. תודה מראש

4. Started by lesForce,

שלום , לאחר הרבה שנים שאני משתמש במקלדת ישנה של Packard Bell (כן, כן שמעתם נכון ) ,מקלדת מאוד פשוטה , הייתי רוצה לשדרג - לא כי לא נוח לי , פשוט הרעש שהיא עושה כשמקלידים עליה פשוט מציק במיוחד כשאני רוצה ללמוד או ללכת לישון ומישהו אחר על המחשב שנמצא בחדר שלי. אז הייתי רוצה שתמליצו על מקלדת שדבר ראשון והכי חשוב שתהיה כמה שיותר שקטה כשמקלידים עליה ,אם אפשר שאני בכלל לא אשמע אותה זה יהיה פשוט מושלם , כמובן חשוב שתהיה נוחה , ואם יש לה מקשי מולטמדיה ואורות על המקשים על מנת שאוכל לראות מה אני רושם בחושך בלי להדליק את האור אז זה בכלל טוב - אבל ממש לא חובה! ושוב תנו לי הצעה למקלדת שקטה ונוחה- כל השאר זה בונסים . יש לציין שאני כמובן לא גיימר ובקושי משחק במשחקים במחשב -אם בכלל ,כך ש…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום. לאמי מדפסת משולבת שקנתה לפני כמה שבועות Brother MFC-J6250W. אז ככה: המסך מגע של המדפסת מוגדר להתעמעם לאחר 10 שניות של חוסר שימוש, והמדפסת מוגדרת להכנס למצב שינה לאחר דקה של אי שימוש. בנוסף, ה-Mode Timer מוגדר על 30 שניות של אי שימוש. מסיבה שטרם ברורה, לאחר שהמסך של המדפסת מתעמעם לאחר משך הזמן המוגדר, כמה שניות (פרק זמן לא אקראי) לאחר מכן, הוא מתבהר מחדש, כאילו מישהו נוגע בכפתורים או במסך של המדפסת, גם כאשר אף אחד לא מתעסק עם המדפסת. הדבר מונע מהמדפסת להכנס למצב שינה. הבעייה התחילה מרגע ההפעלה הראשונה של המדפסת. עדכון קושחת המדפסת לגרסה האחרונה לא פתרה את הבעייה. התקשרתי לתמיכה של ברדר רשף, והנציג ביקש ממני לנתק את המדפסת מחדש כאשר היא פועלת, להחזיק את הלחצן Home, ו…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Sma1,

שלום לכולם [glow=red,2,300]ושנה מצויינת![/glow] הייתי רוצה לשמוע הערות והארות לגבי מדפסת משולבת lexmark x1130 תודה מראש ושוב, [glow=red,2,300]שנה טובה![/glow] :dance:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by elyaz,

שלום היום הגיע עכבר genius ergo 525 שהזמנתי מקוברה. חשבתי לפני שקניתי אותו ששני הכפתורים שבצדדים הם גם ל back ן forward בדפדפן, אבל לא כך! מסתבר שהם משמשים רק לווליום. שאלתי- האם יש איזה דרייבר או משהו שאפשר לכוון את שני הכפתורים האלו, כי זה מאוד נוח באינטרנט לדפדף קדימה ואחורה. ואם לא, אולי שווה להחליף אותו בעכבר אחר? ואם כן, אפשר בבקשה המלצה לעכבר אחר שיש לו את האפשרות לדפדף קדימה ואחורה עם הלחצנים שבצד? (מהאתר של קוברה) אני חייב לציין שהעכבר עצמו מאוד נוח עד כמה שהספקתי לראות , אבל שוב, זה מאוד חשוב לי האפשרות הזאת. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. יש לי את הלוח, ועבדתי עם העכבר שהוא מחובר לCOM1. ואתמול מסיבות קשות מאוד, חרגתי מהנוהל הרשי שלי, ושיחקתי משחקים בפעם הראשונה שלי, ועוד ברשת עם עוד 3 אנשים. אז חיברתי עכבר רגיל.. לPS2 שלא עבד עד עכשיו. (יש לי מקלדת אלחותית עם עכבר עליהה..) ופתאום, הביצועים של המחשב לפי סנדרה עברו מ1320, ל 3111+++ וכמווווווון שביצועים מורגשים גם בפעולה רגילה של המחשב.. למה לעזזל יש לו בעיה עם הCOM? (חיברתי עכשיו את העבר של המקלת לPS2 ככה שזה לא משנה אבל זה עדייןמעניין..)

9. Started by Liorde,

שלום, אני רוצה לדעת בבקשה, מהם ההבדלים המהותיים בין שני ה- Hotas האילו של חברת Saitek. אם יש כאן מישהו שיש לו כזה אז זה יהיה מצוין לקבל חוות דעת מניסיון אישי. כמו שהבנתי X-45 הוא דגם חדיש יותר אל לא בהכרח טוב יותר. אשמח לקבל המלצותיכם. תודה!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by sau,

*נמחק*

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש לי תקציב של 750ש"ח למארז, אני צריך המלצות, ראיתי את האנרמקס FS-710BB, אבל הוא מגיד עם ספק שיש לו 2 מאוררים, אבל לאחד המאוררים יש יציאה ולאחד אין, אין חור בדלת, או שזה ככה רק בתמונה? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלוש חברות השקעה שיתפו פעולה על מנת לקבל בעלות על מפתחת החומרה והציוד ההיקפי - והמהלך הזה יוכל להוות את קרש הקפיצה שלה לעוד תחומים תחרותיים לכתבה

13. הכותרת מסבירה את עצמה אם לא הייתי מובן מספיק או שהדיון מעורר שאלות, אנה פנו אליו אני מתנצל מראש על כל חוסר הבנה שיגרם כתוצאה מקריאת הכותרת אם היא מפריעה למישהו אי שם ביקום אני מבטיח להתאבד תודה, Akimbo

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. ההסבר כמו בכותרת, לקחתי סתם תמונה של מארז וסימנתי איפה הפלסטיק הלבן נמצא איך מוציאים אותו?

15. Started by guy1000,

שלום לכולם, אני רוצה להוסיף שני מאווררים 120 מ"מ שיכניסו אוויר למארז שלי (יש לי את ה-antec 300 mid tower) בקידמת המארז, ששם יש פילטר אבק. אני מחפש מאווררים איכותיים שיספקו קירור איכותי, כמובן עדיך כמה שיותר שקטים, והייתי שמח לכאלו עם לד כחול (אני מגיע לאייבורי בקרוב אז חשבתי שזה יהיה נחמד לקנות על הדרך, אז אם יש משהו נחמד שאתם רואים באתר שלהם גם אשמח לשמוע) תוודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by navk2,

אני מחפש מיקרופון, אני משתמש בו אומנם לא המון אבל מידי פעם וחשוב לי שיהיה נוח ובעל איכות נורמלית . עדיף שיהיה אחד נפוץ שקל לימצוא בכל חנות נידחת... או אם יש אותו ב OFFICE DEPOT בכלל טוב!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

סלחו לי על בורותי ??? , אבל האם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין הארד דיסק במהירות 5400 לבין הארד במהירות 7200? ומה ההבדל בין UATA100 לבין UATA133 וכ'ו....? מה ההבדל בין ATA לבין UATA? ??? ??? :-[

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by NeptuneMB,

שלום רב צריך בבקשה המלצה למדפסת + סורק - דגם פשוט וזול לבית - שימוש מועט מאוד. אני לוקח בחשבון גם את עלות הדיו / מילוי. תודה מראש, מוטי

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by .AloN,

שלום, אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית בלא יותר מ700 ש"ח. אני יודע שאי אפשר להשיג משהו ממש טוב עם זה, אבל אני צריך משהו ממוצע, בלי האפשרות של הקלטת זמן וידאו, עם זום ממוצע. תודה מראש

20. רציתי לדעת האם הספק כח שבמארז מספיק חזק למפרט הזה? ווהאם המעבד מספיק? Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS כמות A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra זכרונות? DDR 400 כמות 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 2 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות 7800GT 256MB, 2xDVI, DDR3, PCI-E, VIVO דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות 160GB SATA II 7200RPM 8MB צורבים? DVD Recorders כמות NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 מארזים? כמות HEC Compucase CI-6A21 400W ו מקלדות? כמות MS Internet + MS Mouse Optical רמקולים? כמות GPT 2.1

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי, כל מה שאני רוצה זה לדעת מאיפה אני יכול לקנות את הדפים המיוחדים האלה למדפסת, שהם בעצם מדבקות והם שקופים, כך שלא רואים כלום חוץ מההדפס???

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by bananabom,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם הkvm החדש שקניתי, מהדגם הזה http://www.dcsil.com/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8/CS84U/18 אני מחבר אליו מחשב, ממיר yes, ופלאפון לפעמים ופורט אחד נשאר פנוי. עכשיו כשאני עובר לפורט הפנוי אני שומע ברמקולים רעש חזק שדומה לצרחה שלא נפסק, כשאני עובר לyes אני עדיין שומע אותו אבל הרבה פחות, במחשב עוד יותר פחות עד בכלל לא, ובפלאפון בכלל לא. זה לא קשור למיקום של החיבורים שלהם בkvm, בדקתי את זה. לא קשור גם לכבלים, ניסיתי להחליף כבלים. יש לכם רעיון אולי למה יכולה להיות הבעיה? אני לא מאמין שהבעיה בkvm שכן הוא חדש ושל חברה רצינית(aten). תודה מראש לכל העוזרים !

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום.. אני מחפש לקנות סט עכבר ומקלדת אלחוטיים עם מטען לעכבר חובה, עקב כך ה CORDLESS DESKTOP LX710 של לוג'יטק לא יתאים. רעיונות הצעות..?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Linga,

היי,הזמנתי מחשב חדש ואיתו גם מקלדת.בחרתי במקלדת הזו Microsoft Digital Media Keyboard 3000. אבל כרגע אין אותה במלאי.הם אמרו לי שאוכל לבחור מקלדת חלופית עד 150 ש"ח או להוסיף כסף ולקחת מקלדת אחרת.חשוב לי שהמקלדת תכלול עברית ותהיה איכותית[עדיף מייקרוסופט] עריכה: חשוב לי לציין שהתקציב עצמו למקלדת מלכתחילה היה באיזור 90-120 ש"ח ,האם יש אלטרנטיבה למייקרוסופט 3000 בTMS או שלהביא את המקלדת מחנות אחרת? הם הציעו לי את המקלדת Logitech G105 בתוספת של כ-50 ש"ח..איך היא?אין בה עברית אבל אפשר להוסיף מדבקות..

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by tfm,

מישהו יודע אם אפשר לחבר שני שלטים אלחוטיים למחשב? כל מי שאני שואל אומר שלא צריכה להיות בעיה מיוחדת אבל בין זה לבין לעבוד כמו שצריך יש מרחק לא קטן. אם מישהו הצליח (גם בלי לעשות שום דבר מיוחד) אני אשמח לשמוע.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים