ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היי אני צריך המלצה לhdmi capture שמתגלה כמצלמה רגילה.
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מקלדת Microsoft SideWinder X6 שהיא תפקדה באופן טוב ובמיוחד בלילה אם האור האדום ממש נוח (כשהחברה ישנה אפשר לשחק ) לפני כמה זמן היא פשוט הפסיקה לפעול. הצד הימני לא מגיב בכלל ו2-3 כפתורים גם ב"מרכז המקלדת" כנראה שאני יצתרך להחליף אותה. יש איזה שהיא המלצה טובה למקלדת למשחקים שפועלת באותו אופן? או ששווה לנסות לתרן אותה (המקלדת אצלי בערך שנה פלוס) קניתי אותה באופיס דיפו והם לא יודעים להגיד לי אם יש לי עדיין אחריות אלה. במידה ולא אשמח להמצלה למקלדת באזור 350-400 שש"ח תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי תעכבר MX518 קניתי תסט של Logitech Cordless Desktop Wave רציתי לדעת איזה עכבר נחשב לטוב יותר.. ?
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
התקציב מאוד מאוד דל מכיוון שהוא מיועד לילד בגיל 3 . 60 שח לכל פריט. בתקציב זה ,מה הכי מומלץ באיכות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני כנראה קונה בקרוב את המפרט הבא AMD 64BIT 3000 Venice s939 DFI Lanparty nF4 Ultra-D Twinmos Speed Premium PC3500 BH-5 512MB*2 Seagate Barracuda 160GB NCQ SATA HIS X800XL 256MB IceQ iTurbo זה המפרט בעקרון... יש גם צורב DVD של NEC 3520... המפרז הזה עולה כ5800ש"ח ואני צריך ספק שיחזיק אותו (גם לOC אפילו של 3.9V לזכרונות וגם לשיפורים עתידיים של כרטיס מסך כמו הG70\R520... ושיהיה יחסית שקט) וגם מארז שתהיה בו סירקולצית אוויר טובה ושיהיה שקט (אני חושב על 120MM שהם טובים ושקטים) אבל גם שיהיה לו איזשהו עיצוב... שלא יהיה מכוער כזה רגיל עם מקום לכוננים וזהו... ושיהיו בו יציאות USB קדמיות (משהו כמו 2 לא ממש משנה העיקר שיהיו) ויהיה נחמד אם יהיה בו חלון וLED... חשבתי על המארז A-TOP XBL…
-
- 13 תגובות
- 979 צפיות
-
-
לא ממזמן התקנתי מאורר חדש במארז בכדי לקרר קצת את המארז. כשהמאורר מחובר, המחשב לא מסוגל לטעון את עצמו! אחרי הטעינה של הביוס, אמסך פשוט שחור והווינדוז לא עולה! כשאני מנתק את המאורר, הכל בסדר והמחשב רץ כרגיל. הגעתי למסקנה שהספק פשוט לא מסוגל לעמוד בכמות הכוח שעליו לספק למחשב. הנה הפירוט המלא של המחשב שלי: לוח אם: ASUS P4S533-MX זכרונות: 768MB (בשני סטיקים של 512MB ו256MB) במהירות של 266 מגה הרץ. מעבד: פנטיום 4 2400 מגה הרץ בבאס של 533 מגה הרץ. כרטיס מסך: HERCULES 3D PROPHET 9800 PRO 128MB. כרטיס קול: CREATIVE AUDIGY 2 ZS. דיסק קשיח: MAXTOR 80GB 7200RPM 2MB BUFFER כרטיס FIREWIRE של SMARTCOM. כוננים אופטיים: LG DVD-ROM, NEC DVD+RW ND-1100A, ARTECH CD-RW X48X12X48. מאוררים: זה …
-
- 11 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני רוצה שתמליצו לי על ג'ויסטיק לא יקר(150~) שיהיה טוב, ושיהיה לו חיבור USB(לא! GAMEPORT!) תודה
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
כרגע חזרתי משמיר, ניסיתי להחליף את המתאם שקניתי (מקלדת ישנה -> מחשב חדש) למה שמסתבר שאני באמת צריך (מקלדת חדשה-> מחשב ישן). קניתי את הדבר הלא נכון כי התבלבלתי זה לא בדיוק למקלדת זה למקלדת קומפי כזאת, בקיצור התבלבלתי וקניתי את הדבר הלא נכון ואין להם את מה שאני כן צריך, מכיון שאין לי צורך במתאם שכן קניתי רציתי להחזיר ולקבל את הכסף חזרה אבל הם אמרו שאפשר רק להחליף. אז חשבתי על משהו שאני צריך ושאלתי אם יש להם כבל כוח (בין מסך לחשמל או בין מחשב לחשמל) והם אמרו שכן ואז המנהל הביא לי ואמר לי כזה שקל מתנה. אני הודיתי לו מאוד הייתי בטוח הוא נותן לי את זה מתנה ומוותר על השקל שזה עולה אבל אז הסתבר לי שזה עולה 30 שקל והמתאם 29 אז ויתרו לי על השקל. התפלתיתי שכבל כזה פשוט וסטנדרט…
-
- 11 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני לא צריך רזולוציה גבוהה. 640x480 מספיק לי, אך אני רוצה איכות טובה ביותר, חדות, אפשרות לאכסון של המון תמונות. (80 זה מינימום, מנסיון עם הPenCam, אני רוצה הרבה יותר- 200ברזולוציה מאקסימלית ואיכות עילאית!) עכשיו, שמתי עין על הPocketDV2 של אייפטק. מהם היתרונות ומהם החסרונות שלו ביחס למחיר שלו? (816 אצל הדובים) זה לא מה שחשוב לי, אבל הפיצ'ר של הקלטת האאודיו מוסיף לכלי, הוא מושך אותי יותר ויותר. רזולוציה נחמדה אבל השאלה היא האם ישנה איכות טובה לתמונות.. ? בתודה מראשש ! נייקי ! עריכה- אני לא חושב שה1.3מגה פיקסלים האלו יספיקו לי. מצד אחד אני רוצה איכות טובה ברזולוציה גבוהה, מה שהתמחות של מצלמה ב1000שקל תתבזבז והאיכות אולי תרד. רק כי בMCD3000 של Mustek, הרזולוציה 800x600 [איזו…
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מחפש מארז יפה! איכותי! בצורה כמו של פעם זוכרים? הם שוכבים{= עדיף שיבוא עם ספק אבל לא חובה.
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2523 איך הוא שווה את מחירו? במחירו יש עדיפים עליו???? תודדה
-
- 12 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי חבר עם מחשב P-3 1000 512 mb ram ויש לו תקציב עד 600 שקל. הוא מעוניין לקנות כרטיס מסך, לא רק למשחקים... ההורים שלו מעצבים גראפיים אז צריך משהו טוף גם... מה אתם ממליצים? אני אישית אמרי שכדאי ללכת על: * ASUS - V7700 Pure - GeForce 2 GTS - 200 MHz - 32 MB DDR - AGP - במחיר 656 ש"ח או * Innovision Geforce 2 TITANIUM 64M - במחיר 596 ש"ח. הראשון הוא כרטיס חזק, טוב ואמין (הפילטרים הם לא מקום ראשון בעולם אבל הוא חזק ויתאים לצרכים).. והשני הוא הג'י פורס 2 הכי חזק שיש כיום בשוק אבל אני לא יודע יותר מדי על Inovassion.. מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, לאחר שקראתי פה די הרבה, בהחלט עזרתם לי להחליט על המחשב הבא שלי. אז לפני שאני הולך לחנות (כנראה זיגזג), שאלה קטנה: איך אתם קונים את המחשב לפי המפרט? האם אתם קונים ומרכיבים לבד? או שהם מרכיבים לכם והאם הם לוקחים על זה כסף? אותו דבר לגבי WINDOWS XP תודה אוהד
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
1. כל פעם שאני מנסה לצרוב מעל 8X הצורב שלי "נכשל" (יש לי 16X10X40 יאמהה) מישהו יודע מה הבעיה אולי ? 2.לחבר שלי יש CD של LG (52x) והוא לא יכול לשמוע מוזיקה ישירות מהכונן בדקתי את החיבור של הכונן לכרטיס קול והוא מחובר כמו שצריך זה אולי בעיית הגדרות ?? כי הכרטיס שלו בסדר גמור (הוא שומע שירים שעל ההרדיסק בלי בעיה)
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
אני מניח שכולכם ראיתם את הסרט השני של טום, בו הוא מלמד אותנו איך להאיץ ATHLON XP 1900 ל XP 2000 - מה שנראה לי מוזר הם שני דברים: 1) במהלך העבודה על המעבד - הוא מסיר לחלוטין את אחד הפדים (אחת מאותן "רגליים" עגולות שיש למעבד בארבע קצוותיו) אך לקראת סוף הסרט פתאום הפד מופיע מחדש! 2)במהלך ה BOOT בתחתית המסך ניתן לראות שה RPM של המאוורר הוא אפס! (ככה זה אמור להיות?)
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
קניתי לוח אם של ASUS 423pin P4T, עבור מעבד פנטיום 4, Chipset 850. התקנתי בשני partition נפרדים מערכת win2000 ובשניה winXP , עתה 2 בעיות מעצבנות התעוררו: 1. יש לי מקלדת מולטימדיה בחיבור USB שלעיתים אינה מגיבה מהרגע שנדלק המחשב ויש צורך להדליקו מחדש כדי שיזהה את המקלדת. 2. יש לי צורב IDE של ימהאה, הסידי-רום והכונן הקשיח מחוברים על IDE אחד והצורב בנפרד, אולם רק מערכת ההפעלה win2000 מזהה את הצורב, בXP הוא לא קיים. להערכתי מדובר בדרייברים של הלוח-אם, אולם ביצעתי עידכון bios מהאתר של asus, אך זה לא פתר את הבעיה, ככל הנראה אני זקוק לדרייבר ספציפי ל-USB ול-IDE, אך ישנם סוגים רבים ואיני יודע מה מי מו. אנא לטכנאים התותחים באמת, עזרה דרושה (איזה בעסאה לי אם המחשב החדש שלי, שככה מבאע…
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1004877860&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
קצבי רענון או גודל הנקודה למשל samsung 955df עושה 1024*768 ב80 הרץ ויש לו גודל נקודה 0.20 samsung 900nf עושה 1027*768 ב120 הרץ אבל גודל נקודה 0.25 מה השפורפרת אומרת ואיפה יש יותר טובה מתוך שני אלו שציינתי ?
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
כשאני מפעיל נניח 2 תוכנות יחסית כבדות במקביל... למה? (אחרי ריסט - הוא חוזר לפעולה תקינה - אז אני בספק אם הוא מתחמם...) נ.ב: למקרה ותהיתם - זה לא המחשב שלי...
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש 20 אנשים מחוברים (זה אומר שהם מחוברים לפורום נכון - מה שכתוב בדף הראשי של האתר) ורק חמישה אנשים (2 מתוך ה-7 זה אני) הסתכלו בכלל על השאלה שכתבתי בפורום מערכות הפעלה. זה אומר שכל מה שמעניין אנשים כאן זה הפורום חומרה וזה לא כל כך טוב לפי דעתי. למרות שזה אתר חומרה אחרי הכל. בקיצור, אני כותב כאן כי אני יודע שכולם נמצאים בפורום הזה תמיד. אז אם אתם יכול, תענו לי בבקשה על השאלה הבאה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=2792
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
קניתי מודם חדש של אלסה - Microlink ISDN PCI. המחשב מזהה אותו בסדר [PCI Network controller], ולאחר התקנה חלקה של הדריוורים הוא מופיע ב"מערכת" בלוח הבקרה עם השם והדגם הנכון. גם המתאמים ב"רשת" מותקנים. הבעיה היא שהמודם למעשה "מת" - אי אפשר לחייג או לבצע כל פעולה אחרת, ותוכנת המוניטור שהגיע איתו מדווחת "No answer from CAPI"... ניסיתי כבר הכל - התקנתי מחדש עשר פעמים, ניסיתי דרייור בטה החדש ביותר, החלפתי חריץ... אפילו החלפתי למודם חדש אצל היבואן בגלל החשד שהמודם עצמו לא תקין. מישהו יכול לעזור?
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
^שאלה בכותרת^ ועוד משהו קטן.. כדאי להוסיף עוד 50 שקלים מעבר לתקציב בשביל Razer DeathAdder?
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
עולה 550 ש"ח יאות USB/AUDIO קידמיות ספק כוח 450W PFC 24PIN עם מאורר 80 ומאורר 120MM בנוי ממתכת ופלסטיק מגיע עם חלון צד שקוף.
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-