ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אז ככה: דוד שלי נוסע לחו"ל ואולי הוא יוכל להביא לי משהו. אני מתלבט בין Geforce 3 T500 במקום T200 (למרות שעדיין בכל אתר מחו"ל אני רואה מחיר אחר בהפרשים של 100 דולר) מעבד 1800 במקום 1700 או אולי כדאי משהו אחר ? זה המפרט כרגע AMD ATHLON XP 1700+ מעבד Gigabyte GA-7VTX-H VIA KT266A AMD לוח אם Maxtor 40GB 7200RPM ATA133 הארד דיסק HERCULES - 3D Prophet III - GeForce 3 Titanium 500 כרטיס מסך micron/Mushkin 256 ddr 2100 basic זכרון FLOPPY DRIVE 1.44 כונן דיסקטים Pine 56.6k Rocwell Chip מודם מקלדת GENIUS 98 Microsoft IntelliMouse Optical עכבר Samsung 955DF 19 מסך Actima X 52 סידירום Aopen HF45C - Midi ATX 300W מארז ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
של רכיבי המחשב שנותנת מידע מדוייק תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אבי החליף מדפסת הזרקת דיו של ברדר באחת חדשה הכוללת גם הדפסה על א-3 פקס סורק צילום והדפסה . המדפסת עלתה כ 1400 שקלים ואמורה להיות כבדה לשימוש ביתי. הבעיה שליחת הדפסה לוקחת קרוב לדקה במלל, ובתמונה 2, 3 דקות עד שהמדפסת מתחילה ועוד 5 עד 10 דקות ויותר להדפסת תמונה באיכות בינונית על א-4 . יש לציין כי המדפסת הישנה עשתה זאת ב עשרים אחוז מהזמן. התקשרנו לשרות לקוחות והם בקשו שנביא את המדפסת והמחשב. נו באמת... האם למי שהוא יש רעיון? יש לציין כי המדפסת מחוברת רגיל ישירות אל המחשב ב יו אס בי ללא רשת בבית המחשב בן שנתים לערך
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מיקרופון, אני משתמש בו אומנם לא המון אבל מידי פעם וחשוב לי שיהיה נוח ובעל איכות נורמלית . עדיף שיהיה אחד נפוץ שקל לימצוא בכל חנות נידחת... או אם יש אותו ב OFFICE DEPOT בכלל טוב!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
פצצות לגבות הים קנתי מעבד סלרון 900 והרכבתי אותו על הסרבר שלי שהיה P2 350 (על הלוח יש לי גם Slot 1 וגם Socet 370) בעצתו של אתלון! כיוון שהלוח תומך עד מכפלה של 8! אז הגדרתי אותו מכפלה 5 והוא זיהה את המעבד כמכפלה 9!! שיפור משמעותי לסרבר שלי!!!!
-
שלום, אני מברר בשביל חבר - הוא מחפש מדפסת לייזר שחור לבן, כמובן חסכונית ככל האפשר (יחס מחיר הדפסה/דף), ועמידה לאורך זמן והדפסות מרובות. אם אפשר, נא לתת עדיפות למדפסת עם אפשרות הדפסה דו צדדית. אשמח להמלצות, תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם. אני לא ידעתי בדיוק איפה לפרסם את הפוסט הזה אז אם זה טעות אני מבקש להעביר בבקשה. אני יודע שיש מין כרטיס כזה שמאפשר הקלטה של מסך המחשב גם באיכות HD, בניגוד לתוכנות כמו FRAPS. לפי מה שהבנתי הכרטיס מקליט ללא הלאג שFRAPS יוצר, גם באיכות גבוהה יותר ולגבי המשקל אני לא יודע אבל זה לא רלוונטי. רציתי לדעת מאיפה אפשר לרכוש את הכרטיס הזה, תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, כל מה שאני רוצה זה לדעת מאיפה אני יכול לקנות את הדפים המיוחדים האלה למדפסת, שהם בעצם מדבקות והם שקופים, כך שלא רואים כלום חוץ מההדפס???
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הלוח, ועבדתי עם העכבר שהוא מחובר לCOM1. ואתמול מסיבות קשות מאוד, חרגתי מהנוהל הרשי שלי, ושיחקתי משחקים בפעם הראשונה שלי, ועוד ברשת עם עוד 3 אנשים. אז חיברתי עכבר רגיל.. לPS2 שלא עבד עד עכשיו. (יש לי מקלדת אלחותית עם עכבר עליהה..) ופתאום, הביצועים של המחשב לפי סנדרה עברו מ1320, ל 3111+++ וכמווווווון שביצועים מורגשים גם בפעולה רגילה של המחשב.. למה לעזזל יש לו בעיה עם הCOM? (חיברתי עכשיו את העבר של המקלת לPS2 ככה שזה לא משנה אבל זה עדייןמעניין..)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
*חפירה* - אשמח לעזרה. היי לכולם! אני לא מבין גדול במקלדות ואני רוצה לרכוש לי מקלדת בסכום של כ400 שח +- (מעדיף להזמין מחול- זול יותר). בעניין הסוויטצ'ים, לפי מה שהבנתי, הכחולים הם הרועשים ביותר, ככה שנראה לי שאוותר מראש על הכחולים. שמתי עין על המקלדת הזו Coolermaster ck550 איך החברה ? מוכרת וטובה ? - 400 שח כולל משלוח ומיסים. מישהו מכיר את המקלדת ויש חוות דעת עליה? אפשר לבחור בין סוויטצ'ים כחולים/אדומים/חומים. העניין הוא שאלו סוויטצ'ים gateron ולא צ'רי, ככה שאני בכלל לא מכיר. על מה הייתם ממליצים ולמה? ובכללי, הסוויטצ'ים האלו עדיפים על הצ'רי או פחות? ועוד שאלה, אם לא המקלדת הזו, על איזו מקלדת אחרת …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט איזה מצלמת אינטרנט לקנות למסנג'ר שלי לאחר שהמצלמה של ה-QuickCam Messenger שלי מתה אני מדגיש שאני רוצה המלצה איזה מצלמה יותר טובה ממה שאני מציע. כמו כן אני רוצה שיהיה בה תמיכה עתידית בדרייברים ל-Windows 7 חשבתי על האופציות הבאות (כולן של לוג'יטק): QuickCam Pro 5000 QuickCam Fusion QuickCam S7500 איזה אופצייה הכי מומלצת? עד עכשיו התחלתי לבדוק ויש ביקורות טובות עליהן אבל חלק דיווחו על בעיות עם Windows 7 :-\ בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המארז AC Silentium T1 + 450W PS ועל הספק שבא איתו. האם המחיר (550 ש"ח בנעה) מוצדק? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3089
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיו תום למדפסת ברדר דגם lc-900 ואצלם הכי זול, רציתי לשמוע מניסיון על איכות הדיו והקנייה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להוסיף שני מאווררים 120 מ"מ שיכניסו אוויר למארז שלי (יש לי את ה-antec 300 mid tower) בקידמת המארז, ששם יש פילטר אבק. אני מחפש מאווררים איכותיים שיספקו קירור איכותי, כמובן עדיך כמה שיותר שקטים, והייתי שמח לכאלו עם לד כחול (אני מגיע לאייבורי בקרוב אז חשבתי שזה יהיה נחמד לקנות על הדרך, אז אם יש משהו נחמד שאתם רואים באתר שלהם גם אשמח לשמוע) תוודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למדפסת משולבת (סורק+מדפסת) , תקציב 600שקל. תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבקש לדעת מי היבואנים של GIGABYTE בארץ + מספר טלפון תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי חבר עם מחשב P-3 1000 512 mb ram ויש לו תקציב עד 600 שקל. הוא מעוניין לקנות כרטיס מסך, לא רק למשחקים... ההורים שלו מעצבים גראפיים אז צריך משהו טוף גם... מה אתם ממליצים? אני אישית אמרי שכדאי ללכת על: * ASUS - V7700 Pure - GeForce 2 GTS - 200 MHz - 32 MB DDR - AGP - במחיר 656 ש"ח או * Innovision Geforce 2 TITANIUM 64M - במחיר 596 ש"ח. הראשון הוא כרטיס חזק, טוב ואמין (הפילטרים הם לא מקום ראשון בעולם אבל הוא חזק ויתאים לצרכים).. והשני הוא הג'י פורס 2 הכי חזק שיש כיום בשוק אבל אני לא יודע יותר מדי על Inovassion.. מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש ביקורות, תמונות שהמצלמה הוציאה ובכלל מידע על תפקוד המצלמה, כרגע אני לא מוצא הרבה, אני אודה אם משהו ימצא תמונות או ביקורות וכו (כי אני לא ממש מוצא) מדובר בדגם IX100 של פוגי (דגם מלא Fujifilm @xia ix-100) תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי, יש פה מישהו שיש לו את המארז הזה? אם כן בבקשה תן התרשמות כללית (איכות בניה, קירור, נוחות, מראה, הספק שבא איתו....) ואני אשמח גם לתמונות. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא משתמש במחשב כל כך הרבה בשביל לקנות אנרמקס... אבל אני רוצה מארז מידי (לא ענק), מרווח, יותר ממאורר אחד ושיהיה אפשר לפתוח מהצד (לא להוציא את כל המכסה) וכמובן 300W איזה מארז מומלץ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני מצטער שאני כותב את זה פה, אבל בפורום אוזניות לא עונים, ואוזניות זה גם ציוד היקפי. יש לי את האוזניות Shock One כרגע. ראיתי שיש בבאג מבצע על SS Siberia V2 בגרסת USB (כלומר 7.1 וירטואלי) ב-350 ש"ח. השימושים שלי הם 90% גיימינג (אולי אפילו יותר), סקייפ יחד עם המשחקים, והשאר זה דברים שונים, עבודה משרדית. רציתי לדעת את הדברים הבאים: 1. האם כדאי לי למכור את ה-Shock One ולקנות Siberia V2 USB ? 2. במידה וכן, בכמה למכור את ה-Shock One? הן במצב של ממש כמו חדש, אריזה מקורית, כל האביזרים והדברים. 3. מה דעתכם על ה-Siberia V2 לשימושים שציינתי (בעיקר משחקים)? משתלם ב-350 ש"ח? אם יש לכם הערות נוספות אני אשמח לקבל. תודה. ואם אתם לא יודעים א…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם הkvm החדש שקניתי, מהדגם הזה http://www.dcsil.com/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8/CS84U/18 אני מחבר אליו מחשב, ממיר yes, ופלאפון לפעמים ופורט אחד נשאר פנוי. עכשיו כשאני עובר לפורט הפנוי אני שומע ברמקולים רעש חזק שדומה לצרחה שלא נפסק, כשאני עובר לyes אני עדיין שומע אותו אבל הרבה פחות, במחשב עוד יותר פחות עד בכלל לא, ובפלאפון בכלל לא. זה לא קשור למיקום של החיבורים שלהם בkvm, בדקתי את זה. לא קשור גם לכבלים, ניסיתי להחליף כבלים. יש לכם רעיון אולי למה יכולה להיות הבעיה? אני לא מאמין שהבעיה בkvm שכן הוא חדש ושל חברה רצינית(aten). תודה מראש לכל העוזרים !
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-