ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
Abit Siluro Geforce 3-Ti200 Pure 1119 ש''ח כולל shipment מה אתם אומרים? שווה ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה. 1. מחיר 2. האם זה נוח לכתיבה ולמשחקים 3. איפה אפשר לקנות בתחום אזור רעננה\הרצליה. 4. האם היא עדיפה על אלחוטי. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה: דוד שלי נוסע לחו"ל ואולי הוא יוכל להביא לי משהו. אני מתלבט בין Geforce 3 T500 במקום T200 (למרות שעדיין בכל אתר מחו"ל אני רואה מחיר אחר בהפרשים של 100 דולר) מעבד 1800 במקום 1700 או אולי כדאי משהו אחר ? זה המפרט כרגע AMD ATHLON XP 1700+ מעבד Gigabyte GA-7VTX-H VIA KT266A AMD לוח אם Maxtor 40GB 7200RPM ATA133 הארד דיסק HERCULES - 3D Prophet III - GeForce 3 Titanium 500 כרטיס מסך micron/Mushkin 256 ddr 2100 basic זכרון FLOPPY DRIVE 1.44 כונן דיסקטים Pine 56.6k Rocwell Chip מודם מקלדת GENIUS 98 Microsoft IntelliMouse Optical עכבר Samsung 955DF 19 מסך Actima X 52 סידירום Aopen HF45C - Midi ATX 300W מארז ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו היה לי מקלדת מולטימדיה של לוג'יטק ועכבר MX 500. העכבר מת, והמקלדת מקרטעת (מעל 5 שנים). הגיע הזמן לסט חדש. אני כותב דיי הרבה (מתכנת), כלומר המקלדת לעבודה ולא למשחקים. הדרישות שלי: מקלדת מספיק גדולה ומרווחת. (שכפתורי החיצים יהיו בנפרד ולא בתוך בלאגן). עכבר דומה ל MX 500, עכבר גדול שמתלבש על היד. חוטי /אלחוטי לא משנה לי (עדיפות לאלחוטי, להתקדם במעט). סכום כמו שאמרתי 500 ש"ח. חשבתי על הסט Logitech mx 3200, מה אתם אומרים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול מקלדת הG510 שלי החזירה נשמתה לבורא אחרי שנתיים של עבודה, ועליי לקנות חדשה . אשמח לקבל המלצות למקלדת טובה ואלחוטית הפעם (אני מזיז הרבה את המקדלת ומושך אותה אליי, וזה מה שדפק את הקודמת שלי - לכן הפעם אנסה אלחוטית) כאשר התקציב הוא 500 שקל, כשאפשר לחרוג בכמה עשרות שקלים ... השימוש בה יהיה למטרות גיימיינג למשחקים כמו BF3 וכדומה, וכתיבת קוד בפלטפורמות שונות ... תודה מראש, חיים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם !!! קניתי מחשב חדש לפני 3 ימים והזהירו אותי שהספק שלי לא חזק מספיק (יש לי TT 430W) המפרט של המחשב שלי הוא ככה : AMD SAN DIEGO 3700 2X1GB GEIL DUALL CHANNEL 400 MHZ DDR W.D 250 GB SATA II 16 MB BUFFER DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D PINNACLE STUDIO PC-TV STEREO XF-I ELITE PRO X1900XTX 512 MB VIVO PCI-E SAPPHIRE LG DVD X16 LG DVD-RW X12 TT BIG TYPHOON והבנתי ונכונתי לדעת שאני צריך ודי חייב להחליף את הספק ורציתי לדעת מה מומלץ למערכת כזאת ???
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1003347099&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אני צריך המלצה למיקלדת שתיהיה נוחה למשחקים, אבל הכי חשוב שתיהיה דקה. עד 400 שקל, תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום... כיוון שאני צריך עוד שקעי USB והאלו שכבר יש לי מתפרקים, אני מעוניין לקנות את ה- USB HUB הזה: http://www.dlink.com/products/?model=DUB-H7 המודל הוא D-Link DUB-H7 7-Port USB 2.0 Hub והוא נראה לי איכותי. אני מעוניין לחבר אליו עכבר, מקלדת, קורא כרטיסים, gamepad, ואפילו כונן קשיח חיצוני (הכונן פנימי והוא הוכנס למארז החיצוני שנקנה בנפרד. שניהם מקבלים את הכוח שלהם משקע רגיל, יש לציין) ועוד כמה דברים... האם זה יהיה חכם? האם מוצר כזה הוא מומלץ? האם איכשהו הוא יפגע בביצועים\תפקודיות של המוצרים הנ''ל שיחוברו דרכו? (ובפרט של הכונן קשיח החיצוני!) תודה רבה...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. בעקבות המכירות ביריד המשחקים ביום רביעי החלטתי לקנות אוזניות, עכבר ופאד לצורך גיימינג. אני רוצה כבר עכשיו לשים עין על הדברים הללו ולקבל כיוון מסוים כדי שלא ידחפו לי משהו גרוע או שאגלה בדיעבד שיכולתי לקנות ביותר זול. אני לא מקובע על קנייה משם, כך שאתם יכולים להמליץ על כל דבר (הרי אף אחד לא יודע מה יימכר שם). אוזניות: כרגע אני משחק עם רמקולים, כך שהבנתי שאפילו שדרוג לאוזניות הכי פשוטות יהיה הבדל עצום. מאחר וכרטיס הקול שלי מובנה על לוח האם (Gigabyte GA-EP43-DS3L), הבנתי שאני די מוגבל בבחירה והמליצו לי על SteelSeries Siberia (הגרסה הראשונה) ועל Razer Piranha. האם זה נכון? במידה וכן, איזה מהן אתם הייתם לוקחים ולמה? איזה מהן יותר נוחות? עכבר: אני כרגע נמצא עם עכבר ה…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שהחלפתי מקלדת ( בסוף הצלחתי למצוא מקלדת שלdaskeyboard ביד שנייה). דרך אגב מקלדת בת-ז**ה. הגיע הזמן גם להחליף את האוזניות שלי, מה שקורה האוזניות שלי בנות 5 עם חיבור usb ופעם בכמה זמן המחשב מפסיק לזהות אותם, אחרי בדיקה מול מספר מחשבים אחרים הגעתי למסקנה שכנראה הם עשו את שלהם. האוזניות שלי נקנו בסין והם של חברת aula והם היו סבבה. עכשיו אני מחפש אוזניות גיימרים עד 400+-, רוב הזמן הם ישמשו למשחקים אבל לפעמים ישמשו לסרטים ולמוזיקה במחשב. עדיפות לחיבור 3.5" אבל גם חיבור usb יהיה גם סבבה. יצא לי לראות אוזניות של Logitech , Razer ,corsair בערך כולם באותם מחיר. הדבר החשוב ביותר שלא יהיו אלחוטיים, ניסיון גרוע עם חיבור זה. תודה ומצטער על החפירה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
עולה 550 ש"ח יאות USB/AUDIO קידמיות ספק כוח 450W PFC 24PIN עם מאורר 80 ומאורר 120MM בנוי ממתכת ופלסטיק מגיע עם חלון צד שקוף.
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת מפני שהנוכחית תקולה (Canon MX300), ותקופת האחריות חלפה לה, וכעת יש צורך לשלם עבור הבדיקה וגם עבור התיקון, כך שכל הסיפור לא משתלם בעליל. בכל אופן, התקציב עומד על 400~700 ש"ח, לפי טווחי המחירים שראיתי ב-Zap. סה"כ, אני מחפש מדפסת משולבת שדרכה אוכל לסרוק תמונות בצורה איכותית, לשלוח פקסים, ולהדפיס בצורה איכותית. אני לא מחפש מוצר שונה לגמרי מהמוצר הקודם. ז"א, מדפסת העובדת עם מחסניות דיו וצבעונית. ראיתי שיש אפשרות לרכוש מוצר המתחבר לרשת האלחוטית, והדבר יכול להיות נחמד, אך ממש לא מדובר בשיקול חורץ גורלות. שוב אני מזכיר, עד שהמכשיר הקודם התקלקל, הייתי מרוצה ממנו ועשה את העבודה נאמנה. אני לא "נעול" על מותג מסוים, ואשמח לשמוע הצעות שונות. נ.ב אם …
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מתעניין בקניית גימפאד אלחוטי למחשב , הגימפאד של MS נראה די מתאים. אבל , באמת צריך בטריות בשבילו? נשמע קצת לא נוח... ראיתי שהרבה קונים אותו - מה אתם כל הזמן מחליפים בטריות?
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
חבר הביא לי אותו בלי דיסק או משהו ואין עליו פרטים מזהים כמו דגם רק שם החברה Speed link תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
אני צריך להחליף את הספק 130W ;D שלי ומהר. התקציב בערך 400 שקל (אבל עדיף פחות). המפרט הוא: 512DDR500 P4 2GH@ 2600-2800GHZ 40G WD R9800 (או משהו דומה) צורב CDROM אני חושב ש 420W יספיקו, לא? מצאתי את הספק הזה http://www.thermaltake.com/purepower/w00089.htm 330 שקל. נראה מצוין- יש הצעות אחרות?
-
- 14 תגובות
- 999 צפיות
-
-
או מקלדת עם TOUCHPAD מובנה? המקלדת נחוצה בדחיפות תודה
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היי, אני מתחיל עוד חודש את הלימודים לתואר באוניברסיטה והתחלתי להיזכר כמה הכתב יד שלי נוראי ולא קריא הפתרון לזה היה קניית מחשב נייד קל, זה כבר יש הבעיה היא שאני מתחיל ללמוד מתמטיקה, ויהיו מספיק מקרים שלהקליד או לפתור תרגילים לא ממש יהיה נוח בנייד חשבתי על זה, ונזכרתי שיש לוחות כתיבה אלקטרוניים ששומרים את מה שנכתב כתמונות\ דברים אחרים עכשיו לבעיה שלי יש לי בחירה בין 3 שמצאתי (אם יש עוד, אני אשמח לתת בהם מבט גם) הקטע הוא - אין ש-ו-ם הבדל ביניהם חברות שונות עיצוב ממש קצת שונה, אולי כמה גרמים יותר כמה גרמים פחות אבל אותה הפונקציונליות בדיוק לא מצאתי השוואות ביניהם באינטרנט (אם מישהו מצליח למצוא בגוגל, אני אשמח) אז השאלה היא, אם למישהו היה ניסיון עם אחד מהם, אני אשמח לביקורות ל…
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
קניתי את העכבר בחול ולכן אין לי אחריות כאן בארץ. הבעיה היא שהכפתור השמאלי עושה בעיות. יש תקופות שהכפתור פועל טוב אבל לעיתים הוא מפסיק לפעול. יש למישהו פיתרון לבעיה המעצבנת הזאת? האם יש עוד מישהו שנתקל בבעיה?
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
ת'כלס לא משנה לי חברה רק לא משהו זבל. התקציב הוא 500 ש"ח
-
- 14 תגובות
- 999 צפיות
-
-
האם ספק כוח של LG Tech נכנס להגדרה של ספק ג'נרי עלום שם? אני שוקל לקנות את המארז הזה - http://www.tzag-elita.co.il/ProductPage.asp?ProductCode=98 שבא עם מאוורר אחורי של 120 ממ וספק 400W של LG או להוסיף עוד 100 שקל בחנות אחרת בשביל מארז compucase שבא עם אפשרות למאוורר 120מ"מ קדמי בנוסף לאחורי וספק 300W של Hec Hec היא אומנם חברה מוכרת יותר לספק כוח, אבל הספק של LG חזק יותר לפחות על הנייר. לכן אני רוצה לדעת אם אני יכול לסמוך על ספק של LG אני לא בטוח שהרדאון 9800 פרו וביחוד הפרסקוט הרעב יסתפקו ב300W בלבד ונוח (וזול) לי יותר לקנות את המארז עם הLG תודה יאיר
-
- 13 תגובות
- 999 צפיות
-
-
קניתי מודם חדש של אלסה - Microlink ISDN PCI. המחשב מזהה אותו בסדר [PCI Network controller], ולאחר התקנה חלקה של הדריוורים הוא מופיע ב"מערכת" בלוח הבקרה עם השם והדגם הנכון. גם המתאמים ב"רשת" מותקנים. הבעיה היא שהמודם למעשה "מת" - אי אפשר לחייג או לבצע כל פעולה אחרת, ותוכנת המוניטור שהגיע איתו מדווחת "No answer from CAPI"... ניסיתי כבר הכל - התקנתי מחדש עשר פעמים, ניסיתי דרייור בטה החדש ביותר, החלפתי חריץ... אפילו החלפתי למודם חדש אצל היבואן בגלל החשד שהמודם עצמו לא תקין. מישהו יכול לעזור?
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
קניתי לוח אם של ASUS 423pin P4T, עבור מעבד פנטיום 4, Chipset 850. התקנתי בשני partition נפרדים מערכת win2000 ובשניה winXP , עתה 2 בעיות מעצבנות התעוררו: 1. יש לי מקלדת מולטימדיה בחיבור USB שלעיתים אינה מגיבה מהרגע שנדלק המחשב ויש צורך להדליקו מחדש כדי שיזהה את המקלדת. 2. יש לי צורב IDE של ימהאה, הסידי-רום והכונן הקשיח מחוברים על IDE אחד והצורב בנפרד, אולם רק מערכת ההפעלה win2000 מזהה את הצורב, בXP הוא לא קיים. להערכתי מדובר בדרייברים של הלוח-אם, אולם ביצעתי עידכון bios מהאתר של asus, אך זה לא פתר את הבעיה, ככל הנראה אני זקוק לדרייבר ספציפי ל-USB ול-IDE, אך ישנם סוגים רבים ואיני יודע מה מי מו. אנא לטכנאים התותחים באמת, עזרה דרושה (איזה בעסאה לי אם המחשב החדש שלי, שככה מבאע…
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-