ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
- 

השאלה בכותרת , הזמנתי סט מקלדת ועכבר אלחוטי של CREATIVE שהטווח קליטה הוא 1.8 M . בעל משדר RF . בגדול המשדר יהיה ממש קרוב לעכבר בזמן משחקים . השאלה : האם יש DELAY ואם כן עד כמה הוא מורגש ? - 

- 5 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

אני מחפש עכשיו טוב לעבודה ממושכת מול המחשב (נמאס לי מהעכבר הפשוט שיש לי היום) ראיתי כמה אופציות נחמדות: Microsoft Natural® Wireless Laser Mouse 6000 Microsoft Explorer Mouse Logitech MX™ 1100 Cordless Laser Mouse בלי להתחשב במחיר.. במי מהם הייתם בוחרים? - 

- 3 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

טוב הצלחתם לשכנע עוד מישהו לעבור לטראקבול כמשתמש עכבר ותיק אני רגיל לגלגלת וכאן נכנסת הדילמה הFX חדש יותר ...... אבל אין לו גלגלת שזה מבחינתי חיסרון עצום והWHEEL כבר די ותיק ופחות מצוחלל אבל עם גלגלת את אף אחד מהם לא ניסיתי הכי קרוב שהגעתי זה לקופסה כך שאין לי העדפת נוחות והמחיר זהה - 

- 2 תגובות
- 787 צפיות

- 

- 

שלום אני קניתי סט של עכבר ומקלדת לפני כ8 שנים, הכל אלחוטי(Logitech canada 210) העכבר הפסיק לעבוד לפני כ שנתיים ו מקלדת עדיין עובדת בלי בעיות. במקלדת צריך להחליף סוללות פעם בשנה אם לא יותר אבל בעכבר היתי מחליף פעם בחודש לפחות, וזה היה מאוד מעצבן. שמתי עכבר חוטי של מיקרוסופט, אבל לא היצלחתי להתחבר אליו, היד כאבה לי כל הזמן שמתי עכבר חוטי של לוג'יטק(ישן) הוא נוח מאוד מבחינת אחיזה אבל החוט שלו מאוד מעצבן עכברים של לוגיטק בגודל של 12 באורך , 6 ברוחב ו 4 בגובה מהשולחן , הכל בס''מ אני התחלתי לחפש עברים בלי חוט ובערך 90% מהם מאוד קטנים, כי הם במיוחד למחשבים ניידים והם בכלל לא זולים, אבל כשהתחלתי לבדוק סטים של עכבר ומקלדת ראיתי שהמחירים של הסט כמו של עכבר בודד ??? אני צריך עזרה: … - 

- 13 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

אני מחפש המלצה למקלדת, דקה ככל האפשר, ונוחה ככל האפשר. המחיר לא משנה, כמובן. ניסיתי להשיג את הZippy EL610, אבל בזיגזג אמרו שאין להם. יש לכם רעיון? - 

- 0 תגובות
- 812 צפיות

- 

- 

היי לכולם, מצטער, אני יודע שזה נושא חרוש, אך לא ראיתי דיון מהשנים האחרונות כאן עבור נושא זה. יש לי היום כיסא גיימינג של Dragon GT DLX והאמת שקצת נמאס לי ממנו. אתמול ביקרתי בכמה מקומות כמו Waxman, 2sit ודוקטור גב. ראיתי שם כמה אופציות מעניינות, אבל בעיקר גיליתי שאני לא חסיד גדול של מושב רשת. משהו במתיחות שלו מציק לי וזה מצחיק כי דווקא רוב גרסות הפרימיום מגיעות כך. כיסא שקצת הפתיע אותי לרעה - והוא לא זול בכלל: https://waxman.co.il/product/fern-ergonomic-chair/ יותר אהבתי דווקא את זה: https://waxman.co.il/product/freedom/ אך הוא אינו ניתן לכיוון כל כך עוד אופציה שראיתי: https://www.2sit.co.il/כסא-מחשב-טק/ לבסוף סיי… - 

- 0 תגובות
- 796 צפיות

- 

- 

עקב ה BLACK FRIDAY שיש ברשת באג רציתי לקנות את הסט הזה של עכבר + פד כדי לקבל 1+1 בשביל אחי ואני. מה אתם חושבים על השילוב או בכלל על כל מוצר בנפרד ? Steelseries SENSEI Steelseries 4HD סה"כ יצא שהעכבר יעלה 200 ש"ח והפד 50 ש"ח מחיר זול לכל הדעות. - 

- 1 תגובה
- 975 צפיות

- 

- 

המחיר דיי גמיש, אפשר לרדת מה800 ואפשר גם לעלות קצת לכיוון ה1000. אני מחפש מדפסת משולבת , לא חייבת לכלול פקס, אבל אני יודע שרב המדפסות מסדר גודל כזה בגאות עם פקס בכל מקרה(מה שלא נראה לי שאמור להוות בעיה, גם אם לא משתמשים בפונקציה) בכל מקרה, הנטייה היא למדפסת דיו, מכיוון שאנחנו לא מדפיסים הרבה דפים, וגם ברב הדפים שאנחנו כבר מדפיסים יש שימוש כלשהוא בצבע, וקניית מדפסת ליזר צבעונית לא נראה לי חכם פה. אני מחפש מדפסת שקטה, יעילה ,חסכונית יחסית, שמדפיסה באיכות טובה, ואם אפשר גם מהירה יחסית(לא נראה לי שיש מדפסות ממש איטיות בימינו) שיהיה ניתן לסרוק יותר מדף אחד ברצף, ולשמור כקובץ מאוחד(בד"כ PDF ממה שאני יודע) בנוסף שלא תהיה גדולה מדי (למרות שכמכשיר משולב מהסוג שאני מחפש,ברור ל… - 

- 8 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

טוב שלום לכולם .. קניתי את הרוקט ריוס עם המקשים החומים ויש לי בעיה .. התוכנה של המקלדת לא עולה : can not set the ryos mk monitor application up! please reinstall the driver וכמובן שזה לא עוזר.... עד שאני מפעיל את התוכנה דרך התיקיה של ההתקנה עצמה וכמובן לוחץ על הפעל כמנהל רק אז זה עולה !!! והכי מצחיק זה שאני כל פעם צריך לעשות את זה בשביל שהתוכנה תעלה ! חיפשתי שתוכנה איזו שהיא הגדרה שיעלה עם הווינדווס אבל אין שם כלום חחח הלכתי למנהל המשימות וללשונית "אתחול" ואני רואה שהוכנה בכלל מסומנת כ"זמין " !! חח וכלום לא קורה כשאני מפעיל את המחשב מחדש... זה מתסכל רשמתי להם בסופורט את הבעיה שהתוכנה לא עולה עם המחשב .. פחות פירטתי להם כמו פה ... אבל בכל מקרה מישהו יכול לעזור לי בבקשה .… - 

- 0 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

זה משהו ששווה להביא מחו"ל? אחי טס החודש. מחפש המלצה למשהו מוצלח עם דיו זול (או תמיכה בדיו חליפי). לדוגמא יש ב-newegg את הקאנון MP830 ב-200 דולר, ובארץ היא עולה 1950+ ש"ח, http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16828102008 מה שכן, הרבה משתמשים מתלוננים פה על הדיו, שאפשר לעבוד רק עם מקורי, וזה 5 מכסניות והיא כנראה ממש שותה דיו. ואם אחת המכסניות מתרוקנת כל המדפסת לא מגיבה.. אי אפשר לקבל פקסים אפילו אם נגמר CYAN נגיד. מצד שני משבחים אותה בכל אספקט אחר.. השאלה כמה דיו חלופי באמת שווה עניין ולא "דופק" ת'מדפסת, ואם יש מדפסת שבאמת משתלם להדפיס איתה מסמכים.. מצד שני יש את ה-HP Officejet 6310 שנראה שבזאפ דיי אוהבים אותה, ועולה שם 160 דולר. http://www.newegg.com/P… - 

- 5 תגובות
- 854 צפיות

- 

- 

שלום אני מתלבט בין עכבר ומקלדת במכשיר אחד כמו זה http://skypc.co.il/pl_product~RK-750~19~0.htm או כול אחד בנפרד... האם יש המלצות לעכבר ומקלדת נפרדים בסיבות המחירים של 300, כאמור השימוש הוא למחשב HTPC החשיבות היא לטווח בעיקר שיוכלו לקלוט לפחות למרחק של 4-5 מטר ואם אפשר שלא יהיה חייב בקשר עיין עם המקלט.... תודה מראש - 

- 0 תגובות
- 741 צפיות

- 

- 

אתמול בנסיעתי לאילת היה אצל נהג המונית פוקט פיסי ובתוכו מפה שמראה לו את כל הדרך ואמרת מתי לפנות וכו', ממש נגנבתי מהמפה, ואני רוצה לרכוש גם לעצמי מכשיר כזה בחופש הגדול, אחרי שקראתי קצת על הנושא הבנתי שעדיף בשבילי פאלם, בעיקר בגלל המקלדת, השימושים העיקריים שמצאתי בשביל הפאלם זה הכי חשוב שינווט אותי בכבישים..(אפשר גם שם לשים תוכנת מפה בעברית כמו בפוקט פיסי?), ישמש כנגן אמפי3 ברכב וכך יחסוך את קנייתו של הרדיו דיסק, ישמש לכתיבה בשיעור, בזמן האחרון לא מסדתר עם מחברות בגלל זה לא כותב.. יש עוד שימושים שהוא יכול לתת? איזה מכשיר אתם ממליצים בערך שיתאים לצרכים שלי? (אני צריך לדעת כמה לחסוך עד לחופש הגדול) אני מעדיף לא לעבור את ה1700-1600 כמה שיהיה זול יותר ככה ישביע את רצוני יותר… - 

- 5 תגובות
- 596 צפיות

- 

- 

הסתכלתי על כמה מדפסות עד עכשיו ראיתי שלוש מדפסות שנראות סבבה: Canon Pixma MP150 , Lexmark X7350 ,HP Officejet 5610 מה אתם חושבים עליהן? שווה את המחיר? האם יש הצעות למדפסות יותר טובות במחיר דומה ? בעקרון יש בהן פקס אבל אני לא צריך פקס מה שאני צריך זה מדפסת , סורק ומכונת צילום אם יש משהו טוב בלי הפקס זה עדיף תודה מראש מתן. - 

- 7 תגובות
- 603 צפיות

- 

- 

הסוללה של הלפטופ שלי מקרטעת ואני רוצה לקנות סוללה חדשה Lenovo G550 עכשיו הבנתי שיש מקוריות ולא מקוריות בתכלס לא ממש משנה לי, כל עוד הסוללה עושה את העבודה ולא נדפקת אחרי יומיים. כמובן שהמחיר משחק תפקיד, אני לא יודע מה המחירים של סוללות ולכן אין לי תקציב, בואו נגיד שאני רוצה להוציא כמה שיותר בכמה שפחות כסף. ומצד שני שאני לא "אקנה משהו בזול ושזה יעלה לי ביוקר" כמובן שאיביי וחבריו תקפים וקבילים. המון המון תודה. - 

- 4 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

שלום, אני בקרוב אקבל x800GTO באפיק agp, המפרט שלי: פנטיום 4 3.0 ht גיגה זכרון (2כפול512) לוח אביט as8-v צורב דיוידי,כונן קשיח 160 גיגה wd וספק גנרי מksp שעל המדבקה כתוב " מקסימום 300 320 380. אתם חושבים שהספק יזייף על החלפת הכרטיס מ5200 לx800gto? בתודה מראש,דן. - 

- 3 תגובות
- 712 צפיות

- 

- 

שלום , האם משהו ניסה את העכבר ה - logitech MX610 לשמאליים גם למשחקים וגם לאינטרנט תנו חוות דעת בבקשה יום טוב - 

- 0 תגובות
- 503 צפיות

- 

- 

מה אתם יכולים להגיד לי אליו הוא שקט? רועש? והכי חשוב אם הוא מספיק מקרר ואם יש לכם הצעה יותר טוב (בסביבות אותו מחיר) תודה [table][tr][td]http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=CAC-T05&other_title=CAC-T05Centurion%205[/td][/tr][/table] - 

- 20 תגובות
- 1.7k צפיות

- 

- 

בעיה שהתחילה לי לא מזמן, הג'ויסטיק תקוע כל הזמן שמאלה(לא פיזית) וכל שאר הכפתורים עובדים מצויין ואין הגבלה של תנועה בידית עצמה. הג'ויסטיק לא קיבל מכה כל שהיא והחלפתי סוללות, עשיתי הסרה והתקנה מחדש של הlogitech gaming suite וזה לא עזר. :'( יש רעיונות לפתרון? :-\ - 

- 2 תגובות
- 868 צפיות

- 

- 

מחפש לקנות מדפסת או Wifi או Bluetooth בתקציב של בערך 500 שקל וחשוב מאוד שיהיה סורק המדפסת לא תשמש להרבה הדפסות השימוש העיקרי יהיה הסורק ואני אדפיס גג 15 דפים בשבוע. - 

- 2 תגובות
- 728 צפיות

- 

- 

התקציב למשולבת הוא עד 1000 ש"ח (צריך להיות משולב מדפסת+סורק+פקס). והתקציב לסורק הוא עד 500 ש"ח. אני רוצה המלצות גם על סורק וגם על מדפסת משולבת בגלל שעדיין לא הוחלט מה נקנה. אם יש איזושהי מדפסת משולבת ממה טובה ששווה להוסיף עוד 100-150 ש"ח, אז אני מוכן לקבל את ההצעה. תודה מראש. - 

- 1 תגובה
- 589 צפיות

- 

- 

היי !! בצער רב מת הספק שלי שהיה זול פשוט ושקט לחלוטין (בקושי הזיז אוויר המיסכן). אני צריך ספק שקט לחלוטין , חרישי , בלתי נשמע עד כמה שאפשר , ואני גם לא מתכוון להשקיע בספקים היקרים. צימצמתי את ההתלבטויות ל: 1) HEC 300 ART - 175 ש"ח. 2) THERMALTAKE PURE POWER 360AD - 2FANS - 265 ש"ח. http://www.thermaltake.com/products/purepower/w0007r.htm יש הבדל לא קטן במחיר , בכל מקרה שמעתי מאנשים שההק ממש שקט לחלוטין , בביקורות משתמשים של NEWEGG טענו שהטרמל טק שקט לחלוטין , http://secure.newegg.com/app/CustratingReview.asp?item=17-153-004 יש לו גם שני מאוררים אז אני מאמין שזה ישמור אותו קצת יותר קריר וככה בין היתר הוא "פחות ימות לי" בכל מקרה היתי מצפה לשמוע דעות על הטרמל ט… - 

- 0 תגובות
- 665 צפיות

- 

- 

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=393 זיכרון מוטמן 16mb זאת הסיבה היחידה שאני קונה את זה (עוד לא סגור) שאלה לי אחרונה , יש אחד כזה רק עם 160GB במקום 250GB (כאילו גם עם 16mb זיכרון מוטמן) - 

- 2 תגובות
- 541 צפיות

- 

- 

וכשאני אומר אוזניות אני מתכוון לפין של אוזניות= PL קטן. זה אפשרי בכלל טכנולוגית או שזה לא יודע להעביר את אותו סוג מידע כמו USB? - 

- 5 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

שלום ! אני מחפש מדפסת שכוללת פקס (חובה) ועדיף שיהיה בה גם פונקציות כמו צילום וסורק וטלפון. עד 500 שקל אם אפשר פחות. תודה לעוזרים - 

- 0 תגובות
- 570 צפיות

- 

- 

שלום, אני צריך המלצה למדפסת לייזר משולבת ביתית שחור-לבן בתקציב של עד 1000 ש"ח. יש עדיפות למדפסת אלחוטית. חג שמח! - 

- 6 תגובות
- 1.8k צפיות

- 

.thumb.jpeg.33646da84bd00116471a10e73e6978f8.jpeg)