עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by bneli,

אחרי התקלפה לי כל העברית בX6 שלחתי את המקלדת היום למישהו בפ"ת שחורט מקלדות ולפטופים רציתי לדעת אם מישהו פעם עשה את זה ואם החריטה ניראתה איכותית? למי שלא יודע הX6 היא מיקלדת מוארת..הדיו שהיה לה בעברית לא היה מואר וגם הדיו הזה התקלף עכשיו לפי מה שסיכמנו הוא יחרוט לי ולמעשה יוריד שיכבה מהצבע השחור בחריטה אז למעשה יצא אור דרך האותיות לפחות זה מה שהבנתי. מישהו התנסה בחריטה ועשה את זה למקלדת שלו בעבר (פעם ראשונה שאני לוקח מקלדת לדבר כזה) ביום ראשון או שני הוא אמר שהיא תיהיה מוכנה.. כמה זמן בפועל לוקח לחרוט את המקלדת? זה יעלה 150 בפועל היה שווה אולי לקנות מקלדת נוספת עם עברית אבל ראיתי שכבר לא מביאים את בX6 כמעט וגם איפה שכן לא מתחייבים לך שזה תיהיה עברית חרוטה על המקלדת…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ^DaRk-MiNd^,

אז ככה יש לי 6 GB של WD 1.5 GB במגירה של קוואנטום בזמן האחרון המחשב שלי נפתח עם רעש מנוע שכשפתחתי את המחשב נדמה לי שהוא היה מהכיוון של הWD לפני כמה ימים הווינדואז נפתח עם מסך כחול, וכשהפעלתי מחדש ראיתי כשהוא כותב את כל הIDE במקום הקוואנטום יש ג'יבריש ביטלתי את הכונן בביוס וחשבתי שהכל נפתר עכשיו שמתי לב שעדיין יש את הרעשים (שדרך הגב נפתרים אם מחכים כמה זמן אחרי שהווינדואז עולה או מרימים את החלק העליון של המארז) אז ניסיתי להחזיר בביוס את הקוואנטום ולראות אם זה סתם היה זמני אבל עכשיו כשהוא מעלה את המחשב הוא לא הראה ג'יבריש אלא עבד כדי לחפש אותו אני מתאר שהוא אבוד אבל מישהו לפחות יודע מה אפשר לעשות עם הרעשים ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by JEDI,

אוקיי, אני רוצה לקנות צורב, והתקציב הוא בין 600-900 שקל. אפשר לקבל כמה המלצות?

4. Started by shaks,

אנו מעוניין בעכבר BT. הדרישות הן: גודל בינוני (לא גדול מדי לא קטן מדי) כפתורי BACK/FORWARD עם עדיפות אפילו לעוד כפתורים. לא יקר מדי. בלי טאצ' ושטויות כאלה שלא רלבנטיות באמת לעכבר

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. ברוב הסטים שאני רואה בתקציבים האלה הטווח המירבי קצר מדי, כ-2 מטר. אני מחפש מוצר שיספק טווח של לפחות 5 מטר ושלא ידרוש קשר ישיר (כלומר יעקוף קירות). זה אומר ש-IR הוא לא אופציה, אבל ברוב המקרים גם מוצרים שעובדים עם RF לא מגיעים לטווח שאני מחפש. הסטים של לוג'יטק ומיקרוסופט שמבוססים על Bluetooth עולים מעל 900 ש"ח. אני לא מתכוון להוציא סכום כזה, במיוחד כשברור לי שהמחירים האלה לא-מוצדקים לחלוטין ויתחילו לצנוח מתישהו (מתי זאת שאלה טובה). מצאתי סט של Epox שמבוסס על Bluetooth ונמכר בקצת יותר מ-500 ש"ח. הבעיה שלו היא שסידור המקשים לא סטנדרטי. יש משהו דומה במחיר הזה עם סידור מקשים יותר נורמלי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שמעתי שבזמן הקרוב נכנסת לשוק מדפסת לייזרק צבעונית ב600 שקל האם זאת הייתה סתם שמועה או שיש פה מישהו שיודע על זה משהו.. הסיבה לפתיחת התרד היא מכיון שאני רוצה לדעת אם עלי להמתין קצת או ללכת ולהסתפק במדפסת הזרקת דיו.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by iyehuda,

יש המלצות ? מעדיף מסכום קטן ממאה ש"ח אם קיים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ofir123,

היום יום ב' נשרף הזיכרון :'( עיגלתי את הכבלים והוצאתי את הזיכרון החזרתי אותו הפעלתי את המחשב והתחלי לצאת עשן! הוצאתי את הזיכרון ויש (נכון איפה שיש זהב) אז אחד שחור! הזיכרון באחריות ואני לא יכול ללכת למי שקניתי ממנו את המחשב כי הם יראו שהוצאתי את המדבקה במארז כדיו לפתוח אותו ואם מוציאים את המדבקה אז האחריות פגה )-: רציתי לדעת מי היבואן שלו כדי ללכת אליו להחליף, הזיכרון הוא: רשום על השבבים NANYA ועם ועל אחד יש מדבקה שרשום REMOVAL OF LABEL VOVLO WARRANTY ורשום שזה 256 DDR תעזרו לי מהר!!!!! זה מה שרשום אני לא יודע חברה. למה נעלתם את ההודעה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by jeyjey,

הספק מיועד למערכת הזו: A64 3000+ epox 8KDA3J 512MB GF6800GT תקציב: 400 ש"ח עדיף פחות ושיהיה מזיגזג...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Papom,

שלום לחברי הפורום, אשמח לקבל עזרה בבחירת סורק משרד שעונה לתכונות הבאות: סריקה בשחור לבן מהירות על חשבון איכות, חשוב מאוד שהסורק יהיה כמה שיותר מהיר מיועד לסריקת כמות גדולה של מסמכים. מגש מזין לסריקה מהירה (feeder). כמה שפחות תקלות בעת הריקה. תוכנה ידידותית למשתמש, עם אפשרות לשליחה לאימייל דרך הרשת. איכות התמונה פחות חשובה (סריקה רק בשחור לבן). תקציב עד 700 דולר בתודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Bragiz,

מקור : 4chan מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by spatz,

על איזה ספק כוח אתם הכי ממליצים מבחינת אמינות, יציבות מתח, אורך חיים וכו'? הספק של מינימום 350 וואט. כרגע נגיד שאני לא מוגבל בכסף, אבל עדיין לא צריך סתם לבזבז...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום רב. אני מחפש לקנות מחשב פנטיום 4 1.6 ממוצע לבית במחיר כולל של 4000 ש"ח (כולל מסך), אבל שגם יתמוך בסורק, צורב וכל מיני תוכנות להקלטות מוזיקה, מידי וכו', כך שיהיה טוב ולא יקרוס !! הבעיה היחידה שלי היא בלוח אם !! אני לא מבין בזה כלום וצריך המלצה ממישהו שמבין. המחיר אמור להיות ממוצע, אבל אין לי מושג איזה סוג ודגם כדאי ומה שווה או לא . בחנויות כולם אומרים שהכל אצלם מעולה אבל אני מניח שהם סתם מבלבלים ת'שכל. עזרה בבקשה !!!! ???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אפשר דיו או לייזר - מה יותר משתלם? עד עכשיו הייתה לי BROTHER MFC-235C . אבל הלך לה הראש דיו השחור. לכן אני צריך להשתדרג במדפסת חדשה. הייתי שמח להסתפק בשחור-לבן, אבל הקטנה שלי (שנה וחצי) בטח תדרוש בעוד שנתיים - שלוש כל מיני תמונות בצבע, לכן נקדים תרופה למכה שימושים ודרישות: 1) לשימוש ביתי ממוצע. הדפסה של עד 50 דפים בחודש. בעיקר בשחור לבן, אבל לפעמים צריך גם בצבע. 2) שליחת פקס בפידר. 3) שליחת פקס חוזר במקרה של קו תפוס. 4) שתהיה אמינה. אחריות לשלוש שנים (יש דבר כזה במדפסות?) 5) חיבור למחשב דרך USB או WIFI. ממשק להדפסה דרך סמארטפון. 6) המדפסת תעמוד בממ"ד. לכן חייב שתקשורת ה WIFI תידלק ותיכבה בצורה נוחה. אני לא רוצה שהמדפסת תחפש תקשורת כל הזמן ותקרין. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. כיום, חיבור USB משמש לכל דבר, החל מתקשורת נתונים עד אספקת מתח ולכן שולחן העבודה שלי נראה בהתאם... הייתי שמח למפצל USB שיאפשר לי להעביר את החיבורים הדרושים קרוב יותר אלי וימנע לי את הצורך לזחול למטה לשם חיבור/ניתוק. אני זקוק לדברים הבאים במפצל: -תאימות מלאה ל WIN7 64 ביט. מפצלי ה USB הסיניים הזולים גרמו לי להמון בעיות זיהוי/תאימות בעבר. -אספקת מתח חיצונית ולא מערוץ ה USB של המחשב כדי לא לחנוק אותו בזמן טעינת התקנים ולאפשר שימוש בערוץ ה USB לאספקת מתח גם שהמחשב מכובה. -ללא תאורות/נצנוצים/קישקושים מיותרים, אני שונא לבזבז תשומת לב על שטויות. -חיבור וואקום/אחר לשולחן העבודה. הייתי שמח להמנע מתוספת ברדק מיותר על השולחן... -זמין בארץ. אם לא, אשמח ללינק ישיר למשווק בחו"ל השולח י…

16. Started by togogoto,

אני צריך עכבר לגיימינג שיש לו לפחות 2 כפתורי מאקרו חשבתי על ה Razer Imperator כי הוא נוח ויש לו חיישן טוב מקלדת: אני יכול להתפשר על משהו לא יקר מידי אבל שתהיה בעברית ופאד אני חושב על ה4D כי הוא דו צדדי ואין לי כוח לבחור עם אני רוצה Speed או Control

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by הסולידי,

האם זה שמיש?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by mayhem,

חברים שלום, אני זקוק לעזרה בנוגע למקלדת והעכבר האחלוטיים שלי. יש לי ערכה של לוג'יטק: http://www.epsilon-pc.fr/catalog/images/Logitech_MX3000.jpg שעובדת רצוף ללא תקלות קצת מעל שנתיים.. בזמן האחרון העכבר והמקלדת החלו לזייף קצת, (קושי בלחיצה על מקש, דאבל קליק בעכבר וכו').. הפעולות שהן נקטתי עד עכשיו: 1. החלפת בטריות - לא עזר. 2. ניקוי חיצוני בלבד - לא עזר. אני מעוניין לבצע ניקוי פנימי של הערכה (כלומר לפתוח ולנקות אותה מבפנים). למרות שסביר להניח שרובכם חושב שזה עניין מאוד פשוט, בחיים לא פתחתי וניקיתי מקלדת אלחוטית ועכבר לייזר ולכן אני קצת חושש.. אשמח לקבל מדריכים (עדיף בליווי תמונות) או אולי סרטוני וידאו לצורך ליווי התהליך.. (כמובן שחיפשתי בעצמי מדריכים לפני שפניתי אליכם). …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. לאחר שאני נעזר ברוב עזרת האנשים באתר הרכבתי מחשב חדש ורק שכחתי ממארז. המחשב יהיה: INTEL PENTIUM D920 ASUS P5WD2 PQI TURBO 512*2 800MHZ 6400 CL 4-4-4-12 WD 250 GIGA SATA 2 16 MB CACHE x800gto2 יתבצע אוברקלוק.... אני צריך מראז+ספק+קירור... עד 1500 אפשרות חריגות... חשבתי על המארזים הבאים: SILVERSTONE TJ05ST GIGABYTE 3D AURORA Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum - VA1000UWA

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. גם השנה, יצרנית הציוד ההיקפי הפופולרית סינוורה אותנו עם חיבתה העזה להארות לד צבעוניות ולעיצובים עתידניים לכתבה

21. Started by reptile,

האים צריך גם למדפסת ליזר להחליף מחסניות או שזה שימוש לכל החיים?

22. Started by tal daniel,

יאללה אני הולך לחפור עכשיו!! טוב הינה השאלות שלי: 1)המקלדת שווה את המחיר? 2)האורות של המקלדת מספיק חזקים לחושך כדאי לראות טוב אותה? 3)אני צריך חוות דעת של GAMER שיש לו אותה ושיגיד איך היא, אם היא נוחה וכו'.. 4)היא לא תומכת בWIN7 נכון? כי אני מתכנן להתקין אותו בגלל המשחקים.. 5)יש מקלדות במחיר הזה שאתם יותר ממליצים עליהם? 6)היא מקלדת אמינה? היא לא תתקלקל לי תוך חודש חודשיים? ועוד משהו אני מתכנן לקנות מKSP אז אם אני הולך אליהם ומשלם להם הם מביאים לי אותה במקום? והם לא עושים הנחות החארות נכון? 7)חפרתי אה? תודה =]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן חבריה, בגלל שאני שומע מוזיקה הרבה ואני רוצה להעביר שירים בלי למזער כל פעם את מה שאני עושה... חשבתי על לבדוק אופציה, בכל מקרה אני צריך להחליף תעכבר. חשבתי אולי אפשר להפוך את הכפתורי האחורה והקדימה של האינטרנט לאחורה וקדימה של שירים - להעביר שיר אחורה וקדימה במדייה פלייר. אני קצת יוצא מהנושא שלשמו האשכול נפתח אבל לא נורא. יש אולי אופציה להתאים כפתורים בNumpad שיעשו את הפעולה הזאת?(תוכנה)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by TrueLook,

מי מבין שתי הסטים עדיף? שימוש-בעיקר משחקים,קצת מוזיקה קצת סרטים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by roi777,

שלום רב! האם בדיסקים לצריבה יש הבדלי איכות בין החברות, או שכולם אותו דבר? פעם נסיתי לצרוב על דיסק של TAKE X52 והצורב לא נתן לי אופציה לצרוב במהירות 52, האם זה בגלל איכות ירודה, או סתם תקלה חד פעמית? ואם יש הבדלי איכות בדיסקים, אשמח לדעת איזה יותר מומלצים. (CD/DVD). תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים