עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Notter,

שאלה דיי טיפשית אבל למה העכבר שלי, intellimouse explorer, שהוא עכבר אופטי משיך לפעול (הנורה בו עדין מאירה) גם לאחר שאני מכבה את המחשב??? במחשב הקודם זה לא היה ככה!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by chen smooth,

???מה זה mx בכרטיס מסך ???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אחרי שהמנקה דפקה לי את העכבר שקניתי בזמנו ב 120 שקל בתור סט מקלדת וערכר אלחוטיים של מייקרוסופט הכפתור ימני בקושי מגיב וזה מעצבן אותי מאוד אני צריך המלצה לאיזה עכב טוב לגיימינג כבד מאוד או סט מקלדת + עכבר (המקלדת ישיש לי בסדר ) תודה

4. Started by AndreY`,

60% משחקים ו40% שירים D: אוזניות עם מיקרופון בבקשה איך ה Logitech Precision ?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. היי לאחר שלא נעניתי בת'רד הקודם, אני שואל שוב איזה מדפסת לדעתכם כדאי לקנות בתקציב הנ"ל. כמות הדפסות שבועית לא היסטרית אני חושב שהכי מתאים לצרכי המשפחה מדפסת לייזר שחור לבן.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אוקיי, הבנתי שאין דבר כזה מקלדץ אלחוטית בלבד, ובגלל שיש לי כבר עכבר אז אני קונה סט אלחוטי רק בשביל המקלדת. אז מה שאני צריך מהסט זה רק שיהיה לו מקלדת נורמלית, שאני אוכל להפעיל אותה בלי שום קשר לעכבר (שרוב הסיכויים ילך לפח או לאיזה פינה בארון...). תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש מקלדת שקניתי ב 50 ש"ח כבר כמה שנים טובות שאני רוצה להחליפה (אותיות שחוקות על המקשים). אני רוצה לקנות משהו איכותי ומומלץ גם אלחוטי. יש למישהו ניסיון עם מקלדות אלחוטיות טובות שלא מצריכות החלפת סוללות כל שני וחמישי ? אם יש גם המלצות על מקלדת חוטית אשמח לשמוע. השימושים של המקלדת: - כתיבה מרובה (הרבה קוד). - גרפיקה. - משחקים. - אם זו אלחוטית אז שימוש מרחוק לצרכי מולטימדיה (טלוויזיה בעיקר). * לא לפחד מהמחיר אך גם לא להגזים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by Yaniv,

אוקיי אז כמו שתיארתי בכותרת, יש ברשותי מדפסת מסוג HP Officejet 4500 Wireless והבעיה היא שאני מנסה להדפיס קובץ Word או PDF זה אכן מדפיס אותו אך מחסיר תווים, הנפוצות ביותר הם: י', ו', ן', האות I באנגלית, וגם נקודות. אך לפעמים זה מדפיס את התווים הללו אבל פעמים בודדות. מה שאני עושה כרגע זה עושה המרה של קבצים PDF לקובץ תמונה ומדפיס את התמונה והכל יוצא מצויין. לא מאמין שיש בעיה בדרייברים כי זה היה לי גם בWindows 7 וגם בWindows 8 שיש לי כרגע.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by l_messi,

1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר): 300 2. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): 50 3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר: Palm / Claw / FingerTip 4. במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר:במידה ואתם מעוניינים במשטח חדש לעכבר - לא למלא סעיף זה, אלא יש לצרף גם את הטופס למשטח.5. בקשות מיוחדות - עכבר לימיניים / שמאליים וכדומה. ימניים 6. מהם השימושים של הציוד שתרצו לקנות?: משחקי מחשב / עבודה משרדית - סמנו באדום א ת השימושים שלכם. המוצר - (אם אתם רוצי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אורח JeniaP
    Started by אורח JeniaP,

היה לי לוג'יטק mx revolution שהיה חלק מהסט MX5500 והוא עבד מצויין גם על משטח שחור מבריק אחרי שהחלפתי למשהו יותר פשוט, העכבר הפסיק לעבוד על המשטח ונאלצתי לקנות משטח לעכבר אפשר לקבל המצלמה לסט של מקלדת ועכבר (עדיפות ללוג'יטק אבל לא קריטי גם חברות אחרות) כך שהעבר יעבוד על משטח שחור מבריק? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Funkyzord,

מזה? וכדי לעשות update ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by nice-1,

http://www.copymydvd.com/index.htm?a=4243 זה מה שהתוכנה שם טוענת שהיא עושה.... :-/ אני טוען שזה לא אפשרי :-X

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Regev,

מה דעתכם??? Intel Pentium 4 1.6Ghz (512KB Cache) ASUS P-4T i850 Samsung 128 RDRAM GeForce 2 Titanium 32Mb + TV Creative 4D PCI DVD Toshiba x16 CD-RW Sony x24x10x40 bulk Proview 19" PK986 0.25 WebCam Logitech Quick-Cam Express Optical Mouse Dexxa ( Logitech ) A4Tech 15ASW 880W Sub + 2 Hard Disk 60GB Maxtor 7200rpm ATA-133

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. כפי שהבנתם מהכותרת, ברשותי 2 ספקי ATX המחוברים למחשב. כרגע, באופן זמני, חיברתי את הספק החדש למפסק נפרד, כך שאני צריך להפעילו ידנית ולכבותו ידנית - לעומת הספק הישן, שמחובר ללוח, שנכבה אוטומטית ונדלק דרך מתג ההפעלה של המחשב. רציתי לדעת אם קיימת אפשרות לגרום ל-2 הספקים להידלק ע"י מתג הפעלה אחד אך שהם גם יתכבו יחדיו כאשר אני מבצע כיבוי למחשב. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ro,

תיכננתי ללכת על המארז הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?manufacturers_id=312&products_id=9506 אך מסתבר שהוא אזל בחנוית. עכשיו אני מתלבט בין ANTEC 3800, ANTEC 3800BQEת 6A19+400Watt HEC או אולי צ'נברו +אנרמקס(או בכלל 6A19+ אנרמקס). עכשיו מישהוא יודע מה בדיוק ההבדלים בין שני הANTEC? והאם ה"שקט" שווה את תוספת המחיר (בערך 70 ש"ח). מה לגבי שאר האופציות? עד כמה הספק של HEC רועש? המארז+ספק צריכים להספיק ל X800XL תודה

16. Started by ZigZag,

http://www.sysopt.com/cgi-bin/overc/readfull.cgi?record=10481

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by JEDI,

אוקיי, אני רוצה לקנות צורב, והתקציב הוא בין 600-900 שקל. אפשר לקבל כמה המלצות?

18. Started by KoM,

אוקיי, יש לי שני מחשבים ראשיים בבית, ועכשיו נוסף גם מחשב נייד חמוד למשפחה... יש לי האב ובמחשב הראשי שני כרטיסי רשת, לכל שאר המחשבים כרטיס רשת אחד. איך אני מסדר שכל אחד מהם יוכל להתחבר ל-ADSL שיש לי ולרשת גדולה ? איך לחבר את החוטים ומה להגדיר ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by נומאד,

פשוט אני לא יודע מה לעשות עוד חבר שלי קנה לוח אם לפנטיום 400 חיברנו הכל, כרטיס מסך ואת הכל, הכל חובר כמו שצריך וברגע שאנחנו מדליקים המחשב עובד אבל המסך לא נדלק! שברתי את האישונים בניסיון לפתור את הבעיה, אבל הכל דרעק, בדקתי שהכל יושב כמו שצריך הכל הכל, והמסך פשוט לא רוצה להידלק. אם מישהו מכיר את הבעיה באופן אישי שיעזור פליז, אם לא, אצטרך להתפלל על המחשב,חזק. הכרטיס מסך הוא f gorce 2mx יושב כמו שצריך, לא יכול לשבת יותר טוב. יש 256 זיכרון, ואת כל השאר. ברכה תבוא על העונה נכונה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by vered,

אחי ביקש לשאול פה (הוא לא סובל להקליד) איך עושים טוויק לג'יפורס 2, ASUS 7700, gts, זאת אומרת שיעבוד יותר מהר, ולא מאתר התוכנה, משהו שתוכלו להוסיף מידיעותיכם האישיות. ואם טעיתי בניסוח השאלה, סליחה....... :-[

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by 6kwar,

אני רואה בכל לוח אם FSB ואם הבנתי נכון FSB= מהירות הBUS של הלוח אני מקווה שאני צודק

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. שלום הםא הספק hec300 שמגיע במארז של קומפיוקייס CI-6A19 (ד"א הוא מגיע עם הספק בksp נכון ?) יסתדר עם המפלצת הבאה ? Price list updated 19-07-2004 מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) (box) 1340 1 1340 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total KV8 sata,GBL 580 1 580 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 490 1 490 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800 128MB DVI,VIVO 1850 1 1850 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 440 1 440 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 יש שם ge-force 6800 a643000 512ram ... מחשב חזק מאוד האם הספק יצליח להחזיק את הכרטיס מסך הזה ? ועוד שאלה קטנה הכרט…

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  23. לא בא לי להחליף מחסניות דיו כל יומיים. אין דרישות מיוחדות כמו איכות פוטו או לייזר. תקציב גמיש בין 250-500 שקל ושוב, דגש על חסכונית בדיו (שזה אומר מחסניות דיו גדולות ולא פיצפוניות כמו שיש ברוב המדפסות הזולות)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. משיטוט די זריז עלתה אופציה בודדת - http://www.p1000.co.il/Shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=177&AuctionId=6860480 ברור לי שהנושא מאוד בעייתי אך אשמח לדעת מביני עניין. ומראש, אין טעם לנסות לשכנע אותי לרדת מאלחוטי. זה לא בשבילי וזו הדרישה הראשונה. אם אין הצעות אחרות אשמח לאופציות חלופיות (מה שנקרא - the best next thing). יום טוב.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Motix,

מחפש משהו לא יקר ומומלץ... עכבר ומקלדת בשביל משחקים, לא אלחוטיים. הבנתי שאלחוטי לא מתאים למשחקים. חריגה ב100 שקל לא תהרוג אותי

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.