ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
הגיע הזנן לקנו מדפסת פעם אחרונה הייתה לפני 6 שנה (HP 695) התקציב עד 500 ש"ח חשבתי על HP5150 יש איזשהו הצעות אחרות? תודה מראש, אלכס
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אפשר לפתוח את העכבר של מייקרוסופט בלי לשבור אותו?........ עכבר לייזר
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני מתלבט בין שני המארזים האלה יש ברשותי מעבד AMD ATHLON XP 1600+ EPOX 8KHA+ MOTHERBOARD המחשב ישמש בעיקר להרצת משחקים חדישים השאלה היא איזה מארז עדיף? והאם עדיף בשביל הרצת משחקים חדשים ספק כוח של 350 וואט? ההבדל במחיר הוא 14 דולר אז בבקשה תתנו לי תשובה בהתאם לצרכי וההבדל במחיר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
במקרה שעדכון BIOS נכשל (של לוח A7V133-C) יש איזו דרך להחזיר את הBIOS הישן?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה מצאתי את ואני עדיין לא מאמין חובה לראות: http://www.techtv.com/screensavers/supergeek/story/0,24330,3381725,00.html
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אשמח לקבל עזרה בבחירת סורק משרד שעונה לתכונות הבאות: סריקה בשחור לבן מהירות על חשבון איכות, חשוב מאוד שהסורק יהיה כמה שיותר מהיר מיועד לסריקת כמות גדולה של מסמכים. מגש מזין לסריקה מהירה (feeder). כמה שפחות תקלות בעת הריקה. תוכנה ידידותית למשתמש, עם אפשרות לשליחה לאימייל דרך הרשת. איכות התמונה פחות חשובה (סריקה רק בשחור לבן). תקציב עד 700 דולר בתודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו פה מוכן לספר לי אחת ולתמיד מה בעצם ההבדל בין כרטיסים של חברות שונות עם אותם צ'יפים של nvidia, חוץ משם וצ'יפורים מסויימים לכרטיס זה או אחר? קראתי פה משהו על פילטרים (נחותים \ איכותיים) מה זה אומר ובמה זה אמור להפריע לי אם נגיד יש לי פילטרים נחותים? ומה זה בכלל פילטרים?!! אני לא אגיד איזה כרטיס קניתי כי אני משער שכולכם פה תבאסו אותי שקניתי חרא של כרטיס אבל זה בכל מקרה הgeforce2 titanium 64ddr ועד עכשיו נראה לי שהוא פצצה, הבעיה היא שאין לי גורם השוואה... (חוץ מהוודו 3 2000 PCI!!! הקודם שהיה לי..) אודה לכולכם על תשובות מנומקות...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת צבעונית הכוללת פקס, צילום, הדפסה ו- WiFi בתקציב של עד 900 ש"ח. יש עדיפות לקנייה ב KSP\IVORY עקב קרבה לבית, אך אם המקרה באמת חריג לא תיהיה בעיה. המדפסת שכרגע מצאתי לנכון לקרוא עקב ביקרות בחו"ל היא HP Officejet Pro 8600 - http://www.ivory.co.il/HP_Officejet_Pro_8600.html תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מאוררים לקירור מחשב שלי. שני מאוררים לקירור מהארז ועוד אחד לקירור המעבד-יש לי פנטיום 3 1 גיגה הרץ. לא איכפת לי מרעש אבל אני רוצה להיות מסוגל לסגור את המארז ושבכל זאת המארז יהיה קר וגם המעבד.הטמפ של המעבד ב idle היא 42 מעלות ולוח אם 33 מעלות. בכל מקרה אני רוצה המלצות לקירור טוב של המחשב גם אם הטמפ נראות לכם סבירות. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה שאוהבים פה להמליץ לרוב על ה G700 או M705 של לוגיטק. איך עכברים של חברות פופלאריות אחרות כמו מיקרוסופט ורייזר ? אין להם משהו בקליברים הללו ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הups הזה ?ADVICE P700? יחזיק לי את המערכת.. יש לי מחשב חדש עם ספק 400 hec ו7800 gt ועוד.. והאם גם יחזיק לי את המסך? יש לי מסך 19 אינג' שטוח של ויוסוניק.. הוא עולה לי 470 שווה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עכבר לגיימינג שיש לו לפחות 2 כפתורי מאקרו חשבתי על ה Razer Imperator כי הוא נוח ויש לו חיישן טוב מקלדת: אני יכול להתפשר על משהו לא יקר מידי אבל שתהיה בעברית ופאד אני חושב על ה4D כי הוא דו צדדי ואין לי כוח לבחור עם אני רוצה Speed או Control
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, הזמנתי מפרט לא מזמן שהיה כלול בו את המארז מהאלומיניום של צי'פטק.. המארז לא הגיע לארץ מסיבות של פנדה .. פנדה אמרו לי היום לשנות את המארז למשהו אחר והם יתנו לי מחיר טוב עליו אמרתי נקח את הXaser מארז פצצה יפה חייתי ומעולה אין מילים ... עכשיו הייתי בחנות של פנדה פעם וראיתי את המארז הזה והוא לא נראה אותו הדבר הוא נראה יענו חיקוי של הXaser יש לו רקע אדום מאחורי הX מקדימה והוא נראה קטן יותר וכו... אני שואל אותכם אם זה נכון ..?? עכשיו מי שקנה מפנדה שיגיד לי איזה רקע יש לו מאחורי הX וגם מי שקנה מזיגזג או מחנויות אחרות תודה ... http://www.pandas.co.il/images/a6000aplus.jpg
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר ומקלדת טובים לצורך גיימינג, התקציב שלי הוא בערך 150 לעכבר ו200 למקלדת, אפשר לחרוג טיפה מהתקציב כל עוד זה לא יותר מדי אם נראה לכם להשקיע בדבר אחד יותר אז בבקשה אני אשמח לשמוע
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.xionite.com/ViewProduct.aspx?id=61
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי באתר של CHIEFTEC מארז שקוראים לו MATRIX. שנקרא שם חדש, למרות שהוא שם כבר הרבה זמן. יגיע? לכאן?
-
צריך המלצה על מדפסת: 1. צבעונית 2. חסכונית בצבע (אם אפשר לצרף את מחירי הצבע) 3. שההדפסה תיהיה איכותית. 4. יכולה להיות משולבת (אך לא חייב) וכמובן שאם יש מדפסת מומלצת בפחות מ 500 ש"ח אז אפילו יותר טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1003424181&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אתמול הגעתי הביתה אחרי העבודה וגיליתי שהתפוצץ לי צינור של המים במטבח ! כל הבית היה מוצף מים בגובה 3ס"מ ! - גיליתי שהנקודה הכי נמוכה ברצפה היא הנקודה של המחשב למזלי הרע החשמל של המחשב היה על הרצפה.. למזלי הטוב לפני חודש קניתי משטח גלגלים למחשב והוא עומד גבוה יחסית לרצפה. שהגעתי הביתה הדבר היחיד שחשבתי עליו זה - " רק שלא ישרף לי המחשב!!! " אחרי שהשקעתי עליו הרבה זיעה וכסף.... רק היום לאחר שייבשתי את כל הכבלי חשמל מהתקעים השונים חיברתי והנעתי את המחשב.. הוא עובד אני חייב להמליץ על הגלגלים למחשב - אצל מי שהמחשב יושב על הרצפה . אין לדעת מתי יקרה אסון בלתי מתוכנן... שתהיה אחלה שבת!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המלצה למדפסתסו אלחוטיוהמלצות על מדפסת שכוללת את הדברים הבאים: 1. סורק+פקס 2. אלחוטית 3. איכות הדפסה טובה גם בש.ל. וגם בצבע 4. אמינות 5. אופציה לראשי דיו חלופיים אחד הדגמים שמצאתי: Canon Pixma MX715 אני לא נעול עליו ואשמח לחוו"ד של אנשים שמכירים את הדגמים האלו ויכולים להגיד אם שווה או לא. לגבי המדפסת הנ"ל, הבנתי שאיכות ההדפסה בש.ל. לא נחשבת להכי טובה אבל אני לא באמת יודע מה המשמעות כי לא ראיתי תוצאות. ההדפסה שלה לא מהירה כ"כ אבל מצד שני אני לא בית דפוס אז אין לי בעיה עם מדפסת במהירות רגילה. כל עזרה תתקבל בברכה תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יכול להיות שיש תכונה כזאת בתוכנה של המדפסת ולא ידעתי? למשל אם אני רוצה לדעת כמה הדפסתי בחודש ינואר לעומת אוגוסט...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה טוב גם למשחקים או שזה יכול להיות איטי ולאבד קשר ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי עכבר של מיקרוסופט שהזמן הפסקתי להשתמש בו בגלל בעיה שבה נתקלתי במספר מקומות באינטרנט אך לא מצאתי פתרון ולכן "פרשתי" לעכבר זול של SILVER LINE ( ) העכבר הוא מודל סטנדרטי של USB, אני בטוח שכולכם מכירים אותו - http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1526 הבעיה היא שהעכבר עובד מצויין בסביבות ה20-30 ובמקרה הטוב 50ד'ק, ולאחר מכן מתנתק (הלייזר נכבה, העכבר לגמרי לא מקבל שום מתח ככל הנראה) ואין דרך אחרת אלא להוציאו מחריץ הUSB ולהחזירו מחדש כדי שיחזור לפעול לפרק זמן נוסף שכזה. למישהו ידוע על הבעיה? האם קיים פתרון? אשמח נורא אם אשמע על פתרון שיאפשר לי להשתמש בעכבר הזה! ;D
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-