עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני עומד לקנות מחר מחשב ולא ממש ברור לי מה החשיבות של לוח האם ? ועל מה זה משפיע ? מהירות ? מה עוד ? מצאתי אחלה דיל למחשב ורק אני לא יודע איזה לוח לבחור . (מדובר על בסיס של P1.6 SDRAM256 ) אמרו לי ש ASUS טובים אבל מאוד יקרים. האם 500 שקל זה מספיק ללוח אם עם SB לא הכי טוב אבל די טוב? מה איכות ה Sound Blaster בלוחות אם ? מה אתם חושבים שעדיף ? elite - p4s5a +sb pc partner - i845 sdram +sb pc chip - +sb + ln +vga +modem intel winnepeg i845+sb ---> זה הכי יקר . asus tusl2c i815ep +sb asus tuv x 4e +sb תודה על תשובה מהירה... דין

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by VegansXe,

המלצה על משטח לעכבר? לא לגימינג תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by tal daniel,

אני קונה את העכבר razer deathadder אבל ההתלבטות היא שיוצא עוד מעט המחודש וקצת מבאס לקנות ישן.. וגם אני יקנה את המקלדת sidewinder X6 ככה רושמים אותה נכון? מה אתם אומרים?

4. האם המדפסת צריכה יציאות מיוחדות ? כי זאת יש לה רק LPT ותנו בקשה פתרון עם דגש על פשטות התקנה , מינימום תחכום, זול, תקשורת אלחוטית למדפסת (אני לא צריך רשת מחשבים) תודה מראש לכל העונים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. http://www.thermaltake.com/purepower/twv480/w004344twv480.htm זה מה שאני יקבל עם הספק שקניתי מפנדה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=4367 ???

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מחפש מדפסת לייזר איכותית לפי המלצתכם. לשימוש ביתי, טווח המחיר עד 1000-1200 כמובן שאם יש זול יותר מה טוב. הזנה אוטומטית:עדיף טיונר: לא משנה לי עם מופרד או לא השימוש ביתי ועד שיגמר יעבור זמן רב. סורק:חובה,צבעוני פקס:לא חובה צילום:לא חובה אלחוטי:לא חובה רשת:לא חובה עם יש עוד מאפיינים ששכחתי להוסיף נא כתבו. תודה מראש, נתן

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. קיבלתי היום כרטיס firewire!!! שמחתי עד הגג עד ש... (בטח אתם יודעים את ההמשך) קיצר, התקנתי אותו, ערכתי קצת בפרימייר 6... וכשהחזרתי את הסרט למצלמה (sony trv-10e) היו קפיצות במהלך ההעברה. זה לא קפיצות כל הזמן אלא פעם בבערך 4 שניות וזה ממש מעצבן את העיין.. וזה מגעיל!! אני ממש לא מבין למה זה קורה!! אני יכול להשקיע בכרטיס חדש טוב יותר, אבל לא יותר מ- 1000 ש"ח מה שאני לא מבין זה למה יש קפיצות אם מדובר בתצורה דיגיטלית של 0/1?? העברת הנתונים בכל כרטיסי הפייר וויר היא אותה מהירות (400mb/sec) אם כך... מדוע?? עזרו לי!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Tomersoni,

שלום לכולם! הייתי מאוד סגור על הwave לשימושים כללים ולמשחקים עד ששמעתי את השמועה המפורסמת על המעגלים המשותפים.. מישהו למשל אמר שכאשר לוחצים למשל shift ו Z ולמעלה והצידה ביחד זה לא פועל.. מבחינתי, שילוב כזה הוא קריטי מאוד למשחקים שאני משחק( כמו nba 2k9 לדוגמא).. מישהו יודע מה נסגר עם העניין הזה או יכול להגיד שאין בעייה? יש לציין שיש לי בבית אחר Logitech Media Elite ונדמה לי שלא עשתה שום בעיות במשחק 2k9 למרות שבת'רד על מעגלים משותפים קיבלה ציון גרוע מאוד, הרבה יותר גרוע מהwave. אז מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. או אחר... עזרו לי בבקשה להחליט... אם אתם יודעים הפרשי מחירים - אשמח. תודה !

10. Started by amadey,

הי, אני מחפש עכבר גיימינג \שימוש יום יומי קטן מידות. צשנוא באזור : 1200X60X30 MM ושיהיה סמטרי ועם כפתור או 2 בצד העכבר. מחיפושים שלי ראיתי את : - kinzu steelseries (חיסרון שאין כפתורים בצד העכבר או בכלל) - Razer orochi לא כול כך סימטרי עם חיישן לייזר. יש עוד עכברים בגדלים האלה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by 888,

??????

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. השאלה בכותרת, אשמח לקבל המלצות. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני רוצה לקנות סטיקים למחשב כמו של הסוני http://www.e-buy.co.il/product.asp?cat2cat1id=3276&Cat2ID=4840&pid=gamepadnew או http://www.moniline.co.il/product.asp?productid=337&catcode=41&AdCat=41&parentid=0 הראשון הוא USB 2 והשני אני לא יודע.. השאלה אם זה משפיע איכשהו על איכות המשחק? *ועוד שאלה על הדרך, שווה להתעסק עם זה? http://www.moniline.co.il/product.asp?productid=762&catcode=41&AdCat=41&parentid=0

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ההורים שלי נוסעים לארה"ב עוד שבוע ובקשו ממני שאני אמליץ להם על מצלמה בסכום הנ"ל לי אין שמץ במצלמות סטילס. אני חושב ש3-4 מגה-פיקסל יהיה טוב אז אם תוכלו להמליץ לי בבקשה אני אודה מאוד נ.ב. קובי, ראיתי תמונות מהמצלמה שלך בביקרות, והיא נראת לי איכותית. איזה מצלמה זאת?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Lirans,

שלום חברה ראיתי שני ספקי כח שנראים לי טובים ורציתי לדעת איזה מהם עדיף גם מבחינת איכות וגם מבחינת מחיר 1) FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4015 380 ש"ח 2) ?Enermax Noisetaker EG425P-VE 420W? http://www.enermax.com.tw/english/product_Display1.asp?PrID=20 470 ש"ח תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, בעכבר אחורי יש שלושה שכבות קטנים על מנת שגוף אחורי לא יתקרב לשולחן ובשביל החלקה חלקה. אחרי שנתיים השכבות כבר לא חלקות ופחות דיוקים בתזוזה. אני מעוניין לקנות שכבות לעכבר עם תמיכה למדבקות (איזור ת"א) ואשמח להמלצות על מוצר או שם של מוצר לשכבות לעכבר. למי שלא מבין את כוונותי לשכבות אני מראה את תמונה. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מפרט המחשב שאני חושב עליו: לוח אם Asus P4T-E מעבד Intel 1.8 - 512k cache זיכרון 512M RdRAM כרטיס מסך Geforce 3 או 4 HD 80G מהירות של 7,200 - יש המלצות והעדפות לחברה ספציפית? תודה על העצות.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by MAeStRO,

איזה מארז כדאי לי לקנות? אני קונה מחשב חדש: athelon 1900+ hercules 3D Ti 500 512 DDR RAM HD:donno need help in here too ASUS AV266-E אז אני רוצה מארז עם אפשרו להרבה מאווררים מארז יעיל! קל ונוח כדי ללכת למסיבות רשת מה אתם ממליצים? לא חייב ליהיות יפה...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by azuri,

אהלן, יש לי כרגע את הפאד 4HD ורציתי לדעת איזה פאד הכי דומה בביצועים שלו ל4HD של steelseries (לא משנה המחיר), פשוט הפאד נהרס ואני צריך לקנות חדש. ד״א אשמח לדעת אם כדאי לי להמשיך עם הפאד הזה (יש לי עכבר g400 Logitech) ובלי קשר איזה פאד מבין ה2 דומה יותר ל4HD: Razer Goliathus Soft Large Speed Gaming Razer Goliathus Soft Large Control Gaming

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by X-Viper,

יש לי בעית עומס יתר ב UPS. ה-UPS שלי הוא: GamaTronic SmartCompact 650VA מחשב: לוח אם: GigaByte GA-8I945P - Pro מעבד: פנטיום D דאול קור 2.8 2*1MB כרטיס מסך: GV-NX66L256DP2 של GigaByte מבוסס ציפסט של nVidia 6600LE PCI: כרטיס טלויזיה של פשוט של Lyfe-View. מסך: Samsung SyncMaster 940B 19 אינץ' LCD. עכשיו השאלה היא ככה, המסך שלי שלי תפוס גג 32W ככה שלא נראה לי שהוא הבעיה.. הספק כח שלי הוא יכול להגיע להספק של 450W, אבל הוא לא נראה לי מנצל יותר מ-400 וגם זה לא... הבעיה שלי היא כזאת: כאשר המחשב מתאמץ(התקנת אופיס או אנטי וירוס למשל) אז UPS מדווח על עומס יתר... למה? המסך לא תופס הרבה... והספק כח לא תופס הרבה, או שהוא כן.. האם יעזור לי להחליף לספק כח של 400W שהו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. טוב אז ככה... דבר ראשון נחמד להזכר בפורומים בכלל, ובפורום של HWZONE בפרט (שזה לשבחים רבים מגדולים ממני) דבר שני רציתי לבשר לכם שקניתי מצלמה דיגיטלית של חברת FUJIFILM דגם 2600Z... משהו באמת חביב ביותר. (קניתי בצרפת... אני לא פראייר.. עלתה לי (לאחי) בערך 1500 שח) קיבלתי את המצלמה עם כרטיסון של 16MB ואחי הביא לי עוד כרטיס של 8MB (אחרי שקנה לעצמו 128MB) עכשיו שאלתי היא איזה כרטיס לקנות... (אני רוצה גם כרטיס של 128MB). אני קצת מתבלבל עם כל החברות וסוגי הכרטיסים. לדוגמא נכנסתי ל SanDisk ויש פה כל כך הרבה סוגי כרטיסים שאני כבר לא יודע מה אני צריך. דבר שני באותו נושא הוא בדף מסויים בפלונטר... Plonter ... (וואו איזה לינק) אני רוצה להבין מה ההבדל בין "128MB SD (Secure Digital) Memo…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by cd,

יש לי שאלה אליכם, אתם אומרים AMD, ואני מקשיב לכם ומאמין לכם אבל שאני שואל טכנאים ומומחים (ניטרליים, לא AMD לא אינטל) הם אומרים לי אינטל, איך זה יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by -twelve,

הבעיה שלי היא שהמקרופון שלי מאיזה שהיא סיבה פתוח כל הזמן,זאת אומרת שאני נוגע בו הוא מדבר אני שומע את זה באוזניות שלי,ואין לי שום תוכנה כמו ואנטרילו פועלת.ניסיתי להחליף מקרופון אבל זה לא עובד.וכאשר שאני כן משתמש בונטרילו זה נורא מפריע למי שאיתי. למישהו יש מושג איך אני יוכל לפתור את הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by efee123,

שלום ברשותי יש האב שמתחבר למחשב דרך usb ומפצל לי את הכניסה ל 8 כניסות. עכשיו אני קונה מחשב חדש עם usb3+2 . שאלתי היא, האם כשאני מחבר את ה"האב" למחשב כל הכניסות הופכות לusb3 לדוגמא? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by amd950,

להלן המפרט : gygabite 7dxr xp 1700 256/266 ge force 4 mx 440 innovision 5354 הציון המסקנה הלוח של gygabite עם הציפ' של AMD טוב יותר ומהיר יותר מvtxh

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים