ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
מה העכבר הכי טוב שאפשר לקנות בטווח של 200-400 שקל?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי היום קניתי את העכבר מKSP , לאחר הפתיחה ראיתי שיש קצת חופש בלחצן השמאלי, הכוונה היא שיש קצת חופש כזה הלשונית קצת יותר למעלה וכך זה עושה רעשים קצת כשאני נוגע עם האצבע, זה קצת מציק לי , כי ציפתי שלעכבר איכותי כזה מחברה איכותית כזו , זה לא יקרה. גם לכם יש את זה בעכבר הזה, והאם זה סיבה לחזור לKSP?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין המקלדות הללו של לוג'יטק?? http://zap.co.il/model.asp?model_id=344874 http://zap.co.il/model.asp?model_id=378170 עדין לא הבנתי מה ההבדל.... תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1003582655&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מדפסת מסוג EPSON 305 משולבת. החלק בו אני שם את הדפים הוא עקום ולכן אלמלא אני מחזיק את הדף באוויר ומיישר אותו הוא יוצא עקום בהדפסה. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הספק הזה - FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan ואיך הוא יחזיק את המערכת הזאת - Conroe - Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box 1280 ¤ 1 DFI Infinity 975X for LGA775 1060 ¤ 1 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 620 ¤ 1 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 420 ¤ 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I TV+Arctic-Cooling Accelero X2 1670 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 245 ¤ 1 GIGABYTE 3D AURORA 600 ¤ 1 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1 תודה מראש =]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
:AR15: אני מצטער מראש על זה שאני משגע אותכם אבל ממש אין לי מושג בזה...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לADSL כל אחד חייב לשלם 299 ש"ח על השירות... תמורת הסכום הנ"ל, בא טכנאי מתקין לך מודם ADSL במחשב. באשר לכרטיס רשת, הם לוקחים עוד 171 ש"ח למי שיש כבר כרטיס רשת. אבל במידה וכבר יש לי כרטיס רשת במחשב, אני יכול פשוט להתקשר לתמיכה של הספק אינטרנט שלי והם כבר יגידו לי איך להגדיר חשבון אינטרנט וכל זה... לא ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, קיבלתי מתנה מארה"ב מדפסת HP דגם 7283 ALL IN ONE. למדפסת 6 ראשי דיו, 5 צבעוניים ושחור. המדפסת הגיעה עם ראשי דיו שהמספר הטבוע עליהן הוא 02. שני צבעים נגמרו וקניתי באופיס דיפו שני ראשי דיו מקוריים של HP אך מספרם 177(לא קיימים 02) עפ"י מה שהצלחתי לקרוא ברשת גם 177 אמור להתאים למדפסת זו וזה המספר של הראשים שמתאימים לאזור שלנו ואילו 02 זה מה שנמכר בארה"ב. האם מישהו יכול להסביר לי איך לשנות את ההגדרות של המדפסת כדי שתעבוד עם הראשים החדשים כי כרגע יש לי הודעה שהראשים שהחלפתי אינם מתאימים למדפסת זו... בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איזה רמקולים הכי טובים ומומלצים של חברת logitech?? מתלבט בין z333, z506 או z623??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום עבדתי תמיד עם התוכנה חשבשבת על ווינדוס 98 התוכנה חשבשבת זו תוכנה שאי אפשר להוריד מהאינטרנט, בשביל לעבוד איתה צריך לחבר למחשב פלאג מיוחד איפה שהחיבור של המדפסת ולפלאג הזה מחברים את המדפסת קניתי מחשב חדש והמדפסת הישנה התקלקלה יש לי מדפסת שעובדת רק על חיבור חדיש יותר שלא מתאים לפלאג של החשבשבת יש איזה פלאג או משהו שיכול לשנות את זה מחיבור מקבילי לחיבור USB במחשב החדש? כלומר: במחשב הישן היציאה למדפסת מחובר פלאג של החשבשבת עליו מחובר המתאם (מחיבור מקבילי ישן לחיבור USB) ובקצה מחוברת המדפסת החדשה... השאלה אם באמת קיים דבר כזה זה יעבוד מבחינת תוכנה? בוונדוס 98 יש USB ? או שיש אולי הצעה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להלן המפרט : gygabite 7dxr xp 1700 256/266 ge force 4 mx 440 innovision 5354 הציון המסקנה הלוח של gygabite עם הציפ' של AMD טוב יותר ומהיר יותר מvtxh
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. לכמה זמן מספיק UPS של 1000VA בהנחה שמסך 17" ומחשב יחוברו אליו? 2. כל כמה זמן צריך להחליף לו סוללה? 3. יש לי אלפסק של 320VA והבטריה שלו די גמורה (בטריה של 12v, 4Ah). אני יכול להחליף אותה באחת עם אותו מתח אך Ah גדול יותר? יהיה שיפור ב VA שלו או שזה ישאר 320? זהו בערך
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמרו לי שמחליפים מדפסת כל שנה כי הדיו נגמר ואין הגיון לקנות דיו חלופי ולכן קונים כבר מדפסת חדשה שמגיעה עם דיו מקורי. אני סטודנט וצריך מדפסת רגילה, פשוטה ושתספיק לזמן רב ככל האפשר. לא חשוב לי כ"כ צבעונית. חשוב לי (לפחות בקנייה הראשונה שלי עכשיו) שיהיה גם סורק ושלא יסרוק ע"י משיכת הדף (כי שמעתי שלפעמים המנגנון הזה נהרס ואז לא ניתן להשתמש גם בסורק וגם במדפסת. כך שאם המדפסת תהרס לפחות אוכל להשתמש בסורק, וכך לקנות מדפסת פשוטה וזולה בפעם הבאה). דבר נוסף שאני מעדיף (אך לא חובה) שתהיה אופציה לפקס.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי את המחשב לפני כשבועיים כבר קיבלתי את כל החלקים חץ מהכרטיס מסך והמארז שאותם קניתי בפנדה. בפנדה אמרו לי שיש להם את הכרטיס מסך וקר אתה מארז אין וזה יגיע תוך שבועיים.. אמרו שבועיים והתקשרתי אליהם, עכשיו הם אומרים שזה יגיע בסוף החודש בערך וכבר נמאס לי.. כמה זמן אפשר לחכות?! אז יש לי 2 אפשרויות עכשיו: 1. לבטל את הזמנה ולהזמין מחנות אחרת 2. לקחת מהם מארז אחר אז יש לי בערך 570 שקל שזה המחיר של המארז הזה + סםק 400 וואט של HEC.. אני רוצה הצעות נוספות למארז + סםק איכותי 400W מינימום וכדאי שהמארז יהיה יפה תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מדפסת חדשה HP D1663 . כאשר אני מבצע התקנה , בסיומה , כבר בהדפסת דף נסיון אני מקבל הודעת שגיאה :" spooler subsystem app נתקל בבעיה ועליו להיסגר". עשיתי התקנה חוזרת וקיבלתי אותה שגיאה. התקנה על מחשב אחר נותנת אותן תוצאות. ההתקנה נעשתה במחשבים עם מע' WIN XP PRO . מה עושים כדי לפתור בעיה זו? תודה מראש על התשובות והפתרונות.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אממ יהיה אפשר לעשות איתו שדרוגים עתידיים נגיד יש לי שתי ג'יגה זכרון אני יוכל להוסיף עוד שתיים ועוד דברים כאלה?..........תודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,יש לי מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט.(http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=378025) הבעיה היא:אני לוחץ על כפתור י' וזה כותב לי "יו" (מוסיף ו') וכפתור החיקה לא עובד,ועוד כמה אותיות שמתחרבשות. מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה מראש, עדן
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המארז הזה(הספק שלו וכו'...) http://www.logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=7234 תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב 150 שח חריגה: 30 שח אחיזה: palm שימוש: כללי + gaming קל קונה בארץ. מה שיש לי כרגע זה http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=2896#ov אני מרוצה ממנו אבל הוא נשבר ולא עובד טוב
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לפני כמה ימים המקלדת שלי הפסיקה לעבוד (סט עם עכבר לוגיטק) החלפתי סוללות והיא עדיין לא עבדה חיברתי למחשב עכבר רגיל באותה יציאת יו אס בי והיציאה עובדת..לקחתי סט אחר (מייקרוסופט דגם 1014) וגם הוא לא עובד על המחשב למרות שעל המחשב השני הוא עובד...השאלה אם כיחחביתי בטעות איזו הגדרה או משהו נלחץ?? יש אופציה להגיע לאיזשהו כלי מערכת שקשור בעניין אולי?? כשאני נכנס לחומרה ומשם למקלדת הוא לא מזהה שום מקלדת .. אשמח לקבל עזרה בהקדם..ותודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ממה שראיתי פה בפורום המשולבת הזו היא מומלצת ביותר. רציתי לשאול כמה שאלות אחרונות לפני הקנייה: 1. לפי מה שהבנתי הראשי דיו שלה מופרדים, ז"א אם רק מחסנית אחת נגמרה אפשר להחליף רק אותה,נכון? 2.כרגע אין לי רשת אלחוטית(אבל בעתיד מתוכננת) ואני יודע שהמדפסת היא אלחוטית, אז יש מצב שהיא לא תעבוד אצלי? 3. יש מדפסת משולבת יותר מומלצת ממנה? 4.האם מישהו שמע על איזה פאק שיש לה? כמו כן, אם אפשר בבקשה המלצה על מדפסת פשוטה בשביל תלמיד כיתה ו', כמה שיותר זולה אבל שתהיה אמינה. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני מחפש עכבר גיימינג \שימוש יום יומי קטן מידות. צשנוא באזור : 1200X60X30 MM ושיהיה סמטרי ועם כפתור או 2 בצד העכבר. מחיפושים שלי ראיתי את : - kinzu steelseries (חיסרון שאין כפתורים בצד העכבר או בכלל) - Razer orochi לא כול כך סימטרי עם חיישן לייזר. יש עוד עכברים בגדלים האלה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי יש האב שמתחבר למחשב דרך usb ומפצל לי את הכניסה ל 8 כניסות. עכשיו אני קונה מחשב חדש עם usb3+2 . שאלתי היא, האם כשאני מחבר את ה"האב" למחשב כל הכניסות הופכות לusb3 לדוגמא? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים יש לי בעיה מאוד רצינית שאני לא מצליח לפתור. יש לנו מספר מדפסות AFICIO 1515MF של RICOH ובכולן מדי פעם העברית יוצאת הפוכה. המדפסת מוגדרת על שרת עם דרייברים לWIN2008 R2 X64 וX86. ניסיתי לשחק בהגדרות בPAPER QUALITY וגם בהגדרות של PRINT PROCESSOR אבל ללא הצלחה. למישהו יש עצה מועילה או פתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-