ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
- 

היי , כשאני גולל עם הגלגלת העליונה במצב גלילה חופשית /חלק , ואני מפסיק לגלול , על המסך מופיעות מספר תזוזות קטנות של המסך הנגלל . הגילול לא נעצר מיד , אלא יש דיליי קטן . עד כמה שזה נשמע מינורי זה מציק לי בעין נורא. זה קורה רק בגלילה במצב חופשי /חלק . תודה.
- 

- 0 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

המחיר הטב ביותר שמצאתי ברשת הישראלית: Seagate Barracuda ATA III (ST360021) 60GB/UATA100/7200rpm/9.5ms/2MB-Cache מחיר:699 ש"ח יש לי נסיון טוב איתם, והביקורות טובות מאוד, המחיר לפי דעתי שגוי אבל... קניתי אחד, למרות שאני לא יודע איך ecomputers בתור ספק. בכל מקרה, האתר עשוי טוב ועשה עליי רושם של אתר רציני: https://www.ecomputers.co.il/shop/product_list.asp?category=19 מומלץ!!!
- 

- 7 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

אני מחפש מידע בין הסטים אלו Logitech Cordless Desktop ex 110 ו Logitech Cordless Desktop lx 500 למי שיש אחד מהם יכול להגיד מה דעתו על הסטים
- 

- 0 תגובות
 - 531 צפיות

- 

- 

- 

היי קניתי בשבוע שעבר את העכבר הזה ויש לי בעיה. העכבר עצמו קטן מאוד ולי יש כף יד גדולה דבר הגורם שחצי כף יד לא אוחזת בעכבר מה שגרם לכאב בגיד. אני מחפש עכבר טוב אבל שיהייה יותר גדול מה MS 5000. עד עכשיו השתמשתי בעכבר פשוט של לוגיטק או של דל והם עשו את העבודה. אם יש עכבר כזה בטכנלוגיית BT מה טוב, אם לא חוטי גם יעשה את העבודה. תודה
- 

- 4 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

מוכר בלה בלה בלה בלה בלה בלה חדש באריזה סגורה!! (*נערך ע"י אחראי הפורום)
- 

- 1 תגובה
 - 759 צפיות

- 

- 

==ההודעה ארוכה,אז עשיתי אותה 2 חלקים! זהו חלק 1 מתוך 2 == שימוש-משחקים ואינטרנט,Photoshop,-עריכת תמונה ווידאיו(לא הרבה) כעת יש לי מחשב דיי ישן,עד מאד אפילו הייתי אומר =)ובקיצור- Pentium1 MMX166(overclocked to 233!!),32RAM זה מפרט שאבא שלי יכול להשיג מחבר שלו,שמומחה ב AMD (שניהם מהנדסי אלקטרוניקה) ********************************************************************************** MotherBoard:Chaintech 7VJDA http://www.bench-house.com/motherboard/chaintech/7vjda/7vjda_001.html -למידע נוסף http://www6.tomshardware.com/mainboard/01q4/011126/kt266a_nforce-04.html -למידע נוסף "The Chaintech's performance is on a par with that of the Asus A7V266-E - th…
- 

- 17 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

לא יודע מה איתכם, אבל אני לא ראיתי שום הבדל.... זה בגלל שNVIDIA השתמשו בטכנולוגיה של 3DFX כאשר הם רכשו אותם?
- 

- 11 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

- 

שלום יש לי מקלדת G15 הבעיה שלי איתה זזה שכל חודשיים צריך לקנות מדבקות עברית ולהדביק מחדש וזה מתחיל לעצבן ובשנה זה לא זול ונשארים סימני דבק והכול חשבתי להשקיע במקלדת חדשה ורציתי לשמוע המלצות או משהו עליה המקלדת היא Roccat Isku FX Multicolor Gaming Keyboard שווה להוציא כסף ולקנות אותה או לא? התאורה של העברית שלה טובה? העברית לא תעלם לי? תודה רבה לכל העוזרים
- 

- 6 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

שלום. כפי שהבנתם מהכותרת,אני מתכוון להחליף את הגרוטאה שממנה אני כותב(P2500 ליתר דיוק :-/) ומתכוון לקנות מחשב חדש. עכשיו,הגעתי לאתר הזה בעקבות המלצה של פורום החומרה בגיימר,וראיתי פה כמה מפרטים שנראו לי סבירים בהחלט.עכשיו,יש לי כמה שאלות: א.ראיתי פה כרטיס מסך לא מוכר-האם לא עדיף לקנות פשוט GeForce2 MX400 64MB? ב.קראתי פעם שחומרה על לוח האם מפיקה ביצועים נמוכים יותר.האם זה נכון? ג. לוח האם המצוי במפרט כולל בתוכו כרטיס רשת,ואינני מעוניין בו מכיוון שיש לי כרטיס שהותקן לי עם התחברותי לניסוי של מת"ב באינטרנט כבלים.האם ישנה אפשרות להורידו,והאם זה יגרום לתוספת מחיר. ד.האם החומרה הרשומה מצוייה בארץ ביבוא סדיר? ה. קראתי פעם שהDDR מפיק ביצועים טובים יותר מהRDRAM.האם זה נכון? ו.אתמול …
- 

- 30 תגובות
 - 2.9k צפיות

- 

- 

היי אחרי הרבה חיפושים קריאת ביקורות וכו וכו וכו הגעתי למסקנה שהעכבר הכי טוב בשבילי הוא MX1000 אני משחק משחקים ושימושים כוללים, עכשיו אני צריך גם מקלדת אלחוטית יש המלצות? שאיפה לכמה שיותר זולה לא יותר מ200 ש"ח.
- 

- 15 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

אני רוצה לקנות לעכבר שלי פד מחברת Razer ואני לא יודע איזה פד יותר טוב ויותר יתאים לעכשבר שלי מפרט על העכבר: http://www.razerzone.com/products/products_copperhead.php והפדים: mantis http://www.razerzone.com/products/products_mantis.php exactmat http://www.razerzone.com/products/products_exactmat.php Razer Pro|Solution Pro Pad http://razerpro.com/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=30 אני חייב לדעת מה הכי טוב ומה הכי יתאים לעכבר.. תודה לעוזרים
- 

- 6 תגובות
 - 916 צפיות

- 

- 

אני קונה עכשיו מחשב חדש, המחשב ישמש בין השאר לצפייה בסרטים מערכת הפעלה תהיה Windows 7 אשמח לקבל המלצה לשלט רחוק למחשב שיאפשר לשלוט על הווליום של הרמקולים וגם לשלוח פקודות ל Pause/Play אני לא מצליחה לחשוב על פונקציות אחרות שאצטרך משלט רחוק. תודה
- 

- 26 תגובות
 - 3.4k צפיות

- 

- 

בגדול הדרישות הן: 1. מקשים חומים או דומים (מקש "קליקי" שקט) 2. משענת שורש כף יד מובנית 3. מקשי מדיה- ווליום בחוגה, כפתורי פליי\פאוס, קדימה אחורה 4. עברית מובנית בחריטה חיפשתי ROCCAT- לא מצאתי כבר בארץ CORSAIR- מצאתי רק בחנות אחת, עם מחירים אסטרונומים מה אני מפספס?
- 

- 0 תגובות
 - 678 צפיות

- 

- 

אני מחפש מארז יפה ושיקרר את המחשב עם ספק כוח 480W ומעלה ושהיה עד 550 ש"ח ועם יש מקום בתקציב אז פאן בס וכו'
- 

- 9 תגובות
 - 965 צפיות

- 

- 

שלום לכולם אני מתקשה לדעת איזה סוג של סורק לקחת UMAX Astra Slim או MUSTEK 1200UB UMAX Astra Slim מאפיינים: רזולוציה אופטית: 600x1200dpi רזולוציה מקסימלית : 9600x9600dpi שטח סריקה מירבי: 21.6X29.7 ס"מ עומק צבע: 48 סיביות סוג חיבור למחשב: USB הסורק הדק ביותר ללא צורך בחיבור לחשמל MUSTEK 1200UB מאפניינים: רזולוציה אופטית: 600x1200 DPI רזולוציה מקסימלית : 19,200 DPI ב 36 / 48 BIT (טריליוני צבעים) לבעלי מחשב עם חיבור USB *הם באותו מחיר ואין לי שמץ מה לקחת איזה יצרן עדיף לקחת מה אתם ממלצים לי? גם מתוך נסיון אישי שלכם. אני מתחרט כי יש לי סורק ישן שכבר לא עובד אצלי במחשב החדש והיה לו רזולוציה נמוכה בהרבה משתי אלה והספיק לי מאוד לסרוק תמונות באיכות , הסורק הראשון UMAX אהבת…
- 

- 0 תגובות
 - 722 צפיות

- 

- 

טוב, אני שמאלי. מודה. ואני לא מתכוון לדבר המכוער הזה של לוג'יטק שאמור להתאים לשתי הידיים ( כי משתמשים בו עם האצבע ולא עם האגודל ) ? עריכה: ותעשו לי טובה, תגובות רציניות, ללא כל מיני "אז תעבור ליד ימין/תתרגל... וכדומה"
- 

- 11 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

1)ספק כוח למארז Thermaltake TT420AD 420 WATT 2 FAN 2) ספק כוח למארזי Thermaltake TT420APD PFC 420 WATT 2 FAN השני יקר יותר ב50 ש"ח. האם ההבדל משמעותי? מה זה APD וPFC?
- 

- 1 תגובה
 - 628 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מקלדת מכנית, ראיתי שב Ivory הוסיפו את המקלדת של SteelSeries במחיר של 370 ש"ח, אך שמעתי ביקורות לא טובות. בנוסף, יש את המקלדת הזולה של Tt Poseidon שנראית בסדר גמור, מה ההבדל בינה לבין היקרות יותר, כמו ה Tt g1 white ? שגם נראית לי סבבה. אני לא כל-כך מבין בסוויצ'ים. אני יותר כותב במקלדת מאשר משחק משחקים אם זה חשוב, אנשים אוהבים לשמוע את הרעש החזק שיוצא מהמקשים ~ לי זה פחות משנה. בנתיים אני הכי שוקל לקנות את ה poseidon Z illuminated אלא אם כן יש סיבה מיוחדת שלא לקנות, (איכות חומרים זולה?) אשמח לקבל קצת חוות דעות, תודה.
- 

- 17 תגובות
 - 4.4k צפיות

- 

- 

היי! תרמתי את הטראקבול שלי לאחי ואני מחפש עכשיו המלצה לעכבר גדול ונוח,העדפה לעכברי לוג'יטק. היעד העיקרי של העכבר הוא משחקי FPS(פעולה),לא צריך הרבה כפתורים. וחשוב שיהיה מדויק(מאוד)כי אני קמפר שפל ופחדן שאוהב את הכוונת שלו מדויקת וחדה. עוד דבר אחד:הקניות האחרונות למחשב די רוקנו אותי,אז התקציב הוא בסביבות ה250-270.
- 

- 10 תגובות
 - 934 צפיות

- 

- 

היי, יש לי Dell latitude e6410 ואני רוצה תחנת עגינה, כזו שתאפשר לי לבוא למשרד, לשים את הלפטופ והכל יתחבר למסך, מדפסת, מקלדת, עכבר וכו' על מה אתם ממליצים? תודה
- 

- 5 תגובות
 - 1.7k צפיות

- 

- 

איזה מדפסות קיימות בשוק - למטרה - הדפסה של הרבה תמונות וכו על דפים רגילים שהם חיסכוניות בעלות הראשי דיו (בעצם ההוצאה העיקרית ) ניסוח השאלה שנית : לאיזה מדפסת יחסית טובה ראשי דיו (שמספיקים להרבה הדפסות) בעלות נמוכה ?
- 

- 4 תגובות
 - 930 צפיות

- 

- 

- 

אז כך: יש לי את המדפסת הזה כבר איזה שנה. בעיקרון היא עובדת בסדר. אני עכשיו בנקודה שנגמר לה הדיו ואני תוהה אם כדי לקנות מדפסת חדשה בקומה. בעיקרון אני לא צריך משהו הרבה יותר טוב ממנה. אני לא מדפיס הרבה תמונות או דברים כבדים. רק מסמכים פה ושם. העלות של ההחלפה של הדיו היא בערך 210ש"ח לשני ראשים מקוריים. אני תוהה אם יש משהו בבערך עד 500ש"ח שווה לי להחליף את המדפסת שלי עבורו. עוד שאלה שרציתי לשאול בקשר לדיו: אם יכולים להביא לי פיתרונות יותר חסכוניים לדיו? 210ש"ח זה דיי יקר בשבילי, אם אפשר לחסוך אני בשמחה אנסה. אני זוכר שאני קניתי חסניות של Demo2 או חברה בשם דומה בComputax. הן אומנם עלו לי רק 109ש"ח אבל נוצר לי רושם כיאלו היה שם רבע כמות או משהו כזה. הזמן שהן הסיפקו לי ממש שערו…
- 

- 1 תגובה
 - 684 צפיות

-