עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by x2x,

שלום לכולם! יש לי במחשב בבית את העכבר הבא - http://www.activewin.com/reviews/hardware/mice/intexplorer3/images/MS%20IntelliMouse%20Explorer.gif ואני מחפש משהו בסגנון למחשב נייד. אשמח אם תעזרו לי,תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם, מעוניינת לרכוש מדפסת לייזר, בעלת המאפיינים הבאים: דופלקס מובנה - חובה! טונר חלופי או מקורי במחיר הגיוני (באיזור ה-100 ש"ח לכ-3000 דף) בעקרון התפקסתי על מספר דגמים: brother 2250DN brother 2240 D brother 7060 משולבת מ.צילום וסורק קודם שאלה עקרונית - עד כמה חשוב שהמדפסת תהיה מדפסת רשת? כלומר, חשוב לי שבעתיד תהיה לי אפשרות לחבר עוד מחשבים לאותה מדפסת. השאלה היא האם לצורך כך המדפסת חייבת להיות מדפסת רשת? או שמספיק שמחשב אחד יהיה מחובר למדפסת ושאר המחשבים יתקשרו ביניהם ב-WIFI? אשמח להבהרה של הנושא הזה כי אני יכולה לחסוך כמה שקלים ולרכוש את ה- 2240 של ברודר או את המשולבת באותו מחיר של ה-2250 בחנתי גם את סדרת 400 (401,411,431) של OKI, אבל ירדתי מזה בגלל מחיר הטונר הל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני צריך המלצה למדפסת משולבת (scanner/copier/printer) לבית להדפסת עבודות/צילום דפים וכולי.. (לסטודנס). חשבתי על ה HP DeskJet 5610 שמגיע גם עם פקס - יתרון או ה Lexmark X4550 שבאה בלי פקס , אבל היא אלחוטית

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם! אני מחפש לקנות מקלדת ואוזניות גיימינג ב700-800 שקל חשבתי על Razer Lycosa SteelSeries Siberia V2 מה אתם חושבים? כרגע יש לי את הMicrosoft Curve, להשקיע יותר לע אוזניות אולי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by esaly,

שאלה.. האם ה COOLER MASTER Centurion 532 מגיע עם פתח איוורור מלמעלה? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, חיפשתי קצת בפורום אבל לא הצלחתי למצוא מידע על אל פסק פשוט למחשב. בזמן האחרון יש בעיות חשמל אצלי בבית ולפעמים הוא קופץ. הייתי רוצה אלפסק בסיסי שיתן לי לפחות דקה לסגור את המחשב בצורה מסודרת או שיעשה את זה בעצמו אם אני לא שם. אם הוא יוכל גם לשמור על אספקת מתח יציבה, טוב שכך. המחשב הוא פנטיום 4 רגיל, הארדיסק אחד וכונן CD אחד. אני מניח שספק הכוח הוא סטנדרטי. המסך הינו גם 17 סטנדרטי לא מסך דק. עדיף אלפסק שידע גם לכבות את המחשב לבד אם אני לא לידו. שוב, אני מחפש משהו פשוט וזול שרק ישמור לי על המחשב. מה אתם ממליצים? כמה זה אמור לעלות לי? תודה, אורן

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by sagioto,

שלום, קניתי את הדונגל מEBAY ועובד יופי עם VLC WMC וBLAZE עם הדונגל מגיע שלט אבל אני לא יודע להגדיר אותו באף אחת מתוכנות, אשמח אם תעזרו לי להגדיר לWMC

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by rotemit,

שלום. כיצד ניתן להגדיר שליחת הדפסה ממחשב אחד למדפסת שמחוברת פיזית למחשב אחר? קצת נתונים: מדובר בשני לפטופים שביניהם אינטרנט אלחוטי בעזרת ראוטר מדפסת CANON PIXMA MP190 תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אולי מישהו יואיל בטובו לעזור ולהסביר אם יש דרך נוחה להחזיק אותו ואם הוא בכלל עכבר טוב. לא ידעתי שזה כזה מסובך לקנות עכבר. בסה"כ רציתי אלחוטי שיהיה לי נח אבל יש מיליון סוגים ו99% מהם לא נוחים לאחיזה. אולי צריך לפתוח חדר מדידות לעכברים ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מחפש לקנות עכבר חדש אשר יחליף את העכבר הנוכחי שלי שהוא מיקרוסופט אופטיקל 1.1A - העכבר הזה פשוט זוועה עושה לי כאבים במפרק וקשה מאוד לעבוד איתו בסקטצ'אפ, אני מחפש עכבר שיהיה טוב לשרטוט. בעקרון רוב השימוש לי הוא : - גלישה, גלישה, גלישה - צריך גלגלת שתשרוד עבודה אינטנסיבית של הרבה שעות. - חשוב שהסקרול שלו יעבוד טוב באקרובט כי אני עובד עם הרבה DATASHEETS וכל פעם לעצור בגלל גלגלת כושלת אשר עושה SKIPPING מאוד מעצבן. - שרטוט ב NATIONAL INSTRUMENTS CURCUIT DESIGN SUITE. - שרטוט ב סקטצ'אפ ועבודה בפוטושופ ואילוסטרייטור. - משחקים לא כ"כ - אולי 3% מהזמן - כמעט שלא. בעקרון השולחן שלי מכוסה בלק מאוד שמור ויכול לעורר בעיות בעכברים מסויימים כמו ה G5 בגרסתו השנייה (תכלת…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Chain ReAction,

מה דעתכם על הכרטיס קול הנ"ל? כדאי לי לקנות אותו?

12. Started by avivlevy,

אני מטלבת בין MX1000 ל G5 מה יותר טוב ? בהתחלה חשבתי MX1000 אבל ראיתי שאף אחד לא מדבר עליו אז מה יותר טוב? ומשהו יוד כמה DPI יש לMX1000?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by J.allmighty,

היום הלך לי הספק, כנראה בגלל המתח הדפוק שיש לי בבית( Thermaltake) גם הלוח כנראה הלך אבל זה סיפור אחר אני צריך עכשיו לקנות ספק + UPS , נתחיל בשאלה.. אם אני מכניס ספר ג'נרי וקונה UPS יש סיכוי לבעיות ? (אני מתכוון לבעיות מתח ) איזה ספק לקחת ? (אם לא גנרי אז OCZ או דומה אבל לפחות 3 שנים אחריות) ואיזה UPS לקנות ? (אין לי שמץ) המפרט: כדי לדעת מה להציע: p4 3 ht geil X2 512 CDRW + DVDRW פלופי radeon 9800 pro 3 דיסקים (120x3 wd ) כרטיס קול ,רשת , מודם ,בקר פאן. עכשיו לשאלה האחרונה (אני רושם כאן כי אין טעם לפתוח עוד תר'ד) על איזה לוח ללכת ? (היה לי p4p800se ) עדיין באחריות אני צריך לוח לraid 0 , 4 כניסות sata, רשת, קול. לא מבצע OC גיימר לגבי סכום: אין לי בעיה של תקציב , אני צריך…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by DAN,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1006959501&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by KF,

מעוניין לקנות רמקולים 2.1 , תקציב עד 750 ש"ח. חשבתי על Harman-Kardon SoundSticks III 2.1 מה אתם אומרים ?

16. קניתי שלושה נגנים שונים דרך הרשת והמחשב הודיע לי ש"עלי לאתחל קודם השימוש", אולם מהלך האתחול לא צלח ונותרה ההודעה "שהווינדוס לא הצליח לאתחל את הדיסק" מדובר על שלושה נגנים ממקורות שונים וקשה לי להאמין שכולם פגומים מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש למגיבים ולמסייעים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום חברים, לכבוד טלוויזית LED חדשה שאני קונה שתומכת ב-FULL HD, אני קונה כבל HDMI לצורך חיבור למחשב ואולי קונסולות ונגנים עתידיים. אני צריך לפחות 3 מטרים אורך. בארץ זה יקר יחסית, ולעומת זאת באיביי זה גרושים. ראיתי את הכבל הזה: http://www.ebay.com/itm/10-Ft-3m-HDMI-V1-4-AV-Cable-High-Speed-3D-Full-HD-1080P-for-Xbox-DVD-HDTV-/180889550906?pt=UK_Computing_Sound_Vision_Video_Cables_Adapters&hash=item2a1ddb803a האם זה יעשה את העבודה או שיש צורך בכבל יקר יותר? ובכלל, האם יש הבדל בין כבלים שעולים עשרות דולרים לכבלים שעולים 2-3 דולר? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by YuvalGov,

שלום, אני צריך עזרה בבחירת ציוד היקפי למחשב חדש שאני קונה. תקציב - עד 1,000 ש"ח, עדיף לחסוך כמה שיותר. הציוד ההיקפי שאני צריך: עכבר - אני מעוניין בעכבר כבד יחסית, כפתורים לאגודל ואחיזה נוחה באחיזה שבין claw grip ל-palm grip. חשוב שיהיה חוטי, אבל לא חוט פלסטיק שמסתבך כל הזמן. מקלדת - כמה שיותר גדולה עדיף, רצוי מאוד מוארת. עברית חשוב, אבל לא מאוד. אוזניות + מיקרופון - העיקר שיהיו נוחות לשימוש במשך הרבה זמן, עדיף שיסנן רעשים מבחוץ. לא צריך משהו מקצועי ויקר. אם נישאר תקציב, אז אני גם רוצה פד לעכבר. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הי, בעבר נהנתי מאד מעכבר של מיקרוסופט -Microsoft Bluetooth Wireless Notebook Mouse 5000 לטובת שימוש במחשב הנייד שלי, וכל פעם קניתי כזה חדש כאשר עלה הצורך. קישור: http://www.microsoft.com/hardware/he-il/p/bluetooth-notebook-mouse-5000#overview העכבר נפלא, קומפקטי, מתחבר במהירות למחשב, זמן בטריה ארוך בקיצור חלום. הבעיה שמשום מה הפסיקו למכור אותו לחלוטין. האם מישהו יודע היכן לקנות או מה מומלץ שדומה לדגם הזה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Guy950,

המליצו לי בעבר בפורום על פד לעכבר אבל לא יצא לי לרכוש, הזמן עבר והפד הנוכחי שלי רק נשחק עוד יותר והגיע הזמן להחליף. את הנושא אני לא מצליח למצוא אז החלטתי לפתוח מחדש. אז אני מחפש פד לעכבר עם עדיפות לSteelSeries, העכבר שאני משתמש בו הוא G700. בנוסף הסוללה הנטענת שהגיעה עם העכבר די נשחקה ואני נאלץ להטעין את העכבר פעמיים שלוש ביום. האם מישהו יודע איזו סוללה כדאי לי לרכוש במקום הנוכחית? (התקציב של הסוללה אגב זה בנפרד, אני לא יודע כמה להקציב לזה) לגבי מיקום וזה לא ממש משנה לי, אני מעדיף להזמין באינטרנט עם משלוח רשום.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום רב אני מעוניין לרכוש רמקול אלחוטי שיוכל להתחבר למחשב נייד ולעבור דרך קירות ודלתות זכוכית בבית. מדובר בטווחים של 7-10 מטר. שאלתי הראשונה - מה עדיף, רמקול של wireless 802.11 או רמקול של bluetooth ? שאלתי השנייה - האם צריך כרטיס קול מיוחד שתואם שידור סאונד בwireless או bluetooth ?או שכל כרטיס קול יתאים ? אני מודה שאני בור מוחלט בנושא בברכה דן

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מחפש מדפסת לייזר איכותית לפי המלצתכם. לשימוש ביתי, טווח המחיר עד 1000-1200 כמובן שאם יש זול יותר מה טוב. הזנה אוטומטית:עדיף טיונר: לא משנה לי עם מופרד או לא השימוש ביתי ועד שיגמר יעבור זמן רב. סורק:חובה,צבעוני פקס:לא חובה צילום:לא חובה אלחוטי:לא חובה רשת:לא חובה עם יש עוד מאפיינים ששכחתי להוסיף נא כתבו. תודה מראש, נתן

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מחפש עכבר לגיימר. מצאתי 3 עכברים בתקציב הנ"ל ורציתי לדעת איזה עדיף: Logitech G5 Laser Mouse Razer Diamondback 3G LogiTech MX518 - יש לי אותו (נקנה בזמנו ב 130 ש"ח - אך אני כבר לא מוצא אותו שוב במחיר הזה).

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by zniibidl,

אני רוצה אלחוטי אבל איכותי נוח ליד ותגובה מהירה קצת משחקים...קצת גרפיקה קלה הרבה עבודה יבשה [מסמכים גלישה וכו'] טווח של כ-3 מטר או יותר לא חייב סט אפשר את זה ואת זה בנפרד רצוי מבחינת צבעים מקלדת שחורה ועכבר כהה גם כן

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ilay22,

אני רוצה לשים מקלדת בסלון (להפוך את הטלביזיה לעוד עמדה של המחשב) והמרחק הוא בערך 8-10 מטר ושתי קירות השאלה היא אם bluetooth יכול להתגבר על זה או שעדיף פשוט למתוח כבל USB?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.