ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום מחפש לקנות רמוקלים איכותיים למחשב שלא לצרכי מוזיקה. בעיקר לזום, ישיבות, הרצאות וכדומה. קניתי משהו פשוט ב 100 של לוגיקט ופשוט זרקתי לפח.. צליל בסי ומונוטוני.. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ללא עיכובים נגיע לענין, הקיצר יש לי קובץ image ששוקל 750 מגה, והקיבולת של הדיסקים הכי גדולים שלי היא 700 מה לעשות? הנה תמונה שאולי תעזור לכם לפתור את הבעיה. יש לכם אולי עצה אייך לחלק את הקובץ הנ''ל, או משהו אחר? בתודה, מאיר. לכל העונים הקובץ מובטח משרת מהיר. (ובכן אני יודע שזה נשמע קצת לא מוסרי אבל אעשה הכל שאתם תחכימו, גם אם זה אומר לתת לכם כתובת עסיסית בתמורה.)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אשמח לקבל המלצות למדפסת לייזר צבעונית (השימוש בצבעוני יהיה יחסית מנורי כך שאיכות ההדפסה בצבע היא פחות קריטית אבל כן חשוב שתהיה קיימת). 1. חשוב שתהיה עם טיונרים מפוצלים לצבעים. 2. חסכונית (אשמח לדעת אם מחוייבים לטיונירים מקוריים של החברה או שאפשר גם תחליפיים) 3. איכות הדפסה ברמה טובה (אמור לשמש להדפסת ברכות ללקוחות כחלק מעסק של מתנות וזה צריך לצאת באיכות טובה. 4. אמינה התקציב הוא לא גדול ואשמח להוציא כמה שפחות, אך עומד על עד 500 ש"ח. (מניח שאם אהיה חייב אז אוכל להתגמש קצת למעלה). תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לגיימינג כבר די הרבה זמן אבל בגלל שיש לי מספר דרישות אני לא מוצא משהו שמתאים לי בדיוק... אני רוצה אוזניות איכותיות בעיקר לגיימינג אבל אני רוצה להשתמש בהן גם עם הגלקסי שלי, הייתי רוצה שהכבל היה מתנתק מהאוזניות ולא יהיה מחובר בצורה קבועה והתקציב שלי הוא מתחת ל 150$. אז אם מישהו יכול לעזור עם זה אני מודה לו מראש ומקווה שתעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים סוף סוף סיימתי עם ההתעסקות של החומרה בבית בזאת שקיבלתי סוף סוף את ה 3D Prophet FDX 8500LE של הרקולס כמובן סיממתי את מערכת האופטימלית לדעתי (אחרי כל כך הרבה תכנון...) המערכת שנותנת את היחס של העלות\ביצועים הכי טוב : XP1600 Asus Av7266E (עם RAID כמובן ...) 256 DRR Game Theater (כנראה הקנייה הכי טובה בכל העולם ) מארז ENERMAX נפלא... מודם 56K (לצורכי גיבוי בלבד) שני כרטיסי רשת של Genius SWITCH של Genius אינטרנט - By ADSL :smoke: (שלושה מחשבים יושבים על הרשת ... עם אינטרנט) מערכת קולנוע ביתית מגבר 400W של AIWA סט של 5 רמקולים למערכת (חסר לי עדיין SUB :-/ ) (הנ"ל האחרונים משלימים את ה XP בצורה נפלאה...) DVD - ASUS *16 Aopen CDWriter 24*12*40…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למדפסת משולבת, בעלת הדפת צבע באיכות טובה, חסכונית, פונקציונלית ולא לועסת נייר. טווח מחירים 250-500 ש"ח כרגע מתוך מה שמצאתי בטווח המחירים שלי היא מדפסת הזאת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=824184 אבקש להמליץ לי אם המדפסת הזאת טובה מבחינת מה שאני דורש וגם האם הפקס שלה מובנה או דרך תוכנה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באתר http://www.exlmarket.co.il יש את ה ATI RADEON 8500 שכביכול הוא אמיתי ואוטנתי: כרטיס מסך: ATI Radeon 8500 64MB DDR Dual Head תמיכה מלאה ב: DirectX 7, MPEG2,OpenGL 1.3 מהיר ביותר, ATI's TRUFORM, SMARTSHADER, SMOOTHVISION, HYPER ZII 64MB RAM DDR, Supports DirectX 8.1 יצרן: ATI דגם: ATI Radeon 8500 64MB DDR Radeon 8500 :Chipset זיכרון: 64 MB DDR חיבור: AGP מערכת הפעלה: כל מערכות ההפעלה למעט: Windows 95, Win NT 3.51,4 אחר: OEM Version -------------- אז ככה כתוב יצרן ATI והדגם המתאים... בינתיים הכל נראה טוב, עכשיו כתוב WINDOWS95 ו NT לא מתאים.. XP יתאים? והכי חשוב כתוב שזה גרסת OEM... זה לא אומר שזה לא מקורי.. פשוט בלי הקופסא ושאר הדברים המהודרים... בשבילי זה לא חשוב, הע…
-
אני מחפש המלצה לעכבר יש לי כבר 3 עכברים בבית שקניתי ולא טובים בשבילי, כרגע עדיין משתמש בישן שדי נהרס ונשבר הדרישות: שיעבוד חלק ללא קירטועים עם תגובה טובה על משטחים רבים אבל חשוב ביותר על משטח שנראה כמו עץ כלומר לא משטח מיוחד לעכבר ולא חלק 5 כפתורים (ימין, שמאל, קדימה אחורה, וגלגלת לחיצה) מבנה ארגונומי-רגיל ליד גדולה כמו הM705, לא מיני\לפטופ\מתקלפים למיניהם בלוטופ, ללא דונגל שיכבה אוטומטית מתי שהמחשב נכבה או לא בשימוש, נראה לי שכל החדשים עושים את זה מעדיף שהחיישן יהיה במרכז או מקסימום טיפה למעלה או למטה אבל לא בצד כרגע העכבר שאני משתמש בו נראה ככה כמו זה עם הגימור מט, אז קניתי אותו בפחות מ20$ באיביי ולא קיים שם יותר http://www.dhgate.com/product/usb-rechargeable-5d-wireles…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למכשיר משולב - מדפסת צבעונית סורק ופקס. מבחינת צרכים: מדפסת צבעונית (ואני מניח שזה פוסל לייזר בגלל המחיר) - איכות הדפסה סבירה, אנחנו כולו סטודנטים. עדיף חסכונית בדיו. סורק - סורק פשוט, אין צרכים גרפיים. פקס - סטנדרטי. יש לנו רשת ביתית אז עדיפות למדפסת שתתחבר לראוטר במקום שתהיה תלוייה באחד המחשבים למרות שאם זה ממש מקפיץ את המחיר אז נוותר. מבחינת תקציב, לפי סקירה ראשונית בזאפ, אזור ה500 יראה סביר, עדיף כמובן כמה שפחות. הנה מיון ראשוני לפי זאפ, אני מקווה שזה מקל על ההמלצה: http://www1.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Printer&orderby=price&DB379696=379697&DB5756=5758&DB5620=5621&DB379699=379700 תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב. אני מחפש עכבר כזה שיבצע את הפעולה הזו בעצמו כי אני צריך להשתמש איתו לא עם מערכת מחשב ולא עם ווינדווס או MAC, זה עם מכשיר עצמאי לחלוטין, לכן אני צריך שהוא ישמור את הפעולות וההקלקות בזיכרון שלו (אם קיים דבר כזה) ולא דרך תוכנה כלשהי. מחפש מחפש ולא מוצא.... אשמח לכיוון כלשהו. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקלדת נוחה וזולה,שתשמש אותי להרבה זמן.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! התלבטתי בין כמה סוגי עכברים : Logitech G5 Razer Diamondback 3G מי מהם יותר טוב? השימוש הוא בעיקר למשחקים, אם יש עכברים באותו טווח מחיר (אני קונה בארה"ב לא יודע כמה זה עולה בארץ), הצעות יתקבלו בברכה...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים ואיכותיים. יש לכם המלצות מנסיון אישי ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, הבעיה היא חדשה מהיום, אתמול המדפסת עבדה כמו שצריך . . יש לי 2 יציאות יו-אס-בי (מחשב נייח), לא משנה לאיזו מהן אני מחבר את המדספת אני מקבל שגיאה "USB Device Not Recognized" אבל כאשר אני מחבר עכבר/מקלדת/כל ציוד אחר שמחובר ביו אס בי לאחת מן היציאות או שתיהן - הכל עובד כמו שצריך. הייתי משוכנע שהבעיה היא בכבל USB אך כשחיברתי את אותו כבל למחשב הנייד, המדפסת (והפקס, הסורק, צילום) עבדה כמה שצריך. המדפסת היא מסוג HP OFFICEJET 4500. אשמח לעזרתכם, אייל.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין לקנות רמקולים 2.1 , תקציב עד 750 ש"ח. חשבתי על Harman-Kardon SoundSticks III 2.1 מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שזה נדוש השאלה הזאת אבל בכול זאת, אני זקוק לתשובות. יש הרבה צורבים חדשים נהירים היום 24x, 32x, 40x. כולם פחות או יותר צורבים באותה מהירות, וגם הפרשיי המחירים לא גדולים. אז מה שמבדיל אחד מהשני זה קריאה ,קריאת אודיו, צריבת הגנות של אודיו ומשחקים, קריאת CDRW, רעש ועוד.... אני מסתובב כל היום משווה צורבים ועדיין אין לי החלטה. יש את plextor 24 ו 40 ויש את asus 32 ואת richo 24 ואת mitsumi 32 ואת yamaha 24 ואת LITEON 32.... כולם מהירים אין הפרשגדול ביניהם, אבל כמו שאמרתי זה לא הכל וגם חשוב שיהיו שקטים, כי YAMAHA הקודמים ממש מרעישים. אז מישהו יכול לתת הצעות , אשמח לקבל הרבה...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות בKSP מצלמה כזו ,ראיתי שיש 2 חברות טובות , השאלה איזה מהם באמת טוב למערכת WIN7 64 ביט?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. כבר בערך שעה אני מנסה להגדיר את הסורק שלנו כסורק רשת. מדובר במדפסת\סורק משולב אשר מחובר לרשת. יש לי כתובת IP, יש לי כתובת Subnet Mask (מה שזה לא יהיה). הצלחתי להוריד דרייברים ולהגדיר את המכונה כמדפסת רשת, אבל איני מצליח לסרוק ): מדובר במדפסת של חברת גסטטנר מדגם Aficio MP 161 את הדרייבר הורדתי מכאן: http://goo.gl/ep1XW7 בנוסף, הורדתי גם כלי (מאותו אתר) שנקרא TWAIN V4 network connection tool שנראה שמזהה סורק, אך ללא הצלחה בביצוע סריקה בפועל. יש למישהו עצה כלשהי? תודה מראש!!!!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה, התחילו בעיות במדפסת שלי HP 8500.(האמת שבחודש הראשון כשקניתי אותה החליפו לי אותה פעמיים כי איכשהו קיבלתי פעמיים מדפסת "חדשה" מקולקלת) ללא כל סיבה נראית לעין המדפסת מחליטה שמחסניות הדיו חסרות ואו פגומות.(התחיל בדיו השחור, וכיום כל המחסניות מצהירות על אותה בעיה) יש לציין שהמחסניות מקוריות מלאות, ולא חסר דיו. אם אני מנתק את המדפסת מהחשמל ומחזיר לאחר כחצי שעה אז אני יכול להדפיס לרגע קט, אבל זה חוזר שוב לאחר זמן קצר ולא נותן להדפיס יותר. בחיפוש בפורום של HP מסתבר שזו בעיה מוכרת וידועה בדגם הנ"ל. http://h30434.www3.hp.com/t5/Ink-Toner-Cartridge-Printhead/Officejet-Pro-8500-A909g-Ink-Cartridge-damaged-or-missing-NOT/td-p/839499 http://h30434.www3.hp.c…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעת צילום מסמך או סריקתו דרך המגש העליון החיצוני במדפסת המשולבת HP OFFICEJET4500, מופיע בצילום או בסריקה פס לאורך המסמך. מה ניתן לעשות כדי שהמסמך יצטלם וייסרק באופן נקי?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך משטח לעכבר שכולל כרית וגם כרית למקלדת ובאופיס דיפו זה בסביבות ה-80 שקל למשטח\כרית איכותית. איפה ניתן לקנות כאלו במחירים יותר סבירים? תודה!,
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי שלושה נגנים שונים דרך הרשת והמחשב הודיע לי ש"עלי לאתחל קודם השימוש", אולם מהלך האתחול לא צלח ונותרה ההודעה "שהווינדוס לא הצליח לאתחל את הדיסק" מדובר על שלושה נגנים ממקורות שונים וקשה לי להאמין שכולם פגומים מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש למגיבים ולמסייעים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1002188877&start=0]תוכנה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או במילים אחרות כמה ואט צריך להיות הספק... הא, ואיך הספקים של TT ואיך הספק הזה ספציפית: ThermalTake TT-W0067RI THERMALTAKE 460W ACTIVE PFC + 120mm FAN with BLUE LED +PCI-E +24-pin +SATA
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, לכבוד טלוויזית LED חדשה שאני קונה שתומכת ב-FULL HD, אני קונה כבל HDMI לצורך חיבור למחשב ואולי קונסולות ונגנים עתידיים. אני צריך לפחות 3 מטרים אורך. בארץ זה יקר יחסית, ולעומת זאת באיביי זה גרושים. ראיתי את הכבל הזה: http://www.ebay.com/itm/10-Ft-3m-HDMI-V1-4-AV-Cable-High-Speed-3D-Full-HD-1080P-for-Xbox-DVD-HDTV-/180889550906?pt=UK_Computing_Sound_Vision_Video_Cables_Adapters&hash=item2a1ddb803a האם זה יעשה את העבודה או שיש צורך בכבל יקר יותר? ובכלל, האם יש הבדל בין כבלים שעולים עשרות דולרים לכבלים שעולים 2-3 דולר? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-