ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
היי, אני צריך המלצה לפד בשביל חבר (ילדון FXP שכמותו) בתקציב של עד 90 ש"ח. הוא הולך להשתמש בעכבר רייזר DA 2013. חנות מועדפת היא אייבורי או KSP, הוא יסתדר עם TMS אם לא תהיה ברירה. המלצתי לו על ה-QCK, אבל נראה כאילו כבר לא מוכרים אותו בארץ (חוץ מכל מיני גרסאות לא נפוצות). ובכן, מה מומלץ היום? חשבתי על הרייזר goliathus או הקורסאיר MM200 אבל אני לא ממש מבין בפדים. :\
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש המלצה לבקר משחקים / Gaming Controller - למחשב - מחיר של 200~ שקל. חשבתי על זה: Razer Onza Controller http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=nesher מה דעתכם? הצעות נוספות יתקבלו בברכה תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי עכבר G5 (הגרסא הראשונה הכחולה) של לוג'יטק כבר כמה שנים. העכבר עובד בנתיים בסדר גמור. רק שהמשטח שעליו נחה כף היד כבר נהיה חלק ואיבד מהחספוס שלו. יש שיטה כלשהי להחזיר את החספוס למרקם שלו מבלי לפגוע בצבע/עיצוב שלו? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בביקורת כתבת "מיד הוצגו מספר הספריות עם שמן. " אצלי מופיע רק D1, D2, D3.... לזה התכוונת בשם הספרייה?.. כי אני די התאכזבתי מזה וגם כתבת איזה משהו שאפשר לעדכן מהאתר של החברה, מה בדיוק?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן , אני רוצה לקנות אוזניות ישלי 500 שקל (אבל עדיף כמה שפחות) ואני קונה בסניף של KSP \ IVORY אילת כרגע ישלי RAZER ELECTRA היו אצלי כמעט שנתיים והם ממש כואבות לי באוזניים בשימוש ארוך חשבתי ללכת על הG430 או SIBERIA V2
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקשת המלצה - אוזניות קשת איכותיות עד 300 ש"ח . מישהו ניסה את אוזניות הגיימנג של שיאומי? , איך הם?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מארז ומצאתי שתי דגמים שנכנסים בתקציב שלי בלי ספק כוח, יש את ה-Lian-Li PC65 ויש את ה-CoolerMaster 710, שתיהם עשויים אלומיניום, ה-LianLi מגיע גם עם חלון בצד ו-4 מאוררים של LianLi, ה-CoolerMaster מגיע עם 2 מאוררי CoolerMaster, בלי שום חלון, אבל לפי מה שראיתי הוא בנוי יותר טוב {בערך כמו מארזי אנרמקס וצ'יפטק}, השאלה עכשיו מי יותר איכותי ויותר טוב מבחינת כל התכונות שלהם, אז כאן אני צריך את עזרתכם. יש לכם המלצה למארז אחר עד 1000ש"ח? תודה מראש, Dino, מתן.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי שהסמסונג איטית ב duplex בגלל שיש לה מסלול נייר יחיד ולא כפול. מישהו יכול להמליץ איזו טובה יותר והאם כדאי להשקיע יותר בשביל ה HP? הסמסונג יותר זולה (1000 ש"ח) ומגיעה עם פי 2 טונר. הטונר שלה יותר זול, מכיוון שמכיל פי 1.5 יותר, היא גדולה מעט יותר (ומכוערת יותר). הבנתי שה HP מקבילה ל 2025dn HP. אודה לעצות.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מקלדת חדשה ואף פעם לא ניסיתי מקלדת מכנית . יש לי תקציב של 70 דולר , אין לי בעיה לקנות מחו"ל אך עניין האחריות קצת בעייתי. תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
amd xp 1800 giga byte ga 7vrxp (kt333+raid) kingston pc333 256 ddr hercules 3d prophet fdx 8500 le
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות רמקולים 2.1 , תקציב עד 750 ש"ח. חשבתי על Harman-Kardon SoundSticks III 2.1 מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך המלצה למארז טוב+ שמיועד לשרת המארזים שנמצאים בחנות פשוטים, והמארז שלי, "הביתי" יותר טוב אני גם לא רוצה להוציא יותר מדי כסף על המארז, אבל אשמח לקבל המלצות למארזים סבירים וגם ליקרים יותר ( לא FullTower, רגילים - MidiTower )
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עובד על Rapberry Pi 3 (Model B) ולפרויקט הספציפי שאני עובד עליו אני צריך לקנות כפתור קטן, משהו אסתטי שיתחבר לרספברי דרך usb. ראיתי שיש המון דברים בסגנון בחו"ל, אבל אני קצת לחוץ בזמן, במיוחד עם העיכובים במשלוחים שקורים בשבועות האחרונים. האם מישהו מכיר מקום בארץ שניתן להשיג בו דברים מהסוג הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מדפסת חדשה משולבת ,פוטו ,הדפסה סריקה צילום ופקס עצמאי בסביבות 1000-1500 ש"ח ,המדפסת לצרכים ביתיים אבל אני רוצה מידי פעם להדפיס בה גם תמונות על נייר צילום באיכות טובה אני מוגבל במקום ,הגודל שלה לא יעלה על רוחב 32 סמטימטר ועל אורך 50 סמטימטר על איזה חברה ודגם מוצלחים הייתם ממליצים ? אם צריך עוד פרטים תגידו ואני ארשום תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה תעזרו לי לבחור מארז מה יותר כדאי זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1571&products_id=9467 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1571&products_id=9468 (הם הורידו את המחיר בגלל שהתלוננתי שזה יקר לעומת אתרים אחרים....)
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך gtx 1050ti winforce oc רציתי לשדרג את המסך שלי (יש לי מן קריעות כאלה במסך שקורה לי שאני משחק) רצוי מאמזון - שלא יעבור את ה1000 ש"ח כולל משלוח/מכס/שמכס וכל זה, אם אפשר מסך טוב שיתאים לגיימינג בבקשה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מארז למחשב ומה שאני רוצה שיהיה בו זה: 1. שיהיה יחסית שקט. 2. שיקרר טוב אבל לא צריך יותר מידי (אני לא הולך לעשות אוברקלוקינג) 3. שיהיה מעוצב יפה - לא נראה לי שאני הולך לעשות לו ממש מודינג אז שיהיה כבר יפה ועם "מודינג מהמיפעל"... 4. המחיר שאני מחפש הוא בערך 500 ש"ח פלוס מינוס. אני מוכן להשקיע במשהו כמו מארז יקר של טרמאלטייק (800 ש"ח...). חשבתי על המארז SCORPIO של RAIDMAX
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני עורך וידאו, עובד שעות רבות מאוד מול המחשב, משמע - חשוב לי נוחות . עכשיו יש לי משרד חדש,מעוצב עם ריהוט כהה. אני רוצה סט מקלדת ועכבר אלחוטי, לא מחייב בסט אחד. חשוב לי : 1. שיהיה נוחות לידיים. 2. צבע שחור (אפשרות שילוב כסף) 3. אורך חיים ,שלא תגמר הבטרייה שאמצע עבודה שוטפת של עריכה, אפשרות ל"נטען", ונכבה לבד כשהמחשב נכבה. 4. חשוב ביותר: אני עובד דרך KVM דיגיטלי שיש לו חיבור נפרד לעכבר וחיבור נפרד למקלדת. אם אני אקנה סט יחד של מקלדת ועכבר, אני מניח שיהיה להם חיבור USB אחד, ויש מצב שתיהיה בעיה עם החיבור ל KVM (אני לא בקיא בנושא הזה ואין לי נסיון בזה). אני נוטה לכיוון של לוגיטק. חשבתי על עכבר MX1000. חשבתי גם על Logitech cordless desktop S510 , האם העכבר הזה טוב? יש גם את ה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש, התקשרתי לכמה חברות איזה 4-5 חברות לפחות ושלחתי להם מפרט כל החנויות עשו לי בעיות עם המארז... ENERMAX S710-B הם אמרו שבגלל שזה 350 וואט אין כזה דבר, וזה לא מאושר והם עובדים רק עם מארזים מאושרים של אזטק...(הייבואנית של AMD) למה לעזאזל אי אפשר לקנות את זה ?!!??!! בחברות מחשבים רגילות אגב המחשב יהיה עם AMD ATHLON XP 1700 ולוח אם של ASUS A7V266-E או GIGABYTE GA-7VTX-H האם למישהו יש מארז כזה של ENERMAX ומעבד XP ??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאחר ובלתי אפשרי לשחק עם הסט האלחוטי שלי s520 , החלטתי ללכת על עכבר ומקלדת חדשים והפעם חוטיים. אז האופציות הם : 1.Logitech MX518 145 שח Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 79 שח בגלל המבצע של קיי אס פי זה יוצא לי 185 שקל 2.Logitech Gaming Mouse G500 245 שח Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 220 שח עם המבצע יוצא 355שח עכשיו מה הייתם מציעים לקחת אני לא גיימר אבל משחק פה ושמה האם האופציה היקרה שווה את זה או שמה עדיף לחסוף את 170 שח האלו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה כדאי לקנות מבחינת עלות המכשיר + עלויות דיו?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי ג'ויסטיק 360 מחובר למחשב הכל טוב ויפה היום קניתי עוד ג'ויסטיק אני מחבר אותו והוא לא מתחבר ? מישהו יכול לעזור לי , אולי צריך להגדיר אותם איכשהו ? אני מודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ממה שראיתי מארזי עץ לא יהיה להם ביקוש רב מדי מה לגבי מארזי אלומיניום בעבודת יד? האם לדעתכם יהיה ביקוש? [בהזמנה אישית, החל משלב הסקיצה והרעיונות] במחיר של כ-500 עד 1500 ש"ח למארז? [תלוי בגודל, כמות החומרים והצורה הכללית]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות עכבר אלחוטי באם לקנות עכבר אינפרה או בלוטוס ? מה ההבדל בביצועים שלהם? מי יותר איכותי? ואם אפשר המלצות לעכבר עד 200 שח ....אם אפשר לינק . תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-