עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום התקנתי מחדש את הווינדוס, והגלגלת של העכבר לא עובדת כלומר, הלחצן עצמו פועל, אך לא מאפשר לגלגל דפים הן באינטרנט והן במחשב עצמו למטה ולמעלה יש פתרון לזה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by alexrta,

ערב טוב לכולם! בעוד זמן קצר מגיעים אלינו אורחים מארה"ב והם מביאים לנו מצלמה דיגיטלית... את פרטי המצלמה ניתן למצוא כאן: http://www.imaging-resource.com/PRODS/A303/A303A.HTM אני לא מבין כלום במצלמות ולכן אני צריך לדעת האם מצלמה זאת טובה והאם היא שווה את מחירה : 250$ תודה מראש שנה טובה!!! נ.ב אני לא בטוח שהפורום ( חומרה אחרת וציוד הקפי ) הוא המתאים לנושא זה אם לא אז אני מצטער... :-\

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shimon23,

שלום לחבר שלי יש מחשב p1 133 - יש מניעה שדיסק קשיח בנפח 20 או 40 gb יפעל אצלו? או שעלולות לצוץ בעיות - אין לי את דגם הלוח אם או חברה(אין לי כוח ללכת אליו).

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. הי, קניתי מדפסת חדשה WIFI של HP, דגם 4500 התקנתי בשלוחני שלי ובלפטופ של ג'יגהבייט, עובד סבבה אין בעיות. ואז התקנתי על המחשבים של אמא שלי, אחד דל שני פוג'יקום ושניהם לא מוכנים להדפיס. את ההתקנה ביצעתי בדיוק אותו דבר מהדיסק שהגיע עם המדפסת. בדל אני מנסה להדפיס מוורד ומקבל הודעה שלא ניתן להדפיס כי לא הותקנה מדפסת, אם אני מנסה להדפיס דף נסיון של ווינדוס אני מקבל הודעה שההדפסה נכשלה והאם אני מעוניין לפתור את הבעייה. בפוג'יקום אם אני מדפיס בוורד אז כלום לא קורה, הסמל של המדפסת כן מופיע לפחות משנייה למטה אבל זהו, חוצמזה כלום, ואם אני מנסה דף נסיון של ווינדוס אז אותה שגיאה כמו בדל. אין בעייה תקשורת, המדפסת מגיבה לפינג. נסיתי לחבר את המדפסת לפוג'יקום עם הכבל עדיין אותה שגיאה. נסית…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. קניתי את העכבר של לוגיטק maraton m705 ואני פשוט לא יכול להשתמש בו מרוב הרעש שהגלגלת שלו עושה. לפני זה היה לי עכבר ב50 ש"ח שלא עשה רעש כזה, מחפש עכבר טוב שלא יציק לי עם רעשים של הגלגלת. ראיתי את זה של לוגיטק https://ksp.co.il/?uin=36551&select=.1043..221..1297..220. מה אתם אומרים? תודה!!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by watch out,

הי כמו שבמדפסת דיו יש אופציה לבדוק כמה דיו יש ברצוני לבדוק כמה הדפסות זמין בטונר מלא שקניתי למדפסת השאלה איך? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. איפה בארץ ניתן להשיג צמידים ומשטחים מרחיקי חשמל סטטי, כגון: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=188581&SRCCODE=WEBINKPLP&CMP=OTC-INKTOMI ו- http://www.matdepot.com/ProductDetails.cfm?&DID=1&Product_ID=2&CATID=2&objectgroup_id=2 ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. קניתי אתמול את המדפסת הזאת,היא לא מדפיסה לי את הדפים בצורה ישרה,הם יוצאים לי עקום. עשיתי משהו שנקרא HEAD ALIGNMENT שבוחרים שם את הצבעים הכי חזקים, עשיתי את זה וזה עדיין עקום או שאין קשר בכלל. מה לעשות? המדפסת פגומה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by abnir12,

לא להתייחס למחירים! מעבד: AMD Athlon Xp 1800Plus + Fan מאוורר כמה שיותר גדול על המעבד ... +2 של מארז. לוח אם: Gigabyte GA-7VTX-H זכרון פנימי: $Micron 256Mb DDR 266Mhz 2100 91 דיסק קשיח: Seagate Barracuda IV 40GB 7200 RPM = 7200 סל"ד ... מחיר : 111$ כונן תקליטורים: X52 חברה נורמלית... מחיר עד 32$ כונן דיסקטים: TEAC 12$ כרטיס מסך: GeForce 3 Ti200 DDR 32-64MB כרטיס קול: בא על הלוח אם! כרטיס רשת: בא על הלוח אם - רילטק מודם: לא צריך! רמקולים: 300W מארז: מארז שאני אראה בעיניים! עם 2 מאווררים לא כולל מאוור של המעבד. מקלדת: Generic 10$ עכבר: Logitech Pilot -PS2 16 $ מסך: 17" די פשוט בשביל אופיר (אח שלי) . תגיבו בבקשה, זה חשוב. תודה רבה רבה …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי לכולם כנראה עקב החלפת לוח ומחסור בחיבור- PS/2 אאלץ להוסיף למפרט שאני בונה מקלדת או עכבר המחוברים ב-USB 1. האם יש חשיבות רצינית לסימונים ש- PS/2 אחד מיועד למקלדת ושני לעכבר, או שניתן לחבר אחד לחיבור המיועד לשני ללא בעיה? 2. האדם לו אני בונה את המחשב משתמש כבר שנים במקלדות ועכברים (אופטיים) פשוטים ובחלק מהזמן גם ג'נרים. הם מחזיקים אצלו זמן רב והוא מרוצה מהם. כעת נראה שיצטרך להחליף אחד מהם וסביר שלא יחפש דברים מיוחדים, מלאי כפתורים אלא ילך על אותו סגנון של ציוד פשוט וזול. עדיין, היות ואני מעריכה שגם בדרגה מחיר זו יש טובים יותר, טובים פחות וכאלה מהם באמת רצוי להמנע, אשמח לקבל המלצה למקלדות יחסית פשוטות (אין צורך בכפתורי מולטימדיה רבים, בוודאי לא בפונקציות מסובכות או מתוח…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by sagim194,

אני רוצה להריץ תוכנה יחסית כבדה מדיסק און קי בגלל שחסמו את האפשרות בבית ספר להתקין קבצים על המחשב. האם כל דיסק און קי יאפשר זאת?? אם צריך משהו מיוחד תוכלו להמליץ לי על משהו? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ELiA,

אני מחפש תוכנה שתקליט לי 24/7 מהמצלמה ושאני יוכל להגדיר לה כמות מסויימת מהדיסק הקשיח כדאי שכל פעם תמחק את ההקלטה הישנה ביותר אם אפשר אני צריך שהיא תקליט ביותר ממצלמה אחת. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by TheDiesel,

יש לי כרטיס מסך RTX 2060 מעוניין לשדרג לכרטיס של AMD בגלל שהם יותר זולים. עכשיו רציתי לדעת איזה כרטיס AMD מומלץ שהביצועים שלו יותר טובים מה RTX2060. ושדומים לסדרת ה-RTX.70/80 /90?

14. Started by HellBoY,

איזה עכבר יותר טוב מהם? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Cypherlz,

אהלן , אני רוצה לקנות אוזניות ישלי 500 שקל (אבל עדיף כמה שפחות) ואני קונה בסניף של KSP \ IVORY אילת כרגע ישלי RAZER ELECTRA היו אצלי כמעט שנתיים והם ממש כואבות לי באוזניים בשימוש ארוך חשבתי ללכת על הG430 או SIBERIA V2

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אנשים אני אשמח לדעת מאיפה אני קונה איזה פאד יפה וטוב לעכבר...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. ניסיתי בכמה חנויות מחשבים שכונתיות וגם בכמה חנויות אלקטרוניקה ולא היה להם

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היום יש לי את ה-Extreme 3D Pro של Logitech http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/joysticks/devices/291&cl=roeu,en דיי מיציתי אותו אני מחפש מערכת של סימולטור שתכלול (ג'ויסטיק, מצערת ואם אפשר איזה לוח בקרה של כמה כפתורים) אין לי תקציב מיוחד, אני רק מעוניין לראות מהם האפשרויות שיש לי

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by fx-57,

טוב זו מדפסת שבקושי הייתה בשימוש.. חבר שלי ניסה לצלם משהו והוא אמר שזה לא הצליח. הלכתי אליו וניסיתי אני בעצמי לצלם משהו. הדבר בלתי אפשרי מסיבה אחת - המנורות מתריעות על כך שיש בעיה בנייר או עם מחסניות ההדפסה. בדקתי האם יש דפי נייר תקועים, וכמובן התשובה היא : לא! מה שכן, ראשי הדיו לא זזים באופן חופשי וכאשר הם כן זזים, הם עושים רעש נורא ונותנים מכות בצדדים של המדפסת, אי אפשר גם להחליף את הראשים באופן נורמלי, צריך לעשות זאת בכוח. עכשיו אני שואל אתכם - מה הבעיה ומה כדאי לעשות? חשוב לציין כי אני לא מתכוון להתעסק עם המדפסת יותר מדי כדי שלא אואשם אחר כך שהרסתי אותה. האם לשלוח את המדפסת לתיקון או להגיד לו לקנות חדשה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by itzikg83,

מתלבט בין 360 של מיקרוסופט לאחר מהדגמים של לוג'יטק. מישהו משתמש באילו מהם ב PC? איך התמיכה במשחקים? אשמח לכל חוות דעת והמלצה. 2 מהדגמים בהתלבטות: (אני קונה רק חוטי. לא מתקרב לאלחוטי). מישהו משתמש באילו מהם ב PC? איך התמיכה במשחקים? אשמח לכל חוות דעת והמלצה. 2 מהדגמים בהתלבטות: (אני קונה רק חוטי. לא מתקרב לאלחוטי). http://techgage.com/reviews/logitech/chillstream/logitech_chillstream_07_thumb.jpg' alt='logitech_chillstream_07_thumb.jpg'>

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר חדשים אני רוצה חוטיים הקצבתי 200 לעכבר ו200 למקלדת עם חריגה של 50 שקל אם זה באמת משתלם, עכבר הבנתי שהכי טוב במחיר כזה זה ה G400 של Logitech ומקלדת אני לא יודע מה הכי כדי ראיתי את אלה: 1) Logitech G105 2) Microsoft Sidewinder X4 3) Roccat Arvo Compact Gaming Keyboard אם אתם מכירים עכבר יותר טוב עד 200 שקל ומקלדת יותר טובה אשמח לשמוע וגם לדעת מה עדיף מבין כל ה3

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by KoDkOd,

אני מעוניין באלפסק מסוג כזה[שאני יוכל לחבר גם מודם למשל] הינה קישור למוצר ....

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by jonr,

היי, אחרי עדכון חלונות 8, לא 8.1, האחרון (KB2883201) העכבר של רוקאט לא מגיב (ניתוק וחיבור ליואסבי - אין אפילו תאורה או שום דבר אחר) יש רעיון ? כיוון שטחן אפילו תאורה אז אני לא חושב שזה קשור לדרייבר אשמח לעזרתכם

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by DAN,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1006959501&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by badsektor,

שני המקלדות של רייזר, בעקבות המבצע של באג של 50% על מוצר שני חשבתי לקנות מקלדת ועכבר של רייזר, השאלה היא איזה מקלדת? יש הפרש של 300 שקל בינהם, ורציתי לשמוע דעות מאנשים האם כדאי / לא כדאי, וכו' תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים