ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
:AR15: אני מצטער מראש על זה שאני משגע אותכם אבל ממש אין לי מושג בזה...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מארז טוב יותר .....ומשתלם? 1.?Thermaltake Suprano VB1000BWS? או 2.?Thermaltake SViking VA4000BWS?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באתר http://www.exlmarket.co.il יש את ה ATI RADEON 8500 שכביכול הוא אמיתי ואוטנתי: כרטיס מסך: ATI Radeon 8500 64MB DDR Dual Head תמיכה מלאה ב: DirectX 7, MPEG2,OpenGL 1.3 מהיר ביותר, ATI's TRUFORM, SMARTSHADER, SMOOTHVISION, HYPER ZII 64MB RAM DDR, Supports DirectX 8.1 יצרן: ATI דגם: ATI Radeon 8500 64MB DDR Radeon 8500 :Chipset זיכרון: 64 MB DDR חיבור: AGP מערכת הפעלה: כל מערכות ההפעלה למעט: Windows 95, Win NT 3.51,4 אחר: OEM Version -------------- אז ככה כתוב יצרן ATI והדגם המתאים... בינתיים הכל נראה טוב, עכשיו כתוב WINDOWS95 ו NT לא מתאים.. XP יתאים? והכי חשוב כתוב שזה גרסת OEM... זה לא אומר שזה לא מקורי.. פשוט בלי הקופסא ושאר הדברים המהודרים... בשבילי זה לא חשוב, הע…
-
אני מחפש המלצה לעכבר יש לי כבר 3 עכברים בבית שקניתי ולא טובים בשבילי, כרגע עדיין משתמש בישן שדי נהרס ונשבר הדרישות: שיעבוד חלק ללא קירטועים עם תגובה טובה על משטחים רבים אבל חשוב ביותר על משטח שנראה כמו עץ כלומר לא משטח מיוחד לעכבר ולא חלק 5 כפתורים (ימין, שמאל, קדימה אחורה, וגלגלת לחיצה) מבנה ארגונומי-רגיל ליד גדולה כמו הM705, לא מיני\לפטופ\מתקלפים למיניהם בלוטופ, ללא דונגל שיכבה אוטומטית מתי שהמחשב נכבה או לא בשימוש, נראה לי שכל החדשים עושים את זה מעדיף שהחיישן יהיה במרכז או מקסימום טיפה למעלה או למטה אבל לא בצד כרגע העכבר שאני משתמש בו נראה ככה כמו זה עם הגימור מט, אז קניתי אותו בפחות מ20$ באיביי ולא קיים שם יותר http://www.dhgate.com/product/usb-rechargeable-5d-wireles…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לעדכן את ה BIOS במחשב פנטיום 3 450 מה"צ, הביוס הוא של Award ומספר הזיהוי שלו הוא: 08/12/1999-693-596-8671-2A6LGV3AC-00 באתר של Award מצאתי רק bios upgrade בתשלום וזאת רק בשיחה טלפונית לארה"ב, עם מס' שיחת חינם שמימלא אי אפשר להתקשר אליו מהארץ. מאחר ואני מעוניין ב update ולא ב upgrade ומאחר ואני מחפש פיתרון זול יותר להצעותיכם הבונות אודה יאיר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה.. האם ה COOLER MASTER Centurion 532 מגיע עם פתח איוורור מלמעלה? תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1006959501&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1002188877&start=0]תוכנה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדפסת למורה. 5-10 דפים ביום. הדפסה מהירה. חשיבות להדפסת תמונות באיכות גבוהה. המלצה בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
אני מתכוון כמובן לסרטון הידוע שבו לוקחים מעבד AMD - המחשב נתקע, ומהמעבד יוצא עשן והוא נשרף!!! עד עכשיו תמיד האמנתי לכל אנשי הפורום הזה שצידדו כמובן ב-AMD עקב עלויותיו ומהירות השעון, אך מסתבר שהוא פחות אמין ויציב, לפחות לפי הסרטון הזה (תקנו אותי אם אני טועה)... כלומר עד עכשיו הייתי בטוח לקנות AMD, אבל עכשיו נראה שכדאי פשוט להסתמך על ה-P4.....האמנם?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניינת לרכוש מדפסת לייזר, בעלת המאפיינים הבאים: דופלקס מובנה - חובה! טונר חלופי או מקורי במחיר הגיוני (באיזור ה-100 ש"ח לכ-3000 דף) בעקרון התפקסתי על מספר דגמים: brother 2250DN brother 2240 D brother 7060 משולבת מ.צילום וסורק קודם שאלה עקרונית - עד כמה חשוב שהמדפסת תהיה מדפסת רשת? כלומר, חשוב לי שבעתיד תהיה לי אפשרות לחבר עוד מחשבים לאותה מדפסת. השאלה היא האם לצורך כך המדפסת חייבת להיות מדפסת רשת? או שמספיק שמחשב אחד יהיה מחובר למדפסת ושאר המחשבים יתקשרו ביניהם ב-WIFI? אשמח להבהרה של הנושא הזה כי אני יכולה לחסוך כמה שקלים ולרכוש את ה- 2240 של ברודר או את המשולבת באותו מחיר של ה-2250 בחנתי גם את סדרת 400 (401,411,431) של OKI, אבל ירדתי מזה בגלל מחיר הטונר הל…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתקליט לי 24/7 מהמצלמה ושאני יוכל להגדיר לה כמות מסויימת מהדיסק הקשיח כדאי שכל פעם תמחק את ההקלטה הישנה ביותר אם אפשר אני צריך שהיא תקליט ביותר ממצלמה אחת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה עכבר יותר טוב מהם? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין WOW מוגבל ולבין WOW לא מוגבל בתודה מראש Z!7
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השימושים שלי הם כתיבה , תכנות וקצת משחקים מדי פעם. אני רוצה שהקליטה תהיה טובה ויציבה. אני מעדיף שהעכבר יהיה לייזר , מדויק ככל האפשר ושיהיה נוח. המקלדת אני מעדיף מקלדת שהיא תהיה בנויה טוב , עם זמן סוללה ארוך ככל האפשר וגם כמובן שתהיה נוחה. האפשרויות שראיתי הן: Microsoft Wireless Desktop 3000 או Logitech Wireless Combo MK520
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני יודע שזה נדוש השאלה הזאת אבל בכול זאת, אני זקוק לתשובות. יש הרבה צורבים חדשים נהירים היום 24x, 32x, 40x. כולם פחות או יותר צורבים באותה מהירות, וגם הפרשיי המחירים לא גדולים. אז מה שמבדיל אחד מהשני זה קריאה ,קריאת אודיו, צריבת הגנות של אודיו ומשחקים, קריאת CDRW, רעש ועוד.... אני מסתובב כל היום משווה צורבים ועדיין אין לי החלטה. יש את plextor 24 ו 40 ויש את asus 32 ואת richo 24 ואת mitsumi 32 ואת yamaha 24 ואת LITEON 32.... כולם מהירים אין הפרשגדול ביניהם, אבל כמו שאמרתי זה לא הכל וגם חשוב שיהיו שקטים, כי YAMAHA הקודמים ממש מרעישים. אז מישהו יכול לתת הצעות , אשמח לקבל הרבה...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש מדפסת לייזר אמינה, שחור לבן, מסוג ALL IN ONE . חשוב שתיהיה בה הדפסה דו צדדית. WIFI לא רלוונטי. תקציב: עד 800 ש"ח. תודה, חיים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מקווה שזה מקום טוב לשאול אותו אם לא אשמח אם תכוונו אותי לפורום אחר שמישהו יוכל לעזור -- אז.. יש לי אוזניות steelseries siberia v2 איזה 3-4 שנים טובות שעבדו מעולה ושמרתי עליהם אבל בזמן האחרון המיקרופון עושה בעיות, זתומרת הכבל שלו לא המיקרופון עצמו אלא הורוד הזה שמתחבר לחיבור של החיבור.. הוא די נדפק כזה ואני צריך להחזיק אותו באיזשהו זווית כדי שהמיק יעבוד וישמעו אותי ובזמן שאני מכוון אותו ככה אני שומע מלא רעשים סטטים וגם מי שאני מדבר איתו שומע את זה אני מדבר על החלק הזה: מישו יודע איך אפשר לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אם איזה כונן DVD אני יוכל לצרוב מדיסק לדיסק במהירות 24? ואותה שאלה גם לגבי איזה CD-ROM?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות גיימפאד בתקציב של עד 300 ש"ח את אלה אני כבר מכיר אז אין טעם להציע לי אותם... logitec chillstream logitec Rumblepad 2 logitech dual action תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למדפסת משולבת (scanner/copier/printer) לבית להדפסת עבודות/צילום דפים וכולי.. (לסטודנס). חשבתי על ה HP DeskJet 5610 שמגיע גם עם פקס - יתרון או ה Lexmark X4550 שבאה בלי פקס , אבל היא אלחוטית
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני תופס את העכבר רק עם קצות האצבעות, זה נחשב CLAW נכון? אני בעיקרון מחפש עכבר + פד שיהיה לי למשחקים (בעיקרון אני בסדר גמור עם העכבר מייקרוסופט הישן שלי אבל הוא התחיל לקרטע) רצוי עכבר דיי גדול כי כף היד שלי טיפה גדולה בשביל העכבר מייקרוסופט הרגיל. אני חשבתי על RAZER DA 3.5G, העכבר מעוצב לסוג גריפ שלי? (הבנתי שזה ממש יותר נוח להתעסק בכללי עם עכבר שהגריפ שלו מתאים לגרים של המשתמש,אז אני רוצה לנסות!)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-