עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום! יש לי מיני דיסק מסוג סוניMZ-N707 ומשום מה הוינדוס לא מזהה אותו... התקנתי את התוכנות והכל (אין לי דיסק אז מה שמצאתי באינטרנט) ועדין אין שום תגובה... אשמח אם מישהו יעזור לי אשמח עוד יותר אם מישהו ישלח לי דריבר שלו כי אני כבר מאסתי מחיפושים... ... המון תודה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by HellBoY,

איזה עכבר יותר טוב מהם? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by sxs,

חברים וחברות יקרים: אני ידעתי את זה כל הזמן! לא יכול להיות שהטמפרטורת של המעבדים שלנו יהי כל-כך נמוכות באופן משמעותי מלוחות אחרים. מעבד 1.4Ghz ב- 43 מעלות?! לא ייתכן! ולכן, ייצא סוף סוף עידכון ביוס(גירסה רישמית, לא בטא) שבין היתר גם פתר את הבעיה הזאת של הטמפרטורות. ועכשיו, הטמפרטורות הן: AMD 1.4Ghz עומד על: 55 מעלות ב-Idle. לוח עומע על: 27 מעלות ב-Idle. רוצו לעדכן את ביוסיכם!!! להורדת הביוס הרישמי החדש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Animor,

אני רוצה לקנות עכבר לגיימינג, בעיקר עבור משחקי FPS. דרישות: 1. אלחוטי. 2. עם סוללה פנימית נטענת, או לפחות לא עכבר מעיק שצריכים להחליף לו סוללות כל יום. 3. עם יותר כפתורים מה-3 שיש בכל עכבר רגיל. 4. משקולות - לא חושב שזה משמעותי עבורי, למרות שמעולם לא ניסיתי. 5. נוח. 6. תקציב: עד 300 ש"ח. אשמח לקבל המלצות!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. בזמן האחרון יוצא לי לנווט (אך ורק בין תיקיות או שטויות כאלה, או אולי קצת אינטרנט), שלא מהשולחן אלא מהמיטה או משהו כזה. ועל עכבר שולחני חוטי ומקלדת חוטית אני לא מוכן לוותר, אני לא גיימר בשיט, פשוט לא יכול לסבול אפילו לג של אלפית שניה, ואין לי צורך בזה. חשבתי אולי לקנות עכבר אלחוטי יחסית פושטי או זול, בתור משהו שיחובר למחשב פחות או יותר תמיד אבל יהיה בשימוש רק מתי שאני אראה סרט או משהו. אז אני מניח שיש לי שתי שאלות, ניתן לחבר שני עכברים למחשב? אם אני זוכר נכון לא אמורה להיות בעיה... שנית, יש המלצות לעכבר זול במיוחד שיהיה אלחוטי? אין לי צורך בזמני תגובה מעולים או במרחק שעולה על 2 מטר בקו ישר. תודה מראש רום

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by _gl_,

.איזה ספק צריך בישביל המפרט: Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box GIGABYTE GA-8I945PG-RH PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL Sapphire Radeon X1800XT 256MB Dual DVI/VIVO PCI-E SAMSUNG SATA2 250GB 7200RPM LG GSA-4167B BULK COMPUCASE CI-6A21 ARCTIC COOLING Alpine 7 לא יבוצע אוברקלוקינג. או הוספת חלקים 1. האם FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan יספיק? 2. מי צורך יותר :EXTREME 7900GT או X1800XT? 3. מי צורך יותר 3800+ או 920? תודה לכל העונים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. קיבלתי היום שני ג'ויסטקים כאלה http://www.wallabuy.co.il/sap.aspx?xip=147044 התקנתי דרייברים (הסרתי והתקנתי כמה פעמים) מהדיסק המצורף. בלוח הבקרה-בקרי משחק רשום "התקן זה פועל כראוי". כשאני נכנס לסיטינג במשחק PRO 09 לכוון כפתורים הם לא מגיבים בכלל אבל הג'ויסטק דולק והמחשב מזהה אותו, בדקתי אצל חבר עובד חלק גם על אותו משחק. יש מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by andrei21,

היי מחליף מקלדת ישנה אלחוטית של לוגיטק שוקל אם לקחת מכאנית, אף פעם לא שיחקתי באחת, רעש הקלדה וקושיות מקשים נראה לי מרגיז, תמיד הסתדרתי עם מקלדת רגילה אבל מוכן לנסות להעלות את הרמה שלי במשחקים חשוב לי שיהיו כפתורי מדיה, מחשבון וכו.. ו\או כפתורים לתכנות. RGB לא מעניין, אבל לא מתנגד . תקציב נראה לי עד 400 לא סגור, חבר מחר טס ללונדון אז אפשר משם Amazon.co.uk או משהו, אנסה למצוא גם חנות מקומית . חשבתי אוליי Corsair K55 Corsair K68, פתוח להצעות תעזרו בבקשה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לחברי הפורום, יש לי עכבר logitech m185 http://www.logitech.com/en-roeu/product/wireless-mouse-m185 העכבר הוא חלק מסט שכולל עכבר ומקלדת, שנמכרו במשולב המקלדת בסדר ולא עושה כל בעיות יש בעייה עם העכבר, שמתנתק פעם ביום או יותר כשזה קורה, אני מוציא את הסוללה ומחזיר אותה ואז הכל בסדר,עד הפעם הבאה. אינני יודע מה יכולה להיות הסיבה לכך.ביררתי עם מכר שיש לו בדיוק את אותו הסט וזה קורה גם אצלו. האם זה יכול להיות כתוצאה מסמארטפון ? בכל אופן, אני רוצה לקנות עכבר אחר שהבעיה הזו לא תקרה בו אני משתמש בעכבר בעבודה לצורכי תיכנות. אין צורך בתמיכה במשחקים וכו או בתכונות מיוחדות. הגודל והמאפינים של העכבר שיש לי בהחלט מספקים אותי, ואם לא היתה הבעייה של התנתקויות הייתי ממשיך לעבוד איתו מ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Lapua23,

שלום, אני צריך מקלדת חדשה ואף פעם לא ניסיתי מקלדת מכנית . יש לי תקציב של 70 דולר , אין לי בעיה לקנות מחו"ל אך עניין האחריות קצת בעייתי. תודה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על אוזניות גיימינג עד 650 שקל? אני רוצה headset נוחות עם רמקול, בעלות איכות שמיעה הכי טובה שאפשר למחיר. הלוח אם הוא Gigabyte X79-UD3 תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by מiכaל,

בכל כמה זמן (דקה/שתיים) יש לי קפיצות בעכבר... הוא פשוט קופץ לנק' מסויימת ואז ממשיך כרגיל... זה קורה גם אם אני לא מזיז אותו בכלל. יש איזשהו פתרון..? אם זה רלוונטי.. העכבר הוא SteelSeries Ikari

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by SomeBody_IT,

בקשת המלצה - אוזניות קשת איכותיות עד 300 ש"ח . מישהו ניסה את אוזניות הגיימנג של שיאומי? , איך הם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by avi12641,

אני צריך מקלדת מסוג Low Profile, כלומר עם המקשים שטוחים - לא גבוהים. תכונות דרושות: חובה Number Pad. ללא מקשי מדיה או מקשים נוספים - רק דברים שיש במקלדת סטנדרטית. מקלדת חוטית ולא אלחוטית. מחיר: עד 200 ₪, מבלי לחרוג. תודה רבה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by shimon23,

לחבר שלי יש מחשב p2 350 עם כרטיס מסך riva tnt ו win 98. ואי אפשר פתאום(לפני כן היה אפשר) להעלות את הרזולוציה מעל 640x480, בדקתי ומצאתי שהכרטיס קול והמודם יושבים על אותו Irq - 10 . יתכן שזה משפיע על הכרטיס מסך? או שיש לכם איזה פיתרון אחר לפתור את הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. דבר ראשון אני מצטער מראש אם זה לא הפורום הכון לשאול בו את השאלה, עברתי על כול הפורומים והוא נראה לי הכי מתאים... יש לי 3 יצאות מהכרטיס קול וגם הרמקולים וגם האוזניות מתחברים ליצאה האמצעית, רציתי לדעת אם יש דרך לחבר גם את הרמקולים וגם את האוזניות למחשב בלי שאני אצטרך להתעסק עם החיבורים שם כול פעם שאני רוצה להחליף בין הרמקולים לאוזניות. אם זה אפשרי ויש דרך גם לשלוט בנפרד על העוצמה של כול אחד מהם (יעני שהאוזניות יהיו חזקות והרמקולים חלשים או להפך) אני מאוד אשמח לדעת גם איך עושים את זה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by 6kwar,

amd xp 1800 giga byte ga 7vrxp (kt333+raid) kingston pc333 256 ddr hercules 3d prophet fdx 8500 le

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אנשים אני אשמח לדעת מאיפה אני קונה איזה פאד יפה וטוב לעכבר...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. בטוח שיש כזה דבר. רק אני לא יודע עליו. אז בבקשה מי שיודע על אתר מחשבים לא ישראלי המוביל גם לישראל שיענה בבקשה. חייטין.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Bah_gots_pIII_450,

אוקי יש לי כבר live value אבל אני זקוק נואשות ליציאה אופטית, האם הfortissimo הוא כרטיס פחות טוב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by מודי,

האם משהו יכול להפנות אותי לספק של מקלדת משולב כדור עקיבה(trackball), יש ברשת אבל ללא עברית , אני צריך עברית לישום מודי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אז ככה יש לי כרגע ספק כוח ג'נרי של "300" וואט. ובזמן האחרון הוא לפעמים עושה ריסטרטים לא רצויים למחשב אז החלטתי שאני לא יקח סיכון וכנירא לקראת סוף החודש אני יחליף אותו. אני צריך עזרה בלבחור ספק כוח חדש. חשבתי אולי ללכת על הספק הזה:Thermaltake Xaser Silent PurePower 480W 2-fan APFC Power Supply ורציתי לדעת איך הוא? ואם למישו יש עוד ראיונות לספקי כח טובים בסביבות המחיר שלו.תודה מראש לכל העוזרים.והנה בדיוק מה שיש לי כרגע במחשב: cpu: amd barton 2500@182x11 memory:GeIL DDR-RAM 512MB (2x256) 3200 Golden Dragon mobo:CHAINTECH 7NJS NFORCE 2 vga card:ATI RADON 9000PRo 128MB h.d:WD 80GB 8MB 7200 rpm cdrw:lg 52x24x52 cdrom:lg52x dvd:toshiba 16x fans: cpu:COOLER MASTER AERO7 nb: Tit…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי כרטיס מסך gtx 1050ti winforce oc רציתי לשדרג את המסך שלי (יש לי מן קריעות כאלה במסך שקורה לי שאני משחק) רצוי מאמזון - שלא יעבור את ה1000 ש"ח כולל משלוח/מכס/שמכס וכל זה, אם אפשר מסך טוב שיתאים לגיימינג בבקשה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Floze,

האם לסיבריה v1 יש 5.1 (וירטואלי) או שיש להם רק 2.1 או 2.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by MIdian,

שלום, אני מעוניינת לרכוש הארד דיסק חיצוני ורציתי לשמוע המלצות על חברות טובות, על חנויות אמינות באינטרנט ועל הקיבולת המומלצת. התקציב שלי נע סביב ה - 500 ש"ח אבל אם זה אומר שאני אקנה הארד דיסק שלא יספיק לי בעוד שנתיים אז אני יכולה להגדיל את התקציב. אשמח לעזרתכם בנושא (:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.