ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
האם הספקי כוח של A-TOP איכותיים או ג'נריים? http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_280_1090
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
האם התוצאה 8003 ב-3DMark2001 היא טובה? כי זה מה שקיבלתי :P
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת בחדר אחד ואני רוצה לחבר אותה למחשב שלי שנמצא בחדר השני בכבל USB ארוך שהוא יהיה בערך 15 מ' שמעתי שיש בעיה לחבר ציוד של USB עם אורך כזה כי יכול להיות שהוא לא יזהה אותם כי האורך המקסימלי של התקן USB הוא 5 מטר יש כאלה שאמרו שזה כן עבד בכל זאת עם כבלים ארוכים, אני לא רוצה סתם לקחת סיכון ורציתי לדעת אם גם במדפסת יהיה עם זה בעיה?
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
-
-
היי לכולם אני בבעיה, רוצה הרבה ובעלת תקציב יחסית מצומצם. עקב כך, צריכה את עזרתכם ידיעותיכם ונסיונכם ... הדרישות: מקלדת ועכבר אלחוטיים אייכותים, טובים מאד נוחים (רצוי גם יפים) התקציב לא הרבה מעל 300- 350 ש"ח (כמוובן שעדיף פחות) השימושים: משרד + HTPC כלומר מולטימדיה והרבה. גיימניג כלל לא. אין צורך בדיוק גרפי מטורף (לפחות לא בשלב הזה) על המקלדת להיות: מולטימדיה, אייכותית ונוחה. כל המרבה בריבוי תכונת וכפתורים, הרי זה משובח.. העכבר: נוח!!!! (ארגונומי אולי) עדיף עם יותר תכונות מסתם משני כפתורים וגלילה.. הדברים שהבנתי מהמחקר: בכל מקרה הכי טובים לוג'טק או מייקרוסופט. בעכברים לרוב לוג'יטק לוקח ובגדול. התמיכה של לוג'טק טובה מאוד ובאפן כללי מומלץ לעבוד איתם (תקנו אותי אם משהו מהן ל…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי, רוצה לקנות מדפסת לייזר (לא משולבת) ולא במחיר גבוה מדי.. משהו בסביבות300-400 שח, אשמח להמלצות של דגמים ואולי קישורים. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
מכיוון שאין לי מושג בדגמים וכאלה אני אשמח לקבל המלצות , אני צריך אחד עם שתי חיבורים לחשמל (מחשב ומסך ) לא חשוב לי כמה זמן הבטריה העיקר שלא יכבה תוך שניה בהפסקת חשמל ויהרוס לי הרדיסקים ( מקרה מצער לפני כמה חודשים :'( )....
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מדפסת הזרקת דיו (עדיפות ללא משולבת) שתענה על הדרישות הבאות: - מחיר עד 800 ש"ח (מוכן לחרוג +100 ש"ח אם יהיה צורך) - הדפסה איכותית של צבע + ש/ל - הדפסה אוטומטית משני צידי הדף (דופלקס) - אמינות לאורך זמן - הפרדה בין מחסניות הדיו הצבעוניות (אם נגמר הצהוב - מחליפים רק אותו) - מחיר מחסניות דיו נמוך יחסית ואפשרות לשימוש במחסניות תואמות. פיצ'רים כמו WIFI ו-blutooth, מסכי מגע וכו' אינם רלוונטיים. כמו כן, ברשותי סורק איכותי ולכן אין חשיבות לאיכות הסורק במידה ומדובר במשולבת. אשמח להצעות העונות על הדרישות הנ"ל. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע אני בבעיה קטנה הביצועים של המחשב חד וחלק לא מספקים אותי בכלל ואפילו "מעליבים אותי" אני ירשום מפרט מלא של המחשב והחלקים שאני הולך למכור איתו: pentium 3 1000 mhz shuttle spacewalker av 11 256 mb sdram maxtor 40 gb 7200 rpm wd 1.6 gb 5400 (בתוך מגירה נשלפת) vodoo 4 4500 32 mb cd 56 btc creative vibra 128 zoltryx 56 k מארז שעבר מודינג בצד, יש לו חלון.. ונראה לי זהו....(יש עוד רכיבים, פשוט זה כל מה שאני ימכור ממנו) אז אני שואל כמה לדעתכם אני צריך לדרוש בעבורו...? או שאולי כדאי לי להשאיר את הכל ורק לשדרג כמה חלקים? במקרה הזה אני רוצה לשדרג את המעבד לamd עם יותר מ1600 מה"ץ , ואת הזיכרון ל512 לא משנה לי אם הוא יהיה 266 או 333... וגם את הלוח אם למשהו שיתאים... אני צריך להחליף…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז זה כמעט נכון. לבנצ'מרקים. השואה באתר של תום: GF4 Ti4200 מומהר, מול GF4 Ti4400 וה-GF4 Ti4600 לא מומהרים.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן! לפני כמה חודשים הגעתי למסקנה שאני לא אקנה לעולם מדפסות HP. בגלל כמה אנשים שהמדפסת שלהם התקלקלה נורא מהר או שהתשלום לתיקון היה מגוחך וכו'. דיברתי עם אחי והוא אמר שה 5L האגדית שלו הייתה אחת הקניות הטובות שהוא עשה. סבבה. עכשיו אני מחפש לעצמי לייזר שחור-לבן חדשה. הגעתי למסקנה שאני פשוט זורק כסף מהחלון כשאני מדפיס ב EPSON PHOTO 870 שלי. אני לא צריך צבע ברוב ההדפסות שלי וגם לא איכות צילום. בקיצור אני צריך שחור לבן מהיר וזהו. חשבתי על המדפסת לייזר של HP 1010... ניתן להשיג אותה ב 600 שח באתר של OLSALE!!! http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6519219&type=2&product=1&= בנוסף לזה אני לא משלם משלוח כי הספק הוא נסיעה של 7 דקות מהבית. בקיצור אני …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי את העכבר הנ"ל לפני כמה ימים יש לי איתו בעיה די מעצבנת מידי פעם העכבר מאבד את הקשר ו"קופא" לכמה שניות בנוסף, בחדר יש לי MX700 (שלא אמור לעשות בעיות, שכן הוא עובד על RF, וטראק בול אלחוטי נוסף) הMX REV והTB מחוברים למחשב אחד, בעוד הMX700 למחשב השני חוץ מהבעיה הנ"ל, אפשר להגיד שאהבתי את העכבר.. (בייחוד את הגלגלת) ------- עריכה: חיברתי את הדונגל לUSB שבG15, בינתיים הכל עובד כשורה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
עד חמש מאות שקל, חשוב לי שיהיה מבודד אקוסטית, עם ציפוי פנימי למניעת רעש ובידוד גומי לתושבות של הכוננים הקשיחים, רצוי גדול שיהיה מקום לארבע כוננים קשיחים. הספק לא חשוב לי.
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
אני מעוניין ברמקולים, התקציב די משתנה 500 ש"ח עבור 2.0 או 2.1 (רצוי 2.1) במידה ואתם תוכלו להמליץ על 5.1 שיתאימו לחדר התקציב הוא עד 1000 (במידה ויהיה שיפור משמעותי ומהותי ממערכת 5.1 ב500 ש"ח) השימושים העיקריים הם: 1 - מוזיקה (עיקרי) 2 - משחקים (COD4 וCRYSIS לפעמים וכאלה, לא משהו שחשוב לי יותר מידי הסאונד, CS רק עם אוזניות אז הוא לא משנה) אם אתם תציעו 2.0 אני מבקש שתסבירו למה הוא עדיף על 2.1, כי אני מעדיף באס (אני אוהב את הקטע של הבאס) אני לא אדם שמחפש מצויין++, אני אספתק בטוב+ למשל, כך שאין טעם להציע למשל 2.0 ב1000 ש"ח בשביל איכות לא מהעולם הזה, כי אני לא חושב שאני מוכן לוותר על עוד 500 ש"ח מכיסי בשביל כך העליתי כמה תמונות מהחדר כדי שתהיה פרספקטיבה טוב יותר על החדר…
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת בעיקר וגם קצת ציוד גיימרי אחר רציתי שתציעו לי על מקלדת שתתאים לי במיוחד למשחק WARCRAFT 3 TFT כמו שכבר הזכרתי במשחק יש דיי הרבה HOT KEYS ודברים כאלה או אחרים מי שמחשק דיי הרבה זמן במשחק יודע שצריך מקלדת טובה אני מחפש מקלדת שתכלול כפתורי CUSTOM זמן תגובה מהיר ודברים כאלה או אחרים אין לי תקציב בינתיים אז תציעו ואם יש לכם ידע במשחק אז תגידו לי מה עוד אני צריך ומהווה ציוד חשוב בינתיים ראיתי את הTARANTULA שמאוד אהבתי אבל אי אפשר למצוא אותה כרגע למכירה כפי שראיתי כל הכבוד על הסיקור היפה שעשו לה ואת הZBOARD בקיצור תציעו לי מה יהיה לי הכי טוב למשחק אסטרטגיה זה תודה נ.ב סליחה על הניסוח
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היה לי צורב ככה איזה 4 שנים גם המהירות זהה לשנים אין לי בעיה שהצורב ההיה "איטי" אבל שלא ידפקו דיסקים המלצות חברות + דגמים תודה...
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לקנות מדפסת. ובנתוני המדפסת במקרה הזה, קנון LBP623cdw) אני רואה: רזולוציית הדפסה: עד 600*600 dpi איכות הדפסה: עד 1200*1200 dpi זה לא אמור להיות אותו דבר? תודה
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי סורק של dynotak וכמו שאתם יודעים אני לא יכול להשתמש בו! מי שיוכל לעזור לי ולשלוח לי לינק או קובץ אני מאוד יודה לו !!!!!! תודה.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש רמקול למחשב בתקציב של 250-300 ש"ח. קיבלתי המלצות על 4 דגמים. Logitech z323 Logitech x230 Altec lansing vs2621 creative inspire T3130 איזה מביניהם הוא הכי טוב בתקציב, או שיש בכלל משהו אחר שעדיף. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני המארזים האלה של compucase לפי מה שראיתי ההבדל היחיד הוא של21 יש ספק 300W AR-T ול19 יש 300W רגיל בלי אותיות נוספות... מה זה אומר? ואיזה עוד הבדלים יש?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מה דעתכם על http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=VM1000C&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=137 ? הוא מאד זול (יחסית) הוא נראה טוב, הוא מאובזר, על פי האתר הוא צריך לבוא עם 4 מאוררים, 1 בדלת אחד מאחורה ועוד 2 איפה שהוא השאלה שלי: האם הוא שווה את הכסף? והאם הוא בא עם ספק? אם כן, כמה וואט ? ואם למישהו יש ביקורות אני אשמח לראות (חישפשתי בגוגל אך הופנתי לחנויות)
-
- 11 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה - WIN98SE . כרטיס PCI של ה FW - מזוהה ועובד טוב. איך אני פותר את הבעיה? דריברים ? (חרשתי את האתר של סוני ולא מצאתי איזכור לדריבר אחד...)
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-