עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Real_Me,

השאלה הזו צצה מכיוון שהכונן הנוכחי יישאר במחשב הנוכחי ואלו בחדש שיגיע לא מותקן אחד. השאלה אם אפשר להסתדר בלעדיו ואם הוא לא נחוץ במיוחד במקרי חרום. למשל, לפני כמה חודשים הדיסק שלי נפל ושחזרתי את החומר עם תוכנית שהותקנה על תקליטונים. אז אולי אני עונה לשאלה של עצמי שלא לדבר שמחיר כונן בטל בשישים לעומת כל המחשב אבל מעניין אותי לדעת מה דעתכם.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by 6kwar,

אמרתי לי כנס לSECAURTY שמע ניכנסתי אבל אין דבר כזה ALLOW ..IP שמע היית שמח עם היית נותן לי את השם של כל כפתור שאתה לוחץ ותודה רבה לך

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  3. רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם במחשבים ניידים מבחינת ביצועים צריכת חשמל

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by amir77a,

יש משמעות לסוג הזכרון בפועל בין RDRAM ל-DDR. המהירות הרי היא 800 לעומת 266, זה בא לידי ביטוי בפועל?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  5. במחשב ? אני יודע שיש המון תוכנות לזה באינטרנט אבל ניסיתי את מה שראיתי וזה לא היצליח -- אוליי יש למישהוא משהוא שעובד? אגב זה אפשרי כי אני מצליח ליקלוט את הום סינמה דרך הלינוקס אצלי אבל באיכות ממש ממש ממש גרועה -אז אולי יש למישהוא תוכנה טובה ל WINDOWS T N X

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  6. Started by GodLike,

רציתי לדעת באילו אמצעים ניתן לנקות אבק מהמחשב ואני מתכוון ל " בפנוכו " ... כלומר לאבק שמצטבר על הכרטיסים השונים ועל לוח האם , ובמיוחד על המאווררים . האם יש כלים או ספריים מסויימים שבאמצועתם ניתן לנקות בלי לגרום נזק ?

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by Bah_gots_pIII_450,

עשקו את חבר שלי עם PIII800 128 SDRAM ולוח מסריח של אינטל עם שלושה חריצי PCI וללא AGP! אה, וגם כן עם ATI 8Mb עכשיו יש מאיצים PCI שיכולים איכשהו להריץ משחקים מודרניים?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by DEMON HUNTER,

בבקשה הנה לינק לכתבה על זה:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1827328,00.html

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  9. Started by oren99,

זה נראה לי מחיר מעולה: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=5GD31AAF52 או זה שיש לו ידית מהירות נפרדת http://ksp.co.il/?uin=16156&buy= או שזה שקצת יותר יקר: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=17032&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap למטרת טיסה בסימולטור X של ווינדוס יש למישהו המלצה מנסיון?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by tuka,

קניתי מארז חדש HEC CI-69U6 עכשיו, יש לי בעיה. במארז הקודם על הספק היו 2 חיבורים ואחד מהם היה למסך בשביל חשמל (זה בלי הפינים). בחדש יש לי רק אחד וההוא של המסך לא שם. איך אני אמור להפעיל את המסך?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by EyalRDT,

הגיימפד עצמו עובד מצויין אבל המקלט הפסיק להגיב והבנתי שהפתרון היחידי זה הלחמה שעוקפת פיוז ואני לא רוצה לגרום לנזק כלשהו למחשב אם הלחמתי בצורה לא נכונה(ולא הגיימפד כבר לא באחריות). איפה אפשר לקנות מקלט בלבד(אין לי בעיה להזמין מחו"ל אם יש צורך)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by hichcock,

אני מחפש מתקן, קטן, הכי פשוט שיש.... מה אני צריך בו? -4 כניסות USB. -1 כניסת אוזניות. -1 כניסת SVid לחיבור לטלוויזיה (4 פינים, הפשוט). צריך שכל זה יתחבר למחשב בחיבור USB יחיד... הקיימת מפצלת שכזו? לא משנה המחיר, פשוט הכי זול שיש שעונה על כל הדרישות הנ"ל.... ו...תודה מראש!!

13. Started by Frequency,

הי, אשמח להמלצה לרמקולים לסלון בעלות של כ300-400 ש"ח. בנוסף, אם אני מחבר את הטלוויזיה ל HTPC בחיבור HDMI ואני רוצה שדרך הרמקולים הנוספים יהיה אפשר לשמוע גם שידורים וגם את מה שה HTPC מנגן אז כל מה שאני צריך לעשות זה לחבר את הרמקולים לטלוויזיה? ואם אני מחבר ישירות ל HTPC, זה עלול ליצור בעיה בגלל שיש גם חיבור HDMI באותו זמן? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  14. Started by rosesr,

מישהו יכול להמליץ לי על זכרונות ומארז(+ספק)? תודה

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  15. מחשב לעריכת וידאו + usb and fire wire מקדימה. תודה.

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  16. Started by אוריפ,

השאלה בכותרת... מה יותר טוב?

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by sgendelm,

האל פסק שברשותי סיים את חייו והסוללות לא מחזיקות מעמד יותר ממספר שניות. אני מחפש אל פסק חדש (מכיוון שנראה לי שהחלפת סוללות זה פתרון לא ישים ואין לי מושג איך ואיפה עושים את זה). מישהו יכול להמליץ על דגם של אל פסק עם גל סינוס "טהור"? תודה

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  18. Started by shahar0592,

לא ידעתי איפה לפרסם אז פרסמתי פה.. אני צריך את המתאם הזה לחיבור הממיר של הוט למסך מחשב (מסך T2333) ושאתה קטנה אם אני מחבר שני חיבורים למסך (גם VGA וגם DVI) איך אני מחליף בניהם? תודה על העזה האתר הטוב בעולם!!!!! (במקרה ואין יש מצב מישהו ממליץ לי על כרטיס TV שגם ניתן להקליט איתו בלא יותר מ-300 ש"ח עדיף כמה שפחות)

19. אני צריך המלצה לעכבר בתקציב של 200-250 שקל(יש לי QCK) ואוזניות גם בערך 200-250 שקל. חשבתי על עכבר Logitech G400 שמשתלב טוב מאוד עם QCK ואוזניות חשבתי על Plantronics Gamecom 777, מה אתם חושבים על זה? יש משהו יותר משתלם בתקציב?

20. Started by poltergeits,

שלום אנשים אני מחפש מארז איכותי שיכול לבוא ללא ספק אבל רצוי שהוא יהיה אופציונלי לשניים או שלושה מאוררים 120' ויותר מהכל שיראה כמו מארז ולא כמו איזה רובוטריק\פאוורינגר חשוב שיהיה מאלומיניום ובעל אוורור יעיל המחיר יכול לנוע עד 750 ש"ח

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  21. Started by idodos,

האחת - HP officejet 4355 לינק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6148 השניה- Lexmark X5470 לינק: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6487 לא יודע למה של ה HP כזה יקר, ב-office depot מוכרים אותו באותו מחרי כמו את הלקסמרק (590 ש"ח). ככה שהם אותו מחיר מבחינתי.( גם נועה וגם אופיס דיפוט קרוב לי לבית). א. אז מה עדיפה מביניהם ? מבחינת איכות הדפסה וסריקה והפקס... מהטלפון לא אכפת לי בכלל ... או אולי יש עוד אופציה במחיר הזה (עד 600 ש"ח) שהיא גם מדפסת , סורק ופקס ? ב. מה אומר שה-HP היא "מדפסת טרמית" ? לקנות לה צבעים חדשים יעלה יותר מללקסמרק ? תודה.

22. Started by yonishema,

יש לי מקלדת אלחוטית של מיקוסופט ואני מחפש את הדריברים שלה ולא מוצא יש לכם במקרה קישור להורדה???

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Alexkmr,

עקב זה שאני צריך מקלדת עם רוסית, אני מעונין לרכוש מקלדת חדשה. חשבתי על המקלדת Genius SlimStar 310, היא נגד מיים שזה דיי פלוס גדול, היא קומפקטית, וגם שקטה לפי מה שהבנתי. מה חושבים?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by mistaarvim,

זה מהפרט שלי:מעבד: AMD ATHLON_64_3200-939-E6-Tray-VEN לוח אם: ASUS A8N-E הארד דיסק: Western Digital WD1600JS כרטיס מסך: Leadtek PX7800GT-TDH צורב DVD: LG LG-4167B ------------- 4525 ש"ח על זיכרון אני עדיין לא סגור כנראה 1024 של ADTA ---------------- 550 ש"ח אני רוצה ספק ומארז שיתאימו למפרט, התקציב דיי לחוץ איזה 600- 700 גגג שבגג.. אם אפשר להשיג משהו אפילו בפחות עדיף.. כי חשבתי אולי אפילו להשים Scythe NINJA PLUS ב290 ש"ח אבל כבר לא כ"כ נראה לי.. בגלל התקציב..

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by whodosntlikeomri,

שלום יש לי מחשב 2.6 Ghz northwood אם שני דיסקים אחד רגיל והשני SATA וכרטיס עריכה dv500 plus של Pinnacle לאחרונה קיבלתי כרטיס raid של promise sx6000 ו3 הארד דיסקים של 120GB כדי להכיל את הערכה החדשה שלי אני זקוק למארז וספק חדשים דרישות שאני יוכל להכניס את ה5 דיסקים (לא אכפת לי להכניס אותם גם ל5.25) ו 2 כוננים של 5.25 ובנוסף גם שני כרטיסי PCI ארוכים וספק שיוכל להחזיק את זה תודה רבה מראש אומרי שכחתי להוסיף אבל גם שהיה כמה שיותר זול למפרט הזה כי אני לא ממש יכול להוציא יותר מידי

• 1 תגובה
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.