ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן אני עומד לרכוש מעבד amd athlon xp 1600, ואני מתלבט בין איזה לוח לקנות. אני מתלבט בין שתי לוחות של ג'יגה בייט אחד ה - H והשני P. הבנתי שההבדל בהם הוא רק שב - H יש כרטיס רשת וב - P אין. לי זה ממש לא משנה עם יש או אין כרטיס רשת. עכשיו באתר שלהם ראיתי שיש גם הבדל גם ב AGP, ל H יש AGP X4 ול P יש AGP PRO. עכשיו גם ראיתי שיש עוד כמה שטויות אז מבחינת ביצועים איזה לוח הכי מומלץ בלי קשר למחיר או לכרטיס רשת??? תודה מראש אופיר
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות גיימפאד חוטי למחשב, ושני אלו הם כנראה הכי טובים שיש למחשב. איזה עדיף ולמה? (יש לי כפות ידיים די גדולות כך שאני מקווה שהם לפחות בגודל של השלט של הPS3 ואפילו קצת יותר גדולים) דרך אגב, לא מצאתי תשובה חד משמעית לגבי רטט בצ'יל סטרים, יש למישהו מושג אם יש? עוד משהו שדי גורם לי להעדיף את הצ'יל סטרים הוא שהוא דומה לXB360 גיימפאד ונאמר עליו שהוא מאוד נוח, הוא יותר זול ויש את המנגנון קירור הזה (למרות שאני בספק לגביו), אבל גם אם הוא יותר זול זה מוצר של לוג'יטק ולא סתם איזה זבל ג'נרי. אבל עדיין, הדבר הראשון החשוב הוא נוחות (אחרי הכל זה לא בדיוק אותו המבנה של הגיימפאד XB360), ככה שאשמח לשמוע דעות על הנוחות של שניהם. עריכה: חשוב לי גם דיוק ותגובה של הסטיקים האנלוגיים,…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ידית משחק XBOX 360 אם מתאם על חוטי .. הכול עבד סבבה ופתאום המתאם לא עובד כאילו שווק חיים תגידי כול היציאות דפוקות אבל לא ... למשהו כראה כזה דבר ???? או יודדע איך לפתור את זה ????
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת.. אני לא באמת יודע לבחור בין הMX518 לבין הRAZER המקביל לו. וגם מצאתי את העכבר הזה ואמרו לי שהוא טוב.. מה אתם חושבים? http://yalladeal.co.il/product.asp?Pid=133
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו קנה את העכבר הזה? כתוב שהוא ממציאון ושיש עליו שריטות מישהו יכול לומר לי כמה זה מורגש..? עריכה: קישור לעכבר http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6892
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים . רציתי לדעת מי יותר טוב משתי המדפסות ומי היא הכי כידאית . ויש לי עוד שאלה :- כמה עולה טוניר להדפסה בכל אחת מהן( שחור כמובן )? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה בארץ ניתן להשיג צמידים ומשטחים מרחיקי חשמל סטטי, כגון: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=188581&SRCCODE=WEBINKPLP&CMP=OTC-INKTOMI ו- http://www.matdepot.com/ProductDetails.cfm?&DID=1&Product_ID=2&CATID=2&objectgroup_id=2 ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השימושים הם ביתיים ולא משרדיים או מאסיביים מידיי. דרושה מדפסת שתשמש כמדפסת, מכונת צילום, וסורק. פקס לא בגדר חובה. המדפסת צריכה להיות אמינה ואיכותית מחברה טובה. התקציב הוא עד 1000 ש"ח אך כמובן שאם לא נחוץ כל התקציב לשימושים הללו אז עדיף לנצל כמה שפחות (אך אם צריך אפשר אף לחרוג במעט). תודה רבה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום חברים, כיום אני מחפש לרכוש מקלדת מכאנית עם Red Switch בגודל חצי. בארץ אני מתקשה למצוא מותג מוכר שעומד לדרישות שלי. מצאתי בKSP את המקלדת SpeedLink Ultor Illuminated שהוא בעל מקשים מכאנים אדומים אך מסוג Kaihua Kailh. מה דעתכם על המקדלת הזאת ועד כמה ההבדל גדול בין מקשים מכאנים מסוג Kaihua Kailh לבין Cherry MX? הסכום שכרגע אני מוכן להוציא זה 400 ש"ח קישור לSpeedLink Ultor בKSP לחץ כאן קישור למוצר באתר היצרן לחץ כאן קישור לביקורת באנגלית לחץ כאן תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי כמו שבמדפסת דיו יש אופציה לבדוק כמה דיו יש ברצוני לבדוק כמה הדפסות זמין בטונר מלא שקניתי למדפסת השאלה איך? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש עכבר חוטי הדומה לעכבר לוגיטק M305, מאפיינים חשובים: - משקל דומה - גלגלת עם קליקים - גלגלת עם כפתורים הצידה(ימינה\שמאלה, קדימה\אחורה) - גודל וצורה דומים תקציב עד 250 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש גויסטיק עם דגש ל d pad , היה לי מקודם Rumble pad 2 של לוג'יטק שהיה מעולה!, קניתי F510 והפאד שלו נורא , לא מדויק . אני משחק פיפא ופשוט הפאד מעאפן לאללה. יש המלצה לפאד מדוייק להפליא? לא משנה לי חוטי או אלחוטי.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תחליף ראוי שזול יותר מה Logitech G29. אישתי לא מרשה לי לקנות את ההגה כי הוא יקר מדי המלצות בבקשה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה HTPC לטלוויזיה בסלון. חשבתי על סט אלחוטי של עכבר + מקלדת לשליטה במערכת. בנוסף הציעו לי בפורום אלטרנטיבה של שלט למדיה סנטר, למשל שלט זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7664&perur=4 בנוגע לסט האלחוטי חשבתי על זה: Logitech דגם MK250: http://www.logitech.com/en-in/keyboards/keyboard-mice-combos/devices/5844 למישהוא יש נסיון עם השלט הנ"ל? הוא מדמה בדרך כל שהיא עכבר? ובגדול מה עדיף ל- HTPC? הערה: המערכת תהיה במרחק של 5 מטר מהשלט או הסט. התקציב שלי הוא עד 130 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מקלדת של 100-200 ש"ח, אבל מהייאוש אני מוכן לשלם יותר... חזרתי עכשיו מהחנות השכונתית, כל המקלדות שראיתי שם וניסיתי עד עכשיו זה זבל שצריך לשרוף. אני לא מבין את היצרנים האלו, כמה לקוחות עקומים\ננסים הם חושבים שיש להם? חזרתי עם מקלדת kb-8510 made in china שנראתה לי פחות או יותר נסבלת, ואני רוצה להגיד: אנשים! תתרחקו מהמקלדת הזאת!! ממבט ראשון היא נראת בסדר. אבל עכשיו אני מגלה כמה היא נוראה. היא מתפרקת תוך כדי כתיבה. הסינים המטומטמים האלו שמו 2 גומיות עגולות בקוטר של 5 מ"מ (לא מגזים) והדביקו אותם עם דבק של גן ילדים. כששמתי אותה על השולחן הגומיות האלו נפלו ועכשיו המקלדת גולשת על כל השולחן ללא מעצורים. האנטר לא עובד! הוא כל כך גדול שחייבים ללחוץ עליו בדיוק באמצע, אחרת המק…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב חברים אז אני צריך עזרה, איזה סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים אופטיים כדאי לקנות ? יש רק תנאי חשוב שהוא מעגן לטעינת העכבר ושלא יהיה יקר מידי, בתודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול אתכם המומחים....... קיבלתי גיימקיוב מארה"ב ורשום על האריזה שהוא עובד ב-120V. מה אני אמור לעשות? איזה סוג של שנאי אני אמור לקנות? אני יודע שצריך שנאי שמעביר ממתח של 110V ל-220V....אבל האם אמור להיות לו הספק ספציפי? האם ניתן לחבר שנאי שכזה למפצל שקע החשמל? תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שאחד זה לייזר והשני בלו טוט' אבל איזה יותר טוב?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מכשיר טלפון של SIEMENS מדגם ME45 שעובד ברשת אורנג' אני מעוניין לפרוץ אותו כך שאוכל להכניס לו כרטיס סים של סלקום ולהשתמש בו יש מישהו שעשה את זה ויכול לעזור לי? גם לינקים לאתרים שעוסקים בנושא יעזרו לי. תודה אוהד
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי יש הרבה שאלות תענו על מה שאתם יכולים אבא שלי משדרג את הסרבר במשרד אז נשאר לו מעבד חופשי אז אני כנראה אתן לו את הלוח שלי (intel d815epea2) ואקח לי אסוס tusl2-c כדאי שאני אוכל להריץ את המעבד במספר גבוהה יותר... קודם כל מה אתם אומרים? שווה או לוותר על ההחלפה הזאת? עכשיו אבא צריך גם זכרון למחשב הזה אז חשבתי שאולי אני אתן לו את הזיכרון שלי (kingston + unknown sdram total 512) ואקח לי קרוסאיר מגיע 150 ב2-2-2 כדאי שאני אוכל לעשות oc יותר גבוה. שווה להשקיע עוד 30 שקלים לעומת זיכרון רגיל כדי לקבל את הקרוסאיר? אבא גם צריך הרד דיסק אז הוא קונה סיגייט 40 מביא לי ואני אתן לו פוג'יטסו 10.... עכשיו פה נכנסת הבעיה שלי עם כל הסיפור אני צריך להעתיק את כל החומר על השרת כרגע as i…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, בוקר טוב... אני מחפש אחר ג'ויסטיק יחסית פשוט בטווח מחיר ...לא מוגזם בשביל ג'ויסטיק.....לא יודע ממש מה טווח המחירים. אני מחפש משהו שלא יהיה מסורבל מדי, גדול ומגושם מדי.. שיהיה קל אם אפשר, ו..איזה חברה מומלצת לג'ויסטיקים? אני לא מתכוון לבזבז יותר מ 200~שקל.. ראיתי את הLogitech Freedom 2.4 Cordless Joystick הג'ויסטיק האלחוטי של לוג'יטק, נראה ממש מתאים לצרכים שכתבתי, אין לו חוטים בכלל...הוא נראה ממש קטן (הבסיס), יש בו איזה 5כפתורים . . . והוא נראה טוב.. אבל הוא קצת חורג מהטווח אבל לא כלכך נורא.. האם הוא טוב? יש לכם אולי ביקורות על מספר ג'ויסטיקים ומה כדאי ? העובדה שהג'ויסטיק אלחוטי יוצרת בעיות כלשהם? אני לא רוצה להתקע באמצע שפתאום הוא לא מגיב וכאלה... תודה …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול איך המקלדת שמופיעה בכותרת הנ"ל? והאם יש למישהו אותה שיכול להמליץ לי עליה,או על מקלדת אחרת בתקציב הזה של 140 שקלים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם 3800X2 ו 7900GT אפשר להשיג משהו ב500 שקל שיחזיק את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-