ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
:spiny: מה כדאי יותר? האם שווה לשלם פי 1.5-2 בשביל LCD?!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצות למקלדת ועכבר אלחוטיים בסביבות 200-400 ש"ח לשימוש כללי במחשב (ולמשחקים אבל לא צריך משהו רציני) הדברים שחשובים לי זה שגם המקלדת וגם העכבר יעבדו טוב בטווח של 2-3 מטרים, יהיו חסכוניים בסוללות עד כמה שאפשר ושהעכבר יעבוד על כל משטח (שוב עד כמה שאפשר). אשמח לשמוע המלצות[br]פורסם בתאריך: 14.10.2009 בשעה 23:44:06 אגב קצת יוצא מהמחיר שרציתי אבל מישהו ניסה את Logitech Cordless Desktop Wave ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אני שוקל לשדרג את המחשב שלי בעזרת הרכיבים הבאים רציתי לדעת את דעתכם לוח אם-giga-byte ga-7vtx-h מעבד-athlon xp 1600 plus זיכרון-micron ddr 256mb pc-2100 הארד דיסק-seagate baracuda 40gb 7200 r.p.m מארז- aopen kf-45 300w כרטיס מסך-asus geforce3 ti200 deluxe או elsa geforce3 ti200 מסך-samsung 19" 955df אקבל הצעות ורעיונות בברכה בעיקר לגבי המסך והכרטיס מסך
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי אתמול את המקלדת והתקנתי את הדרייבר העדכני ביותר הבעיה: כשאני כותב בעברית פתאום המקלדת מתחילה לכתוב את הסימן ; בלי להפסיק כאילו הכפתור לחוץ ברציפות באנגלית זה עושה אותו דבר עבור הסימון ' בנוסף גם כשאני כותב הוא מכניס בין האותיות את הסימונים האלה (לדוגמא:כשאני רוצה לכתוב שלום יוצא לי: ש;ל;;;;ום) סינכרנתי שוב את המקלדת והמקלט וזה לא עוזר , המקלט קרוב למקלדת כלומר לא אמורה להיות תקשורת לקויה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת HP ישנה יחסית עם יצאת LPT עכשיו אני רוצה לחבר אותה למחשב הניד של אחותי אבל יש לה רק כניסת USB ואין LPT אז רציתי לדעת אם יש מתאם לזה ואם יש אפו אני יכול לקנות אחד כזה. ואם זה יעבוד לי. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבקש מאבא שלי שיקנה לי סט אלחוטי של לוג'יטק בארה"ב, מהסיבה הפשוטה שהם עולים שם פחות מחצי. האם יש דרך להוסיף אותיות עבריות למקלדת - כאלה שמגרדים ?? מדבקות שקופות ? אם כן מישהו יודע איפה אפשר להשיג כאלה ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הם נותנות חווית סראונד אמיתית ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2131 ? רק ב100 ש"ח פחות... חן
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני קונה סט אלחוטי , לדוגמא זה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9582 אני יכול לקנות עוד מתאם בנוסף , ולהשתמש במקלדת במחשב הנייח שלי בעכבר במחשב הנייד ? כלומר כל אחד מהם במחשב נפרד ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה סוג סוללות יש ללוג'יטק MX700? מה עושים אחרי הרבה פעמים שמטעינים את העכבר ואז הסוללות מאבדות מהכוח שלהם? יש משהו חילופי (GP)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי די וי די של pilot divx ואני רואה את הכתוביות הפוך למשל פצצה אז זה כך הצצפ ויתקשרתי לחברה ועם אמרו לי שאני צריך לעדכן ואני לא יודע מאיפה להוריד תודה לעוזרים הדגם divx 565 סליחה על השגיעות כתיב
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
לצערי הרב לא ניתן להגיב לביקורות כך שאני נאלץ לפתוח נושא בפורום. אני מתקשה מאוד להבין איך המבקר הצליח להעדיף את הHabu על-פני הDeathAdder. בעוד הHabu נוטה להיות לא מדויק בתנועות מהירות, מפגין תאוצה שלילית מרובה ולא חף מבעיות התקנה אשר מצוינות בכל ביקורת אחרת, דווקא כאן מהללים אותו כעכבר מוצלח, ועוד מוצלח מהDeathAdder. הDeathAdder הוא כיום העכבר המדויק ביותר בשוק, נקודה. בין אם זה הbenchmark של ESReality ובין אם זה חוסר היכולת של מכרים שלי מחו"ל לגרום לתאוצה שלילית או לעקיבה לא מדויקת בעכבר, אין עולה עליו. נכון, לHabu יש יותר DPI, אבל ממתי הDPI קובע עד כמה העכבר מדויק? מה שווה DPI גבוה אם הדיוק המתמשך הוא בעייתי עד מאוד? עוד לא נתקלתי בבן-אדם אחד, בטח שלא משתמש כבד אחד, שה…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שאני משתמש בו הרבה יחסית, האם מישהו יודע אם מגן קרינה באמת עוזר? פשוט קראתי קצת באינטרנט והדעות דיי חלוקות. אם כן האם למישהו יש המלצות על מגן קרינה טוב? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קצת קשה להחליף ציוד היקפי אחרי שהתרגלת אליו, ביחוד עכבר ומקלדת. הבעיה היא ש-Logitech Performance MX משתמש בקליקר (Microswitch) זול של חברת Omron מדגם D2FC-F-7N, הקליקר הזה, אחרי שימוש ממושך מתחיל לייצר לחיצות כפולות על כל לחיצה, דבר שיכול להוציא כל אדם שעובד על המחשב באופן יומיומי מדעתו. כבר החלפתי 2 עכברים כאלו במסגרת האחריות של Logitech והשלישי בחוסר מזל משווע החליט להתחיל לעשות את הבעיה חודש ויומיים אחרי תום האחריות המוארכת שהם נתנו לי. קשה לי להשקיע עכשיו עוד $100 בעכבר, שלפי הסטטיסטיקה בטוח יתפגר בשלב מוקדם כלשהו של חייו. אז אחרי ההקדמה הארוכה והמייגעת, אני מחפש עכבר למחשב, אלחוטי, שעובד על זכוכית, משהו בסגנון של ה-Performance MX. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לנו במשרד מדפסת טושיבה מדגם e-studio 355SE הבוקר הופיע אייקון מוזר ליד המגש הראשון (במסך כמובן) אני מצרף תמונה. מאז שהופיע האייקון, כל מי ששולח הדפסה צריך ללכת למדפסת ולבחור ידנית את המגש הבעיה שזה אמור להיות לצאת אוטומטית דרך המגש הראשון. בקיצור אני מנסה לפתור את הבעיה אבל יש לי הרגשה שהאייקון המוזר הזה הוא הגורם לבעיה. רק שאני לא יודע מה זה אומר. יש למישהו מושג? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באחת החנויות מרמת גן שלא אציין את שמה יש את המוצר הזה האם הוא מתאים לכל לוחות האם או רק ללוחות אם של SHUTTLE? שחכתי לתת כתובת לאתר המוצר: http://us.shuttle.com/specs_access.asp?pro_id=235
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת... MX518+steel pad qck שזה 320 ש"ח... או ששוה להשקיע על G5 ולהוסיף בהמשך את הפד הזה? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה! קניתי מארז של קומפיוקייס דגם 6C29 ויש לו חיבורי USB מקדימה, עכשיו הבעיה היא שאני לא בטוח אם אלה חיבורי USB 1 או 2 ועל הלוח אם יש לי 2 חיבורים אחד ל-USB 1 והשני ל-USB 2 איך אני יודע לאן אני מחבר אותם???? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מקלדת מכנית של Razer ומקש ה Home נדפק (כאשר לוחצים עליו הוא לא קופץ בחזרה ב 50% מהמקרים). האם לדעתכם אוכל לקבל על העניין מקלדת חדשה ? זה מקש די חשוב וזה די מעצבן
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטים 1700 ו 384 mb זיכרון והורדתי את הגירסה החדשה של 3dmark 2001 והפעלתי את הבדיקה ויצא לי ציון של 2200 ומשהו , וזה בלי FSSA זה נראה לכם הגיוני? ועוד דבר שברוב בסרטים בבדיקה היה לי ממוצא של 20 FPS זה הגיוני?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקבל גיבריש בהגדרות כרטיס המסך (ASUS 7700?) לאחר התקנת הדריבירים של NVIDEA גירסה 21.83. מה המלצתכם בנושא ? לחזור להגדרות/דריברים שמגיעים עם ה XP ל GTS 2 ? כמו כן המסך (HITACHI 19' 776ET) לא ניכנס לי למצב POWER SAVE לאחר הזמן המוגדר לו (הוא ממשיך להציג את שומר המסך) , אני לא יודע אם זה קשור (אני מתאר לעצמי שכן) אבל גם עם הדריברים של מיקרוספט הבעיה הזו היתה קימת. אנא עזרו (או לפחות צגידו שגם לכם זה קורא...כי צרת רבים חצי נחמה ). דרור.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! אני בשלבי הפטרות מכל הניירת בביתי, אז העברתי את רוב הדואר שלי לדוא"ל, סרקתי את רוב המסמכים הישנים ותייקתי הכל יפה בענן, הבעיה היא שיש דואר שעדיין מתעקש להגיע באופן מודפס. בבית יש לי סורק שולחני (אופקי) שהוא באיכות טובה, אבל לוקח זמן רב לבצע בו משהו שהוא יומיומי כזה - עד שהנורה מתחממת, מיקום הדף (יש דואר שהוא ארוך יותר מאורך הסורק), הסריקה עצמה, תוכנה מסורבלת עד שאני מוציא pdf נורמלי והעלאה ותיוק לG. Drive. אני מעוניין בסורק זול שיוכל לעשות את זה הרבה יותר מהר והרבה יותר פשוט - מכניס דף\דפים והוא סורק ונותן אופציה זריזה לתיוק. לא צריך איכות גבוהה - רק ברמה שאפשר יהיה לקרוא (ברור) את הטקסט, לא חובה אפילו שיהיה צבעוני. עדיף שיהיה קטן. ראיתי באינטרנט כמה סורקי מסמכים…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, ראיתי היום בעיתון באג שלט של SUNWAVE SMR-140 ב99 שקל http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7664&perur= עכשיו מבחינת פונקציות הוא נראה לי סבבה אני לא מחפש יותר (ויש גם את העכבר שזה פלוס בשבילי) המחיר ממש טוב אבל השאלה שלי היא האם התוכנות GHOST (וכל אלה שיודעות לשנות את הפקודות של המקשים) יעבדו איתו? כלומר אני מבחינתי מחפש שהוא יעבור טוב עם MPC-HC ו MEDIA PORTAL.. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום - אני מתבלט בין שני סטים של עכבר ומקלדת לקניה בארה"ב. הראשון - logitech cordless wave pro יחד עם העכבר mx1100. השני Wireless Desktop MK710. הנה הקישורים שלהם: http://www.logitech.com/en-roeu/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/4677 http://www.logitech.com/en-roeu/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/6541 יש למישהו דעה איזה מבין השניים עדיף? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-