ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
הספק הג'נרי הנוכחי שלי לא סוחב היתי צריך לנתק מאוררים ואת הרדיאטור ולעבור לקירור הישן,אז ככה אני צריך ספק חדש,יש המלצות? התקציב עד סביבות ה1000.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני גיימר בן 22 שעד היום שיחק עם עכבר ומקלדת ששווים 100 שקל - אני כן יודע שעכבר תורם במשחקים אבל אין לי מושג מה תורם מקלדת (בכל אופן שני אלה לא הפריעו לי להיות שחקן טוב ) אז אני קונה מחשב חדש (משהו איכותי, סוף סוף) והחלטתי על הדרך להתפנק גם במקלדת ועכבר חדשים אז ידע בנושא - אין לי אני מחפש מקלדת, עכבר ופאד אגב שידועים בשוק כטובים ואיכותיים לגיימרים ושהמחיר שלהם משתלם. משתלם- שכן יתנו לי הרגשה טובה יותר אבל מצד שני, לא לבזבז יותר מדיי כסף, כי בכל זאת כמו שאמרתי, אני משחק בסדר גמור עם ציוד מלפני כמה שנים שאז עלה לי 100 שקל עריכה - שכחתי גם אוזניות אני צריך
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הציעו לנו לעבודה את הפקס המשולב הזה. http://www.kyoceramita.eu/index/products/product/fs1028mfp.html יש למעלה מ4000 דף בחודש 80% שימושי פקס 20% סורק מחיר לפי דף 8 אג' לדף. איך המכשיר? אמין? לא תוקע דפים? עובד כמו שצריך ברשת?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה פילטרי 2D יותר איכותיים, של CREATIVE או HERCULES (בכרטיסי מסך)? (או שווים) בכלל, איך הכרטיסים של קריאטיב
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להציג מצגת ושתהיה לי יכולת לכתוב למצגת תוך כדי הצגה חשבתי לקנות משהו כזה: https://tinyurl.com/y9ytffsw האם זה מתאים? ואם כן האם זה הגודל הדרוש לכתיבה ברורה עם שירטוטים פשוטים? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הם נותנות חווית סראונד אמיתית ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סתם שאלה מפגרת ;D למה לא סידרו אותם לפי סדר ה א"ב ? עכשיו כשאתם חושבים על זה זה אולי נראה לכם לא נוח אבל אם הייתם נולדים לזה זה היה מאוד מקל על הכתיבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני חודשיים קניתי G400 של לוג'יטק ואיתו פד זול ב20 שקל, כמו שהבטיחו לי בחנות הוא נהרס תוך חודשיים (במרכז שלו העכבר כבר לא זז חלק, כאילו שהמשטח מחוספס מידי) ואני עכשיו רוצה לקנות לו פד איכותי שיחזיק המון זמן. אני אשמח לקבל המלצות עד 150 שקל. בנוסף בקשר לבעיה שיש לי: אני משחק SC2 וגולל את המסך ע"י לחיצה על הגלגלת. הקטע המוזר הוא שפעם בכמה זמן קורה שלחיצה על הגלגלת מקפיצה לי את המסך כאילו גללתי למקום ממש רחוק, למרות שלא עשיתי את זה. למישהו יש מושג מה גורם לזה?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אחרי הרבה זמן שרציתי להקליט משחקי גיימפלי נתקלתי בכרטיס הזה ורכשתי אחד רק אחרי שרכשתי שמתי לב שכתוב שהוא לא תומך ברזולוציה של המסך שלי 1920x1200 אלא רק ב 1080 אני אנסה לבטל את ההזמנה אבל רציתי לדעת עם למישהו יש ניסיון איתו ... והאם אני עדיין יוכל להקליט איתו עם אני יוריד רזולוציה למשחקים לדוגמא ... לא מצאתי כל כך מידע על הדבר אז אשמח לעזרתכם או דעתכם ... תודה גיא
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי mx518 שהפסקתי להשתמש בו אחרי שהוא גרם לי כאבים כרוניים בשורש כף הייד ,וחזרתי ללוגיטק פיילוט (כן ,כן זה עם הגולה ) הענתיקה . תוך זמן קצר הכאבים חלפו ולא חזרו . אני מייחס זאת לעובדה הפשוטה שהפיילוט הרבה יותר נמוך ,קומפקטי ויותר ארגונומי לבעלי ידיים קטנות מהממוצע. ניסיתי להשתמש ב-mx518 בשילוב עם כרית מיוחדת , אולם לא הצלחתי להתרגל לכך וחזרתי שוב לפיילוט . אני מחפש מאז ,עכבר לייזר חוטי לגיימרים שיהיה נמוך ונוח גם לבעלי ידיים קטנות מהממוצע. האם g9 הוא הפתרון או שיש משהו עדיף? [br]פורסם בתאריך: 15.08.2007 בשעה 00:04:26 ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום - אני מתבלט בין שני סטים של עכבר ומקלדת לקניה בארה"ב. הראשון - logitech cordless wave pro יחד עם העכבר mx1100. השני Wireless Desktop MK710. הנה הקישורים שלהם: http://www.logitech.com/en-roeu/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/4677 http://www.logitech.com/en-roeu/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/6541 יש למישהו דעה איזה מבין השניים עדיף? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ATHLON XP 1600+ DDR 256MB 266MHz transecond GA-7VTXH+ 40GB 7200RPM IDE maxstor dxl VIRGO P-3 300WATT CD-S520(asus 52) FLOPPY 1.44 Pilot Wheel Mouse Optical KB-16 PINE ROCKWELL 56K ATP3 leadteak gf3 ti 200 זה יוצא 4671¤ יש מה לשפר??
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאחר וה1.6A אזל, אפשר גם AMD יש בפנדה את הבנדלים האלו: EPOX 8K3A+ AMD XP 1900 + FAN CORSAIR 256MB DDR 3000 או AMD XP 1900 MSI KT3 ULTRA ARU CORSAIR XMS256 MB 3000DDR או MSI KT3-ARU AMD XP 1800 MUSHKIN 256MB DDR 3000 תוסיפו לשניהם עוד סטיק של זכרון, ומארז של אנרמקס, והארד 40GB 7200, והיטסינק טוב איזה מהבנדלים האלו יעשה לי O\C הכי טוב?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי על ה Iiyama Vision Master 451 Pro. האם הוא באמת הכי טוב ? יש לי תקציב של עד 3500שח. ואני רוצה רק CRT ולא LCD. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני גולש במקום עבודה שלי ויש לי בעיה קטנה עם אבטחת מידע (הם יותר גרועים מ...) והבעיה הזאת צצה במיוחד שאני מתחיל לבצע Downloads. יש למישהו רעיון/תוכנה שמסתירה את ה Netbios Name ???
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש אוזניות רגילות לשמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים שהיו בערך ברמה של אוזניות לפלאפון ממוצאות (כמו של האייפון לדוגמא) ומחפש עכבר לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית בסיסית. עירכה: עכשיו קראתי וגילתי שזה לא הפורום לבקש אוזנייות אז תתעלמו מהבקשה של האוזנייות ותתחיסו לעכבר.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאיפה הכי זול ואמין לקנות את ה - Filco הבאה http://www.diatec.co.jp/en/det.php?prod_c=763
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני צריך המלצה למארז+ספק כוח שיחזיק את המפרט הבא 2.4HT P 256*4 160 הארד 2 כוננים צורב+כונן דיוידי וכרטיס מסך בסביבות ה1000-1200 שקל אני לא יודע איזה דגם.. חשבתי על המארז הזה... http://hwzone.co.il/reviews/SunbeamTransformer אבל אני לא יודע איזה ספק כדאי לקחת התקציב כמה שפחות יותר טוב כלומר במארז אני מוכן עד 400 שקל ובספק כמה שפחות
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שניהם 24*10*40. אלו שתי האופציות בלבד, וזה סופי (אל תנסו לשכנע לגבי פלקסטור,יאמהה, ליט-און וכו'...). המחירים (KSP, ואני קונה כי אצלם זה הכי זול. נקודה.): RICOH : 530 nis SONY : 455 nis לי יש ריקו אני מבסוט ממנו, השאלה אם זה שווה 80 ש"ח נוספים על סוני. ואגב, לצורב של סוני יש את הטכנולוגיה למניעת בעיות בצריבה (כי אם לא נלך על הריקו..) ? אז מה דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כבל צריך לחבר ליציאה הדיגיטלית של ה- AUDIGY? כבל LINE-IN רגיל? (בננה לשחור אדום...)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר אופטי לא אלחוטי!! תקציב עד 300 שקל אני מעדיף שהיהי אפילו עד 200 אני אפשר להגיד חצי גיימר תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל ברצינות לקנות אותו, אבל הצורה היחודית מדאיגה אותי, אם למישהו יש אחד, יש מצב שאני אוכל לנסות אותו כדי לראות אם הוא נוח בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש זרוע למסך שתהיה מחוברת לשולחן ושתהיה מספיק גבוהה כדי שהמסך יהיה בגובה העיניים שלי כשאני עומד, כלומר שהגובה המקסימלי שלה הוא כ86 ס"מ (זה גובה העיניים שלי יחסית לשולחן). משהו בסגנון הזה רק שהעמוד יהיה יותר גבוה או שהזרוע תוכל לזוז גם למעלה ולמטה ולא רק לצדדים: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19116 זה בשביל שאוכל להשתמש במחשב בעמידה וגם בישיבה. האם מישהו מכיר מקום שאפשר לקנות שם כזה דבר? אולי משהו כמו בלינק רק עם עמוד יותר גבוה? אני מעדיף שזה יהיה כמו שיותר זול ויכולה גם להיות חוליה אחת לזרוע.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מהיכן ניתן לקנות את המארז שמופיע בעמוד החדשות תחת הכותרת מארז ה Dragon בגרסה חדשה ומשופרת
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי לפרסם את השאלה, הפורום הזה גם כן קרס והכל נמחק, בקיצור האם יותר טוב או פחות טוב מ RAT7 כי העכבר טוב ויש לי אותו הבעייה זה המחליקים מתו וכשאני מנסה להזיז מאוד לאט זה לא מדוייק וכאילו זה לא קולט את זה כמו שאני צריך שיקלוט. ב DPI 1000, אז אני צריך עכבר שיהיה כמו או אפילו יותר טוב בסיגנון.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-