ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
:spiny: מה כדאי יותר? האם שווה לשלם פי 1.5-2 בשביל LCD?!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אני שוקל לשדרג את המחשב שלי בעזרת הרכיבים הבאים רציתי לדעת את דעתכם לוח אם-giga-byte ga-7vtx-h מעבד-athlon xp 1600 plus זיכרון-micron ddr 256mb pc-2100 הארד דיסק-seagate baracuda 40gb 7200 r.p.m מארז- aopen kf-45 300w כרטיס מסך-asus geforce3 ti200 deluxe או elsa geforce3 ti200 מסך-samsung 19" 955df אקבל הצעות ורעיונות בברכה בעיקר לגבי המסך והכרטיס מסך
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות עכבר חדש לגיימינג ואני צריך את המלצתכם . ואני רוצה בו את הדברים הבאים: 1.אלחוטי (חובה!) 2. לייזר 3. עד 400 שקל אפשר גם לחרוג ל450 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש משטח לעכבר גיימיג, איך לבחור? מה חשוב שיהיה במשטח?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקבל גיבריש בהגדרות כרטיס המסך (ASUS 7700?) לאחר התקנת הדריבירים של NVIDEA גירסה 21.83. מה המלצתכם בנושא ? לחזור להגדרות/דריברים שמגיעים עם ה XP ל GTS 2 ? כמו כן המסך (HITACHI 19' 776ET) לא ניכנס לי למצב POWER SAVE לאחר הזמן המוגדר לו (הוא ממשיך להציג את שומר המסך) , אני לא יודע אם זה קשור (אני מתאר לעצמי שכן) אבל גם עם הדריברים של מיקרוספט הבעיה הזו היתה קימת. אנא עזרו (או לפחות צגידו שגם לכם זה קורא...כי צרת רבים חצי נחמה ). דרור.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הוא בכללי? טוב? מאורר היטב? יש נפח גדול? אם לא אפשר המלצה למארז אחר במחיר תואם (לא פחות)?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לבדוק את הכרטיס המסך שלי לפני שאני יחליף אותו לאחד טוב יותר בקרוב ( gf2 mx 400 ל gf4 ti 4400) אז הורדתי את התוכנה ועשיתי בדיקה וקיבלתי 4721 האם זוהי תוצאה טובה ואני יוכל לשחק במשחקים ברצולוציה גבוהה ושהמשחק לא יתחיל להיעצר ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני מתכוון לרכוש מדפסת (משולבת) חדשה הביתה, לאחר סיקור די רחב בזאפ, הגעתי למסקנה, שאלו שלושת המדפסות שעונות על דרישותי: 1. HP OfficeJet 5510 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=22455 2. HP PSC2410 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=19743 3. Lexmark X6170 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=22170 טווח המחירים שהקצבתי לעצמי הוא עד 1400 ש"ח. אשמח אם תעזרו לי לבחור את המדפסת הטובה מבינהם (במיוחד כאלו עם בעלי נסיון) ובנוסף לזאת, אם יש עוד מדפסת משולבת (חובה פקס עצמאי) בטווח המחירים שלי, אשמח אם תידעו אותי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת נוחה לשימוש שקל ללחוץ על המקשים ושהמקשים לא יהרסו.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לצערי הרב לא ניתן להגיב לביקורות כך שאני נאלץ לפתוח נושא בפורום. אני מתקשה מאוד להבין איך המבקר הצליח להעדיף את הHabu על-פני הDeathAdder. בעוד הHabu נוטה להיות לא מדויק בתנועות מהירות, מפגין תאוצה שלילית מרובה ולא חף מבעיות התקנה אשר מצוינות בכל ביקורת אחרת, דווקא כאן מהללים אותו כעכבר מוצלח, ועוד מוצלח מהDeathAdder. הDeathAdder הוא כיום העכבר המדויק ביותר בשוק, נקודה. בין אם זה הbenchmark של ESReality ובין אם זה חוסר היכולת של מכרים שלי מחו"ל לגרום לתאוצה שלילית או לעקיבה לא מדויקת בעכבר, אין עולה עליו. נכון, לHabu יש יותר DPI, אבל ממתי הDPI קובע עד כמה העכבר מדויק? מה שווה DPI גבוה אם הדיוק המתמשך הוא בעייתי עד מאוד? עוד לא נתקלתי בבן-אדם אחד, בטח שלא משתמש כבד אחד, שה…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להחליף את המדפסת HP שלי, למדפסת ALL IN ONE, אלחוטית שכוללת פקס וסורק. קודם כל, איך המדפסות האלחוטיות? שוות משהו?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה לדעתכם בטוח ומה לא לחבר או לנתק ממחשב בזמן שהוא עובד: כרטיסי PCI הארד דיסקים - הייתי מחבר ומנתק כשהייתה לי מגירה בשביל זה במחשב, אבל אפשר גם בלי? כונני דיסקטים - חיברתי כמה פעמים ולא נראה לי שיש עם זה בעייה או שכן? כוננים אופטיים SCSI SATA מאווררים - כולנו כבר חיברנו וניתקנו אלף פעם, אבל אני חושב שיש כאלה שאומרים שזה רע. ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה פילטרי 2D יותר איכותיים, של CREATIVE או HERCULES (בכרטיסי מסך)? (או שווים) בכלל, איך הכרטיסים של קריאטיב
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם איזה כונן DVD אני יוכל לצרוב מדיסק לדיסק במהירות 24? ואותה שאלה גם לגבי איזה CD-ROM?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתכנן לקנות אוזניות עם מיקרופון והתקציב לא סגור כרגע, אבל אני מחפש מוצר איכותי. אם אתם ממש מתעקשים אז התקציב נע בין 300 ל-1,000 ש"ח. ראיתי שיש אוזניות שמתחברות בחיבור USB ויש כאלה שמתחברות בחיבור עגול (3.5 ?) הישן. 1. מה ההבדלים ? 2. יתרונות חסרונות לכל אחד מהם ? 3. האם בשימוש באוזניות עם החיבור העגול זה אומר שבכל פעם אצטרך לנתק אותם על מנת לחבר רמקולים או שאפשר לחבר רמקולים במקביל ? קראתי את הביקורת על ה-HyperX Cloud Alpha. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, החלטתי שהגיע הזמן להתקדם עם הטכנולוגיה ולקנות סורק. באיזה דברים כדאי לי להתחשב בבחירת הסורק שאני אקנה (מחיר, באנדל, איכות סריקה (?), מה עוד - תגידו לי אתם) ? ועל איזה סורק אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מדפסת DeskJet D2563 HP ויש לי בעיה. התקנתי את הדרייברים ואת התוכנה של HP. המדפסת מוגדרת וגם התוכנה של HP כותבת שהכל בסדר, אבל שאני מנסה להדפיס, לא משנה אם זה תמונה מהאינטרנט, מסך אופיס או כל דבר אחר, המדפסת רק לוקחת דף ולא מדפיסה. גם ה TEST שזה מדפיס שמגדירים את המדפסת לא הודפס. הדבר היחיד שהודפס זה דף alignment אחרי שהכנסתי את הראשי דיו. חשבתי שהמדפסת תקולה ולכן החלפתי אותה בחדשה אבל עדיין זה לא עובד! מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מהיכן ניתן לקנות את המארז שמופיע בעמוד החדשות תחת הכותרת מארז ה Dragon בגרסה חדשה ומשופרת
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! רכשתי רמקולים של קריאטיב דגם: a220 חיברתי את הרמקולים למחשב הנורת ביקורת עובדת וברגע שמגבירים את הווליום ישנו צליל חזק מהסאב והרמקולים ואין שמע מה הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש תוכנה לראות טלווזיה ל כרטיס מסך Voodo 3500 AGP התוכנה נקראת וירטואל ראלטי אני עובד מערכת הפעלה XP הצילו הצילו הצילו
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קצת קשה להחליף ציוד היקפי אחרי שהתרגלת אליו, ביחוד עכבר ומקלדת. הבעיה היא ש-Logitech Performance MX משתמש בקליקר (Microswitch) זול של חברת Omron מדגם D2FC-F-7N, הקליקר הזה, אחרי שימוש ממושך מתחיל לייצר לחיצות כפולות על כל לחיצה, דבר שיכול להוציא כל אדם שעובד על המחשב באופן יומיומי מדעתו. כבר החלפתי 2 עכברים כאלו במסגרת האחריות של Logitech והשלישי בחוסר מזל משווע החליט להתחיל לעשות את הבעיה חודש ויומיים אחרי תום האחריות המוארכת שהם נתנו לי. קשה לי להשקיע עכשיו עוד $100 בעכבר, שלפי הסטטיסטיקה בטוח יתפגר בשלב מוקדם כלשהו של חייו. אז אחרי ההקדמה הארוכה והמייגעת, אני מחפש עכבר למחשב, אלחוטי, שעובד על זכוכית, משהו בסגנון של ה-Performance MX. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך יודעים אם לוח אם עבר עדכון BIOS לצורך עבודה עם athlon xp ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לנסות טראקבול בסביבות 100-200 ש"ח עכשייו מצאתי שני סוגים על טווח המחירים הזה http://www.zap.co.il/clientcard.aspx?siteid=29 או זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=347258 מה יותר כדאי לי לקחת?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז אני מחפש לקנות אוזניות גיימינג ואני מעריץ די גדול של SS למען האמת , ראיתי היום שהם זמינות באייבורי אז חשבתי ללכת על זה , מצד שני הבנתי שיש להן בעיה רצינית עם המיקרופון , מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל מה ששמעתי זה שהוא מאוד זול.. מישהו יודע אם הוא שווה משהו??? כי האינטרנט הרגיל שלהם גם היה זול, אבל הוא בכלל לא זז!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-