ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
עם יש חנות שמוכרת באזור הVALLEY ב LA מוצרים של steelseries אתם יכולים להביא לי תשם שלה ואת האתר שלה? והאם ישלה SteelSeries Siberia V2 Red SteelSeries sound card 7.1 למה פשוט דודה שלי גרה שם והיא מגיעה לראש השנה אז אני יבקש ממנה שתקנה לי ואני יחזיר לה תודה. מי שלא יודע על מה אני מדבר (ואני קונה את זה מחול כי המחירים בארץ מוגזמים) http://tms.co.il/product/6370 http://tms.co.il/product/6378
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שיהיה איכותי ולא יקר... עד 200 שקל..
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם (שוב!). הפעם בקשתי היא המלצה על ספק. אני עדיין מתלבט בין ה 6800U לבין הXT-PE אבל אם אני אקנה את הראשון אני כנראה אזדקק לספק חדש. יש לי כרגע 3 כוננים אופטיים (אחד בUSB), שני הרדיסקים (100 ו-120) ו, כמו שאמרתי, Geforce 6800U. איזה ספק לקנות (בארה"ב)? שאלה נוספת: האם זה מסובך להתקין ספק?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת חסכונית בדיו, בתקציב עד 600 ש"ח. לסטודנט שמדפיס הרבה. שתהיה חסכונית בעלות דיו חדש. חשובה מהירות גבוהה בהדפסה. תודה מראש. .swg
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בקשת המלצה לרמקולים 5.1 תקציב מקסימום 1300 שימוש: מוזיקה,סרטים וכדומה אני רוצה לחבר אותם למחשב בעיקר, חשוב לי מאוד שתהיה אפשרות לחבר למחשב בעזרת כבל אופטי כדי שישמעו באיכות טובה דולבי דיגיטל חשוב מאוד עוצמה חזקה ובס חזק כמובן מה שאפשר בתקציב זה תודה רבה עריכה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765786 אלה רמקולים טובים? המחיק שלהם בסדר הם חזקים ואפשר לחבר אותם למחשב בכבל אופטיקל. וגם יש להם עוד חיבורים לטלויזיה או לפלאפון שזה תמיד טוב. לוח אם שברשותי: GA-EP41-UD3L - http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3454#sp</blockquote> תודה רבה לכל מי שעוזר לי
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להזיז את הגלגלת ימינה ושמאלה, רציתי לנצל את זה ככפתור דיבור, כל פעם שאני מזיז את זה שמאלה אני יכול לדבר, אבל המקש הזה אקטיבי רק בדפי אינטרנט ואני לא יכול להגדיר אותו בתוכנות או במשחקים, למה? ויש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
לכל בעלי ה-MX1000(העכבר המהולל): כל פעם שאני מפסיק לעבוד איתו אז אני שם אותו על OFF(רק הפסקות ארוכות של 2\1 שעה+) ושאני חוזר ומדליק אותו שוב(מצב ON) אז הוא מהבהב עם נורה אדומה(של הבטריה, למרות שיש בטריה מלאה) ורק אחרי איזה דקה+- הוא חוזר לעבוד ולהראות שלושה פסים ירוקים. איך מקצרים את זמן ההמתנה של הנורה האדומה או לחילופין איך מפסיקים את כל זה בכלל? תודה מראש. .swg
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
האם ספק כוח של המחשב יכול להשפיע מבחינה משמעותית בביצועים של המחשב? כרגע יש לי ספק של RAIDMAX 420W שקיבלתי עם המארז
-
- 14 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת לעבודה עם מחשב פנטיום 2 ישן. הציעו לי מדפסת יד שניה HP660 אבל אני קצת חושש ממדפסת משומשת. ראיתי שניתן לקנות מדפסת חדשה ב-170 ש"ח אבל כנראה שהיא רק עם חיבוריות USB. איך ניתן לחבר אותה למחשב הישן? הבנתי שיש כבל חיבור ממחשב USB למדפסת פרללית אבל לא להיפך וכנראה צריך איזה כרטיס שייקר מאד את העסק. האמנם?
-
- 11 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
מעונין להשקיע בספק ומארז כ 600 שקל איזה קומבינציה אתם ממליצים
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני צריך הדרכה בגדול רק לגבי חיבור והפעלת הפקס, חיבור הטלפון. והאם הפקס קשור לדרייבר ? תודה לכולם!!!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי עכשיו באינטרנט מגוון רחב של דגמים של HP, BROTHER וגם EPSON משולבות צבע הזרקת דיו טרמית, כלל המדפסות מכילות את הפונקציות שאני רוצה מהמדפסת, עד עכשיו היה לי HP OFFICEJET 6313 שלא הייתה מוצלחת במיוחד, הייתי מעוניין להלחיפה בפירמה אחרת מוצלחת יותר, אני מתלבט במגוון דגמים של חברת BROTHER ואשמח לקבל חוות דעת עניינית ומקצועית לגבי איכות המוצר.תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הדגם W850i ביחס לפלאפונים אחרים כגון Nokia 6280 או Nokia N73
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום החלטתי סוף סוף בפעם הראשונה להשקיע בעכבר גיימינג, ולאור זה אני רוצה לקנות משהו באמת טוב כדי להרגיש את ההבדל. כרגע יש לי Logitech Mediaplay מאד חשוב לי שהעכבר יהיה אלחוטי ולייזר ראיתי והתלהבתי מה Razer Mamba , מה דעתכם עליו? יש ב KSP אותו ב 600 ואת הדגם עם ה12 כפתורים ב700 (אני לא צריך את הכפתורים) האם יש דרך לנצל את ההקלות החדשות ביבוא מוצרי חשמל כדי לקנות את העכבר במחיר שפוי? אם יש אז איך? איזה מקלדת כדאי להתאים לו? מחכה לתשובה...
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
שלום! יש לי מדפסת Canon Pixma MP150 (מדפסת משולבת סורק ומכונת צילום). מבחינת ההדפסה והצילום אין לי שום בעיה, היא עושה הכל כמו שצריך. אך מבחינת הסריקה היא עושה די הרבה בעיות. המדפסת כמעט אף פעם לא מצליחה לסיים סריקה ובזמן הסריקה היא נותנת שגיעה: cannot communicate with scanner. Scanner may be turned off, a cable may be disconnected. Please check the status and try again. Scanner driver will be closed. Code: 155,0,0 לאחר שגיעה זו המדפסת פשוט נתקעת. המדפסת כבר היתה במעבדה והיא תקינה. החלפתי גם כבל USB וגם ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים שלה. ועדיין יש את אותה הבעיה. אשמח אם מישהו ממכם יוכל לעזור לי בפתרון בעיה זו. נ.ב. 1. התכנה שבא אני סורק היא MP Navigator 2. ניסיתי ל…
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום ברשותי מדפסת Brother MFC-J220 אין אפשרות להדפיס בשחור לבן עקב תקלה ולכן הייתי מעוניין להגדיר שכל השחור יצא בכחול ככה (כחול ככה מודפס מצויין) האם הדבר אפשרי? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע בתהליכי בחירת מארז ואני די שוקל את המארז הנ"ל - 3R System AUDI XP black - איך הוא נראה לכם באופן כללי? ואיך בהשוואה ל Compucase CI 6A19 black ? בכל מקרה אני אוסיף את אותו ספק ל 3R, כך שהנושא הזה ירד מהפרק - כנ"ל הבדלי העלויות ביניהם, כלומר השוואה בין איכויות המארזים בלבד את ה 3R אפשר לראות יותר בפירוט פה - http://www.3rsystem.co.kr/english/product/case/audixp.asp# ושאלה למי שיש לו את המארז הזה (אין הרבה סיכוי אבל שיהיה) - הפאנל החיצוני (אפור) ניתן לניתוק משאר המארז ? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שהעכבר הנוכחי שלי מראה סימני התפגרות לאחר יותר מדי נפילות (עכבר ישן של A4Tech) אני מחפש עכבר דומה. מיכוון שהשימוש בעכבר הוא בעיקר לעבודה שוטפת, אין לי דרישות של דיוק גבוה וכו' במו לעכברי משחקים. מה שאני צריך הוא: קריטי מבחינתי: 1. עכבר עם לפחות 2 כפתורים נוספים (חוץ מה 4 כפתורים+גלגלת הסטנדרטים) הניתנים לתיכנות. כרגע, בעכבר הישן של A4Tech ישנם שני כפתורים ליד הגלגלת אשר ניתן לתכנת אותם בעזרת התוכנה המצורפת לעכבר. 2. גדול יחסית, כף היד שלי גדולה למדי. רצוי: 3. אורך חיים מכובד, עכבר קשוח שישרוד לי מספר שנים 4. רצויה יכולת לעבוד על משטח בד (המיטה שלי במקרה זה...) 5. אלחוטי או חוטי. לא משנה לי בנוסף, אשמח לקבל המלצה לחנות בה אוכל לנסות את העכבר לפני קנייתו מיכוון שבכל המ…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש בזמן הקרוב מצלמת וידאו דיגיטלית (כנראה של Sony). המצלמה באה עם אפשורת לחיבור ש-Sony מכנה iLink שהוא בעצם חיבור IEEE1394 - Firewire. אני מעוניין לחבר את המצלמה למחשב בכדי להעתיק סרטים שאצלם למחשב כדי לצרוב אותם על CD. במחשב הקיים שלי אין לי חיבור Firewire. אני מתכוון לרכוש פנל קדמי למחשב שמכיל - 2 יציאות USB2, חיבור אינפרא אדום וכמובן כניסת Firewire. האם פנל זה יספיק לחיבור המצלמה וביצוע העברת החומר למחשב או שאני חייב לרכוש כרטיס לכידת וידאו (כגון הכרטיסים של Pinaccle). מה בעצם התפקיד של כרטיס לכידת/עריכת וידאו? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי סורק HP SCNAJET 3300C והבעיה היא שאני לא יודע מה המתאם של המתח שלו יש לי כמה ואני לא יודע מה שייך לו.. מישהו יכול להשיג לי מפרט של הסורק לבדוק כמה מטח צריך לתת לו? זה חיבור כזה של DC או איך שקורים לזה העגול אז למי שיש כזה סורק שייכתוב פשוט מה כתוב לו על החיבור חשמל או למי שיודע מאיפה להשיג את המפרט.. תודה ;D
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות טובות למחשב ,בקרוב אני מזמין אחד חדש אז חשבתי גם לקנות אוזניות על הדרך שישומשו בעיקר לגיימינג ומוזיקה .
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מישתמש ב-Razer Copperhead, אך הוא לא נוח לי וגם לא ממש אהבתי את הביצועים שלו. העם יש עכבר שיכול להתאים לי יותר מימנו, שיתן ביצועים טובים ובאותו הזמן גם נוחות לשימוש ממושך. ד"א אני שמאלי. זה שיש לי תקציב של 500 ש"ח זה לא אומר לנצל את כולו, אלה לתת את התמורה הטובה ביותר עבור הכסף.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מארז לא חייב עם מאווררים וכדומה מצידי שיהיה פשוט(אבל עדיין יפה).. אני רוצה חלון שקוף אבל לא חלון מצועצע חלון שקוף נטו.. עד 400 שקל בערך בלי ספק
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב בעוד מספר שבועות, ותהיתי האם הספק הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4692 יחזיק מערכת של E6600 X1900XT DDR2 667MHZ 2048MB Dual Channel Maxtor 300GB 16MB Buffer DiamondMax SATA II LG GSA-H10A אשמח אם תמליצו לי על אל-פסק שיתאים למערכת הנ"ל. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-