עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מישהו יודע מה שם החברה הסינית הזו שמוכרת מחשבים בכל העולם במחירים הזולים ב-40% מכל חברה אחרת,אשר מגיעה לישראל ומחירי ההשקה שלה יהיו מחשבים הזולים ב-50% מכל מקום אחר? :s05:

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  2. Started by shimon23,

שלום למישהו כאן יש athlon xp? באיזה טמפ' המעבד נמצא? איזה לוח יש לכם עם ה athlon xp?

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  3. Started by Boomer,

מישהו שיש לו Athlon XP יכול להגיד לי מה בערך החום של המעבד שלו כשהו מדליק את המחשב? שלי זה קצת יותר מ-40 מעלות.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by asdasdasd,

אני כבר לא יודע מה לקנות ! במיוחד שיש כל כך הרבה פירמות ובמיוחד שזה לא זול בכלל ..... מה מומלץ היום ?? אני צריך אותו רק לשתי כניסות למסך 17 ולמארז (מחשב פנטיום 2.4) איזה חברות ? מה אני צריך ? איזה מחירים ? מה חזיק יותר זמן מבחינת אורך חיים של הבטריה ? איפה מחליפים בטריות\מצבר וכו, .......

5. איפה ניתן להחזיר מחסניות דיו HP ריקות תמורת זיכוי, אבל לא זיכוי לקניה של מחסנית דיו חדשה אלא זיכוי כספי ישיר או זיכוי לקניה של משהו אחר בחנות?

• 10 תגובות
    • 13.8k צפיות
  6. Started by Itzik 007,

יש לי כמה מחסניות דיו מקוריות בבית. מישהו מכיר חנות בירושלים שניתן לתת לה את המחסניות תמורת כסף מזומן (ולא הנחה בקנייה עתידית)? מה הטווח מחירים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by kinggil,

שלום, יש לי שאלה של נובי. רציתי לשאול האם אני מקבל את הדבר הזה שאני קונה לוח? כי אני הולך לקנות מארז ולוח בנפרד ואני בדקתי והיציאות של הלוח לא מתאימות ב 100% למארז. תודה

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  8. Started by Pitzinyelo,

מה אתם אומרים עליו מבחינת אוורור?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  9. זה המצב, במשרד של אבא שלי יש מספדת עם נייר רציף, כבר אין כאלה הרבה בשוק והן מאוד מאוד נוחות לעבודה וגם המדפסת שיש לו שם היא סופר איכותית ומקצועית ואין תקציב או מקום לאיזה מפלצת לייזר של HP וזה לא בא בחשבון. Houston Instrument JetPro V100 זה הדגם. החברה היא חלק מ- Summagrapihcs corporation התאגיד הזה כנראה פשט את הרגל, בכל מקרה אי אפשר למצוא הרבה מידע לגבי החברה HI או בכלל כל התאגיד הזה. מה שכרגע קורה זה שיש דרייבר לDOS אבל לא לWINDOWS וכשעובדים עם תוכנה X בWINDOWS ושומרים את הקבצים בWINDOWS פשוט אי אפשר להדפיס מDOS. מה שאני מבקש ממכם זה אם אתם יכולים, למצוא דרייבר למדפסת הזאת, אם יש לכם מידע על החברה או כל דבר שיכול לעזור, אם מישהו פה יודע איך יוצרים דרייבר ומה דרוש בשביל…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי לכולם אני בבעיה, רוצה הרבה ובעלת תקציב יחסית מצומצם. עקב כך, צריכה את עזרתכם ידיעותיכם ונסיונכם ... הדרישות: מקלדת ועכבר אלחוטיים אייכותים, טובים מאד נוחים (רצוי גם יפים) התקציב לא הרבה מעל 300- 350 ש"ח (כמוובן שעדיף פחות) השימושים: משרד + HTPC כלומר מולטימדיה והרבה. גיימניג כלל לא. אין צורך בדיוק גרפי מטורף (לפחות לא בשלב הזה) על המקלדת להיות: מולטימדיה, אייכותית ונוחה. כל המרבה בריבוי תכונת וכפתורים, הרי זה משובח.. העכבר: נוח!!!! (ארגונומי אולי) עדיף עם יותר תכונות מסתם משני כפתורים וגלילה.. הדברים שהבנתי מהמחקר: בכל מקרה הכי טובים לוג'טק או מייקרוסופט. בעכברים לרוב לוג'יטק לוקח ובגדול. התמיכה של לוג'טק טובה מאוד ובאפן כללי מומלץ לעבוד איתם (תקנו אותי אם משהו מהן ל…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. או אחר... עזרו לי בבקשה להחליט... אם אתם יודעים הפרשי מחירים - אשמח. תודה !

12. שלום לכולם. אשמח לקבל המלצות טובות לסורקים, כמו גם מה יש לבדוק בעת רכישת הסורק. התקציב בסה"כ גמיש, מכיוון שאיני בקיא בטווח המחירים, אך ההעדפה היא לא לשלם יותר מ100-200 ש"ח - בתנאי שהמוצר אכן איכותי.

13. שלום לכולם. יש לי בבית מדפסת מסוג HP 8500A, אלא שמימשתי את האחריות שלה ומעבדות HP פשוט תיקנו בעיות אך החמירו אחרות במקביל. ביקשתי לאחר ארבע פעמים ששלחתי את המדפסת למעבדה, שיתנו לי מדפסת חדשה, חלופית. מכיוון שהדגם (המצוין, עליי לציין) HP 8500A, אינו מיוצר יותר, הציעו לי את הדגם HP 8620. על פניו נשמע מעולה, נכון? אבל מסתבר שלא הכל השתפר בדגם החדש, ועל כך יש עוד כמה בעיות: 1. בדגם הישן שלי, 8500A, יש לי שלושה ראשי דיו (מתוך ארבעה אפשריים) מותקנים, והם חדשים ממש. ומקוריים. לא אוכל להעבירם ל 8620 כי הדגם הישן דורש דגמי 940XL בעוד החדש דורש 950 ו 950 XL. מדובר בהפרש משמעותי במחיר. עכשיו נכון, אקבל עם המדפסת החדשה ראשי דיו, אך ידוע שהללו דוגמיות שבמקרה הטוב יש בהן חצי מכמות הדיו…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Bone-Breaker,

היה לי עד לפני כמה ימים MX518 אבל הוא התקלקל והיום התקשרו אלי מהחנות ואמרו שליבואן נגמר הMX518 ושאם אני רוצה אני יכול לחכות חודש ולקבל אחד חדש כאשר הוא יהיה במלאי, או לחילופין לקבל עוד היום G5 במקומו. האמת שדי אהבתי את העיצוב של ה518 אבל אם הG5 יותר טוב אולי אני אקח אותו. מה אתם אומרים? איזה עכבר עדיף?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ha,

כרגע אני משתמש ב MX 1100 של לוג'יטק ומנצל את היכולות המוספות שלו אך הוא מראה סימני התפגרות קרובים והייתי רוצה להחליף אותו בעכבר דומה. מה שחשוב לי בעכבר הנוכחי הם 2 הכפתורים הנוספים הניתנים לתיכנות והייתי שמח למצוא עכבר דומה עם כפתורים נוספים הניתנים לתיכנות (תחת WIN7). אשמח להמלצה ורצוי לא של לוג'יטק עקב תוכנת השליטה הדפוקה שלהם.

• 26 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. Started by polip,

יש לי מקלדת טובה עם חיבור ישן ומקלדת מקולקלת עם חיבור חדש . בשביל התחביב רציתי להחליף בין החיבורים בלי לקנות מתאם. בכל אחד מהכבלים של המקלדות יש 4 חוטים אבל לא באותו צבע ובישנה יש גם סיכוך. הצבעים בישנה: אדום צהוב אפור חום ובחדשה:אדום צהוב ירוק לבן. רציתי לדעת אם מישהו יודע איזה צבעים צריכים להתחבר אחד לשני, מה אני עושה עם הסיכוך ואם אני מתבלבל אם זה יכול לגרום נזק למחשב. אני יודע שמחבר זה גרושים וגם מקלדת חדשה לא עולה הרבה, אבל זה נחמד להתעסק עם דברים כאלה...

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by Moo,

אהלן. הכבל של העכבר Logitech MX510 שלי התקלקל. חשבתי לקנות כבר עכבר חדש, אבל החלטתי לפתוח את העכבר שלי, לראות איך אולי אני יוכל לסדר משהו שמתי לב שהכבל יוצא די בקלות, ויש לו פלאג ככה שפשוט צריך להשיג כבל כזה ולהחליף. אבל פה הבעיה, אני לא מוצא כבל כזה. ב EBAY לא מצאתי . חשבתי אולי לקנות עכבר לוג'טק הכי זול שיש - אבל גם עולה איזה 80 שקל (שזה הרבה בשביל כבל), וגם אני לא בטוח שבאמת הוא מחובר בפלאג כזה. בקיצור אני צריך את עזרתכם בלמצוא כזה כבל. אשמח לשמוע רעיונות. צירפתי תמונות של העכבר מפורק. (אני לא צלם דגול ;D) [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by roll,

שלום לכולם... לפני כמה ימים נדפק לי הכרטיס מסך.. שמתי אותו בתיקון ואני רוצה בינתיים להמשיך להיות על המחשב.. האם באפשרותי להוציא את כרטיס המסך מהמחשב של אחותי כשהוא עדיין דולק ולשים אותו אצלי? (לה אני ישים כרטיס יותר ישן..) האם זה אפשרי בלי שייגרם נזק למחשב או לכרטיס?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  19. Started by lior1989,

במחשב שלי יש לוח אם לא משהו..חסר בו המון חריצים(של כרטיס מסך שזה מאוד חשוב לי). אז אני רוצה להחליף בינו לבין לוח אם אחר שיש לי.. יש לי עכשיו: Manufacturer : Dell Inc. Model : OptiPlex GX520 תמונות שלו: http://img.dell.com/images/global/products..._mt_150x150.jpg http://img.dell.com/images/global/products...rts_123x345.gif ואני רוצה להחליף ל- BIOSTAR U8668-D V7.7 תמונות שלו: http://tienda.ndd.com.mx/images/8668d.jpg http://www.isellsurplus.com/productimages/...8668DN-1-sm.jpg ניתן?? חבר שלי אמר שאולי..כי אולי יש ציפים שונים..

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  20. Started by maccabeast,

יש לי מארז די קטן. אחרי כמה השעות שימוש במחשב, הוא מתחמם יותר מידי ואי אפשר לגעת בו אפשר ממש להכין חביתה עליו. לכן רציתי להחליף אותו למארז גדול ומאוורר יותר. עכשיו, אין לי מושג איך עושים את זה, האם הפרוצדורה של החלפת מארז ניתנת לעבודה עצמית או שצריך ללכת למעבדת מחשבים? ואם גם מישהו יוכל להמליץ לי על מארז לא יקר מדי, בסיסי, אבל שיקרר טוב, אודה לו. תודה רבה...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by b00h,

בס"ד שלום לכולם, ושבוע טוב. יש לי מדפסת לייזר, מדגם Brother HL-2030... קרה ונדלקה נורית המַכְוֵן ("tuner"), וככל הנראה עליי להחליפו. הבנתי שיש מס' אפשרויות, וכיוון שאין לי נסיון בנושא רציתי להתייעץ לגבי מה עדיף - 1. לקנות מכון חדש. 2. לקנות מכון "ממוחזר". 3. לקחת את המכון הנוכחי ולמלא אותו. לפי מה שהבנתי האפשרות השלישית היא הכי זולה, רק השאלה אם היא הכי כדאית? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by eido300,

עד כמה זה מורכב להחליף מקלדת במחשב נייד? והאם יש חשיבות לקנות מקלדת מקורית (במקרה שלי היא גם מוארת)? תודה.

23. קניתי מקלדת מכאנית עם כדור עקיבה cherry g80-11800 אני רוצה להחליף מקשים, עם חריטה/הדפסה בעברית. המקשים לא סטנדרטים, הסתכלתי ב wasdkeys המומלץ והבנתי שיש מקשים שהם לא מוכרים. האם יש עוד המלצה על מקומות שמוכרים מקשים עם עברית ומוכנים לייצר קצת גדלים מיוחדים? תודה מראש.

24. Started by nexa,

מי שמכיר את העכבר של לוג'יטק M570 יודע שכעבור זמן מה הלחצנים נדפקים והשימוש הופך למאוד מאוד מתסכל. העכבר מאוד נוח (כשהוא עובד) אז ניסיתי להציל אותו, פירקתי עכבר סריאלי ישן של מיקרוסופט, הלחמתי החוצה את הסוויצ'ים והלחמתי בלוח של לוג'יטק, זה לא היה קל, ולא עבד, ניסיתי שוב לסדר את ההלחמות וכרגע עובד. הלוח של עכבר מיקרוסופט אחרי שהתכתי החוצה את הסוויצ'ים: ליפני: השחורים של מיקרוסופט שהולחמו החוצה והלוח של לוג'יטק עם הסוויצ'ים הדפוקים : אחרי ההתשה של הפירוק וההלחמה : עכשיו הלחיצות הרבה יותר רועשות ועמוקות יותר, מאוד מוזר אבל עובד

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  25. Started by at,

יש לי פלאם VX לא השתמשתי בו כשנה, וכעת שאני לוקח אותו ליותר מחצי יום ללא הטענה (גם אם הוא כבוי) יש התראה על סוללה חלשה או פשוט לא נדלק. בקיצור אני צריך להחליף אותה, רציתי לשאול אם משהו החליף פעם סוללה ל palm בכלל ול vx בפרט? איזה סוללה יש לו ? האם ניתן לקנות עצמאית? כמה זה עולה? איך פותחים ומחליפים? לחילופין כמה עולה לעשות את זה בכלנית? אם זה יצא יקר מידי (לעומת לקנות חדש) אז אולי אני יוותר על רעיון. במקרה זה רציתי לדעת האם למישהו יש רעיונות מקורים מה ניתן לעשות איתו? (למשל לנצל את IR שלו כמקלט ל- שלטים ולשלוט ה media player) הצעות התקבלו כיד הדמיון הטובה. תודה וסופ"ש טוב, טל

• 2 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים