ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
קניתי את הcm storm trigger ובשביל שאני יוכל לחבר אלייה את הפלאפון היא דורשת עוד אנרגיה (למרות שהיא מחוברת לUSB שלפי ג'יגהבייט מספק פי 3 יותר מתח מUSB רגיל) עכשיו הבנתי מהאתר של CM שאני צריך 5VDC PSU אין לי מושג מזה ואיפה אני משיג את זה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות היציאה של מעבדי ה XP ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי בכל מיני ביקורות פה (כמו של הmx1000 ) שאפשר לעשות OC לחריץ הUSB ובכך לשפר את ביצועי העכבר רציתי שמישהו יסביר לי מזה ואיך עושים זאת
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר צריך משולבת שכוללת פקס, עד 500 ש"ח. עדיף מחברה נורמלית, המלצות? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני פשוט לא מבין כלום בעכבר/מקלדת אלחוטיים אז מאוד אעריך המלצות. שאלתי גם בפורום מפרטי מחשב כחלק ממפרט המחשב אבל לא ענו לי ואני חושב שזה המקום הנכון לשאול. אני צריך את המכשירים הכי זולים שיש אבל שגם עונים על הדרישות הבאות: מקלדת: אני צריך מקלדת אלחוטית - אני לא צריך שתהיה יפה, אני לא צריך שיהיו לה כפתורים מיוחדים מעבר לאלה הרגילים, אני לא צריך טווח ארוך - אני לא צריך כלום מעבר לזה שתהיה זולה וטובה. עכבר: אני צריך עכבר לייזר אלחוטי. אני לא צריך שיהיה יפה או עם הרבה כפתורים ופונקציות, אני לא צריך שיהיה נוח ביד, אני רק צריך שיהיה עם סוללה נטענת (שלא צריך לפרק אותה כדי לטעון אותה, כלומר עם תושבת לטעינה) ואיכותי - זאת אומר גם אמין וגם מדוייק כמו עכבר חוטי או…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב: 600 חריגה מקסימלית: 100 שקל אני אשמח לקבל המלצות לעכבר, פאד ומקלדת לגיימינג. השימוש העיקרי יהיה גיימינג (FPS), אבל גם הקלדת טקסט כגון WORD, מסנג'ר, פורומים וכדומה. אני מעדיף מקלדת עם עברית אבל זה לא קריטי. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לרכוש אזניות לגיימינג, עד היום לא היו לי אזניות למטרה הזאת ולכן אין לי יותר מידי ידע בנושא. ראיתי את ה-G430 של לוגיטק ב-419 ש"ח ב-KSP, רציתי לדעת מה דעתכם עליהם, או שיש דגמים עדיפים באותו טווח מחירים? חשוב לי חיבור USB.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך המלצה על ציוד גיימינג אני מחפש אוזניות בטווח ה400 שקלים האוזניות חיבות להיות עם מיקרופון ושהן ווירלס במידה וידוע על דגם שיוצא עוד כמה זמן ועדיף לחכות, אין לי בעיה לחכות תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאיפה ניתן לכוון את מספר הצלצולים לקבלת פקס? האם יש לבזק צלצול מובחן? האם ניתן להדפיס רק שחור לבן?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מדפסת סמסונג פשוטה, לייזר שחור-לבן. לאחרונה הפידר שלה התחיל לעשות בעיות, או שהוא תופס כמה דפים יחד ונתקע או שהוא לא מצליח למשוך דף בכלל. האם יש דרך לתקן את הפידר, איזה מדריך HOWTO ? אין לי עתה תקציב למדפסת חדשה.. וסך הכל היא כן מדפיסה כשעוזרים לה להכניס את הדף. רק המשיכה הראשונה עושה בעיות. תודה לכל העונים. govner
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, חברה שלי עכשיו ב UK ברייטון, אשמח לקבל המלצה על החנות הכי זולה שניתן לקנות בה את המוצרים הנל LOGITECH KEYBOARD K350 LOGITECH PERFORMANCE MX MOUSE אשמח לקבל המלצה למשהו זול יותר מהמחיר ב AMAZON תודה מראש, זה דיי דחוף אודה לתשובתכם אני פשוט לא מכיר חנויות זולות שמה או רשתות זולות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי סט אלחוטי של לוג'יטק וחיברתי ללפטופ בעבודה. הם לא עובדים טוב. כל הזמן נתקעים. כשחיברתי אותם למחשב אחר (דסקטופ) הם עבדו טוב... סביר להניח שהבעיה באיזור של המחשב שלי. מה יכול להפריע לקליטה של הבלוטות'? ללפטופ מחוברת תיבת עגינה של לנובו והמחשב מחובר לאינטרנט בחיבור קווי. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ככה : אחרי התמוטטות עצבים היסטרית , הגעתי למצב כזה : 2 דיסקים בRAID עם XP עליהם , עוד 2 דיסקים על PROMISE , ונשאר לי צורב וDVD . מה יהיה עדיף ? להשאיר אותם על הלוח , כל התקן על ערוץ משלו , או לדחוף את הDVD והצורב על הערוץ הנותר של הPROMISE ?
-
מפרט: מעבד: AMD ATHLON XP 1800 MHZ-651 זכרון: TRANSCEND-DDR 256MB 333MHZ-512 לוח אם: GIGABYTE GA7VRXP-615 כרטיס מסך: MSI-G4MX460-TV-663 דיסק קשיח: MAXTOR-80 GB 7200RPM IDE-693 מארז: TSUNAMI-VIRGO P-3/4 350 WATT-199 כ. קול: CREATIVE-SB 128BIT-121 מסך: MAG-786PF 17-1079 תקליטון: TEAC-FLOPPY 1.44-60 עכבר: MICROSOFT-INTELLIMOUSE-84 מקלדת: MICROSOFT-INTERNET KEYBOARD-96 צורב: LG-GCE-8320R X40 X32 X10-470 די.וי.די: LG-DRD8160R X48 X16-295 סה"כ: 5,538 זה טוב?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה ממש משנה אם אני קונה מעבד של אייאמדי Retail או OEM ?? לפי מה שהבנתי זה רק שאחד בא עם אריזה יפה והשני לא
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי לוח אמ של ג'יגבייט וכרטיס רשת מובנה ועוד כרטיס רשת בנוסף שהוא אמור לשתף את האינטרנט במחשב השני שלי הורדתי את התוכנה everest כמו שאמרו לי ניכנסת לחיבורי רשת בתוכנה ורשום לי 2 ! Device Description Type SiS 900 Fast Ethernet 10/100 LAN Adapter PCI ========================== Device Description Type Davicom DM9009 Ethernet Controller PCI ואני לא יודע מה מהם אני אמור להתקין ואיךךךך אין לי את הדיסק התקנה !
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני מתלבט בין שתי דגמים. אחד IPPON BACKPOWER PRO 800VA שאני יכול להשיג אותו ב465 שקל. והשני ADVICE 700VA שאני משיג אותו ב460 שקל. האל פסק צריך לשמש אותי למחשב חזק(מעבד כפול ליבה של AMD 3800, כרטיס מסך GTO2,ספק OCZ....) וגם צריך להחזיק מסך LCD. אני לא דורש בטריה ארוכת זמן מצידי שהבטריה שלו תהיה לדקה וחצי, רק שייצב לי תמתח בעת הפסקת חשמל. בנוסף אני יעשה בעתיד OC למעבד ולכרטיס מסך. קיצר אני יודע ששתי החברות האלה מצוינות איזה עדיף ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
256MB PC1600 DDR (with ECC)...$ 40.49 128MB PC2100 DDR (non-parity).$ 19.79 256MB PC2100 DDR (with ECC)...$ 36.89 256MB PC2100 DDR (non-parity).$ 33.29 128MB PC133 SDRAM.............$ 18.89 256MB PC133 SDRAM.............$ 31.49 512MB PC133 SDRAM.............$ 69.29 אני קצת לא מבין מה קורה עם הזכרונות!! מה זה PC1600 PC2100 מה זה ECC ומה לעזזל זה non-parity ????????? עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בדובים כתוב שהוא לא זמין ובחנות אחרת שבדתקתי הוא עולה בסביבות ה 650 לא זוכר במדויק זה כבר מחיר מאד גבוהה (בדובים הוא עולה 512 נדמה לי) יש למישהו מושג איפה אני יכול להשיג מארז כזה בארץ (לא חובה שחור) או כל מארז full tower באותו סדר גודל ובסביבת המחיר שלו?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעונין לקנות משולבת לייזר חיבור ישיר לרשת עם גודל דפים עד A3 כולל תודה MAZAM
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* עכבר עד 300 שקל * שימוש בעכבר ביקר למטרות משחקים, שיהיה נוח. [עכבר שצורתו היא צורת היד], ושלא היה יותר מדי גדול. חברה מועדפת Logitech או Microsoft. * פד עד 100 שקל * רצוי שהפד יהיה גדול ועשוי מחומר שיחזיק הרבה זמן, וישמור על העכבר שלא יהרס. לא משנה איזו חברה. :s05:
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים רכשתי את הDEATHADDER 3.5G של RAZER והעכבר הוא פשוט תענוג. מה שכן, אני שחקן שרגיל לשחק בלי פד לעכבר, על השולחן העץ שלי שיש לו טקסטורה כמעט חלקה לגמרי ואני בטוח ב100% שהTRACKING מדוייק והכול קשיח. רגלי הטפלון של העכבר כל-כך חלקות שתזוזת עכבר כזו עוד לא הכרתי, ואני לא רוצה לאבד את זה. האם באמת נחוץ לרכוש פד לעכבר כדי לשמור על רגליות הטפלון, או שהן לא באמת נשחקות על משטח קשיח בצורה שתגרום לי לשים לב?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב, לפני שתתחילו לתקוף אותי בגלל הXBOX. תפסיקו. הוא בעיקר של האחים שלי. אני מחפש אוזניות לXBOX בגלל הרעש, ובגלל שמדובר בטלוויזיה הווליום גבוהה ודי מפריע שרוצים לשחק בלילה. יש את האוזניות של מיקרוסופט, אוזניות כאלו מחורבנות לא לבשתי המון זמן, ועדיין הם לא עבדו בחיבור דרך השלט. לחבר ישירות לקונסולה זה לחבר כבל של 3 מטר בערך, לא בעיה אבל די מציק. אפשר לחבר לשלט ? ויש מתאם כלשהו ? אני מעדיף להשתמש באוזניות שיש לי כבר עכשיו מאשר לקנות אוזניות חדשות. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי את הG500 שנים ומאוד נהנתי ממנו,העכבר נהרס והחלפתי לG700 טעות חיי,עכבר נוראי ורואים את השינוי בתוצאות במשחקים. יש לי את הפאד RAZER VESPULA כבר 3-4 שנים ואני מוכן להחליף אותו כדי שיהיה פאד מתאים יותר לעכבר החדש. מקלדת יש לי את הG510 כבר כמה שנים,בסך הכל מרוצה אבל כל הגימיקים שיש במקלדת מיותרים לי היום (היה מגניב כשהייתי ילד) והגיע הזמן להחליף מקלדת. אני צריך ציוד מותאם לFPS ואחיזת CLAW (חובה שתהיה אפשרות לשינוי DPI ישירות מהעכבר ועדיף אבל לא חובה גם אפשרות לגלגלת משוחררת כמו שיש בעכברי לוגיטק) ושיעלה כמה שיעלה,רק שיהיה יחס ביצועים מחיר טוב ולא סתם לזרוק כסף על מקלדת שעולה עוד 300 שקלים כי יש לה מקשי מאקרו ואורות,לא מפריע לי רעשי הקלדה,להפך,אני אוהב את הרעש שיוצא מ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-