ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שהתקנתי את הצורב אז הוצאתי את המגשר שלו זה משנה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. יש ברשותי עכבר מסוג MX1100. לאחרונה המקש השמאלי של העכבר התחיל להגיב בצורה מוזרה, כמעט כל לחיצה נקלטת כלחיצה כפולה, מה שהופך את חווית השימוש בעכבר לנוראי. לצערי תקופת האחריות הסתיימה לפני זמן מה - השאלה האם יש דרך לפתור את הבעיה? לא מצאתי דרך לפרק את העכבר.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דבר ראשון - איך המשחק לגיימינג? ושנית, בשתי החנויות שהזכרתי העכבר עולה 280ש"ח בעוד שבאחרות לא פחות ב-430ש"ח - אין הדבר נראה תמוהה? מה כבר יכול להיות שבגללו המחיר כ"כ נמוך? כתוב שהעכבר בא ריטייל עם כל הבאנדל. למישהו יש עצות/דעות בנושא? רציתי לדעת האם העכבר הנ"ל מאפשר את אופצצית "פלאג אנד פליי" האם אני אוכל אחרי שהתקנתי את הדרייברים לנתק ולחברו לעיתים קרובות למחשב ופשוט ישר להשתמש בו?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה.. קניתי לפני איזה 4 חודשים עכבר MX518והוא התחיל לעשות לי בעיות מוזרות לפני איזה חודש הוא זז לי במהירות ענקית ופותח לי את כל החלונות במחשב ולפעמיים נתקע ואי אפשר להוזיז אותו, יש מצב שזה וירוס כי התקנתי איזה משהו ואחרי איזה חצי שעה כל הבלאגן התחיל ולא נראה לי שזה בעכבר.. עוד משהו.. אני עכשיו במחשב של אבא שלי ואני עם העכבר עכשיו והוא עובד פיקס (למרות שאני איתו רק 3 דקות ככה) קיצור תעזרו לי בבקשה =\
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר כמה שעות מתלבט בניהם. מה כדאי? Logitech G15 Keyboard או Cyborg Keyboard אין לי בעיות עם מחירים אני קונה מחו"ל. השימוש במקלדות הוא לגיימינג כמובן.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי... אני צריך מיקרופון ואוזניות בעיקר בשביל שיחות בסקייפ... ורצוי בחיבור USB. הקטע שאני לא רוצה לקנות איזה זבל סיני שיחזיק לי שבוע... אלא משהו נורמלי בעלות מינימלית... ושאני גם אוכל להנות ממנו.. מה הדבר הזול ביותר שאני יכול לקנות וגם להנות ממנו? המלצות יתקבלו בברכה.. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה כבל צריך לחבר ליציאה הדיגיטלית של ה- AUDIGY? כבל LINE-IN רגיל? (בננה לשחור אדום...)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע? אם כרטיס USB עולה 50 שקל, אז החתיכת ברזל הזו בטח תעלה שקלים בודדים, השאלה היא רק לאן להביא את השקלים האילו...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,אני בא מאוזניות ה -razer banshee ואני מעונין להשתדרג כי הן היו ממש מאכזבות חשבתי על : roccat kulo steelseries 7h *FNATIC* logitech g35 אשמח לתשובה -מי שעונה שיענה עם ניסיון ושיסביר למה הוא בחר את האוזניות תודה,יום טוב
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מתלבט בין אותו העכבר רק גרסת ה1800 ל3500 ההבדל במחיר הוא כ70 שקלים ורציתי לדעת אם שווה להשקיע אותם. חוץ ממספר ה DPI יש עוד הבדל בין הגרסאות? מעולם לא היה לי עכבר גיימינג ולכן אין לי מושג אם אני אצתרך יותר מ 1800 DPI אז מה אתם אומרים להוסיף את הכסף ולקחת את הגרסא המשודרגת או שאין בכך צורך? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את המחשב הבא לעסק ואני צריך לחבר אליו 3 מגברים בו זמנית 1 דרך hdmi ו2 האחרים דרך כבל כמו של אוזניות. יש אפשרות להשמיע hdmi וגם 2 חיבורי אוזניות בו זמנית? אם לא, אשמח להמלצה לכרטיס שיאפשר זאת ושיהיה איכותי. המפרט: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 7500 3.4Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus Prime B250M-A LGA1151, Intel B250, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Value 8GB DDR4 2400Mhz CL15 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX 1050 Ti OC 4GB DVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים:…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה אני בהתלבטות לגבי קניית עכבר נפרד ומקלדת נפרדת. יש לי תקציב של 150$ (אני קונה בארה"ב אז או מניאג' או אמזון). חשבתי על logitech illuminated ו logitech g9x. אני משחק במשחקים לפעמים אבל אני לא גיימר, אבל שמעתי שמוצרים אלחוטיים הם בדרך כלל לא כל כך איכותיים ויש בעיות קליטה. עוד משהו שחשבתי עליו אבל שני המוצרים הם אלחוטיים זה logitech performance mx ו logitech k350. אני מעדיף לא לקנות מקלדת כמו g15 שנראת לי סתם מפוצצת בפיצ'רים לא שימושיים ויש לה מחיר מוגזם.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אודה לכל מי שיביא לי לינק לאתר בארץ!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי/חשבתי אם מעבירים ממצב של 125הרץ ל- 1000הרץ תזוזה של הסמן אמורה להיות יותר מהירה בפועל אני מקבל להפך כשהעכבר במצב 125הרץ זה הסמן נע יותר מהר, איך זה ? אם לא הבנתי נכון אשמח להסבר מה התפקיד של שני המצבים (כמובן בהתחשב במשחקים ובמצב עבודה רגיל)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש USB HUB עם ספק כוח, דרישות: 1. לפחות 4 כניסות 2. עדיפות ל USB 3.0 ( אבל לא תנאי הכרחי) 3. שקע אחד של לפחות 2.0A (קריטי בשביל הטענה מהירה) 4. עדיפות למותג מוכר ולא זבל סיני. 5. תקציב - עד 150 ש"ח, כמובן אפשר להזמין מחו"ל..
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המליצו לי בחנות על הswing אבל אני לא מבין מה ההבדל בינו לבין הsoprano אני מחפש מארז טוב בסביבות 700 ש"ח , מעוצב אבל בלי כל החייזרים ואלה, ושיהיה כולל ספק המלצות בבקשה, המחשב ככל הנראה יהיה חזק אבל לא היסטרי
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום הלך לעולמו כפתור שמאל של עכבר ה-OCZ שלי שדווקא היה טוב ואמין. אני עובד די הרבה על המחשב אבל לא מזיע באופן יוצא דופן והעכבר הזה לא נפל הרבה, אבל כשפרקתי אותו, מצאתי מעט שערות בפנים שנכנסו ככל הנראה בגלל הגלגל. הגלגל מצופה חומר גמיש, גומי או סיליקון, שממש מושך שערות ואבק ומכניס אותם לתוך העכבר. בכל מקרה, הבעיה של הכפתור השמאלי היא שכנראה הגעתי לאיזור ה-MTBF שלו (מספר הלחיצות הנדרש בממוצע לכישלון/תקלה). למזלי בוויסטה אפשר להחליף תפקוד כפתור ימני ושמאלי וכך אני עובד, פחות או יותר. האם ניתן להחליף כפתור בלבד? האם קיים עכבר שמנגנון הגלגל שלו נפרד הרמטית מהכרטיס האלקטרוני? האם קיים עכבר שבו אפשר להחליף רק את יחידת הכפתור התקול? האם יש עכבר שמהונדס כך שיחידות הכפתור אינן מול…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! רציתי לדעת לכמה מהאנשים פה יש את המארז הזה? לי יש אותו...ואני מרוצה 8)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מבין שני הרמקולים עדיף לקנות? Philips Spa5300 או Mircolab FC530? (השימוש שלי הוא בעיקר סרטים ושירים) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאיזה מבין השניים אני צריך לחבר את הכבל כדי לשלוח ולקבל פקס, ומה אומר הכניסה השניה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
האם כדי להשתמש בפד (משטח) עם עכבר לוג'יטק MX1000? האם זה ירכך\ימנע שריטות באחורה של העכבר? והאם זה אפקטיבי או יותר מדויק? תודה מראש. .swg
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תציעו לי אך ורק מפה> http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=272
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לכם עצות? מבחינת גודל, אני לא רוצה קטן מידי וגם לא ענק, משהו בגודל סטנדרטי עד גדול (שימו לב - גדול, לא ענק כמו אלו של ה 400 על 450, אלא משהו כמו 200 על 350 לדוגמא) מעדיף כמובן של QCK שאוהב ומעריך מאוד. חשבתי על ה MASS שהוא כמו ה HEAVY אבל קטן יותר וכמובן על כל היקרים יותר כמו ה 9HD או 5L או אחרים. מה דעתכם? מה הכי מומלץ? אני מחפש שיהיה מאוד נוח מצד אחד, ומבחינת שימוש שיהיה טוב (לא סופר מהיר, אבל כן מדוייק ומהירות בינונית לפחות)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם Sunbeam Samurai BLACK יתאים לwindows 98 או שאני יצטרך לקנות ספק כח חדש או משהו אחר?? תודה נמרוד
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה לוח האם שלי: http://www.intel.com/content/www/us/...rd-dh67cl.html על איזה אוזניות אתם ממליצים לגיימינג, ולאיפה מחברים אותן בהתחשב ביציאות שיש ללוח הזה? במאמר מוסגר: מאחר וממילא אני יכול לשחק רק עם אוזניה אחת, כי האוזן השניה צריכה להקשיב לתינוקת, לפחות שיהיה סראונד טוב ואדע שמישהו מגיח מאחורי עם סכין תקציב לא בשמיים, כלומר כמה מאות בודדות, ולא אלף ש"ח...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-