ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע? אם כרטיס USB עולה 50 שקל, אז החתיכת ברזל הזו בטח תעלה שקלים בודדים, השאלה היא רק לאן להביא את השקלים האילו...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המארז הזה טוב? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1530&catcode=344 ואגב הספק שבתוכו גנרי?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לכם עצות? מבחינת גודל, אני לא רוצה קטן מידי וגם לא ענק, משהו בגודל סטנדרטי עד גדול (שימו לב - גדול, לא ענק כמו אלו של ה 400 על 450, אלא משהו כמו 200 על 350 לדוגמא) מעדיף כמובן של QCK שאוהב ומעריך מאוד. חשבתי על ה MASS שהוא כמו ה HEAVY אבל קטן יותר וכמובן על כל היקרים יותר כמו ה 9HD או 5L או אחרים. מה דעתכם? מה הכי מומלץ? אני מחפש שיהיה מאוד נוח מצד אחד, ומבחינת שימוש שיהיה טוב (לא סופר מהיר, אבל כן מדוייק ומהירות בינונית לפחות)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פשוט: יש כיבוי צג, יש כיבוי דיסק קשיח, יש STAND BY האם יש כיבוי כרטיס מסך? האם כיבוי הצג מכבה גם את הכרטיס מסך? (מוציא אותו מכלל פעולה זמנית-> ומכאן עבודתו נפסק-> ואז המאוורר נכבה-> יותר שקט...!) לילה טוב ותודה מראש לעונים, דור
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המדפסת/סורק הזולים ביותר שיכולים לבצע סריקה של חבילת דפים משני הצדדים ולעלות אותם בתור קובץ? אני לא מעורה בתחום אבל שמעתי שיש דגמים כאלה (כלומר יצירת PDF בודד הבנוי מכל הסריקות) מבחינת יכולות הדפסה, לא מעניין אותי, ידפיס אולי 2 דפים בחודש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשתי מורה לערבית, ולכן אני מחפש מקלדת לעברית / ערבית / אנגלית (עד 100 ש"ח): מה מומלץ? אשמח ללינק. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! ברשותי מדפסת משולבת פקס של בראדר דגם MFC-490CW אני רוצה לחבר אותה לרשת דרך מתאם לרשת החשמל, עד כאן הכל טוב אבל ישנה אפשרות לחבר את כבל הטלפון עבור הפקס דרך מתאם (אם יש בכלל דבר כזה) רשת לטלפון (כמו מתאם טלפון לרשת של ADSL רק הפוך) ? מישהו ניסה\יודע אם הדבר אפשרי? כל זה כדי להHמנע מלהעביר כבל טלפון דרך 2 חדרים.. תודה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הרגע חזרתי מבאג, רכשתי מדפסת HP 3745 והיא לא הגיעה עם כבל USB (רשום בדפי ההתקנה שיכול להיות שלא יגיע כבל USB). בכל אופן איזה כבל אני צריך ומה מחירו?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין להתחדש גם במקלדת ועכבר. התקציב הוא עד 180 ש"ח. אני לא מרחיק את המקלדת/עכבר יותר מדי.. אני פשוט רוצה שולחן עבודה "נקי מחוטים". מצאתי את 2 הדגמים הבאים שויזואלית מצאו חן בעיניי ומתאימים לי לכיס: 1. Logitech MK300 Cordless Desktop USB - עולה באיזור ה160 ש"ח 2. Microsoft Wireless Laser Desktop 3000 USB - עולה 180 ש"ח ב KSP ראיתי המון ביקורות חיוביות ושליליות על שני הסטים (בעיקר ביקורות שליליות על הסט של Microsoft) כרגע אני נוטה יותר לסט של Logitech (נראה אלגנטי יותר בעיניי ורוב הביקורות עליו היו חיוביות) מישהו פה יכול לשפוך קצת אור בנושא? אני ממש מבולבל..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
דבר ראשון - איך המשחק לגיימינג? ושנית, בשתי החנויות שהזכרתי העכבר עולה 280ש"ח בעוד שבאחרות לא פחות ב-430ש"ח - אין הדבר נראה תמוהה? מה כבר יכול להיות שבגללו המחיר כ"כ נמוך? כתוב שהעכבר בא ריטייל עם כל הבאנדל. למישהו יש עצות/דעות בנושא? רציתי לדעת האם העכבר הנ"ל מאפשר את אופצצית "פלאג אנד פליי" האם אני אוכל אחרי שהתקנתי את הדרייברים לנתק ולחברו לעיתים קרובות למחשב ופשוט ישר להשתמש בו?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הרמקולים יוצבו משני צידי המחשב, כשגבם לקיר. המחשב נמצא בסלון שיחסית גדול. בעתיד, ייתכן והרמקולים יחוברו לטלוויזיה/DVD וכו'. יש את הLogitech Z323, שהביקורות עליו לא אחידות. 258 ש"ח או Altec Lansing VS2721. שמגיע מבית טוב - 285 ש"ח. אשמח לשמוע עוד הצעות, והחלטות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! רציתי לדעת לכמה מהאנשים פה יש את המארז הזה? לי יש אותו...ואני מרוצה 8)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
על איזה מדפסת דיו/חברה למדפסת אתם יכולים להמליץ לי? שתהיה חסחונית בצבע. אם ניגמר אחד הצבעים שתמשיך להדפיס אבל בלי אותו צבע. שימושים: סריקה והדפסה של תמונות כמו כן מסמכים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם מישהו יכול להשוות איתי תוצאות כאשר יש לו מערכת מסדר גודל כמו שלי ???
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב, חדש יחסית עם ווינדוס 7 64bit המקלדות והעכבר ישנים יחסית אבל בשבוע-שבועיים הראשונים הכל עבד טוב... מקלדת אחת מופתית, אבל ישנה http://www.activewin.com/reviews/hardware/keyboards/ms/office_keyboard/index.shtml שכל הפיצ'רז בצד שמאל לא עובדים בה ובכל פעם שאני לוחץ על Alt המחשב נכנס למצב שינה/סטנד-ביי אני לא מוצא דרייברים ברשת למקלדת או לחילופין, מקלדת עם אופציות נוחות כ"כ בצד שמאל העכבר הבעייתי, שבא כסט עם מקלדת אלחוטית http://www.labtec.com/index.cfm/gear/details/EUR/EN,crid=28,contentid=754 באינטרנט אקספלורר 8 הוא גולל עמודים כרגיל באופרה הוא גולל רק למטה (גם כשאני גולל למעלה) בפיירפוקס ובכל החלונות של ווינדוס, הוא לא גולל בכלל אני יודע אני יודע, סט אלח…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום. ברצוני לרכוש מדפסת ניידת(שמן הסתם פועלת על סוללה), , שיודעת להדפיס תמונות על נייר קשיח כמו כשמפתחים תמונות בחנות צילום. תקציב לא מוגבל, שתהיה באיכות הגבוהה ביותר ללא פשרות. מספיק שתדפיס בגודל 15X10. שתדע לקרוא מכ.זיכרון של המצלמה או נתמכת בחיבור USB להדפסת תמונות מהמצלמה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
d865per p4 2.6ghz ht 512mb dual channel +1gb dual channel 80gb sata1 +250gb sata1\2 16mb leadtek 6800gt AGP +oc(אולי לגבי האובר קלוק) audigy 2 zs 3 מאוררים 80mm אני צריך המלצה למחשב הזה שהוא קיים כבר והספק שלי לא מספיק לי כבר(ג'נרי לא יודע כמה וואט) בגלל שהוספתי את הכרטיס מסך + דיסק קשיח + זיכרונות בעיקר בגלל הכרטיס מסך! התקציב דל מאוד אני מקווה שנסתדר איתו 250 שקל:\ תודה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Had a Siberia V1 for a couple of years, to be honest I'm not very fond with SS after trying that shit ESPECIALLY THE MICROPHONE but I read a lot of good reviews on the Siberia V2, and the Gamecom 780 also.. so what do u guys recommend, (I wanted to buy the 777 at first)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים שמחוברים ביניהם עם KVM, יקר וטוב- Smart View IC-714. העכבר מחובר ל KVM בחיבור PS2. עד עכשיו עבדתי עם העכבר MX1000 (כבד וגדול מידי) בגלל בעיות ביד חזרתי למיקרוסופט פשוט ובסיסי. רכשתי M500 החדש-אך הוא לא עובד עם חיבור PS2 ולכן נאלצתי להחזיר לחנות. בחנות אחרת נאמר לי שה MX400 עובד עם PS2 בצורה תקינה, והזמנתי. יש לציין שאני חייב גלילה לצדדים, מבחינתי זה הכי חשוב (ונוחות כמובן). ה MX400 עובד עם ה PS2, אך התוכנה SET POINT לא מזהה עכבר- לכן כפתורי הגלילה לצדדים לא מגיבים. בחיבור ישיר ב USB לאחד המחשבים, זה עובד נהדר... כמובן שאין מה להתפשר, הרי אני חייב את ה KVM. (עם ה MX1000 לא הייתה שום בעיה,וזה עבד טוב יחד עם אותו KVM) מה הפיתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
כותרת אומרת הכל, למי שלא הכיר ואם הזכירו את זה מצטער
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
טוב, הת'רנד כיום בארץ זה אסוס וג'יגה-בייט לגבי מרבית לוחות האם, ואין כמעט התעניינות בלוחות של חברות אחרות. לפעמים קצת AOPEN, או MSI אבל לא יותר מזה. קשה לי להבין כיצד היבואנים/הצרכנים/המשווקים מתעלמים באופן כ"כ גס מייצרנית הלוחות ABIT, שהיא אחת מהמובילות בתחום, בעלת לוחות מעולים ויציבים ביותר וגם בעלי יכולות אובר-קלוק נהדרות יותר מכל חברת לוחות אם אחרת. ABIT היא זו שהמציאה את הלוח הראשון שאפשר היה להגדיר בו את מהירות ועוצמת החשמל למעבד דרך הBIOS, הלא זה הSoftMenu המפורסם, וכיום הוא עומד גל גרסא שלוש ומשווק עם הלוחות החדשים ביותר של ABIT. בכל פעם שאני משדרג/בונה לעצמי מחשב חדש אני נותן הצצה ללוחות האם של ABIT, שפעם הייתה מיובאת באופן יותר טוב לארץ ע"י אקסלנט, וכיום זו האחר…