עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. חבר שלי מחפש דרך ללכוד למחשב ממצלמת DV (קלטת) למחשב הכי מהר ולא לחכות את כל הזמן של הקלטת. -ברך כלל הוא לוכד דרך פייר וייר נגיד אם קלטת היא 60 דקות אז הוא מחכה את כל הזמן הוא מחפש פיתרון חומרה או תוכנה בנושא אני לא מצליח למצוא לו אבל יש כאן מקצוענים שאני בטוח שימצעו משהוא . תודה לכולם מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by J.t.R,

אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה ועיקר ההתלבטות שלי היא בין שלושת הגדולות Canon s750 Epson C80 HP Deskjet 940c השימוש הוא ביתי.... להדפסת עבודות עם תמונות וגרפיקה מינימלית.... מעוניין בהמלצות לגביי הקניה... תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם אני מחפש מדפסת לעבודה ביתית בעיקר עבודות בוורד ואקסל ... טווח המחירים הוא עד 400 ש''ח וחשוב שגם הדיו יהיה חסכוני יחסית .. מקווה שיש מישהו שיכול להמליץ פה על מדפסת במחיר טוב... זהו.. תודה רבה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. פשוט: יש כיבוי צג, יש כיבוי דיסק קשיח, יש STAND BY האם יש כיבוי כרטיס מסך? האם כיבוי הצג מכבה גם את הכרטיס מסך? (מוציא אותו מכלל פעולה זמנית-> ומכאן עבודתו נפסק-> ואז המאוורר נכבה-> יותר שקט...!) לילה טוב ותודה מראש לעונים, דור

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום יש לי את העכבר G5 ולאחרונה דיי מציק לי החוסר שלו בכפתורים, ואני חייב לקנות עכבר חדש עם כפתור לכל פונקציה בכל אפליקציה, שנים אני משתמש בעכברים של לוג'יטק ואני תמיד מרוצה מן הסתם נכנסתי לאתר של לוג'יטק עברתי על כמה דגמים וממש נדלקתי על הדגם הנ"ל, קראתי קצת בפורום פה על הגרסא הקודמת שלו בשם Revolution, ראיתי כמה ביקורות בYoutube וננעלתי על העכבר. בקיצור נכנסתי לזאפ והמחיר פשוט הבהיל אותי.. 500 ש"ח ? יש גבול.. מידית נכנסתי לebay ומצאתי מחיר של 99$ לא כולל משלוח, יותר טוב אבל עדיין לא מספיק טוב. ואז נתקלתי בדבר הבא: 38$ לעכבר כולל משלוח, הקאצ'? מדובר בעכבר בלבד, בלי הבאנדל המקורי, ואז בדקתי מה הבאנדל המקורי מכיל, עכבר, מקלט, כבל טעינה (micro usb סטנדרטי), פאוצ' וכבל מאריך…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכם. אני רוצה לקנות סט מקלדת ועכבר אלחוטיים במבצע של הבלאק פריידי.מדי פעם אני משחק במחשב אז ככה שאין לי צורך במקלדת של גיימרים. אני מחפש משהו נוח ואיכותי. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by nargsi,

שבוע טוב, לפני שתתחילו לתקוף אותי בגלל הXBOX. תפסיקו. הוא בעיקר של האחים שלי. אני מחפש אוזניות לXBOX בגלל הרעש, ובגלל שמדובר בטלוויזיה הווליום גבוהה ודי מפריע שרוצים לשחק בלילה. יש את האוזניות של מיקרוסופט, אוזניות כאלו מחורבנות לא לבשתי המון זמן, ועדיין הם לא עבדו בחיבור דרך השלט. לחבר ישירות לקונסולה זה לחבר כבל של 3 מטר בערך, לא בעיה אבל די מציק. אפשר לחבר לשלט ? ויש מתאם כלשהו ? אני מעדיף להשתמש באוזניות שיש לי כבר עכשיו מאשר לקנות אוזניות חדשות. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. המארז החדש שלהם פשוט מדהים - http://www.compucasecorp.com/case/ci-6920[3].htm מישהו ראה אותו במציאות ? אמרו לי שהוא לא נופל מהאנרמקס,צ'יפטק

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by KoK,

דודים שלי נוסעים לארה"ב וביקשתי שייקנו לי עכבר, בנתיים יש לי עכבר אופטי של חברה בשם APOMAX (סתם עכבר) והבעייה היא שאני לא יודע איזה עכבר כדאי לי (בלי שום קשר למחיר): Microsoft Wireless Intellmouse with Tilt Logitech MX500 Logitech MX700 מה אתם אומרים? מה הכי שווה לקחת? אני מדבר מבחינת נוחות, איכות ודיוק במשחקים. אף פעם לא היה לי עכבר אלחוטי והרעיון מלהיב אותי, מה אתם אומרים? שווה את התוספת או שהעכבר הופך לכבד ומסורבל בגלל הסוללות? (הקטע הזה לא מדאיג אותי כי במייקרוסופט הסוללות יחזיקו מעמד המון זמן ויש לי נטענות, וב-700 יש תחנת עגינה).

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by redead,

כרגע יש לי Logitech MX1000 , הוא נמצא אצלי כבר איזה 3-4 שנים ובאמת שירת נאמנה.. לאחרונה הסוללה קצת מזייפת וצריך להטעין אותו יותר מהרגיל וגם מדי פעם העכבר עצמו מזייף קצת. בעיקרון לא קריטי לי להחליף אותו אני מאמין שאני יכול למשוך איתו עוד קצת.. השאלה אם יש איזה דגם מסוים שכדאי יהיה לעבור אליו עכשיו או שבאמת עדיף לחכות? אני רוצה רק דגם שהוא אלחוטי..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, לאחרונה קרתה לי בעיה שמנהל המתקנים מראה שיש לי בעיה עם הסידירום והצורב והתקנתי את הדרייברים והכל מחדש........... והוא נותן את הודעת השגיאה הבאה: Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) גם לצורב וגם לסי די רום... יש לי הכל מעודכן במחשב.... ככה שלא דרייברים או משהו הכל התקנתי מחדש והכי מעודכן שיש אם למישהו יש רעיון אני אודה לו...... בתודה מראש יועד.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם מתלבט בין אותו העכבר רק גרסת ה1800 ל3500 ההבדל במחיר הוא כ70 שקלים ורציתי לדעת אם שווה להשקיע אותם. חוץ ממספר ה DPI יש עוד הבדל בין הגרסאות? מעולם לא היה לי עכבר גיימינג ולכן אין לי מושג אם אני אצתרך יותר מ 1800 DPI אז מה אתם אומרים להוסיף את הכסף ולקחת את הגרסא המשודרגת או שאין בכך צורך? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Logitech Freedom 2.4 הכי משך אותי? יש משהו מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by bar72,

זה לוח האם שלי: http://www.intel.com/content/www/us/...rd-dh67cl.html על איזה אוזניות אתם ממליצים לגיימינג, ולאיפה מחברים אותן בהתחשב ביציאות שיש ללוח הזה? במאמר מוסגר: מאחר וממילא אני יכול לשחק רק עם אוזניה אחת, כי האוזן השניה צריכה להקשיב לתינוקת, לפחות שיהיה סראונד טוב ואדע שמישהו מגיח מאחורי עם סכין תקציב לא בשמיים, כלומר כמה מאות בודדות, ולא אלף ש"ח...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by 1nstall,

היי אבא שלי נסע לשליחות ואני לא יודע מתי יחזור, אז דיברתי איתו והוא אמר אם אני רוצה שהוא יקנה לי את הMX510 וישלח לי אותו בדואר, אז החלטתי לישאול אותכם, מה דעתכם על העכבר MX510? אז מה דעתכם על העכבר הזה? בתודה מראש Install מי שלא מכיר את העכבר אז הינה לינק: http://www.logitech.com/index.cfm/about/pressroom/information/MX/EN,contentid=8290,year=2004

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Haflo,

מישהו יודע מה תפקידו של ה Scroll Lock במקלדת? ? ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by dovikina,

לאחרונה קניתי סט אלחוטי של לוג'יטק וחיברתי ללפטופ בעבודה. הם לא עובדים טוב. כל הזמן נתקעים. כשחיברתי אותם למחשב אחר (דסקטופ) הם עבדו טוב... סביר להניח שהבעיה באיזור של המחשב שלי. מה יכול להפריע לקליטה של הבלוטות'? ללפטופ מחוברת תיבת עגינה של לנובו והמחשב מחובר לאינטרנט בחיבור קווי. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by zoyaniv,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1009730964&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. צריך מדפסת לייזר צבעונית, לא בגלל שאני מדפיס הרבה אלא בגלל שנמאס לי מהבעיות הקשורות להזרקת דיו (מריחות, החלפת מיכל צבע כל 20 דפים ואיכות הדפסה על הפנים). אני מדפיס 50-100 דפים בשנה מקסימום, כך מהירות וחסכוניות הם לא כל כך עניין (כל עוד זה יותר טוב מהזרקת דיו). אני יודע שאין מדפסות ממש טובות בתקציב הנ"ל, אז אין צורך להגיד את זה, זה התקציב. רצוי שתהייה יחסית קטנה ויש יתרון למדפסות על דופלקס ו\או חיבור רשת. כל שאר הדברים כמו משולבת עם פקס\סורק או קורא כרטיסים לא רלוונטים. בנוסף, ראיתי שמוכרים Samsung CLP-310 ב-800 שקל, האם היא מדפסת טובה\סבירה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Lavender,

קניתי מחשב חדש ולא מצאתי את הדיסק - דרייבר המקורי אז הורדתי דרייבר למדפסת מהאנטרנט (מה שעבר מצויין בנייד) אך שניסיתי להתקין אותו במחשב השולחני החדש קיבלתי הודעת שגיאה שאמרה משהו כמו לא ניתן למצוא את הנתיב... ניסיתי להוריד דרייבר ממקור אחר וקיבלתי את אותה הודעה. אני מניחה שהבעיה היא לא בדרייבר כי זה עבד בנייד. מה יכולה להיות הבעיה במחשב? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by DAN,

האים לדעתכם המרט הזה שווה משהוא ביחס למחיר המאוד מאוד נמוך ? http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=297174 אנא השיבו לי מהר לפני שהמכירה תיגמר (אני רוצה את המחשב כתחנה שלישית למשחק לילדים) דן

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי רציתי לדעת עם העסקה הבאה משתלמת הן מבחינת המוצר והן מבחינת המחיר [h=1]HP LaserJet Pro M1212NF[/h]http://www.freedio.co.il/items/172791

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by yakir4u,

קניתי את הcm storm trigger ובשביל שאני יוכל לחבר אלייה את הפלאפון היא דורשת עוד אנרגיה (למרות שהיא מחוברת לUSB שלפי ג'יגהבייט מספק פי 3 יותר מתח מUSB רגיל) עכשיו הבנתי מהאתר של CM שאני צריך 5VDC PSU אין לי מושג מזה ואיפה אני משיג את זה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ballcall2,

חברה אני בהתלבטות לגבי קניית עכבר נפרד ומקלדת נפרדת. יש לי תקציב של 150$ (אני קונה בארה"ב אז או מניאג' או אמזון). חשבתי על logitech illuminated ו logitech g9x. אני משחק במשחקים לפעמים אבל אני לא גיימר, אבל שמעתי שמוצרים אלחוטיים הם בדרך כלל לא כל כך איכותיים ויש בעיות קליטה. עוד משהו שחשבתי עליו אבל שני המוצרים הם אלחוטיים זה logitech performance mx ו logitech k350. אני מעדיף לא לקנות מקלדת כמו g15 שנראת לי סתם מפוצצת בפיצ'רים לא שימושיים ויש לה מחיר מוגזם.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ohad5g,

שלום . יש לי בעיה כשאני מחבר את המדפסת לחשמל נדלקים כל אורות של המדפסת והם מהביבים וכתוב trun power of and then on איאפשר להדפיס לעשות כלום. התקשרתי לתמיכה של hp ואמרו שלא שווה לתקן אותה (אין לי אחריות) מישהו מכיר את הבעיה הזאת ואם שווה לתקן אותה רק בדיקה עולה 100 שקל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.