עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, אשתי מורה לערבית, ולכן אני מחפש מקלדת לעברית / ערבית / אנגלית (עד 100 ש"ח): מה מומלץ? אשמח ללינק. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מפרט: מעבד: AMD ATHLON XP 1800 MHZ-651 זכרון: TRANSCEND-DDR 256MB 333MHZ-512 לוח אם: GIGABYTE GA7VRXP-615 כרטיס מסך: MSI-G4MX460-TV-663 דיסק קשיח: MAXTOR-80 GB 7200RPM IDE-693 מארז: TSUNAMI-VIRGO P-3/4 350 WATT-199 כ. קול: CREATIVE-SB 128BIT-121 מסך: MAG-786PF 17-1079 תקליטון: TEAC-FLOPPY 1.44-60 עכבר: MICROSOFT-INTELLIMOUSE-84 מקלדת: MICROSOFT-INTERNET KEYBOARD-96 צורב: LG-GCE-8320R X40 X32 X10-470 די.וי.די: LG-DRD8160R X48 X16-295 סה"כ: 5,538 זה טוב?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Raziel Sagi,

היי, אני מחפש מדפסת לייזר עד שחור לבן עד 300 ש"ח, עם דיו לא יקר מידי ויש עדיפות לזירוקס. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by darkonerxd,

שלום,אני מחפש אוזניות עם דרישות קצת בעייתיות, אני צריך שהן יהיו מתאימות להרבה פרמטרים ולא בטוח אם יש כזה דבר במחיר הזה, בערך 40% גיימינג 40% מוזיקה 20% סרטים.אני מוזיקאי אז אני שומע כמעט כל סוג של ז'אנר, ממטאל, ראפ ,hiphop שיש בהם הרבה בס, לשירים אקוסטים עדינים יותר.משחקים כמו CS או PUBG וכדומה, שצריך לשמוע צעדים די מרחוק.לאוזניות אני מתכוון לחבר מיקרופון MODMIC 4.0 Omni-Directional ככה שאם האוזניות יהיו פתוחות אני מקווה שלא יודלף רעש אל המיקרופון.*התקציב שלי בחנות באג יכול לעמוד על כ 1000 שקל בגלל שיש לי הנחה של 50%.תודה רבה, סופ"ש נעים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ofer_mat,

משהו יודע איזה דריברים הכי טובים לG_FORCE 2 DELUXE של ASUS כול דרייבר שהורדתי היה חסר בו משהו כמו TV OUT עומק צבע וכו' ב (כמובן) XP.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yuvalg,

מחפש זוג רמקולים (בלי סאב) למחשב בתקציב מינימלי אבל אם אפשר באיכות סבירה בעוצמה נמוכה. (עד 150 ש"ח אם אפשר).

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by MND,

I have AMD 1.4Ghz mother GA-7DXR ram DDR256. My problem in that that sometimes it at me hangs. Usually it occurs in the morning, on the first start computer when is loaded windows he hangs like 4 times or most Then all the day works normally but sometimes hangs in game Diablo 2 (other games not tested ) I don't Play other games. I have window XP Professional Final Version. I have changed windows but this has not helped :'( :'( :'( Temperature of the processor 67 celsius in windows. ??? After I have changed windows my game Diablo 2 no more hangs and windows no so frequently hangs I think my computer is crasy ;D If someone can tell me what to do ? or tell me with what (pr…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי מספר שאלות לגבי מכשירי KVM 1 - המכשיר הקיים שלי http://www.intellinet-network.com/en-US/products/8203-2-port-mini-kvm-switch מחבר שני מחשבים ה KVM היה בשימוש תקופה ארוכה ולרוב התנהג בסדר לפני כשנה עשיתי הפרדה בין שני המחשבים והמכשיר לא היה בשימוש לפני כמה ימים התחלתי להשתמש בו שוב מאז יש תופעה מעצבנת של פתיחת מסכי עזרה בכל פעם שאני עוברת בין המסכים זה נראה כאילו המחשבים מקבלים את המקש F1 מבלי שנגעתי בו בכלל במחשב אחד מסך עזרה נפתח פעם אחת (ניחא, הייתי יכולה לחיות עם זה) במחשב השני (טרנטה לפני החלפה) מדובר בכמות מסחרית של מסכי עזרה (60-70) וזה כמובן תוקע את המחשב לזמן רב. המקלדת תקינה, עובדת מצויין בחיבור ללא KVM. אולי יש לכם רעיון איך לסדר את העניין הזה…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. בעקבות היציאה של מעבדי ה XP ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by alfus73,

היי. יש לי שולחץ עץ ואני חושש שהגה עם גומיות לא ייתפס לי על השולחן. האם יש שיטה לתפוס את ההגה לשולחן באופן אחר שלא באמצעות גומיות וואקום? אני מחפש הגה ל- PC רוטט עד 350 ש"ח

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום אני רוצה לדעת מה ההבדלים בין הסוללות הנוכחיות של GP בקיבולות בין 1800 ל 2700 לבין דור ה Recyko החדש שעומד על 2050 (מדובר על מיליאמפר שעה - קיבולת הסוללה) יש לי מטענים ישנים והרבה ציוד ואני רוצה לרכוש סטים נוספים של סוללות נוסף על השניים שכבר יש לי.הבנתי שבריסייקו אין את אפקט הזיכרון אבל קיבולת נמוכה זה חיסרון משמעותי.אני אציין שאני עובד עם הסוללות על ציוד היקפי כמו שלט מקלדת ועכבר אלחוטיים. תודה מראש לעונים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Yaniv11,

ראיתי שיש את HP f4283 הישנה יחסית ב-220 ש"ח, שווה? ואיך לעומתה HP f2280 שנמכרת ב-200 ש"ח? השימוש העיקרי הוא להדפסת טקסט שחור-לבן. עדכון: ב-HP מישהי שלא מבינה הרבה אמרה לי ש 4283 עדיפה כי היא מיועדת להדפסה של 3000 עמודים בחודש לעומת 1000 ב 2280. אבל ראיתי שב-2280 יש זיכרון של 32 מגה לעומת 16 ב-4283, ובקטגוריה- "print quality in black" ה-2280 מגיעה ל- 1200rendered dpi לעומת 600 ב-4283. יש לזה משמעות או שה-4283 עדיפה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by godisme171,

שהתקנתי את הצורב אז הוצאתי את המגשר שלו זה משנה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני סטודנט בלי יותר מדי כסף ואני צריך מחשב חדש למטרות אינטרנט, אופיס אבל אני רוצה שיחזיק מעמד איזה שנתיים ושאני לא אצטרך ללכת לחנות עוד יומיים לשדרג אותו!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by singera,

אם מישהו יכול להשוות איתי תוצאות כאשר יש לו מערכת מסדר גודל כמו שלי ???

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Gimel,

מישהו יודע? אם כרטיס USB עולה 50 שקל, אז החתיכת ברזל הזו בטח תעלה שקלים בודדים, השאלה היא רק לאן להביא את השקלים האילו...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by vald95,

Had a Siberia V1 for a couple of years, to be honest I'm not very fond with SS after trying that shit ESPECIALLY THE MICROPHONE but I read a lot of good reviews on the Siberia V2, and the Gamecom 780 also.. so what do u guys recommend, (I wanted to buy the 777 at first)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מחפש מקלדת אלחוטית, נוחה ומוארת All Around איכותית. אשמח לקבל המלצות...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי ספק של HEC, מהו "זמן התגובה" שלו, והאם UPS בעל זמן תגובה של 4 מילי שנייה יספיק? (כאשר יש את היבהוב האורות בבית - קפיצת מתח קטנה) https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=131&products_id=1767 מישהו שמע או שיש לו את הדגם הזה? ומה דעתכם על GAMATRONIC 500VA? האם הוא תומך בהורדה מסודרת של המחשב? אין לי הרבה דרישות מהUPS , רק שיחזיק מחשב (ללא מסך) מספר דקות ושידע להוריד את המחשב ( WINXP) אוטומטית

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by composite,

שלום רב! לא מזמן קניתי את המקלדת האלחוטית של אפל. כיוון שהיא לא נתמכת באופן טבעי ע"י וינדוס רכשתי לצידה מתאם Bluetooth קיקיוני ביותר. כצפוית המתאם לא שרד זמן רב וכעת איני יכול להשתמש במקלדת יותר. לכן נושא זה - אני מחפש המלצה למתאם בלוטות' אמין וטוב, ללא הגבלת תקציב (כמה זה כבר יכול לעלות?), ובכללי - אם יש איזה מדריך להתאמה מושלמת של המקלדת הנ"ל לעבודה עם וינדוס, כולל התוכנות, החומרה וההגדרות המתאימות - אני אשמח. בנוסף, אשמח להמלצה לתוכנה שתאפשר לי להגדיר פעולות מסוימות למקשים מסוימים שקיימים במקלדת ואין לי בהם שימוש, אבל הפעולות האלה חסרות לי. למשל - במקלדת של אפל יש כפתור eject שאין לי בו צורך, אבל חסר כפתור delete, שאני מעריך מאוד. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היום הלך לעולמו כפתור שמאל של עכבר ה-OCZ שלי שדווקא היה טוב ואמין. אני עובד די הרבה על המחשב אבל לא מזיע באופן יוצא דופן והעכבר הזה לא נפל הרבה, אבל כשפרקתי אותו, מצאתי מעט שערות בפנים שנכנסו ככל הנראה בגלל הגלגל. הגלגל מצופה חומר גמיש, גומי או סיליקון, שממש מושך שערות ואבק ומכניס אותם לתוך העכבר. בכל מקרה, הבעיה של הכפתור השמאלי היא שכנראה הגעתי לאיזור ה-MTBF שלו (מספר הלחיצות הנדרש בממוצע לכישלון/תקלה). למזלי בוויסטה אפשר להחליף תפקוד כפתור ימני ושמאלי וכך אני עובד, פחות או יותר. האם ניתן להחליף כפתור בלבד? האם קיים עכבר שמנגנון הגלגל שלו נפרד הרמטית מהכרטיס האלקטרוני? האם קיים עכבר שבו אפשר להחליף רק את יחידת הכפתור התקול? האם יש עכבר שמהונדס כך שיחידות הכפתור אינן מול…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. איך לעזאזל אני בודק את הטמפ של המעבד ושל הלוח?!?!? הלוח pcpartner VIA Apollo Pro 133A עליו עובד פנטיום 3 600 (133) יכול להיות שללוח הזה אין את האפשרות??? או שאין לו סנסור??? אין שום אפשרות בביוס (נראה לי שנכנסתי שם לכל מקום) דרעק!!!! בדקתי בmbm5 זה מה שיצא... ניסיתי לשחק עם ההגדרות לעדכן וכלום.. משהו???

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. כבר הרבה זמן שאני תקוע עם מקלדת שאני לא סובל (microsoft 5000), ואני ממש צריך להחליף אותה. לא קל לבחור מקלדת כי לא את כולן אפשר לנסות ובדרך כלל הנוחות מתגלה רק לאחר שימוש ממושך. אחרי שניסיתי את הWAVE המדוברת באיזה תצוגה לא התלהבתי כל כך ואין עוד המלצות חמות על מקלדות אחרות. מה שכן יצא לי לעבוד טיפה עם מקלדת של אימק, ואני חייב לציין שהיא מדהימה, זו חוויה שונה לחלוטין כל העיצוב של המקלדת שונה לגמרי ומאוד אהבתי את העיצוב השטוח מבחינת נוחות. אני די מעוניין במקלדת כזו ואפילו לא הייתי מתפשר וקונה את המקורית (למרות המחיר הגבוה) השאלה היא איך המקורית מתפקדת על פיסי? יש למישהו נסיון? והאם מישהו מכיר מקדלת בסגנון שתואמת פיסי? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום חברים, אשמח לעזרתכם. אני מחפש מקלדת אלחוטית סבירה, לעבודה שוטפת (הקלדה מרובה במשך היום). עכבר לא חובה, יש לי כבר. כיוון שאני עובד עם מחשב נייד במשרד, חשוב לי שיהיה לה רסיבר זעיר שאפשר יהיה להשאיר אותו ב-USB של הנייד כל הזמן. אודה להמלצותיכם.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by NaNdoS,

כיום יש לי במחשב שני ארד-דיסקים וCD שהם מסודרים ככה: primary master : HD 40G primary slave : HD 20G secondary master : CD secondary slave : none עכשיו, ביום ראשון אני מקבל צורב ורציתי לדעת איפה כדאי לשים אותו... במקום הcd ולהעביר את הcd לsecondary slave? לשים אותו כ primery master? או שזה בכלל לא משנה? ???

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.