ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש ולא מצאתי את הדיסק - דרייבר המקורי אז הורדתי דרייבר למדפסת מהאנטרנט (מה שעבר מצויין בנייד) אך שניסיתי להתקין אותו במחשב השולחני החדש קיבלתי הודעת שגיאה שאמרה משהו כמו לא ניתן למצוא את הנתיב... ניסיתי להוריד דרייבר ממקור אחר וקיבלתי את אותה הודעה. אני מניחה שהבעיה היא לא בדרייבר כי זה עבד בנייד. מה יכולה להיות הבעיה במחשב? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מארז עדיף ? ENERMAX 710-S Black או ANTEC 1030B
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה היתרונות ומה החסרונות של כל אחד? תודה..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שהתקנתי את הצורב אז הוצאתי את המגשר שלו זה משנה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש המלצות? אני מעדיף עכבר חוטי למשחקי FPS כמו באטלפילד תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקליד דיי הרבה אז חשוב לי מאוד שתיהיה נוחה לכתיבה.. ופה ושם גם גיימינג.. אני לא מבין כל כך בתחום של המקלדות אבל היא נראת יפה בעין וחשבתי לקנות אותה (http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=N9Z-00015 - קישור). מה אתם אומרים ? יש משהו אחר יותר טוב בסביבות המחירים האלה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! ברשותי מדפסת משולבת פקס של בראדר דגם MFC-490CW אני רוצה לחבר אותה לרשת דרך מתאם לרשת החשמל, עד כאן הכל טוב אבל ישנה אפשרות לחבר את כבל הטלפון עבור הפקס דרך מתאם (אם יש בכלל דבר כזה) רשת לטלפון (כמו מתאם טלפון לרשת של ADSL רק הפוך) ? מישהו ניסה\יודע אם הדבר אפשרי? כל זה כדי להHמנע מלהעביר כבל טלפון דרך 2 חדרים.. תודה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת עם העסקה הבאה משתלמת הן מבחינת המוצר והן מבחינת המחיר [h=1]HP LaserJet Pro M1212NF[/h]http://www.freedio.co.il/items/172791
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שרוב המקלדות המתקדמות לגיימרים הן ENGLISH ONLY. יש פתרון טוב לעברית ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש דרך ללכוד למחשב ממצלמת DV (קלטת) למחשב הכי מהר ולא לחכות את כל הזמן של הקלטת. -ברך כלל הוא לוכד דרך פייר וייר נגיד אם קלטת היא 60 דקות אז הוא מחכה את כל הזמן הוא מחפש פיתרון חומרה או תוכנה בנושא אני לא מצליח למצוא לו אבל יש כאן מקצוענים שאני בטוח שימצעו משהוא . תודה לכולם מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני תקוע עם מקלדת שאני לא סובל (microsoft 5000), ואני ממש צריך להחליף אותה. לא קל לבחור מקלדת כי לא את כולן אפשר לנסות ובדרך כלל הנוחות מתגלה רק לאחר שימוש ממושך. אחרי שניסיתי את הWAVE המדוברת באיזה תצוגה לא התלהבתי כל כך ואין עוד המלצות חמות על מקלדות אחרות. מה שכן יצא לי לעבוד טיפה עם מקלדת של אימק, ואני חייב לציין שהיא מדהימה, זו חוויה שונה לחלוטין כל העיצוב של המקלדת שונה לגמרי ומאוד אהבתי את העיצוב השטוח מבחינת נוחות. אני די מעוניין במקלדת כזו ואפילו לא הייתי מתפשר וקונה את המקורית (למרות המחיר הגבוה) השאלה היא איך המקורית מתפקדת על פיסי? יש למישהו נסיון? והאם מישהו מכיר מקדלת בסגנון שתואמת פיסי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מתלבט בין אותו העכבר רק גרסת ה1800 ל3500 ההבדל במחיר הוא כ70 שקלים ורציתי לדעת אם שווה להשקיע אותם. חוץ ממספר ה DPI יש עוד הבדל בין הגרסאות? מעולם לא היה לי עכבר גיימינג ולכן אין לי מושג אם אני אצתרך יותר מ 1800 DPI אז מה אתם אומרים להוסיף את הכסף ולקחת את הגרסא המשודרגת או שאין בכך צורך? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ככה, יש לי במחשב הארדיסק כונן קומבו של ריקו שהוא גם CD רגיל גם DVD וגם צורב, וכונן CD של LG. עכשיו השאלה היא, איך הכי כדאי לחבר אותם ללוח האם, כלומר מי צריך להיות מחובר לאיזה IDE, מאסטר או סלייב? אני מאוד אשמח להסבר מפורט, כדי שאני לא רק אדע מה לחבר לאיפה אלא גם למה. תודה רבה לכל העונים, ושוב, אני מבקש רק מי שבאמת מבין, אני לא רוצה לעשות טעיות שיגרמו לי "נזקים".
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך לעזאזל אני בודק את הטמפ של המעבד ושל הלוח?!?!? הלוח pcpartner VIA Apollo Pro 133A עליו עובד פנטיום 3 600 (133) יכול להיות שללוח הזה אין את האפשרות??? או שאין לו סנסור??? אין שום אפשרות בביוס (נראה לי שנכנסתי שם לכל מקום) דרעק!!!! בדקתי בmbm5 זה מה שיצא... ניסיתי לשחק עם ההגדרות לעדכן וכלום.. משהו???
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשעה טובה החלטתי לקנות מערכת מחשב חדשה.המערכת תשמש בעיקר למשחקים, אינטרנט, תוכנות אופיס ועריכת וידאו(בעיקר גיבויים). הבעיה שהתקציב שלי מוגבל ל-8500 ש"ח .מה אני יכול להחליף מבלי לפגוע מהותית בביצועי המערכת(למעט המתנה לדולר שאולי ירד בחזרה לאזור ה-4.3 ש"ח) על מנת להשאר במסגרת התקצי?,להלן המערכת המבוססת על מחירי zigzag 2000 ליום 7 בינואר 2001. athlon xp 1700+ 1027 419 CRUCIAL / MICRON 256 mb DDR 2100 587 Gigabyte GA-7VTX-H 294 Creative SB Live 5.1 - PCI ( RETAIL ) 1572 V8200-T2 DELUX - Geforec 3 Ti200 581 MAXTOR (D740-6XL) -40GB -7200 RPM 619 RICOH (MP7163A-DP) CDRW 32x16X10 397 ASUSDVD ROM X16 - IDE 110 Creative Modem Blaster 56K - PCI ( Re…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המארז החדש שלהם פשוט מדהים - http://www.compucasecorp.com/case/ci-6920[3].htm מישהו ראה אותו במציאות ? אמרו לי שהוא לא נופל מהאנרמקס,צ'יפטק
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף, לקנות את המייקרוסופט ב130 (פלוס/מינוס) או לחסוך ולהשקיע בלוגיטק שעולה בסביבות ה 280??? או אולי עכבר אחר באותו טווח מחירים (אין צורך העל-חוטי) thanks dudes & dudets!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה ועיקר ההתלבטות שלי היא בין שלושת הגדולות Canon s750 Epson C80 HP Deskjet 940c השימוש הוא ביתי.... להדפסת עבודות עם תמונות וגרפיקה מינימלית.... מעוניין בהמלצות לגביי הקניה... תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב ושאני מציג את המפרט אומרים לי עם אתה רוצה מחשב מושלם תיקח גם מארז של enermax או chiftec, בשביל מה אני בתור משתמש ביתי צריך כזה מארז? מה זה נותן?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום שמתי לב ששני העכברים הם אותו הדבר רק ש MX700 על חוטי! מה ההבדל ביניהם??? MX700 http://www.everythingusb.com/hardware/index/Logitech_MX700_Cordless_Optical_Mouse.htm MX510 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=3,CONTENTID=8070
-
- 29 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי Logitech MX1000 , הוא נמצא אצלי כבר איזה 3-4 שנים ובאמת שירת נאמנה.. לאחרונה הסוללה קצת מזייפת וצריך להטעין אותו יותר מהרגיל וגם מדי פעם העכבר עצמו מזייף קצת. בעיקרון לא קריטי לי להחליף אותו אני מאמין שאני יכול למשוך איתו עוד קצת.. השאלה אם יש איזה דגם מסוים שכדאי יהיה לעבור אליו עכשיו או שבאמת עדיף לחכות? אני רוצה רק דגם שהוא אלחוטי..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר כמה שעות מתלבט בניהם. מה כדאי? Logitech G15 Keyboard או Cyborg Keyboard אין לי בעיות עם מחירים אני קונה מחו"ל. השימוש במקלדות הוא לגיימינג כמובן.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל אני אציין שהדרייבר של העכבר מעודכן. בכל אופן, בזמן שימוש רגיל בעכבר, לחצן הגלגלת עובד. אבל משחקים לא מזהים את הכפתור הזה. כרגע אני מנסה לשחק ב crysis, ששם מבקשים ללחוץ על לחצן 3, אבל אין שום זיהוי ללחיצה במשחק. וזה קורה גם בעוד משחקים. מה אני יכול לעשות כדי לגרום לו לעבוד?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי (: דבר ראשון חשוב לציין שאני לגמרי לא גיימר, אבל ממש חשובה לי תזוזה החלקה, דיוק, והשימור של הדברים הללו לאורך זמן (זה בעצם מה שהכי חשוב לי עכשיו, כי לא חוכמה שאני יהנה בהתחלה ואחרי חודשיים הכל יתחרבש). סיפור קצר (: כרגע אני עם עכבר אלחוטי פשוט של MS, ועם פד "גאמה" של טרמלטק (זה עם הלדים), קניתי את הפד של טרמלטק בעיקר מכוון שהוא עשוי חומר נחמד שנתן החלקה מטורפת לעכבר, והיה ממש כיף לעבוד איתו, אבל! זה נמשך בלחץ חודשיים עד שהפד התלכלך ולא משנה מה עושים, אי אפשר להתקרב לגימור שהוא הגיע איתו בהתחלה, ועכשיו אחרי שנה בערך, זה כבר הפך סיוט לעבוד איתו. עוד דבר נוסף, אני כבר כמה זמן עם עכבר אלחוטי וזה עולם אחר בשבילי, השאלה היא אם באמת שווה להוסיף את המחיר לקנות אלחוטי טוב, או …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כנסו ל-KSP... ולספקים יש שם ספזק כזה : HEC 475W (True Watts) ב-350 שח... מה אתם אומרים עליו? אני צריך עוד המלצות לספקים.. רצוי כמה שיותר זול.. ורצוי 450W אמיתיים (לא גנריים) מערכת מחשב: (עתידי) קונרו E6600 X1800XT 512M 1G DDR667
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-