עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by or,

מה זה OEM ומה זה REATAIL (חיפשתי אבל לא הבנתי שום דבר מהתוצאות אז אם כבר שאלו את זה אז בבקשת תביאו לי קישור)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by zoyaniv,

שלום לכם רציתי לשאול שני שאלות 1)מה ההבדל בין הכרטיסים creative audigy ו hercules game theater xp ואיזה מהם טוב יותר 2)על איזה כרטיס קול אתם ממליצים למשחקים לחיבור מערכת ולהקלטה למיני-דיסק וממנו (חוץ מהשניים למעלה) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Alon32,

שלום, אני מתכנן לקנות עכבר חדש שישמש בעיקר למשחקים ולשולה מוקשים. חשוב שיהיה נוח, שיזוז חלק על המשטח, שיהיו לו לא יותר מ-2 לחצנים וגלגלת ושהלחצנים לא יהיו נוקשים או בעייתיים. השיא שלי בש"מ כרגע הוא 81 שניות במומחה, הייתי שמח למצוא עכבר שיעזור לי להפוך את השיא הזה לממוצע. העכבר שלי כרגע הוא עכבר אופטי של סמסונג (לא יודע איזה דגם, אבל הוא אצלי כבר יותר מ-3 שנים).

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני מחפש עכבר אל-חוטי בתקציב עד 250 ש''ח עם אפשרות לחריגה. צריך שיהיה נוח לאחיזה ושיהיה איכותי. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by GanJaval,

אני רוצה לקנות פד (המשטח הזה לעכבר ) עכבר לייזר ואוזניות אני צריך את אלה כי אני משחק משחק רשת (קול אוף דיוטי ) ויש לי בקרוב יומהולדת אז אין לי מושג מה לקחת אז חשבתי אולי את אלה קיצר התקציב עד 700 שקל תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by turtleman,

בפנדה יש Antec 400W SL400P SmartPower ב283 ש"ח וזה די זול לספק 400W ויש פנדה גם Antec SmartPower 300W באותו מחיר! זה גורם לי לחשוב כאילו ה SL400P לא טוב. מישהו יודע איך הספק הזה? אני צריך שהוא יחזיק לי מערכת די כבדה...

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by dino,

אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית באיכות טובה, בשביל לצלם את המחשב וגם סתם לצילומים, אבל שתיהיה באיכות טובה. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם! אני מחפש סורק כמה שיותר קטן שיבצע סריקה של דף אחד וישלח אותו ישירות לאימייל ללא צורך בחיבור למחשב. אני אשמח אם משהו יכול לתת לי דגם של מכשיר כזה. אני גר בארה"ב אז אין שום בעיה אם מוצרים שמשווקים רק בחו"ל תודה רן

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. לבת דודה שלי יש בת-מצווה, וחשבנו לקנות לה משהו כזה... יש חיה כזו?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Pitzinyelo,

התקנתי במחשב שלי TT420 WAT... א)מה לעשות עם כל החוטים המיותרים? בניגוד לספק הגנרי שהיה לי מקודם, בספק הזה יש המון(נראה לי תשעה) חיבורים לPERIPHERALS. מדובר בעצם בשלושה קבוצות חוטים שלPERIPHERALS - שתיים מהן מיותרות. דחפתי את החוטים האלה לפינה אחת... האם זה טוב? מה אתם מציעים לעשות? ב)האם ישנה דרך כלשהי לווסת את המהירות של המאווררים על הספק(שניים)? http://www.thermaltake.com/purepower/w00089.htm

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הזמנתי מגיבור את ה-3055 וקיבלתי את ה m1522nf ? לפי מה שכתוב כאן http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Printer&model_id=680438 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Printer&model_id=386341 הרזולוציה של ה-3055 גבוהה יותר

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by שי כהן,

שלום רב, רציתי לקבל המלצה למקלדת Bluetooth עבור iPad Air 2. מעוניין להשקיע עד בערך 150 שקלים. חשבתי על LG Rolly או Logitech K380 ואשנח לחוות דעת עליהם מנסיון או על אחרים. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by sinai21,

שלום לכולם, אני צריך עזרה דיי דחופה, קניתי מארז Tsunami עם ספק W0057RI 500W (גם של Thermaltake). המאווררים שיש לי הם המקוריים שהגיעו עם המארז... הרעש פשוט בלתי נסבל, יש למישהו רעיונות איך להשקיט את המחשב? (תקציב זה לא בעיה...) תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

בשעה טובה נשרף לי האודיג'י מה לעזאזל עושים ? הוא עובד חצי יש איזה בדיקה שאפשר לבדוק אותם פיזית , או להחליף לאלתר וזהו ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי (: דבר ראשון חשוב לציין שאני לגמרי לא גיימר, אבל ממש חשובה לי תזוזה החלקה, דיוק, והשימור של הדברים הללו לאורך זמן (זה בעצם מה שהכי חשוב לי עכשיו, כי לא חוכמה שאני יהנה בהתחלה ואחרי חודשיים הכל יתחרבש). סיפור קצר (: כרגע אני עם עכבר אלחוטי פשוט של MS, ועם פד "גאמה" של טרמלטק (זה עם הלדים), קניתי את הפד של טרמלטק בעיקר מכוון שהוא עשוי חומר נחמד שנתן החלקה מטורפת לעכבר, והיה ממש כיף לעבוד איתו, אבל! זה נמשך בלחץ חודשיים עד שהפד התלכלך ולא משנה מה עושים, אי אפשר להתקרב לגימור שהוא הגיע איתו בהתחלה, ועכשיו אחרי שנה בערך, זה כבר הפך סיוט לעבוד איתו. עוד דבר נוסף, אני כבר כמה זמן עם עכבר אלחוטי וזה עולם אחר בשבילי, השאלה היא אם באמת שווה להוסיף את המחיר לקנות אלחוטי טוב, או …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by mr_ripper,

יש לי מודם 56.6 רגיל - standard מדי פעם המודם מנתק אותי בלי סיבה, בלי קשר לטלפון או לפקס כי כאשר זה טלפון או פקס זה מנתק אותי מ י ד ושזה מנתק אותי בלי קשר זה מנתק בצעדים: בהתחלה זה עושה כזה צליל של התחברות, ואח"כ אחרי מספר פעמים זה מתנתק לגמרי! אז בבקשה תעזרו לי ותמליצו לי מה לעשות ! נ.ב. --- אני לא חושב שזה הספק אינטרנט כי גם שהיה לי סרפרי וגם עכשיו עם נטוויז'ן זה עושה את זה! :'(

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, אני מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטי עד 400 ש"ח. השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה,גלישה באינטרנט ומשחקים מידיי פעם שיוצאים (crysis וכו ..אפילו CS ). לצערי לא היה באפשרותי לקנות את הסטים שהיו בבאג ואופיס דיפו במבצע (באסה \= ) בינתיים יש אפשרות אחת: Logitech Cordless Desktop LX710 או LogiTech CordLess DeskTop Wave מהחנות Saletech . מישהו מכיר את החנות הזאת? http://www.saletech.co.il קצת מוזר המחיר של הסט הזה בהתחשב שבנעה מוכרים אותו ב 1000 ש"ח. בכל אופן,יש הצעות? תגובות בנוגע למקלדות הנ"ל יתקבלו בשמחה:

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by LOL,

בעיקרון אני יכול להשיג בתקציב הזה גם את הX8 והX5 של מיקרוספט, והשאלה היא איך הם בהשוואה לG518 או שבכלל כדאי לי משהו אחר העכבר כמובר אמור להיות לגיימינג, והעובדה של הX8 אלחוטי תורמת בקצת אבל לא קריטית תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Dr-XP,

תגידו אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד 800 שקל חשבתי כבר על ה geForce2 Titanium של הרקולס... מה אתם חושבים?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ybe,

עבור מחשב חדש, שישמש בעיקר (בסדר הבא משחקים, אינטרנט, DVD וישומי office .מספר שאלות: 1.האם 256M יספיק או שכדאי מראש לרכוש 512M ? 2.אני מתכוון להפעיל את המערכת על WINDOWS 98 והבנתי שמערכת ההפעלה הנ"ל יודעת לנהל עד 192M זכרון, האם הזכרון "העודף" לא יפגע בביצועי המחשב? 3.האם זכרון גדול מדי(לא יודע להגדיר) פוגע בביצועי המחשב?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. איזה עכבר מומלץ לגיימינג? היה לי בהתחלה עכבר MX518 שהיה לי יחסית נוח איתו - עכבר הגיימינג הראשון שהיה לי לאחר מכן עברתי לG500 מבחינת מהירות וזמן תגובה כמובן שאין מה להשוות. אבל מבחינת נוחות ירדתי ברמה. הרבה פחות נוח לי. לאחר שעשיתי חושבים עם עצמי הבנתי שהעכבר שאצלי מתאים לPALM-FINGERTIP והרבה פחות לCLAW לכן אני רוצה לקנות עכבר חדש שמתאים לCLAW ולשאלה שלי איזה עכבר אתם ממליצים לאחיזת CLAW? מה שאני ראיתי ומהניסיון הטוב עם לוג'יטק זה: G9X - אבל הוא דיי הפסיק את הייצור והמחליף שלו זה: http://gaming.logitech.com/en-us/product/g600-mmo-gaming-mouse ככה לפחות נראה לי למרות העיצוב המוזר אשמח לעזרתכם בנושא אה ושכחתי למי שלא יודע מה ההבדל בין האחיזות: http://www.razerzone.com/mous…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by kakaman,

היי שלום לכולם, אז ככה ..אם כבר נישאלה השאלה הזאת אז אני ממש מיצטער כי עשיתי חיפוש ולא מצאתי יש לי ג'ויסטיק עם gameportהאם יש להשיג מתאם לusb ??? ואם כן איפה ומה מחירו ? בתודה עמית

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Maxim450,

היי, אני מחפש מדפסת בתקציב של 300-400 ש"ח עם חריגה מקסימלית של 50-100 ש"ח . אני צריך מדפסת לעבודה משרדית ביתית, הדפסת עבודות בעיקר, טקסט, ומאמרים. אני אשמח למדפסת צבעונית,אבל אני לא מתכוון להדפיס תמונות מלאות על דף שלם, רק כותרות בצבעים אחרים, הדגשים, ותמונות קטנות לעיתים רחוקות מאוד, ככה שהדגש הוא על איכות הדפוס. אני צריך שהיא תדפיס בקצב נורמאלי ולא איטי מידי יחסית למחיר, אם אפשר אפשרות להדפסה דו-צדדית, והכי חשוב - דיו זמין בכמה מקומות בארץ, וזול (כמה שיותר זול!). אני לא יודע איזו מדפסת אני צריך (דיו או לייזר), אז אשמח אם תעזרו לי ותציעו לי מוצרים. אני מעדיף לקנות מKSP , אבל אם יש רשת מקצועית שמוכרת מדפסות- אני מניח שגם זה בסדר. תודה מראש, מקווה שאני לא דורש יותר …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Kidney_stonE,

העכבר ה"ג'נרי" לוג'יטק שחור שקונים בשקית BULK בבאג, או כל חנות אחרת, ב 100 שקל שלי - מקרטע בגגגלת כנראה יותר מדי קליקים אמצעיים ב FIREFOX והגלגלת לא מגלגלת יותר כמו שצריך (לא בעיית דרייבר, בדוק) אז חשבתי להשקיע בעכבר חדש ונחמד, שיעשה את העבודה. דרישות : לא אלחוטי, עד 400 שקל אני מניח שזה סביר (כמה שפחות יותר טוב) לא גיימר, אבל אם יש עכבר גיימרים שמתאים למה שאני צריך - אשמח לשמוע גם על כזה. (המשחק היחיד שאני משחק זה World Of Warcraft וגם ככה רוב הפעולות שם הם מהמקלדת) כמה שפחות כפתורים בגוף העכבר, קליק ימני,שמאלי וגלגלת, אני לא אתנגד לעוד 2-3 כפתורים אקסטרא, אבל לא יותר מדי. כמה שיותר נטח בכף היד סט דרייברים כמה שיותר פשוט ולא לוקח משאבים פשוט עד היום כל העכברים שהיו לי ה…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Pac Pac Chick,

רציתי לראות האם הספק שקיבלתי עם המחשב ג'נרי. פתחתי אותו וראיתי שזה ספק 480W של חברה הנקראת "Sunshine-Comma". האם זוהי חברה מוכרת, או שזה ספק ג'נרי ואני אאלץ להחליפו?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.