עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by unknown,

אבא שלי קונה תוכנה בשם solid works, והיא דורשת כרטיס גרפי עם 32bit. אם אין 32bit ב-voodoo 3 אז במה יש? ואל תתנו לי כרטיסים כמו gf 3 או משהו במחיר הזה, כרטיס זול ואמין יספיק.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי בבית מחשב עם ספק של 480W של טרמלטק והוא פועל אצלי 24/7 כמה חשמל הוא "מבזבז" עד שאני מקבל את הטופס תשלום? 200 שקל?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אז ככה הכותרת אומרת הכל. אשמח אם תעזרו לי להגדיר את הגלגלת ב Mx revolution. שלדוג' היא תפתח לי טאבים חדשים בפיירפוקס במקום לשלוט על סיבוב הגלגלת. בתודה מראש, דור.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי יש לך כרגע את העכבר MX Rev והוא מדבר בעד עצמו מבחינת נוחות השימוש שלו , המקשים והמבנה שלו , אבל החיסרון שלו הוא שבעבודה ממושכת הוא לא כל כך טוב , מצריך הפסקת עבודה אם לא טוענים בזמן ולפעמים יש תקיעות קטנות (שטויות בגדול..) , מה שבא לביטוי בעריכות גרפיות ובמשחקים מדיי פעם . חשבתי לקנות את ה G9 החדש או את ה G5 הדגם החדש אבל אני בהתלבטות לגביהם , ל G9 יש משהו שנראה לי מוזר בעיצוב (יש מישהו שניסה אותו? אשמח לדעות) וזה לכאורה מה שעוצר אותי לקנות אותי , לגבי ה G5 הוא כמו שהבנתי מעולה , אבל חסרים לו קצת מהחידושים של ה G9 (הגלגלת המהירה , עניין של התרגלות) . מה דעתכם יותר מתאים לי ? יש אולי דגם אחר מתאים שאתם ממליצים עליו ? תודה על תשומת לבכם , ערב טוב , נדב .

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by magus972,

אני מחפש עכברים ומקלדות שניתן להשתמש בהם גם בחוט וגם באלחוט. עד כה מצאתי: עכבר Logitech Performance Mouse MX מקלדת Logitech K810 מכירים מוצרים נוספים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by yair_gobani,

אפשר לדעת מה זה כמה זה עולה וכמה בקרי IDE יש בו וזה פועל רק בWINDOWS כי צריך דרייברים נכון. בתודה מראש יאיר :hi: :hi:

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by composite,

שלום! אני מחפש מתאם PS/2 -> USB, שיאפשר לי להשתמש במקלדת ה- PS/2 האהובה שלי כמקלדת USB לכל דבר. אני מעוניין במתאם אמיתי, כזה שיקנה למקלדת תכונות USB כגון היכולת לחבר את המקלדת ללא ריסטארט (ועוד...) - ולא במתאם ''פשוט'' שסה"כ יאפשר לחבר כבל PS/2 לכניסת USB, ותו לא. חשובה לי האיכות, העמידות והאמינות של המתאם, ואם אפשר שיהיה כמה שיותר מינימליסטי, קטן ו- Low profile. אשמח להמלצותיכם. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. ה-wave ממש נוחה (הריפוד לשורש כף היד והמבנה הכללי), אך לאחר כשנתיים שיש לי אותה, המקשים לא הולכים ממש חלק, ואחרי שניקיתי אותה המצב נהיה משום מה יותר גרוע. היות ואני לא חושב שיש דרך כלשהי לפתור זאת, מחפש מקלדת אחרת, בתקווה איכותית יותר ונוחה לא פחות. עדיפות למקלדת חוטית (זולה יותר). תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1009646757&start=0]כללי[/link] על ידי athlon

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by שי כהן,

שלום רב, רציתי לקבל המלצה למקלדת Bluetooth עבור iPad Air 2. מעוניין להשקיע עד בערך 150 שקלים. חשבתי על LG Rolly או Logitech K380 ואשנח לחוות דעת עליהם מנסיון או על אחרים. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. מה היתרונות ומה החסרונות של כל אחד? תודה..

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

בשעה טובה נשרף לי האודיג'י מה לעזאזל עושים ? הוא עובד חצי יש איזה בדיקה שאפשר לבדוק אותם פיזית , או להחליף לאלתר וזהו ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני בתהליכי קניית מדפסת חדשה, ונראה לי שדי נסגרתי על הHP 6500A. יש למדפסת שני דגמים, הרגיל והפלוס. לפי זאפ, ההבדל ביניהן הוא בערך 150 ש"ח - כאשר יכולת ההדפסה דו"צ של הפלוס לא מעניינת אותי, אך ההתחברות לרשת אלחוטית כן. השאלה היא, האם כדאי לקנות את הגירסא היקרה יותר עם האופציה האלחוטית המובנית, או לקנות את הגירסא הרגילה ולהוסיף לה "חלקים" כאלה ואחרים שיאפשרו זאת? אני חשבתי למשל, ותהיתי האם אפשרי להפוך את המדפסת לאלחוטית(כך שלפטופים בבית יוכלו להדפיס ממנה) בדרכים הבאות: 1. לחבר את המדפסת לwireless printer server 2. לחבר דונגל אלחוטי למדפסת 3. לחבר את המדפסת "חוטית" לראוטר(חיבור אתרנט) השאלה היא האם זה אפשרי בכלל(נדמה לי נגיד ש2' לא יעזור לי) וכמה זה יעלה - אם יותר מ1…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by dovik,

המדפסת אמורה להיות כמה שיותר חסכונית ואמינה בהמשך, לכן המחיר ההתחלתי לא קריטי מדי. לא חשוב אם זה יהיה הזרקת דיו או לייזר, אך ישנו אילוץ: אני לא מדפיס תדיר. יכול לקחת כמה שבועות טובים בין הדפסה להדפסה, אז שיהיה אמין ובלי שטויות של ניקוי ראשים וכד' (הגם זה גומר את הדיו יותר מהר, כך שמעתי,נא לאמת).. עדיף שזה יוציא דפים מאותו הצד שמקבל (היא תתמקם בסמוך לקיר) ולא תתפוס יותר מדי מקום. כנראה שאצטרך לסרוק הרבה, אז עדיף ממשק נוח מהבחינה הזאת,שלא יהיה איטי (בשחור לבן). פקס לא יזיק, בתנאי שזה לא ישפיע משמעותית על המחיר. אשמח לתגובות לעניין ולנקודות נוספות שפספסתי..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by roey1,

שלום, יש ברשותי עכבר אלחוטי שאני רואה שכתוב עליו Cordless Mouse בלבד ולא דגם אך לפי התמונות מהאינטרנט זה MX1000. הבעיה שלי היא שיש לי אותו בלי הכבל של החשמל. האם מישהו מכיר את העבר ויודע אם צריך כבל מיוחד או שנאי רגיל יכול לעבוד? מה המתח הדרוש? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by MiniMizer,

בימים אלו אני מרכיב מחשב בשביל חבר שקצת קצר בתקציב. התקציב שלו הוא 4200 ש"ח למחשב שלם (כולל מסך 17") ולכן המלצתי לו על זכרונות SDRAM כיוון שגם הזכרונות וגם לוחות האם עצמם זולים יותר וכיוון שהוא כמעט לא משחק, ההבדל בשבילו בין SDRAM לDDR יהיה בלתי מורגש. לאחר ירידת המחירים האחרונה של AMD שמתי לב שהפרשי המחירים בין מעבדי הXP לת'נדרבירד הם מינימליים. אמרתי לו את זה והצעתי לו לקנות את הA7V133-C ולשדרג את הביוס כדי שהוא יוכל להשתמש בXP שטוב בהרבה. הוא התנגד בכל תוקף לשדרוג הביוס ולא הצלחתי לשכנע אותו. Now... האם ישנם לוחות אם בארץ שמשתמשים בSDRAM ומקבלים XP ללא צורך בשדרוג ביוס? אני מאוד סקפטי אבל בכל זאת...

17. Started by bene,

שאלה לדורון בקשר ללוח אם של אסוס שפרסמת ערב טוב דורון ראיתי את הכתבה על לוח אם אסוס באיחור של יום! החלפתי לוח אם של asos av266-e +מעבד amd 1700 xp אני לא יודע איך לאחר שהגדרתי את המעבד ל 1467 GHZ! נשרף המעבד קניתי מעבד חדש ורציתי לשאול אם טעות ההגדרה נישארה בזיכרון בלוח? אם אני מנתק את הבטריה לדקה זה מתאפס לנורמאל או שאני מאבד עוד זיכרון! בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by yariv1,

שלום לכולם : אני צריך ups שהוא גם מייצב מתח למחשב אחד , אמין , יציב , ועם אחריות טובה ב-300 ש"ח או אפילו להסתפק רק במייצב מתח (ups באמת חשוב לבריאות המחשב ? זה לא מחשב לעבודה רק למשחקים ושטויות ) אשמח לדעתכם תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by elgard,

מה אתם אומרים על הצורב 32*8*8 teac IDE אני יודע שהוא ישן אבל נאי לא צריך מהירות מאוד גבוהה עכשיו השאלה שלי היא האם זהו צורב טוב ואמין? והאם הוא שווה את ה500 שקל שהוא עולה? ובאיזה מהירות אני באמת יוכל לצרוב בלי שהוא ידפוק דיסקים?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Maxim450,

היי, אני מחפש מדפסת בתקציב של 300-400 ש"ח עם חריגה מקסימלית של 50-100 ש"ח . אני צריך מדפסת לעבודה משרדית ביתית, הדפסת עבודות בעיקר, טקסט, ומאמרים. אני אשמח למדפסת צבעונית,אבל אני לא מתכוון להדפיס תמונות מלאות על דף שלם, רק כותרות בצבעים אחרים, הדגשים, ותמונות קטנות לעיתים רחוקות מאוד, ככה שהדגש הוא על איכות הדפוס. אני צריך שהיא תדפיס בקצב נורמאלי ולא איטי מידי יחסית למחיר, אם אפשר אפשרות להדפסה דו-צדדית, והכי חשוב - דיו זמין בכמה מקומות בארץ, וזול (כמה שיותר זול!). אני לא יודע איזו מדפסת אני צריך (דיו או לייזר), אז אשמח אם תעזרו לי ותציעו לי מוצרים. אני מעדיף לקנות מKSP , אבל אם יש רשת מקצועית שמוכרת מדפסות- אני מניח שגם זה בסדר. תודה מראש, מקווה שאני לא דורש יותר …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by KoM,

במחשב הישן שלי, יש בעייה כרגע ... אני מתחיל את המחשב ונשמעים ציפצופים שונים והמסך לא מקבל תמונה, מה שמיד החשיד את כרטיס המסך... ניסיתי להוציא ולהכניס אותו לשנות לו מיקום אבל עדיין הציפצופים נשמעים ואין תמונה על המסך, למה ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. קודם כל יש לציין שהג'ויסטיק הוא למחשב.. עכשיו; הכפתור בג'ויסטיק/גיימפאד שאחראי על סיבוב זווית התמונה (ובעצם מהווה תחליף לעכבר) איטי מדי יחסית לעכבר... לגבי העכבר, אני יודע שיש הגדרות שדרכן אפשר להמהיר אותו... השאלה שלי היא, האם גם את הג'ויסטיק אפשר להמהיר דרך הגדרות כלשהן?.. ואם כן, אז הייתי רוצה לדעת איפה ההגדרות הללו נמצאות.. תודה לכל מי שיענה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. http://www.logitech.com/index.cfm/downloads/software/CA/EN,CRID=1792,contentid=9515 מאיפה אני משיג את המתאם שלו ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אהלן..אתמול קניתי מדפסת HP6500 WIRELESS התקנתי אותה והיא עובדת אחלה פרט לעובדה שבסיום העבודה שלה היא משמיעה רעש של 2 דק' בערך..כאילו שהיא חוזרת למקום שלה...מזיזה שעה את כל הגלגלים וכו'...קיצר מציק ביותר.יש לזה הסבר ופתרון או שהיא פשוט ככה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by The SONY Man,

שלום, יש לי בעיה המליצו לי עד שני ספקי כח טובים מאוד אחד של HIPER: ואחד של אנרמקס שעליו המליץ לי חן שהוא טוב, גם אני חושב ככה בגלל שיש לו גם שני מסילות של 18 להייפר יש שתיים שאחת מהם 17 לעומת הנרמקס ששתיהם 18, למרות שחן עדיין לא בטוח לגבי זה למרות שרשום באתר היצרן אז הנה הפרטים. המחיר אני מוכן לתת עד 400 שקל אם יש לכם הצעה אחרת בבקשה... לוג"יק פי סי: Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=5499 אתר היצרן ששם תרדו למטה ותראו את הפרטים וגם תרא שרשום באחד היתרונות שלו 2 מסילות נפרדות. http://www.enermax.com/english/product_Display1.asp?PrID=20# וזה של ההייפר בנעה מחשבים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים