ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם רציתי לשאול שני שאלות 1)מה ההבדל בין הכרטיסים creative audigy ו hercules game theater xp ואיזה מהם טוב יותר 2)על איזה כרטיס קול אתם ממליצים למשחקים לחיבור מערכת ולהקלטה למיני-דיסק וממנו (חוץ מהשניים למעלה) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי עכבר logitech m175 ב KSP , העכבר לא עובד כלל על דפים לבנים או משטחים לבנים אחרים. זה ממש מרגיז, האם זה תקין? או שהם חייבים להחליף לי ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשעה טובה נשרף לי האודיג'י מה לעזאזל עושים ? הוא עובד חצי יש איזה בדיקה שאפשר לבדוק אותם פיזית , או להחליף לאלתר וזהו ?
-
שלום, יש ברשותי מחשב נייד מדגם DELL Inspiron 15 5579. כיום אני משתמש בתחנת עגינה אוניברסלית של WAVLINK באמצעותה, בין היתר אני מחבר מסך מחשב אחד בחיבור HDMI. אני זקוק לחיבור HDMI נוסף למסך נוסף. אז חיפשתי תחנות שתומכות בכך, ושמתי לב שאופן החיבור בין התחנה למחשב השתנה. אני לא כל כך יודע להגדיר זאת נכון אבל החיבור בין התחנה ללאפטופ עכשיו הוא עם מחבר מסוג USB-C. ולי אין חיבור כזה בלאפטופ. תחנה אופיינית לדוגמה: https://www.amazon.com/Multiport-Adapter-Accessories-MacBook-Ethernet/dp/B09NKSQ3VB?ref_=ast_sto_dp&th=1&psc=1 אשמח לשמוע לעצתכם בנושא.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
משהו יכל להביא לי משהו טוב במחיר הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש סורק שייועד בייחוד לסריקת מסמכים, ושיהיה מהיר (שאוכל לסרוק על גבי המשטח לפחות 5 עמודים של טקסט (נניח רזולוציה של 300x200 grayscale) בדקה ורצוי מאוד קצב אף גבוה יותר (10-15 עמודים לדקה יהיה הרבה יותר טוב. אין לי צורך באיכות סריקה גבוהה במיוחד. הסורק צריך להיות מסוגל לסרוק ספרים, ללא משטח עליון (להאצת הסריקה). ככלל התנאים שצויינו הם דרישה שאני חייב גם עם העלות גבוהה. יחד עם זאת אין לי עניין לשלם הרבה מאוד כסף עבור משהו מקצועי לעבודות משרדיות אינטנסיביות. באם תוספת של 300-500 ש"ח ישפרו משמעותית את הנתונים המדוברים אל מעבר למינימום הנדרש או את האמינות, יהיה שווה לי לשלם את זה. אבל לא ישתלם לי לשלם נניח עוד 2000 ש"ח עבור שיפור של 2 שניות בזמן סריקה. ממה שראיתי, בלי שו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הקמתי מן משרד בביתי ועכשיו נשאר לי הציוד ההיקפי; מדפסת, עכבר + מקלדת. כאן נשים דגש על המדפסת: *פקס - חשוב מאוד *סורק - חשוב מאוד + אופציה של מכונת צילום (ללא המחשב). *לייזר/דיו - לא מתפרע יותר מידי בהדפסות. יכולות להיות תקופות ללא שימוש כלל. *צבע - לא "בלתי נפרד" אך אם כבר אז כדאי שתהייה האופציה. *WIRELESS - אופציה אפשרית, לא הכרחית. עוד חשוב שלא תהיה מסורבלת, פשוטה וטובה. שתהייה אמינה עם כמה שפחות תקלות (כמובן מביקורות וחוות דעת) הטווח מחירים הוא רחב, זאת מכיין שמצד אחד אולי עדיף לקנות משהו זול שיחזיק שנתיים - שלוש ויעשה את העבודה כמו שצריך או אם ישנם דגמים כל כך מוצלחים ואמינים ששווה להעלות את מחיר ההשקעה. (ממה שראיתי בזאפ אין מוצרים מוצלחים בטווח הזה אז אולי כבר כדאי …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה רכשתי עכבר E-3LUE מייזר 2. באמת שהוא עכבר מעולה אבל הוא גדול משמעותית מהעכבר הקודם ומרגיש שיש לו יותר חיכוך עם שולחן העץ שיש לי. אני זקוק להמלצה למשטח לעכבר זול וטוב עם חיכוך מינמאלי. רב תודות
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עברתי לאינט' 100M וקבלתי נתב חדש, D-LINK N600 6850U, הצלחתי להגדיר בקלות את המדפסת ולהדפיס דרכה. האם אני יכול להגדיר גם את הסורק של המדפסת? ואם כן איך?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה עכבר נוח יותר למשתמש ימני, לשימושים משרדיים, עם פד סיליקון ארגונומי? ה Deathadder 3.5G או הIkari laser ? כרגע יש לי G5 , האם שניהם/אחד מהשניים למעלה יהיה עדיף על הG5? או שבכלל לא שווה לי לחפש עכבר אחר? אני חושב להתחדש כמו ששמתם לב. ומה ההבדלים בין הDeathadder ה"רגיל" לבין הגdeathadder החדש 3.5G.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם שמבוסס על AMD אבל אני לא יודע מאיזה חברה עדיף GIGABYTE או ASUS אז מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מדפסת לייזר עד שחור לבן עד 300 ש"ח, עם דיו לא יקר מידי ויש עדיפות לזירוקס. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
צקעך המלצה לעכבר למחשב נייד (lenovo g550 אם זה משנה) לחברה, העכבר טאץ' המובנה ממש לא נוח לה (וגם לא המקלדת, אבל זה סיפור אחר). היא אוהבת לעבוד על המחשב במיטה ובשולחן עבודה. ויש לה כף יד קטנה. בדרך כלל אני בעד לוג'יטק אבל בתחום של עכברים לניידים אני מבין ומסיק שמיקרוסופט עדיפה. התקציב עד 150 ש"ח. חנויות אופצונליות: באג,אופיס דיפו,פנדה,אייבורי,קי אס פי. דף שיעזור לכם- מסודר לפי מחיר מהנמוך לגבוה - http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=412&OrderBy=saleprice . חשבתי על Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 שעולה בול 150 ש"ח. אם יש עכבר אחר מומלץ ועדיף בפחות מחיר, גם מתקבל. תודה ושבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה זה OEM ומה זה REATAIL (חיפשתי אבל לא הבנתי שום דבר מהתוצאות אז אם כבר שאלו את זה אז בבקשת תביאו לי קישור)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב הישן שלי, יש בעייה כרגע ... אני מתחיל את המחשב ונשמעים ציפצופים שונים והמסך לא מקבל תמונה, מה שמיד החשיד את כרטיס המסך... ניסיתי להוציא ולהכניס אותו לשנות לו מיקום אבל עדיין הציפצופים נשמעים ואין תמונה על המסך, למה ?
-
אבא שלי קונה תוכנה בשם solid works, והיא דורשת כרטיס גרפי עם 32bit. אם אין 32bit ב-voodoo 3 אז במה יש? ואל תתנו לי כרטיסים כמו gf 3 או משהו במחיר הזה, כרטיס זול ואמין יספיק.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר לחבר 2 מחשבים לאותה מדפסת, כל אחד דרך חיבור שונה? קחו בחשבון שאי אפשר לעשות רשת בין המחשבים. תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המחיר זהה, שניהם אופטיים. אני יודע שהקינזו קטן יותר, רק שלושה כפתורים ורק שנת אחריות, אבל חדש יותר מה MX518. מישהו יכול להגיב? ראיתי גם שמישהו כתב שיש לקינזו בעיות עם משטחי עכבר מבד ב DPI נמוך. אני לא משחק הרבה FPS, בעיקר סטארקרפט 2, ולכן משחק בד"כ על DPI של 800-1200. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
עדיין יש חיה כזאת איפשהו? הצטברו לי במהלך הזמן עשרות מחסניות ריקות. אני זוכר שבעבר היו חברות שנתנו זיכוי תמורת הריקות. האם גם היום זה ככה? יש מה לעשות איתם או לפח?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.amazon.com/dp/B002HWRJBM/ref=asc_df_B002HWRJBM1228797?smid=ATVPDKIKX0DER&linkCode=asn&creative=395093&creativeASIN=B002HWRJBM&tag=cnet-4209-20#lbhuc_355366 חשבתי לקנות את העכבר הזה דרך אמזון. מספר שאלות:\ 1) מישהו התנסה עם העכבר הזה? איך הוא בשביל משחקים (FPS בעיקר?) 2) זקוק לעיצה ממישהו שהזמין בעבר ציוד מאמזון (אלקטרוניקה/מחשב) האם אצטרך לשלם מכס וכמה? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בד"כ בעכברים שראיתי (MICROSOFT, LOGITECH) כתוב 1.5-2 מטר
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי... מדברים על ספק ייעודי לכרטיסי מסך, מערכות SLI ו-CF (או R600 אחד )... http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817153037 היה מפורסם באתר של TT כבר לא מעט זמן, עכשיו הופיע בניואג.. למישהו יש מושג אם ומתי דבר כזה יגיע לארץ? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש עכבר לצרכים רגילים, לא ללגיימינג. העכבר צריך להיות נוח ולא כפתורים מיוחדים. אני עדיין לא יודע אם אקנה אלחוטי או חוטי, בכל מקרה מה העכבר בתקציב הנ"ל המומלץ ביותר, חוטי ואלחוטי? תודה רבה וחג סוכות שמח לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי מגיבור את ה-3055 וקיבלתי את ה m1522nf ? לפי מה שכתוב כאן http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Printer&model_id=680438 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Printer&model_id=386341 הרזולוציה של ה-3055 גבוהה יותר
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מקלדת G15 הבעיה שלי איתה זזה שכל חודשיים צריך לקנות מדבקות עברית ולהדביק מחדש וזה מתחיל לעצבן ובשנה זה לא זול ונשארים סימני דבק והכול חשבתי להשקיע במקלדת חדשה ורציתי לשמוע המלצות או משהו עליה המקלדת היא Roccat Isku FX Multicolor Gaming Keyboard שווה להוציא כסף ולקנות אותה או לא? התאורה של העברית שלה טובה? העברית לא תעלם לי? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-