עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Maxim450,

היי, אני מחפש מדפסת בתקציב של 300-400 ש"ח עם חריגה מקסימלית של 50-100 ש"ח . אני צריך מדפסת לעבודה משרדית ביתית, הדפסת עבודות בעיקר, טקסט, ומאמרים. אני אשמח למדפסת צבעונית,אבל אני לא מתכוון להדפיס תמונות מלאות על דף שלם, רק כותרות בצבעים אחרים, הדגשים, ותמונות קטנות לעיתים רחוקות מאוד, ככה שהדגש הוא על איכות הדפוס. אני צריך שהיא תדפיס בקצב נורמאלי ולא איטי מידי יחסית למחיר, אם אפשר אפשרות להדפסה דו-צדדית, והכי חשוב - דיו זמין בכמה מקומות בארץ, וזול (כמה שיותר זול!). אני לא יודע איזו מדפסת אני צריך (דיו או לייזר), אז אשמח אם תעזרו לי ותציעו לי מוצרים. אני מעדיף לקנות מKSP , אבל אם יש רשת מקצועית שמוכרת מדפסות- אני מניח שגם זה בסדר. תודה מראש, מקווה שאני לא דורש יותר …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by A.J,

שלום לכולם מחפש המלצה לעכבר חוטי למשחקים בסביבות 150 שקל היה לי את razer deathadder 2013 והוא לא היה לי כזה נוח, צריך המלצה לעכבר יותר קטן ממנו. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by andrei21,

שלום ברשותי סט מקלדת ועכבר Logitech Desktop Wave ה reciever שלהם נהרס, האם אני יכול לרכוש reciever חלופי? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by raviv1989,

אני מחפש עכבר נוח ללפטופ שישמש לעבודה משרדית. אשמח להמלצה:)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ovadiadn,

צריך מדפסת שתחליף את הHP 4014n הנהדרת, שעשתה עבודה נאמנה כמה וכמה שנים טובות. מחפש משהו באותה רמה או יותר טובה, במחיר של עד 4,000 ש"ח. מעדיף עם אפשרות לטונר תחליפי כמה שיותר גדול. מדפיסים המון, שחור/לבן. עבודה ברשת.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Arile,

שבת שלום לכולם, אתמול רכשתי מדפסת מסוג PANTUM P 1000. חיברתי את המדפסת למחשב והיא עובדת והכל טוב. אלא מה, כאשר קישרתי בין מחשב אחר למדפסת (לא המחשב אליו המדפסת מחוברת פיזית) התגלתה בעיה משונה מאוד. המדפסת הרי מקושרת למחשב השני כמדפסת רשת (יש לי רשת אלחוטית). המחשב שלי מזהה את המדפסת ומצליח להתחבר אליה בקלות. הבעיה היא שכאשר אני רוצה להדפיס מסמך כלשהו המדפסת לא מדפיסה דבר. במנהל ההדפסות ההדפסה אכן מופיעה וגם רשום כי היא תקינה ותחת "סטטוס" רשום "מדפיס" אבל כלום לא יוצא. זה לא הכל ! כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב אליו מחוברת המדפסת פיזית, ההדפסה שהודפסה קודם לכן (מהמחשב שאינו מחובר פיזית למדפסת) יוצאת כמו שצריך מיד עם עליית המחשב אליו המדפסת מחוברת פיזית !! מה קורה פה? למה זה …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by RISEROLL,

שבר אותי הכסא מאיקאה ב500 שקל כבר איזה 7 שנים התקשרתי ליבואן של HERMAN MILLER הEMBODY עולה 8100 כולל מע"מ הAERON שלא מתאים לגובה שלי ונראה הרבה פחות טוב עולה 7600 מה אפשר לקנות באזור ה5,000?

8. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות עכבר גיימינג (בעיקר משחקים יריות כמו CS, DOD,CSS). אני צריך המלצה לגבי עכבר גיימינג שיהיה מאוד נוח לשלוט בו במשחקי הFPS האלה. לגבי הפד, שיהיה מאוד נוח וחלק ויתאים כמובן לעכבר. שמעתי מחברים שכדאי לקנות את הRAZER DEATH ANNER או את הG5 של LOGITEC, הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על שני העכברים האלה או אם הם לא כלכך טובים אז עכברי גיימינג אחרים. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. צקעך המלצה לעכבר למחשב נייד (lenovo g550 אם זה משנה) לחברה, העכבר טאץ' המובנה ממש לא נוח לה (וגם לא המקלדת, אבל זה סיפור אחר). היא אוהבת לעבוד על המחשב במיטה ובשולחן עבודה. ויש לה כף יד קטנה. בדרך כלל אני בעד לוג'יטק אבל בתחום של עכברים לניידים אני מבין ומסיק שמיקרוסופט עדיפה. התקציב עד 150 ש"ח. חנויות אופצונליות: באג,אופיס דיפו,פנדה,אייבורי,קי אס פי. דף שיעזור לכם- מסודר לפי מחיר מהנמוך לגבוה - http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=412&OrderBy=saleprice . חשבתי על Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 שעולה בול 150 ש"ח. אם יש עכבר אחר מומלץ ועדיף בפחות מחיר, גם מתקבל. תודה ושבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. שמעתי שלעכבר הנ"ל אין לחצן באמצע. הדבר די חשוב לי למשחקים למשל. האם זה נכון לשעכבר ברמתו חסר את הלחצן על הגלגלת באמצע ? אני יודע שיש גם גלגלת בצד,האם גם שם חסר לחצן ? אה ועוד משהו,עשיתי קצת חיפוש וראיתי שהרבה אנשים פשוט טוענים שהעכבר פשוט לא נוח למשחקים,אפשר בבקשה לדעת למה ? (אני פשוט רוצה לקנות אותו מחר ומפחד שאני יוציא סתם כסף עליו כי הרי אני הולך לשחק איתו). תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by mr_ripper,

יש לי מודם 56.6 רגיל - standard מדי פעם המודם מנתק אותי בלי סיבה, בלי קשר לטלפון או לפקס כי כאשר זה טלפון או פקס זה מנתק אותי מ י ד ושזה מנתק אותי בלי קשר זה מנתק בצעדים: בהתחלה זה עושה כזה צליל של התחברות, ואח"כ אחרי מספר פעמים זה מתנתק לגמרי! אז בבקשה תעזרו לי ותמליצו לי מה לעשות ! נ.ב. --- אני לא חושב שזה הספק אינטרנט כי גם שהיה לי סרפרי וגם עכשיו עם נטוויז'ן זה עושה את זה! :'(

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by e-r-a-n,

אחרי שבועיים של התעכבויות הוא הגיע סוף סוף לפרט?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Regev,

היכן ניתן להשיג מסך שטוח 19" של PROVIEW בארץ? שמעתי שהוא עולה 1300 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. המדפסת תשמש בעיקר להדפסת עבודות ואני מוכן לשלם עוד קצת כסף כדי לקבל מדפסת יותר טובה ויציבה שתחזיק יותר זמן ולכן תמליצו לי על מדפסת משתלמת בבקשה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום. אני זקוק לחוות דעת מקצועית בנוגע למדפסת הזו שמשולבים בה פקס, סורק ועוד. משום מה אין לא מצאתי ברשת שום ביקורת עליה. ניתן להשיג אותה במבצע כרגע ואודה לכם אם תאירו את עיני בנושא. תודה רבה ושנה טובה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. לדוגמא: יש לי ADSL ומודם אלקטל, האם ניתן איכשהו לחבר את המודם לאל-פסק כדי שבעת הפסקת חשמל האל-פסק יחזיק גם את המודם? אם על האל-פסק כתוב 370W ועל הספק של המחשב כתוב 300W ולספק מחובר גם המסך (17 אינץ') אז האל-פסק יחזיק גם את המחשב וגם את המסך? יש לי באל-פסק מאחור חיבור כמו של הכרטיס מסך וכתוב עליו REMOTE, למה זה משמש בדיוק? באל פסק אני רואה מאחור חיבור לקו טלפון, איך בדיוק זה יכול להחזיק לי קו טלפון מתי שהקו מתנתק? הרי אני צריך להיות מחובר לבזק, לא? אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות ו/או להפנותי לאתר המסביר כל זאת. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by BlackTalon,

אהלן... לקחתי מקלדת אופיס לנסות ואם לא טוב אני יחזיר... בשביל שהמקשים ה"מיוחדים" שמיועדים לאופיס יעבדו מה אני צריך לעשות?

18. אם אפשר את עזרתכם התקלקל לי הספק כח / שנאי של הסורק מדגם HP 4400C איפה אני יכולה לרכוש אחד כזה חדש????? תודה לינור

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by lesForce,

שלום לכולם שידרגתי את כל המחשבים בבית ל-WIN8, ומשום מה הגדרת המדפסת (HP 4500) עושה בעיות הפעם. (בעבר הגדרתי אותה על WIN7 והכל עבד כמו חמאה) ראשית, היה קשה להגדיר אותה מהרגיל, בהתחלה שאר המחשבים בכלל לא זיהו שיש מדפסת רשת, רק לאחר מספר שעות, אחרי שכבר התייאשתי מהעניין, ראיתי את המדפסת ברשת והגדרתי אותה לבסוף בהצלחה בשאר המחשבים. אבל זה לא הסוף. משום מה, החיבור איתה לא עובד חלק, פעם אחת זה עובד, ויותר מידי פעמים זה לא עובד. מספר ימים שהמדפסת פשוט בסטטוס של "לא מכוונת". כמובן שבדקתי שהמחשב המתפעל פועל ומחובר לרשת. יש לכם קצה חוט?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by X7-007,

יש נושא ארוך ל 1:1 של עכבר שאומר מה שאתה עושה עם העכבר זה מה שקורה במסך ובעצם זה מה שרוצים להגיע בלי איטיות ובלי האצה לא מכוונת או תקלת חיישן/משטח אבק וכו'. אני לא אפרט הרבה, כל מי שרוצה לנסות מוזמן אני אפרסם את ה source לאתר שבאנגלית, ואם לא תבינו משהו או תרצו הסבר נוסף אני אסביר. אבל עד אז אני רק אפרסם וארשום בעיקרון מה זה עושה. במערכת הפעלה שכרגע נתרכז, וינדוס 7 יש מה שנקרא Enhance Pointer Precision שבנוגע אודותיו יש הרבה סיפורים והוא שימושי אם אתם לא משתמשים בעכבר אמיתי אלא רק בעכבר של מחשב נייד וכו'. הדבר הראשון שנעשה זה לבטל את זה. *אם אתם לא יודעים איפה זה נמצא פשוט תריצו חיפוש בגוגל. ותוודאו שאתם נמצאים על Bar האמצעי מספר 6. דבר שני נקרא את מה שרשום פה http://www.…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by MS-D,

לא הייתי סגור אם לפתוח את הנושא, תחת "אוברקלוקינג וקירור" או ב"ציוד היקפי". בכל מקרה, אני בטוח שבאחד הפורומים אוכל למצוא מענה. בכמה מילים עלי : חייל קרבי, במסגרת השירות, ואני בורר מילים יוצא להיות למשך הרבה זמן במקומות מאוד קטנים צפופים וחמים ללא הרבה אוויר לנשימה. שמעתי בעבר על "מזגן מתנייד", מכשיר קטן, לא מסורבל במיוחד, קל ונוח לתפעול שמוציא קור ומתחבר לסוללות צבאיות. אז קודם כל אם מתוך היכרות עם מערכות קירור וציוד היקפי של מחשבים אתם מכירים מכשיר שכזה אשמח אם תקשרו אותי אליו. עכשיו במקביל, אני יודע שיש מאווררים ניידים, כמו למשל אלה שנמצאים בספק הכוח. אז לשאלתי : איפה רוכשים כאלה ? האם הם לא מרעישים (אני מתכוון למאוורר יחסית שקט), באיזה גדלים אפשר להשיג כאלה …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by shlomi6,

יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים. אתמול הם הפסיקו לעבוד, ניתקתי אותם, וחיברתי מקלדת PS2 ועכבר USB. המקלדת עובדת, והעכבר לא. כל שאר האביזרים המחוברים לUSB עובדים ללא בעייה. כאשר אני מחבר את העכבר ( יש לי כמה אז ניסיתי את כולם ובכניסות שונות ) המחשב מזהה אותו, העכבר מגיב לשניה, וכאשר המחשב מסיים להתקין את הדרייבר של העכבר, העכבר לא מגיב ( הלד למטה ממשיך לדלוק ). כאשר אני מנתק את העכבר מהמחשב, יש את הצליל של המערכת שמעיד על ניתוק של רכיב USB כל שהוא, כלומר המחשב מזהה את החיבור של העכבר וכן את הניתוק הפיזי שלו. בלוח הבקרה העכבר לא מופיע כאשר עכבר PS2 מופיע ועובד. מחקתי את כל הדרייברים של ה USB בלוח הבקרה, ולאחר האיתחול של המחשב הם הותקנו אוטומטית, ולא עזר. במצב של safe mode , אותה …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by MoRtZkInG,

אבא שלי החליט לשדרג לWINXP, המחשב שלו זה המחשב שאליו מחובר כל הציוד ההיקפי בבית וכהלכתי לאתר של UMAX גיליתי שאין להם דריוורים לסורק שלי (600P) לWINXP. למישהו הפיתרון? מה לעשות איך להפעיל, מה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Pitzinyelo,

התקנתי במחשב שלי TT420 WAT... א)מה לעשות עם כל החוטים המיותרים? בניגוד לספק הגנרי שהיה לי מקודם, בספק הזה יש המון(נראה לי תשעה) חיבורים לPERIPHERALS. מדובר בעצם בשלושה קבוצות חוטים שלPERIPHERALS - שתיים מהן מיותרות. דחפתי את החוטים האלה לפינה אחת... האם זה טוב? מה אתם מציעים לעשות? ב)האם ישנה דרך כלשהי לווסת את המהירות של המאווררים על הספק(שניים)? http://www.thermaltake.com/purepower/w00089.htm

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by HellBoY,

שלום,בעוד כמה ימים אני קונה מחשב חדש והחלטתי שאני הולך על מארז של Tt רק אני לא ידוע איזה דגם לבחור.. מה הכי מומלץ שלהם מבחינת קירור זרימה וכו' אשמ אם תעזרו לי אופק נ.ב ראתי פה בפורומים שכמה ממליצים על Thermaltake Xaser V VM-7000D האם הוא באמת טוב?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.