ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אהלן, במשרד של ההורים שלי יש סורק שמחובר (USB) למחשב של אחת הפקידות ואנחנו מחפשים דרך "לשתף" את הסורק כך שהסריקה תעשה מהמחשבים של כל הפקידות מבלי להפריע לפקידה שלמחשב שלה מחובר הסורק. בכל המחשבים מותקן Windows XP. אם זה בלתי אפשרי, אני אשמח לשמוע על פתרון אחר שיכול לעלות בדעתכם עם דגש ענקי על עניין העלות: כמה שיותר זול, ככה יותר טוב. אני חשבתי על איזשהו פתרון של התחברות מרחוק אבל כזו שלא תנתק את הפקידה שעובדת על המחשב - פתרון שכנראה לא שייך לפורום הזה והוא גם דיי יקר, אם אני לא טועה. תודה לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם ספק 300W של FSP יספיק למפרט הבא: Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Motherboard Sony Floppy 1.44MB LG DVD-R/RW+-R/RW GSA4167B 16x8x24x16x32 Bulk DVD Westren Digital 80GB 7200 8MB Buffer Sata WD800JD Gigabyte GV-NX68G256D-B GeForce 6800GS 256MB SLI DDR3 PCI Express Bulk Kingston 512MB DDram 400 MHz PC3200 X2 ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray + Cooler? Venice מסך LCD ובמקרה הזה אני מדבר על המארזים-Foxconn 3GTH001 300Watt PSU וFoxconn TLA570A 300Watt Black/Silver או שאם זה לא מספיק אז זה בטוח יספיק: Foxconn 3GTH001 400Watt Thermaltake PSU תגידו לי מהו המארז המומלץ..תודה! וכמובן מבחינה תקציבית אם אפשר את ה300W אז אני אלך על זה..רק אם חייבים אני אלך על ה40…
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לעכבר אלחוטי טוב עד 100 ש"ח. העכבר מיועד לגלישה באינטרנט ודברים בסיסיים. לא לגיימינג בכלל! על מה אתם ממליצים?? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
קניתי PSP וכרטיס זיכרון 128מגה בייט... העברתי מוזיקה (Mp3) וכשאני לוחץ על הסמל של המוזיקה זה לא עובד...? (הוא מראה שאין מוזיקה...) איזה פורמטים אני יכול לשים שם? תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
חברת סטילסיריס משחררת עדכון למשפחת אוזניות הגיימינג שלה, סיבריה, עם כרטיסי קול חדשים, מיקרופונים דקים וגרסה מוזלת לכתבה: http://hwzone.co.il/steelseries-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%97%d7%aa-%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%95%d7%93%d7%a9%d7%aa/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מדפסף משולבת בתקציב של 450-500 שקל... יש לי העדפה למדפסות hp לא יודע למה אבל אני מעדיף אותם... חשוב מאוד שיהיה במדפסת פקס עצמאי תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
איזה מהם יותר יציב? איזה מהם יותר שקט? בקיצור, מי מהם עדיף לי לרכוש?? תודה לכולם...
-
- 11 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, יש לי רכזת USB עם שנאי, וכשאני מכבה את המחשב, הרכיבים שמחוברים לרכזת עדיין דולקים (עכבר מקלדת וכדומה). האם יש דרך "לאותת" לרכזת להפסיק לתת מתח כשהמחשב כבוי? אולי כשאין מתח מהפורט USB במחשב - זה שהרכזת מחוברת אליו, אז הרכזת תזהה זאת ותכבה את שאר הרכיבים המחוברים אליה?? חשבתי שכך זה אמור לעבוד בכל מקרה... בביוס של הלוח אם (אסוס Z87 ROG) הדלקתי את אופציית ה ERP, (ספק חדש של סיסוניק שתומך בזה) וניסיתי לחבר את הרכזת לפורטים שונים USB2/3 וגם כרטיס USB PCI. יש מה לעשות?? נ.ב. ללא שנאי הרכזת לא מתפקדת כלל, גם עם מעט רכיבים שמחוברים פרטי הרכזת: http://ksp.co.il/?uin=18038 מפצל STLab USB 2.0 10-Port Hub With External Power Adapter U-500 תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קיבלתי מדפסת לייזר, אך החיבור שלה הוא כבל של 37 פינים שמתחבר לכרטיס תואם שצריך להתקין במחשב - אבל אי אפשר, כי החיבור של הכרטיס (לחריצים בלוח אם) הוא מאוד מאוד ישן ואין במחשבים החדשים כזה חיבור. לכן אני צריך או מתאם מ-37 פינים ל-LPT (חיבור של מדפסת רגילה), או כרטיס PCI עם יציאה של 37 פינים. האם קיים אחד (או שני) הדברים האלה? תודה מראש, זה חשוב מאוד לעבודה שלי...
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כבל מאריך טוב לאוזניות מebay אם יש לכם המלצה לכבל מאריך טוב אני אשמח ללינקים תודה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כרטיס מסך GF7900GT 256MB DDR3 2 זכרונות 512 מעבד 3GHZ הארדיסק 200 ג'גיה הכי טוב אם הוא ייה מנועה כי משם אני קונה את הכ.מסך תקציב נגיד עד 400 שקל אני מניח שלא צריך יותר מזה, למרות שאני לא רוצה משהו שהגבול שלו יהיה המפרט שציינתי למעלה
-
- 35 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קניתי את העכבר הזה,האם אני צריך להתקין את הדיסק? למה בדיוק? וחוץ מזה על הדיסק רשום באיזה מערכות הפעלה הוא עובד ולא רשום WINDOWS XP כמו שיש לי,מה אני עושה? האם אני חייב את זה?
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אז יש לRAZER (שהם חברת עכברי GAMING) עכבר חדש בשכונה ;D שם העכבר הוא Razer Mamba וניתן למצוא עוד פרטים לגביו באתר הרשמי שלהם. הוא ממש רק התחיל לצאת לשוק, ויש כבר מכירה מוקדמת בארץ (ויקר בטירוף!!) העכבר הוא העכבר האלחוטי הראשון של רייזר, ומבוסס על דור 3.5 של הלייזר שלהם, וגם מאפשר להיות חוטי וגם יש לו עיצוב של DEATHADDER בקיצור לפחות על הנייר נראה כי מכל הפרטים וכל הדברים, רייזר לקחה את הטוב שבכל העולמות ושמה את זה בעכבר אחד (שנראה מדהים דרך אגב!!!) מה דעתכם? מזמן רציתי לקנות עכבר בתור עכבר מחליף לDEATHADDER המעולה (שאותו אקח למשרד שלי). שווה להוציא עליו את הכסף? אשמח לקצת עצות ודעות לגבי הנושא
-
- 51 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
השימוש העיקרי יהיה לצורכי צילום... כלומר סריקת שקופיות ותמונות תקציב עד 1500 יכול להגדיל במקרה הצורך...
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שעובד בRF ובעל טווח יחסית גדול (3מ'+) הסט ישמש אותי למחשב בסלון כשרואים סרט
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כיומיים רכשתי מארז מסדרת ה-6A המפורסמת הדומה למארז המסוקר בפיסיטיפ, רק שאין לו נעילה בצד, יש לי חור כזה שאמור להוציא את האוויר החם מהמעבד החוצה.. בכל אופן אני מאוד מבסוט מהמארז, היה קל להרכיב בו את הרכיבים והכל היה נח מאוד, בתוכו קיבלתי כבר מובנים 2 מאווררי 120 מ"מ עם חיישן סנסור ירקרק לכל אחד, שכנראה המאוורר שמתחת לספק אמור לזהות את החום של המעבד ולפי זה לפעול, וזה שליד ההארדיסקים אמור כנראה לזהות את חום ההארדיסקים ולפי זה לפעול... הבעיה היא, שהמאווררים פועלים באופן קבוע..... דבר הגורם לרעש רב גם במצב מנוחה ולטמפ' נמוכה מאוד של המעבד.... אני מעדיף מפ' קצת יותר גבוהה ושקט בחדר מאשר רעש וטמפ' נמוכה, ושיפעלו רק כשחם במארז... אז השאלות שלי הן: 1.האם מיקום הסנסו…
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מה זו רזולוציה אופטית בסורק. האם 200X600dpi זו רזולוציה טובה או במילים אחרות: הסורק 8) הוא סורק איכותי?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
קניתי היום הארדיסק חדש של WD SATA והמחשב מזהה אותו חלקית...זאת אומרת רק הRAID מזהה אותו כשאני פותח את המחשב ובביוס ובווידנאוס לא מצאתי זכר..ונכנסתי גם למהל דיסקים במחשב שלי ואין אפילו לאשר כונן חדש :\ אני חושב שהוא מחובר היטב כי הRAID מזהה אותו מה אני צריך לעשות? איך מתעסקים בככל עם הרייד הזה? במנהל התקנים ראיתי שיש איתו בעיה עכשיו אחרי שהתקנתי כונן חדש...אולי פה המפתח
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
האופציה שקיימת כרגע... EPSON R290 מה אתם אומרים???היא עולה 550 ש"ח... הייעוד של המדפסת הינו להדפיס על גבי דפי פוטו A4 (הדפסת של תמונות), באיכות כמו של פיתוח רגיל... מה אתם אומרים עליה..?!?!? יש עוד אופציות ..חברות אחרות ...- HP או CANON שמשתוות אליה...??
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני מכבה אותו בלילה, ונגיד שב 9 בבוקר ידלק לבד וימשיך הורדות וכן הלאה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש ספק 350W-400W עם 2 מאווררים בתקציב של לא יותר מ400 ש"ח שיהיה שקט, יציב ואפקטיבי מבחינת הקירור שהוא נותן למארז עד כמה שאפשר. כרגע אני מתלבט בין הספק 350W של Enermax http://www.pchardware.co.il/docs/pd2069254923.htm לבין 350W של Antec http://www.pchardware.co.il/docs/pd-938828134.htm אני צריך ספק שיוכל להחזיק כרטיס Radeon 9800P/XT בעתיד כך שאני מקווה שה350W יספיק למטרה הזאת. כמו כן, הייתי רוצה לראות את דעתכם על הספקים של TT, עד כמה הם טובים באופן כללי יחסית לחברות הנ"ל.
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
בעקבות השירשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=333158.0 לא נותר לי אלא לקנות מדפסת חדשה, לא משולבת ולא לייזר. הדרישות הן: *מדפסת שאפשר לתפעל אותה בקלות ובלי הרבה תסבוכות. *מדפסת שמדפיסה באיכות טובה. *מהירות לא ממש חשוב לי, שיהיה מהירות סבירה. הערה: אם יש מדפסת שאפשר להעביר אלייה את מחסניות הדיו אני אשמח.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הזמנתי מ לוג'יק פיסי 2 ספקי כח חדשים (אחד לי והשני לחבר) הלכתי היום לקחת אותם מהחנות שלהם והם התבלבלו... במקום לתת לי את הספק של ENERMAX שמופיע בעמוד הראשי שלהם שעולה 429שח הם הביאו לי את הדגם החדש יותר שלו ועוד במחיר של 350שח לאחד !!! (הנחת מזומן+טעות גדולה במחיר לטובתי) הנה תמונות :-) איזה כיף... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
רוצה ליקנות מארז Sunbeam Transformer BLACK ואני לא יודע עם או מתעים יש לי לוח אם asus p4s533 ואני לא יודע עם או מתאים האתר של הקניה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643 תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מיק אני גם כנראה אקנה באיזה 20 שקל ככה. P= אוקיי, אני צריך עכבר, אוזניות ו פאד. כנראה שאני לא אקנה גם וגם, אבל עכבר ופאד אני בטוח קונה ביחד. התקציב הוא בערך 400-450 לעכבר והפאד. ועוד איזה 250 - 300 לאוזניות. ועכבר חשבתי אולי MX518. הוא עולה בערך 350, נכון? ואם יש פאד טוב בחמישים שקל סבבה, אבל אפשר גם בערך במאה שקל... אני מקווה שיהיה לי מספיק כסף לשניהם, אם לא, כנראה שזה יהיה אוזניות.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-