ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעייה עם לוג'יטק, המוצרים שלה חכמים ונוחים אבל בנויים באיכות זבל. עד לפני כשלוש שנים היה לי את MX1100 שמאוד נהנתי מיכולות תיכנות הכפתורים אך המקש השמאלי שלו הפסיק לתפקד. רכשתי את ה G700 במקומו, עכבר מאוד דפוק (סוללה נטענת שמחזיקה פחות מיום...) אך נוח ועם ה Gaming software של לוג'יטק (שהיא דרך אגב תוכנה מחורבנת ומפספסת) ניתן להגדיר את כל המקשים (מאוד שימושי לכתיבת קוד) שבשבוע שעבר התחיל להפגין בעיות במקש השמאלי שלו.... אין לי בעייה לרכוש עכבר חדש, אבל אני שונא להתחיל להתרגל לכל המקשים וקיצורי הדרך מחדש. יש איזשהי דרך להתגבר על הבעיות במקש תוכנתית או חומרתית? כרגע מה שקורה לפעמים הוא שלחיצה רציפה מפסיקה לפתע כאשר הכפתור לחוץ ולחיצה בודדת הופכת לכפולה. …
-
- 9 תגובות
- 5.7k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי בעיה עם מצלמת האינטרנט שלי. הדגם שלה הוא Matrix WC701. פעם המצלמה הייתה מצלמת טוב אבל לאחר כמה חודשים התמונה נהייתה מטושטת עד כדי כך שעכשיו אי אפשר לראות תווי פנים. מה אפשר לעשות? צריך לנקות אותה איכשהו?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
לקראת בלאק פריידי, אני מחפש את המחיר הטוב ביותר עבור מקלדת מסוג k65 lux rgb עם סוויצ'ים אדומים/חומים. האם לדעתכם כדאי לקנות את המקלדת בארץ, או לקנות מאמזון ולעשות בארץ חריטה? (אני לא רוצה לבזבז על המקלדת יותר מ-650 שקל בסך הכל)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב - מקסימום 600 שיהיה מארז עם USB 2 מקדימה ויציאה לאוזניות שיהיה MIDI TOWER או יותר אני לא ממש צריך חלון בצד כי המחשב שלי במקום שאי אפשר לראות את החלון... וספק שיסחוב עם 300W ומעלה
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני צריך שיהיו לי 6 COMים על המחשב ולכן אני צריך כרטיס להוספת COMים למחשב. ברוב החנויות מצאתי רק כרטיס שמוסיף 2 אבל אני יודע שקיימים גם כאלה של 8 ולא ממש רוצה להעמיס כמה כרטיסים. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא דבר כזה? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים - מחשב רגיל עם 3 יציאות וידאו (DVI, VGA, Display Port) - לא בטוח כמה מהן יכולות לעבוד ביחד לפטופ עם תחנת עגינה ולה שתי יציאות Display Port (כמו גם חיבור VGA אחד וחיבור DVI אחד) שאני רוצה לחבר לשני מסכים (לכל אחד מהם 3 כניסות וידאו - DVI, VGA, Display Port) אני רוצה KVM_switch שיאפשר לי לעבור בין שני המחשבים במהירות (כאשר בכל מצב, שני המסכים יעבדו - בעדיפות לרזולוציה גבוהה) כמה יעלה לי התענוג, ועל אילו מכשירי KVM הייתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזרקת דיו, לצרכי סטודנט. סדר גודל של 100 דפים לחודש, בעיקר שחור לבן ומעט צבע. שיקולי מחיר (כולל דיו ) תודה
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת, מחברה טובה ואמינה, שתחזיק לי הרבה זמן. אני מחפש אחת גם שהדיו שלה לא יעלה הרבה ולא ייגמר מהר. חשבתי על זאת: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=371042 מה אתם אומרים??? אם יש לכם המלצה על אחת אחרת יותר טובה עד 500 שקלים אשמח לשמוע. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מעוניין לקנות את ה- SViking של TT והוא ביקש ממנו לבדוק ביקורות לגביו.. ככה שאם למישהו יש את המארז או מכיר ויכול לתת ביקורת אני אשמח מאוד. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
ראיתי שממליצים על ברדר 7010 איזה עדיפה?אולי יש עוד אופציות?אני צריך לייזר שחור לבן.אולי בכלל עדיף סורק ומדפסת בניפרד?כי ראיתי מדפסות ב400.
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני לא יודע עם זה מתאים לפה אם זה לא תעבירו תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1009612357&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי athlon
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בלינק הזה אפשר לראות מי הוא: http://www.abit.com.tw/eng/buy/list.htm#18 מה מונע מהיבואן להביא לוחות בקצב סדיר, מה הוא לא חושב שהוא ירוויח מזה ? ברגע שאביט יגיעו לארץ ASUS יהיו בשפל. מה בדיוק מונע ממנו להביא לוחות _נורמלים_ שלהם ולכל החנויות ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי קצת וראיתי שיש באתר יבוא של מוצרים מיפן. כרגע יש לי פ 3 -600 (4.5* 133) קופרמין לוח (pcpartner) מבוסס via apolo 133 הסלרון 1.2 של אינטל יצא (יש סקירה עליו בעמוד הראשי של האתר) א הבנתי שהוא יצא רק בגרסת טואטלין. (אני צודק??) ב האם הוא יתאים לי ללוח ואם כן אז האם הוא יתן לי שיפור משמעותי (נראה לי שכן).. ;D תודה..
-
איך הסט הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686936 אני שואל במיוחד על המקלדת ואני יודע שיש אותה בנפרד ב290 אבל שווה לי להוסיף עוד 50 ש"ח ולקבל גם עכבר+5 שנים אחריות בפנדה השאלה האם משהו התנסה עם המקלדת הזאת? והאם היא לא זהה ל k350 ?
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מחפש משהו טוב עד עכשיו היה לי את ה LG עבר זמנו
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
רציתי בהתחלה לקחת מדפסת לייזר שחור בלבד אבל עקב המלצות גרועות XEROX החלטתי לרדת מזה אני מכיר את ה CANON טוב זאת חברה דיי אמינה ויש להם שני דגמים : https://www.4clik.com/informatique/imprimantes/B57745+B57746/canon-pixma-tr4550-vs-canon-pixma-tr4551/ לפי מה שראיתי ההבדל זה רק הצבע שחור / לבן בשביל הדפסה וסריקה זה יכול להיות פיתרון טוב ? איפה שאני קונה רוצים על השחור 199+מע"מ ועל הלבן 220+מע"מ
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לי AMD XP 1700 שברצוני להריץ במשימות עתירות מאמץ (חישובי נקודה צפה) במשך זמן ממושך (ימים או שבועות) כך שה-CPU LOAD לא יירד מ-100% כמעט כל התקופה הזו. הטמפרטורה של המעבד שלא עוברת את ה-48 היא לא הבעיה אבל רציתי לדעת אם יכול להיגרם לו נזק כלשהו או שיש סכנות אחרות להיזהר מפניהן. האם זמן מנוחה קצר בין העומסים חיוני או שזה לא משמעותי?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מתכנן להקים משרד עריכה לשונית והפסקת ספרים בביתי, ודרושה לי מדפסת חזקה, שיכולה להדפיס גם על נייר של 160 גרם, ובלי בעיה תדפיס במהירות 100 עמודים, בשחור לבן בעיקר אך גם לפעמים תמונות בצבע. כמו כן, אני מחפש מדפסת כזו שתהיה משולבת בפקס-סורק. ואם היא חסכונית בצבע זה מצויין כמובן... תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אני מבקש המלצה למדפסת הזרקת דיו אלחוטית לשימוש ביתי אני מחפש מדפסת חסכונית בדיו התקציב בסביבות 400₪ תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי גיימפד ישן ללא דרייבר ובעת חיבורו למחשב מן הסתם הוא לא מזהה אותו.. (חיבור DE-9, של הגיימפד נקבה במחשב זכר) שאלתי היא: האם מישהו יודע מאיפה להשיג דרייבר לגיימפד כזה ישן (אין לי פרטים עליו ואפילו לא חברת ייצור) ואם אני אחווט אתו לUSB (אני לא יודע איך אז אם אפשר מדריך) יש סיכוי שהוא יפעל? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום חברים אני חייב לשתף אתכם במכונה החדשה שקיבלתי בעבודה. ;D זוהי מכונת בראנד של DELL בשם PRECISION 530 מפרט: שני מעבדי XEON 1.7 1גיגה זכרון RDRAM כרטיס מסך NVIDIA QUADRO 4 900 XGL 128 MB DDR דיסק 40 גיגה WD IDE שיוחלף ב 73 גיגה SCSI אופטי המארז בגודל FULL ATX גוף אלומיניום מצופה פלסטיק שחור, המחשב כבד מאד !!! הלוח המיוצר ע"יי DELL ומשתמש בציפסט INTEL 860 כולל SCSI U3 240/אופטי כל היציאות הסטדרטיות וגם FIRE WIRE לחלונות 2000 לוקח שתי שניות לעלות המכונה מאד מאד שקטה - יש לה שלושה מאווררים 92 מ"מ עם רגש טמ'פ שמשנים את המהירות בהתאם לצורך כפי שרואים בתמונה למעבדים יש תעלה ירוקה לקירור אין מאוורר ישיר על הגוף קירור אלה המאוורר על דופן המארז ושואב את החום החו…
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-