ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
לא הייתי ממליץ לכם להשתמש בדרייברים הרישמיים החדשים v23.11 . מאז שהתקנתי אותם (אחר הצוהרים) פעמיים נתקע לי המחשב ואחרי כמה שניות הוא עשה ריסט לבד ואחרי שהווינדוס עלה קיבלתי את ההודעה הזאת. אגב, יש לי אקס-פי. בקיצר חזרתי לדרייברים הקודמים וזה הסתדר.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd802738308.htm yey enjoy
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זוהי מצלמה דיגיטלית עם 3.1MP (שני מגה פיקסל אלקטרוני ושלוש מגה פיקסל ע"י Coach Technology) וזיכרון 16MB. או בקיצור, הנה מפרט של המצלמה : Image Sensor: SONY 1600 x 1200 pixels SuperHAD CCD sensor Picture Resolution: (Fine) 2048 x 1536 by coach technology (High) 1600 x 1200 with standard quality (Low) 800 x 600 with standard quality Other Resolutions for Life Video over USB: 320 x 240 - 25 frames/sec. Video clip: 320 x 240 - 20 frames/sec. max. storage time to 30 seconds Display: 1.8" TFT 61.6k Pixels color LCD Focus Range: Auto focus lens, 20 cm to infinity Aperture Ratio: F2.8/F 5.6/ F11 Electronic Mechanic Shutter: 1/25 ~1/2500 sec Flashlight: IGBT T…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב... אז ככה.. יש לי להשקיע 1000 ש"ח על כרטיס מסך... אני יכול לקנות G-FORCE 2 64 MB ב320 ש"ח אבל לפי מה שקראתי הבנתי ממכם שיש יותר טובים ויש לי מידע ממש בסיסי בענינם האלה אז יש לך הצאות? כל דבר יתקבל בברכה... :-*
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש את ה-PDA הראשון שלי. מעולם לא עבדתי עם מכשיר כזה, ואפילו לא ראיתי אחד יותר מכמה פעמים. הייתי רוצה ללמוד כמה שיותר על המכשירים לפני שאני משקיע 2000 ש"ח באחד. אז: לפי הבנתי קיימות שתי מערכות הפעלה מרכזיות - PalmOS מול PocketPC. מה היתרונות והחסרונות של כל אחת מהן? הבנתי שיש בעיה עם עברית במערכות של מיקרוסופט, ושצריך לרכוש את התמיכה העברית בנפרד... לא מובן לי הסיפור הזה ממש. האם קיימים מכשירי PDA עם סלוט לכרטיס CompactFlash? רובם עובדים עם SD, אבל לי יש בבית כבר כרטיס גדול של CF מהמצלמה הדיגיטלית, ונראה לי חבל לקנות עוד כרטיס סתם... בהנחה שהצרכים שלי ממכשיר כזה לא יהיו יותר מאשר ניהול לו"ז, דוא"ל, גלישה פה ושם בהנחה שהוא תומך ב-WiFi, והאזנה לקבצי M…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה עדיף? המחיר לא בעיה. לצורכי gaming כמובן במיוחד cs 1.6.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה,צריך את המלצותיכם. עקב שימושי הרב בלפטופ,אני מחפש לשדרג את חווית השימוש בעכבר(את האמת מאסתי בTARGUS האדום שיש לי). אני מחפש עכבר קטן ונוח לשימושים פשוטים(לא לגיימרים) כיאה לעכבר שאמור להיות מיועד ללפטופ. מאוד נדלקתי על עכברי הBT,הבעייה שממה שראיתי בזאפ קיימים סה"כ 7 שאולי רק 3 באים בחשבון משיקולי תקציב ועיצוב - http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Mouse&DB27504=187015 עכשיו עכבר אלחוטי יכול לבוא בחשבון,אבל כאופציה של חוסר ברירה עקב אי מציאת משהו מתאים BT. לא כ"כ הבנתי את ההבדלים בין חיישן אופטי ללייזר ואת כל הקומבינות השונות שיש לאלחוטי עם בטריות,משדר וכדו'. אני לא אוהב את עניין המשדר שצריך לתקוע בצד של הלפטופ ע"מ להפעיל את העכבר האלחוטי. כמו שכתבתי אני מע…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה אני מחפש סט אלחוטי שיקלוט ממרחק של בערך 5 מטר. השימוש הוא למשחקים וצפייה בסרטים והמחשב יושב בסלון, בגלל זה המרחק. אודה מאוד למי שיעזור. בתודה סער
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1.האם משהו התנסה איתו 2.האם הגלילה שלו חלקה או מתגלגלת לסרוגין 3.האם הגלילה שלו נלחצת (AUTOSCROLLׂ 4.האם הוא מתאים גם למחשב רגיל עבור משחקים עם מסך 24" 5.אני מחפש עכבר גיימינג אלחוטי כי אני שמאלי.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מכם המלצה לעכבר אלחוטי נטען. קראתי פה בפורום ובאינטרנט בכלל הרבה על עכברים אלחוטיים ואף אחד מהם לא באמת ענה על הרצונות שלי. אז ככה, אני מחפש עכבר אלחוטי נטען (עם תחנת עגינה/ערסל/עמדת טעינה תקראו לזה איך שתרצו) שיהיה נוח לאחיזה וימלא את כל חלל כף היד, במחיר של עד 200-250 ש"ח לכל היותר... (אם יש פחות, מה טוב...) קראתי פה בפורום על דגם של Logitech שנקרא MX700 שבשנת 2003 עלה 450 ש"ח והוא דיי ענה על הרצונות שלי, אבל הבעיה שלא מצאתי אותו היום בשום מקום... בכל מקרה מחכה לעזרה מכם, תודה ויום טוב!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת הזרקת דיו לבית לצורך הדפסת עבודות לבית ספר וקשקושים כאלה. בדרך כלל מדפיסים בשחור לבן, ולפעמים בצבע. אני מחפש מדפסת שיכולה לעבוד גם עם ראש צבע ריק ולא צריך כל הזמן לרוץ ולקנות אחד אחר. כמובן שאם מישהו מכיר דגם שיש לו גם דיו תחליפי זול - תבוא עליו הברכה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מקלדת ועכבר ארגונומי. האם יש לכם המלצות / חוות דעת ללא הגבלה של מחיר - בשביל עבודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח להמלצה לאוזניות אלחוטיות איכותיות למחשב. עד 500 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לדעתי יצרני מדבקות למקלדת עושים מונופול/דופול, כי הרכה עולה 25 ש''ח לפחות. ומה אם ירדה מדבקה אחת או נשחקה? לקנות שוב הרכה חדשה? אצלי מדבקה עם אות "ש" התחילה לרדת ולזוז ואני מחפש פתרון לזה. האם אתם יכולים להמליץ על משהו?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב אני זקוק למדפסת משולבת, כפי הנראה הזרקת דיו. קיים הכרח לפקס. תקציב קשיח עד 600 ש"ח. מעדיף עם אחריות 3 שנים. ערכתי חיפוש בפורום לגבי מדפסות שהוזכרו מתחילת השנה ונראה שעונות על הדרישות. לשלב הגמר עלו 3 מדפסות. אודה לעזרה בהכרעה. אדגיש כי השימוש לא רב אולם אעדיף שהדיו לא יהיה יקר. להלן הדגמים: [h=1]HP Deskjet Ink Advantage 4625[/h][h=1]Canon Pixma MX515 Wireless HP Deskjet Ink Advantage 2645 All-in-One D4H22C[/h] אשמח לשמוע דעתכם, רצוי עם הסבר קצר. תודה, אלעד
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הכותרת דיי ממצה - אם אני אחליף את חיבורי המולקס בספק, לחיבורים שזוהרים בירוק UV, זה יבטל את האחריות?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני לא יודע בדיוק לאן זה שייך אבל החלטתי לכתוב את זה פה החורף הגיעה לעיתו ועמו הברקים...אחד האויבים המסוכנים של מחשבינו הנערץ (חוץ מהא'ק והחשמל סטטי ) רציתי לדעת כמה שקע כזה עולה ומאיפה ניתן לקנות,והאם הוא מספק הגנה של 100% למה שמחובר אליו ? (במקרה הזה למחשב) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תקציב של בערך 325 שקל למערכת 2.1 למחשב שלי (כרטיס קול און בורד אם זה משנה) אני חושב על הרמקולים האלו שנמצאים בחנות שאין להגיד את שמה (מקווה שהבנתם) אלו הרמקולים - 1 Logitech SoundMan® S-20 - 344 nis Total power output: 20 watts RMS Frequency response: 38 Hz - 20 kHz Input impedance: > 10,000 ohms 2 PHILIPS A2.3 250W - 329 nis PHILIPS A2.3 250W זוג+sub+שלט 3 Altec Lansing AVS300 2+1 - 312 nis (לא היה מידע באתר) 4 הרקולס 210 xps - 224 nis המחיר כאן נמוך משמעותית ואם הרמקולים הנל טובים כמו השאר אז אין טעם "לשפוך" סתם עוד כסף... אני מקווה שהתגובות יתבססו מניסיון אמיתי עם הרמקולים ולא לפי מראית עין.. מטרת הרמקולים לשמוע mp3 ומוזיקה בעיקר ופחות משחקים, לכן אני מ…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. כשקונים מכשירי-חשמל בחו"ל, לרב אי אפשר להשתמש בהם בארץ, בגלל המתח וכל אלה בשקעים בארץ. השאלה שלי היא אם זה תקף גם בחומרת מחשבים (ספקי כוח, כרטיסים וכו'...)? 2. ממי כדאי לקנות זכרונות? איזו מהירות? 3. מה זה לעזאזל צלעות קירור??? 4. מארז הENEMARX( אני לא זוכר כרגע איך בדיוק כותבים את זה), מתאים גם לי, בתור שמתמש ביתי? כי קראתי שהוא מתאים בעיקר לספקים וכאלה... 5. מישהו יכול להגיד לי מה זה ה2100\2XXX שיש בתיאור של זיכרונות מחשב? אם נאי לא טועה זה המהירות, מישהו יכול להגיד י כמה MHZ זה כל אחד מהם? עריכה=שיניתי קצת את השאלות והורדתי אחת, הניסוח הקודם היה ממש גרוע
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מחפש בשביל חבר לוח אם שמתאים ל athlon xp 1600 ולזיכרון sdram 256 133 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי באינטרנט באתרים שונים עכבר + מקלדת של חברות לא מוכרות כמו SANSUN . המקלדת אלחוטית והעכבר אלחוטי + נטען. החבילה עולה 200 שקל. רציתי לדעת אם כדאי להתעסק עם חברות לא מוכרות ואם למישהו יש מוצר של חברה זו או חברה אחרת לא מוכרת ויכול לומר לי את דעתו האם כדאי לקנות את המוצר? ??? ??? ???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש ורציתי לדעת איזה ספק לפחות מומלץ כדי להחזיק את המערכת הבאה? 3800X2 LANPARTY PQI 512X2 6800GS HD 250GB צורב דיוידי רציתי לדעת איזה ספק מינימום דרוש בשביל המערכת הבאה כדי להחזיק אותה באופן יציב חשבתי על ה antec truepower 430W מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום, אני רוצה לדעת איזה עכבר יתאים לי יותר, כרגע אני משתמש בעכבר מאוד מגעיל של TEAC (משהו ב 20 שקל חח) לאחר שהמיקרוסופט הקודם נהרס. אני מוכן להשקיע עד כ200 שקל לעכבר...לדעתי לא צריך יותר מזה. שמעתי שללוג'יטק יש מבחר איכותי כגון MX510. איך הוא? וכמה הוא עולה? ראיתי בזאפ שמוכרים אותו כמעט ב 200 שקל..אבל אני מעדיף לשאול כאן קודם. איזה עוד מבחר אני יכול לראות? בתור אחד שמשחק המון קאונטר סטרייק ומשחקים בכללי, וגם לעבודות. ומה עדיף לייזר או אופטי? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מחפש לצורך לימודים מדפסת לייזר עם חיבור רשת. המדפסת צריכה להיות חסכונית ובעלת טונרים לא יקרים. אשמח לקבל הצעות למדפסות מתאימות. תודה, אבירן.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-