ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... זה עתה סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי. כמובן שדבר ראשון היה לבחון את ביצועי החיה הרעה הזו וזה מה שיצא לי: (3d Mark 2001 SE) http://gamershq.madonion.com/compare2k1.shtml?2918090 (למי שמתעצל להציץ אז התוצאה היא 6824). תנו קצת תוצאות שלכם להשוואה. אגב המחשב החדש שלי כולל: (Intel P4 2.0A (512KB ASUS P4T-E ASUS V8200 T2 Deluxe Seagate Barracuda IV 80 Gig Creative Audigy 5.1 (ASUS DVD E-616 (x16 Yamaha CDRW x24x10x40 כל הנ"ל ועוד שואבים את כוחם מהמלך של Enermax ה- EG465P-VE. מחשב "חמודי" לכל הדעות .
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי מדפסת מסוג Brother MFC-215C אמא שלי אמרה שהיא שיחקה עם ההגדרות של המדפסת וככל הנראה מאז היא נדפקה לא מוציא דיו, ולפעמים כשבא לו הוא מוציא רק שחור אבל דהוי.. קנינו מיכלי דיו חדשים מקוריים אבל לא עזר.. יש אפשרות לתקן את זה? או לפחות איך להחזיר את הגדרות ברירת המחדל של המדפסת?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
א. שיחזיק ליבה כפולה 3800 כרטיס 7800GT.. ב. מכשיר מעוצב!! ג. עם חיבור USB ולא RS-232, כדיי שיתן פקודה לווינדוס לכבות לפני שהוא נגמר ד. מחיר טוב תודה ד"א לגבי ה 232 לכל מחשב יש? האם עדיך USB
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הערה: מדובר במחשב בן כמה שנים,שעד כה המקלדת שהיתה מחוברת אליו הייתה בחיבור PS2 והכול עבד כסידרו. רכשתי מקלדת USB פשוטה של סילברליין שמתחברת ב-USB . אולם כפתור ה-F8 (לכניסה ל-SAFE MODE )לא עובד. בדקתי אותה במחשב של חבר והיא עובדת בסדר. יתכן שעלי לבצע שינוי כולשהוא בביוס?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה בנוגע לרכישה של עכבר ומקלדת נוחים לעריכה גרפית ועבודה ממושכת. לא חייב אלחוטי אבל שיהיו איכותיים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תקציב של בערך 325 שקל למערכת 2.1 למחשב שלי (כרטיס קול און בורד אם זה משנה) אני חושב על הרמקולים האלו שנמצאים בחנות שאין להגיד את שמה (מקווה שהבנתם) אלו הרמקולים - 1 Logitech SoundMan® S-20 - 344 nis Total power output: 20 watts RMS Frequency response: 38 Hz - 20 kHz Input impedance: > 10,000 ohms 2 PHILIPS A2.3 250W - 329 nis PHILIPS A2.3 250W זוג+sub+שלט 3 Altec Lansing AVS300 2+1 - 312 nis (לא היה מידע באתר) 4 הרקולס 210 xps - 224 nis המחיר כאן נמוך משמעותית ואם הרמקולים הנל טובים כמו השאר אז אין טעם "לשפוך" סתם עוד כסף... אני מקווה שהתגובות יתבססו מניסיון אמיתי עם הרמקולים ולא לפי מראית עין.. מטרת הרמקולים לשמוע mp3 ומוזיקה בעיקר ופחות משחקים, לכן אני מ…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שהמחיר שלו סביר - 98 ש"ח. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1016
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכונה פרה-היסטורית ביחסית למה שהם יכולים להיות! נכון שהיה שינוי גדול בגודל של המחשב אבל עדיין, ידעתם שהיום ניתן להפוך כל כרטיס במחשב לשבב? כן, זה אפשרי!!! כל הכבלים במחשב לא מעצבנים אותכם? למה בעצם שהכבל של העכבר לא יתחבר ישירות למקלדת ודווקא יעביר כבל ארוך למחשב? למה כל הכבלים במחשב חייבים להפוך למאורה של עכבר? למה?? כי זה לא משתלם לאף חברה! פשוט מאוד! עדיין אני מאמין שתקום בקרוב חברה שתחליט לעשות את המהפכה בעצמה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה אני יושב הרבה עם לפטופ והייתי רוצה להקל על הצוואר/גב, ולכן אני מחפש מעמד למחשב נייד, אבל אני לא ממש בקיא בתחום. דברים שהייתי שמח שיהיו: מותאם ל14 אינץ'. שיהיה נוח יחסית למפרקים בכף היד (זווית המקלדת). שיהיה נייד ויהיה אפשר להכניס אותו לתיק בנוסף למחשב (משמע קטן מספיק ולא כבד מדי). לא דרוש משהו בומבסטי עם מליון פיצ'רים, אלא פשוט משהו נוח וקומפטי. המלצות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה,צריך את המלצותיכם. עקב שימושי הרב בלפטופ,אני מחפש לשדרג את חווית השימוש בעכבר(את האמת מאסתי בTARGUS האדום שיש לי). אני מחפש עכבר קטן ונוח לשימושים פשוטים(לא לגיימרים) כיאה לעכבר שאמור להיות מיועד ללפטופ. מאוד נדלקתי על עכברי הBT,הבעייה שממה שראיתי בזאפ קיימים סה"כ 7 שאולי רק 3 באים בחשבון משיקולי תקציב ועיצוב - http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Mouse&DB27504=187015 עכשיו עכבר אלחוטי יכול לבוא בחשבון,אבל כאופציה של חוסר ברירה עקב אי מציאת משהו מתאים BT. לא כ"כ הבנתי את ההבדלים בין חיישן אופטי ללייזר ואת כל הקומבינות השונות שיש לאלחוטי עם בטריות,משדר וכדו'. אני לא אוהב את עניין המשדר שצריך לתקוע בצד של הלפטופ ע"מ להפעיל את העכבר האלחוטי. כמו שכתבתי אני מע…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
1.האם משהו התנסה איתו 2.האם הגלילה שלו חלקה או מתגלגלת לסרוגין 3.האם הגלילה שלו נלחצת (AUTOSCROLLׂ 4.האם הוא מתאים גם למחשב רגיל עבור משחקים עם מסך 24" 5.אני מחפש עכבר גיימינג אלחוטי כי אני שמאלי.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב... אז ככה.. יש לי להשקיע 1000 ש"ח על כרטיס מסך... אני יכול לקנות G-FORCE 2 64 MB ב320 ש"ח אבל לפי מה שקראתי הבנתי ממכם שיש יותר טובים ויש לי מידע ממש בסיסי בענינם האלה אז יש לך הצאות? כל דבר יתקבל בברכה... :-*
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המדפסת בבית. השימוש בה הוא כלל וכלל לא אינטנסיבי. אולי 30-40 דפים בחודש. האם כדאי ללכת על מדפסת דיו או לייזר? אני קונה בעיקר טונרים חלופיים. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd802738308.htm yey enjoy
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זוהי מצלמה דיגיטלית עם 3.1MP (שני מגה פיקסל אלקטרוני ושלוש מגה פיקסל ע"י Coach Technology) וזיכרון 16MB. או בקיצור, הנה מפרט של המצלמה : Image Sensor: SONY 1600 x 1200 pixels SuperHAD CCD sensor Picture Resolution: (Fine) 2048 x 1536 by coach technology (High) 1600 x 1200 with standard quality (Low) 800 x 600 with standard quality Other Resolutions for Life Video over USB: 320 x 240 - 25 frames/sec. Video clip: 320 x 240 - 20 frames/sec. max. storage time to 30 seconds Display: 1.8" TFT 61.6k Pixels color LCD Focus Range: Auto focus lens, 20 cm to infinity Aperture Ratio: F2.8/F 5.6/ F11 Electronic Mechanic Shutter: 1/25 ~1/2500 sec Flashlight: IGBT T…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש לאתלון הרותח שלי ואני בהתלבטות איזה לקנות ואיפה אני נוטה לכיון משהו שעשוי מאלומיניום שיקרר את הבפנים (כלומר הרבה מקום למאוררים) ושלא יעלה יותר מדי הדגמים של ציפטק מאוד קורצים לי למישהו יש רעיונות או המלצות עם ניסיון בקשר לאיזשהו מארז תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס DVR למצלמת הבטחה רצוי שישדר בזמן אמת כולל בנייד דור 3 אני יודע שיש את זה כמעת בכולם, חשוב שיהיה משהו איכותי.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, מי מספק אחריות למקלדות MICROSOFT שנקנו בחנות פיזית? האם החנות עצמה או שצריך לפנות ישירות למיקרוסופט?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח להמלצה לאוזניות אלחוטיות איכותיות למחשב. עד 500 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות במדפסת משולבת (מדפסת, מכונת צילום וסורק). התקציב הוא עד 500 ש"ח. למישהו יש הצעות?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש את ה-PDA הראשון שלי. מעולם לא עבדתי עם מכשיר כזה, ואפילו לא ראיתי אחד יותר מכמה פעמים. הייתי רוצה ללמוד כמה שיותר על המכשירים לפני שאני משקיע 2000 ש"ח באחד. אז: לפי הבנתי קיימות שתי מערכות הפעלה מרכזיות - PalmOS מול PocketPC. מה היתרונות והחסרונות של כל אחת מהן? הבנתי שיש בעיה עם עברית במערכות של מיקרוסופט, ושצריך לרכוש את התמיכה העברית בנפרד... לא מובן לי הסיפור הזה ממש. האם קיימים מכשירי PDA עם סלוט לכרטיס CompactFlash? רובם עובדים עם SD, אבל לי יש בבית כבר כרטיס גדול של CF מהמצלמה הדיגיטלית, ונראה לי חבל לקנות עוד כרטיס סתם... בהנחה שהצרכים שלי ממכשיר כזה לא יהיו יותר מאשר ניהול לו"ז, דוא"ל, גלישה פה ושם בהנחה שהוא תומך ב-WiFi, והאזנה לקבצי M…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר מתחרפן :\ האם קיים דבר כזה בכלל? אני יושב במרחק של כמעט 2 מטר מהמחשב, רצוי שהטווח יהיה מספיק (כלומר לא 27mhz) ניסיתי את המייקרוסופט rev3, הקליטה הלכה ב 1.8 מטר. ה EX110 מספיק בטווח, אבל העכבר בסט הזה מסריח בטירוף. בבקשה תעזרו לי X: -רצוי חנות מאיזור הצפון, למרות שלא חייב. -אפשרי גם מאיביי, אבל המשלוח תמיד יקר מדי X_X
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-