עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. זה המארז http://211.20.198.74/online/ecase/products_detail.cfm?productid=101 הנה עוד תמונה למי שלא יודע על איזה אני מדבר http://wakuemodder.de.s24.evanzo-server.de/tests/compucase/SICT0023.jpg רציתי לשאול אם אתה מרוצים ממנו, יש בעיות מיוחדות וכו'... גם אם רק ראיתם אותו ואין לכם אותו תגובה לא תזיק על איך שהוא נראה, אני חושב לקחת אותו במקום את מארז של צ'יפטק, יוצא לי הרבה יותר זול !, אז תנו דעות... תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני חושב לקנות עכבר SteelSeries Sensei בדקתי קצת באינטרנט וראיתי שהוא אחד הטובים אם לא הכי טוב במחינת פונקציות וחיישן והאיכות שלו והבנתי שהוא גם מתאים ל PALM. האם יש אנשים שהשתמשו/משתמשים בו בPALM? ויוכלו לאמת את דעותי לגביו? לגבי מקלדת ראיתי שה SteelSeries g6v2 או g7 הם ממש מומלצות אבל לא ממש מצאתי מידע באתרים בארץ לגביהם ראיתי שאפשר להזמין ב Pcgames אבל רציתי לראות אם מישהו כאן שהשתמש במקלדות או משתמש יכול לתת חוות דעת עליהם ומה ההבדל ביניהם? והאם ניתן להשיג את המקלדת עם עברית או לחרוט בעזרת מקום שעושה חריטה מקצועית שלא פוגעת במקלדת? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אהלן חבר'ה,צריך את המלצותיכם. עקב שימושי הרב בלפטופ,אני מחפש לשדרג את חווית השימוש בעכבר(את האמת מאסתי בTARGUS האדום שיש לי). אני מחפש עכבר קטן ונוח לשימושים פשוטים(לא לגיימרים) כיאה לעכבר שאמור להיות מיועד ללפטופ. מאוד נדלקתי על עכברי הBT,הבעייה שממה שראיתי בזאפ קיימים סה"כ 7 שאולי רק 3 באים בחשבון משיקולי תקציב ועיצוב - http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Mouse&DB27504=187015 עכשיו עכבר אלחוטי יכול לבוא בחשבון,אבל כאופציה של חוסר ברירה עקב אי מציאת משהו מתאים BT. לא כ"כ הבנתי את ההבדלים בין חיישן אופטי ללייזר ואת כל הקומבינות השונות שיש לאלחוטי עם בטריות,משדר וכדו'. אני לא אוהב את עניין המשדר שצריך לתקוע בצד של הלפטופ ע"מ להפעיל את העכבר האלחוטי. כמו שכתבתי אני מע…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by guy94,

רציתי לדעת האם זיכרון DDR 2400 יעבוד טוב עם זיכרון DDR 2100 כלומר ה - 2400 ירד למהירות של 2100 ?! או יעבוד ב ב 2400 ?!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. לאחר שנגמר לי הדיו הצבעוני במדפסת נכנסתי לאייבי וראיתי שהמחירים שהם הרבה יותר זולים מבארץ. : כמובן שמדובר בדיו חלופי ולא מקורי. עד כמה זה מסוכן למדפסת להשתמש בדיו חלופי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by zohar678,

יש ברשותי מדפסת מסוג HP דגם Offcejet j4580 בזמן האחרון בכול פעם שאני מדליק אותה יש רעשים חזקים כמו של תרקטור. רעשים אלו חולפים אחרי חצי דקה לערך. מה יכולה להיות הבעיה? האם ניתן לתקן דבר כזה לבד? האם שווה לתקן דבר כזה במעבדה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Night,

אני רוצה לקנות מארז יפה ומעוצב.. מה האפשרויות שלי? על איזה מארז תמליצו לי? איפה אני יכול לראות מארזים יפים למכירה? תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by MeTaLhAmMeR,

מעניין אותי לדעת, מבחינת ביצועים מה יותר טוב? מקניטוש או פיסי?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by speed42,

ערב טוב לכולם, מי מספק אחריות למקלדות MICROSOFT שנקנו בחנות פיזית? האם החנות עצמה או שצריך לפנות ישירות למיקרוסופט?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. הפד: Thermaltake 3rd Anniversary Aluminium Mouse Pad המקור: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1798 האם הפד באמת עשוי מאלומיניום? זה טוב? אני יכול לקנות רק מלוג'יק לכן אם יש משו אחר טוב אצל לוג'ק יותר אשמח לדעת אני לא מתכוון לשחק בעכבר כזה עם פד של 5 שקל לכן אני צריך את עצתכם, תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם אני מחפש מקלדת ועכבר חדשים אלחוטיים לא חייב כסט - לא לגיימר . אבל הם צריכים להיות נוחים ככל האפשר לא בצורת Wave! אין בעיה להזמין מחו"ל למרות שכנראה רק את העכבר (כי למקלדת זה כנראה שילוח יקר שלא ישתלם). מאוד חשוב שיהיה הרבה כפתורים ניתנים לקינפוג בעכבר ובמקלדת (קיצורי מקשים).ושהתוכנה תהיה אמינה (השמועה גורסת כי התוכנה של לוג'יטק מגמגמת הרבה). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by oren,

יש ברשותי כרטיס SCSI ואני מעוניין לדעת למה הוא משמש, כלומר, איך הוא יכול להועיל לי?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by amd950,

אני עומד להחליט על קניית מסך חדש יש את האופציות הבאות: samsung 753dfx lg flatron 795 mag 786fd מה אתם ממליצים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי שלום לכולם אני גר בבאר שבע ורק באיבורי מוכרים את ה- g5 גירסה שנייה ב- 190 ש"ח בערך... עכשיו הבנתי שאסור לקנות מהם כי הם מתקנים מוצרים פגומים ומוכרים את זה בזול...מה דעתכם על זה? ועוד שאלה קטנטונת מאיפה אני יכול לקנות את הפאד qck (הרגיל שעולה 65 ש"ח בערך) באזור הדרום? אשמח נורא אם תענו לי ותרשמו את דעתכם הכנה.. בתודה מראש אביעד...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום אשמח לקבל המלצה בנוגע לרכישה של עכבר ומקלדת נוחים לעריכה גרפית ועבודה ממושכת. לא חייב אלחוטי אבל שיהיו איכותיים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by KoM,

האם אתם חושבים שמחשבים קטנטנים הם שימושיים? והאם, לפי דעתכם הם יהיו טובים למסיבות רשת? והאם מחירם מצדיק את ההשקעה ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by nim901,

אם כן, איפה? ואיפה הכי זול ? תודה :-*

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. מיועדות בעיקר לשמוע מוסיקה/קצת משחקים במחשב נייד. אין לי שום מושג בחברות... תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by eyaffe,

אני מחפש מתאם בלוטוס למחשב על מנת לחבר אוזנייה ואת המחשב כף יד שיהיה טווח גדול (10 מטר) ושלא יתקלקל אחרי שבוע .... תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני צריך מחשב חזק ואיכותי לגיימרים כי אני מוריד משחקים בקצב ומשחק במשחקים כבדים ורבים... המחשב שאני רוצה זה מחשב מבוסס פנטיום 4 RDRAM ושוב ברצוני להזכיר שהסכום יהיה בערך 5500 ש"ח (אל תגידו לי שכדאי לי AMD כי יש לי את הסיבות שלי) בבקשה שרק כאלה שמבינים ישיבו לנושא הזה, תזכרו שאני צריך מחשב חזק עם מסך 17 אינץ' שטוח ואיכותי, כרטיס מסך חזק וטוב, דיסק קשיח גדול של 7200 RPM ועוד... אנא הגיבו במהרה תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by DJPOWER,

אל פסק שמספיק לאיזה 5וחצי שעות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by liatdo1,

ברצוני לקנותפלוטר להדפסה על קנבס. חיפשתי קצת וראיתי שיש אפסון 9800 וHP ויש גם לקנון נראה לי. אשמח להמלצה על פלוטר טוב להדפסה על קנבס. תודה רבה יום טוב.ליאת

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. משהו יכול להביא לי פירוט של הלחצנים בLogitech G500 והסבר בבקשה? מה זה DPL? או DLP? איזה מקלדת לגיימינג כדי לקנות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. ^ הכפתור האמצעי כבר לא פותח חלונות בפיירפוקס . אני צריך ללחוץ על הגלגלת איזה 6-7 פעמים כדי שלינק יפתח . אשמח אם יש דרך לתקן את זה ולהפוך את הגלגלת (הכפתור אמצעי) לחלקה . תודה מראש .

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by demultiplexer,

מה ייתן לי לקנות מעבד עם 266 באס ולחבר אותו ללוח a7v133 עם זכרונות 133 רגילים ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים