עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. האם ניתן לשנות צבע במקלדת של RAZER LYCOSTA? [TABLE] [TR] [TD=width: 50] [/TD] [TD=width: 100%] היי חברים יש לי מקלדת של רזור לקוסטה ואני רוצה לדעת אם חוץ מהצבע הכחול של המקלדת אפשרות לשנות לעוד צבעיים? הנה סירטון על המקלדת[/TD] [/TR] [/TABLE] מראים פה דרך אבל היא מסובכת ומסוכנת,מישהו ממליץ על משהו אחר? יום טוב.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Motix,

יש לכם המלצה לכבל טוב? אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בסלון. אני צריך שהכבל יתמוך בצורה הטובה ביותר ב3D ויהיה איכותי. אשמח לעזרה. תודה

3. שבת שלום, אני רוצה לדעת איזה עכבר יתאים לי יותר, כרגע אני משתמש בעכבר מאוד מגעיל של TEAC (משהו ב 20 שקל חח) לאחר שהמיקרוסופט הקודם נהרס. אני מוכן להשקיע עד כ200 שקל לעכבר...לדעתי לא צריך יותר מזה. שמעתי שללוג'יטק יש מבחר איכותי כגון MX510. איך הוא? וכמה הוא עולה? ראיתי בזאפ שמוכרים אותו כמעט ב 200 שקל..אבל אני מעדיף לשאול כאן קודם. איזה עוד מבחר אני יכול לראות? בתור אחד שמשחק המון קאונטר סטרייק ומשחקים בכללי, וגם לעבודות. ומה עדיף לייזר או אופטי? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by iidoido,

היי,אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב שלי בתקציב של עד 600 שקל. חשוב שהרמקולים יהיו אך ורק 2.1 ערוצים. אני מתגורר באיזור המרכז ולא נייד, לכן חשוב שהחנות תהיה במרכז. אבל(!), גם איביי בא בחשבון. ככה שאם יש מוצר שעולה בארץ 900 שקל או משהו בסגנון ובאיביי עולה פחות ונכנס במסגרת התקציב, אז אשמח להצעה כזאת. חשוב לציין שהרמקולים הם לשימוש של מוזיקה בלבד! לא למשחקים וכו'.תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. המחיר דיי גמיש, אפשר לרדת מה800 ואפשר גם לעלות קצת לכיוון ה1000. אני מחפש מדפסת משולבת , לא חייבת לכלול פקס, אבל אני יודע שרב המדפסות מסדר גודל כזה בגאות עם פקס בכל מקרה(מה שלא נראה לי שאמור להוות בעיה, גם אם לא משתמשים בפונקציה) בכל מקרה, הנטייה היא למדפסת דיו, מכיוון שאנחנו לא מדפיסים הרבה דפים, וגם ברב הדפים שאנחנו כבר מדפיסים יש שימוש כלשהוא בצבע, וקניית מדפסת ליזר צבעונית לא נראה לי חכם פה. אני מחפש מדפסת שקטה, יעילה ,חסכונית יחסית, שמדפיסה באיכות טובה, ואם אפשר גם מהירה יחסית(לא נראה לי שיש מדפסות ממש איטיות בימינו) שיהיה ניתן לסרוק יותר מדף אחד ברצף, ולשמור כקובץ מאוחד(בד"כ PDF ממה שאני יודע) בנוסף שלא תהיה גדולה מדי (למרות שכמכשיר משולב מהסוג שאני מחפש,ברור ל…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Guyn,

אני מחפש סט אלחוטי שמתאים למשחקים. מה שחשוב לי הוא שהעכבר לא יהיה כבד מדי, כי יצא לי לעבוד (לא בבית) עם 2 עכברים אלחוטיים שהיו ממש לא נוחים בגלל המשקל. לגבי המרחק- אני לא צריך יותר מ-2 מטר. מחפש סט חוטי איכותי למשחקים. אני מוכן לחרוג בתקציב מעט אם יש סט ששווה את זה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by DrDeath,

מישהו יודע מתי הכרטיס הזה הולך להגיע לארץ? אני כבר מת לקנות אותו...........

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. איזה מארז הייתם ממליצים לי שהוא עד 450 שקל שהוא לגיימרים כבדים (קירור טוב,יופי,)? מארז שהוא גם יפה גם מקרר טוב אני מדבר על מחשב לגיימרים כבדים וגם זול ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by oshribun,

העכבר והמקלדת לא עובדים(שניהם ps2) על המחשב. הם כן מקבלים מתח(האורות במקלדת נדלקים בעת החיבור והאורות בעכבר דולקים) בדקתי במחשב אחר ושניהם עבדו כראוי. ניסיתי לחבר למחשב עכבר usb והוא עבד כראוי. הייתי בטוח שהבעיה בשקעי ps2 על הלוח אם. אז קניתי חיבור שמעביר מps2 לusb וחיברתי את שניהם לusb ועדיין הם מקבלים רק מתח אבל לא פועלים. במנהל התקנים של הusb כשאני מחבר אחד מהם הוא רושם התקן לא מזוהה. יש למשהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ? ד"א העבר והמקלדת הם של gpt.

10. Started by Alexkmr,

יש לי מדפסת HP 6500 כבר כ4 שנים. ואני מתלבט אם לקנות מקורי או תואם?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Johnny,

פנטיום 4 2.4 @ 4.0 (אומנם ביפנית אבל התמונות אומרות הכל)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אהלן, יש לי Windows 10. לאחרונה חיברתי אליו מדפסת hp LaserJet 1012. אין לה דרייבר ל10, וגם לא ל8. את הדרייבר של 7 הוא לא נותן להוריד. המדפסת ישנה (שנת הוצאה לשוק 2004), אך עובדת ובמצב מעולה. המחשב מזהה אותה ואת הדגם שלה, אך בתוך view or add printers הוא כותב אותה תחת הקטגוריה Unspecified. מישהו ניסה או יודע איך אפשר בכל זאת לגרום למדפסת לעבוד? להוריד דרייבר של מדפסת אחרת, להוריד דרייבר של אותה המדפסת של מערכת הפעלה ישנה יותר? כל רעיון יתקבל בברכה, אני חדור מטרה ומוכן להשקיע זמן רב כדי שהמאמץ יניב פרי תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by avivlevy,

^^^^^

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by shapin,

אני לפני קנייה של אוזניות והחלטתי ללכת על הסייביריה V2, ללכת על הUSB או על הגרסא עם הPL? הלוח שלי במפרט (ללא כרטיס קול ייעודי), והסיבה שאני רוצה ללכת על הPL כי יש לי מגבר היום מחובר למחשב (NAD 304), ואני לא מאמין שהלוח ייתן לי את העוצמה\איכות שהמגבר נותן לי. יש עוד אוזניות מומלצות עד 400₪? (קנייה מהארץ בלבד)

15. טוב, אז אני מבקש המלצה לאוזניות גיימינג מבטלות רעשים. אפשר להציע גם אתרים מחו"ל, ששולחים לארץ כמובן. תקציב 150 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1446194#post1446194 אהבתי!!

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. כרגע יש לי LogiTech 1000MX ואני צריך לקנות לאבא שלי למחשב עכבר רגיל ביותר בלי דרישות מיוחדות . עכשיו אני רק בדילמה אולי אני יתן לו את שלי ויקנה לי אחד חדש מאלה שבכותרת..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ThE_BesT,

1) איזה לוח אם לדעתכם יותר טוב msi k7t266 pro2 או gigabyte ga7vtx-h? ובכמה יותר טוב? 2) יש לי מעבד amd athlon xp 1600+ האם 46 מעלות זה סביר? (טמפרטורה רגילה, לא אחריי עבודה קשה) 3) האם הכרטיס מסך msi geforce2 ti 64mb ddr טוב? אם לא אז מה דעתכם על אותו הדגם אבל של חברת "הרקולס"?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by גד :),

מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים הכי טובים שאפשר לקנות בתקציב של עד 200 ש"ח רצוי כמה שיותר זול

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by moranfrd,

הסתיימו בחינות ההסמכה וכל החרא הנלווה לזה וגם הסט מקלדת-עכבר של מיקרוסופט שהחזיק 6 שנים החליט להתפגר, אז החלטתי לפנק את עצמי. התלבטתי אם לפרסם או לא לאור הנפשות הטובות שירדו לי לכיס, אבל החלטתי בכל זאת לפרסם בשביל אלו שמעניין אותם לראות את האריזה והמוצרים עצמם - אני מחשיב עצמי ככזה ותמיד ונהנה לראות תמונות של מוצרים חדשים וייחודיים שאחרים קנו. אז הנה הסט: 1. עכבר של רייזר דגם deathadder 2. פד של steelseries דגם 5L 3. מקלדת של SteelSeries דגם 6G לזה הוספתי גם בקר משחקים אלחוטי של מיקרוסופט (XBOX360) ומפצל יו-אס-בי שמביקורות ברשת עולה כי הוא איכותי דיו לצרכיי. הנה התמונות [br]פורסם בתאריך: 21.08.2008 בשעה 23:08:25 עוד תמונות[attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אהלן, דרושה מדפסת בעלות של 200 ש"ח (אפשר אבל עדיף שלא לחרוג ל250), שתהיה בקצב הכי מהיר שאפשר למצוא במחיר הזה, שהדיו שלה יהיה זול (הכי חשוב). מומלץ שלא לקסמרק, יש לי כרגע LEXMARK X1190, אוכלת דיו ודיו יקר מאוד. תודה, דוד.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ORrrr,

אני מחפש מדפסת זולה ודיו זול וראיתי את האופציה הזו. לינק: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=859794 אני צריך מדפסת לסרוק מסמך פעם ב ולהדפיס כמה דפים פעם ב. האם המדפסת הזו מספקת את הסחורה או בגלל שהיא(250 שח) והדיו שלה(120 שח שחור + צבעוני) כל כך זולים זה מעיד על האיכות? האם יש מדפסת מומלצת אחרת בטווח מחירים של 300 שח +- למדפסת ובאותו טווח מחירים של הדיו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by NaNdoS,

לא הייתי ממליץ לכם להשתמש בדרייברים הרישמיים החדשים v23.11 . מאז שהתקנתי אותם (אחר הצוהרים) פעמיים נתקע לי המחשב ואחרי כמה שניות הוא עשה ריסט לבד ואחרי שהווינדוס עלה קיבלתי את ההודעה הזאת. אגב, יש לי אקס-פי. בקיצר חזרתי לדרייברים הקודמים וזה הסתדר.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by makakO,

שלום אני מתלבט בין 2 עכברי הגיימינג הבאים : Razer DeathAdder או SteelSeries Ikari Optical (עכבר אופטי יותר טוב לשחקני - FPS מגוף ראשון כמוני, חשוב לציין שגם ה - DEATHADDER הוא אופטי) איזה יותר כדאי ? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.