ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
היי אני צריך המלצה לג'ויסטיק חדש. יש לי אחד ממש ישן של מיקרוסופט בשם sidewinder, ולרגל יציאת IL-2 Sturmovik בסוף השבוע אני רוצה להתכונן ולהתחדש בג'ויסטיק חדש. הצלצות? (:
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בקניית מחשבי כף יד מתוצרת PALM: ה-TUNGSTEN E והTUNGSTEN T3. אני יודע שהT3 עולה בערך כפול מה-E, אבל האם הוא שווה את זה - זאת אומרת, מהם היתרונות העיקריים שיש לו על גבי דגם ה-E? רציתי גם לשאול אם זה נכון שבשני המכשירים הללו אפשר לכתוב לעצמך פתקיות קטנות על גבי המסך של הפאלם בכתב יד שלך, בלי שהמכשיר יתרגם אותו אות אות (באנגלית, לא בעברית). כאילו כמו מעין מזכרים קטנים שאנחנו כותבים, רק בפאלם. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על אלו?: M500 Corded Laser Mouse MX518 Gaming-Grade Optical Mouse
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם במידה ואני ירצה מתי שהוא להחליף מעבד מ- tb 1 לפלומינו האם אני יוכל להחליף בלי להחליף לוח אם יש לי לוח אם asus a7v133 תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט הוא E6300 או E6400 (עוד לא החלטתי) + DFI 975X. הכרטיס מסך יהיה ככל הנראה X1800XT עם 256Mb. דיסק קשיח 1 של 250Gb. זיכרון של 2 ג'יגה בדואל צ'אנל. נראה לי זה כל הפרטים שצריך. המעבד יעבור OC בקירור גז עד הקצה ויעבוד עם ה-OC נונסטופ. הכרטיס מסך גם כן יעבור OC, אבל על אוויר אולי על מים (יש סיכוי למודים של מתח לליבה ולזיכרון), גם כן יעבוד עם ה-OC נונסטופ. הבעיה היא שהתקציב לספק לא גבוה ואני מחפש את הספק הכי זול שיחזיק את המחשב בצורה שכתבתי. מה אתם אומרים על FSP 400W, יחזיק?
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נכנסתי לביקורת על הלוח הנ"ל, כפי שפורסם בחדשות. לתדהמתי ראיתי את הדבר הבא: the GA-7VTXH uses a temperature probe for CPU monitoring. This will mean that Athlon XP users can't make use of the internal diode offered by the XP, and will need to be aware that in the event of your heatsink falling off, the CPU will not throttle it's clock speed back, nor shut down quick enough when the maximum safe operating temperature is reached אם הבנתי נכון זה אומר שעם הלוח הזה אי-אפשר להשתמש בדיודה של המעבד (XP), ולכן המעבד לא יאיט את המהירות או יכבה את המחשב בזמן התחממות.........כלומר, יש סיכוי די גדול שישרף לי המעבד... :-[ מישהו מוכן לאמת את זה או להסביר לי מה בדיוק הקטע הזה אומר?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות במדפסת משולבת (מדפסת, מכונת צילום וסורק). התקציב הוא עד 500 ש"ח. למישהו יש הצעות?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, בשנים האחרונות אני משחק במשחקים רק עם עכברי לוג'יקט ובעיקר עם העכבר הטוב בעולם MX1000 מרובה הכפתורים. מה שמרגיז זה שמשחקים רבים לא מאפשרים לך להצמיד פעולות לכל הכפתורים בעכבר. זה מרגיז, נכון? הדרייברים של לוג'יקט דפוקים ולא מאפשרים לך לקבוע יותר מפרופיל יחיד מה שאומר ששינוי משחקים מחרבן את כל העסק ועולה על העצבים. לוג'יגיימר מת כבר זמן מה ולא עובד על דרייברים מהשנה וחצי האחרונים. בשבוע שעבר החלטתי שנשבר לי. לאחר שעה של חיפודים קדים בגוגל מצאתי את uberoptions שעובד כמו גדול. במקום תוכנה נפרדת הוא פשוט פותח אופציות נוספות המוחבאות בדרייברים הרגילים כמו היכולת להצמיד פרופיל פעולות שונה לכל קובץ EXE במחשב מה שמאפשר פרופילים שונים עבור כל משחק/תוכנה/דבר שאתם משתמשים בו מה…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכירים את המדפסת המשולבת הזאת? OfficeJet 6183 HP היא עם בלוטוס.יש לכם ביקורות ? אני רוצה לקנות יש מישהו אותה? ומה זה הבלוטוס הזה שיש בה מה אני לא צריך לחבר כבלים ממנה למחשב כאילו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש בשביל חבר לוח אם שמתאים ל athlon xp 1600 ולזיכרון sdram 256 133 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש שתי מקלדות שאני מתלבט לגביהים 1.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3038&CatCode=415 2.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1598&CatCode=415
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר צריך משולבת שכוללת פקס, עד 500 ש"ח. עדיף מחברה נורמלית, המלצות? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב של עד 1000 ש"ח חשוב שיהיה סורק טוב
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי צורב ככה איזה 4 שנים גם המהירות זהה לשנים אין לי בעיה שהצורב ההיה "איטי" אבל שלא ידפקו דיסקים המלצות חברות + דגמים תודה...
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תחושה שהדיו החליפי כל פעם הורס לי מחדש את המדפסת, יש קשר לכך?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המארזים האלו שנמכרים בארץ ב-485 ש"ח? מישהו מכיר? קישור
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פורסם באתר על העכבר החדש של Razer.. מה אתם חושבים עליו... בהשוואה לG7/5 ולקודם של Razer.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי הרד דיסק של WD בפלונטר היום הופיעו אצלי סימנים שהדיסק נדפק (bad sector) וכו' התקשרתי לפלונטר ואז התחיל ה"פלונטר": תביא את הדיסק נשלח ליבואן והוא יבדוק אותו ואחר כך יחזיר לך אותו תקין או יחליף. בקיצור טרטור ועיכוב של חודש בלי מחשב. תעשו לעצמכם טובה אל תתקרבו אליהם הם לא שווים את הכסף שלכם .
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם אני מתכוון לקנות מסך "19 samsung 955fd רציתי לדעת מה דעתכם על המסך והאם יש מסכים עדיפים באותו מחיר
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מארז וספק עד 800 שקל ורק מחנות פנדה ואני צריך שזה יכלול גם תמשלוח מה לקחת? תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
א. שיחזיק ליבה כפולה 3800 כרטיס 7800GT.. ב. מכשיר מעוצב!! ג. עם חיבור USB ולא RS-232, כדיי שיתן פקודה לווינדוס לכבות לפני שהוא נגמר ד. מחיר טוב תודה ד"א לגבי ה 232 לכל מחשב יש? האם עדיך USB
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שומע הרבה שספק גנרי הוא חרא מה ההבדל בין גנרי לספק רגיל בלי גנרי?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבקש המלצה למקלדת נוחה לשימוש (אין צורך WIRELESSׂ) היות ואני שונא עכברים אזי רצוי מקלדת שתוכל להחליף כמה שיותר את תפקודי העכבר. אבל היות שכנראה אי אפשר בלי עכבר אזי אשמח לקבל גם המלצה לעכבר (אין צורך WIRELESS) נוח לשימוש. לא מיועד למשחקים . רק שימוש שוטף באינטרנט ומסמכים כך שהידים לא יתאמצו והכל יזרום בצורה חלקה. בתודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי,אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב שלי בתקציב של עד 600 שקל. חשוב שהרמקולים יהיו אך ורק 2.1 ערוצים. אני מתגורר באיזור המרכז ולא נייד, לכן חשוב שהחנות תהיה במרכז. אבל(!), גם איביי בא בחשבון. ככה שאם יש מוצר שעולה בארץ 900 שקל או משהו בסגנון ובאיביי עולה פחות ונכנס במסגרת התקציב, אז אשמח להצעה כזאת. חשוב לציין שהרמקולים הם לשימוש של מוזיקה בלבד! לא למשחקים וכו'.תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לדעתי יצרני מדבקות למקלדת עושים מונופול/דופול, כי הרכה עולה 25 ש''ח לפחות. ומה אם ירדה מדבקה אחת או נשחקה? לקנות שוב הרכה חדשה? אצלי מדבקה עם אות "ש" התחילה לרדת ולזוז ואני מחפש פתרון לזה. האם אתם יכולים להמליץ על משהו?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-