עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Motix,

יש לכם המלצה לכבל טוב? אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בסלון. אני צריך שהכבל יתמוך בצורה הטובה ביותר ב3D ויהיה איכותי. אשמח לעזרה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by y_i_c,

יש לאח שלי מחשב AMD XP 1700 עם לוח של Gigabyte GA-7VTXE עכשיו יש בעיה מוזרה!!! מדי פעם כשמדליקים את המחשב מתקבלת הודעה שיש בעיה ב Dual Bios שביוס אחד לא תואם לשני!! או שמופיע שיש בעיה מ NVM ואז כל הנתונים בביוס מתאפסים! וצריך להגדיר מחדש!!!! אם אני עושה RESET לא עוזר! אני צריך לכבות את המחשב לחכות מס' שניות ולהדליק שוב! ורק אז אני יכול לעשות משהו בנידון! אני חושד כמובן שהבעיה בלוח (הלוח חדש מלפני שבוע) . אבל לפני שאני מפרק ושולח אותו לאזטק שיחליפו לי אותו! האם מישהו פה נתקל בבעיה פעם. או שיש לו רעיון???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by y_i_c,

יש לי בעיה מוזר במחשב... מאז שעשיתי ADSL (אני מחובר דרך רשת ביתית - ה ADSL מחובר למחשב עם WINDOWS 2000 ולאותו מחשב יש כרטיס רשת נוסף שמחבר אותו להאב) (למחשב זה הוגדר שיתוף אינטרנט ודרך זה אני גולש (אני וכל הבית מחובר לרשת ...יש לי 5 מחשבים בבית) בכל מקרה כל פעם שאני עושה DOWNLOAD המחשב מאט והעכבר בקושי זז!!!! זה לא קורה קבוע זה קורה פעם בכמה דקות!!! אם למישהו יש רעיון למה זה קורה.... אז שתפו אותי....

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by shay-biker,

טוב אז ככה הייתה בעיה להשיג מארז של A-TOP אז אני צריך להגיד לחברה שאני קונה ממנה תמחשב איזה מארז חלופי אני רוצה במקום זה שרציתי....והם אמרו לי גם שיש להם קשר עם הספק של thermaltake... איזה מארז עדיף מבין אלה שמצאו חן בעיני ואני חושב שהם טובים??? Thermaltake Highest Xaser III V1000D Super Tower לינק: http://www.thermaltake.com/xaserCase/xaser3/v1000d.htm או זה: Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum VA1000UWA לינק: http://www.thermaltake.com/xaserCase/lanmoto/uwa.htm או זה: (דרך אגב אם זה מגיע קירור מים אז אין מצב אני לוקח את זה...) Thermaltake Shark VA7000 Silver לינק: http://www.thermaltake.com/xaserCase/shark/silver/silver.htm חשוב לי נושא הקירור... וזה למחשב A…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מה יש לשוק להציע? USB או PS/2, עדיפות לשחורה, עדיפות ל RF, שיהיה עכבר גולה או Touchpad עליה. תודה רבה :-*

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by sagi_,

בואו נדמיין לרגע, שמעבד AMD Thunderbird 1.4GHz - 266BUS היה בדיוק באותו מחיר כמו מעבד כלשהו של אינטל (פנטיום 3 או 4 כמובן) (מבחינתי תיקחו את המעבד הכי טוב - אך שמעתי שיש הסתיגויות מP4 אז... בחרו במעבד הכי טוב לדעתכם) את מה הייתם קונים? נ.ב. אני לא מבין איך יתכן שמעבד אתלון 1.4ghz יחשב יותר טוב מפנטיום 2ghz - יש פה משהו אבסורדי. כמו כן אם תוכלו לבסס את תשובתכם על מאמר של עיתון מכובד כגון (PC magazie) אשמח עוד יותר.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by se7en,

מישהו אולי יודע אם הכטיס הזה שווה משהו. אין עליו שום נתונים. :

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by DrDeath,

מישהו יודע מתי הכרטיס הזה הולך להגיע לארץ? אני כבר מת לקנות אותו...........

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by asafm,

יש לי סרט בקלטת ווידאו רגילה עכשיו אני רוצה להעביר אותו למחשב ולהפוך אותו לקובץ AVI אני לא רוצה לעשות שום ערכיה רק שהסרט עם הסאונד יעבור מה אני צריך בשביל זה? ואיך אני עושה את זה?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by bneli,

יש לאחותי מדפסת של CANON כבר כמה שנים טובוב אבל בעקבות זה שקשה בזמן האחרון למצוא את הראשי דיו שלה(40 ו41 נידמה לי) היא שוקלת להחליף(גם מדפסות משולבות הרבה יותר זולות בזמן האחרון) אז אני בודק לה ויש לי מספר שאלות: האם כדאי לשקול קניה של מדפסת לייזר צבעונית ?(סטודנטים ומדפיסים דיי הרבה) יש דגמים ספציפיים? אם אתם לא ממליצים על לייזר אז רציתי לדעת איזה דגמים של מדפסות משולבות כדאי לשקול?(ניראה לי שיותר בכיוון של ללכת על HP כי הזמינות שלהם בדיו בחנויות ממה שראיתי גבוה יותר) צריך דגם שהזמינות שלו גבוהה ונפוץ ושלא יעלה הרבה ושיהיה יחסית גדול וכך יחזיק זמן רב יותר(יש חיה כזאת שמשלבת את התכונות האלו?) אם תוכלו לכיוון אותי לכמה דגמים ספיציפיים מומלצים זה יעזור לי (חיפשתי ב"דביק" עם…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. תהיתי אם קיימת חנות שמחזיקה תצוגה, שאוכל לבדוק את המכשיר ולבחון אותו מקרוב.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by johnwoo,

היי, אני מעוניין לרכוש מערכת רמקולים למחשב שתשמש בעיקר לשמיעת משחקי מחשב ומוזיקת MP3. המחשב נמצא בחדר שינה. אני לא אודיופיל, אבל אני מעוניין לשמוע טוב משחקים כמו מקס פיין 3, דיאבלו ודרגון אייג'. התקציב שלי הוא 300 ש"ח. כמובן שאם יש מערכת שתשפר משמעותית את החוויה בתוספת של כמה שקלים, אני אבחר בה. עשיתי סקירה קטנה וראיתי שמרבית המערכות בתקציב הזה הן 2.1. מה אתם ממליצים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הסט הנ"ל הוא MICROSOFT WIRELESS ENTERTAINMENT DESKTOP 7000 ושני בקרי XBOX 360 (במקום הראמבלפאד2 - טוב שיש אנשים שמבינים עניין בפורום שיעזרו לכוון אותך) האם ייתכנו התנגשויות ? או שמא כל אח"ד בוודאות עובד על תדר שונה.... חשבתי להתקשר למייקרוסופט אבל אין לי כוח לחכות בטלפון עד מחר.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IIJS017

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by raw-e,

אני מחפש לקנות מקלדת גיימרים איזה עדיף? ( נ.ב. רק למבינים או בעלי ניסיון עבר עם המקלדת בבקשה...) את הרייזר החדשה? את הרייזר+מיקרוסופט? או הסיידווינדר של מיקרוסופט? או שמא נוציא 1000 שקל על הG19 של לוג'יטק?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אלחוטית או bt או 2.4 GHZ , שתהיה קומפקטית לפחות כמו ה arc של מייקרוסופט , עם תאורה ולשם שינוי גם עברית , אני מחפש בנרות מקלדת כזו , מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. כולל דוושות והכל ושלא יהיה לו חיבור ל GAMEPORT עדיפות להגה עם רטט. חשבתי ללכת על זה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_40_113&products_id=1853 איך הוא? יש לו רטט?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by liorgadidi,

שלום הייתי רוצה לדעת האם יש דבר כזה לקנות ספק שהכבלים שלו כבר יהיו מוסלבים? אם כן מאיפה?? ועוד משהו... האם מישהו מכיר את החברה סאנשיין קומה?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by L.I.C,

למישהו יש תוכנה שיכולה לבדוק את מהירות המעבד, אבל רק המעבד!!! בבקשה תגידו לי איפה אפשר למצוא אותה או להוריד אותה? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי מכשיר Media Hub שמחובר למחשב - כמו בתמונה יש לו שני כבלים למחשב - USB וכבל אודיו עם פלאג ירוק שמתחבר בפיצול לכניסות רמקול ומיקרופון של המחשב אפשר לשלוט על עוצמת הקול, לחבר אוזניות ומיקרופון וכו' מה שהייתי רוצה זה מכשיר דומה שתומך גם בשידור Bluetooth כדי שאוכל לצפות במשהו ולשמוע דרך אוזניות אלחוטיות מצאתי כל מיני מוצרים ברשת אבל מקריאה הבנתי שהנושא של סינכרון אודיו ווידיאו הוא בעייתי בחלק מהמוצרים אשמח להמלצה מנסיון אישי תודה !

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Xebu25,

שלום יש לי כבר זמן מה בקר של XBOX360 למחשב שאני משחק איתו בדר"כ קניתי אתמול בקר נוסף (אחד פשוט בכ40 שקלים מטעמי תקציב) שיהיה למישהו שבא אלי לשחק איתו.. העניין הוא שהרבה משחקים לא מזהים את הבקר הפשוט.. ניסיתי בערך 3-4 תוכנות לprofiles כאלה ואחרות.. והיחידה שעוד איכשהו עבדה, עבדה כך שאו שהפשוט יעבוד (והXBOX360 לא), או ההפך.. משום מה לא מצליח להפעיל את שניהם בו זמנית (כאילו שניהם "מזוהים" תחת אותו ID כשהתוכנה עובדת - בשאר התוכנות הבקר בכלל לא עבד) ניסיתי לDevices ובעמוד הCalibration רואים שהמקשים כן עובדים והגויסטיקים כן מגיבים.. אבל במשחק לא מזוהה בכלל מדובר על משחק מירוץ GRID 2 אשמח אם למישהו יש עצה או רעיון תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, אחרי שה-Kana שלי שבק חיים באחד מהלחצנים וSteelSeries החליטו לשלוח בתור חלופה את אותו הדגם המיושן עם המפסקים הפגומים רק בגימור הלא הנכון במקום לשלוח את הגרסה המחודשת והעדיפה, החלטתי למצוא עכבר חדש. אני למעשה מחפש את ה Intellimouse Optical 1.1A או הWheel Mouse Optical של Microsoftרק עם DPI יותר גבוה. בשנה האחרונה השתמשתי בKana והאמת היא שהייתי מרוצה מאוד מהעכבר עד שהמפסק של אחד הלחצנים שבק חיים. נוכח שירות הלקוחות של SteelSeries אין לי שום כוונה לרכוש עכבר נוסף שלהם, אני מחפש כעת חלופה. הדרישות הן בסיסיות למדי: 1. עכבר סימטרי - ambidextrous. 2. חמישה כפתורים (אפשר יותר אבל עקרונית אין צורך). 3. ללא movement prediction/correction במידת האפשר, עכברים מודרניים כולם מכיל…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by גד :),

מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים הכי טובים שאפשר לקנות בתקציב של עד 200 ש"ח רצוי כמה שיותר זול

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by eyaffe,

אני מחפש מתאם בלוטוס למחשב על מנת לחבר אוזנייה ואת המחשב כף יד שיהיה טווח גדול (10 מטר) ושלא יתקלקל אחרי שבוע .... תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אהלן, דרושה מדפסת בעלות של 200 ש"ח (אפשר אבל עדיף שלא לחרוג ל250), שתהיה בקצב הכי מהיר שאפשר למצוא במחיר הזה, שהדיו שלה יהיה זול (הכי חשוב). מומלץ שלא לקסמרק, יש לי כרגע LEXMARK X1190, אוכלת דיו ודיו יקר מאוד. תודה, דוד.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.