ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
נכנסתי לביקורת על הלוח הנ"ל, כפי שפורסם בחדשות. לתדהמתי ראיתי את הדבר הבא: the GA-7VTXH uses a temperature probe for CPU monitoring. This will mean that Athlon XP users can't make use of the internal diode offered by the XP, and will need to be aware that in the event of your heatsink falling off, the CPU will not throttle it's clock speed back, nor shut down quick enough when the maximum safe operating temperature is reached אם הבנתי נכון זה אומר שעם הלוח הזה אי-אפשר להשתמש בדיודה של המעבד (XP), ולכן המעבד לא יאיט את המהירות או יכבה את המחשב בזמן התחממות.........כלומר, יש סיכוי די גדול שישרף לי המעבד... :-[ מישהו מוכן לאמת את זה או להסביר לי מה בדיוק הקטע הזה אומר?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שאני חייב עכבר חדש וכמה שיותר נח כי אני עובד הרבה שעות ביום מול המחשב וכבר מתחילים לצוץ להם כאבים ביד ... ביצעתי חיפוש ולא הגעתי למסקנה השאלה שלי היא איזה מהעכברים לקחת?... מצד אחד הרבולושן הרבה יותר נח ופונקציונאלי... מצד שני אני גם משחק פה ושם לפעמים והבנתי ברבולשן לא ניתן ללחוץ על כפתור הגלילה האמצעי כמו כפתור גלילה רגיל...(כלומר להקליק עליו) שזה גם די חשוב... אבל כמובן שהכי חשובה לי הנוחות של העכבר לעבודה ממושכת... יש המלצות?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת לייזר שחור לבן עם סורק לצורכי הדפסה ביתיים (60 עמ' בחודש בערך) הייתי מעוניין במוצר קומפקטי ואם יש הדפסה דו צדדית מה טוב חשוב לי גם שהשימוש בסורק יהיה נוח ויעיל טווח המחיר הוא עד 700 ש"ח ואם אפשר פחות אז מה טוב תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. מעונין במדפסת להדפסת תמונות צבע שהמטרה המרכזית היא איכות ההדפסה. כמובן שחסכון בדיו יתקבל בברכה. כמו כן מעוניין גם בסורק. כאן הבעיה אם ניתן להשיג מדפסת איכותית משולבת סורק במחיר הזה או שצריך לשקול סורק נפרד. האם קפיצה קטנה במחיר (יחסית) תניב מדפסת משולבת סורק טובה? שאר הפונקציות של מכשיר משולב לא חשובות.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגיימפד עצמו עובד מצויין אבל המקלט הפסיק להגיב והבנתי שהפתרון היחידי זה הלחמה שעוקפת פיוז ואני לא רוצה לגרום לנזק כלשהו למחשב אם הלחמתי בצורה לא נכונה(ולא הגיימפד כבר לא באחריות). איפה אפשר לקנות מקלט בלבד(אין לי בעיה להזמין מחו"ל אם יש צורך)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זוכרים את הבעיה שלי, שמלא פעמים אני מקבל את המסך הכחול ב-WIN XP (לא בעיה במערכת הפעלה אז על תעבירו את הת'רד)? בקיצור אז עשיתי שזה לא יעשה Restart אוטומטי וכתבתי את כל מה שכתוב על המסך הזה: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. BAD_POOL_CALLER If this is the first time you've seen this stor error screen, restart your computer. If this appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new instalation, ask your hardwaer or software manufacture for any windows update you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware o…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ההוי אנשים אמיצים ונשים אמיצות, נתון: כבל hdmi אשר הושחל דרך הרצפה מהמחשב לטלוויזיה בסלון. הכבל הוא באורך של עשר מטר שולחן למחשב קטן מדפסת יום אס בי האם קיים מפצל לכבל hdmi אשר יאפשר לי לחבר את המדפסת ואת הטלויזיה לאותו כבל? רצוי במחיר זול יותר ממדפסת אלחוטית.... בתודה, אוהד
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
מישהו אולי יודע אם הכטיס הזה שווה משהו. אין עליו שום נתונים. :
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנויות בחול שמוכרות ויותר נכון שולחות לארץ.. ובעיקר כרטיסי מסך..
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, בשנים האחרונות אני משחק במשחקים רק עם עכברי לוג'יקט ובעיקר עם העכבר הטוב בעולם MX1000 מרובה הכפתורים. מה שמרגיז זה שמשחקים רבים לא מאפשרים לך להצמיד פעולות לכל הכפתורים בעכבר. זה מרגיז, נכון? הדרייברים של לוג'יקט דפוקים ולא מאפשרים לך לקבוע יותר מפרופיל יחיד מה שאומר ששינוי משחקים מחרבן את כל העסק ועולה על העצבים. לוג'יגיימר מת כבר זמן מה ולא עובד על דרייברים מהשנה וחצי האחרונים. בשבוע שעבר החלטתי שנשבר לי. לאחר שעה של חיפודים קדים בגוגל מצאתי את uberoptions שעובד כמו גדול. במקום תוכנה נפרדת הוא פשוט פותח אופציות נוספות המוחבאות בדרייברים הרגילים כמו היכולת להצמיד פרופיל פעולות שונה לכל קובץ EXE במחשב מה שמאפשר פרופילים שונים עבור כל משחק/תוכנה/דבר שאתם משתמשים בו מה…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מארז שווה לי לקנות אני לא עושה מודינג וכאלה כי אני לא אוהב לגעת במחשב אבל זה יפה חשבתי על GLOBAL WIN או ANTEC מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי הרד דיסק של WD בפלונטר היום הופיעו אצלי סימנים שהדיסק נדפק (bad sector) וכו' התקשרתי לפלונטר ואז התחיל ה"פלונטר": תביא את הדיסק נשלח ליבואן והוא יבדוק אותו ואחר כך יחזיר לך אותו תקין או יחליף. בקיצור טרטור ועיכוב של חודש בלי מחשב. תעשו לעצמכם טובה אל תתקרבו אליהם הם לא שווים את הכסף שלכם .
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מוצר חדש של VIA לוח אם פיצפון ויש בו פשוט הכל ! (אפילו מעבד C3 שלהם).
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב של עד 1000 ש"ח חשוב שיהיה סורק טוב
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מישתמש ב-Razer Copperhead, אך הוא לא נוח לי וגם לא ממש אהבתי את הביצועים שלו. העם יש עכבר שיכול להתאים לי יותר מימנו, שיתן ביצועים טובים ובאותו הזמן גם נוחות לשימוש ממושך. ד"א אני שמאלי. זה שיש לי תקציב של 500 ש"ח זה לא אומר לנצל את כולו, אלה לתת את התמורה הטובה ביותר עבור הכסף.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בקניית מחשבי כף יד מתוצרת PALM: ה-TUNGSTEN E והTUNGSTEN T3. אני יודע שהT3 עולה בערך כפול מה-E, אבל האם הוא שווה את זה - זאת אומרת, מהם היתרונות העיקריים שיש לו על גבי דגם ה-E? רציתי גם לשאול אם זה נכון שבשני המכשירים הללו אפשר לכתוב לעצמך פתקיות קטנות על גבי המסך של הפאלם בכתב יד שלך, בלי שהמכשיר יתרגם אותו אות אות (באנגלית, לא בעברית). כאילו כמו מעין מזכרים קטנים שאנחנו כותבים, רק בפאלם. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מצלמה HP318, אני קיבלתי אותה בלי תוכנה, ואני לא מצליח למחוק את התמונות מהכרטיס. מישהו מכיר את המצלמה הזאת ויכול לעזור לי בנושא.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום המדפסת שלי Xerox pe 16 התקלקלה. אני זקוק להמלצה למדפסת חדשה צרכים: [list type=decimal] [*]הדפסה בשחור לבן * אם היא יודעת לעשות הדפסה דו צדדית, אחלה. לא חובה [*]פקס [*]סורק, רצוי גם לוח סריקה, וגם מזין דפים. [*]עלות נמוכה של טונרים להחלפה. [*]תמיכה במערכות הפעלה windows XP, Windows 7. [*]רשת, אין צורך בחיבור בפני עצמו. המדפסת תהיה מחוברת למחשב אחד. שאר המחשבים בבית ידפסו דרכו. תקציב: 600 ש"ח. אם התקציב הוא נמוך מידי, אז תגידו. תודה רבה לעוזרים, אם אפשר את התשובות בצורה של קישורים זה יהיה אחלה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש שתי מקלדות שאני מתלבט לגביהים 1.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3038&CatCode=415 2.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1598&CatCode=415
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי צורב ככה איזה 4 שנים גם המהירות זהה לשנים אין לי בעיה שהצורב ההיה "איטי" אבל שלא ידפקו דיסקים המלצות חברות + דגמים תודה...
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי רמקולים של Logitech 5.1 ערוצים. כאשר אני מריץ סרט במחשב הוא לא משמיע לי את המילים, לפעמים הוא משמיע קולות רקע אבל לא את המילים. ניסיתי להוריד את התוכנה ffdshow וניסיתי לשחק שם עם ההגדרות אבל ללא הצלחה. משהוא מכיר את התופעה ויכול לעזור לי? תודה רבה, ליאור
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בפנדה יש Antec 400W SL400P SmartPower ב283 ש"ח וזה די זול לספק 400W ויש פנדה גם Antec SmartPower 300W באותו מחיר! זה גורם לי לחשוב כאילו ה SL400P לא טוב. מישהו יודע איך הספק הזה? אני צריך שהוא יחזיק לי מערכת די כבדה...
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, סדרתי את כל סביבת העבודה שלי כרצוני ונשארו לי רק 2 דברים קטנים מאוד, אני החלטתי לרכוש עכבר אלחוטי (איכותי, כזה שמגיב מהר ובמדויק ובמסגרת הזו, כמה שיותר זול) בנוסף אני רוצה לדבר בנוחות ב SKYPE ככה שאני רוצה מיקרופון אבל אחד איכותי יחסית גם שיחזיק יותר זמן וגם שישמעו באופן ברור בצד השני גם אם אני רחוק יחסית מהמיקרופון. מבחינתי עד מטר וחצי ממנו. אשמח להמלצות. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבקש המלצה למקלדת נוחה לשימוש (אין צורך WIRELESSׂ) היות ואני שונא עכברים אזי רצוי מקלדת שתוכל להחליף כמה שיותר את תפקודי העכבר. אבל היות שכנראה אי אפשר בלי עכבר אזי אשמח לקבל גם המלצה לעכבר (אין צורך WIRELESS) נוח לשימוש. לא מיועד למשחקים . רק שימוש שוטף באינטרנט ומסמכים כך שהידים לא יתאמצו והכל יזרום בצורה חלקה. בתודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-