ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. עיינתי להנאתי באתר החנות הזאת COMP-IL, בכתובת: http://www.comp-il.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=1435&Cat2ID=1746. ראיתי את שני המארזים המופיעים בכותרת בהפרשים קטנים מאוד במחיר, וה 6A21 משך יותר את עיני מבחינת העיצוב, אך ראיתי שתמיד כאן בפורום מומלץ דווקא ה 6A19. האם העניין עקרוני עם הדגם הזה? או שההמלצה היא בכלליות על מארזים של Compucase בצירוף ספקי HEC. בתודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי סרטים ארוכים וסרטניים , זה גמור : http://shayb19.tripod.com/suitcase/index.html תגובות בבקשה
-
כבר תכננתי על מחשב חדש: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 590 ¤ 1 PQI DDR 1024MB 400MHZ 580 ¤ 1 WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII 585 ¤ 1 eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E 1940 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 300 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU 290 ¤ 1 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1 ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro 160 ¤ 1 אני מעוניין שהמחשב לא יעמוד בסכנה מקפיצות מתח וכדומה. רציתי לדעת אם הספק במפרט כולל הגנה זו או אחרת, או שאני צריך לקנות אל-פסק? אם כן, הבנתי ש550VA יספיק לי. איך האל-פסק הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2311 ? מה בעצם המטרה של האל-פסק? להגן על המ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו שאפשר להעלות את הרזולוציה של תמונות ממצלמה דיגיטלית...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לאח שלי מחשב AMD XP 1700 עם לוח של Gigabyte GA-7VTXE עכשיו יש בעיה מוזרה!!! מדי פעם כשמדליקים את המחשב מתקבלת הודעה שיש בעיה ב Dual Bios שביוס אחד לא תואם לשני!! או שמופיע שיש בעיה מ NVM ואז כל הנתונים בביוס מתאפסים! וצריך להגדיר מחדש!!!! אם אני עושה RESET לא עוזר! אני צריך לכבות את המחשב לחכות מס' שניות ולהדליק שוב! ורק אז אני יכול לעשות משהו בנידון! אני חושד כמובן שהבעיה בלוח (הלוח חדש מלפני שבוע) . אבל לפני שאני מפרק ושולח אותו לאזטק שיחליפו לי אותו! האם מישהו פה נתקל בבעיה פעם. או שיש לו רעיון???
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה פשוט, מערכת HTPC. עכבר אלחוטי, יש. מקלדת רגילה, יש. אני עומד להחליף את מקלדת רגילה במקלדת אלחוטית וחשבתי שזה יכול להיות מאוד נחמד אם אוכל להדליק את המחשב באמצעותה במקום ללכת למערכת ה HTPC. אשמח גם למקשי מדייה (ווליום, נגן/הפסק וכו').
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
המלצה לעכבר אלחוטי הכי טוב עד 400 שח למחשב נייד!!! תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מותג הגיימינג מבית חברת קינגסטון ממשיך להרחיב את האופקים שלו עם מקלדות ומוצרי אודיו מעודכנים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת לייזר שחור לבן עם סורק לצורכי הדפסה ביתיים (60 עמ' בחודש בערך) הייתי מעוניין במוצר קומפקטי ואם יש הדפסה דו צדדית מה טוב חשוב לי גם שהשימוש בסורק יהיה נוח ויעיל טווח המחיר הוא עד 700 ש"ח ואם אפשר פחות אז מה טוב תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מישתמש ב-Razer Copperhead, אך הוא לא נוח לי וגם לא ממש אהבתי את הביצועים שלו. העם יש עכבר שיכול להתאים לי יותר מימנו, שיתן ביצועים טובים ובאותו הזמן גם נוחות לשימוש ממושך. ד"א אני שמאלי. זה שיש לי תקציב של 500 ש"ח זה לא אומר לנצל את כולו, אלה לתת את התמורה הטובה ביותר עבור הכסף.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי את המקלדת razer arctosa black התקנתי את הכל מה שאני צריך את כל הדריברים ומה שכן אני לא יודע להפעיל את האורות במקלדת שזה מאוד יפה אם מישהו יוכל לתת לי מדריך להפעיל את האורות זה יעזור לי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר על מדפסת לשימוש ביתי: הזרקת דיו צבעוני סורק פקס(מומלץ אך לא הכרחי) עד 500 ש"ח קומפקטי עד כמה שאפשר בתחום המדפסות אני רואה שני מועמדים מובילים: HP Officejet 4500 Wireless HP Deskjet 3070 CQ191C ההבדל העיקרי בינהם הינו הפקס. הראשון עם השני בלי. כמו כן הבדל של 150 ש"ח מה המלצתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הדרייברLogitech Connection Utility. אני עושה מה שכתוב מדליק ומכבה אבל הוא עדיין לא מזהה אותו ולא נותן לי להתקין.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבל התקציב שלי הוא מקסימום 900 ש"ח האם כדאי לי לקנות את ה Plextor PX-W1610A ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם כן, איפה? ואיפה הכי זול ? תודה :-*
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני מתלבט בין שתי דגמים. אחד IPPON BACKPOWER PRO 800VA שאני יכול להשיג אותו ב465 שקל. והשני ADVICE 700VA שאני משיג אותו ב460 שקל. האל פסק צריך לשמש אותי למחשב חזק(מעבד כפול ליבה של AMD 3800, כרטיס מסך GTO2,ספק OCZ....) וגם צריך להחזיק מסך LCD. אני לא דורש בטריה ארוכת זמן מצידי שהבטריה שלו תהיה לדקה וחצי, רק שייצב לי תמתח בעת הפסקת חשמל. בנוסף אני יעשה בעתיד OC למעבד ולכרטיס מסך. קיצר אני יודע ששתי החברות האלה מצוינות איזה עדיף ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שאני חייב עכבר חדש וכמה שיותר נח כי אני עובד הרבה שעות ביום מול המחשב וכבר מתחילים לצוץ להם כאבים ביד ... ביצעתי חיפוש ולא הגעתי למסקנה השאלה שלי היא איזה מהעכברים לקחת?... מצד אחד הרבולושן הרבה יותר נח ופונקציונאלי... מצד שני אני גם משחק פה ושם לפעמים והבנתי ברבולשן לא ניתן ללחוץ על כפתור הגלילה האמצעי כמו כפתור גלילה רגיל...(כלומר להקליק עליו) שזה גם די חשוב... אבל כמובן שהכי חשובה לי הנוחות של העכבר לעבודה ממושכת... יש המלצות?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זקוקה לסאונד איכותי במחיר זול (אם יש כזה) לשימושבמשחקי מחשב. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לקראת בלאק פריידי, אני מחפש את המחיר הטוב ביותר עבור מקלדת מסוג k65 lux rgb עם סוויצ'ים אדומים/חומים. האם לדעתכם כדאי לקנות את המקלדת בארץ, או לקנות מאמזון ולעשות בארץ חריטה? (אני לא רוצה לבזבז על המקלדת יותר מ-650 שקל בסך הכל)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני מעוניין להדפיס משהו חד פעמי על שלושה דיסקים. האם יש פה למישהו מדפסת שמדפיסה על דיסקים ומוכן לעשות את הטובה הקטנה הזאת? כמובן שלא אגיע בידיים ריקות
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות חדש (או אפילו משומש, אם מישהו רוצה להיפטר מזה) ערכה מוכנה כבר של עינית אינפרא-אדום (עדיף חיבור USB או SERIAL, חיבור PARALLEL הכי פחות עדיף) עם שלט?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי Windows 10. לאחרונה חיברתי אליו מדפסת hp LaserJet 1012. אין לה דרייבר ל10, וגם לא ל8. את הדרייבר של 7 הוא לא נותן להוריד. המדפסת ישנה (שנת הוצאה לשוק 2004), אך עובדת ובמצב מעולה. המחשב מזהה אותה ואת הדגם שלה, אך בתוך view or add printers הוא כותב אותה תחת הקטגוריה Unspecified. מישהו ניסה או יודע איך אפשר בכל זאת לגרום למדפסת לעבוד? להוריד דרייבר של מדפסת אחרת, להוריד דרייבר של אותה המדפסת של מערכת הפעלה ישנה יותר? כל רעיון יתקבל בברכה, אני חדור מטרה ומוכן להשקיע זמן רב כדי שהמאמץ יניב פרי תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מוצר חדש של VIA לוח אם פיצפון ויש בו פשוט הכל ! (אפילו מעבד C3 שלהם).
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, לאחר שחרשתי על ביקורות וכתבות וראיתי המון תמונות החלטתי לבסוף לקנות את קנון A80 מקווה שאתם מסכימים איתי שזו בחירה טובה יחסית למחיר. עכשיו, נתקלתי בבעיה מאוד מבלבלת והיא שמצד אחד כתוב במאפייני המצלמה שאפשרות צילום הוידאו עד 3 דקות אפשרית רק עם כרטיסי זיכרון (CF) מהירים! ומצד שני כתוב שהמצלמה מתאימה רק לCF מסוג 1 ולא מסוג 2 (המהירים יותר אם הבנתי נכון) אז אני לא מבין איזה כדאי לי לקנות? ואם אקנה סוג 2 אז זה לא יתאים בכלל או שפשוט לא ינצל את כל המהירות? בבקשה שמישהו יסביר את העיניין. תודה מראש. :cwm16:
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-