עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by heart hunter,

מה אתם אומרים על המארז + ספק הבא?.... JNC midiATX 400 watt 3 fan 2 X usb 2.0 front ואם אתם יכולים גם תפרטו.... תודה.

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  2. Started by bendan7,

MGE Sidewinder SILVER http://www.mgecompany.com/xgbox/schassis.html איך המארז ? ואיך הספק ? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3001&catcode=425

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by Cypherlz,

אשמח אם מישהו פה ירים את הכפפה ויעדכן את רשימת הציוד ההיקפי המומלצת לשנת 2015 דיון ישן: http://hwzone.co.il/community/threads/495681-%D7%A6%D7%99%D7%95%D7%93-%D7%94%D7%A7%D7%A4%D7%99-%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%9C%D7%A5-(%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%93%D7%9B%D7%9F-2014)

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  4. נתקלתי בחמוד הזה: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/CA/EN,CRID=2146,CONTENTID=9508 חוץ מהמחיר, יש למי מכם מילה בנושא? אורי

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by trovlet,

טוב אחרי שזה הדליק אותי אני מעוניין להשקיע במקלדת מכנית הבעיה שאין מבחר גדול בארץ ולכן זה קצת בעייתי בכ"מ ראיתי ב IVORY מקלדות של DUCKY, https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16324 - [TABLE=width: 754] [TR] [TD=colspan: 2, align: right]מקלדת מכנית Ducky Channel Shine 4 DKSH1408SD Gaming Green Switch לד כחול ואדום [/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15365 - [TABLE=width: 754] [TR] [TD=colspan: 2, align: right]מקלדת מכנית Ducky Channel Shine 4 DKSH1408SD Gaming Brown Switch לד כחול ואדום [/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 754] [TR] [TD=colspan: 2, align: right] [/TD] [/TR] [/TABLE] - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=…

• 21 תגובות
    • 5.2k צפיות
  6. Started by Guy950,

שלום רב, יש לי את העכבר G500 של לוג'יטק, עכבר מצוין נוח ומהיר. אבל הגיע יומו, הגלגלת מתה והכפתור השמאלי מתחיל לאותת לי "לחצת עליי יותר מדי פעמים" שבקיצר, אני צריך ללחוץ עכשיו 4-5 פעמים כדי שכפתור אחד יילחץ על המסך. זה מעצבן. הלוג'יטק זה עכבר הגיימינג הראשון שקניתי למעשה וזה היה לפני 3 שנים, אז אני לא יודע איזה עכברים הם טובים. אני יודע שיש את SteelSeries שהם טובים וגם רייזר אבל מה עדיף? אני מחפש עכבר בתקציב של עד כ500 ש"ח, רצוי שיהיה לו כמו הG500 כפתור לשליטה בDPI וכמובן כפתורים קדימה ואחורה וכפתור נוסף נלווה שניתן להגדיר אותו לגחמותיי. כמובן ששימושי העכבר הם לגיימינג (בעיקר משחקי יריות כגון BF3) תודה לכל מי שירצה לעזור דרך אגב, שכחתי לציין. אני באופן כללי עוד חוד…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום אני מתכנן רכישה של סט מקלדת + עכבר אלחוטיים, דגם: logitech s510. אשמח לשמוע מישהו שמכיר אותה\שמע עליה\התנסה בה. .swg

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  8. שלום, מבקש המלצה לרכישת מדפסת ביתית בעלת התכונות הבאות: צבעונית, סורק, מכונת צילום, לא חובה פקס, לא חובה הדפסה אלחוטית, לא חובה לחבר לה Dok, עלויות ראשי דיו זולות. מה דעתכם על דגם ה- 6500a וה- 6500 plus של HP? תודה.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  9. Started by rronon,

החנות שממנה רכשתי את המחשב שלי מספקת לי ספק של אנטקW 480 איני יודע איזה דגם לבחור מהרשימה המצורפת ומה ההבדל בינהם האם צריך ספק גדול יותר לפי המפרט המצורף כמובן שזה בתוספת תשלום. אין לי אפשרות לבחור בחברה אחרת אלא רק ANTEC. ANTEC PSU 480W NEOPOWER A.PFC, PCI-E, 24-pin, SATA, Antec TruePower II 480Watt Antec NEOPOWER 480W +120mm(silent)+SATA+24pin+pc ANTEC PSU 480W TRUE BLUE PSU480B PSU480B ANTEC Power Supplies TP-II 480 Blue 480 Watt ATX12V v2.0 PSU להלן מיפרט המחשב שרכשתי. מארז: Gigabyte 3D AURORA - GZ-FSCA1-ANS- Silver לוח אם: ASUS P5WD2-E PREMIUM מעבד :intel Pentium D דגם 960D כרטיס זיכרון: שתי כרטיסים Kingston KVR667D2N5/1G COOLER : זלמן 9500 כרטיס Geforce PX7900…

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  10. יש לי התלבטות בקניית מארז למפרט כבד שיכיל מעבד E6600 וככל הנראה כרטיס מסך 7900GT שאולי ישודרג בעתיד. ההתלבטות שלי כרגע היא בין המארזים והספקים הבאים: - Antec Sonata II + 450W - Gigabyte Triton + Enermax Liberty 400W - Compucase 6A19 + Enermax Liberty 400W המחיר של כולם די דומה. האם כולם יחזיקו את המערכת? אשמח אם תמליצו לי על אחת מהאופציות הנ"ל או שתמליצו על אופציה משלכם ותנמקו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  11. למשהו יש? שלא יהיה יקר מדי :lamer:

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  12. Started by IG,

אני בודק אפשרות לקניית מחשב בעוד חודש+-. חשבתי ללכת על מערכת מבוססת AMD 3800+ כפול ליבה או משהו באזור (ממש לא נראה לי שמשחק כלשהו ידרוש מעבד חזק יותר ב4 שנים הקרובות...), וכרטיס מסך בינוני, עם אפשרות לשידרוג בעוד שנה +-. ההתלבטות שלי היא לגבי הספק (אני צריך לקנות ספק למחשב שיש לי עכשו לפני שהוא נשרף עם המוד והOC שעשית ). האם כדאי לקחת עכשו ספק חזק שיספיק לכרטיסי המסך בעתיד (אלה שידרשו יותר מ200W לפי כתבה שהתפרסמה פה לפני כמה זמן...)+ 2 HD, או כדאי לי לקחת עכשו ספק פשוט ב200~300 ש"ח, ולקנות ספק חדש למחשב הבא? (המחשב הישן יעבור לאחותי אחרי שאני קונה את החדש, בלי OC וכנראה שגם בלי המוד, ככה שהספק הג'נרי שיש לי יספיק...) תודה. נ.ב: המלצות לספקים משתלמים (ביצועים\ מחיר) ית…

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by gadits,

האם הספק כח 380W שבא עם מארז הCoolerMaster Centurion 532 יחזיק את המערכת הזאת מעבד E6300 כרטיס מסך 7600GS 3 מאווררים 2 צורבי DVD 3 הארד דיסקים (2 מהם ברייד) +OC מתון

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  14. Started by אוריפ,

שלום! אני צריך עזרה במציאת מצלמה דיגיטלית בסכום שלא עולה על 1700-1800 ש"ח! הדרישות הם: מבית טוב (כמו Olympus, Sony, Canon וכו' רק לא HP!). רזולוציה: לא להגזים אבל לפחות 3 מגה פיקסל. זום אופטי: X5 עדיף. אם לא אז נסתפק במינימום של X3. חוץ מזה שתהיה אמינה, תמונות חדות ונקיות. אין צורך באפשרות להקלטה של סרטים/סרטים עם סאונד. שתהיה יציבה (שהצילום ירעד). תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  15. האם למישהו יש המצלמה על משהו טוב של HP או BROTHER ? אני רואה שהמבחר לא מזהיר אבל האם למישהו יש קצת מידע על אחזקה של מדפסות כאלה ועלויות של טונרים בהמשך ?

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  16. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, מחפש ספק כח חדש לפנטיום 3 בסכום של עד 250 ש"ח, 350 וואט ומעלה עקב הוספה עתידית של מאוררים (אני לא חושב שה-300 וואט שלי יעמוד בזה)

• 12 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by Tal Israeli,

שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה על עכבר לייזר לעבודה מדוייקת בפוטושופ בתקציב של עד 150 ש"ח. העכבר יכול להיות חוטי או אלחוטי, זה לא כל כך משנה. עדיפות לאחיזת כף יד (palm). אם צריך, ניתן למתוח מעט את התקציב. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by LRa,

שלום, אני מחפש המלצה למדפסת 4 ב-1. עדיפות ללייזר. תודה

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by ran_meir,

יש לי בביית שני עכברים אופטיים, אחד שקיבלתי עם המחשב, הוא עשה בעיות והנחתי שהעכבר הוא שדפוק פה. לא מזמן קניתי עוד עכבר, וגיליתי את אותן בעיות - משיכות לפינות המסך ורעידות מוזרות. פעם אמרו לי שזה עניין של חומרה, אבל לשני העכברים אין דרייברים (ולחדש רשום על האריזה שיש צורך בהתקנת הדרייבר). איפה הבעיה? ומה אני אמור לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by mazinya,

מבקש המלצה לעכבר אלחוטי טוב ולא יקר לשימוש במחשב הנייד שלי. עדיף אחד שלא מצריך סוללה אבל אם אין ברירה אז אין בעיה עם זה תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Fungus Funk,

מה ההבדל בין: Logitech® G7 Laser Cordless Mouse OEM ל - Logitech® G7 Laser Cordless Mouse RETAIL ??

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  22. דרישות: - לא razer, העכברים שלהם שורדים אצלי שנה עד שנה וחצי (אולי זה סתם מזל רע) - dpi 4000 לפחות - כפתור לשינוי dpi אם יש אפשרות שיהיה באיזור של המקש השמאלי בעכבר - שיהיה אפשרות לחיבור חוטי (יש היום כאלה שהם גם וגם אבל אני משתמש רק במצב חוטי) - 2-5 כפתורים בצד של האגודל (אני ימני) ואם יש עוד כמה בצד השני זה לא כזה משנה לי ראיתי את הG500 והG700 של לוג'יטק נראים מעולים אבל החיישן לא משהו, השאלה היא האם אני באמת ירגיש את ההבדל? כרגע יש לי את הבלק מאמבה של razer שעבד מעולה לשנה ואז החליט להתפגר (לצערי ממש אהבתי אותו) תודה מראש על העזרה

• 33 תגובות
    • 3.9k צפיות
  23. האם יש איזה מכשיר שמאפשר לחבר אליו מצלמת רשת סטנדרטית (USB) ושהוא יקליט את הצילום, ללא התערבות של מחשב? תודה :-*

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  24. Started by matan_18,

ברשותי עכבר mx1000 כבר 3 שנים והסוללה כבר עשתה את שלה. איפה אני יכול להשיג סוללה חדשה ואיך אני מחליף אותה? ראיתי עם ביוטיוב סרטון אבל עכשיו אני לא מוצא. סה"כ עכבר מצויין וחבל לי לזרוק אותו רק בגלל הסוללה

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  25. יש לי בעיה יש לי עבר של לוןגיטק ה MX510 דגם יחסית ישן עכשיו אחרי כמה זמן העכבר פשוט לא עובד מה יכולה להיות הבעיה שזהו העבר נגמר כבר יש לי גם את ה setpoint אבל הדגם ה 3.10 לא עידכנתי רצוי לעדכן ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.