עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by galz,

יש לי MX510 כבר שנים ואני ממש אוהב אותו. אני שוקל לעבור עכשיו לעכבר אלחוטי. איזה עכברים מומלצים יש היום בשוק? אני משחק קצת משחקים אז עדיף שלא יהיה כבד מדי. התקציב 350 שקל. ראיתי את כל הסדרה של לוג'יטק, mx1000, mx1100, רבולושן... איזה מהם נחשב כי טוב?

• 6 תגובות
    • 4.7k צפיות
  2. המחיר דיי גמיש, אפשר לרדת מה800 ואפשר גם לעלות קצת לכיוון ה1000. אני מחפש מדפסת משולבת , לא חייבת לכלול פקס, אבל אני יודע שרב המדפסות מסדר גודל כזה בגאות עם פקס בכל מקרה(מה שלא נראה לי שאמור להוות בעיה, גם אם לא משתמשים בפונקציה) בכל מקרה, הנטייה היא למדפסת דיו, מכיוון שאנחנו לא מדפיסים הרבה דפים, וגם ברב הדפים שאנחנו כבר מדפיסים יש שימוש כלשהוא בצבע, וקניית מדפסת ליזר צבעונית לא נראה לי חכם פה. אני מחפש מדפסת שקטה, יעילה ,חסכונית יחסית, שמדפיסה באיכות טובה, ואם אפשר גם מהירה יחסית(לא נראה לי שיש מדפסות ממש איטיות בימינו) שיהיה ניתן לסרוק יותר מדף אחד ברצף, ולשמור כקובץ מאוחד(בד"כ PDF ממה שאני יודע) בנוסף שלא תהיה גדולה מדי (למרות שכמכשיר משולב מהסוג שאני מחפש,ברור ל…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. חשבתי על: Microsoft Basic Optical Mouse אבל בכל אתר מראים אותו בצורה אחרת למשל: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4757 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=401 או Microsoft Wheel Mouse Optical שדיי קשה להשיג אותו(הם לא אותו דבר?) או בכלל עכבר של חברת genius, נראה שיש להם אחלה דברים. http://tms.co.il/product/5569 *מעוניין לקנות מ- TMS*

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by stavv,

שלום חברים, אשמח לקבל עזרה לגבי המדפסת המשולבת שקניתי היום Lexmark x5650 ( מדפסת, סורק , פקס ) חיברתי אותה למחשב (מחשב שיש בו זכרון 500MB וWINDOWS XP במידה וצריך מידע זה) התקנתי אותה כמו שרשום בהוראות הכל טוב ויפה אבל שאני מנסה לסרוק משהו למחשב הוא פשוט חוזר על בעיה שרשום cannot retrive application list משהו כזה וזה מאוד חשוב לי ! עכשיו עוד דבר שיתפתי אותה לרשת ואני במחשב אחר WINDOWS 7 לא מוצא את המדפסת .. מה עושים ? תודה!

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  5. Started by kobi_af,

שלום הביאו לי מקלדת Creative Desktop Wireless 7000 אבל בלי המשדר האלחוטי ...יש לי מקלדת של מייקרוסופט wireless multimedia keyboard אז אולי חשבתי שאני ינסה עם "המשדר האלחוטי" שלהם.. זה בכלל יכול לעבוד ואם לא יש איזשהו פיתרון אחר? תודה

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  6. היי אנשים, טוב ייתכן וזה ישמע לכם מעט מצחיק, אבל אשמח לתשובות רציניות. ברשותי סט של לוג'יטק Logitech Cordless Desktop MX 3200 Laser שבו העכבר :Logitech MX 600 Laser Cordless Mouse הענין הוא שיש לי חתולה ארוכת פרווה האוהבת מאוד להיות במקומות בהם אני נמצאת (גם כשאיני בבית), כלומר שוהה לא מעט ליד המחשב. כתוצאה מהשילוב הקטלני הזה שערותיה נכנסות לא מעט למחשב, אולם בעוד שמשם אני פחות או יותר יודעת כיצד לנקותן, אני מתקשת לנקות את הפרווה הרבה שמצטברת ומתגלגלת מסביב לגלגלת של העכבר. פרווה שאגב קל לי מאוד לראותה עקב ניגוד צבעים עם העכבר השחור. שאלתי. האם ניתן לנקות את העכבר מהפרווה בלי לפרק את העכבר (הבנתי שסגור בקליקים) או להזיק לו, ואם כן, כיצד אוכל לעשות זאת. אגב, תשובות…

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by asaf16,

מיועד למשחקים ושימוש יומיומי שותף. 1. WAVE 2. S520 3. LX710 אלא אם כן יש עוד כמה המלצות בטווח המחירים, מה הכי עדיף מבין ה-3? אני יודע שהשלישי הוא דיי ישן, אבל מגיע היום בחצי מחיר ממה שהוא היה פעם, והוא היה נחשב ה-TOP. וזה לא השתחום התקדם באופן מזהיר מאז... אשנח לעזרה. תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by alonf29,

יש למישהו או מישהו מכיר את המדפסת המשולבת של HP דגם 4580 ויכול להגיד לי אם שווה לקנות אותה או לא?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by b3ta0,

שלום אני מעוניין להזמין כמה מוצרים מחו"ל, פשוט מפני שאי אפשר להשיג את אותם דגמים בארץ. אני מדבר בעקרון רק על מקלדת. ובנוסף, אם אפשרי להזמין עוד כמה מוצרים קטנים מאותו האתר שם אזמין את המקלדת, אז גם אותם) אבל בעקרון: אני מעוניין להזמין מוצר שהסכום שלו הוא כ 150 דולר. כמה שאלות, שלא הצלחתי למצוא להם את התשובות באינטרנט. אשמח אם מישהו עם נסיון וידע בענין יענה: -האם על ציוד היקפי למחשב מוטלים מיסים, או שיש עליהם פטור ממיסים מסוימים? אליו מיסים? -מהם הסכומים הנוספים עלי יהיה לשלם, חוץ מהסכום של המוצר עצמו? משלוח? מעמ? מכס? עוד מיסים נוספים? -האם אם אזמין עוד מוצרים בקטגוריה של ציוד הקפי למחשב, בסכום של, לדוגמא, 300 דולר, יהיה פטור ממס מסוים? מה שאני שואל זה האם יש פטור ממס מסו…

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. אני מניח שהתשובה היא כן, אבל אני מעדיף להיות בטוח. ובכלל, יש יתרון בלקנות את הערכה המקורית של מיקרוסופט או שגם הערכות החלופיות עושות עבודה טובה? ועוד שאלה: ניתן להפעיל גיימפאד אלחוטי שנקנה ללא מתאם למחשב עם המתאם שכבר ברשותי?

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  11. Started by avinatbezeq,

יש לי מקלדת ארגונומית, יקרה, אהובה ומשומשת ביותר. מקשים כבר נתקעים. מישהו יודע איך לנקות? קישור? בזמנו אני זוכר שהיינו מפרקים איך שהוא את המקשים, ושמים באמבט של משהו, אבל שנים רבות כבר לא עשיתי את זה, ואני לא זוכר איך. חיפשתי, ולא מצאתי משהו רציני.

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. היי, קודם כל רציתי לציין ולהזכיר למי שלא יודע שה-Logitech MX Revolution (והגירסה המשופרת הנוכחית שלו, Logitech Performance Mouse MX) הוא לטעמי עדיין העכבר הטוב ביותר שהיה לי מעולם, ואני פשוט לא מסוגל לחזור אחורה לגלגלת רגילה. הבעיה איתו היא שאחרי שנתיים וקצת (מסתבר) הגלגלת פשוט הפסיקה להתנהג כרגיל במצב קליקים רגיל היא עובדת כרגיל, אבל במצב "ריצה" היא מפסיקה לרוץ אחרי שניה (סיבוב או שניים) במקום לרוץ ללא הפסקה אולי 10-20 שניות רצוף כמו שהיה בעבר... שמתי לב לתופעה מאוד משונה - כאשר אני מחזיק את העכבר הפוך (כלומר הגלגלת "נופלת החוצה" כלפי מטה), הגלגלת רצה הרבה הרבה יותר זמן, על אף שעדיין מרגישים שמשהו מציק לה. חיפוש קצר בגוגל הביא אותי לפורום התמיכה של לוג'יטק, וגיליתי…

• 38 תגובות
    • 5.1k צפיות
  13. Started by bennyap,

מבקש המלצה לסט אלחוטי למטרת עבודה חייב טווח גדול של בין 5 ל7 מטר המחשב יוצב בארון עם דלת פתוחה. **בנוסף מבקש המלצה לסט מקלדת עכבר bluetooth הסט חייב להיות מקצועי. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by AMIT_MEG,

אני הולך לקנות עכבר עכשיו לא אני משלם אז אחותי אמרה לי תביא לי דגם אני רוצה שתבואו לי 3 דגמים הכי טובים לגיימרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני זקוק להמלצה להגה למחשב בתקציב עד 1,300 ש"ח.

16. Started by בזיק2,

אני שוקל לקנות אחת משתי המדפסות הבאות: Xerox Phaser 3140 או Samsung ML1915 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=743096 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746950 לייזר - כי אני מדפיס כ15 דפים בשבוע, ומדפסת דיו לא משתלמת אחת מהשתיים לעיל - כי יש להן מגירה לדפים (חשוב לי) איך הן? ראויות לקניה ויעמדו במשימה? האם אחת עדיפה על השניה, ואם כן איזו ובמה היא עדיפה?

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  17. אז ככה , כולנו הבנו שרוב החברות לאחרונה עשו עדכונים למוצרים שלהם כמו NV עם ה9600 שחודש והפך -לGT220 או כמו לוג'יטק שהפכו את ה-G5 ל-G500 ומכיוון שזה פורום ציוד הקפי, מן הסתם לא נדון בכרטיס אלא בעכבר.. ומכיוון שזהו פורום עם לא מעט משתמשים .. לכל אחד יש דעה שונה וכל אחד בא עם דעות קדומות שכל אחד יביע את עמדתו בנוגע למה הוא מעדיף - G5 או G500 מהבחינות : מחיר , עיצוב , ההתחדשות עצמה האם כדאי לקנות כרגע וכו' ..

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  18. Started by AgentZ,

אהלן חברים, אני מחפש המלצה למדפסת משרדית משולבת שתכלול בתוכה סורק ופקס תקציב בסביבות ה2300 * יותר חשוב לי איכות הדפים מאשר כמותם תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  19. Started by grove,

לעכבר טוב+ מבין הMICROSOFT X3 ל KINZU מה עדיף? והאם יש לכם המלצות לאחרים אני מחפש משהו ממש נוח להחזיק מבלי שיהיו כפתורים בצדדים תקציב 150-300 תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by alonf29,

שלום יש לי מדפסת מסוג LEXMARK X5100 וממתי שהתקנתי את ווינדוס 7 היא לא מדפיסה. המדפסת כן עושה את כל שאר הפעולות שהיא יכולה כמו סריקה וצילום. יש למישהו מושג איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  21. האם ה DPI הוא רק מהירות התזוזה של העכבר, או גם הדיוק בתנועות קטנות? לדוגמה ב G500 ה DPI יהיה על המקסימום בכל מקום אפשרי (בעכבר, במחשב ובמשחק) ינוע במהירות אדירה ויגיע למרחק ענק על המסך בכל מילימטר של תנועה, אבל מה יקרה אם אני אוריד את הרגישות במשחק? 1) המהירות שהוא מגיע ממקום למקום תרד. 2) מה יקרה לדיוק? נגיד האם תהיינה "קפיצות" קטנות ולא הכל יהיה חלק? כי אצלי ב G5 בתנועות קטנטנות ומדויקות יש קפיצות קטנות, שעלולות להפריע במשחק. שאלת סיכום, זה מה שמעניין אותי: האם עכברים שיש להם DPI גבוה יתפקדו על DPI נמוך באופן מדוייק יותר מעכברים שאותו ה DPI הנמוך הוא המקסימום בשבילם? לדוגמה, ל G5 יש 2000 DPI ול G500 5700. אם אני אוריד את ה DPI של ה G500 ל 2000 וישאיר את ה DPI של ה G5 על…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Hydr0,

מה קורה ? בעבר שיחקתי המון במשחקים והשקעתי בציוד היקפי כמו מקלדת ועכבר והיה לי MX500 וכו' ואהבתי אותו מאוד אבל שנה שעברה נהרס לי גם העכבר וגם המקלדת ובגלל שאני בצבא לא היה כזה אכפת לי וקניתי סתם משהו חרא מבאג. ודי נמאס לי מהעכבר והמקלדת הגרועים האלה ואני מחפש משהו חדש. אני רצה עכבר בעיצוב MX500 כי מאוד אהבתי אותו ומקלדת חשוב שתהיה טובה בלי שטויות כמו עיצובים מיוחדים למשחקים. משהו פשוט וטוב למשחקים. התקציב הוא בערך 400 ש"ח ואם יש איזה פאד טוב אני אשמח לראות. תנו לי בבקשה לינקים תודה

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  23. Started by vacuuuum,

מצאתי מצלמת אינטרנט ואני צריך דרייורים בשביל להפעיל אותה, אבל אני לא יודע מאיזה דגם היא ובגלל זה אני לא יכול למצוא דרייברים. ניסיתי לבדוק באוורסט אבל כל מה שהוא כתב לי שם זה: "tescorp usb2.0 webcam" חיפשתי בגוגל ומצאתי : tescorp JPEG webcam driver אבל הדרייברים לא עבדו כי זאת כנראה מצלמה אחרת. מישהו יכול לעזור לי למצוא דרייברים בבקשה?

24. ניסיתי כבר עם מגבונים, אפשר לנקות בנקודה מסויימת ויצא עוד ועוד אבק ולכלוך (יש לי בעיית אבק בבית, כל הזמן יורד אבק ואני לא יודע מאיפה לעזאזל) פשוט לקחת אותו לשטוף בברז? זה ידפוק משהו? ותגידו, הפד החדש שעשוי מסיליקון, הmegasoma, הוא לא בעל בעיות כמו משיכת אבק נכון?

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  25. Started by bellboy,

שלום לכולם אני מחפש מדפסת לייזר עם אפשרות להדפסה דו צדדית אוטומטי עדיף שהיה לה גם מגירה לדפים וכמה שיותר זולה תודה!

• 0 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.