ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
יש לי HP 7260,והתקנתי את הדרייבר מהדיסק שבא איתה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם במתן רשמים על העכברים: Razer Nostromo, Steelseries Sensei תודה רבה על עזרתכם
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי מעבד AMD 1.2 על לוח A7V133-C אני מעוניין לשדרג גם את כרטיס המסך המחשב לא משמש למשחקים ראיתי בעיתון שבכל המפרטים מופיע כרטיס מסך RIVA TNT2 32MB מה דעתכם עליו? ואיזה עדיף באותה רמת מחיר וזכרון (250 שקל)? אולי של ASUS או של ATI תודה ושבת שלום
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
קודם כל אני רוצה מדפסת משולבת עם פקס (בלי הצורך במחשב). אני מדפיס לרוב בשחור לבן ופעם ב.. בצבע. הדפסת תמונות צבעוניות לעיתים רחוקות מאוד. ממוצע של כ-5 הדפסות ביום .. אפילו פחות.. בגדול הייתי רוצה מדפסת כמה שיותר חסכונית. ייתכן שיתאים לי יותר מדפסת בשחור לבן בלבד (לייזר) אך אולי דווקא הזרקת דיו תתאים לי יותר, מה דעתכם? יש המלצות? שמעתי שלייזר מאפשר הדפסת 3000 דפים לעומת 300 בהזרקת דיו עבור אותו מיכל דיו יש משהו בזה או שפשוט הגזימו?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, כתחליף זול לקונסולה עבור אחי בן ה 7. החלטנו לקנות גיימפאד. אני די ננעלתי על ה גיימפאד של XBOX. עכשיו, נשארה ההתלבטות האם כדאי לקנות חוטי או אל חוטי. יש לכם מה לומר לכאן או לכאן? בהנחה שהתקציב מאפשר את שניהם. לכמה שעות משחק מספיקות הסוללות של האלחוטי (יש לי נטענות של GP)?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי לנסות לשחק ב - PES סוף סוף ולכן אני צריך גיימפאד (אי-אפשר לשחק במשחק הזה עם המקלדת!) ואם אני כבר קונה אז אני מעדיף משהו איכותי שיהיה נוח ויחזיק להרבה זמן. אני מעדיף שהגיימפאד יהיה חוטי (אבל זה לא חובה, אם יש אחד אלחוטי שממש שווה לקנות אותו והוא יותר טוב מכל חוטי אז אני אשקול אותו). המליצו לי על ה - LOGITECH DUAL ACTION אבל ראיתי עוד כמה נחמדים של SPEEDLINK ובגלל שאני לא מבין כל כך בנושא החלטתי להתייעץ כאן.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש בזמן הקרוב מצלמת וידאו דיגיטלית (כנראה של Sony). המצלמה באה עם אפשורת לחיבור ש-Sony מכנה iLink שהוא בעצם חיבור IEEE1394 - Firewire. אני מעוניין לחבר את המצלמה למחשב בכדי להעתיק סרטים שאצלם למחשב כדי לצרוב אותם על CD. במחשב הקיים שלי אין לי חיבור Firewire. אני מתכוון לרכוש פנל קדמי למחשב שמכיל - 2 יציאות USB2, חיבור אינפרא אדום וכמובן כניסת Firewire. האם פנל זה יספיק לחיבור המצלמה וביצוע העברת החומר למחשב או שאני חייב לרכוש כרטיס לכידת וידאו (כגון הכרטיסים של Pinaccle). מה בעצם התפקיד של כרטיס לכידת/עריכת וידאו? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. אני מחפש סט ציוד הקפי מלא למחשב: * מקלדת ועכבר נוחים * רמקולים * מיקרופון * מצלמת WEB הסט הוא לאנשים מבוגרים לאינטרנט, כך שהשימוש יהיה מוגבל, ואין צורך לציוד גיימרים כבד או סאונד HI-FI. אשמח אם תוכלו להמליץ על דיל טוב בנושא. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה עכבר עד 100-130 אני מעדיף משהו טוב של לוגיטק אם יש אני לא צריך משהו מיוחד אני יסתדר אם הכול כי אני רגיל להשתמש בעכברים שעולים 40 שקל אז כל ההצעות היו טובות תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1.באיזה מהירות כדאי לצרוב דיסק AUDIO,שיהיה הכי איכותי שניתן,הכי קרוב למקורי מבחינת איכות? ברשותי צורב YAMAHA 4x4x16 IDE.צרבתי דיסקי AUDIO במהירויות 2,4..אני לא יודע אם יש הבדל..לא צרבתי אותו דיסק פעמיים כדי לבדוק זאת..כמו כן,צריבה במהירות 4,שזה המהירות המירבית של הצורב,יכולה להיות קצת פחות איכותית לגבי דיסק AUDIO,(אפילו שהצריבה במהירות 4,שלגבי צורבים אחרים זאת המהירות הנמוכה שצורבים בהאו שאני טועה בתיאוריה שלי? ;D אז מה אתם אומרים? השאלה מתייחסת גם לצריבת DATA.. 2.כמו כן האיכות תלויה בדיסק-איזה דיסק הכי איכותי לAUDIO? ולDATA? 3.רציתי פעם לצרוב את המשחק MOTO RACER ו MOTO RACER 2.נתקלתי בבעיות,כרגע לא זוכר אילו בדיוק,אבל אני זוכר שבדיסק יש גם DATA וגם מוזיקת AUDIO! אז א…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד שח"1068 1800+ amd athalon לוח אם ש"ח gygabite 7vix 266 470 זכרון דידיאר 256 378 שקל מארז 136 שקל מה כדאי מה לא? הצעות לכרטים מסך בתחום ה600 שקל. האם asus g-force ti 64 ddr טוב? יש לי סה"כ עד 2800 שקל תעזרו בבקשה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש ל-Advice איזה דגם שנקרא e-com. הם מעידים עליו שיש לו מייצב מתח פחות טוב משל הדגם הטוב והיקר יותר PRT.- מה זה אומר?? מישהו מכיר את הדגם הזה? עובד איתו? יכול להגיד אם זו קניה כדאית? אני חושב על הדגם e-com 600 והוא אמור להחזיק מסך LCD + את המחשב הבא: AMD 64 3200+ וגם מאוורר של TT GForce 6600 GT H.D 200GB צורב DVD של NEC ספק כוח 400 של HEC (עם 2 מאווררים גדולים במארז) יחזיק את זה בכבוד? או שכדאי לרדת מהדגם הזה? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי MX518 שיש לו כמות רצינית של DPI 400-1800 אם אני לא טועה. זה עכבר למשחקים ואין לי עם זה בעיה, כשאתה לא משחק אני לא מצאתי DPI שיהיה נוח לעבוד איתו.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! יש לי לוח Gigabyte 7VTXH ואני צריך עזרה בהרכבת מחברים ל-Front panel. הבעייה היא שיש שני דרכים לחיבור של כל מחבר, אין שם שום מגרעת העוזרת להחלית על דרך נכונה ובשום מקום בספר שמגיע עם הלוח לא כתוב איך לחבר אותם. כמובן שאני יכול לנסות ולנחש אבל: 1. יש שם 5 מחברים (HD led, Speaker, Reset, Power led, Power) 2. אני קצת מפחד לקלקל משהו 3. חייבת להיות דרך אינטלגנטית לעשות את זה... המארז שיש לי זה ATX Midi tower Task TK-3003 תודה על העזרה.
-
בשעה טובה קניתי מקלדת חדשה אחרי 7.5 שנים עם אותה המקלדת. מיותר לציין כי התרגלתי לסידור של הישנה ושאני מנסה להתאים את החדשה שתפעל כמה שיותר כמו הישנה. בקיצור - ממש חסר לי כפתור קיצור למחשב שלי. שיחקתי קצת בהגדרות ואני לא מוצא איך אני עושה את זה... יש למישהו מושג?? אגב קניתי במסגרת המבצעים שיש השבוע - מצאתי איזה אמריקאי שגם חיפש לו מקלדת וקנינו את ה WAVE (אני) ו S510 (הוא) ב 349 - 175 שקל לכל אחד. [br]פורסם בתאריך: 30.11.2008 בשעה 22:03:23 טוב קבלו ביטולון - עשיתי קיצור דרך והפניתי אליו את אחד הכפתורים.עוד שאלה - יש דרך להקצות לכפתורי זום פעולה אחרת? מי לעזאזל משתמש בזום...? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לפני 4-5 ימים את המקלדת Razer Lycosa ומאוד התהלהבתי מהעניין שאפשר לקנפג כל מקש אז ניסיתי,נכנסתי לדרייבר התקנתי אותו וניסיתי לשנות את פעולת המקשים(F8=הסיסמה למייל שלי)ולא עבד התכנתי מחדש,ראיתי מדריכים והסתכלתי על בעיות דומות ולא מצאתי כלום..... http://puu.sh/15Cpf פה ניסיתי שזה ירשום "abcde" וזה לא עבד...
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם אני ואח שלי רוצים לקנות מדפסת טובה אז ככה כמה שיותר זול יותר טוב.. אפילו נגיד סתם ב200 שקל(אני יודע שלא יהיה אבל...) אבל כמה שיותר זול יותר טוב ושיהיה טוב לא משנה שיהיה אפילו 250 אבל שיהיה טוב הכי טוב ושיהיה טוב... (אמרתי 20 פעם אותו דבר רק שתבינו בדיוק מה אני רוצה)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש אוזניות גיימינג סראונד למשחקים וסרטים וקצת מוזיקה (בלי דגש על מוזיקה). יש לי כמה שאלות כלליות: 1)עברתי על כמה דגמים שונים וראיתי שיש שני הבחנות עיקריות: 5.1 ווירטואלי ו- 5.1 אמיתי. האם ההבדל מורגש בכלל? זה משנה לי איך נוצר הסראונד? 2)באוזניות הוורטואליות יש גם 7.1, זה שימושי בכלל? 3)אין לי כרטיס קול חיצוני אלא מובנה בלוח (אבל אחד סביר), לכן עדיף חיבור USB או או חיבור אחר? בגדול התקציב שלי דחוק ולא אכפת לי לרכוש גם יד-2. כרגע אני מתלבט בין G35 של לוגיטק לבין Roccat Kave. הלוגיטק ווירטואלי והרוקט אמיתי. את שניהם אני יכול להשיג במחיר טוב יד שנייה, מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Hello, I am an owner of PC with a motherboard of LuckyStar company, model: 6vabx2 ver 2.0 Recently, I've bought a new hard drive (Maxtor 40G) ,and I couldn't make it work with UDMA 66, as it should, according to the specifications of the board. Actually the Bios doesn't even recognise the HDD. When I tried to see if there some new bios upgrade, I figured that my board has already using a bios version from Jun. 14 1999 !!! Moreover I've checked my board and saw that this version of bios apparently, is not matching the Model version of my board (because mine has the VIA 693/596A and the CURRENT bios is for VIA 692/596). I wasn't also able to flash the bios to the correct o…
-
שלום לכולם, יש לי כרגע עכבר ומקלדת של roccat שהגיע הזמן שאחליף (אצלי כבר ארבע שנים וכבר תקופה שעושים לי בעיות). מה שהכי אהבתי בהם זה שיש להם אפשרות להגדיר כפתור כshift שבעצם נותן פקודות כפולות לשאר הכפתורים. לצורך העניין הגדרתי על העכבר שכאשר אני לוחץ על הכפתור הזה, מקש שמאלי ימני של העכבר הופכים לדפדוף קדימה ואחורה כשאני גולש באתרים. כמובן שיש עוד שימושים יותר טובים כשזה מגיע למשחקים. השאלה שלי היא האם אופציה כזאת קיימת גם במוצרים של חברות אחרות כי לצערי לroccat אין מבחר מספיק טוב כרגע עבורי במיוחד כשזה נוגע למקלדות מכניות. אני יודע שלרייזר יש אופציה דומה שנקראת hypershift אבל מצאתי מוצרים של לוג'יטק וקורסייר שקורצים לי יותר. תוד…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי היום איזה מקלדת של לוגיטק , המון פעמים היא פשוט מאבדת את הקליטה באמצע הכתיבה שלי. האם יש מקלדת בסביבות ה200 שקל שקולטת ככה 3 מטר ובלי בעיות למיניהן ? אשמח להמלצה תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח להמלצה עבור מקלדת גיימינג מוארת, תקציב 250 ש"ח. בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-