ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
היי , יש לי מודם של Zontrix COnexant - לא זוכר דגם מדוייק.. אני עובד כרגע על XP שהותקן מעל 98 - ולכן המודם עובד (למרות ש XP מזהה אותו כ Generic Soft56k...( הבעיה היא שאני מעוניין לפרמט את ה HD ולהתקים XP מחדש , אבל אני חושש שהוא לא יזהה לי את המודם ! מה שמחזק את החשש הוא שחלונות 2000 מעולם לא הצליח לזהות לי את המודם הזה - לא משנה כמה ניסתי ! מה עושים ? תודה.
-
לשימוש של סטודנט epson cx 4300 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=591243 hp 2180 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=585181 hp f380 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425220 hp c3183 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425221 לשימוש פשוט של סטודנט מה נותן תמורה הכי טובה לכסף? העניין די דחוף
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ללוגיטק עכברים שמעוצבים לאחיזת CLAW? אם לא אז על איזה אתם ממליצים של חברות אחרות?[לא יותר מ300ש"ח] תודה...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כמה מחסניות דיו מקוריות בבית. מישהו מכיר חנות בירושלים שניתן לתת לה את המחסניות תמורת כסף מזומן (ולא הנחה בקנייה עתידית)? מה הטווח מחירים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח להמלצה עבור מקלדת גיימינג מוארת, תקציב 250 ש"ח. בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש המלצה למדפסת לייזר, עדיף קטנה, עם טונרים זולים. אם אפשר המלצה לשניים שלושה מדפסות תקציב עד 800 ש"ח אין צורך בדברים נוספים במדפסת כגון סורק, מדפסת בלבד.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לרכוש את ה-8500 LE של הרקולס. מספרים שיש קצת בעיות עם היבואן כרגע, אז אני מחפש כרטיס אחר, באותה רמה - מבחינת איכות התמיכה בדו-מימד ובתלת מימד ומבחינת הביצועים. אני אשמח לשמות של דגמים מתאימים, כולל מחירם והיכן ניתן להשיג אותם. תודה וחג עצמאות שמח.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי שאלה:יש לי כרטיס מסך אסוס 32 מגה V7100 ומסך מאג 17 אינץ דגם 770V אני לא רואה מספיק חד!! האם ניתן לסדר את זה כי זה די מטושטש הייתי אומר.לחבר שלי יש מסך CTX ורואים אצלו הרבה יותר חד וגם הכרטיס מסך שלו גי פורס 2 MX400 64 מגה אבל לפי דעתי הכרטיס מסך שלי מספיק טוב וצריך לראות יותר חד!!! האם הבעיה במסך של מאג או שמה כרטיס מסך??? מי שיודע מה לעשות ויכול לעזור לי אני אשמח מאוד גל
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט מאוד בין MX518 ל Logitech Dual Action . מצד אחד אני חושב שאני משחק הכי הרבה FPS אבל בזמן האחרון הבנתי שיש גם FPSים שאפשר לשחק איתם עם גיימפאד וזה ניראה ממש טוב ! מה גם שאני גם משחק משחקי הרפתקאות לפעמים ולפעמים ספורט קצת אז אני לא בטוח שאם אני אקנה עכבר זה מה שיעזור. השאלה באיזה משחקים נורמליים וטובים אפשר לשחק עם גיימפאד ?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש קניתי בקיי.אס.פי סט מקלדת ועכבר של מיקרוסופט - Wireless Desktop 3000 (Blue Track). בזמן מעבר דירה הצלחתי בהרבה כישרון לשבור את הדונגל (USB Receiver). דיברתי עם קיי.אס.פי ואי אפשר לקנות שם רק את הדונגל. דיברתי עם מיקרוסופט שאמרו שאפשר לקנות דונגל ג'נרי באחת מחנויות המחזיקות את המוצרים שלהם. הם אמרו לי להגיע עם המקלדת והעכבר ופשוט לנסות אחד אחד עד שאני מוצא משהו שעובד. הבעיה שהם נתנו לי רשימה של 1000 חנויות וכנראה שרק לאחוז קטן באמת יש דונגל גנרי כזה. מישהו מכיר חנות מתאימה? תודה, אורי
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, כתחליף זול לקונסולה עבור אחי בן ה 7. החלטנו לקנות גיימפאד. אני די ננעלתי על ה גיימפאד של XBOX. עכשיו, נשארה ההתלבטות האם כדאי לקנות חוטי או אל חוטי. יש לכם מה לומר לכאן או לכאן? בהנחה שהתקציב מאפשר את שניהם. לכמה שעות משחק מספיקות הסוללות של האלחוטי (יש לי נטענות של GP)?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע עכבר ומקלדת של roccat שהגיע הזמן שאחליף (אצלי כבר ארבע שנים וכבר תקופה שעושים לי בעיות). מה שהכי אהבתי בהם זה שיש להם אפשרות להגדיר כפתור כshift שבעצם נותן פקודות כפולות לשאר הכפתורים. לצורך העניין הגדרתי על העכבר שכאשר אני לוחץ על הכפתור הזה, מקש שמאלי ימני של העכבר הופכים לדפדוף קדימה ואחורה כשאני גולש באתרים. כמובן שיש עוד שימושים יותר טובים כשזה מגיע למשחקים. השאלה שלי היא האם אופציה כזאת קיימת גם במוצרים של חברות אחרות כי לצערי לroccat אין מבחר מספיק טוב כרגע עבורי במיוחד כשזה נוגע למקלדות מכניות. אני יודע שלרייזר יש אופציה דומה שנקראת hypershift אבל מצאתי מוצרים של לוג'יטק וקורסייר שקורצים לי יותר. תוד…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לחבר שני מחשבים לשני מסכים. האם המפצל/סוויצ' הבא יעשה את העבודה? https://www.amazon.com/gp/product/B08HVFH3G2/ref=ox_sc_act_image_3?smid=AOVIA3BFQYMH&psc=1 תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב אנדרויד קטן לטלויזיה בסלון שישמש כמחשב מדיה סנטר אני רוצה לקנות מקלדת (בלוטוס כמובן) וראיתי שיש את של החברות הידועות ויש מלא מקלדות זולות באיבי שהאמת נראות טוב השאלה שלי היא האם יש טעם להשקיע באיזור ה200-300 שקל למקלדת איכותית או שאפשר לקנות משהו בסגנון הזה וזה גם יעשה את העבודה: http://www.ebay.com/itm/Mini-Portable-Wireless-Bluetooth-Keyboard-Mouse-Touchpad-For-Windows-Android-iOS/311047871604?_trksid=p2045573.c100034.m2102&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D25223%26meid%3De323faee80524ea9be655a8a897dce51%26pid%3D100034%26prg%3D10631%26rk%3D2%26rkt%3D8%26sd%3D281437978929 אני ישמח לדעת בתכלס מה ההיתרונות בלקנות משהו איכותי ויקר…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי לקנות עכבר LOGITECH Cordless MouseMan® Optical אבל איפה לעזאזל אני יכול לקנות אותו ???????? למישהו יש ררעיון ? ודרך אגב האם כדאי לי בכלל לקנות אותו ????
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם המחשבים הניידים של- HP COMPAQ נחשבים לטובים (איכות המוצר לא במפרט המחשב) ביחס לשוק הניידים בארץ תודה לכל מי שיעזור.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המגירה של הדיסק הקשיח שלי מרעישה!!!!! זה לא ההרד דיסק שבתוכה שעושה את הרעש אלה המגירה עצמה, כי גם שאין שם דיסק היא עושה רעש. ניסיתי לבדוק אם חוט נוגע במאוורר של המגירה אבל לא. יש למישהו רעיון? הרעש ממש מציק!!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אופציה 1 Logitech V320 Cordless אופציה 2 Logitech LX8 CORDLESS אופציה 3 Logitech LX5 Cordless אופציה 4 Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 הוא ישב עם מקלדת ULTRA FLAT LOGITECH. אופציה 5: עכבר אלחוטי במחיר דומה אחר שימושים: אינטרנט, אינטרנט, ויסטה, אינטרנט, ויסטה דרישות: נוחות בלבד כמובן ש"עדיף" כמה שיותר זול אבל אם הוספה של 50 ש"ח תשפר דרסטית את כל הקנייה אז בטח ובטח ! תודה מראש !
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי לנסות לשחק ב - PES סוף סוף ולכן אני צריך גיימפאד (אי-אפשר לשחק במשחק הזה עם המקלדת!) ואם אני כבר קונה אז אני מעדיף משהו איכותי שיהיה נוח ויחזיק להרבה זמן. אני מעדיף שהגיימפאד יהיה חוטי (אבל זה לא חובה, אם יש אחד אלחוטי שממש שווה לקנות אותו והוא יותר טוב מכל חוטי אז אני אשקול אותו). המליצו לי על ה - LOGITECH DUAL ACTION אבל ראיתי עוד כמה נחמדים של SPEEDLINK ובגלל שאני לא מבין כל כך בנושא החלטתי להתייעץ כאן.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ישנה בעיה שמצאתי לאחרונה במדפסת שציינתי. אני עובד עם תוכנות של חברות ביטוח אחת מהן היא הכשרת היישוב שבה יש לי בעיה. כשאני מדפיס את המסמך מהתוכנה שלהם יוצא לי רק חצי דף. מדוע זה קורה? שמעתי מאנשים שאולי זאת בעיית פונטים.האם זה אכן הבעיה? אשמח לקבל עזרה. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מקלדת אלחוטית למדיה סנטר, ראיתי המלצות על לנובו N5902 אבל לפי ביקורות אין בה את האות ת' והעכבר שלה לא נראה יותר נוח מעכבר אלחוטי. רציתי לדעת אם יש אלטרנטיבות כמו שלט ה-MAGIC שיש ל-LG או אפילו כמו הלחצן האדום שיש בלפטופים של לנובו. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן כבר זמן מה אני מחפש לשדרג את העכבר, למען האמת חיכתי למבצעים של הבלאק פרידי אבל הוא איכזב השנה. בקיצור יש את ה-LOGITECH M570 ב-180 שח ואת ה- Logitech Performance Mouse MX ב-235 שח אני רוצה לקנות את שתיהם האמת. מחירים ממש אטרקיטביים. העניין הוא שהם Manufacturer refurbished. מה אתם אומרים על זה? refurbished מעיד על אורך חיים נמוך או לאו דווקא? עד כמה זה באמת נורא, או שבפועל לא מרגישים בכלל?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר טובים לגיימינג, ושהמקלדת תהיה עם לדים. צריך שהם יהיו זמינים בסניף של ksp באילת. הנה הקישור: Www.ksp.co.il . תבחרו סניף בצד ימין למעלה ותבחרו באילת. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-