ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
רכשתי MX518 שיש לו כמות רצינית של DPI 400-1800 אם אני לא טועה. זה עכבר למשחקים ואין לי עם זה בעיה, כשאתה לא משחק אני לא מצאתי DPI שיהיה נוח לעבוד איתו.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כולל דוושות והכל ושלא יהיה לו חיבור ל GAMEPORT עדיפות להגה עם רטט. חשבתי ללכת על זה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_40_113&products_id=1853 איך הוא? יש לו רטט?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי להבין למה סמן העכבר שלי מתעופף לו במהלך עבודה שוטפת בוינדוז לצידי המסך (בד"כ לימין או שמאל ולפעמים גם למעלה או למטה)? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי מהם עדיפה ולמה? ד"א זה לסטודנט
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מערכת מחשב חדשה בזמן הקרוב, וכחלק ממנה, אני רוצה לבחור עכבר חדש. למרות שלא קניתי עכבר "מיוחד" בעבר, אני מחשיב את עצמי כגיימר, והפעם אני מתכוון לבחור עכבר מתאים יותר לכך. אחרי הסתכלות בכמה חנויות בארץ וכל מיני המלצות סותרות, הגעתי לבחירה בין כמה דגמים: DeathAdder Diamondback Diamondback 3G Krait כאשר הנטיה כרגע היא לכיוון הראשון ברשימה. הייתי מעוניין לדעת איזה דגם אתם מעדיפים ומאילו סיבות. תודה מראש על העזרה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין להשתמש לשני סטים בשולחן שלי בעבודה , ובגלל שזה עבודה הייתי מעדיף שיהיה מטען לעכבר וכמובן להשקיע כמה שפחות כסף מבלי לפגוע בביצועים המשרדיים שהעכברים והמקלדות ישמשו.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי והיה לי את ה SteelSeries SX ו DA2013 המשטח הכי טוב לדעתי ולדעת הרבה אנשים אחרים שקראתי בפורומים, בגלל שלא מייצרים ומוכרים אותו יותר לא ניתן למצוא בשום מקום אחר, מחפשים כרגע אלטרנטיבות. יש עדיפות ל Aluminum אבל GLASS גם אפשרי. מחיר כרגע עדיף לא יותר מ 250 מן התקן שאנחנו לא מכירים את המשטחים האלו באופן שבדקנו אותם אלא רק ע"פי שמועות או Review שמישהו עשה, גם אם המדריך היה טוב זה עדיין קשה להחליט כי כל ביקורת אמרה המשטח ממש טוב או דומה ל SX. רשימה די ארוכה של סוגי משטחים נבחרים שמצאתי שאפשרי לקנות מ Ebay כרגע, לפי הסדר מה שאני מעדיף לקנות מלמעלה למטה. http://www.ebay.com/itm/ORICO-AMP-T01-C01-R01-Fashion-Aluminium-Alloy-Gaming-Mousepad-Mice-Mat-/330955364373 http://www…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני עכשיו הולך לקנות מחשב חדש אתה יכולים לעזור לי ולהגיד לי מה אפשר להוסיף או להוריד מה טוב מה פחות טוב OK אז ככה כרטיס מסך GForce 2 titanuiom 64MB asus 7700 לוח אםintel beling זכרונות256RDRAM דיסק קשיחRdisk maqstor 7200 133ATA מעבדIntel pentiom 4/1.8 וכל השאר רגיל
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הסט האלחוטי של לוג'יטק s510 ??? תודה ואשמח לתשובות עם הסבר ולא רק להגיד סט טוב... תודה, דניאל.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ב-PC MAGAZINE הייתה כתבה החודש שמעבדי הAMD כולם (DURON' ATHLON,ATHLON XP) הם סתם חרא אחד גדול. וכתוב שם גם שהם מצויינים רק למסמכי וורד ודברים כאלו, ומבחינת מולטימדיה ומשחקים לפנטיום אין מתחרה. האם זה נכון?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המגירה של הדיסק הקשיח שלי מרעישה!!!!! זה לא ההרד דיסק שבתוכה שעושה את הרעש אלה המגירה עצמה, כי גם שאין שם דיסק היא עושה רעש. ניסיתי לבדוק אם חוט נוגע במאוורר של המגירה אבל לא. יש למישהו רעיון? הרעש ממש מציק!!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או שעדיף להוסיף כסף לקנת מארז מכוער אבל יותר טוב?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה, חבר שלי קנה את המצלמה הנ"ל NEOCOM NCC302 עכשיו, רשום שיש שם מקרופון בנוי אבל המחשב לא מזהה אותו בכלל לפיכך אני לא יכול להגדיר אותו, יש לו WINDOWS 7 X64 ניסינו גם תדרייברים האחרונים מהאתר הרשמי וזה לא עזר. למישהו יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מדובר בסט X1800, שהוא סט זול, ומהתמונות עושה רושם טוב. הסט הזה משך אותי במיוחד כיוון שאין לי הרבה מקום על השולחן והוא נראה דיי קומפקטי מצד אחד, מצד שני לא הצלחתי להבין בוודאות האם המקלדת מוקטנת או שהיא בגודל מלא ופשוט הכפתורים מסודרים אחרת (זה נראה שהיא בגודל מלא ורק חסכו ברווחים בין חלקי המקלדת השונים - אותיות, שורת הF, החלק של המספרים מימין)? אשמח אם מישהו יודע. כנ"ל לגבי העכבר. בעיקרון אני מעוניין במקלדת ועכבר בגודל מלא, אלחוטיים וזולים - נניח גג 150-200 שח. אם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע. כמו כן, האם העכבר יעבוד חלק על כל משטח? בדומה לסדרת הblue track של מייקרוסופט? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
במחשב נייד שלי אין line in אלא רק אוזניות ומיקרופון, איך אפשר להוסיף כזה חיבור? לא הצלחתי למצוא משהו מתאים באיביי...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי לוח אם שתומך ב6 USB אולם עם הלוח עצמו הגיע חיבור לשני USB אשר מתחבר באיזור הכרטיסי PCI (חוץ מכנסיות הUSB שנמצאות שישירות על הלוח) מישהו יודע איפה אני יכול להשיג חיבור כזה ל4 USB? (ראיתי שיש 4 אבל רק כזה שמתחבר ישירות לPCI)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
ברשותי הסט הנ"ל כבר הרבה מאוד זמן. אני צריך לרכוש כמה סטים ואני רוצה את אותו הדגם שהוכיח את עצמו אצלי. ראיתי מספר חנויות שמוכרות ב 160 ומעלה. יש גם באולסייל ב 150 אבל המודעה שם מאוד לא ברורה ולדעתי לא מדובר על הסט הזה ותכלס אני מעדיף לראות מה אני קונה ולא לרוץ אחרי זה ולחפש מישהו שיואיל בטובו לענות למייל ולהתייחס. שורה תחתונה, מישהוא מכיר חנות באזור השרון \ מרכז שמוכרת את הסט הזה ב 150 ש"ח ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למכשיר משולב מדפסת + סורק + פקס + מכונת צילום. מבחינת כמות ההדפסה, היא נמוכה מאוד, מספר דפים בודדים בשבוע, חשוב שהמכשיר יהיה קטן וקומפקטי, ואם אפשר לחבר אותו ללא כבלים (יש בדירה גם רשת קווית וגם WiFi) באופן אלחוטי לדוגמא, זה עדיף. במידה ורלוונטי, זה המפרט שאליו יצטרף המכשיר שתמליצו עליו, חשוב שהמכשיר יהיה ניכן לרכישה ברשת KSP. http://tinypic.com/view.php?pic=11uw17s&s=8#.U5gGUPmSzTo תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, לאחרונה התחדשתי בסט שציינתי בכותרת. אני מאוד מרוצה מהפרקטיות והנוחות ללא החוטים, אך אני נתקל בבעיה מציקה במיוחד - כל כמה זמן העכבר מתחיל לרצד וכאילו שהמחשב לא קולט את התנועה שלו כמו שצריך. הדבר קורה גם אצל קרוב משפחה שגם הוא קנה את הסט. חיפשתי ברשת ומצאתי רבים שנתקלו אף הם בתקלה אך לא הצלחתי למצוא פתרון. אשמח לשמוע אם מישהו מכם נתקל בסט ומכיר פתרון לבעיה הזו. ערן
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי נורה שמתחברת לשקע USB מתוך 4 שקעים בחזית המארז הנורה פועלת רק בשניים. אחד כן ואחד לא כנ"ל בסוללה להטענת מכשירים סלולארים שיש לה שני שקעי USB
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי מכשיר חינם שהוא בלאקברי CURVE 9300 דרך סלקום, למי שמדבר מעל 100 ש"ח בחודש. ובכן החבילה שלי היא גם ככה 210 ש"ח בחודש ככה שזה נותן לי החזר. בכל מקרה המכשיר הגיע עם מתנה קטנה וחמודה, וגם לא כ"כ זולה! מדובר על המכשיר הנ"ל: Wowee Gel Audio Speaker אני חייב לומר, הופתעתי! מגיע עם סאב קטן בתוכו שברגע ששמים על משטח במיוחד מעץ הוא עושה אחלה באס ופיתרון חמוד מאוד. הבעיה הוא שהוא יקר, בחו"ל כ 50-70 דולר. פה בארץ בטוח כפול. אגב, המכשיר דיי שמנמן, באורך של ה HTC HD2 שלי, אבל פי 3 ממנו בעובי. בכל מקרה מדליק לחבר את זה למחשב נייד שלא מחובר לשום דבר (כמו שלי), שיפור גדול בסאונד.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניתן להשיג את המוצר בארץ ? כמה הוא עולה בחו"ל ? [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעדיף עכבר של חברה מוכרת וגודל מלא ולא כל מיני עכברי מיני למחשב נייד. תקציב עד 200 שקל אם אפשר פחות אז מה טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במחשב היישן שלי יש שתיי כניסות USB מקדימה וכמה מאחורה. בדרך כלל לא הייתי מקדיש יותר מדי מחשבה לכניסות USB, אבל זה אחד החלקים הכי חשובים במחשב. העניין המעצבן יותר זה כשכניסות הUSB מתחילות לא לעבוד טוב. כלומר, המגע נהיה רופף, מכשירים מתנתקים מותחברים כל הזמן, דברים כאלה... זה עוד בלי להיכנס למהירויות וגירסאות חדשות של USB. אז מה כל הטיפים שלכם לגביי כניסות USB? אתם מקפידים על מארזים שבהם הכניסות עמידות גם מבחינה "מכנית"? והאם כדאי לי לנסות להחליף את הפאנל הקטן של המחשב הישן בפאנל אחר עם כניסות יותר "עמידות"?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-