עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by iziko,

שלום שאלתי בערך לפני שבוע לגבי ספקים המלצתם לי ללכת על ספקים של 400W ומעלה עכשיו כיוון שהחלטתי לחכות לקונרו התקציב יכול לעלות טיפה עכשיו חיפשתי ספקים ורק של hec נרים טוב אבל חבל על הכסף שלי עליהם מה לגבי OCZ? אני מחפש ספק של סביבות 500W ל600W צבע שחור עדיף ואם אור ושקט.. תודה עריכה: זה לא כ"כ קשור לפה אבל חבל לי לפתוח תר'ד חדש המלצה לזכרונות בסביבות 1500 ש"ח והאם שווה לקנות עכשיו או לחכות ללוחות אם שיצאו עם הקונרו?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by yirmi,

פשוט לפני חצי שנה בערך שידרגתי את המחשב ובין היתר החליפו לי לוח אם ואני לא יודע איזה צ'יפסט יש לי, לא שלפני זה ידעתי אבל לא משנה.... בכל אופן, כשאני מדליק את המחשב בין כל הדברים שכתוב לי נמצא w6318ms, האם זה הצ'יפסט שלי? אם לא, אז מה זה אומר? אני שואל את כל השאלות האלה כי התקנתי windows98 בתור מערכת הפעלה נוספת ולא מזהה לי את היציאת USB וגם את הכרטיס קול שהוא OB, פעם כן היה עובד לי 98 וזיהה את כל הפריטים האלה, אבל לא נראה לי שאני התקנתי אותו אז, כנראה שזה היה במעבדה. בקיצור! אחרי שזיבלתי את השכל כ"כ הרבה אני שואל שוב, האם זה הצ'יפסט שלי? מאיפה אני יכול לעדכן אותו? אם זה לא הצ'יפסט אז מה זה? תודה רבה לכם!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by MiniMizer,

זה הממשיך של הRioVolt SP250. I must have it!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אחרי כרטיסי המסך וספקי הכוח - חברת Cooler Master מביאה את המסכים אל קטגוריית חומרה מפתיעה נוספת לכתבה

5. Started by maazg,

שלום רב, אני קונה עכבר של RAZER ואת הרמקולים SIBERIA V2. אני מתלבט האם לקנות אותן בארץ (KSP) או דרך EBAY. העניין שאף פעם לא יצא לי לקנות מEBAY ואני לא יודע כמה זה אמין וכמה זמן ייקח למוצר להגיע. והאם זה מתשלם ושווה בכלל. אשמח לתגובות תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ParanoidLoneWolf,

למישהו יש מושג אם אפשר להשיג QPad בארץ? אמנם יש את המוצר בtms.co.il, אבל אין להם אותו בפועל. גם באתר של נעה פעם היה את הפאד הזה, אבל הם הסירו אותו ועברו להפיץ מוצרים של Soft Trading (הכוונה היא לSteelpad וIcemat) וRazer. אמנם יהיה Q-Tour במסיבת-הרשת הקרובה של לאן-טק, וסביר מאוד להניח שימכרו שם QPad. אבל תהיתי אם יש חנות כלשהי המוכרת את הפאד שאני, או כל-אחד אחר המעוניין בפאד, לא שמע עליה. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by -Sky_Lord-,

שאלה מוזרה יש לי מערכת שמוחזקת על ספק ג'נרי (יחסית איכותי - יחסית!) תמיד תהיתי האם הוא באמת עושה עבודה טובה. בכל מקרה, החלטתי לשאול פה... התמונה לקוחה מאוורסט. השאלה שלי איך זה אמור להיראות ועד כמה שלי שונה... מבחינת יציבות הספק יציב, גם בזמן פעולה אין שם שינוים של יותר מ+-0.1 (דבר שיש גם במנוחה, לרוב זה לא זז יותר מ0.05 בכלל) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מקלדות של IBM/לנובו לא נפוצות בשוק ולא ממש מוכרות (כשקניתי את שלי הייתי צריך לעשות זאת דרך המעבדה של IBM), אך לטעמי הן מוצלחות למדי. בדרך כלל כשאני אומר שמקלדת לא חייבת להיות מכאנית כדי להיות איכותית ולספק חוויית הקלדה נוחה, אני חושב על המקלדות האלה. לאחרונה יצא לי להציץ פנימה - שפכתי בירה על המקלדת, שטפתי עם מים ולא התחשק לי לחכות עד שתתייבש, אז פתחתי כדי לנגב ולייבש יותר מהר. התרשמתי לטובה. קבלו כמה תמונות. כך נראית המקלדת כשהיא שלמה: http://content.etilize.com/900/10225819.jpg בתמונות המצורפות אפשר לראות את המקלדת ללא כל המקשים (חוץ ממקשי המולטימדיה/קיצורים, שגם הם נשלפים, אך לא הרגשתי צורך), וכן מלמטה אחרי הסרת הפלסטיק האחורי. הרשימו אותי שני דברים - משטח גומי (…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. כלומר, ללא סוללות, אלא גוף הטענה. היחיד (המוכר) שמצאתי הוא עכבר Logitech MX700 : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=29495 חיפוש מעמיק יותר נתן את התוצאות הבאות , אך של מותגים מוכרים פחות : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=30522 Harma HM901 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=29506 Targus PAWM22E האם יש מוצרים דומים נוספים, ובמיוחד זולים יותר ? מהי המלצתכם ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. הרבה זמן שאני מתעסק בנושא הציוד ההיקפי למחשב, לא פעם ולא פעמיים עשיתי טעויות עם רכישות בחיי - אף אחד לא מושלם. אין מי שלא יודע שהדבר הכי מעצבן הוא לקנות מוצר למחשב או כל מוצרי אלקטרוניקה אחר ולהתאכזב ממנו גם אחרי שהוא נראה לנו כל כך מושלם לפי חוות דעת אחרות של אחרים. באותה הנקודה, לפני מספר שנים, התחלתי לפעול - למה לא לרכוש ידע נרחב בתחום ולהתחיל לעשות ביקורות משלי? הרי, לא חסר ביקורות *זבל* באינטרנט, מאנשים שלא מבינים הרבה ממה שהם כותבים ויותר מצ'טטים אחרים או זורקים משפטים באוויר או את עניין השוחד - הרי, איך פועלים היום אתרי ביקורות בינוניים-גדולים? פונים אל החברה: "היי, אני מנהל גוף/אתר גדול ואני מעוניין לעשות ביקורות על מוצרים X/Y/Z, תודה מראש" והופ, המוצר נשלח ע…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by UVnet,

למישהו יש מושג מתי יוצאים בקרי סקזי [glow=red,2,300]Ultra320[/glow] ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אהלן, אני מחפש מדפסת, בגדול לא אכפת לי אם זה לייזר או דיו,מה שחשוב זה שהיא תתאים לצרכים: -אני לא מדפיס הרבה.100 דף בשבוע גג. -שלא אצטרך כל חודש להחליף דיו או טונרים. -אם אני לא מדפיס זמן מה,הדיו מתייבש?והטונר לא? -שיהיה ניתן להגדיר אותה לשמוש רשתי. -רצוי שתיהיה עם סורק.פקס לא חשוב. מחיר.....מחיר עד 1000 ש"ח... אני יודע שיש את כל המשולבות האלה ב 400 ש"ח אבל הבנתי שהן לא מספיק טובות,הרבה סיפורים עם החלפות דיו,שזה כאב ראש וכסף וכו'.... מה יהיה הכי כדאי ומשתלם לי? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי אני צריך המלצה על סורק תמונות שולחני שיתמוך בדרישות הבאות: - יתמך ב- XP וב- WIN7 - סריקת תמונות ברזולוציות גבוהות - שימוש עיקרי בצורב - סריקת מסמכים - שימוש עיקרי בצורב. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי אחרי הרבה חיפושים קריאת ביקורות וכו וכו וכו הגעתי למסקנה שהעכבר הכי טוב בשבילי הוא MX1000 אני משחק משחקים ושימושים כוללים, עכשיו אני צריך גם מקלדת אלחוטית יש המלצות? שאיפה לכמה שיותר זולה לא יותר מ200 ש"ח.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by cavalier3024,

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות USB hub (לפחות 4 חיבורים), שיהיה מהיר והכי חשוב שהכבל יהיה יחסית ארוך? (נגיד מטר יספיק). אני רוצה להגדיל את הטווח של המקלדת+עכבר, שלטים, ו-ווייפיי, שכרגע הדונגלים שלהם מחוברים ישירות למחשב אבל הוא מוסתר וזה מקטין את הטווח משמעותית.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אהלן ! אני מחפש מדפסת לייזר להדפסה בשחור לבן למטרות הדפסת ספרי PDF לקריאה. אני צריך שהיא תהיה כמה שיותר חסכונית מבחינת גודל טיונר ומחיר טיונר, ועדיין תספק הדפסה איכותית בשחור לבן. אם אני עושה סדר עדיפויות של הדרישות: 1. מחיר וגודל טיונר, זול להחלפה, קיבולת גבוהה, BANG FOR THE BUCK. 2. מחיר התחלתי של המכשיר 3. אמינות זה אומר שאם משהו עולה יחסית הרבה, אבל בטווח הארוך הוא חסכוני בגלל הטיונרים הזולים או הגדולים, אני אלך עליו. המלצות ? תודה !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Dr@gon,

טוב אז ככה אני רוצה לקנות מארז + ספק התקציב שלי הוא עד 800 שקל. דרישות המארז: 1. אני מחפש מארז קטן לא ממש גדול שיראה הסטטי ויפה על השולחן שלי. 2. שהמארז יהיה שקט מאוד!... וכשאני מדבר על שקט אני מתכוון לזה. 3. שתהיה זרימת אוויר טוב (ללא בעיות טמ'פ) 4. צבע שחור חובה או שחור+כסוף. 5. קל... אחד מהדברים החשובים בשבילי!. דרישות הספק: אתה אמת אני לא מבין ממש בספקים אבל אני מחפש משהו שקט במיוחד עם ביצועים טובים שיהיה אפשר לסמוך עליו בעתיד ובהווה נ"ב: אולי בהמשך אני יחליף את המערכת שלי לטכנולוגית הSLI אז שיהיה אפשר להסתמך על הספק שלי שהוא יוכל להחזיק שני כרטיס מסך כמו 6800GT. אני חשבתי ללכת על הספק של ENERMAX לינק:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Haflo,

יש ברשותי קצת יותר משנה (שנוה וחודש אם לדייק!) צורב Yamaha CDRW8424 SCSI לאחרונה יש לי הרגשה שהוא מעוניין לסיים את מערכת היחסים שלנו.... :'( אני לא בטוח אם הוא כועס בגלל החרא שאני מאכיל אותו כרגע (דיסקים מזורגגים של Maxwell x12 עטיפה דקה או Mitsumi Blank CD`s) ??? או אולי בגלל שהוא עובד אצלי שעות נוספות? (ביום רגיל בערך 5 דיסקים) בכל אופן החלטתי לפתוח אותו ולהרביץ לו ניקיון, יש למישהו רעיונות נוספים מלבד ניקוי הראש (עם מקלון צמר) את המגש, ואת המסילות של הראש, עוד דברים שצריך לעשות? (ואל תגידו לי לזרוק את המדיות של Maxbad לפח, כי הם כבר שם!!! :AR15:) ואם כבר איזה מדיות מומלצות לצריבה? האם יש הבדל בין Audio ל Data ? (בסוג המדיה) ויש למישהו המלצות לצורב טוב? (רצוי SCSI כי …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by kramer,

האם משהו נתקל פעם בודעה זו בהדלקת המחשב....? מה יכולה להיות הבעיה? תופעות: פעם המחשב עולה ופעם לא, לפעמים הוא קופא ב-WINDOWS.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ShahafH,

אז כן.. הRazer Copperhead הגיע לקיצו אחרי מספר שנות שירות והגיע הזמן להחליפו. אני מחפש עכבר גיימינג המותאם לשמאליים (עדיפות שניה עכבר המתאים לשתי הידיים) לפחות עם אותם ביצועים של הרייזר או יותר. הטווח מגיע לי עד 300 למראות שלדעתי אני אבזבז פחות. תודה רבה והמשך יום טוב. (:

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by matan007,

אני מתכנן לרכוש אוזניות גיימינג סראונד למשחקים וסרטים וקצת מוזיקה (בלי דגש על מוזיקה). יש לי כמה שאלות כלליות: 1)עברתי על כמה דגמים שונים וראיתי שיש שני הבחנות עיקריות: 5.1 ווירטואלי ו- 5.1 אמיתי. האם ההבדל מורגש בכלל? זה משנה לי איך נוצר הסראונד? 2)באוזניות הוורטואליות יש גם 7.1, זה שימושי בכלל? 3)אין לי כרטיס קול חיצוני אלא מובנה בלוח (אבל אחד סביר), לכן עדיף חיבור USB או או חיבור אחר? בגדול התקציב שלי דחוק ולא אכפת לי לרכוש גם יד-2. כרגע אני מתלבט בין G35 של לוגיטק לבין Roccat Kave. הלוגיטק ווירטואלי והרוקט אמיתי. את שניהם אני יכול להשיג במחיר טוב יד שנייה, מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. טוב, לאחר זמן מה הגעתי למסקנה שאני לא יכול לסבול שימוש של עכברים חוטיים עם המחשב הנייד שלי. לכן אני רוצה אחד אלחוטי. יש לי במחשב הביתי את RAZER DEATHADDER שאני מאד מרוצה ממנו מבחינת נוחות ליד ופונקצוינליות. אני מחפש עככבר במחיר דומה לזה, שיהיה נוח ושיהיו לו כפתורי קדימה אחורה לאגודל, בקיצור כמו הDEATHADDER, אין לי צורך בעוד כפתורים מעבר למה שציינתי. ביצעתי חיפוש קל ומצאתי את זה http://www.logitech.com/en-roeu/mice-pointers/mice/devices/6811 הוא עובר את התקציב בKSP אבל אם הוא באמת טוב אני מוכן להוסיף. אני תוהה עם יש עכברים טובים של חברות אחרות שלא מצאתי. בנוסף חשבתי עם אני הולך על עכבר איכותי אולי כדאי לי להשקיע באיזה פד חביב? למשל זה: http://store.razerzone.com/stor…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ithamar21,

שבת שלום! אז ככה אני מעוניין לרכוש עכבר גיימינג חדש אלחוטי או חוטי לא משנה לי העיקר שהיה טוב למשחקים בעיקר משחקים כמו BF3 וכדומה. חשבתי על המוצר הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12367 מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by x-boy_24,

שלום אני רוצה עכבר עד 100-130 אני מעדיף משהו טוב של לוגיטק אם יש אני לא צריך משהו מיוחד אני יסתדר אם הכול כי אני רגיל להשתמש בעכברים שעולים 40 שקל אז כל ההצעות היו טובות תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by SyRenity,

היי. אני מחפש סט ציוד הקפי מלא למחשב: * מקלדת ועכבר נוחים * רמקולים * מיקרופון * מצלמת WEB הסט הוא לאנשים מבוגרים לאינטרנט, כך שהשימוש יהיה מוגבל, ואין צורך לציוד גיימרים כבד או סאונד HI-FI. אשמח אם תוכלו להמליץ על דיל טוב בנושא. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים