עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shimon23,

מה זה המנוע הגרפי הזה? מה השוני שבו מהרדאון הרגיל?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, אני מחפש המלצה למדפסת דיו אלחוטית קומפקטית בסביבות 600 ש"ח. אני רוצה לחבר אותה לרשת בתוך ארון שיש לי בהול. (האילוצים שלי במידות הם רק בעומק ואני מעדיף כמה שיותר צר - בסביבות ה-35 ס"מ כולל שהמדף פתוח) ה-6500W של HP נראית טוב (כתוב שהיא בעומק 26 ס"מ) אך אני לא יודע מה המידות שלה כאשר הטרייל של הדפים פתוח. האם אין מדפסות עם דפי הזנה והוצאה עומדים? אודה לכם אם תעזרו לי ותגיבו לת'רד זה. בברכה הראל

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. לא יודע אם זה קשור לכאן אבל לאחר המלצות על המדפסת הזאת קניתי אותה התקנתי אותה לפי ההוראות (את כל 4 ראשי הדיו) והכל מעולה עד שזה מגיע להדפסה של צבעים, שום צבע לא עובד ולפי מה שאני רואה מכליות הדיו מלאות.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Chain ReAction,

חפשתי בכל ירושלים בשביל הכרטיס הנ"ל וכולם ממשיכים להגיד לי שאין להם אותו ולא מיבאים אותו יותר.. זה נכון? אם לא.. למישהו יש איזה שם של חנות שאני יוכל לקנות אותו ממנה? (לציין עיר ושם מלא של החנות בבקשה) ואם כן.. יש איזה הצעות לכרטיס אחר שיספיק לי לכמה שנים טובות?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ybe,

1. בואו נסכם, מה ידוע כרגע: כרטיס ביצועים מחיר הערות geforce 3 ti 500 ב-100% כ-370$ ביצועי הכרטיס, יהוו מדד בסיס=100. geforce 3 כ-90% לא רלבנטי הייצור יופסק radeon 8500 כ-90% כ-250$ כולל כרטיס TV geforce 3 ti 200 כ-80% כ-200$ radeon 7500 כ-60% כ-200$ geforc2 ti 200 כ-60% כ-150$ 2.הצעד הנכון.. geforce 3 ti 200 =radeon 7500 במחיר, geforce3 ti 200 מציע כ-20% יותר ביצועים.ולפיכך השוק של 200$ יהיה בשליטת geforce 3 ti 200.לעומתו radeon 7500 השווה בביצועים לgeforce 2 ti 200 יוזל בטווח הארוך לכיוון ה-150$ וזאת על מנת שימכר היטב. 3 הטעות.. מי שרוצה יותר ביצועים מאשר geforce 3 ti 200 מציע , יוסיף עוד 170$!!…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by amitey,

האם קיים איזה רכיב שמתחבר לUSB והופך אותו מ 1 ל-2 ? יש לי מחשב ישן עם יציאה אחת ישנה וכל מה שאני מחבר אליו - המחשב אומר שהוא איטי.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. רשום בכותרת ... תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מקלדות של IBM/לנובו לא נפוצות בשוק ולא ממש מוכרות (כשקניתי את שלי הייתי צריך לעשות זאת דרך המעבדה של IBM), אך לטעמי הן מוצלחות למדי. בדרך כלל כשאני אומר שמקלדת לא חייבת להיות מכאנית כדי להיות איכותית ולספק חוויית הקלדה נוחה, אני חושב על המקלדות האלה. לאחרונה יצא לי להציץ פנימה - שפכתי בירה על המקלדת, שטפתי עם מים ולא התחשק לי לחכות עד שתתייבש, אז פתחתי כדי לנגב ולייבש יותר מהר. התרשמתי לטובה. קבלו כמה תמונות. כך נראית המקלדת כשהיא שלמה: http://content.etilize.com/900/10225819.jpg בתמונות המצורפות אפשר לראות את המקלדת ללא כל המקשים (חוץ ממקשי המולטימדיה/קיצורים, שגם הם נשלפים, אך לא הרגשתי צורך), וכן מלמטה אחרי הסרת הפלסטיק האחורי. הרשימו אותי שני דברים - משטח גומי (…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. טוב, לאחר זמן מה הגעתי למסקנה שאני לא יכול לסבול שימוש של עכברים חוטיים עם המחשב הנייד שלי. לכן אני רוצה אחד אלחוטי. יש לי במחשב הביתי את RAZER DEATHADDER שאני מאד מרוצה ממנו מבחינת נוחות ליד ופונקצוינליות. אני מחפש עככבר במחיר דומה לזה, שיהיה נוח ושיהיו לו כפתורי קדימה אחורה לאגודל, בקיצור כמו הDEATHADDER, אין לי צורך בעוד כפתורים מעבר למה שציינתי. ביצעתי חיפוש קל ומצאתי את זה http://www.logitech.com/en-roeu/mice-pointers/mice/devices/6811 הוא עובר את התקציב בKSP אבל אם הוא באמת טוב אני מוכן להוסיף. אני תוהה עם יש עכברים טובים של חברות אחרות שלא מצאתי. בנוסף חשבתי עם אני הולך על עכבר איכותי אולי כדאי לי להשקיע באיזה פד חביב? למשל זה: http://store.razerzone.com/stor…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by x-boy_24,

שלום אני רוצה עכבר עד 100-130 אני מעדיף משהו טוב של לוגיטק אם יש אני לא צריך משהו מיוחד אני יסתדר אם הכול כי אני רגיל להשתמש בעכברים שעולים 40 שקל אז כל ההצעות היו טובות תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by גדי,

אני מחפש מדפסת בתקציב של בערך 800 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה. קיבלתי המלצות על HP 8500 וראיתי שיש שני דגמים, רגיל ופלוס. ממה שאני מבין ההבדל ביניהן הוא רק גודל המסך וכמות הזכרון, לדעתי לא שווה תוספת של 200 ש"ח. יש הבדל שאני מפספס? האם ה8500 הרגילה יודעת להדפיס דו-צדדי? ובכל מקרה, אם יש משהו אחר מומלץ בסביבות התקציב הזה אני אשמח לשמוע. תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Shinkan,

מנשמע כולם. אני מחפש סורק עם FEEDER, זה הדבר הכי חשוב בגדול, אבל אני לא מוצא שום דבר בפחות מאלפי שקלים. השאלה היא, האם לסורקים בדרגות יותר נמוכות ניתן לחבר FEEDER בנפרד, או שסורקים בלי FEEDER נשארים בלי FEEDER לא משנה מה? קצת מתסכל כל העסק הזה, FEEDER זה כולה רכיב מכאני לא מורכב במיוחד ומשום מה לא שמים אותו בסורקים זולים יותר. קצת הזוי. אני צריך את הסורק לשימוש אינטנסיבי בגראפיקה, אם אני יוצר אנימציה אני צריך לסרוק עשרות ולפעמים מאות דפים, ולשבת שעות מול הסורק יכול להיות ממש מטרד. אם למישהו יש פתרונות אחרים, אני אשמח לשמוע. מצלמה יכולה לעבוד אבל מן הסתם שאני מעדיף את האיכות של סורק. אני יודע שעניתי לעצמי על רוב השאלות, אבל מי יודע, אולי למישהו יש פתרון. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. זה כבר עולה לי על העצבים!!!!!!!! אני מכניס את הראשים כמו שכתוב אבל תמיד נדלקת לי הנורה הכתומה שמודיעה שהם לא הוכנסו כראוי. ניסיתי להוציא את הצבעוני ולהפעיל רק עם השחור אבל גם כאן נדלקה הנורה. התעלמתי מזה וניגשתי להתקין את הדרייבר ואכן קיבלתי הודעה שההתקנה הושלמה אבל פתאום הופיעה הבועה ליד השעון ונכתב שם שהתקן הUSB לא זוהה ושווינדווס לא מזהה אותו. איך זה יכול להיות שאני מקבל את זה לאחר שההתקנה הושלמה? אוף אני מה זה כועס על עצמי שלא ביקשתי שיתקינו לי את הראשים כשקניתי את המדפסת. יש לכם עצות?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by hararim,

שלום לכולם אני שוקל לרכוש מדפסת hp4500 ויש לי שאלה: האם הדגם שהוא לא אלחוטי תומך ברשת ביתי(האם ניתן לחבר אותו לראוטר)? ואם כבר אני שואל אז אולי למישהו יש המלצה על מדפסות אחרות בטווח מחירים הזה שכן תומכות ברשת? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by MiniMizer,

זה הממשיך של הRioVolt SP250. I must have it!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שבת שלום, אני רוצה לדעת איזה עכבר יתאים לי יותר, כרגע אני משתמש בעכבר מאוד מגעיל של TEAC (משהו ב 20 שקל חח) לאחר שהמיקרוסופט הקודם נהרס. אני מוכן להשקיע עד כ200 שקל לעכבר...לדעתי לא צריך יותר מזה. שמעתי שללוג'יטק יש מבחר איכותי כגון MX510. איך הוא? וכמה הוא עולה? ראיתי בזאפ שמוכרים אותו כמעט ב 200 שקל..אבל אני מעדיף לשאול כאן קודם. איזה עוד מבחר אני יכול לראות? בתור אחד שמשחק המון קאונטר סטרייק ומשחקים בכללי, וגם לעבודות. ומה עדיף לייזר או אופטי? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אהלן, אני מחפש מדפסת, בגדול לא אכפת לי אם זה לייזר או דיו,מה שחשוב זה שהיא תתאים לצרכים: -אני לא מדפיס הרבה.100 דף בשבוע גג. -שלא אצטרך כל חודש להחליף דיו או טונרים. -אם אני לא מדפיס זמן מה,הדיו מתייבש?והטונר לא? -שיהיה ניתן להגדיר אותה לשמוש רשתי. -רצוי שתיהיה עם סורק.פקס לא חשוב. מחיר.....מחיר עד 1000 ש"ח... אני יודע שיש את כל המשולבות האלה ב 400 ש"ח אבל הבנתי שהן לא מספיק טובות,הרבה סיפורים עם החלפות דיו,שזה כאב ראש וכסף וכו'.... מה יהיה הכי כדאי ומשתלם לי? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by SweeT_EviL,

היי, קניתי לא מזמן מדפסת אלחוטית ועכשיו התקנתי את הדיסק שבא איתה על המחשב שלי כדי שאוכל לעבוד איתה דרך הראוטר.. השאלה שלי היא, האם אני צריך שוב להתקין את המדפסת על מחשב אחר כדי שגם הוא יוכל להשתמש בה או שעכשיו פשוט צריך להגדיר אותה איכשהו בעזרת הIP שלה או משהו..?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Ibrow-Now,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1003179253&start=0]כללי[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Fkl0ster,

אין GF2 Pro בארץ המ*ורבנת הזו?? ולמה הGF2 Ultra שהוא כבר לא הדבר הכי חדיש עכשיו עולה רק 50 ש"ח עלובים פחות מה GF3? יש לנו את הGTS של אסוס והקיירו2 בערך ב750~ פחות או יותר, את הGF3 של אלסה ב 1950 ש"ח בערך , ואת הGF2 Ultra ב 1900 ש"ח!!!!! כן, 50 ש"ח פחות מ GF3, לכו ותבדקו! ראו איזה חלל עצום בין שתי הרמות הללו!!! מי הפראייר שיקנה אולטרא כשGF3 עולה 50 ש"ח יותר?? את החלל הזה צריך למלא ב GF2 Pro או בUltra לאחר הורדת מחירו לכ 1350 ש"ח לכל היותר! למה אני, שרוצה לקנות משהו יותר טוב מקיירו2 או GTS אבל אין לי תקציב ל GF3 , לא יכול לקנות משהו באמצע?? ד-ר-ע-ק!!!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by kramer,

האם משהו נתקל פעם בודעה זו בהדלקת המחשב....? מה יכולה להיות הבעיה? תופעות: פעם המחשב עולה ופעם לא, לפעמים הוא קופא ב-WINDOWS.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ParanoidLoneWolf,

למישהו יש מושג אם אפשר להשיג QPad בארץ? אמנם יש את המוצר בtms.co.il, אבל אין להם אותו בפועל. גם באתר של נעה פעם היה את הפאד הזה, אבל הם הסירו אותו ועברו להפיץ מוצרים של Soft Trading (הכוונה היא לSteelpad וIcemat) וRazer. אמנם יהיה Q-Tour במסיבת-הרשת הקרובה של לאן-טק, וסביר מאוד להניח שימכרו שם QPad. אבל תהיתי אם יש חנות כלשהי המוכרת את הפאד שאני, או כל-אחד אחר המעוניין בפאד, לא שמע עליה. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by TNT,

המגירה של הדיסק הקשיח שלי מרעישה!!!!! זה לא ההרד דיסק שבתוכה שעושה את הרעש אלה המגירה עצמה, כי גם שאין שם דיסק היא עושה רעש. ניסיתי לבדוק אם חוט נוגע במאוורר של המגירה אבל לא. יש למישהו רעיון? הרעש ממש מציק!!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. עקב המצב והעבודה מהבית יש לי על שולחן העבודה את הלפטופ של העבודה שמחובר דרך דוקינג סטיישן ובנוסף מחשב דסקטופ. שניהם מחוברים לאותו מסך, מקלדת ועכבר. כרגע אני כל פעם מנתק ומחבר ידנית את הכבלים, אבל מחפש פתרון לזה. הכניסות במסך הן DVI ו display port. מהדוקינג סטיישן יש יציאה של displayport. כרגע שניהם מתחברים ל DVI במסך עם כבל מתאים, ואני מחליף כל פעם. ראיתי את המוצר הזה ורציתי לדעת אם נראה כמו פתרון מתאים. https://www.aliexpress.com/item/4000035757064.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.5dff782bYTgnvh&s=p&ad_pvid=202007220011009229991277919100003980195_2&algo_pvid=8a2fc4b9-0ba3-4cb5-b9af-7661b403a4f9&algo_expid=8a2fc4b9-0ba3-4cb5-b9af-7661b403a4f9-1&btsid=0ab…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by J S Bach,

היי, מסתבר שבדרך למעבר למערכת אלחוטית חבויים להם אתגרים ומכשולים רבים. הפעם בעיות עקיבה עם ה-G700. לפני מספר דק' קיבלתי את העכבר, התקנתי/עדכנתי את כל התוכנות הדרושות, אך הוא מסרב בתוקף לספק את הביצועים המרשימים בהם לוג'יטק כל כך מתגאים. העיקבה שלו קטועה ובעייתית במצב אל חוטי (כרגע הוא נטען עם כבל USB) גם בהגדרות המקסימליות. (האם יכול להיות שזה בגלל הטעינה/בטריה כמעט ריקה?) הרסיבר מחובר למחשב בנמצא במרחק של כמטר או פחות מהעכבר כאשר השולחן הוא שולחן עץ (לא מתכת). לידו מותקן הרסיבר של המקלדת ומעליו האנטנה של האינטרנט האלחוטי. מה לדעתכם יכול להיות מקור הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? בתודה מראש! **עריכה: העכבר מראה סימנים של בעיות עקיבה גם במצב חוטי. יכול להיות שזה המשטח (רייזר …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים