עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מי מהם עדיפה ולמה? ד"א זה לסטודנט

2. Started by amitaiz,

אני מחפש מקלדת +עכבר אלחוטי שיקלטו ממרחק של 7 מטר בערך. כל מה שיש בשוק זה עד 2 מטר מקסימום. ראיתי מקלדת בלוטוס אבל היא עולה יותר מ1000 שקל. מישהו מכיר משהו יותר זול?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by waizman,

בשעה טובה קניתי מקלדת חדשה אחרי 7.5 שנים עם אותה המקלדת. מיותר לציין כי התרגלתי לסידור של הישנה ושאני מנסה להתאים את החדשה שתפעל כמה שיותר כמו הישנה. בקיצור - ממש חסר לי כפתור קיצור למחשב שלי. שיחקתי קצת בהגדרות ואני לא מוצא איך אני עושה את זה... יש למישהו מושג?? אגב קניתי במסגרת המבצעים שיש השבוע - מצאתי איזה אמריקאי שגם חיפש לו מקלדת וקנינו את ה WAVE (אני) ו S510 (הוא) ב 349 - 175 שקל לכל אחד. [br]פורסם בתאריך: 30.11.2008 בשעה 22:03:23 טוב קבלו ביטולון - עשיתי קיצור דרך והפניתי אליו את אחד הכפתורים.עוד שאלה - יש דרך להקצות לכפתורי זום פעולה אחרת? מי לעזאזל משתמש בזום...? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ThePitter,

היי כולם אני ואח שלי רוצים לקנות מדפסת טובה אז ככה כמה שיותר זול יותר טוב.. אפילו נגיד סתם ב200 שקל(אני יודע שלא יהיה אבל...) אבל כמה שיותר זול יותר טוב ושיהיה טוב לא משנה שיהיה אפילו 250 אבל שיהיה טוב הכי טוב ושיהיה טוב... (אמרתי 20 פעם אותו דבר רק שתבינו בדיוק מה אני רוצה)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Cereal Killer,

מה ההבדל בין 8500 ל 8500le

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ScreameR,

יש לי כונן DVD חדש דנדש עכשיו אני רוצה לנסות לעשות ריפ לאחד הסרטים שבבעלותי עכשיו אני מעוניין לקבל מדריך מלא ומפורט מאחד האתרים (עדיף בעברית) על איך להפוך DVD ל MPG ואיך להפוך DVD ל Divx

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by makron1,

Hello, I am an owner of PC with a motherboard of LuckyStar company, model: 6vabx2 ver 2.0 Recently, I've bought a new hard drive (Maxtor 40G) ,and I couldn't make it work with UDMA 66, as it should, according to the specifications of the board. Actually the Bios doesn't even recognise the HDD. When I tried to see if there some new bios upgrade, I figured that my board has already using a bios version from Jun. 14 1999 !!! Moreover I've checked my board and saw that this version of bios apparently, is not matching the Model version of my board (because mine has the VIA 693/596A and the CURRENT bios is for VIA 692/596). I wasn't also able to flash the bios to the correct o…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. 1.באיזה מהירות כדאי לצרוב דיסק AUDIO,שיהיה הכי איכותי שניתן,הכי קרוב למקורי מבחינת איכות? ברשותי צורב YAMAHA 4x4x16 IDE.צרבתי דיסקי AUDIO במהירויות 2,4..אני לא יודע אם יש הבדל..לא צרבתי אותו דיסק פעמיים כדי לבדוק זאת..כמו כן,צריבה במהירות 4,שזה המהירות המירבית של הצורב,יכולה להיות קצת פחות איכותית לגבי דיסק AUDIO,(אפילו שהצריבה במהירות 4,שלגבי צורבים אחרים זאת המהירות הנמוכה שצורבים בהאו שאני טועה בתיאוריה שלי? ;D אז מה אתם אומרים? השאלה מתייחסת גם לצריבת DATA.. 2.כמו כן האיכות תלויה בדיסק-איזה דיסק הכי איכותי לAUDIO? ולDATA? 3.רציתי פעם לצרוב את המשחק MOTO RACER ו MOTO RACER 2.נתקלתי בבעיות,כרגע לא זוכר אילו בדיוק,אבל אני זוכר שבדיסק יש גם DATA וגם מוזיקת AUDIO! אז א…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מקלדות של IBM/לנובו לא נפוצות בשוק ולא ממש מוכרות (כשקניתי את שלי הייתי צריך לעשות זאת דרך המעבדה של IBM), אך לטעמי הן מוצלחות למדי. בדרך כלל כשאני אומר שמקלדת לא חייבת להיות מכאנית כדי להיות איכותית ולספק חוויית הקלדה נוחה, אני חושב על המקלדות האלה. לאחרונה יצא לי להציץ פנימה - שפכתי בירה על המקלדת, שטפתי עם מים ולא התחשק לי לחכות עד שתתייבש, אז פתחתי כדי לנגב ולייבש יותר מהר. התרשמתי לטובה. קבלו כמה תמונות. כך נראית המקלדת כשהיא שלמה: http://content.etilize.com/900/10225819.jpg בתמונות המצורפות אפשר לראות את המקלדת ללא כל המקשים (חוץ ממקשי המולטימדיה/קיצורים, שגם הם נשלפים, אך לא הרגשתי צורך), וכן מלמטה אחרי הסרת הפלסטיק האחורי. הרשימו אותי שני דברים - משטח גומי (…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Moshe132,

קניתי לפני 4-5 ימים את המקלדת Razer Lycosa ומאוד התהלהבתי מהעניין שאפשר לקנפג כל מקש אז ניסיתי,נכנסתי לדרייבר התקנתי אותו וניסיתי לשנות את פעולת המקשים(F8=הסיסמה למייל שלי)ולא עבד התכנתי מחדש,ראיתי מדריכים והסתכלתי על בעיות דומות ולא מצאתי כלום..... http://puu.sh/15Cpf פה ניסיתי שזה ירשום "abcde" וזה לא עבד...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by jackhammer,

שלום לכולם אני מחפש מקלדת בלוטוס' למחשב עם עכבר מובנה (עדיף שיהיה בטראק-בול ולא טאצ') אני לא ממש יודע כמה זה עולה אבל נראה לי תקציב של 250 שקל זה מספיק לא אכפת לי המותג רק שתהיה פרקטית ונוחה לשליטה תודה מראש

12. שלום לכולם קניתי היום רמקולים לוגיטאץ' X-530 . עשיתי בדיקת סאונד וכל ה6 רמקולים עובדים במהלך הבדיקה. אבל כאשר אני מנגן שיר/סרט או כל דבר אחר,אז רק 2 רמקולים עובדים ביחד עם הסאב . הכרטיס קול שלי תומך לא זוכר את שמו אבל הוא תומך באופן וודאי . גם הגדרתי רמקולים 5.1 מה לא עשיתי בסדר ? תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by maazg,

שלום רב, אני מעוניין לקנות פקס, איכות ההדפסה של הפקס לא כל כך חשובה וחשוב יותר כמות הדפים שהראש עושה. לא חשוב לי אם זה מכונה משולבת או לא אני אשתמש בזה כפקס בלבד. התקציב עד 800 ש"ח. מה כדא לקנות: פקס לייזר או הזרקת דיו? והאם לקנות משולב או פקס בלבד? ועל איזה דגם אתם ממליצים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by vbiti99,

אני עומד לקנות טונר למדפסת לייזר לברדר . האם יש מושג כזה שנקרא "תוקף לטונר" מבחינת הזמן ? ואם כן כיצד ניתן לבדוק באתר , שאני לא קונה טונר מקורי שפג תוקפו . בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. משלבים כרטיס מסך עוצמתי ומאסיבי במערכת המחשב שלכם וחוששים שהחיבור שלו אל לוח האם לא יעמוד במעמסה? הכירו את ELV8 לכתבה

16. אני מעונין לקנות כבל המחבר את המחשב עם יציאת VGA, למסך שבו יש רק כניסת HDMI המוכר מזהיר עם סימני קריאה - !!!!!!!!!! אתה צריך לקנות את מפענח בעצמך, או המכשיר מגיע עם מפענח.אחרת כבל זה לא יעבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני באמת צריך מפענח - ממחשב למסך? ואם כן - מה זה? המוצר נמצא :

17. Started by mishka1,

שלום ! יש לי לוח Gigabyte 7VTXH ואני צריך עזרה בהרכבת מחברים ל-Front panel. הבעייה היא שיש שני דרכים לחיבור של כל מחבר, אין שם שום מגרעת העוזרת להחלית על דרך נכונה ובשום מקום בספר שמגיע עם הלוח לא כתוב איך לחבר אותם. כמובן שאני יכול לנסות ולנחש אבל: 1. יש שם 5 מחברים (HD led, Speaker, Reset, Power led, Power) 2. אני קצת מפחד לקלקל משהו 3. חייבת להיות דרך אינטלגנטית לעשות את זה... המארז שיש לי זה ATX Midi tower Task TK-3003 תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by X,

אני יודע שרוב האנשים פה אוהבים AMD אבל תהיו רגע אובייקטיביים ובתור לוח אם לפנטיום - איך ה-Asus CUSL2??? :s05:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה על מדפסת משולבת (מדפסת, סורק (מכונת צילום), ופקס) התקציב אינו ידוע כרגע, מאחר שאיני יודע מה הגבול התחתון של המכשירים האלה. אחותי תצטרך להדפיס לא מעט דברים, אבל לא מעוניינת במדפסת לייזר לכן העדיפות היא למדפסת חסכונית ביותר. (בין אם זה מיכלים זולים, לבין אם זה מיכלים גדולים שביחס כולל נחשבים זולים). בעקבות העדיפות לדיו הזול, אז אני משער לעצמי שהמדפסת לא תהיה זולה במיוחד. אז אשמח להצעות

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Cilay,

שלום. יש לי היום איזה מקלדת של לוגיטק , המון פעמים היא פשוט מאבדת את הקליטה באמצע הכתיבה שלי. האם יש מקלדת בסביבות ה200 שקל שקולטת ככה 3 מטר ובלי בעיות למיניהן ? אשמח להמלצה תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by laviko1,

LogiTech LX8 Cordless Laser Mouse באייבורי 200 ש"ח וגם LogiTech MX1100 עולה 200 ש"ח מה עדיף?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום חברים אני מעוניין להחליף את הסורק והמדפסת הוותיקים שלי במכונה משולבת שתכלול גם פקס התקציב כאמור עד 600 ש"ח הדרישות הן: אני סורק הרבה - צריך הזנה אמינה למספר דפים, רצוי גם לסריקה דו-צדדית סריקה ברזולוציה גבוהה לתמונות (ורצוי גם לפילם ושקופיות). חסכונית - רצוי מיכלי דיו נפרדים לצבעים השונים. אמינה - שתיתן שירות לאורך זמן בלי תקלות ותיקונים. חיבור USB למחשב חובה, חיבור רשת חוטית יכול להיות נחמד. תוכנה ידידותית. לא גדולה מדיי - המקום אצלי מוגבל. יש חיה כזו ? תודה מראש למגיבים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by yirmi,

פשוט לפני חצי שנה בערך שידרגתי את המחשב ובין היתר החליפו לי לוח אם ואני לא יודע איזה צ'יפסט יש לי, לא שלפני זה ידעתי אבל לא משנה.... בכל אופן, כשאני מדליק את המחשב בין כל הדברים שכתוב לי נמצא w6318ms, האם זה הצ'יפסט שלי? אם לא, אז מה זה אומר? אני שואל את כל השאלות האלה כי התקנתי windows98 בתור מערכת הפעלה נוספת ולא מזהה לי את היציאת USB וגם את הכרטיס קול שהוא OB, פעם כן היה עובד לי 98 וזיהה את כל הפריטים האלה, אבל לא נראה לי שאני התקנתי אותו אז, כנראה שזה היה במעבדה. בקיצור! אחרי שזיבלתי את השכל כ"כ הרבה אני שואל שוב, האם זה הצ'יפסט שלי? מאיפה אני יכול לעדכן אותו? אם זה לא הצ'יפסט אז מה זה? תודה רבה לכם!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by chichy,

היי רציתי שתייעצו לי מה לקנות... ואם תוכלו להסביר מה ההבדלים פחות או יותר הרמקולים: Altec lansing ATP-3 שעולים 700 ש"ח פלוס מינוס או Hercules XPS 510 שעולים 650 ש"ח פלוס מינוס

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by huber,

ראיתם שת ה GEFORCE 3 TI 200 ב - 189$ ??? מה הקאטצ'? אם אין אני רץ לקנות! (כן, אני יודע שאין אחריות כי זה לא מיבואן רישמי, אך אחרי הכל זה 100$ פחות!)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.