ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש עכבר טוב עד 300 שקל לרוב למשחקים אבל שיהיה גם נוח ביום יום תודה חשבתי על ה mx518 מה דעתכם או שכדאי כבר Razer Diamondback Precision Plasma Blue Gaming
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פשוט לפני חצי שנה בערך שידרגתי את המחשב ובין היתר החליפו לי לוח אם ואני לא יודע איזה צ'יפסט יש לי, לא שלפני זה ידעתי אבל לא משנה.... בכל אופן, כשאני מדליק את המחשב בין כל הדברים שכתוב לי נמצא w6318ms, האם זה הצ'יפסט שלי? אם לא, אז מה זה אומר? אני שואל את כל השאלות האלה כי התקנתי windows98 בתור מערכת הפעלה נוספת ולא מזהה לי את היציאת USB וגם את הכרטיס קול שהוא OB, פעם כן היה עובד לי 98 וזיהה את כל הפריטים האלה, אבל לא נראה לי שאני התקנתי אותו אז, כנראה שזה היה במעבדה. בקיצור! אחרי שזיבלתי את השכל כ"כ הרבה אני שואל שוב, האם זה הצ'יפסט שלי? מאיפה אני יכול לעדכן אותו? אם זה לא הצ'יפסט אז מה זה? תודה רבה לכם!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי מהם עדיפה ולמה? ד"א זה לסטודנט
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
משלבים כרטיס מסך עוצמתי ומאסיבי במערכת המחשב שלכם וחוששים שהחיבור שלו אל לוח האם לא יעמוד במעמסה? הכירו את ELV8 לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
תבחרו בלי להתייחס לזה שלפעמים צריך להוסיף לוח אם וכ"ו
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מגירת קירור להארד-דיסק חשבתי על ה-Enermax UC-106TMFA שעולה בסביבות ה-250ש"ח היא מציגה גם את הטמפרטורה של הכונן ועשויה מאלומיניום, והיא מעוצבת יפה מאוד, קישור לדף המוצר באתר של אנרמקס, מה אתם אומרים שווה לקנות אותה? ומישהו יכול להסביר לי בקצרה איך מחברים את הארד-דיסק למגירה הזו? תודה מראש, מתן.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתם שת ה GEFORCE 3 TI 200 ב - 189$ ??? מה הקאטצ'? אם אין אני רץ לקנות! (כן, אני יודע שאין אחריות כי זה לא מיבואן רישמי, אך אחרי הכל זה 100$ פחות!)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, לאחר זמן מה הגעתי למסקנה שאני לא יכול לסבול שימוש של עכברים חוטיים עם המחשב הנייד שלי. לכן אני רוצה אחד אלחוטי. יש לי במחשב הביתי את RAZER DEATHADDER שאני מאד מרוצה ממנו מבחינת נוחות ליד ופונקצוינליות. אני מחפש עככבר במחיר דומה לזה, שיהיה נוח ושיהיו לו כפתורי קדימה אחורה לאגודל, בקיצור כמו הDEATHADDER, אין לי צורך בעוד כפתורים מעבר למה שציינתי. ביצעתי חיפוש קל ומצאתי את זה http://www.logitech.com/en-roeu/mice-pointers/mice/devices/6811 הוא עובר את התקציב בKSP אבל אם הוא באמת טוב אני מוכן להוסיף. אני תוהה עם יש עכברים טובים של חברות אחרות שלא מצאתי. בנוסף חשבתי עם אני הולך על עכבר איכותי אולי כדאי לי להשקיע באיזה פד חביב? למשל זה: http://store.razerzone.com/stor…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לרכוש את ה-8500 LE של הרקולס. מספרים שיש קצת בעיות עם היבואן כרגע, אז אני מחפש כרטיס אחר, באותה רמה - מבחינת איכות התמיכה בדו-מימד ובתלת מימד ומבחינת הביצועים. אני אשמח לשמות של דגמים מתאימים, כולל מחירם והיכן ניתן להשיג אותם. תודה וחג עצמאות שמח.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד אני צריך לקנות מדפסת ללימודים ואין לי מושג איזו מדפסת כדאי לקנות ואני צריך את זה כמה שיותר מהר טווח מחירים 150-300 אם אפשר כמה אפשרויות תודה רבה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כונן DVD חדש דנדש עכשיו אני רוצה לנסות לעשות ריפ לאחד הסרטים שבבעלותי עכשיו אני מעוניין לקבל מדריך מלא ומפורט מאחד האתרים (עדיף בעברית) על איך להפוך DVD ל MPG ואיך להפוך DVD ל Divx
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני צריך מקלדת גיימינג עד 400 שקל ורצוי תאורה אדומה או שתהייה אדומה כי יש לי סט אדום חשבתי על זאת http://ksp.co.il/?uin=20385
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז של tt אבל אני לא יודע איזה תגידו לי מה ההבדל בין xaser 5000 ל 6000
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מקלדות של IBM/לנובו לא נפוצות בשוק ולא ממש מוכרות (כשקניתי את שלי הייתי צריך לעשות זאת דרך המעבדה של IBM), אך לטעמי הן מוצלחות למדי. בדרך כלל כשאני אומר שמקלדת לא חייבת להיות מכאנית כדי להיות איכותית ולספק חוויית הקלדה נוחה, אני חושב על המקלדות האלה. לאחרונה יצא לי להציץ פנימה - שפכתי בירה על המקלדת, שטפתי עם מים ולא התחשק לי לחכות עד שתתייבש, אז פתחתי כדי לנגב ולייבש יותר מהר. התרשמתי לטובה. קבלו כמה תמונות. כך נראית המקלדת כשהיא שלמה: http://content.etilize.com/900/10225819.jpg בתמונות המצורפות אפשר לראות את המקלדת ללא כל המקשים (חוץ ממקשי המולטימדיה/קיצורים, שגם הם נשלפים, אך לא הרגשתי צורך), וכן מלמטה אחרי הסרת הפלסטיק האחורי. הרשימו אותי שני דברים - משטח גומי (…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כבר הרבה זמן (ללא הצלחה) ביקורת על מקלדת אלחוטית משולבת עכבר/גלגלת בעלת טווח גדול של 10+ מ' התקציב הוא 500~ ש"ח אשמח לקבל המלצות מכם, ואם תוכלו לרשום בבקשה אם זה מידע שקראתם או ניסיון אישי עם המקלדת תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל מגיע לך קרדיט על החדשות העדכניות והמאמרים המעניינים, אך בכל זאת, יש לי הערה קטנה ומספר שאלות: "גבוה" זה שם תואר זכרי ו"גבוהה" נקבי, כך שאתה יכול בקלות לנחש איפה בדיוק דרוש תיקון בידיעה מהיום על כרטיס הרדאון AIW. שגיאות דומות מופיעות בעוד מספר מקומות, בינהם בעמוד הראשון של הכתבה על נגן ה-MP3 של Pine ("תמוהה" במקום "תמוה"), Speaking of which...יש לי מספר שאלות לגביו: מהי הפולאריות של מתאם ה-AC/DC? כלומר היכן נמצא ה-'+', בחלק הפנימי או בחלק החיצוני של תקע יציאת המתאם? האם קיימת אפשרות לנווט בין שירים שקיימים בתוך תיקיה מסויימת בלבד או רק בין תיקיות? במילים אחרות, אם ב-CD ישנם 5 אלבומים שונים (כל אחד בתוך תיקיה) האם כל השירים יופיע זה אחרי זה, או שתהיה הפרדה בין כל תי…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב רכשתי Logitech Z506 5.1 ואינני יודע כיצד להגדיר את המחשב בתצורה הנכונה בכדי שאשמע צליל הקיפי בכל מערכת הרמקולים בערוץ 5.1 , אני שומע כרגע מוזיקה רק מזוג הרמוקולים הקדמיים בלבד הלוח אם שיש לי Z68 XP UD4 , עם טכנולוגיית Dolby home theater CVV4 - עידכנתי את גירסת הביוס לגרסה הכי עדכנית וגם דרייבר כרטיס הקול הכי עדכני ! משתמש בחלונות 7 64 ביט בעברית
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מקלדת RAPOO ULTRA SLIM אלחוטית. אני מאוכזב מאוד מחוויית המשתמש- ההקלדה אינה נוחה. הקליקים קשים והרווח לא עובד כמו שצריך(הרבה מילים יוצאות מחוברות). גם הקליטה א להיט. אני מרגיש שאני נלחם בה תו"כ הקלדה. אני מחפש אלטרנטיבה נוחה- הדגש הוא כתיבת מסמכים ארוכים ולא משחקים. אשמח להמלצות - - - תגובה אוחדה: - - - מעוניין להשקיע עד 250 שקל.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי מכשיר חינם שהוא בלאקברי CURVE 9300 דרך סלקום, למי שמדבר מעל 100 ש"ח בחודש. ובכן החבילה שלי היא גם ככה 210 ש"ח בחודש ככה שזה נותן לי החזר. בכל מקרה המכשיר הגיע עם מתנה קטנה וחמודה, וגם לא כ"כ זולה! מדובר על המכשיר הנ"ל: Wowee Gel Audio Speaker אני חייב לומר, הופתעתי! מגיע עם סאב קטן בתוכו שברגע ששמים על משטח במיוחד מעץ הוא עושה אחלה באס ופיתרון חמוד מאוד. הבעיה הוא שהוא יקר, בחו"ל כ 50-70 דולר. פה בארץ בטוח כפול. אגב, המכשיר דיי שמנמן, באורך של ה HTC HD2 שלי, אבל פי 3 ממנו בעובי. בכל מקרה מדליק לחבר את זה למחשב נייד שלא מחובר לשום דבר (כמו שלי), שיפור גדול בסאונד.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני מחפש מצלמה דיגיטלית, למדתי קצת מושגים והבנתי בסך הכל מה אני צריך. 2 מגה פיקסל מספיקים לי, זום אופטי מינימום 2, זום דיגיטלי כמה שיהיה יהיה, מסך LCD כמובן, וזהו נראה לי. אני יכול להשיג את הפו'גי fine pix a 203, ב1000 שקל כולל כרטיס זיכרון 128 . ה"דיל" מאוד מאוד מפתה, אבל הבעיה שהמצלמה, היא עם רגישות 100 אסא, ואמרו לי ש100 אסא זה יותר מתאים ל-outdoor (צילומים בחוץ), ולצילומים במקום סגור עדיף יותר רגישות, (200+) אין לי ייעוד אחד למצלמה, מצלם הכל, מסיבות, בבית, בגינה, טיולים, וכו'... ככה שאני דיי בדילמה... יש עוד אפשרות שהיא ה-sony dsc p51 מה דעתכם עליה? אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לשמוע...(בטווח המחירים של 250 דולר מקסימום, כנראה שאני אקנה בארה"ב) …
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני צריך עכבר טוב לBF2. קראתי את הדיונים שהיו כבר לגבי שני העכברים האלה ולא ראיתי מסקנה ברורה. מה שדווקא קוסם לי ב518 הוא שאין גלגלת אופקית ויש שני כפתורים בצד. האם הG5 באמת שווה 100 שקל יותר ? ממה שאני קורא מעל 800 DPI כבר לא רואים הבדל בעבודה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה נשמע? אני מצלם כתחביב כבר קרוב לשנתיים. אחרי הגשמת המטרה של פיתוח שחור לבן בבית (חדר חושך), אני מחפש מענה מהיר להדפסת תמונות צבעוניות (דיגיטליות, את הפילם הצבעוני נשאיר למעבדה בנתיים) באיכויות גבוהות מאוד ללא פשרות. כרגע התקציב הוא כ1000 ש"ח למדפסת. אני עדיין לא חקרתי ועדיין לא מודע למחירים הקיימים בשוק למדפסת, ניירות, מחסניות דיו מרובות. הציוד צילום הוא מקצועי, גוף, עדשות ועדיין עבודות לפיתוח בגדלים אקזוטיים אני אשאיר למעבדה. אבל תמונות קטנות של 10X15 או מידות קצת יותר גדולות, אני אשמח להדפיס בבית עם ציוד מתאים. אשמח לשמוע חוות דעת, המלצות והצעות אם מישהו מכיר או עובד עם מדפסות מהסוג הזה. תודה מראש, רן.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך ספק כח חדש עד 400 שקל (אם צריך אז עד 500 שקל מקסימום!) 450W ומעלה ... המפרט רשום בצד ימין.... יהיה גם X1800GTO אולי... חשבתי על הTopower 550W ב384 שקל מפנדס... תודה מראש! 8)
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת אמינה, ללא תקלות ותקיעות לא מדפיס הרבה רוצה גם סורק וגם פקס עצמאי. קראתי שיש בעיית דרייברים ל 4500 HP עם ווינדוס 7 אולטימייט מה אתם יודעים על זה? תודה ערן
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-