עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by overload,

אני רוצה לדעת האם המחשבים הניידים של- HP COMPAQ נחשבים לטובים (איכות המוצר לא במפרט המחשב) ביחס לשוק הניידים בארץ תודה לכל מי שיעזור.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. תודה למנסים... לא מצאתי באייבורי, KSP ו IQPC. ראיתי גם של TMS מלאי מאוד מוגבל בכל מה שקשור לגיימינג.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by D_N_A,

למי שלא יודע בארדיסקים (הלוחות העגולים האלה שמסתובבים ועלהם נאגר המידע) יש שכבה של ניקל חמצני על קובלט. בגלל ההרכב הזה המגנטיות יכולה לנוע רק בכיוון אחד. בכל מקרה, התברר לאחרונה (בעזרת שיטות חדשות לבדיקת שכבות זעירות עם קרינת X) שהניקל חמצני מגיב - בגלל המגנטיות!!! - עם קובלט ויוצר ניקל-קובלט חמצני! למי שלא מבין מה החשיבות של זה, אז אני יסביר: עד היום חשבו שהניקל חמצני לא יגיב עם הקובלט! כלומר, הארדיסקים כפי שאנחנו מכירים אותם - הולכים להכחד! חוצמזה, הארדיסקים הולכים גם ככה להכחד כי יש גבול שאפשר לדחוס חומר על מנת לשמור יותר מידע (במקרה ותהיתם למה פעם שמרו 1 ג'יגה על מה שהיום שומרים 20-100 ג'יגה ויותר) ביי ביי ארדיסק! :'(

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אהלן כבר זמן מה אני מחפש לשדרג את העכבר, למען האמת חיכתי למבצעים של הבלאק פרידי אבל הוא איכזב השנה. בקיצור יש את ה-LOGITECH M570 ב-180 שח ואת ה- Logitech Performance Mouse MX ב-235 שח אני רוצה לקנות את שתיהם האמת. מחירים ממש אטרקיטביים. העניין הוא שהם Manufacturer refurbished. מה אתם אומרים על זה? refurbished מעיד על אורך חיים נמוך או לאו דווקא? עד כמה זה באמת נורא, או שבפועל לא מרגישים בכלל?

5. Started by nir8675,

שלום לכולם אני מחפש מסך לגיימינג בגודל של 22 23 עם אפשרות תלייה עדיפות לMS נמוכה מ5 ובנוסף תנו לי בבקשה המלצה לעכבר הכי מומלץ\נחשב בשוק לגיימר מחירי המסך עד 1500 ש"ח מחירי העכבר עד 450 ש"ח נ.ב שמתי את העניין של המסך גם בקטגוריה הזאת בשביל שלא ליצור 2 נושאים מקווה שלא עשיתי שום עבירה... :-\

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. http://www.minidisc.org/pony_mp3n1_interview.html אם מישהו יודע איפה למצוא את ה-hack הזה שיפרסם פה בבקשה.. זה רק מראה איך חברות כמו סוני או חסרות שכל לגמרי, או כל כך דפוקות בראש עם ה-atrac שלהן שלא חושבות בכלל על הצרכן.. אתם קולטים?? סוף סוף מכשיר קטן! נייד! עם מדיה זולה וגדולה שניתן לאחסן עליה MP3s!!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by amitey,

האם קיים איזה רכיב שמתחבר לUSB והופך אותו מ 1 ל-2 ? יש לי מחשב ישן עם יציאה אחת ישנה וכל מה שאני מחבר אליו - המחשב אומר שהוא איטי.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by gabriel6,

הי, רציתי לשאול אם אתם יודעים הין ניתן להשיג כבל כזה - לחיבור של מסך צמוד קיר - אם מישהו יושדע איך גם הכבל VGA בצורת L נקרא אני אשמח לדעת גם ומאיפה אפשר לרכוש אותם

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by CrazyMonkey,

מקווה שכאן אני ימצא את התשובה כי אני משתגע כבר אני ממש לא יודע אייזה עכבר לקחת ישלי עד עכשיו 4 אפשרויות http://store.razerzone.com/store/raz...oryId.35208800 http://store.razerzone.com/store/raz...oryId.35208800 http://steelseries.com/products/game...edition#header http://steelseries.com/products/mice...ries-xai-laser הבאתי קישורים ל4 העכברים עכשיו שמעתי שגם זה טוב http://store.razerzone.com/store/raz...oryId.35208800 ואני ממש ממש לא יודע מה לבחור בבקשה תעזרו לי לפני שאני קונה את כולם ומתאבד (לא סתם ) בכל מקרה ישלי יד גדולה לא קטנה ככה שאני צריך משו שיהיה נוח וכמובן כמו שכל אחד רוצה ביצועים טובים .

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Regev,

עכשיו אני חוזר שנית: בלי שום קשר למחיר!!! מה עדיף מבחינת אמינות, איכות, אוברקלוקינג וביצועים: Intel Pentium 4 1.6[glow=A]A[/glow] AMD Athlon XP 1900+

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by No-way,

תגובות....

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by SweeT_EviL,

היי, קניתי לא מזמן מדפסת אלחוטית ועכשיו התקנתי את הדיסק שבא איתה על המחשב שלי כדי שאוכל לעבוד איתה דרך הראוטר.. השאלה שלי היא, האם אני צריך שוב להתקין את המדפסת על מחשב אחר כדי שגם הוא יוכל להשתמש בה או שעכשיו פשוט צריך להגדיר אותה איכשהו בעזרת הIP שלה או משהו..?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, אתמול קניתי את הגיימפאד הנ"ל ואני לא מצליח לשחק איתו... ב- UT 2004 יש לו איזשהיא בעיה מוזרה שהוא מסתכל לי אוטומתית למטה, קבוע, כאילו הסטיק האנלוגי תמיד נוטה למטה... ובמשחק Delta Force Xtreme אנ לא מצליח לא לזוז ולא להיסתכל, ובהגרות שלו הוא לא מזהה בכל את הסטיק האנלוגי הימני ! חשוב לציין שהגדרתי את הגיימפאד בתוך המשחקים עצמם וקבעתי את המקשים אבל בכל זאת יש בעיות... ועוד משהו שחשוב לציין זה שעם NBA 2006 הוא עובד מצויין ! אז מה עושים ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by גדי,

אני מחפש מדפסת בתקציב של בערך 800 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה. קיבלתי המלצות על HP 8500 וראיתי שיש שני דגמים, רגיל ופלוס. ממה שאני מבין ההבדל ביניהן הוא רק גודל המסך וכמות הזכרון, לדעתי לא שווה תוספת של 200 ש"ח. יש הבדל שאני מפספס? האם ה8500 הרגילה יודעת להדפיס דו-צדדי? ובכל מקרה, אם יש משהו אחר מומלץ בסביבות התקציב הזה אני אשמח לשמוע. תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by AK,

אני חושב שהוא יצליח יותר מה:athlon mp, ביינתים הקסאון 2200 עקף את ה אתלון 2000 בביצועים!!!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by eegg,

אני מחפש עכבר טוב עד 300 שקל לרוב למשחקים אבל שיהיה גם נוח ביום יום תודה חשבתי על ה mx518 מה דעתכם או שכדאי כבר Razer Diamondback Precision Plasma Blue Gaming

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. על המוצרים של SS ו של RAZER ? אני היום רציתי ללכת לקנות את הדפףאדדר ויצא לי בול בזמן

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי כרגע עכבר ומקלדת של roccat שהגיע הזמן שאחליף (אצלי כבר ארבע שנים וכבר תקופה שעושים לי בעיות). מה שהכי אהבתי בהם זה שיש להם אפשרות להגדיר כפתור כshift שבעצם נותן פקודות כפולות לשאר הכפתורים. לצורך העניין הגדרתי על העכבר שכאשר אני לוחץ על הכפתור הזה, מקש שמאלי ימני של העכבר הופכים לדפדוף קדימה ואחורה כשאני גולש באתרים. כמובן שיש עוד שימושים יותר טובים כשזה מגיע למשחקים. השאלה שלי היא האם אופציה כזאת קיימת גם במוצרים של חברות אחרות כי לצערי לroccat אין מבחר מספיק טוב כרגע עבורי במיוחד כשזה נוגע למקלדות מכניות. אני יודע שלרייזר יש אופציה דומה שנקראת hypershift אבל מצאתי מוצרים של לוג'יטק וקורסייר שקורצים לי יותר. תוד…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני מחפש הרכב מארז וספק טובים יחסית, שהדבר הכי חשוב בהם הוא שקט יחסי שלהם.. הם נועדו למערכת שתעבוד 24 שעות ביום בחדש שינה אז עדיף שתהיה כמה שפחות רועשת אם אפשר הסכום המקסימלי שיש לי להוציא הוא בסביבות ה-650 שח על שניהם יחד כרגע חשבתי על שתי אופציות: 1.ARCTIC COOLING Silentium T2 2. הספק הזה - COOLMAX 450W הנה ביקורת עליו: http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=688&pageID=980 ומארז Sunbeam Samurai BLACK מה אתם חושבים?? יש הצעות אחרות אולי?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. לפני כעשרה חודשים קניתי WAVE חוטית של של לוג'יטק ומאתמול פשוט לא ניתן להשתמש כראוי במקשי ה-SHIFT רק כ~20% מהאותיות מגיבות וכל השאר - כלום! אי אפשר לרשום באותיות גדולות באנגלית מלבד לממש אחריות (אופיס דיפו - נקנה במסגרת Black Friday), יש מה לעשות? ד"א: חזרתי למקלדת סטנדרטית (גם של לוג'יטק) בינתיים וההבדל פשוט עצום! עד עכשיו לא הייתי מודע עד כמה ההבדל מורגש. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. שלום רב, אשמח להמלצה עבור מקלדת גיימינג מוארת, תקציב 250 ש"ח. בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by iib,

הסקירה השנייה על הראדון 8500 ו ATi עדיין מספקים דרייברים כושלים ובעייתים לא רק שיש בהם בעיות רבות אלא שהם גם לא נותנים ביטוי ליתרון הטכני והתיאורטי של הראדון 8500 כשזה מגיע למשחקים... והכרטיס היה אמור לצאת לשוק למעשה היה כבר אמור לצאת מהתשיעי לחודש... העובדה שפעמיים ATi סיפקה כרטיסים ודריברים כושלים עבור אתרי חומרה בהחלט לא מעלים את הביטחון שלי בחברה ובמוצרים שלה... הבחירה בסידרת הטיטניום של nVidia נראית כמו אפשרות יותר פרקטית על רקע הסקירה האחרונה... ובעיקר על רקע הידע שיש לנו על מחלקת הזכורה לרעה של ATi כבר מכרטיסי ה Raedon... והסקירה האחרונה בהחלט לא מוסיפה כבוד או ביטחון במוצר שלהם... בעיקר לא שמדובר בהשקעה של 300 דולר... רשימת הבעיות בדריוורים האחרונים ל Radeon 85…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by RDS,

אוקי... אז אני צריך עכבר לא מתוחכם מדי.. אז חיפשתי ומצאתי את ה-MX500.... http://zap.co.il/model.asp?model_id=29497 מה שמוזר, שלדוד שלי יש אותו דגם, רק ששלו אלחוטי ונטען.... כנראה שזה לא אותו דגם... אבל בכל זאת... בכל מקרה, מה אתם אומרים עליו? שווה את המחיר הזול? יש משהו במחיר הזה שעדיף עליו? תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Shinkan,

מנשמע כולם. אני מחפש סורק עם FEEDER, זה הדבר הכי חשוב בגדול, אבל אני לא מוצא שום דבר בפחות מאלפי שקלים. השאלה היא, האם לסורקים בדרגות יותר נמוכות ניתן לחבר FEEDER בנפרד, או שסורקים בלי FEEDER נשארים בלי FEEDER לא משנה מה? קצת מתסכל כל העסק הזה, FEEDER זה כולה רכיב מכאני לא מורכב במיוחד ומשום מה לא שמים אותו בסורקים זולים יותר. קצת הזוי. אני צריך את הסורק לשימוש אינטנסיבי בגראפיקה, אם אני יוצר אנימציה אני צריך לסרוק עשרות ולפעמים מאות דפים, ולשבת שעות מול הסורק יכול להיות ממש מטרד. אם למישהו יש פתרונות אחרים, אני אשמח לשמוע. מצלמה יכולה לעבוד אבל מן הסתם שאני מעדיף את האיכות של סורק. אני יודע שעניתי לעצמי על רוב השאלות, אבל מי יודע, אולי למישהו יש פתרון. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי, למישהו יש המלצה לאוזניות לגיימרים(כולל מיקרופון כמובן) אלחוטיות שמתחברות ביו אס בי? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים