ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
המחשב והטלויזיה נמצאים באותו חדר והייתי רוצה לחבר את הטלויזיה ל TVOUT של כרטיס המסך שלי ולכך אני אצטרך כבל באורך של כ 6 מטר האם יש דבר כזה או שיש דרך טובה יותר מבלי לקרב את שני המכשירים אחד את השני ?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרבה זמן שאני מתעסק בנושא הציוד ההיקפי למחשב, לא פעם ולא פעמיים עשיתי טעויות עם רכישות בחיי - אף אחד לא מושלם. אין מי שלא יודע שהדבר הכי מעצבן הוא לקנות מוצר למחשב או כל מוצרי אלקטרוניקה אחר ולהתאכזב ממנו גם אחרי שהוא נראה לנו כל כך מושלם לפי חוות דעת אחרות של אחרים. באותה הנקודה, לפני מספר שנים, התחלתי לפעול - למה לא לרכוש ידע נרחב בתחום ולהתחיל לעשות ביקורות משלי? הרי, לא חסר ביקורות *זבל* באינטרנט, מאנשים שלא מבינים הרבה ממה שהם כותבים ויותר מצ'טטים אחרים או זורקים משפטים באוויר או את עניין השוחד - הרי, איך פועלים היום אתרי ביקורות בינוניים-גדולים? פונים אל החברה: "היי, אני מנהל גוף/אתר גדול ואני מעוניין לעשות ביקורות על מוצרים X/Y/Z, תודה מראש" והופ, המוצר נשלח ע…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לכולם קודם כל התקציב שלי הוא עד 100 ש''ח מצאתי 2 מצלמות רשת שהכי נראו לי בתמורה למחיר האחת של מיקרוסופט והשנייה של לוג'יטק תמליצו על מה ללכת משניהם : המצלמה של מיקרוסופט Microsoft LifeCam VX-1000 קישור: http://www.microsoft.com/israel/hardware/digitalcommunication/productdetails.aspx?pid=007 המצלמה של לוג'יטק Logitech Webcam C200 WebCam + Mic (Retail קישור: http://www.logitech.com/en-us/notebook-products/webcams/devices/5865
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הראו לי מארז פשוט של SIMBADDA C850 ב 320 שקל כולל ספק גנרי -500W הבנתי שהגנרים לא משהו.. השאלה אם זה עקרוני כלכך . . .ואם הם אמור להוציא 500W כמה באמת יתן?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תכלס, קטע מבאס. בכל מקרה, יש מצב לתקן? אם לא, המלצה מחליף ראוי (MX518 חדש אולי) ? נ.ב- לא באחריות כמובן.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה על סורק תמונות שולחני שיתמוך בדרישות הבאות: - יתמך ב- XP וב- WIN7 - סריקת תמונות ברזולוציות גבוהות - שימוש עיקרי בצורב - סריקת מסמכים - שימוש עיקרי בצורב. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למי שלא יודע בארדיסקים (הלוחות העגולים האלה שמסתובבים ועלהם נאגר המידע) יש שכבה של ניקל חמצני על קובלט. בגלל ההרכב הזה המגנטיות יכולה לנוע רק בכיוון אחד. בכל מקרה, התברר לאחרונה (בעזרת שיטות חדשות לבדיקת שכבות זעירות עם קרינת X) שהניקל חמצני מגיב - בגלל המגנטיות!!! - עם קובלט ויוצר ניקל-קובלט חמצני! למי שלא מבין מה החשיבות של זה, אז אני יסביר: עד היום חשבו שהניקל חמצני לא יגיב עם הקובלט! כלומר, הארדיסקים כפי שאנחנו מכירים אותם - הולכים להכחד! חוצמזה, הארדיסקים הולכים גם ככה להכחד כי יש גבול שאפשר לדחוס חומר על מנת לשמור יותר מידע (במקרה ותהיתם למה פעם שמרו 1 ג'יגה על מה שהיום שומרים 20-100 ג'יגה ויותר) ביי ביי ארדיסק! :'(
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הסט האלחוטי של לוג'יטק s510 ??? תודה ואשמח לתשובות עם הסבר ולא רק להגיד סט טוב... תודה, דניאל.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש . בחרתי את המפרט שיהיה בו ואני רוצה לדעת איך המארז הזה: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2074&catcode=91&AdCat=&parentid 1. טוב / לא טוב = למה? חשוב לי לדעת את התשובה לשאלה הזאת כי אני לא יקנה מארז יפה אבל חרא ב 400 שקל... 2. הוא מגיע אם ספק כוח? אם כן אז כמה וואט? מה שבטוח שהוא מארז יפה... יש אותו בצבע שחור, כסוף וכחול = אני רוצה את השחור!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתייעץ אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת למחשב נייח השאלה שלי מה יותר עדיף מקלדת ועכבר אלחוטי או חוטי וגם ואיפה עדיף לקנות מקלדת מכאנית rgb בארץ או באמזון מבחינת מחיר ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
fsaa vsync ושאר התכונות האלו.כל כרטיסי המסך החדשים מצויידים בתכונות אלו ואחרות שאמורות לתת שינוי משמעותי באיך שהמשחקים שלנו נראים ורצים גם שיפורים במהירות וגם באיכות ובחדות אבל כל פעם שמפעילים את אחת האופציות האלו החדות אולי עולה אבל המהירות יורדת לברכיים האם לא שווה לקנות כרטיס ישן יותר שממימילא אין לו את התכונות האלו אבל גם ככה לא נרצה להשתמש בהם כי הם מורידים את הביצועים הכלליים ? וככה נחסוך גם הרבה כסף ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חפשתי בכל ירושלים בשביל הכרטיס הנ"ל וכולם ממשיכים להגיד לי שאין להם אותו ולא מיבאים אותו יותר.. זה נכון? אם לא.. למישהו יש איזה שם של חנות שאני יוכל לקנות אותו ממנה? (לציין עיר ושם מלא של החנות בבקשה) ואם כן.. יש איזה הצעות לכרטיס אחר שיספיק לי לכמה שנים טובות?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
היי, מסתבר שבדרך למעבר למערכת אלחוטית חבויים להם אתגרים ומכשולים רבים. הפעם בעיות עקיבה עם ה-G700. לפני מספר דק' קיבלתי את העכבר, התקנתי/עדכנתי את כל התוכנות הדרושות, אך הוא מסרב בתוקף לספק את הביצועים המרשימים בהם לוג'יטק כל כך מתגאים. העיקבה שלו קטועה ובעייתית במצב אל חוטי (כרגע הוא נטען עם כבל USB) גם בהגדרות המקסימליות. (האם יכול להיות שזה בגלל הטעינה/בטריה כמעט ריקה?) הרסיבר מחובר למחשב בנמצא במרחק של כמטר או פחות מהעכבר כאשר השולחן הוא שולחן עץ (לא מתכת). לידו מותקן הרסיבר של המקלדת ומעליו האנטנה של האינטרנט האלחוטי. מה לדעתכם יכול להיות מקור הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? בתודה מראש! **עריכה: העכבר מראה סימנים של בעיות עקיבה גם במצב חוטי. יכול להיות שזה המשטח (רייזר …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי סט עכבר + מקלדת אלחוטיים Microsoft K51-00138 Wireless Optical Desktop - Comfort Edition (מחוברים ל-PS2). וכשאני לוחץ על SHIFT מספר שניות כדי לכתוב באותיות גדולות הוא פתאום מפסיק לעבוד והאצבע שלי עדיין לחוצת. או לחילופין משחק ב-NFS ולוחץ על החץ קדימה אחרי כמה שניות הרכב במשחק נעצר כאילו הורדתי את האצבע מהחץ, בפועל האצבע שלי עדיין לוחצת. אני אובד עצות :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מערכת מחשב חדשה בזמן הקרוב, וכחלק ממנה, אני רוצה לבחור עכבר חדש. למרות שלא קניתי עכבר "מיוחד" בעבר, אני מחשיב את עצמי כגיימר, והפעם אני מתכוון לבחור עכבר מתאים יותר לכך. אחרי הסתכלות בכמה חנויות בארץ וכל מיני המלצות סותרות, הגעתי לבחירה בין כמה דגמים: DeathAdder Diamondback Diamondback 3G Krait כאשר הנטיה כרגע היא לכיוון הראשון ברשימה. הייתי מעוניין לדעת איזה דגם אתם מעדיפים ומאילו סיבות. תודה מראש על העזרה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מקלדת ועכבר אלחוטיים של LOGITECH האם אני יכול להחליף את העכבר, לעכבר אלחוטי אחר, ולהישאר עם אותה מקלדת?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אז כן.. הRazer Copperhead הגיע לקיצו אחרי מספר שנות שירות והגיע הזמן להחליפו. אני מחפש עכבר גיימינג המותאם לשמאליים (עדיפות שניה עכבר המתאים לשתי הידיים) לפחות עם אותם ביצועים של הרייזר או יותר. הטווח מגיע לי עד 300 למראות שלדעתי אני אבזבז פחות. תודה רבה והמשך יום טוב. (:
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין באיכות שמע גבוהה למוזיקה ולכן אני קונה מגבר + 2 רמקולים טובים... אני מתכוון לחבר אותם למחשב נייד, אך השאלה באיזה תצורה הכי כדאי לחבר והאם רכישת כרטיס קול טוב יותר (לעומת המובנה) תשפר את האיכות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט מאוד בין MX518 ל Logitech Dual Action . מצד אחד אני חושב שאני משחק הכי הרבה FPS אבל בזמן האחרון הבנתי שיש גם FPSים שאפשר לשחק איתם עם גיימפאד וזה ניראה ממש טוב ! מה גם שאני גם משחק משחקי הרפתקאות לפעמים ולפעמים ספורט קצת אז אני לא בטוח שאם אני אקנה עכבר זה מה שיעזור. השאלה באיזה משחקים נורמליים וטובים אפשר לשחק עם גיימפאד ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מדובר בסט X1800, שהוא סט זול, ומהתמונות עושה רושם טוב. הסט הזה משך אותי במיוחד כיוון שאין לי הרבה מקום על השולחן והוא נראה דיי קומפקטי מצד אחד, מצד שני לא הצלחתי להבין בוודאות האם המקלדת מוקטנת או שהיא בגודל מלא ופשוט הכפתורים מסודרים אחרת (זה נראה שהיא בגודל מלא ורק חסכו ברווחים בין חלקי המקלדת השונים - אותיות, שורת הF, החלק של המספרים מימין)? אשמח אם מישהו יודע. כנ"ל לגבי העכבר. בעיקרון אני מעוניין במקלדת ועכבר בגודל מלא, אלחוטיים וזולים - נניח גג 150-200 שח. אם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע. כמו כן, האם העכבר יעבוד חלק על כל משטח? בדומה לסדרת הblue track של מייקרוסופט? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי... אז אני צריך עכבר לא מתוחכם מדי.. אז חיפשתי ומצאתי את ה-MX500.... http://zap.co.il/model.asp?model_id=29497 מה שמוזר, שלדוד שלי יש אותו דגם, רק ששלו אלחוטי ונטען.... כנראה שזה לא אותו דגם... אבל בכל זאת... בכל מקרה, מה אתם אומרים עליו? שווה את המחיר הזול? יש משהו במחיר הזה שעדיף עליו? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן ! אני מחפש מדפסת לייזר להדפסה בשחור לבן למטרות הדפסת ספרי PDF לקריאה. אני צריך שהיא תהיה כמה שיותר חסכונית מבחינת גודל טיונר ומחיר טיונר, ועדיין תספק הדפסה איכותית בשחור לבן. אם אני עושה סדר עדיפויות של הדרישות: 1. מחיר וגודל טיונר, זול להחלפה, קיבולת גבוהה, BANG FOR THE BUCK. 2. מחיר התחלתי של המכשיר 3. אמינות זה אומר שאם משהו עולה יחסית הרבה, אבל בטווח הארוך הוא חסכוני בגלל הטיונרים הזולים או הגדולים, אני אלך עליו. המלצות ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להשקיע באוזניות אלחוטיות איכותיות. השימוש העיקרי יהיה לשיחות סקייפ ארוכות שאני עורך ולכן אני צריך שיהיה גם מיקרופון מובנה. במידת האפשר הייתי רוצה שהאוזניות גם יוכלו להשמיע מוזיקה מהאייפון שלי וכן שהמיקרופון יהיה מתנתק. חיפוש לקח אותי ל http://lifehacker.com/5896076/five-b...ed-microphones שם נראים כמה דברים נחמדים אבל הכתבה כבר בת שנתיים. האוזניות האלה עושות רושם ראשוני מטורף על אף המחיר אבל אני בכלל לא בטוח שמוכרים אותן בארץ (בכלל זאפ לא ממש עזרו לי בכל הנושא הזה): http://www.pcmag.com/article2/0,2817...p#disqus-start . תודה מראש! עריכה: יש לי קרוב בוושינגטון DC בימים הקרובים שיכול להיכנס שם לחנות לקנות משהו עבורי אם זה עדיף
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-