עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Itaybe,

בוקר טוב, יש איזו המלצה גורפת לגויסטיק המושלם להטסת מסוקים במשחק ? (אולי ב BF3 גם מטוסים) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. אחרי כרטיסי המסך וספקי הכוח - חברת Cooler Master מביאה את המסכים אל קטגוריית חומרה מפתיעה נוספת לכתבה

3. Started by Nick1986,

אלו רמקולים למחשב נחשבים היום הכי טובים בשוק ? המדובר הוא על רמקולים 2.1, כשבגדול אני מתלבט בין לוג'יטק, קריאייטיב ומייקרולאב.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by RDS,

אוקי... אז אני צריך עכבר לא מתוחכם מדי.. אז חיפשתי ומצאתי את ה-MX500.... http://zap.co.il/model.asp?model_id=29497 מה שמוזר, שלדוד שלי יש אותו דגם, רק ששלו אלחוטי ונטען.... כנראה שזה לא אותו דגם... אבל בכל זאת... בכל מקרה, מה אתם אומרים עליו? שווה את המחיר הזול? יש משהו במחיר הזה שעדיף עליו? תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by maazg,

שלום רב, אני קונה עכבר של RAZER ואת הרמקולים SIBERIA V2. אני מתלבט האם לקנות אותן בארץ (KSP) או דרך EBAY. העניין שאף פעם לא יצא לי לקנות מEBAY ואני לא יודע כמה זה אמין וכמה זמן ייקח למוצר להגיע. והאם זה מתשלם ושווה בכלל. אשמח לתגובות תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני מחפש בעצם כפתור שיהיה אפשר לעשות לו קוסטומיזיציה שכשלוחצים על הכפתור הזה לדוג' אז זה יעשה פעולה כמו של Enter. העניין הוא שאת הדברים האלה בעיקר מפתחים לנכים, וגם את הדברים הללו מצאתי רק בחו"ל. אשמח אם תוכלו להנחות/לעזור וחו'... משו בסגנון: או כזה: תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by arno,

צריך עזרה בבחירת עכבר לגיימר מתחיל,לילד בן 8 ככה שכף היד שלו לא גדולה........חשבתי על mx518 של לוגיטק......אפשר המלצה ?משהו עד 160 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אהלן כבר זמן מה אני מחפש לשדרג את העכבר, למען האמת חיכתי למבצעים של הבלאק פרידי אבל הוא איכזב השנה. בקיצור יש את ה-LOGITECH M570 ב-180 שח ואת ה- Logitech Performance Mouse MX ב-235 שח אני רוצה לקנות את שתיהם האמת. מחירים ממש אטרקיטביים. העניין הוא שהם Manufacturer refurbished. מה אתם אומרים על זה? refurbished מעיד על אורך חיים נמוך או לאו דווקא? עד כמה זה באמת נורא, או שבפועל לא מרגישים בכלל?

9. תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by madgod,

היי, אני מעוניין לשים בכניסה לבית מצלמת אינטרנט אלחוטית. המצלמה תחובר לרשת בבית (אלחוטית) ותהיה בעלת אפשרות לצפיה מרחוק. בינתיים הסתכלתי על המצלמה הזאת.... http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=PD64298866 דעתכם?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Discreet,

http://www.geeks.com/details.asp?invtid=SIL-USB-PS2-DS-2PK&cat=GAM שלום קניתי את השלטים האלו הכל טוב ויפה והם עובדים ומגיבים טוב אבל יש בעיה הרטט לא עובד במשחקים אלא רק אם אני נכנס ללוח בקרה Game controllers בוחר במאפיינים של אחד השלטים ועושה Vibrition Test אז הרטט עובד...התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם השלטים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by stlior,

יש לי בבית שני מחשבים שלא מחוברים ברשת. קניתי מכונה משולבת של hp וחיברתי אותה קרוב למחשב אחד. אני רוצה לחבר אותה גם למחשב השני בכבל usb של 15 מטר. האם באורך כזה האות שנשלח יאבד? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ZeppeliN,

אני צריך ספק כח חדש עד 400 שקל (אם צריך אז עד 500 שקל מקסימום!) 450W ומעלה ... המפרט רשום בצד ימין.... יהיה גם X1800GTO אולי... חשבתי על הTopower 550W ב384 שקל מפנדס... תודה מראש! 8)

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. האם יש דרך לחבר מחשב לטלויזיה שמרוחקים אחד מהשני, כלומר, ללא כבל, בכדי לצפות בסרטים? (לא HD). כלומר, שהתוצאה תהיה ממש כאילו חיברתי את המחשב לטלויזיה ב HDMI ישיר, בכדי לקבל שליטה מלאה על המחשב מהטלויזיה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. על המוצרים של SS ו של RAZER ? אני היום רציתי ללכת לקנות את הדפףאדדר ויצא לי בול בזמן

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by nir8675,

שלום לכולם אני מחפש מסך לגיימינג בגודל של 22 23 עם אפשרות תלייה עדיפות לMS נמוכה מ5 ובנוסף תנו לי בבקשה המלצה לעכבר הכי מומלץ\נחשב בשוק לגיימר מחירי המסך עד 1500 ש"ח מחירי העכבר עד 450 ש"ח נ.ב שמתי את העניין של המסך גם בקטגוריה הזאת בשביל שלא ליצור 2 נושאים מקווה שלא עשיתי שום עבירה... :-\

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. המחשב שאני שוקל לקנות עולה בארץ 6,400 ש"ח ב-KSP שזהו המחיר הזול ביותר. בחנויות אחרות הרבה יותר. אותו מחשב בדיוק יעלה בארה"ב 4,800 ש"ח. האם שווה לחסוך 1,600 ש"ח בקנייה. מה קורה עם רכיבים שנקנו בארה"ב מבחינת אחריות מקומית? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by eegg,

אני מחפש עכבר טוב עד 300 שקל לרוב למשחקים אבל שיהיה גם נוח ביום יום תודה חשבתי על ה mx518 מה דעתכם או שכדאי כבר Razer Diamondback Precision Plasma Blue Gaming

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by D_N_A,

למי שלא יודע בארדיסקים (הלוחות העגולים האלה שמסתובבים ועלהם נאגר המידע) יש שכבה של ניקל חמצני על קובלט. בגלל ההרכב הזה המגנטיות יכולה לנוע רק בכיוון אחד. בכל מקרה, התברר לאחרונה (בעזרת שיטות חדשות לבדיקת שכבות זעירות עם קרינת X) שהניקל חמצני מגיב - בגלל המגנטיות!!! - עם קובלט ויוצר ניקל-קובלט חמצני! למי שלא מבין מה החשיבות של זה, אז אני יסביר: עד היום חשבו שהניקל חמצני לא יגיב עם הקובלט! כלומר, הארדיסקים כפי שאנחנו מכירים אותם - הולכים להכחד! חוצמזה, הארדיסקים הולכים גם ככה להכחד כי יש גבול שאפשר לדחוס חומר על מנת לשמור יותר מידע (במקרה ותהיתם למה פעם שמרו 1 ג'יגה על מה שהיום שומרים 20-100 ג'יגה ויותר) ביי ביי ארדיסק! :'(

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by veredgf,

אני כותבת כי יש לי בעייה עם המפצל הנוכחי שלי. קניתי מפצל בזמנו עם 11 יציאות כי חשבתי לעצמי לשים את כל הביצים בסל אחד. המפצל כולל מקור חשמל חיצוני וכמובן הינו 2.0. לצערי אני מרגישה כבר כמה זמן שהוא מזייף. שהתקנים שמחוברים אליו איטיים. אני מחפשת בנרות המלצה למפצלים אמינים יותר, שיכולים לתת שירות טוב בו זמנית לכמה התקנים אבל אני גם תוהה אם פשוט יש התקנים שלא מומלץ בכלל לחבר אותם לרכזת חיצונית ועדיף שיחוברו לספינת האם.... אז קודם כל הבעיות העיקריות שהיו לי הם עם פריקת תמונות מכרטיס הצילום שלי דרך הרכזת - בעיות של ניתוקים ואיטיות שנפתרו ברגע שהעברתי את הכרטיס ליציאות של המחשב, אבל לא יכולה להגיד שזה פתרון ממש נוח. קורא הכרטיסים שלי די רחב במבנה שלו, ולמרות שאני מחברת אותו ביצי…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by the_jackal,

מבחינת ביצועים לתוכנות גרפיקה חוץ מפוטושופ נגיד למשל autocadd ומה הבדל המחירים בינהם?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני מחפש הרכב מארז וספק טובים יחסית, שהדבר הכי חשוב בהם הוא שקט יחסי שלהם.. הם נועדו למערכת שתעבוד 24 שעות ביום בחדש שינה אז עדיף שתהיה כמה שפחות רועשת אם אפשר הסכום המקסימלי שיש לי להוציא הוא בסביבות ה-650 שח על שניהם יחד כרגע חשבתי על שתי אופציות: 1.ARCTIC COOLING Silentium T2 2. הספק הזה - COOLMAX 450W הנה ביקורת עליו: http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=688&pageID=980 ומארז Sunbeam Samurai BLACK מה אתם חושבים?? יש הצעות אחרות אולי?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום רב, אשמח להמלצה עבור מקלדת גיימינג מוארת, תקציב 250 ש"ח. בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by gabriel6,

הי, רציתי לשאול אם אתם יודעים הין ניתן להשיג כבל כזה - לחיבור של מסך צמוד קיר - אם מישהו יושדע איך גם הכבל VGA בצורת L נקרא אני אשמח לדעת גם ומאיפה אפשר לרכוש אותם

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים