עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ithamar21,

שבת שלום! אז ככה אני מעוניין לרכוש עכבר גיימינג חדש אלחוטי או חוטי לא משנה לי העיקר שהיה טוב למשחקים בעיקר משחקים כמו BF3 וכדומה. חשבתי על המוצר הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12367 מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני מעדיף עכבר של חברה מוכרת וגודל מלא ולא כל מיני עכברי מיני למחשב נייד. תקציב עד 200 שקל אם אפשר פחות אז מה טוב.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by No-way,

תגובות....

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. קודם כל אני רוצה מדפסת משולבת עם פקס (בלי הצורך במחשב). אני מדפיס לרוב בשחור לבן ופעם ב.. בצבע. הדפסת תמונות צבעוניות לעיתים רחוקות מאוד. ממוצע של כ-5 הדפסות ביום .. אפילו פחות.. בגדול הייתי רוצה מדפסת כמה שיותר חסכונית. ייתכן שיתאים לי יותר מדפסת בשחור לבן בלבד (לייזר) אך אולי דווקא הזרקת דיו תתאים לי יותר, מה דעתכם? יש המלצות? שמעתי שלייזר מאפשר הדפסת 3000 דפים לעומת 300 בהזרקת דיו עבור אותו מיכל דיו יש משהו בזה או שפשוט הגזימו?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ZiX,

עדיפות לאלחוטי אבל גם אם לא זה לא כזה משנה לי.. יותר חשוב שהוא יהיה חזק במשחקים.. יש לי העדפה למיקרוסופט אבל אני מבין שהיום הם כבר לא כ''כ בטופ אז מה שתמליצו יהיה בסדר.. תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by theman miki,

תבחרו בלי להתייחס לזה שלפעמים צריך להוסיף לוח אם וכ&quotו

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

www.nvidia.com

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום רב רכשתי Logitech Z506 5.1 ואינני יודע כיצד להגדיר את המחשב בתצורה הנכונה בכדי שאשמע צליל הקיפי בכל מערכת הרמקולים בערוץ 5.1 , אני שומע כרגע מוזיקה רק מזוג הרמוקולים הקדמיים בלבד הלוח אם שיש לי Z68 XP UD4 , עם טכנולוגיית Dolby home theater CVV4 - עידכנתי את גירסת הביוס לגרסה הכי עדכנית וגם דרייבר כרטיס הקול הכי עדכני ! משתמש בחלונות 7 64 ביט בעברית

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. אני מעוניין להשתמש לשני סטים בשולחן שלי בעבודה , ובגלל שזה עבודה הייתי מעדיף שיהיה מטען לעכבר וכמובן להשקיע כמה שפחות כסף מבלי לפגוע בביצועים המשרדיים שהעכברים והמקלדות ישמשו.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by hadarK,

שלום, אני מעוניין לרכוש מצלמת רשת. צריך המלצות

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by oneq,

אני רוצה לקנות לוח גרפי בשביל להתחיל ללמוד אנימציות בפלאש ופוטושופ הבעיה שאין לי מושג מה לקנות ואיפה יש לי משהו קרוב לבית בחולון אם מישהו יכול לעזור לי, תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Ferrari599,

אפשר לעשות שכפתור בו יפתח לי את ה switch between screens? כלומר שבויסטה כשאני אלחץ על כפתור, זה יראה לי תצוגה תלת מימדית של החלונות הפתוחים?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by haimcoen,

בס"ד אני צריך לקנות מדפסת ללימודים ואין לי מושג איזו מדפסת כדאי לקנות ואני צריך את זה כמה שיותר מהר טווח מחירים 150-300 אם אפשר כמה אפשרויות תודה רבה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Ran B,

מה נשמע? אני מצלם כתחביב כבר קרוב לשנתיים. אחרי הגשמת המטרה של פיתוח שחור לבן בבית (חדר חושך), אני מחפש מענה מהיר להדפסת תמונות צבעוניות (דיגיטליות, את הפילם הצבעוני נשאיר למעבדה בנתיים) באיכויות גבוהות מאוד ללא פשרות. כרגע התקציב הוא כ1000 ש"ח למדפסת. אני עדיין לא חקרתי ועדיין לא מודע למחירים הקיימים בשוק למדפסת, ניירות, מחסניות דיו מרובות. הציוד צילום הוא מקצועי, גוף, עדשות ועדיין עבודות לפיתוח בגדלים אקזוטיים אני אשאיר למעבדה. אבל תמונות קטנות של 10X15 או מידות קצת יותר גדולות, אני אשמח להדפיס בבית עם ציוד מתאים. אשמח לשמוע חוות דעת, המלצות והצעות אם מישהו מכיר או עובד עם מדפסות מהסוג הזה. תודה מראש, רן.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. אהלן חברים,רציתי לשאול :יש לי את ה UPS הנ"ל. עכשיו,החברה מצהירה שהוא נועד לשני מחשבים + שני מסכי CRT 17 אינטצ'. מה שרציתי לעשות זה דבר כזה..ליציאה אחת של ה UPS לחבר לחוט שקע חשמל ועליו לשים מפצל,למפצל לחבר מודם ADSL (B-Focus 270PR)+מדפסת (Canon Ip1500)+מסך LCD (LG1720Q) + ספק כוח ג'נרי 250W (מפעיל שני מגברים של רכב,אחד 100W לסאב ואחד 250W לשני רמקולים רצפתיים) ועל יציאה אחרת של ה UPS לחבר את הכונן שלי (ספק של HEC475W שאפשר להגיד שהוא דיי עמוס..ראו מפרט מימין) מה אתם אומרים? יחזיק? ואם כן אז לא אמורות להיות בעיות עם זה? תודה!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Coca Cola,

בתצורת TOWER: Raidmax Scorpio 668 Sunbeam Transformer Gaming ובתצורת MID-TOWER: Sunbeam Samurai Gaming Raidmax Scorpio 868 Black Midi Tower מה טוב יותר בכל קטגוריה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום. ברשותי מקלדת RAPOO ULTRA SLIM אלחוטית. אני מאוכזב מאוד מחוויית המשתמש- ההקלדה אינה נוחה. הקליקים קשים והרווח לא עובד כמו שצריך(הרבה מילים יוצאות מחוברות). גם הקליטה א להיט. אני מרגיש שאני נלחם בה תו"כ הקלדה. אני מחפש אלטרנטיבה נוחה- הדגש הוא כתיבת מסמכים ארוכים ולא משחקים. אשמח להמלצות - - - תגובה אוחדה: - - - מעוניין להשקיע עד 250 שקל.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by X7-007,

יש לי והיה לי את ה SteelSeries SX ו DA2013 המשטח הכי טוב לדעתי ולדעת הרבה אנשים אחרים שקראתי בפורומים, בגלל שלא מייצרים ומוכרים אותו יותר לא ניתן למצוא בשום מקום אחר, מחפשים כרגע אלטרנטיבות. יש עדיפות ל Aluminum אבל GLASS גם אפשרי. מחיר כרגע עדיף לא יותר מ 250 מן התקן שאנחנו לא מכירים את המשטחים האלו באופן שבדקנו אותם אלא רק ע"פי שמועות או Review שמישהו עשה, גם אם המדריך היה טוב זה עדיין קשה להחליט כי כל ביקורת אמרה המשטח ממש טוב או דומה ל SX. רשימה די ארוכה של סוגי משטחים נבחרים שמצאתי שאפשרי לקנות מ Ebay כרגע, לפי הסדר מה שאני מעדיף לקנות מלמעלה למטה. http://www.ebay.com/itm/ORICO-AMP-T01-C01-R01-Fashion-Aluminium-Alloy-Gaming-Mousepad-Mice-Mat-/330955364373 http://www…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. אני מחפש מדפסת אמינה, ללא תקלות ותקיעות לא מדפיס הרבה רוצה גם סורק וגם פקס עצמאי. קראתי שיש בעיית דרייברים ל 4500 HP עם ווינדוס 7 אולטימייט מה אתם יודעים על זה? תודה ערן

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום, אני מחפש כבר הרבה זמן (ללא הצלחה) ביקורת על מקלדת אלחוטית משולבת עכבר/גלגלת בעלת טווח גדול של 10+ מ' התקציב הוא 500~ ש"ח אשמח לקבל המלצות מכם, ואם תוכלו לרשום בבקשה אם זה מידע שקראתם או ניסיון אישי עם המקלדת תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. רכשתי נורה שמתחברת לשקע USB מתוך 4 שקעים בחזית המארז הנורה פועלת רק בשניים. אחד כן ואחד לא כנ"ל בסוללה להטענת מכשירים סלולארים שיש לה שני שקעי USB

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. תכלס, קטע מבאס. בכל מקרה, יש מצב לתקן? אם לא, המלצה מחליף ראוי (MX518 חדש אולי) ? נ.ב- לא באחריות כמובן.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום.. יש לי סט מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט. במשחקים בד"כ כאשר אני לוחצת לחיצה ארוכה על מקש ה-W מה שגורם לזוז קדימה, הוא כאילו לא מגיב למרות שאני עדיין לוחצת. התקנתי מחדש את הדרייברים, החלפתי סוללות ובדקתי שהאות של המקדלת הוא הכי גבוה שאפשר ועדיין זה קורה... ניסיתי לבדוק בוינדוז עצמו בתוכנת ה-notepad מה קורה אם אני לוחצת הרבה זמן וזה ממשיך וממשיך אפילו אם המקלדת לא מקבלת את האות הכי גבוה.. מה יכולה להיות הבעיה? זה משגע אותי מפריע ומוריד לגמרי מההנאה שלי ממשחקים. נואשת לעזרה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by D_N_A,

למי שלא יודע בארדיסקים (הלוחות העגולים האלה שמסתובבים ועלהם נאגר המידע) יש שכבה של ניקל חמצני על קובלט. בגלל ההרכב הזה המגנטיות יכולה לנוע רק בכיוון אחד. בכל מקרה, התברר לאחרונה (בעזרת שיטות חדשות לבדיקת שכבות זעירות עם קרינת X) שהניקל חמצני מגיב - בגלל המגנטיות!!! - עם קובלט ויוצר ניקל-קובלט חמצני! למי שלא מבין מה החשיבות של זה, אז אני יסביר: עד היום חשבו שהניקל חמצני לא יגיב עם הקובלט! כלומר, הארדיסקים כפי שאנחנו מכירים אותם - הולכים להכחד! חוצמזה, הארדיסקים הולכים גם ככה להכחד כי יש גבול שאפשר לדחוס חומר על מנת לשמור יותר מידע (במקרה ותהיתם למה פעם שמרו 1 ג'יגה על מה שהיום שומרים 20-100 ג'יגה ויותר) ביי ביי ארדיסק! :'(

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Mishmish,

אני מעוניין לקנות מארז בשבועיים שלוש הקרובים.... התקציב שלי זה משהן בסביבות ה -750 ש"ח .... ושיהיה ללא ספק.... נ.ב. : מה אתה אומרים על המארזים הבאים Antec High Performance 1080 AMG Case (P/S not included) Antec High Performance Plus View 1000 AMG Case + Window (P/S not included) Chieftec Dragon DX-01SLDU Front USB/1394 Silver Tower (P/S not included) למרות שהם נראים אותו דבר .... הם לא אותו מחיר.... על מה הייתם ממליצים.... או שבכלל אני לא בכיוון הנכון וכדאי ללכת על משהו אחר....

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.