ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים על הסט האלחוטי של לוג'יטק s510 ??? תודה ואשמח לתשובות עם הסבר ולא רק להגיד סט טוב... תודה, דניאל.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שאלתי בערך לפני שבוע לגבי ספקים המלצתם לי ללכת על ספקים של 400W ומעלה עכשיו כיוון שהחלטתי לחכות לקונרו התקציב יכול לעלות טיפה עכשיו חיפשתי ספקים ורק של hec נרים טוב אבל חבל על הכסף שלי עליהם מה לגבי OCZ? אני מחפש ספק של סביבות 500W ל600W צבע שחור עדיף ואם אור ושקט.. תודה עריכה: זה לא כ"כ קשור לפה אבל חבל לי לפתוח תר'ד חדש המלצה לזכרונות בסביבות 1500 ש"ח והאם שווה לקנות עכשיו או לחכות ללוחות אם שיצאו עם הקונרו?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מערכת מחשב חדשה בזמן הקרוב, וכחלק ממנה, אני רוצה לבחור עכבר חדש. למרות שלא קניתי עכבר "מיוחד" בעבר, אני מחשיב את עצמי כגיימר, והפעם אני מתכוון לבחור עכבר מתאים יותר לכך. אחרי הסתכלות בכמה חנויות בארץ וכל מיני המלצות סותרות, הגעתי לבחירה בין כמה דגמים: DeathAdder Diamondback Diamondback 3G Krait כאשר הנטיה כרגע היא לכיוון הראשון ברשימה. הייתי מעוניין לדעת איזה דגם אתם מעדיפים ומאילו סיבות. תודה מראש על העזרה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה על סורק תמונות שולחני שיתמוך בדרישות הבאות: - יתמך ב- XP וב- WIN7 - סריקת תמונות ברזולוציות גבוהות - שימוש עיקרי בצורב - סריקת מסמכים - שימוש עיקרי בצורב. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.hifiheadphones.co.uk/sennheiser-hd435-detachable-replacement-cable-300cm-515261-prodid-2269.html זה הכבל, אני צריך חנות בארץ שמוכרת אותו או חנות אמינה בחו"ל תודה לעוזרים לכבל יש שני יציאות, אחת למחשב והשניי מתחברת לאוזניות ויש לו ווסט ווליום כמו בתמונה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם עכבר ומקלדת אל חוטיים טובים למשחקים? הם קולטים כמו שצריך?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בגלל שאני מעוניין לקנות קירור חדש למעבד שלי (ביג טייפון) אני רוצה לקנות מארז חדש בגלל שהמארז הנוכחי שלי צר מדי ( 17.5 ס"מ ) ואני חושש שהביג טייפון לא יכנס... וגם אם הוא יכנס הוא יהייה ממש צמוד לדלת של המארז ואז הוא יאבד את כל האפקטיביות שלו.... עכשיו אני מעוניין במארז זול ורחב... מצאתי איזה מארז חמוד ב 250 ש"ח http://www.frontier.com.tw/htm/product/09a/me.htm רוחב 20 ס"מ ... מספיק הייתי אומר... עכשיו אל תתפלצנו לי על הספקי כח כי אני לא מבין בגרוש בזה... ג'נרי לא ג'נרי.... זה לא ממש מעניין אותי עד היום ברוך השם השתמשתי בספקי כח הso called ג'נרי ולא היו לי איתם שום בעיות... ותאמינו לי שיש לי בבית הרבה הפסקות חשמל ונפילות מתח... חוץ מזה שיש לי איזה אל פסק שהמצבר שלו כב…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כולם יורדים עלי פה שאני הולך לקנות פנטיום 4 למה? למה זה לא טוב?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Hello, אני רוצה לקבל כמה דיעות / Feedbacks , לגבי כל הסיפור הזה של ADSL . האם כדאי להתחבר? מהו הקצב תעבורה אשר מתקבל בפועל או שבזק מתחמנת גם פה ע"י צימוד / הצלבה/ הלבשת קו על קו וכו'...? ולמי שיש כבר... האם אתם מרוצים? עומד בציפיות? תודה רבה!!!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה מוזרה יש לי מערכת שמוחזקת על ספק ג'נרי (יחסית איכותי - יחסית!) תמיד תהיתי האם הוא באמת עושה עבודה טובה. בכל מקרה, החלטתי לשאול פה... התמונה לקוחה מאוורסט. השאלה שלי איך זה אמור להיראות ועד כמה שלי שונה... מבחינת יציבות הספק יציב, גם בזמן פעולה אין שם שינוים של יותר מ+-0.1 (דבר שיש גם במנוחה, לרוב זה לא זז יותר מ0.05 בכלל) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעיקר כשהמטרה היא לראות סרטים.. יש לי 2 אפציות: LG 19'' 2MS 1970 PHILIPS 19'' 190 WV7CS מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע מה קורה עם זה? כי נכנסתי לזאפ התקשרתי כמעט לכל החניות בהשוואת מחירים ואף חנות חוץ מבאג (אגב הם ממש יקרנים!) לא ידעו על מה אני מדבר! מישהו יודע מה קורה עם זה?... תודה.. ברק
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם שתומך ב6 USB אולם עם הלוח עצמו הגיע חיבור לשני USB אשר מתחבר באיזור הכרטיסי PCI (חוץ מכנסיות הUSB שנמצאות שישירות על הלוח) מישהו יודע איפה אני יכול להשיג חיבור כזה ל4 USB? (ראיתי שיש 4 אבל רק כזה שמתחבר ישירות לPCI)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מדפסת, בגדול לא אכפת לי אם זה לייזר או דיו,מה שחשוב זה שהיא תתאים לצרכים: -אני לא מדפיס הרבה.100 דף בשבוע גג. -שלא אצטרך כל חודש להחליף דיו או טונרים. -אם אני לא מדפיס זמן מה,הדיו מתייבש?והטונר לא? -שיהיה ניתן להגדיר אותה לשמוש רשתי. -רצוי שתיהיה עם סורק.פקס לא חשוב. מחיר.....מחיר עד 1000 ש"ח... אני יודע שיש את כל המשולבות האלה ב 400 ש"ח אבל הבנתי שהן לא מספיק טובות,הרבה סיפורים עם החלפות דיו,שזה כאב ראש וכסף וכו'.... מה יהיה הכי כדאי ומשתלם לי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן ! אני מחפש מדפסת לייזר להדפסה בשחור לבן למטרות הדפסת ספרי PDF לקריאה. אני צריך שהיא תהיה כמה שיותר חסכונית מבחינת גודל טיונר ומחיר טיונר, ועדיין תספק הדפסה איכותית בשחור לבן. אם אני עושה סדר עדיפויות של הדרישות: 1. מחיר וגודל טיונר, זול להחלפה, קיבולת גבוהה, BANG FOR THE BUCK. 2. מחיר התחלתי של המכשיר 3. אמינות זה אומר שאם משהו עולה יחסית הרבה, אבל בטווח הארוך הוא חסכוני בגלל הטיונרים הזולים או הגדולים, אני אלך עליו. המלצות ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
העכבר G700 LOGI אני מחפש משטח עכבר אחרי ש-ה SteelSeries SX השני נהרס ולא מחליק כמו שצריך אחרי שימוש של שנתיים קניתי SX אחר שלישי והוא לא מחליק בכלל כמו שצריך יכול להיות שגם בדברים כאלו יש "דפקטים" בייצור. אז אני יבצע החלפה שלו או רכישה שונה של משטח אחר כי שמעתי שיש אחרים יותר טובים ומעניין אותי לדעת מי כן השתמש בו והרגיש שהוא מחליק כמו או יותר מ SX ולאורך זמן כגון : Razer Scarab Expert Gaming Mouse Pad http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11989 Razer Destructor Mouse Pad http://www.pcgames.co.il/Razer_Destructor_Mouse_Pad-10522.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1 SteelSeries 5L http://www.pcgames.co.il/SteelSeries_5L-1022.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1 SteelSeries S&S …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה חשבתי לשדרג את המקלדת שלי, כרגע יש לי מקלדת מיקרוסופט סטנדרטית בעבודה (תכנות) ומקלדת מכנית זולה (RK G87) בבית. ההבדל מן הסתם מורגש מאוד, אפילו שמדובר בסוויצ'ים חומים לא מוכרים. העניין הוא שרוב היום השימוש הוא במקלדת של העבודה וחשבתי לשדרג את העניין כדי שיהיה יותר נוח וכיף להשתמש לא ניסיתי יותר מדי סוויצ'ים אז אין העדפה, אבל נראה לי שהכחולים יהיו לי רועשים מדי (או לחברי הצוות, אם וכאשר נחזור למשרדים) אין מגבלת תקציב, אבל לא בא לי להוציא סכום רציני אם אפשר להשיג את אותה התחושה בחצי מחיר ורק יחידי סגולה יחושו בהבדל, לא נראה לי שאני שם (עדיין, אולי בהמשך) במצד אידיאלי הייתי קונה את drop shift רק בגלל הnumpad שחסר לי לפעמים…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מדובר בסט X1800, שהוא סט זול, ומהתמונות עושה רושם טוב. הסט הזה משך אותי במיוחד כיוון שאין לי הרבה מקום על השולחן והוא נראה דיי קומפקטי מצד אחד, מצד שני לא הצלחתי להבין בוודאות האם המקלדת מוקטנת או שהיא בגודל מלא ופשוט הכפתורים מסודרים אחרת (זה נראה שהיא בגודל מלא ורק חסכו ברווחים בין חלקי המקלדת השונים - אותיות, שורת הF, החלק של המספרים מימין)? אשמח אם מישהו יודע. כנ"ל לגבי העכבר. בעיקרון אני מעוניין במקלדת ועכבר בגודל מלא, אלחוטיים וזולים - נניח גג 150-200 שח. אם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע. כמו כן, האם העכבר יעבוד חלק על כל משטח? בדומה לסדרת הblue track של מייקרוסופט? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
בעקבות ההודעה הזו: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=134215.msg1126924#msg1126924 החלטתי לפתוח את הנושא, כל הזמן מדברים על ספקים ג'נריים וכאלה שלא, רציתי לדעת לפי מה קובעים אם חברה מסויימת ג'נרית וחברה אחרת לא. ואל תתחילו לדבר על מתחים יציבים וכו' בלי לספק השוואות טכניות שיגבו את הדברים, כי אני חיפשתי ברשת ולא הצלחתי למצוא שום השוואה טכנית גרידא בין ספקים "ג'נריים" וכאלה שלא. ד"א, אני מודע לחלוטין לחשיבות של מתחים יציבים לפעילות תקינה של המחשב, לי יש 2 מחשבים בבית ובאחד יש HEC475W ובשני יש ANTEC550W. הסיבה שלא פתחתי את זה בדיון הכולל על ספקים היא שרציתי שזה יהיה דיון רציני ומפרה שימשך לאורך זמן ושימצה את הנושא הזה אחת ולתמיד.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חפשתי בכל ירושלים בשביל הכרטיס הנ"ל וכולם ממשיכים להגיד לי שאין להם אותו ולא מיבאים אותו יותר.. זה נכון? אם לא.. למישהו יש איזה שם של חנות שאני יוכל לקנות אותו ממנה? (לציין עיר ושם מלא של החנות בבקשה) ואם כן.. יש איזה הצעות לכרטיס אחר שיספיק לי לכמה שנים טובות?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחפש עכבר אלחוטי שיתחבר למחשב נייד (TOSHIBA L 500 ) בעלות של 300-400 שקל. בעדיפות לעכברים עם משדר שניכנס לעכבר עצמו או כל דבר אחר נוח לתפעול . תקציב , 300 עד 400 שקלים. אשמח לכול המלצה. תודה מראש , דרור.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז כן.. הRazer Copperhead הגיע לקיצו אחרי מספר שנות שירות והגיע הזמן להחליפו. אני מחפש עכבר גיימינג המותאם לשמאליים (עדיפות שניה עכבר המתאים לשתי הידיים) לפחות עם אותם ביצועים של הרייזר או יותר. הטווח מגיע לי עד 300 למראות שלדעתי אני אבזבז פחות. תודה רבה והמשך יום טוב. (:
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דיי מיציתי את השאלה בכותרת , אבל אני ארחיב טיפה , אני צריך בקר משחק סטיק למטוסים (תאימות לpc כמובן) שכולל הדק (תותח המטוס הקדמי בעל 6 הקנים לא ירסס בעצמו נכון?) שנמצא ליד האצבע המורה , כפתור לטילים ... נו כל מה שעוד יש במטוס , אם אפשר שתהייה לסטיק טיפה התנגדות לתזוזה , ככה שאני ארגיש כאילו אני אכן מטיס מטוס , תנו כמובן גם מחירים שאני אוכל להחליט מה נכנס בתקציב שלי תודה !!!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני חצי שנה קניתי מדפסת ב 200 שקל סתם בשביל אחותי שתדפיס כמה עבודות לבית ספר של HP דרך אגב אחרי חודש וחצי בערך יתקלקלה ושוב לפני חודשיים קנינו שוב מדפסת ב 200 שקל מי OFFICE DIPO ועכשיו ניגמר לה הדיו וביררתי על דיו חדש וכול מיכל עולה 90 שקל שזה אומר 180 שקל שזה 20 שקל מי מדפסת חדשה חחח... אני כבר ממש מאבד כאן כיוון..מה אתם אומרים שווה לקנות כבר מדפסת באיזה 400 שקל שתחזיק שנה שנתים? או פשוט לקנות שוב תזבל הזה של ה 200 שקל ולקוות שאני יפול על משהו טוב שיחזיק קצת יותר.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-