ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש הרכב מארז וספק טובים יחסית, שהדבר הכי חשוב בהם הוא שקט יחסי שלהם.. הם נועדו למערכת שתעבוד 24 שעות ביום בחדש שינה אז עדיף שתהיה כמה שפחות רועשת אם אפשר הסכום המקסימלי שיש לי להוציא הוא בסביבות ה-650 שח על שניהם יחד כרגע חשבתי על שתי אופציות: 1.ARCTIC COOLING Silentium T2 2. הספק הזה - COOLMAX 450W הנה ביקורת עליו: http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=688&pageID=980 ומארז Sunbeam Samurai BLACK מה אתם חושבים?? יש הצעות אחרות אולי?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
I'd like a know about that mouse if it worth the price i got (192 NIS) & if he really takes less battarie power then the old version of he?... http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&pcid=f918997d-8a10-49a2-86d4-350fc658f447&type=ovr Sorry.. don't know how i make an hyperlink here...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם קיים איזה רכיב שמתחבר לUSB והופך אותו מ 1 ל-2 ? יש לי מחשב ישן עם יציאה אחת ישנה וכל מה שאני מחבר אליו - המחשב אומר שהוא איטי.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מקווה שכאן אני ימצא את התשובה כי אני משתגע כבר אני ממש לא יודע אייזה עכבר לקחת ישלי עד עכשיו 4 אפשרויות http://store.razerzone.com/store/raz...oryId.35208800 http://store.razerzone.com/store/raz...oryId.35208800 http://steelseries.com/products/game...edition#header http://steelseries.com/products/mice...ries-xai-laser הבאתי קישורים ל4 העכברים עכשיו שמעתי שגם זה טוב http://store.razerzone.com/store/raz...oryId.35208800 ואני ממש ממש לא יודע מה לבחור בבקשה תעזרו לי לפני שאני קונה את כולם ומתאבד (לא סתם ) בכל מקרה ישלי יד גדולה לא קטנה ככה שאני צריך משו שיהיה נוח וכמובן כמו שכל אחד רוצה ביצועים טובים .
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כתוב באתר שלהם שהוא עולה 150 דולר מישהו יודע אם מוכרים אותו בארץ? שווה לקנות?? לינק
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מארז חדש למחשב וספק כוח תקציב לספק בסביבות 500 של קראתי את הביקורת על הספק הנ"ל באתר, הבעיה היא שהביקורת ממש ישנה האם הספק רלוונטי גם היום? אני מחפש שקט וקירור טוב ,לא מתעסק באוברקלוקינג אבל מתעסק בהפקת מוזיקה וקצת משחקים ואם הספק אכן מיושן מה כדאי לרכוש בתקציב שלי?? מפרט המחשב : processor-intel pentium 4 3.0 motherboard-asus p5gl-x chipset-intel 915gl memory-1024 mb video: leadtek geforce 6600 256 mb hardisk: 120 giga wd sound: wsi waveterminal 192x תודה מראש ,וחג שמח
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי ממש היום סט מקלדת חדש של מיקרוסופט איך אני משנה את זה שכשאני לוחץ על כפתור PLAY ידלק לי ה WINAMP ולא WMP?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עכשיו אני חוזר שנית: בלי שום קשר למחיר!!! מה עדיף מבחינת אמינות, איכות, אוברקלוקינג וביצועים: Intel Pentium 4 1.6[glow=A]A[/glow] AMD Athlon XP 1900+
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך רמקולים טובים אם כניסה דיגיטלתי ויאפשר להשיג בארץ לא Altec Lansing ADA890 כי אי אפשר להשיג בארץ
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה כבר עולה לי על העצבים!!!!!!!! אני מכניס את הראשים כמו שכתוב אבל תמיד נדלקת לי הנורה הכתומה שמודיעה שהם לא הוכנסו כראוי. ניסיתי להוציא את הצבעוני ולהפעיל רק עם השחור אבל גם כאן נדלקה הנורה. התעלמתי מזה וניגשתי להתקין את הדרייבר ואכן קיבלתי הודעה שההתקנה הושלמה אבל פתאום הופיעה הבועה ליד השעון ונכתב שם שהתקן הUSB לא זוהה ושווינדווס לא מזהה אותו. איך זה יכול להיות שאני מקבל את זה לאחר שההתקנה הושלמה? אוף אני מה זה כועס על עצמי שלא ביקשתי שיתקינו לי את הראשים כשקניתי את המדפסת. יש לכם עצות?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת למה USB עדיף על חיבור פרללי רגיל (כמו של מדפסת לדו') ואם יש לי גם עכבר, סורק ומדפסת שכולם USB (ובלוח האם שלי יש רק 2 כניסות USB) איזה מהמכשירים הנ"ל כדי להשאיר מחוברים ל - USB ?!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן כבר זמן מה אני מחפש לשדרג את העכבר, למען האמת חיכתי למבצעים של הבלאק פרידי אבל הוא איכזב השנה. בקיצור יש את ה-LOGITECH M570 ב-180 שח ואת ה- Logitech Performance Mouse MX ב-235 שח אני רוצה לקנות את שתיהם האמת. מחירים ממש אטרקיטביים. העניין הוא שהם Manufacturer refurbished. מה אתם אומרים על זה? refurbished מעיד על אורך חיים נמוך או לאו דווקא? עד כמה זה באמת נורא, או שבפועל לא מרגישים בכלל?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך מדפסת רב שימושית (מכונת צילום,פקס) להדפסות וצילומים של בערך 300 דפים בחודש (גם צבעוני וגם שחור לבן). התקציב הוא גמיש, נניח עד 700 ש"ח. חשוב שתהיה באיכות טובה אך גם שניתן להשיג לה דיו במחיר זול יחסית. קראתי שהרבה דווקא לא ממליצים על HP אלא על CANON שבהם אין מנגנונים מתוחכמים שעוצרים את מחסניות הדיו לפני שהן באמת נגמרות, כך שאפשר לנצל בהן יותר דיו לכאורה. מצד שני טוענים שקשה יותר למצוא ראשי דיו של CANON. בכל מקרה, אני תוהה על איזה דגם כדאי ללכת ושל איזו חברה? (עד לאחרונה השתמשתי ב HP Deskjet Ink Advantage 1515 All-in-One Printer שנהרסה קצת פיזית שלה היו 2 ראשי דיו שכל אחד עלה כ-70 ש"ח והספיק ל-200 דפים אם אני לא טועה). האם יש לכם …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.hifiheadphones.co.uk/sennheiser-hd435-detachable-replacement-cable-300cm-515261-prodid-2269.html זה הכבל, אני צריך חנות בארץ שמוכרת אותו או חנות אמינה בחו"ל תודה לעוזרים לכבל יש שני יציאות, אחת למחשב והשניי מתחברת לאוזניות ויש לו ווסט ווליום כמו בתמונה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי שלום אני מעוניין לקנות כיסא טוב למחשב רציתי לדעת מה דעתכם על הכיסא COUGAR ARMOR והאם יש משהו אחר שאתם ממליצים ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מנשמע כולם. אני מחפש סורק עם FEEDER, זה הדבר הכי חשוב בגדול, אבל אני לא מוצא שום דבר בפחות מאלפי שקלים. השאלה היא, האם לסורקים בדרגות יותר נמוכות ניתן לחבר FEEDER בנפרד, או שסורקים בלי FEEDER נשארים בלי FEEDER לא משנה מה? קצת מתסכל כל העסק הזה, FEEDER זה כולה רכיב מכאני לא מורכב במיוחד ומשום מה לא שמים אותו בסורקים זולים יותר. קצת הזוי. אני צריך את הסורק לשימוש אינטנסיבי בגראפיקה, אם אני יוצר אנימציה אני צריך לסרוק עשרות ולפעמים מאות דפים, ולשבת שעות מול הסורק יכול להיות ממש מטרד. אם למישהו יש פתרונות אחרים, אני אשמח לשמוע. מצלמה יכולה לעבוד אבל מן הסתם שאני מעדיף את האיכות של סורק. אני יודע שעניתי לעצמי על רוב השאלות, אבל מי יודע, אולי למישהו יש פתרון. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה חשבתי לשדרג את המקלדת שלי, כרגע יש לי מקלדת מיקרוסופט סטנדרטית בעבודה (תכנות) ומקלדת מכנית זולה (RK G87) בבית. ההבדל מן הסתם מורגש מאוד, אפילו שמדובר בסוויצ'ים חומים לא מוכרים. העניין הוא שרוב היום השימוש הוא במקלדת של העבודה וחשבתי לשדרג את העניין כדי שיהיה יותר נוח וכיף להשתמש לא ניסיתי יותר מדי סוויצ'ים אז אין העדפה, אבל נראה לי שהכחולים יהיו לי רועשים מדי (או לחברי הצוות, אם וכאשר נחזור למשרדים) אין מגבלת תקציב, אבל לא בא לי להוציא סכום רציני אם אפשר להשיג את אותה התחושה בחצי מחיר ורק יחידי סגולה יחושו בהבדל, לא נראה לי שאני שם (עדיין, אולי בהמשך) במצד אידיאלי הייתי קונה את drop shift רק בגלל הnumpad שחסר לי לפעמים…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעדיף פאד זול כי אני לא רואה סיבה להוציא הרבה על מוצר כל כך פשוט. הפאד שיש לי כרגע הוא זה והוא בסדר, אבל לאחרונה הוא לא יושב שטוח. מלבד הנושא (החשוב) הזה אין לי טענות. השימושים העקריים שלי בעכבר (לוג'יטק G400) הם משחקים, גלישה ועיבוד תמונה. אני מעדיף פאד גדול וללא כרית תמיכה. הצורה והמותג לא חשובים לי. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה בשביל חבר, האם העכבר הזה מומלץ?הוא אומר שזה לא בדיוק G5 אלא אחד טוב יותר. האם בהשוואה ל MS518 הוא עדיף? (תקציב עד 300 שח) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה למנסים... לא מצאתי באייבורי, KSP ו IQPC. ראיתי גם של TMS מלאי מאוד מוגבל בכל מה שקשור לגיימינג.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעקבות ההודעה הזו: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=134215.msg1126924#msg1126924 החלטתי לפתוח את הנושא, כל הזמן מדברים על ספקים ג'נריים וכאלה שלא, רציתי לדעת לפי מה קובעים אם חברה מסויימת ג'נרית וחברה אחרת לא. ואל תתחילו לדבר על מתחים יציבים וכו' בלי לספק השוואות טכניות שיגבו את הדברים, כי אני חיפשתי ברשת ולא הצלחתי למצוא שום השוואה טכנית גרידא בין ספקים "ג'נריים" וכאלה שלא. ד"א, אני מודע לחלוטין לחשיבות של מתחים יציבים לפעילות תקינה של המחשב, לי יש 2 מחשבים בבית ובאחד יש HEC475W ובשני יש ANTEC550W. הסיבה שלא פתחתי את זה בדיון הכולל על ספקים היא שרציתי שזה יהיה דיון רציני ומפרה שימשך לאורך זמן ושימצה את הנושא הזה אחת ולתמיד.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני שוקל לרכוש מדפסת hp4500 ויש לי שאלה: האם הדגם שהוא לא אלחוטי תומך ברשת ביתי(האם ניתן לחבר אותו לראוטר)? ואם כבר אני שואל אז אולי למישהו יש המלצה על מדפסות אחרות בטווח מחירים הזה שכן תומכות ברשת? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
על המוצרים של SS ו של RAZER ? אני היום רציתי ללכת לקנות את הדפףאדדר ויצא לי בול בזמן
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה : כיום יש לי את המקלדת אינטרנט של מיקרוסופט עם ה BCK FORWAD STOP MAIL SEARCH FAVORITES HOME MY COMPUTER CALCULATOR SLEEP למחשב החדש אני קונה מקלדת חדשה אבל לא מתכוון להשקיע ב150 ש"ח אז אני קונה משהו של GENIUS ראיתי שיש מקלדת עם שם מספרים ב80 ש"ח ומקדלת ל98 ב40 ש"ח מה יכול להיות ההבדל בינהם ? עדיף לקחת את הקיימת לחדש ולשים ג'ניוס בישן ? חחחח ... מקלדות ... מה לעשות אפשר לחסוך קצת
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למדפסת דיו אלחוטית קומפקטית בסביבות 600 ש"ח. אני רוצה לחבר אותה לרשת בתוך ארון שיש לי בהול. (האילוצים שלי במידות הם רק בעומק ואני מעדיף כמה שיותר צר - בסביבות ה-35 ס"מ כולל שהמדף פתוח) ה-6500W של HP נראית טוב (כתוב שהיא בעומק 26 ס"מ) אך אני לא יודע מה המידות שלה כאשר הטרייל של הדפים פתוח. האם אין מדפסות עם דפי הזנה והוצאה עומדים? אודה לכם אם תעזרו לי ותגיבו לת'רד זה. בברכה הראל
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-