עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. תוך כדי שוטטות בגוגל וחיפוש אחרי עכבר טוב של אסוס (אוהב את החברה הזאת ) עלתה התוצאה הבא http://www.notebookreview.com/assets/18890.jpg ועוד עם הלוגו של הרפובליקה :'( אותו לוגו של על מקסימוס פורמולה שתים שאני יקנה בקרוב5 ברור לי שזה העיצוב של הG7 של לוג'יטק המפורסמת אבל רציתי לשאול יש עכברים איכותים של אסוס פה בארץ? כי לא נתקלתי בכאלה אף פעם........

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by kaisman100,

תגידו לי אם הם טובים למשחקים כי אני רוצה לקנות אחד והשימוש העיקרי של המחשב הוא משחקים!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by psybrain,

אני צריך המלצות לעבר ומקלדת ... עכבר עדיף RAZER.. איך ה Imperator ? חשוב לדעת שאלה מיודעים לגיימינג! עכבר חוטי לא אלחוטי... ומקלדת חוטית גם .. שונא אלחוטי.. תקציב מקסימלי עד 700 שקל שניהם.. אה שכחתי .. עברית ואנגלית צריך על המקלדת! תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ilu_xa,

כמו בכותרת, מבקש המלצה מבעלי ניסיון לגבי עכבר טוב ואמין למטרות משחק, כאשר ההטלבתות העיקרית היא בין: MX158 של לוג'יטק - 169 ש"ח SideWinder X3 - 180 ש"ח SideWinder X9 - שאותו אני יכול לקנות במחיר של 230 ש"ח בערך. או כמובן משהו אחר, כאשר המטרה היא לחסוך כמה שיותר. תודה והמשך ערב מצויין!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ImAllMostAwake,

אז ככה לפני זה היה לי את ה5000MX ועכשיו הביאו לי את הMX5500 וגיליתי פה שני דברים מציקים לי מאוד 1. איך פותחים את המכסה של הבטריות? לקח לי רבע שעה לפתוח את זה ... אני פשוט מפחד לשבור את זה פעם הבאה אולי זה שאלה מצחיקה אבל למי שיש ומכיר אני אשמח לעזרה בנושא 2. שזה לא נראה יש פתרון אבל למה הם לא הכינו כפתור ONN \OFF תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by taotao,

שלום לכולם הגעתי למסקנה שם אני רוצה להתחיל בקירור טוב למחשב אז לפני המאוורים והכול אני צריך מארז גדול וטוב עכשיו המארזים הגדולים אלה הם TOWER משהו נראה לי שהם גדולים כאלה אני צריך הצעה איזה מארז לקנות? בעיקרון היופי לא חשוב כי במלא אני יעשה לו חורים למאוורים וכול זה אבל גם לא חתיכת פלסטיק שקוראים לה מארז המחיר בעיקרון אין לי בעיה לשלם עד 500 שקל כאילו (מה שנראה לי קצת מוגזם למארז) אבל רק שיהי לכם טווב ככה אז 500 ואם הוא בא אם עוד מאוורים אז זה גם טוב תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מצאתי גו'יסטיק בחדר שלי וחשבתי האם אפשר לחבר אותו למחשב.... הנה מספר תמונות שיסבירו את השאלה: תמונות של החיבור ושל הגו'יסטיק עצמו... יש מצב לחבר אותו למחשב? תודה לעוזרים מראש

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by OmriF,

כותרת. מתלבט בבחירת סט עכבר ומקלדת אלחוטי. לשימושי אינטרנט, משחקים, מדיה. ראיתי את הסט של מיקרוסופט שמצא חן בעיניי מאוד ונראה מאוד נוח, מה דעתכם? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2403&CatCode=415 האם קיים סט אחר מומלץ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. האם יהיה שינוי גדול מבחינת הביצועים? כי שמעתי שמודמים של USR הם הכי טובים והם גם מהירים מאוד . האם זה נכון? : : : הנה הדגם של USR56.6k Modem PCI V90 VOICE OEM והדגם של ה-RocweLL שיש לי בבית זה 56.0K ולא 56.6K זה משנה במשהו את מהירות הגלישה וההורדה? והנה התמונה של המודם של USR והנה הלינק של המודם http://www.usr.com/products/home/home-product.asp?sku=3CP5699A אני צריך תשובה דחוף?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by csohad,

הבעיה היא שה-Prophet III Ti200 לא במלאי ואני רוצה את המחשב מחר (יותר נכון אתמול), האופציות הן Prophet II Ti או GeForce III -אני חושב שזה גם של Hercules (זה מה שהמוכר אמר בטלפון כנראה הדגם שלפני ה-T200), בחרתי ב II Ti- כי זה היתה האופציה השניה שלי (וגם כמו ש- Athlon אומר אל תתן למוכרים לבלבל אותך) אני יודע שעשיתי את הצעד הנכון השאלה היא למה? (גם אני רוצה GF5 Ti20k ב-100$)

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by No-way,

תגובות....

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by kalda01,

מחפש מדפסת צבעונית משולבת עם חיבור רשת אמינה ועלויות דיו סבירות. תקציב עד 800 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Regev,

מה עדיף TRACKBALL או OPTICAL. לא אופטי. אני לא סובל אופטי, על בטריות ותמיד זז מטווח הקליטה ונתקע!!! האם זה נוח הTRACKBALL הזה? מה שבטוח הוא שהוא יפה...

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם, לאחר נסיון לא טוב עם HP והקלקולים במדפסות שלהם אחרי שנה וחודש, אני מעוניין לקנות מדפסת אמינה. שמעתי דברים על קאנון, ואני רואה הרבה ביקורות טובות על בראדר. אני לא כ"כ מבין את ההבדל בין לייזר להזרקת דיו, אז אני פתוח להצעות. התקציב שלי הוא באזור ה-600 ש"ח עם אופצייה לחרוג ממנו עבור מוצר משכנע שיחזיק מעמד לאורך זמן. יכולות רצויות - הדפסה: ש\ל + צבע הדפסת תמונות באיכות מניחה את הדעת לא חייבת קצב הדפסה גבוה וגם לא תדפיס בתדירות גבוהה (ועל כן דרוש דיו שיהיה עמיד לפרקי זמן ללא שימוש) - מדפסת משולבת: סורק + פקס + ניהול פקסים על המחשב בצורה נוחה (כולל פיקסוס קבצים מהמחשב וקבלת פקסים ישירות למחשב בנוסף או כתחליף להדפסתם). - סריקת דפים מרובים ע"י הזנת נייר לסורק (nice t…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יש לי לוח אם של GIGABYTE מדגם GA7VTXH, ויש לו דבר הנקרא DUAL BIOS, הבנתי שהמטרה שלו היא ברגע ש BIOS אחד נהרס (עד היום לא הבנתי איך ביוס יכול להיהרס ?!!! ???) אז הביוס השני נכנס לפעולה. אם מישהו יודע איך נכנסים לביוס השני ?! או איך מתפעלים אותו ?! והאם אני יכול לבחור איזה מהם שיפעל ? אנא השאירו הודעה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. קיבלתי מערכת מקלדת ועכבר BLUETOOTH מדהימה (DINIVO של לוג'יטק) מאמריקה. הבעיה שאין עליה אותיות בעברית. איפה אפשר לעשות את זה וכמה זה אמור לעלות בערך? תודה על כל תשובה. יויו12

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by shaks,

אני מתעניין בשני העכברים הנ"ל. שניהם במחיר דומה- בעיקרון עכשיו יש לי RAZER LACHESIS שמתחיל לגמגם (אחרי כמה שנים טובות שהוא שירת אותי נאמנה ). אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. אוקיי אז ככה בזמן האחרון יצא לי לשאול את עצמי הרבה פעמים איזה מבין עכברי הG5 הוא הכי טוב.. מכל הבחינות.. האפור בגלל הfrimware המעודכן והמחיר השחור בגלל המרקם או שבכלל ה2142 בגלל היופי אז רציתי לשאול אתכם.. אילו מביניהם את מעדיפים?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by yakir4u,

שלום אני מדפיס מדי פעם וגם אז לא כמויות גדולות מחפש מדפסת לייזר עם עדיפות למשולבת ועדיף שהטונר לא יהיה שחיתה תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by SyRenity,

היי. אני מחפש סט ציוד הקפי מלא למחשב: * מקלדת ועכבר נוחים * רמקולים * מיקרופון * מצלמת WEB הסט הוא לאנשים מבוגרים לאינטרנט, כך שהשימוש יהיה מוגבל, ואין צורך לציוד גיימרים כבד או סאונד HI-FI. אשמח אם תוכלו להמליץ על דיל טוב בנושא. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by עוד אחד,

מחפש מקלדת אלחוטית, מעדיף לוג'יטק כדי להשתמש באותו דונגל של העכבר שלי. יש למישהו המלצה ? בביקורות בזאפ נראה ש Logitech K360, Logitech Wireless Desktop MK260 מומלצים. אשמח לחוות דעת.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by L.I.C,

למישהו יש תוכנה שיכולה לבדוק את מהירות המעבד, אבל רק המעבד!!! בבקשה תגידו לי איפה אפשר למצוא אותה או להוריד אותה? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by omerha,

היי, אשמח לקבל המלצה על סט אל חוטי, אני משחק מדי פעם במשחקי FPS אז חשוב לי גם שלא יהיה לאג גדול מידיי חשבתי על ה WAVE אבל ממה שקראתי ה LX8 עכבר לא משהו אודה לקצת עזרה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי כרגע עכבר ומקלדת של roccat שהגיע הזמן שאחליף (אצלי כבר ארבע שנים וכבר תקופה שעושים לי בעיות). מה שהכי אהבתי בהם זה שיש להם אפשרות להגדיר כפתור כshift שבעצם נותן פקודות כפולות לשאר הכפתורים. לצורך העניין הגדרתי על העכבר שכאשר אני לוחץ על הכפתור הזה, מקש שמאלי ימני של העכבר הופכים לדפדוף קדימה ואחורה כשאני גולש באתרים. כמובן שיש עוד שימושים יותר טובים כשזה מגיע למשחקים. השאלה שלי היא האם אופציה כזאת קיימת גם במוצרים של חברות אחרות כי לצערי לroccat אין מבחר מספיק טוב כרגע עבורי במיוחד כשזה נוגע למקלדות מכניות. אני יודע שלרייזר יש אופציה דומה שנקראת hypershift אבל מצאתי מוצרים של לוג'יטק וקורסייר שקורצים לי יותר. תוד…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by sha-256,

יש לי עכבר Razer Diamondback שהתחיל לעשות בעיות, ואני מחפש תחליף ראוי שאינו אלחוטי. אני מחפש משהו שיתן תמורה טובה למחיר. ראיתי את ה- Logitech G400s מהסדרה החדשה, או את ה- G500 מהסידרה הישנה. מה אתם אומרים? או אולי להמשיך את המסורת עם Razer, השאלה על מה אתם ממליצים. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים