עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ntl,

שאלתי את חבר שלי האם לקנות P4 או AMD..... הוא אמר לקחת P4 כי יש את זה ליותר אנשים וגם יש יותר תמיכה - כמו שלרוב האנשים יש וינדוס ולא מקינטוש או לינוקס. הוא גם אומר ש-AMD זה לאנשים שמתעסקים ופותחים הרבה את המארז ומרכיבים את המחשב לבד וכו'......ואני לא משהו בהרכבת מחשבים, לא הרכבתי אף פעם לוח אם או ספק (חוץ מזה הרכבתי הכל)... אבל - כפי שאני רואה, באתר הזה לרוב האנשים יש AMD או שאומרים ש-AMD עדיף....ואני מניח שיש פה לפחות 100 משתמשים......אבל השאלה באיזה חנויות יש תמיכה ל-AMD? דבר נוסף - בכל החנויות ברשת כמו פלונטר וזיגזג אני מרכיב מחשב ויוצא 1200-1400 דולר....שזה די יקר.....והמפרטים באתר הזה לא לרוחי.......יש לכם הצעות? (ואם מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה האתר של פנדה)

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. סמסונג החליטו להביא הרבה מסכים חדשים שלהם לארץ ובהזדמנות זו לזרוק את 770FT ו800FT שהם המסכי LCD של סמסונג. במקומם הם מצאו לנכון לשים מסכי LCD חדשים. רק מה הקטע, שהם הביאו מסכים טיפ טיפה יותר איכותיים, וללא שינוי מהותי חוץ מהעיצוב. ציפיתי שסוף סוף הם כבר יביאו את הדגמים שכוללים את היציאת DVI... ובמקום זה הביאו סתם דגמים. לדעתי סמסונג הוציאו את הדגמים האלה כי נמאס לכולם מהקודמים, אבל בעצם אין שינוי מהותי. שיביאו כבר את הדגמי DVI !

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Haflo,

יש לי דיסק Seagate Baracudda 40GB שמותקן במחשב עם לוח ASUS CUV4X-C על הדיסק יש רק Partition אחד והא משמש כמחסן! על הדיסק יש חומר מאוד מאוד חשוב לי! :'( על המחשב סיימתי בזה הרגע להתקין SBS2000 לאחר כמעט שבוע של תלאות שהמחשב עשה לי בין היתר בגלל מודול זיכרון דפוק וכבל 80Pin פצוע.... עכשיו לאחר סיום ההתקנה של מערכת ההפעלה המחשב לא מוכן לגשת אל הדיסק (מפאת מגבלת נפח/Bios) שאני מריץ Disk Manager הוא מוכן להכין את הדיסק לשימוש רק לאחר מחיקת החומר מעל גבי הדיסק... מה עושים???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אוקי אני מחפש אוזניות לרוב למוזיקה ומשחקים אוזניות שאני גם ישתמש בהם מחוץ לבית לIPOD או אמפי לא אכפת לי עם או בלי מיקרופון שיהיו יפות עדיף בקיצר אוזניות הכי טובות למחיר הזה מחנות באזור דן...... תודה.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  5. Started by Neptune,

דבר 1 והכי חשוב, רציתי לברך על פתיחת האתר החדש. 8) 8) ועכשיו לשאלה: בקרוב אתברך בקניית מחשב חדש ( סוף סוף..) ;D ;D הדילמה שלי היא באיזה סוג מסך לבחור?? יש לי חבר שיש לו את ה- mag PF 17, אך יש האומרים ש-MAG לא כ"כ אמינה,(למרות שלכולם יש אותם.. :-X) אז בכל אופן, מהי ההמלצה שלכם?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Necessary_Evil,

שבת שלום אנשים, אני צריכה את עזרתכם... לקחתי מחשב, פנטיום 1 משהו, והוצאתי את הHD, CD, כונן דיסקטים, כרטיס מסך וכרטיס קול והעברתי אותם למחשב פנטיום 1 משהו יותר טוב (ככה אבא אומר...). הפעלתי את המחשב ואחרי הבדיקת זיכרון הוא כותב floppy disk(s) fail (40) על ההארד דיסק מותקן WIN98SE. גם בביוס הוא לא מזהה את הדיסק והוא מג'ומפר כמו שצריך. החזרתי את הדיסק למחשב הקודם אבל עם כרטיס מסך אחר וגם שם הוא לא מזהה את הדיסק...ולא שיניתי שום דבר בביוס... עזרה תתקבל בברכה תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ldmajor,

אני מחפש גייםפאד איכותי ונוח ואני מתלבט בין 2 אמרו לי השלט של הXBOX 360 נוח אבל הבעיה היא אני לא ממש מוצא אותו בארץ (אלחוטי) השני הוא CHILSTREAM של לוג'יטק http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4109 אני צריך משהו עמיד ונוח שיעמוד בתקציב יתרון מאד מאד מאד גדול במידה והוא אלחוטי במידה ולא אני צריך כבל באורך 2 מטר לפחות * אין לי בעיה להזמין בחול בדקתי בEBAY והשלט זול יותר אבל המשלוח לארץ עולה כמו השלט בתודה דן

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by exupgh12,

מסתבר שבאקסלנט לא קופאים על השמרים. עפ"י האתר שלהם יש במלאי GF4, כאשר נכנסים פנימה רואים כי זוהי גרסת ה440MX ולא TI והמחיר רק 299 $ (עבור כרטיס שעולה בחול באזור ה 170 $) ואם זאת לא דוגמה לעושקי קברים אז מה כן - תכנולוגית האתמול (MX) במחיר המחר

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by saar,

היי חברים, מבקש את עזרתכם לפתור את התעלומה המוזרה שנתקלתי בה: ברשותי שני מחשבים - האחד נייח והשני נייד מדגם lenovo 3000 c200. לפני מספר ימים ניסיתי להתקין מצלמת אינטרנט של לוג'יטק במחשב הנייד אך הוא לא זיהה אותה (התקן לא מוכר). ניסיתי להתקין על הנייח והמחשב זיהה את המצלמה והתקין את הדרייברים עצמאית והכל תקין. לציין כי בנייח ישנה מערכת הפעלה win 7 אולטימייט ובנייד win 7 הום פרימיום. מישהו יכול להאיר את עיניי בנושא? ניסיתי להתקין את הדרייברים של המצלמה מהאתר הרשמי של לוג'יטק אך גם לא עזר. גם באתר היצרן לנובו ביקרתי אך לא מצאתי מענה. תודה לעוזרים וחג שמח

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Johnny,

צריך הצעה ללוח הכי טוב לדעתכם לפנטיום 4 2.2 (עדיפות לאסוס). המון תודות.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  11. Started by Real_Me,

הי, אני עומד לקבל מחשב AMD מבוסס KT266A עוד כמה ימים והנה צץ ב-THG המלך החדש של השכונה KT333. הבנתי שעוד אין לוחות שלו כאן, או שטועה? אולי פשוט אבקש מאחי שגר בארה"ב להביא לי אותו בעוד חודשיים ואבטל את העסקה הנוכחית? אנא עוצו עצה.

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  12. Started by SharP,

http://service.madonion.com/compare?pcm=2796 דרך אגב זה בודק את 2 ההרדיסקים או רק הדיסק שעליו התוכנה\מאסטר ומה עם הזיכרון של כרטיס מסך ... יש לי (רק לעוד יומיים בעזרת ה') MX 400 עם SDRAM זה משפיע גם ?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  13. טוב, אני יודע שאת'לון יותר טוב מפנטיון רגיל עם ליבת ווילמייט או משהו כזה, ושפנטיון עם ליבת northwood יותר טוב להמהרות. אם אני לא מעוניין בהמהרה, מה עדיף לקחת: 1)Athlon XP 1700+ 2)Inter 1700A (בלי התחשבות במחיר)

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלומות! קיניתי מKSP את הספק הגנרי שלהם המתח של 400W ואת מארז הסופרטאלנט...עם 5 מאוורים ואחד זוהר.... אני רוצה לדעת אם הספק יוכל להחזיק את המערכת שלי... מעבד: INTEL PENTIUM 4 1.6 עם גוף קירור ומאוורר של טרמלטק כרטיס מסך: RADEON 9500 PRO עם הסילנסר 3 לוח אם:GIGABYTE 8IEXP הארד דיסק אחד בנפח 40 גיגה שני זיכרונות DDR 256 מגה צורב 1 של LITEON כנון דיסקים 1 כונן דיסקטים הסיבה שאני שואל פה זה בגלל במקום שהעבירו(KSP לא יכולו כי המחשב לא ניקנה אצלם...) לי את המחשב אמרו שהספק לא יוכל להחזיק את המערכת אם כול המאוורים כי אחרת הלוח אם יתפוצץ....=\ אבל מישהוא אחר אמר לי שבלי בעיה הוא יחזיק לי את המחשב...אם אפשר דעה פה זה יעזור.......

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  15. מה קורה חברה? אני צריך המלצה למדפסת+סורק+מכונת צילום, פקס לא הכרחי בתקציב של 300-400 שקלים שמעתי על המדפסת של HP F2180 איך היא? יש המלצות טובות? אשמח גם להמלצות אחרות.

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  16. שלום חברים. אני מוצא את עצמי יותר ויותר מדפיס על שני צידי הדף, כנראה כי אני מתקמצן על דפים. חשבתי לקנות מדפסת חדשה, ו-HP מציעה שתי מדפסות שעושות לי את העבודה אוטומטית, ה-980 וה-990. האם כדאי להשקיע בהן ? ההדפסה הדו-צדדית עובדת בהן טוב או שהדפים נתקעים וחבל להשקיע בזה את הכסף ? אשמח לתגובות על המדפסות האלה. תודה.

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. אז ככה אני קונה לוח אם MSI KT333 ULTRA ולפי מיטב הבנתי הלוח הנל מגיע עם כרטיס רשת ONBOARD לכן אני מתלבט בשאלה האם להוסיף למפרט שלי כרטיס קול או שהכרטיס קול על הלוח יספיק את דרישותי אם אני יוסיף חשבתי ללכת על FORTISSIMO של HERCULAS איך הבחירה? והם באמת כדי להשקיע 51 דולר בפורטיסימו או שהאיכות שלו דומה לזאת של הכרטיס על הלוח?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by asilbob,

אפשר המלצה לבלוטוס ? המטרה בשביל לעביר מי האפלון למחשב והפוך יש המלצה שיהיה תמורה/איכות ואמינות

19. שלום, בעוד מספר ימים אני הולך לקנות עכבר חדש ואני מתלבט בין שתי עכברים, בין Razer DeathAdder 3.5G החדש לבין logitech G9, הייתי שמח אם תוכלו להגיד לי איזה עכבר יותר טוב ולמה, מהם החסרונות והיתרונות של כל אחד מהם. הDeathAdder 3.5G עולה בנועה מחשבים 240 ש"ח והG9 עולה 295 ש"ח בKSP. אם זה משנה אז אני הולך להשתמש בפאד ‏SteelSeries QcK, עוד לא קניתי אותו אבל אני יקנה אותו מתי שאני ילך לקנות את העכבר. שכחתי לציין שהשימושים שלי הם גיימינג, גלישה באינטרנט, פוטושופ(לעיתים רחוקות) ואופיס(לעיתים רחוקות).

• 48 תגובות
    • 5.1k צפיות
  20. אני זקוק לחוות דעת רצוי מנסיון בעיקר יתרונות וחסרונות ולא רק שהוא פחות טוב מ- M$ ולוגיטק

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  21. לאחרונה רכשתי עכבר אופטי חדש, Logitech MX510. לפי החוברת הקצרה שבאה עם העכבר במחשבים אישיים (PC) יש לחבר את העכבר לשקע הPS2 באמצעות המתאם המתאים שבא ביחד עם העכבר. עכשיו, השאלה שלי היא כזאת: *האם ישנו הבדל כלשהו, מבחינת מהירות התגובה וכו', בין עכבר המחובר בחיבור PS2 לבין עכבר המחובר בחיבור USB? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by MeTaLhAmMeR,

הם מתחברים למארזים של טרמלטק?

23. היי, מבקש המלצה לעכבר חוטי שיתאים לעבודה גם ביד ימין וגם שמאל. לא יודע אם הוא חייב להיות סימטרי לחלוטין,העיקר שיתאים לשתי הידיים. יש חיה כזו? אני לא משחק במשחקים ,הוא צריך להתאים לשימוש כללי. מידי פעם אני עורך תמונות בפוטושופ אז עדיין רצוי שיהיה מדוייק. תודה.

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  24. אני חפשתי באתר שלהם ובאתרים אחרים הרבה זמן, אבל לא הצלחתי למצוא את המפרט המדוייק שלו. אם אתם יכולים לעזור לי במציאת מידע או במידע כל שהוא, אני אודה לכם מאוד. הדגם של המחשב שלי הוא: Compaq Armada 7730T ד"א: לידע הכללי זה מחשב דיי ישן. הוא בערך 150מגה-הרץ פנטיום אחד. תודה מראשון, Frozen Sun

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  25. Started by Tal Israeli,

שלום, אני מחפש מדפסת לייזר שחור לבן איכותית לשימושים ביתיים עד 1000-1100 ש"ח

• 2 תגובות
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.