ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
כדאי להוסיף ל - MX518 שלי את שני אלו: 1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=16629 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=7643 מה אתם אומרים ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
I'd like a know about that mouse if it worth the price i got (192 NIS) & if he really takes less battarie power then the old version of he?... http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&pcid=f918997d-8a10-49a2-86d4-350fc658f447&type=ovr Sorry.. don't know how i make an hyperlink here...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות עכבר אלחוטי למחשב הנייד שלי ורציתי לדעת אם יש הבדל בין bluetooth לאלחוטי רגיל. הבנתי שבבלוטות' יש סוג של לאג? פשוט הרעיון שלא יהיה לי תקוע מתאם usb בצד נורא קורץ לי. ואם בסופו של דבר זה כן מומלץ, אז איזה עכבר הייתם ממליצים? ראיתי את זה http://www.photogalnet.co.il/default.asp?catid={B4C46CD2-F0A5-4E1E-9C00-32D77A83345A}&details_type=1&itemid={DF3DF77A-742B-4DAB-8CD7-310FC1CCD7C8} וזה נראה לי סבבה מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי כזו במציאות ואני רוצה, בגלל שאני מתכנת הרבה וגרפיקאי בעבודה, אני צריך מקלדת עם כפתורים כאלו שיחסכו לי זמן ויהיה לי נוח כמה שניתן.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דיי מיציתי את השאלה בכותרת , אבל אני ארחיב טיפה , אני צריך בקר משחק סטיק למטוסים (תאימות לpc כמובן) שכולל הדק (תותח המטוס הקדמי בעל 6 הקנים לא ירסס בעצמו נכון?) שנמצא ליד האצבע המורה , כפתור לטילים ... נו כל מה שעוד יש במטוס , אם אפשר שתהייה לסטיק טיפה התנגדות לתזוזה , ככה שאני ארגיש כאילו אני אכן מטיס מטוס , תנו כמובן גם מחירים שאני אוכל להחליט מה נכנס בתקציב שלי תודה !!!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, אני סטודנטית ורציתי המלצה לקניית עכבר אופטי קומפקטי למחשב נייד :] חיפשתי בכמה חנויות ולא כ"כ מצאתי משהו יפה וקומפקטי לטעמי. אני רוצה עכבר אופטי לא כ"כ גדול.. בצבע ורוד, בשביל מחשב נייד בגודל 15 אינץ', אני לא ממש יודעת מה טווח המחירים של עכברים כאלה (יש לי עכבר אופטי בנייח אבל לא יודעת כמה הוא עלה), אז שיהיה מחיר לא יקר מדי. המון תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
fsaa vsync ושאר התכונות האלו.כל כרטיסי המסך החדשים מצויידים בתכונות אלו ואחרות שאמורות לתת שינוי משמעותי באיך שהמשחקים שלנו נראים ורצים גם שיפורים במהירות וגם באיכות ובחדות אבל כל פעם שמפעילים את אחת האופציות האלו החדות אולי עולה אבל המהירות יורדת לברכיים האם לא שווה לקנות כרטיס ישן יותר שממימילא אין לו את התכונות האלו אבל גם ככה לא נרצה להשתמש בהם כי הם מורידים את הביצועים הכלליים ? וככה נחסוך גם הרבה כסף ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתלבט איזה מהשניים לקחת... יש מישהו שיש לו אחד מהם ? או שיודע איזה מהם לא כדאי לקחת ? תודה..
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדרישות שלי זה שהוא יוכל לתת לי רזולוציה של 1600x1050 על מסך אחד ו1280x1024 על השני, שאני אוכל לחבר עכבר USB ומקלדת USB, ושזה לא יפריע לי בכל הנוגע לגיימינג. בזאפ יש יותר מדי קריטריונים ואני לא מבין כלום. תקציב, כמה שפחות, כל עוד המוצר טוב אהה, וגם סאונד יהיה נחמד.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים,רציתי לשאול :יש לי את ה UPS הנ"ל. עכשיו,החברה מצהירה שהוא נועד לשני מחשבים + שני מסכי CRT 17 אינטצ'. מה שרציתי לעשות זה דבר כזה..ליציאה אחת של ה UPS לחבר לחוט שקע חשמל ועליו לשים מפצל,למפצל לחבר מודם ADSL (B-Focus 270PR)+מדפסת (Canon Ip1500)+מסך LCD (LG1720Q) + ספק כוח ג'נרי 250W (מפעיל שני מגברים של רכב,אחד 100W לסאב ואחד 250W לשני רמקולים רצפתיים) ועל יציאה אחרת של ה UPS לחבר את הכונן שלי (ספק של HEC475W שאפשר להגיד שהוא דיי עמוס..ראו מפרט מימין) מה אתם אומרים? יחזיק? ואם כן אז לא אמורות להיות בעיות עם זה? תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רוב התוצאות בחיפוש היו ישנות מאוד ולא מצאתי תשובות... אני מחפש מקלדת אלחוטית (5-6 מטר) שתוכל להתמודד עם לחיצה של כמה מקשים במקביל, ובלי דיליי + שתעמוד בטווח ולא תגמגם. (צריך אותה למשחקים, תכנות וגלישה) מה האופציות שלי ? האם קיים כזה דבר בכלל ? ה LOGITECH DINOVO EDGE כנראה מוצלחת (מישהו יודע ?) יש עוד אופציות זולות יותר ? (עכבר לא צריך, אבל אני מניח שאם יהיה מובנה במקלדת זה יהיה שימושי...) תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מקלדת ועכבר אלחוטיים של LOGITECH האם אני יכול להחליף את העכבר, לעכבר אלחוטי אחר, ולהישאר עם אותה מקלדת?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איזה לוח כדאי לי לקחת? ASUS A7V133-C או ASUS P4T-E ??? ???
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מארז חדש למחשב וספק כוח תקציב לספק בסביבות 500 של קראתי את הביקורת על הספק הנ"ל באתר, הבעיה היא שהביקורת ממש ישנה האם הספק רלוונטי גם היום? אני מחפש שקט וקירור טוב ,לא מתעסק באוברקלוקינג אבל מתעסק בהפקת מוזיקה וקצת משחקים ואם הספק אכן מיושן מה כדאי לרכוש בתקציב שלי?? מפרט המחשב : processor-intel pentium 4 3.0 motherboard-asus p5gl-x chipset-intel 915gl memory-1024 mb video: leadtek geforce 6600 256 mb hardisk: 120 giga wd sound: wsi waveterminal 192x תודה מראש ,וחג שמח
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום! אני מחפש לרכוש עכבר גיימינג מבית Logitech שיש לו Sniper Mode ואני אסביר למה אני מתכוון. ברוב העכברים יש אפשרות לתכנת שני כפתורים: אתה לוחץ על כפתור 1 בכדי להעלות את ה-DPI ולוחץ על כפתור 2 בכדי להוריד את ה-DPI. אני רוצה כפתור אחד שמשנה את ה-DPI באופן זמני. כלומר: יש לי כפתור שכל עוד הכפתור לחוץ, אני עובד על DPI מסויים. ברגע שעזבתי את הכפתור העכבר חוזר ל-DPI שבו עבדתי לפני כן. לדוגמא: העכבר עובד כרגע על 1000 DPI, עכשיו אני לוחץ על הכפתור ולא עוזב אותו (משאיר אותו לחוץ), עכשיו העכבר עובד על 500 DPI, עכשיו עזבתי את הכפתור, עכשיו העכבר חזר לעבוד על 1000 DPI. לחברות Razer ו- MAD CATS יש את הפונקצייה הזאת בעכברים שלהן. השאלה אם גם ל- Logitech יש עכבר אשר מכיל את הפונקצייה …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לדעת אם Thermaltake Sviking VA4000BWS מארז טוב. מחירו 450 זול יחסית. למי יש אותו? האם המארז שקט יחסית? קראתי שיש בו קירורו מסוים, וגם צג של טמפרטורה, אז בקיצור האם שווה לקנות את המארז הזה?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעונין לראות סרטי DVD באמצעות המחשב על גבי הטלוויזיה, איך אני מחבר בינהם? כניסות בטלויזיה: - כניסה רגילה(75 אום) - כניסה של 21 PIN יציאות בכרטיס asus v8200/deluxe: - svhs/tv output - composite/tv output rca תודה ;D
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני קונה את המפרט הבא: (יכול להיות שינויים קלים) Core2 Duo 1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache - 1250 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E - 950 677 - 2x1GB Twinmos - 940 Galaxy -7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E - 690 Maxtor - 250GB (16MB) SATA II - 470 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 - 195 המליצו לי על הספק הזה: (180 ש"ח) JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin חיפשתי טיפה בפורומים וראיתי שהוא לא הכי איכותי ושהוא ג'נרי. אני מוכן להשקיע עוד 100 ש"ח ע"מ לקבל ספק יותר איכותי שיחזיק להרבה זמן ולשדרוגים עתדיים ול OC. האם הספק הזה הוא מספיק טוב? ואם לא, איזה עדיף לקחת?
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מדפסת של HP וחשבתי על הסוג המשולב, אבל כבר שמעתי כמה פעמים שהן לא כ"כ חסכוניות, אז ככה האם יש דגם מומלץ במשולבות של HP שעולות פחות מ 600 ש"ח. או שכדאי לקנות לא משולבת?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי יותר מחודש של "שריפת-זמן" נראה לי שסוף סוף החלטתי על המפרט. מצטער שאני לא משתמש במפרטים המומלצים של האתר, פשוט הם מתייחסים רק לחומרה שיש בארץ, וחלק ממה שאני קונה קיים בחו"ל. הדגשתי בכחול את המוצרים שאני קונה בחו"ל אם זה מעניין מישהו... מפרט בסיסי: AMD Athlon XP 1700+ Leadtel WinFast A250 TD Epox 8K3A זכרון-קראו למטה. כונן תקליטורים-קראו למטה. Teac 1.44 Sound Card O\B Enermax FS-710B אם שמתם לב את הלוח-אם, הכרטיס מסך והזיכרון אני הולך לקנות בחו"ל. מה שעוד לא החלטתי עליו זה הזיכרון והכונן תקליטורים. בזיכרון אאלץ להסתפק בDDR333 CAS 2.5 מהסיבה הפשוטה שעוד לא קיימים זכרונות DDR333 עם CAS 2, חוץ ממודל אחד שבדקו ולא הצליחו להריץ אותו ב2, אלא רק ב2.5. אפשרות ראשונה: ב…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי, אני רוצה לקנות כזה למחשב, אבל איך האלחוטי עובד? יש חיישן שמתחבר ל USB וקולט את אותות השלט? ואיפה כדאי לקנות, בישראל או בחו"ל? אם אפשר תוסיפו לינק לקנייה. והוא עובד במשחקים שתומכים בו בלבד או ברוב המשחקים? פעולה\ספורט וכו'.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת בעלות של כ 500-600 ש"ח, חשוב לי *מאוד* שהיא תהיה מהירה, ושניתן יהיה להחליף ראשי דיו בנפרד (אם נגמר רק האדום - נחליף רק את המיכל האדום, לא כל כל הצבעים). המליצו לי בעיקר על 2 המדפסות שבכותרת, מה לדעתכם עדיף ? (ב HP אני חושש בעיקר לקחת משכנתא בשביל לקנות את ראשי הדיו - מכיוון שאני מדפיס המון !) אם יש לכם המלצה אחרת - עוד יותר טוב תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המדפסת הזו (לייזר צבעונית) אצלי קרוב לשנה וחצי, בשימוש ממש אבל ממש לא כבד. לאחרונה החלו שתי בעיות בהדפסה. בעיה ראשונה: צבע שחור מודפס חלש ומקוטע על רוב הדף (למעט בצד ימין של הדף, שם הוא בסדר). לכאורה מקרה קלאסי של טונר שעומד להסתיים, אבל: האינדיקטורים הפנימיים של המדפסת מראים א) שהטונר מלא ב-80%, ו-ב) שסה"כ הודפסו רק כ-400 דפים, כאשר גם מיכל הטונר החצי מלא אמור להספיק לכ-1000. יש לציין שהצבעים האחרים מודפסים ללא בעיות. בעיה שנייה: וזו הבעיה היותר מוזרה. נראה שהמדפסת לא מזהה נכון את גבולות העמוד (לגובה), מתחילה להדפיס מוקדם מידי ומסיימת מוקדם מידי, וכתוצאה מכך, העמוד לא ממורכז, אלא השול העליון קטן בהרבה מהתחתון, ולעיתים אף יש חיתוך של תוכן ההדפסה בחלק העליון של העמו…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-