ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף TRACKBALL או OPTICAL. לא אופטי. אני לא סובל אופטי, על בטריות ותמיד זז מטווח הקליטה ונתקע!!! האם זה נוח הTRACKBALL הזה? מה שבטוח הוא שהוא יפה...
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר נסיון לא טוב עם HP והקלקולים במדפסות שלהם אחרי שנה וחודש, אני מעוניין לקנות מדפסת אמינה. שמעתי דברים על קאנון, ואני רואה הרבה ביקורות טובות על בראדר. אני לא כ"כ מבין את ההבדל בין לייזר להזרקת דיו, אז אני פתוח להצעות. התקציב שלי הוא באזור ה-600 ש"ח עם אופצייה לחרוג ממנו עבור מוצר משכנע שיחזיק מעמד לאורך זמן. יכולות רצויות - הדפסה: ש\ל + צבע הדפסת תמונות באיכות מניחה את הדעת לא חייבת קצב הדפסה גבוה וגם לא תדפיס בתדירות גבוהה (ועל כן דרוש דיו שיהיה עמיד לפרקי זמן ללא שימוש) - מדפסת משולבת: סורק + פקס + ניהול פקסים על המחשב בצורה נוחה (כולל פיקסוס קבצים מהמחשב וקבלת פקסים ישירות למחשב בנוסף או כתחליף להדפסתם). - סריקת דפים מרובים ע"י הזנת נייר לסורק (nice t…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו בכותרת, מבקש המלצה מבעלי ניסיון לגבי עכבר טוב ואמין למטרות משחק, כאשר ההטלבתות העיקרית היא בין: MX158 של לוג'יטק - 169 ש"ח SideWinder X3 - 180 ש"ח SideWinder X9 - שאותו אני יכול לקנות במחיר של 230 ש"ח בערך. או כמובן משהו אחר, כאשר המטרה היא לחסוך כמה שיותר. תודה והמשך ערב מצויין!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
איזה לוח כדאי לי לקחת? ASUS A7V133-C או ASUS P4T-E ??? ???
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד של ASUS, GL502V. אני מעוניין לקנות תחנת עגינה למחשב הזה. ראיתי שיש מוצר רשמי של ASUS, אבל אם אני מבין נכון, הוא אוניברסלי? כלומר, כדי שהוא יעבוד אני עדיין צריך לחבר אותו עם USB למחשב? https://www.asus.com/us/Docks/ASUS_USB30_HZ3_Docking_Station/ אם כן, מה היתרון שלו על עמדות אוניברסליות אחרות? ואם אין כזה - איזו עמדה מומלץ לרכוש? האם ניתן להניח שכל מוצר סביר בתחום יהיה תואם ללפטופ? אני מבין שבכל מקרה אני צריך לרכוש מטען נוסף בנפרד? תודה, שי
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ב 2 עכברים, אחד לבית ואחד לעבודה, וששניהם ישתמשו באותו חלק של ה USB. יש דרך? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי עכבר מסוג Microsoft wireless 7000 שדי גוסס, וכנראה שהגיע הזמן להחליף אותו (כל חלקי הגומי התקלפו, כולל הרגליות (החליפיות!)) תקציב - בערך 350 שקל, אפשר ועדיף פחות. שימושים - פיתוח. כמעט ולא משחק, אבל מעדיף לשמור על האופציה פתוחה. מערכת הפעלה - OsX 10.8.2 סוג אחיזה - Palm. העדפות מיוחדות: bluetooth. לא מעוניין בעכבר חוטי, עדיפות גבוה ביותר לעכבר ארגונומי, אין צורך במקרואים או כפתורים מיוחדים, גלגלת נדרשת. חשבתי על ה Razer Orochi, כמובן שאם יש משהו מקביל במחיר נמוך יותר אז עדיף תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
בוקר טוב, יש איזו המלצה גורפת לגויסטיק המושלם להטסת מסוקים במשחק ? (אולי ב BF3 גם מטוסים) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
שמענו יותר מידי בעיות אמינות על הדיסקים שמוכרים כיום. למרות שלרובנו יש צורב ואנו מגבים את הכל, עדיין יש אנשים שחשובה להם אמינות הנתונים שלהם. הבעיות המוכרות: IBM: אין מה להוסיף...... WD: בעיות בסדרות הישנות שמאז הביאו להם שם רע בארץ+בעיות בלוחות מסויימים עם צ'יפסטים של VIA. MAXTOR: אלה שקנו את החדשים, חלקם אומרים על רעשים מסויימים. SEAGATE: חלק אומרים שהם איטיים בהשוואה לאחרים........... כולנו מסכימים שMAXTOR, SEAGATE וגם WD יתפקדו מצויין בתור כונן משני, זאת אומרת לא כונן C עליו מותקנת מערכת ההפעלה, לא? הפיתרון נמצא כבר הרבה זמן רק שהוא יקר...... קונים בקר סקזי (200 דולר) ועוד איזה קשיח SCSI 18GB 10,000RPM (בערך 230 דולר) של מקסטור/SEAGATE/WD ושמים את הדיסק הקשיח סקזי בתו…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה לפני זה היה לי את ה5000MX ועכשיו הביאו לי את הMX5500 וגיליתי פה שני דברים מציקים לי מאוד 1. איך פותחים את המכסה של הבטריות? לקח לי רבע שעה לפתוח את זה ... אני פשוט מפחד לשבור את זה פעם הבאה אולי זה שאלה מצחיקה אבל למי שיש ומכיר אני אשמח לעזרה בנושא 2. שזה לא נראה יש פתרון אבל למה הם לא הכינו כפתור ONN \OFF תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נשקלו שתי אופציות - HP 3055 הלייזרית ו- HP 7680 מבוססת הדיו. כרגע מאוד נוטה לכיוון 7680. דרישות חובה: - חיבור רשת - סורק flatbed (כזה שמרימים וסוגרים על הדף) ולא feeder ללא צורך בתוכנה - מעט הדפסות יחסית לחודש - לא יותר ממאה, מאה חמישים - אין צורך בהדפסה בצבע - פקס מאוד מאוד חשוב לי מדפסת אמינה - כשארצה להדפיס, שתדפיס. אין לי כוח להתעסק בתיקונים וכאלה ומוכן לשלם יותר בשביל לקבל את זה. ה- 3055 נראית לי מיושנת מדי והמחליפה, ה- M2727, יקרה מדי ו- underfeatured (לא זכתה לביקורות מהללות. ה- 7680 כן דווקא). האם יש אלטרנטיבות שאני מפספס או האם אוכל להזמין בשקט את ה- 7680 (שמחירה 1800 ש"ח)? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה לי G7 ארבע שנים והוא היה מצויין! ממש נהניתי לשחק איתו - עכבר קל משקל, אלחוטי, מדוייק, וכשנגמרת הסוללה ניתן להחליף לאחרת ולטעון במקביל. למרבה הצער העכבר הגיע לסוף ימיו, ולמרבה הצער נראה שכבר לא מוכרים אותו ולא מייצרים אותו. אני מחפש המלצה לעכבר שיחליף אותו. למעלה כבר כתבתי מה חשוב, והנה מה שלא חשוב: לא צריך כפתורי שינוי DPI ולא צריך כפתורים "משוגעים" (אחורה, קדימה, חיפוש באינטרנט, וכו'). כל עוד יש את 3 הכפתורים הרגילים + גלגלת זה מספיק. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
כותרת. מתלבט בבחירת סט עכבר ומקלדת אלחוטי. לשימושי אינטרנט, משחקים, מדיה. ראיתי את הסט של מיקרוסופט שמצא חן בעיניי מאוד ונראה מאוד נוח, מה דעתכם? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2403&CatCode=415 האם קיים סט אחר מומלץ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המדפסת הזו (לייזר צבעונית) אצלי קרוב לשנה וחצי, בשימוש ממש אבל ממש לא כבד. לאחרונה החלו שתי בעיות בהדפסה. בעיה ראשונה: צבע שחור מודפס חלש ומקוטע על רוב הדף (למעט בצד ימין של הדף, שם הוא בסדר). לכאורה מקרה קלאסי של טונר שעומד להסתיים, אבל: האינדיקטורים הפנימיים של המדפסת מראים א) שהטונר מלא ב-80%, ו-ב) שסה"כ הודפסו רק כ-400 דפים, כאשר גם מיכל הטונר החצי מלא אמור להספיק לכ-1000. יש לציין שהצבעים האחרים מודפסים ללא בעיות. בעיה שנייה: וזו הבעיה היותר מוזרה. נראה שהמדפסת לא מזהה נכון את גבולות העמוד (לגובה), מתחילה להדפיס מוקדם מידי ומסיימת מוקדם מידי, וכתוצאה מכך, העמוד לא ממורכז, אלא השול העליון קטן בהרבה מהתחתון, ולעיתים אף יש חיתוך של תוכן ההדפסה בחלק העליון של העמו…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מדפסת צבעונית משולבת עם חיבור רשת אמינה ועלויות דיו סבירות. תקציב עד 800 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים למשחקים, זה אמור להגיע למרחק של 10 מטר בערך. עד עכשיו תמיד הייתי עם לוג'יטק גם מקלדת וגם עכבר, העכבר שלי הוא MX500 ואני רוצה משהו בערך באותו הגודל. כמובן שהבעיה היא המחיר, ראיתי את את הסט של מיקרוסופט ב400 שקל DESKTOP 7000 שנראה טוב אבל יחסית יקר. יש את RAPOO שהם חדשים ומצויינים אבל אני לא יודע איך העכבר שלהם למשחקים. למשהוא יש הצעות יותר טובות....
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני נעשה פחות ופחות בטוח שה ATi 8500 הוא בחירה עדיפה על הגיפורס 3... ההפרש במחיר אומנם 300 ש"ח אך אני כבר לא רואה הרבה יתרונות ממששים לכרטיס של ATI בעיקר עכשיו אחרי ש Anandtech גילו שאפשר לקבל ביצועי FSAA טובים יותר עם גיפורס 3 גם מבחינת האיכות - וזה היה הקלף העיקרי של הראדון עד עכשיו... בעיקר שמשחקים שמשתמשים ב DX 8.1 API 1.4 מאוד רחוקים ו TRUEFORM עד כמה שאני יודע נתמך רק בסיריוס סאם... ול nVidia עדיין היתרונות הגדולים יותר יציב יותר בטוח עידכוני דריוורים שוטפים שממשיכים לשפר את הביצועים. ול ATI עדיין החסרונות הרגילים - מחלקת דריוורים שלא נדע, יציבות - הבעיות לא נפתרו לגמרי התמיכה במערכות הפעלה חדשות של הדריוורים של ATI מעולם לא הייתה משהו משהו וזה יודע כל מי שהיה לו R…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ישנה בעיה במדפסת שלי, לא מגיבה לפקודות שאני שולח לה, להדפיס דרך הוורד, כשאני מפעיל מחדש את המחשב אז זה מתחיל להדפיס. בעיה שחוזרת על עצמה. נסתי לפתור אותה עם התמיכת של HP אך ללא הצלחה. יש לציין שבדקתי מגע בחיבורים, ניתקתי-החזרתי אך הבעיה קיימת תודה לעוזרים WINDOWS 7 בעברית
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה בזמן האחרון יצא לי לשאול את עצמי הרבה פעמים איזה מבין עכברי הG5 הוא הכי טוב.. מכל הבחינות.. האפור בגלל הfrimware המעודכן והמחיר השחור בגלל המרקם או שבכלל ה2142 בגלל היופי אז רציתי לשאול אתכם.. אילו מביניהם את מעדיפים?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בגלל שאני מעוניין לקנות קירור חדש למעבד שלי (ביג טייפון) אני רוצה לקנות מארז חדש בגלל שהמארז הנוכחי שלי צר מדי ( 17.5 ס"מ ) ואני חושש שהביג טייפון לא יכנס... וגם אם הוא יכנס הוא יהייה ממש צמוד לדלת של המארז ואז הוא יאבד את כל האפקטיביות שלו.... עכשיו אני מעוניין במארז זול ורחב... מצאתי איזה מארז חמוד ב 250 ש"ח http://www.frontier.com.tw/htm/product/09a/me.htm רוחב 20 ס"מ ... מספיק הייתי אומר... עכשיו אל תתפלצנו לי על הספקי כח כי אני לא מבין בגרוש בזה... ג'נרי לא ג'נרי.... זה לא ממש מעניין אותי עד היום ברוך השם השתמשתי בספקי כח הso called ג'נרי ולא היו לי איתם שום בעיות... ותאמינו לי שיש לי בבית הרבה הפסקות חשמל ונפילות מתח... חוץ מזה שיש לי איזה אל פסק שהמצבר שלו כב…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-