ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מחפש עכבר חדש שדומה באחזיה שלו לעכבר של LOGITECH G400S או MX518 הישן, מעדיף חברה אחרת ולא LOGITECH אם יש.
-
המדפסת הזו (לייזר צבעונית) אצלי קרוב לשנה וחצי, בשימוש ממש אבל ממש לא כבד. לאחרונה החלו שתי בעיות בהדפסה. בעיה ראשונה: צבע שחור מודפס חלש ומקוטע על רוב הדף (למעט בצד ימין של הדף, שם הוא בסדר). לכאורה מקרה קלאסי של טונר שעומד להסתיים, אבל: האינדיקטורים הפנימיים של המדפסת מראים א) שהטונר מלא ב-80%, ו-ב) שסה"כ הודפסו רק כ-400 דפים, כאשר גם מיכל הטונר החצי מלא אמור להספיק לכ-1000. יש לציין שהצבעים האחרים מודפסים ללא בעיות. בעיה שנייה: וזו הבעיה היותר מוזרה. נראה שהמדפסת לא מזהה נכון את גבולות העמוד (לגובה), מתחילה להדפיס מוקדם מידי ומסיימת מוקדם מידי, וכתוצאה מכך, העמוד לא ממורכז, אלא השול העליון קטן בהרבה מהתחתון, ולעיתים אף יש חיתוך של תוכן ההדפסה בחלק העליון של העמו…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה בכותרת ^
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה עכבר עדיף לדעתכם לעבודת יום יום (לא משחקים) ? האם יש הבדלים בגודל הפיזי בינהם ? בנוחות הישיבה בתוך היד ? משקל ? חן חן נ.ב. ה-REV לא בא בחשבון כי אני שמאלי, עם ה-MX1000 אני עוד איכשהו אסתדר.....
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. האם עדיף להשקיע במעבד (1800/1900) ולא בכרטיס (GeForce2) או בכרטיס (GeForce 3) ולא במעבד (1600/1700)? 2. האם ל-GeForce2 מספיק מסך 17 או לקנות 19? (GeForce3+מסך 19 קצת מוגזם) 3. אני יודע שמעבדי אינטל מכבים את המחשב כשהחום עולה, אבל איך אפשר "להרגיע" מעבד AMD? רק להוסיף Volcano6 או משהו כזה? 4. אני לא רוצה מארז ענק כמו Enermax אבל אני רוצה מארז שבו אשלב את המאוורר הנוסף וגם שיהיה אפשר לפתוח אותו בקלות (לא כמו ה-6 ברגים בג'נריק שלי :-/) וגם שלא יהיה יקר מדי....איזה כדאי? 5. האם להסתפק בCDROM רגיל או לקנות DVD? ואם DVD, אז מן הסתם אני צריך להשקיע ברמקולים.....איזה? (הכי זולים שאפשר שתומכים ב5.1/4.1) 6. האם לקחת את ה-GA-7VTX-H (שיש בו כרטיס רשת וקול משולב…
-
-
הי, אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים למשחקים, זה אמור להגיע למרחק של 10 מטר בערך. עד עכשיו תמיד הייתי עם לוג'יטק גם מקלדת וגם עכבר, העכבר שלי הוא MX500 ואני רוצה משהו בערך באותו הגודל. כמובן שהבעיה היא המחיר, ראיתי את את הסט של מיקרוסופט ב400 שקל DESKTOP 7000 שנראה טוב אבל יחסית יקר. יש את RAPOO שהם חדשים ומצויינים אבל אני לא יודע איך העכבר שלהם למשחקים. למשהוא יש הצעות יותר טובות....
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מדפסת לגודל דף a3 . (עדיפות לa2.,, שמתאימה לדפים עבים 300 ג לפחות . ואיכות הדפסה וחדות גבוהה . אמינה וקלה לתפעול . (לא hp.. ) אני מרוצה מאד מברדר כך שאם מישהו מכיר דגם שעונה על הדרישות הללו.. זה אמור להיות גם להדפסי אומנות . ולכן חשוב החדות . יש לי היום גם פלוטר של אפסון . אבל בניירות בודדים הוא מסורבל . ואיטי. תודה רבה יאיר
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מקלדת חדשה. הדברים שהכי חשובים לי בה: מתחת ל-450 ש"ח עם numpad מעט לחץ עבור לחיצה (אני מרגיש שאני צריך ללחוץ יותר מדי במקלדת הנוכחית ב-PC בהשוואה למקלדת לפטופ). תאורה אחורית עדיפות לצבע שחור ומגניב אשמח להמלצות, אם יש שאלות\בקשות אשמח לענות. תודה מראש על העזרה! נ.ב. שתי מקלדות שנתקלתי בהן בחיפושי הקצרים: Razer Deathstalker Essential Gaming Roccat Isku Illuminated Gaming Keyboard אשמח לדעות
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם !! לפני כשעתיים רכשתי מדפסת בראדר דגם J4420DW התקנתי אותה וכל עובד , יש רק 2 בעיות שעוד לא הצלחתי לפתור: 1. איך מגדירים את הפקס של המדפסת כך ש: בזמן שמגיעה שיחת טלפון רגילה הוא לא יצלצל ורק הטלפון הראשי של הבית יצלצל, וברגע שמגיע פקס הוא יתקבל אוטומטית ע"י המדפסת? 2. הבנתי שיש הגדרות מיוחדות לאיכות הדפסה מירבית - כי האיכות תמונה צבעונית גרועה- מישהו יודע איך מגדירים ? תודה מראש לעוזרים!!! זה ממש ממש חשוב לי!!!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשת ESC של פלאפון הדף עם הפרטים על הפלאפון מישהו יודע אם יש בעיות מיוחדות איתו וכללי מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, העכבר שלי deathadder black מתחיל לשבוק חיים אז אני מחפש עכבר להחלפה חשבתי על Razer DeathAdder Elite בעיקר בגלל שהוא מאוד נוח לי וגם לא כזה יקר וגם קראתי עליו ביקורות טובות או G903 VS G900 ראיתי שזה עכבר מושלם גמעט בכל הביקורות שקראתי מה אתם ממליצים? ומה ההבדל בין ה900 ל903? ראיתי שרק משקל וזמן הבטריה יש עוד הבדלים? ומאיפה אפשר לקנות בזול יחסית + משלוח ומכס ומה שכלול בזה תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מדפסת משולבת עם פקס לשימוש ביתי. יש היום המון מוצרים בשוק וקשה להחליט מה לקנות. האם HP טובים וכדאי לקנות? הדגם HP6500 מומלץ? יותר מ 4500? והאם לקנות HP או משהו אחר? תודה רבה טל
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רכשתי כבל hdmi באורך 10 מ לחיבור ביין המחשב לTV. לא מבין מדוע לא מצליח לקבל אות על מסך הTV. במחשב מותקן כרטיס מסך .חיבור ה HDMI אינו דרך כרטיס זה ,האם זו הבעיה? בכרטיס המסך אין כניסה לחיבור HDMI. יש רעיונות...? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני עם כף יד יחסית גדולה ואני מחפש עכבר חוטי עמיד, נוח ולא צריך את כל הכפתורים האלה שבצדדים מספיק לי רק הרגילים. חשוב שאפשר ללחוץ מהר על העכבר ושיגיב מהר. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך לגיימינג בגודל של 22 23 עם אפשרות תלייה עדיפות לMS נמוכה מ5 ובנוסף תנו לי בבקשה המלצה לעכבר הכי מומלץ\נחשב בשוק לגיימר מחירי המסך עד 1500 ש"ח מחירי העכבר עד 450 ש"ח נ.ב שמתי את העניין של המסך גם בקטגוריה הזאת בשביל שלא ליצור 2 נושאים מקווה שלא עשיתי שום עבירה... :-\
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו בכותרת, מבקש המלצה מבעלי ניסיון לגבי עכבר טוב ואמין למטרות משחק, כאשר ההטלבתות העיקרית היא בין: MX158 של לוג'יטק - 169 ש"ח SideWinder X3 - 180 ש"ח SideWinder X9 - שאותו אני יכול לקנות במחיר של 230 ש"ח בערך. או כמובן משהו אחר, כאשר המטרה היא לחסוך כמה שיותר. תודה והמשך ערב מצויין!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אלו רמקולים למחשב נחשבים היום הכי טובים בשוק ? המדובר הוא על רמקולים 2.1, כשבגדול אני מתלבט בין לוג'יטק, קריאייטיב ומייקרולאב.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע ומוכן להסביר לי מה ההבדל בין פנטיום 4 סוקט 423 וסוקט 478 אילו לוחות/צ'יפסטים/זכרונות מתאימים לכל אחד מהם ??? תודה מראש !!! ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים שלא מחוברים ברשת. קניתי מכונה משולבת של hp וחיברתי אותה קרוב למחשב אחד. אני רוצה לחבר אותה גם למחשב השני בכבל usb של 15 מטר. האם באורך כזה האות שנשלח יאבד? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני שנתיים בערך קניתי סט מקלדת ועכבר של מיקרוסופט. אני לא זוכר בדיוק את הדגם, אבל זו מקלדת גדולה ומאסיבית ועכבר גדול גם כן, בצבע כחול. לפני חצי שנה בערך המקלדת הפסיקה לעבוד. הדבר המוזר הוא שהתקן הבלוטופ זיהה את המקלדת, זיהה את הקלדת הסיסמא בשביל לחבר אותה למחשב, אבל היא לא עבדה. לא עשיתי עם זה כלום כי אני יכול להסתדר עם מקלדת חוטית. אתמול התקנתי ספק כוח חדש. לאחר שחיברתי את המחשב שוב לחוטים, העכבר האלחוטי הפסיק לעבוד. אני מחבר אותו להתקן בלוטופ, הוא מזהה ומאשר, אבל לא עובד. אבל הפעם אחרי שאני פותח את ההגדרות של הבלוטופ מחדש, העכבר לא מזוהה וצריך להתקין הכל מחדש, כאמור לשווא כי זה לא עובד. מישהו מכיר את הבעיה? זה ממש מייאש. התקנתי והסרתי והתקנתי את הדרייברים מחדש, ה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם הגעתי למסקנה שם אני רוצה להתחיל בקירור טוב למחשב אז לפני המאוורים והכול אני צריך מארז גדול וטוב עכשיו המארזים הגדולים אלה הם TOWER משהו נראה לי שהם גדולים כאלה אני צריך הצעה איזה מארז לקנות? בעיקרון היופי לא חשוב כי במלא אני יעשה לו חורים למאוורים וכול זה אבל גם לא חתיכת פלסטיק שקוראים לה מארז המחיר בעיקרון אין לי בעיה לשלם עד 500 שקל כאילו (מה שנראה לי קצת מוגזם למארז) אבל רק שיהי לכם טווב ככה אז 500 ואם הוא בא אם עוד מאוורים אז זה גם טוב תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYTE מדגם GA7VTXH, ויש לו דבר הנקרא DUAL BIOS, הבנתי שהמטרה שלו היא ברגע ש BIOS אחד נהרס (עד היום לא הבנתי איך ביוס יכול להיהרס ?!!! ???) אז הביוס השני נכנס לפעולה. אם מישהו יודע איך נכנסים לביוס השני ?! או איך מתפעלים אותו ?! והאם אני יכול לבחור איזה מהם שיפעל ? אנא השאירו הודעה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חושב שאני מחזיק בשיא: עד לפני שנה היה לי P1 90 MHZ במשך 7 שנים! (בכל הזמן הזה רק נוסף לו מודם 56K) !now beat that
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-