ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב, יש איזו המלצה גורפת לגויסטיק המושלם להטסת מסוקים במשחק ? (אולי ב BF3 גם מטוסים) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעונין לראות סרטי DVD באמצעות המחשב על גבי הטלוויזיה, איך אני מחבר בינהם? כניסות בטלויזיה: - כניסה רגילה(75 אום) - כניסה של 21 PIN יציאות בכרטיס asus v8200/deluxe: - svhs/tv output - composite/tv output rca תודה ;D
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כותרת. מתלבט בבחירת סט עכבר ומקלדת אלחוטי. לשימושי אינטרנט, משחקים, מדיה. ראיתי את הסט של מיקרוסופט שמצא חן בעיניי מאוד ונראה מאוד נוח, מה דעתכם? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2403&CatCode=415 האם קיים סט אחר מומלץ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות עכבר אלחוטי למחשב הנייד שלי ורציתי לדעת אם יש הבדל בין bluetooth לאלחוטי רגיל. הבנתי שבבלוטות' יש סוג של לאג? פשוט הרעיון שלא יהיה לי תקוע מתאם usb בצד נורא קורץ לי. ואם בסופו של דבר זה כן מומלץ, אז איזה עכבר הייתם ממליצים? ראיתי את זה http://www.photogalnet.co.il/default.asp?catid={B4C46CD2-F0A5-4E1E-9C00-32D77A83345A}&details_type=1&itemid={DF3DF77A-742B-4DAB-8CD7-310FC1CCD7C8} וזה נראה לי סבבה מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה לפני זה היה לי את ה5000MX ועכשיו הביאו לי את הMX5500 וגיליתי פה שני דברים מציקים לי מאוד 1. איך פותחים את המכסה של הבטריות? לקח לי רבע שעה לפתוח את זה ... אני פשוט מפחד לשבור את זה פעם הבאה אולי זה שאלה מצחיקה אבל למי שיש ומכיר אני אשמח לעזרה בנושא 2. שזה לא נראה יש פתרון אבל למה הם לא הכינו כפתור ONN \OFF תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי חברה, מאחר והלוג'יטק G5 שלי סיים את דרכו אני נאלץ לקנות עכבר חדש.. על העכבר אני כמעט ונעול על ה G400S והפאד SteelSeries QCK מההמלצות פה בפורום.. השאלה שלי היא מה ההבדל בין ה QCK+ ל Heavy? ראיתי שה Heavy טיפה יותר יקר.. אשמח גם לשמוע מה דעתכם על הבחירה שלי.. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני צריך המלצה ללוח האם שעובד עם KT266A לAMD הטוב ביותר להכל יציבות מהירות התאמה לחלקים אחרים אפשרויות אוברקלוקינג חברה יציבה מאחורי הלוח ובסופו של דבר הלוח הטוב ביותר! כמו כן אני זקוק להמלצה על כרטיס מסך שיעבוד איתו חשבתי GEFORCE3 אבל שמעתי כלכלך הרבה שמות ואני צריך את הטוב ביותר אז בבקשה תעזרו
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי מערכת מקלדת ועכבר BLUETOOTH מדהימה (DINIVO של לוג'יטק) מאמריקה. הבעיה שאין עליה אותיות בעברית. איפה אפשר לעשות את זה וכמה זה אמור לעלות בערך? תודה על כל תשובה. יויו12
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כמה זמן מחשב חדש וגם את העכבר MX1000 אני זוכר שהיה פה לפני כזה זמן סקר כמה זמן מחזיקות הבטריות בעכבררים אלחוטיים ומישהו אמר שהוא מטעין את הMX1000 שלו פעם בשבועיים אבל שלי מחזיק בקושי יומיים שלושה! זה אמור להיות ככה או שזה בגלל שאני על המחשב 25 שעות ביממה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה חברה יותר טובה לכרטיסי מסך Chaintech או INNOVISION, ועוד שאלה, ההבדל בין החברות זה כל כך קריטי!?! להביא לשינויים של מאות שקלים במחירי כרטיסים?!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מארז גנרי של SPL ובו מורכב מעבד AMD XP עם מאוורר בצבע כחול, עליו מדבקה לבנה עליה כתוב AMD ומספר סידורי. מי שזוכר לפני כמה שבועות התלוננתי על הרעש במארז שלי שמגיע מהספק (או כך לפחות חשבתי). מסתבר שהמאוורר מפיק את כמות הרעש המשמעותית.. בדקתי זאת ע"י עצירה של המאוורר לכמה שניות (לחצתי עליו מעט). אחרי שהורדתי את האצבע הוא התחיל ממש "להמריא". המאוורר עושה עבודה מצוינת, והמעבד יושב על טמפ' מאוד נמוכות (ביחס למשתמשים אחרים). 37 או 30, אני לא בטוח איזה נתון הוא הנכון. בכל אופן, סיבה טובה לדעתי כדי לקנות אינטל.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
(נא להתייחס לדיון זה ללא קשר לריבים ישנים) ג'יפורס טי200 רגיל עולה בארצנו 1200 ש"ח בערך ג'יפורס של MSI עולה כיום כבר 950 ש"ח למרות שMSI היא לא החברה הכי טובה כשיש הרקולס וGAINWARD האם ההפרש שווה 250 ש"ח ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תוך כדי שוטטות בגוגל וחיפוש אחרי עכבר טוב של אסוס (אוהב את החברה הזאת ) עלתה התוצאה הבא http://www.notebookreview.com/assets/18890.jpg ועוד עם הלוגו של הרפובליקה :'( אותו לוגו של על מקסימוס פורמולה שתים שאני יקנה בקרוב5 ברור לי שזה העיצוב של הG7 של לוג'יטק המפורסמת אבל רציתי לשאול יש עכברים איכותים של אסוס פה בארץ? כי לא נתקלתי בכאלה אף פעם........
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נשקלו שתי אופציות - HP 3055 הלייזרית ו- HP 7680 מבוססת הדיו. כרגע מאוד נוטה לכיוון 7680. דרישות חובה: - חיבור רשת - סורק flatbed (כזה שמרימים וסוגרים על הדף) ולא feeder ללא צורך בתוכנה - מעט הדפסות יחסית לחודש - לא יותר ממאה, מאה חמישים - אין צורך בהדפסה בצבע - פקס מאוד מאוד חשוב לי מדפסת אמינה - כשארצה להדפיס, שתדפיס. אין לי כוח להתעסק בתיקונים וכאלה ומוכן לשלם יותר בשביל לקבל את זה. ה- 3055 נראית לי מיושנת מדי והמחליפה, ה- M2727, יקרה מדי ו- underfeatured (לא זכתה לביקורות מהללות. ה- 7680 כן דווקא). האם יש אלטרנטיבות שאני מפספס או האם אוכל להזמין בשקט את ה- 7680 (שמחירה 1800 ש"ח)? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות כזה למחשב, אבל איך האלחוטי עובד? יש חיישן שמתחבר ל USB וקולט את אותות השלט? ואיפה כדאי לקנות, בישראל או בחו"ל? אם אפשר תוסיפו לינק לקנייה. והוא עובד במשחקים שתומכים בו בלבד או ברוב המשחקים? פעולה\ספורט וכו'.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות מדפסת משולבת לצרכים ביתיים לשימוש קל עד 20 דפים בחודש בממוצע ,אני צריך שתכלול: הדפסה צילום סריקה ופקס עצמאי עם כרטיס רשת אלחוטי, התקציב עד 1000 שח , חשוב גם שתהיה פוטו כי אני אצטרך להדפיס תמונות מידי פעם, הציעו לי 3 דגמים Brother MFC-J4420DW HP Officejet Pro 6830 E3E02A HP Deskjet Ink Advantage 4645 B4L10C איזה מהם לפי דעתכם כדאי לקנות ??? תודה רבה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מה עדיף לקחת מבחינת נוחות ותמורה למחיר G500 או G400s של לוג'יטק? ה- G500 הוא דור ישן ולכן אני מתלבט. אם יש הצעות אחרות אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לעצות מאנשים שיש להם את אחד מהסטים האלו,יתרונות? חסרונות? השימוש הוא ביתי,אינטרנט,ואופיס (לא משחקים) בקיצור,איזה עדיף? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הי. יש לי מחשב נייד ישן של דל, ואני מעוניין לחבר אותו למערך של 4 מסכים שיעבדו כמסך אחד גדול (על כל אחד מהמסכים יראו רק רבע מהתמונה הכללית). למחשב יש חיבור HDMI אחד בגרסת 1.3 וחיבור VGA אחד. השאלה היא אם יש מכשיר כלשהו שמאפשר חיבור של יותר ממסך אחד בו זמנית לאותה יציאה במחשב? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לחברה שלי מדפסת לייזר שחורה לשימוש ביתי פשוט (סטודנטית - הדפסת מאמרים, עבודות וכו') בתקציב של כ-500 ש"ח. אני מחפש מדפסת בלבד ולא מכשיר משולב כלשהו. אם הדבר מצדיק זאת, היא יכולה לחרוג מהתקציב ב-100 -150 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלומות למה מתי כשאני מנסב לצרוב דיסק עם הנרו, הוא נותן לי לבחור רק כפול 12? יש לי צורב כפול 20 ונרו גירסה הכי חדשה, אז? תודה מראש...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המקלדת מולטמדיה של מיקרוסופט בצבע שחור (120 שקל בזיגזג) המחיר שלה בסדר גמור אבל השאלה שלי היא אם זה נוח להשתמש במקלדת כזאת? למישהו יש מקלדת שחורה ויכול להעיד? אני מפחד שיהיה לי קשה למצוא כפתורים בגלל הצבע וכו'...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-