ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
תקשיבו לי יש פנטיום 4 עם מאוורר עצבני רדאון 9600 מודם מחובר 2 ארד דיסקים 2 סידירומים כונן דיסקטים למארז יש 2 מאווררים וכאמור מאוורר לספק ואני הולך לחבר בחופש מסך lcd יש לי 300w כנראה גנריק כי קניתי מארז של task כדי להחליף את הספק? ???
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקחנו לסקירה את אחד העכברים המבטיחים ביותר בשוק - הוא מכיל חיישן כפול מתקדם ונורות RGB המשולבות בטוב טעם. הכירו את אחד המועמדים לתואר עכבר הגיימינג התחרותי המוצלח מכולם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך המלצה ללוח האם שעובד עם KT266A לAMD הטוב ביותר להכל יציבות מהירות התאמה לחלקים אחרים אפשרויות אוברקלוקינג חברה יציבה מאחורי הלוח ובסופו של דבר הלוח הטוב ביותר! כמו כן אני זקוק להמלצה על כרטיס מסך שיעבוד איתו חשבתי GEFORCE3 אבל שמעתי כלכלך הרבה שמות ואני צריך את הטוב ביותר אז בבקשה תעזרו
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד כמה זה מורכב להחליף מקלדת במחשב נייד? והאם יש חשיבות לקנות מקלדת מקורית (במקרה שלי היא גם מוארת)? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, בגלל שאני מעוניין לקנות קירור חדש למעבד שלי (ביג טייפון) אני רוצה לקנות מארז חדש בגלל שהמארז הנוכחי שלי צר מדי ( 17.5 ס"מ ) ואני חושש שהביג טייפון לא יכנס... וגם אם הוא יכנס הוא יהייה ממש צמוד לדלת של המארז ואז הוא יאבד את כל האפקטיביות שלו.... עכשיו אני מעוניין במארז זול ורחב... מצאתי איזה מארז חמוד ב 250 ש"ח http://www.frontier.com.tw/htm/product/09a/me.htm רוחב 20 ס"מ ... מספיק הייתי אומר... עכשיו אל תתפלצנו לי על הספקי כח כי אני לא מבין בגרוש בזה... ג'נרי לא ג'נרי.... זה לא ממש מעניין אותי עד היום ברוך השם השתמשתי בספקי כח הso called ג'נרי ולא היו לי איתם שום בעיות... ותאמינו לי שיש לי בבית הרבה הפסקות חשמל ונפילות מתח... חוץ מזה שיש לי איזה אל פסק שהמצבר שלו כב…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש את זה שזה הגגירסה הרגילה שכולם מכירים http://www.maximus.co.il/Product.aspx?ProductID=1175 ויש את הריטייל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5973
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבקשת המלצות לעיפרון ולוח דיגיטלי לציור וגרפיקה בגודל 20X30 או מידות דומות (וכמובן - במחיר סביר...) תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו פה יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין DVI ל-VGA? ומה זה UXGA? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול אחרי שניקיתי עכבר של מיקרוסופט רגיל שלי של יותר מ4 שנים, הוא התחיל לעבוד מוזר ועכשיו לא מסוגל לעשות תפקידו. אני צריך משהו בסביבות 150-300 ש''ח חוטי עדיף יותר מאלחוטי לאייזר עדיף יותר מאופטי לפחות 3 כפתורים כמו בעכבר רגיל האם מישהו מכיר עכבר ארגונומי טוב? אודה אם תמליצו משהו מפה: http://bit.ly/ouOtYf חג שמח לכולכם!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נאמר ופרצו למחשב שלי, האם הפורץ יוכל לראות מה קורה במצלמת האינטרנט שלי ? והאם יש דרך לכבות את המצלמה ??? (אין כפתור כיבוי עליה). תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מדפסת חדשה photosmart e hp b110. לאחרונה סקרתי את האפשרויות לרכישת מחסניות דיו. מקורי עלותו 85. כפול 4, יקר לי מידיי. ישנו תואם שיוצא זול בהרבה, אך אינו מכיל צ׳יפים, האם המדפסת תדפיס ללא צ'יפים? הבנתי שיש אפשרות וזה לא כל כך מסובך להעביר את הציפים מהמחסניות שבמדפסת לתואמים, האם כך הדבר? יישנה אפשרות לקנות מילוי למחסניות שיש לי כבר והגיעו עם המדפסת, זה גם סוג של פיתרון בברירת מחדל. אשמח לעזרה ממומחים תודה איציק
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, מחפש מדפסת הזרקת דיו משולבת(עם סורק, לא חובה פקס) שעולה לא יותר מ300 עם עלות הדפסה סבירה גם כן. נפח ההדפסה לא גדול. ישנן תקופות ארוכות בהן המדפסת לא תשומש כלל ואז "תיאלץ" להדפיס יחסית הרבה בטווח זמן קצר - האם ייתכן שהדיו במחסניות "יתייבש" בזמן זה? או שמדובר במיתוס? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש צורב בשביל חבר שלי, משהו בסביבות ה-600 שקלים אולי תמליצו לי על משהו..... אני מתלבט מבין הצורבים הללו אבל אם יש לכם בחירה יותר טובה, אשמח לשמוע ASUS CDRW401610 LG GCE-8160B AOpen CRW-2040 LITEON LTR-16102B תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות עכבר חדש של גיימרים דוייק ראיתי את הביקורות של הG5 וה-G7 באתר אבל אם זאת יש כ''כ הרבה מבחר של עכברים חדשים בלוג'יטק ראיתי מכירה קבוצית בפנדה מחשבים את הMX500 ב-115 שקל בלבד! אפילו שיש דגמים חדשים של עכברים, האם הוא טוב? בקיצור על איזה מבין כל עכברי הלייזר/גיימרים הקיימים היום בשוק אתם הכי ממליצים לא משנה התקציב
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש עכבר אלחוטי שמתאים לשימוש גם עם הנייח שברשותי וגם עם הנייד. הבנתי שקיימת אפשרות לעבור בין המחשבים עם עכבר אחד. בנייד יש bluetooth ולנייח אני מניח שצריך מתאם. האם עכבר בטכנולוגיית bluetrack קולט גם bluetooth ? מה הפתרון המומלץ ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כמה זמן מחשב חדש וגם את העכבר MX1000 אני זוכר שהיה פה לפני כזה זמן סקר כמה זמן מחזיקות הבטריות בעכבררים אלחוטיים ומישהו אמר שהוא מטעין את הMX1000 שלו פעם בשבועיים אבל שלי מחזיק בקושי יומיים שלושה! זה אמור להיות ככה או שזה בגלל שאני על המחשב 25 שעות ביממה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי מיטב קריאתי והבנתי ההבדלים העיקריים בין 2 הדגמים הם : a80 : +מסך lcd מסתובב (למי אכפת) + exif 2.2 - אין אפשרות לraw - כרטיסי זכרון רק מסוג cf1 s45 : + סוללת ליטיום מובנית ונטענת - exif 1? + יש אפשרות לraw + כרטיסי זכרון מסוג cf1/2 ייתרון נוסף לa80 שהיא כרגע במבצע בסינגפור ובמחיר נמוך מהc45 ניתן לרכוש אותה עם כרטיס 256mb + סוללות נטענות + מטען... כך שההחלטה קשה - אני מחפש חוות דעת מקצועית יותר לגבי אפשרויות שליטה ידניות - מה חשוב יותר ופחות, והמלצה... תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זקוק למשהו קטן, לא all-in-one הגדולים והמגושמים.. אלחוט/חוטי, לא משנה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה למדפסת לייזר קטנה שתומכת וצילום ופקס וגם בהדפסה דרך אנדרואיד ואייפון תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קראתי הרבה ביקורות טובות על המדפסת CANON PIXMA MX455 הייתי רוצה לדעת לגבי צריכת הדיו שלה וכן כמה עולים ראשי הדיו תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ואם לא יהיו עוד תקלות כמו שהיו לי עד עכשיו (נשפך לי Arctic silver על כל המעבד, ונשרף לי הספק, אל תשאלו איך אבל הכל עובד.) אז אני אוכל לשאול שתי שאלות: 1. מה זה S.M.A.R.T MODE להרד דיסקים? 2. הטמפרטורות של המעבד שלי (לפי חיישן על לוח אם) נעול בין 55-60 מעלות, זה בריא? זה טוב מספיק?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מופיע שם יצרן או דגם כלשהו... אבל מי שיש לו לא יכול לטעות, יש לה עיצוב מוזר וקליפס עם קפיץ להצמדה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 1.2 על לוח A7V133-C אני מעוניין לשדרג גם את כרטיס המסך המחשב לא משמש למשחקים ראיתי בעיתון שבכל המפרטים מופיע כרטיס מסך RIVA TNT2 32MB מה דעתכם עליו? ואיזה עדיף באותה רמת מחיר וזכרון (250 שקל)? אולי של ASUS או של ATI תודה ושבת שלום
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-