ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לרכוש גיים פאד לצורך משחק כדורגל במחשב. (FIFA) עדיף שיהיה פשוט ולא יקר ושיהיה כמה שיותר דומה לשלטים של PS2, ז"א שהמקשי ניווט לא יהיו מחוברים וכל אחד יהיה בנפרד. יש המון דגמים ואני לא יודע מה מומלץ לבינתיים ראיתי את זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4776 איך הוא?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח האם שעובד עם KT266A לAMD הטוב ביותר להכל יציבות מהירות התאמה לחלקים אחרים אפשרויות אוברקלוקינג חברה יציבה מאחורי הלוח ובסופו של דבר הלוח הטוב ביותר! כמו כן אני זקוק להמלצה על כרטיס מסך שיעבוד איתו חשבתי GEFORCE3 אבל שמעתי כלכלך הרבה שמות ואני צריך את הטוב ביותר אז בבקשה תעזרו
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם הוא עובד גם עם XP? יש רק 8 מטרים מרחק ממני למחשב, אבל יש הפרעות בדרך (טלוויזיה, ארון)... אז איך הוא עם הפרעות? אפשר לכבות איתו את המחשב? האם הוא עובד עם כל תוכנת נגינת סרטים שאבחר? אני עובד עם Media Player Classic שבא עם K-Lite Codec Pack תודה על העזרה...!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד כמה זה מורכב להחליף מקלדת במחשב נייד? והאם יש חשיבות לקנות מקלדת מקורית (במקרה שלי היא גם מוארת)? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת ביתית: כ 500 דף בחודש, שחור לבן (לצערי אני צריך להדפיס יחסית הרבה) הדפסה דו צדדית במהירות ואמינות סבירה אמינה וזולה פר דף (ז"א המדפסת עצמה יכולה לעלות יותר אם פר דף יצא זול) דברים שאשמח אבל לא חובה: פקס, סורק, חיבור רשת קוי ו/או אלחוטי, נתמכת בלינוקס אשמח גם לטיפים אם להסתכל על הזרקה או רק לייזר יתאים לי וכו...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בגלל שאני מעוניין לקנות קירור חדש למעבד שלי (ביג טייפון) אני רוצה לקנות מארז חדש בגלל שהמארז הנוכחי שלי צר מדי ( 17.5 ס"מ ) ואני חושש שהביג טייפון לא יכנס... וגם אם הוא יכנס הוא יהייה ממש צמוד לדלת של המארז ואז הוא יאבד את כל האפקטיביות שלו.... עכשיו אני מעוניין במארז זול ורחב... מצאתי איזה מארז חמוד ב 250 ש"ח http://www.frontier.com.tw/htm/product/09a/me.htm רוחב 20 ס"מ ... מספיק הייתי אומר... עכשיו אל תתפלצנו לי על הספקי כח כי אני לא מבין בגרוש בזה... ג'נרי לא ג'נרי.... זה לא ממש מעניין אותי עד היום ברוך השם השתמשתי בספקי כח הso called ג'נרי ולא היו לי איתם שום בעיות... ותאמינו לי שיש לי בבית הרבה הפסקות חשמל ונפילות מתח... חוץ מזה שיש לי איזה אל פסק שהמצבר שלו כב…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך המקלדת הזאת ? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IW920000279 והאם אפשר לדעת המחשב נמצא בחדר וסמוך למחשב יש קיר של 5 ס"מ לסלון שאני היה בסלון המקלדת תעבוד לי ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני שבוע חיפשתי מקלדת מכנית וקיבלתי הרבה תגובות והמלצות לגבי הcmstorm qf ultimate אז קניתי אותה עכשיו בהתחלה רציתי סויץ חום אבל אחרי שניסיתי אותם פיזית ממש אהבתי כחול עכשיו השבוע פיתאום הופיע באתר של איבורי הcmstorm triger ובעיקרון היא מענינת אותי מסיבה אחת יש לה חיברות של usb במקלדת השאלה אם שווה לי לדעתכם להחזיר את מה שקניתי ולקנות את הטריגר או להישאר אם שלי כי אני בעיקרון מעדיף סויץ כחול והטריגר הוא חום יש לדעתם שימוש ביוסבי ביקלדת או שזה לא כזה ביג דיל?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
איזה כרטיס קול יש בלוח אם הנ"ל והאם הוא בסדר או שחייבים לקנות אחר??
-
1. לכל כרטיסי המסך החדשים (לדוגמא-geforce 3, readon8500, kyro II(הוא עדיין חדש?)) יש יציאת DVI נכון? 2. כל טכנולוגיות הburn proof, justlink שלכל חברה שמייצרת צורבים יש, דומות? כלומר, אין טכנולוגיה אחת שהיא יותר טובה מהאחרות...? 3.[glow=green,2,300]קיבינימאטטטטט[/glow] שכחתי, וזה משהו שמאד רציתי לדעת. 4.מארז הENERMAX - FS-710B הוא full tower? 5.שייייייייייטטטטטטט גם את זה שכחתי. >
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה למדפסת לייזר קטנה שתומכת וצילום ופקס וגם בהדפסה דרך אנדרואיד ואייפון תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם עכבר ומקלדת אל חוטיים טובים למשחקים? הם קולטים כמו שצריך?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מקלדת ועכבר אלחוטיים של LOGITECH האם אני יכול להחליף את העכבר, לעכבר אלחוטי אחר, ולהישאר עם אותה מקלדת?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.actisys.com/act-ir2000u.html מוכרים אותו ב-200 ש"ח, והוא USB. האם כל שלט גם יעבוד איתו?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי האם NEDIS היא חברה טובה לייצור הכבלים הנ"ל http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-cable&db1300886=1300891&db1300893=1301180&orderby=price פשוט קניתי GPT, ויום אחד הוא הפסיק לעבוד. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ואם לא יהיו עוד תקלות כמו שהיו לי עד עכשיו (נשפך לי Arctic silver על כל המעבד, ונשרף לי הספק, אל תשאלו איך אבל הכל עובד.) אז אני אוכל לשאול שתי שאלות: 1. מה זה S.M.A.R.T MODE להרד דיסקים? 2. הטמפרטורות של המעבד שלי (לפי חיישן על לוח אם) נעול בין 55-60 מעלות, זה בריא? זה טוב מספיק?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו פה יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין DVI ל-VGA? ומה זה UXGA? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטים קול בסיסי ביותר וזול -אבל שיהיה אמין, אין לי זמן לקילקולים! עצות ורעיונות יתקבלו בברכה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מרפרוף בפורום צדו את עיניי העכברים הבאים: SteelSeries Rival 600 Logitech G900/903 חשוב לי נוחות לאורך זמן ועכבר שמתאים ל-2 הידיים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קראתי הרבה ביקורות טובות על המדפסת CANON PIXMA MX455 הייתי רוצה לדעת לגבי צריכת הדיו שלה וכן כמה עולים ראשי הדיו תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עכשיו הולך לקנות מחשב חדש אתה יכולים לעזור לי ולהגיד לי מה אפשר להוסיף או להוריד מה טוב מה פחות טוב OK אז ככה כרטיס מסך GForce 2 titanuiom 64MB asus 7700 לוח אםintel beling זכרונות256RDRAM דיסק קשיחRdisk maqstor 7200 133ATA מעבדIntel pentiom 4/1.8 וכל השאר רגיל
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות באי.ביי טונר תחליפי למדפסת לייזר סמסונג. האם הטונר מוגבל לאיזור גיאוגרפי? כלומר, האם חיבים לקנות הטונר בארץ? במילים אחרות, האם טונר שנקנה בארץ אחרת לא יפעל עם מדפסת שנקנתה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב והטלויזיה נמצאים באותו חדר והייתי רוצה לחבר את הטלויזיה ל TVOUT של כרטיס המסך שלי ולכך אני אצטרך כבל באורך של כ 6 מטר האם יש דבר כזה או שיש דרך טובה יותר מבלי לקרב את שני המכשירים אחד את השני ?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מארז חדש למחשב וספק כוח תקציב לספק בסביבות 500 של קראתי את הביקורת על הספק הנ"ל באתר, הבעיה היא שהביקורת ממש ישנה האם הספק רלוונטי גם היום? אני מחפש שקט וקירור טוב ,לא מתעסק באוברקלוקינג אבל מתעסק בהפקת מוזיקה וקצת משחקים ואם הספק אכן מיושן מה כדאי לרכוש בתקציב שלי?? מפרט המחשב : processor-intel pentium 4 3.0 motherboard-asus p5gl-x chipset-intel 915gl memory-1024 mb video: leadtek geforce 6600 256 mb hardisk: 120 giga wd sound: wsi waveterminal 192x תודה מראש ,וחג שמח
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-