ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אהלן, מחפש מדפסת הזרקת דיו משולבת(עם סורק, לא חובה פקס) שעולה לא יותר מ300 עם עלות הדפסה סבירה גם כן. נפח ההדפסה לא גדול. ישנן תקופות ארוכות בהן המדפסת לא תשומש כלל ואז "תיאלץ" להדפיס יחסית הרבה בטווח זמן קצר - האם ייתכן שהדיו במחסניות "יתייבש" בזמן זה? או שמדובר במיתוס? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב לאחרונה צצו בפורום הרבה תראדים להרכבבת מחשב HTPC זול(ברב המקרים), ותמיד שמו במפרט את ATC-620C הCoolermaster עם תג מחיר מפוץץ של 900 שקל... בזמן שיטוט קליל בPCH מתוך שעמום עמוק(למה אני משוטט באתרי מחשבים ב1 בלילה?! ) גיליתי מארז חביב למדי של חברה שאני אישית עד היום לא שמעתי עליה בשם codegen. המארז שנקרא Codegen MS-2-CA Slim Desktop, נראה נחמד... בגודל סביר, מגיע עם ספק 200W שלדעתי מספיק חזק בשביל HTPC ללא יותר מדי רכיבים מיותרים(יותר מהרד סיק אחד, מאווררים מיותרים, סידירומים למיניהם, פלופים)... ועולה רק 282ש"ח... את המארז נתנן לראות כאן: http://www.pch.co.il/docs/pd1921578817.htm
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי ממך, VIA עשתה לך רק צרות! אני מניח שלעולם לא תקנה לוח מבוסס צ'יפסט Via , אבל הציקה לי מאד העובדה שבעקבות זאת קנית לוח 7DXR מתוצרת Gigabyte שמבוסס על צ'יפסט של AMD...וכך נמנעת מהבעיה, כביכול. אני מקווה מאד שאתה יודע שרק הגשר הצפוני המככב בלוח הזה הוא של AMD (ה 761) , ואילו הגשר הדרומי הוא של VIA !!! שמעתי שהבעיות שהיו לך עם Via היו בעיות זיהו מודם, כרטיס קול , בעיות IRQ למיניהן... אתה יודע שהגשר הדרומי בלוח מנהל את כל התקשורת בין הדיסקים הקשיחים, כרטיסי PCI,וכדומה לבין המעבד ,נכון? וכפי שאמרתי הגשר הדרומי הוא מתוצרת VIA!!! אז רגע...אכלת אותה?? לא בדיוק, כי אם היית אוכל אותה, היית בא לפה ומתלונן על כל הבעיות שקרו לך... נראה שאין שום בעיה. אז מעתה והלאה תעלמנ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהמשך להודעה האחרונה "זקוקה לעצות בנוגע לשדרוג" ok יש התפתחות .. מעניינת הצלחתי לשכנע את אבא שלי שאולי שווה לשדרג לי ולאח שלי את שני המחשבים באותו הזמן אלו המפרטים כיום : שלי *(PIII 666 (370 * SDRam 128 133 - מסיבה לא ברורה דרך SISOFT SANDRA - הוא מקבל תוצאות יותר נמוכות מ זכרונות של 100HZ (משהו כאן ממש דפוק ...) *MAG 17' XJ700T *MOBO - דרעק כזה לא שמעתם עליו אפילו באגדות הכי מפחידות - זה כנראה ה MOBO הכי גרוע שתפגשו בכל החיים שלכם :'( (יש לו גם SOUND ONBORAD - שבהזדמנות הראשונה שהייתה לי קניתי SB פשטו ב 150 שקל רק כדי לבטל את זה שעל הלוח *SB - TERATEC (פשוט ביותר - הכי פשוט שאפשר להגיע - זה כמעט רמקול *CDRom - 32 (עוד פירמה לא ידוע בדיוק כמו ה MOBO ) *Ca…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך המלצה על מקום שיצרוב לי עברית למכשיר SGH X460 של סמסונג, לא היבואן ולא אורנג' מוכנים לעשות את זה. אז כמובן שהכל על אחריותי פשוט אין לי מושג איפה ניתן לצרוב עברית. אז מי שיודע איפה אז אני אשמח עם תמליצו לי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני משחק פיפא 2008 ורציתי לדעת עם יש אפשרות לחבר שתי מקלדות אחת עם חיבור USB והשניה זה הכבל הרגיל ולשחק פיפא 2008 שתי שחקנים?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני עובד עם בורר KVM של חברת SMART VIEW, בורר של 4 מחשבים עם PS2 למקלדת ולעכבר. עד עכשיו עבדתי עם עכבר MX1000, והחלפתי אותו לעכבר מיקרוסופט פשוט בגלל כאבי יד. וה KVM עבר תקין ללא חיבור החשמל החיצוני שלו, של 9V. עכשיו קניתי עכבר חדש, דגם חדש- LOGITEC M500 חוטי. אני מחבר אותו ל KVM והוא לא מזהה אותו בכלל ולא נותן את הצפצוף בחיבור (לכל עכבר אחר-כן). חיברתי חשמל חיצוני ל KVM, כי חשבתי שאולי זו הבעיה של מתחים- עדיין העבר לא עובד עם ה KVM. הדגם המדוייק הוא: smart view IC 714-IA בעיה מוכרת למישהו? מה הפיתרון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מישהו יודע ומוכן להסביר לי מה ההבדל בין פנטיום 4 סוקט 423 וסוקט 478 אילו לוחות/צ'יפסטים/זכרונות מתאימים לכל אחד מהם ??? תודה מראש !!! ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להשקיע באוזניות אלחוטיות איכותיות. השימוש העיקרי יהיה לשיחות סקייפ ארוכות שאני עורך ולכן אני צריך שיהיה גם מיקרופון מובנה. במידת האפשר הייתי רוצה שהאוזניות גם יוכלו להשמיע מוזיקה מהאייפון שלי וכן שהמיקרופון יהיה מתנתק. חיפוש לקח אותי ל http://lifehacker.com/5896076/five-b...ed-microphones שם נראים כמה דברים נחמדים אבל הכתבה כבר בת שנתיים. האוזניות האלה עושות רושם ראשוני מטורף על אף המחיר אבל אני בכלל לא בטוח שמוכרים אותן בארץ (בכלל זאפ לא ממש עזרו לי בכל הנושא הזה): http://www.pcmag.com/article2/0,2817...p#disqus-start . תודה מראש! עריכה: יש לי קרוב בוושינגטון DC בימים הקרובים שיכול להיכנס שם לחנות לקנות משהו עבורי אם זה עדיף
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כפי שמתואר בכותרת אני מעוניין לרכוש מדפסת אשר כוללת סורק מכונת צילום ופקס מחברה Lexmark or HP כדרך אגב אני ישמח לשמוע חוות דעת על החברה Lexmark בתודה עודד.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יודע איזה חברה כתוב virgo משהו חרא לא יאמן..... אבל אני לא מבין מה זה עקרוני ??? ??? כי בסך הכל אם צריך מאווררים אני יכול לחלטר משהו... זה לא שהמארז יותר יקר עושה משהו....
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מחפש מדפסת דיו פשוטה, שתדפיס וזהו. חשוב מאד שתהיה חסכונית ועם אופציה לראשי דיו חלופיים זולים, הבן שלי מדפיס בטירוף. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי שלום אני מעוניין לקנות כיסא טוב למחשב רציתי לדעת מה דעתכם על הכיסא COUGAR ARMOR והאם יש משהו אחר שאתם ממליצים ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מקלדת חדשה. הדברים שהכי חשובים לי בה: מתחת ל-450 ש"ח עם numpad מעט לחץ עבור לחיצה (אני מרגיש שאני צריך ללחוץ יותר מדי במקלדת הנוכחית ב-PC בהשוואה למקלדת לפטופ). תאורה אחורית עדיפות לצבע שחור ומגניב אשמח להמלצות, אם יש שאלות\בקשות אשמח לענות. תודה מראש על העזרה! נ.ב. שתי מקלדות שנתקלתי בהן בחיפושי הקצרים: Razer Deathstalker Essential Gaming Roccat Isku Illuminated Gaming Keyboard אשמח לדעות
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נניח התנגדות של 250 אוהם. האם המגבר על הלוח-אם (נגיד זה שיש במפרט שלי) מספיק חזק ע"מ לאפשר להם "למתוח רגלים"?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי את העכבר Saitek Cyborg R.A.T 9, ואני מאוד מרוצה ממנו נכנסתי לאתר של Saitek וראיתי מקלדת שעובדת על אותו עיקרון, מודולרית כמעט לחלוטין עם הרבה פונקציות, אורגונומית ודיי מגניבה המחיר לא כלכך בעיה.. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח למצוא מקום שמוכר אותה בארץ הדגם הוא Saitek Cyborg Mad Catz S.T.R.I.K.E 7, יש סרטון דמו שלה ביוטיוב אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את הדגם או יכול להביא לי את השם + המספר של היבואן של Saitek אני אשמח מאוד. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אחרי 4 שנים הגלגלת לא עובדת(מלבד הלחצן). היד שלי התרגלה לDA, אז יהיה לי מאוד לא נוח עם עיצוב אחר. חשבתי על DeathAdder Chroma או ZOWIE EC2*. מצד אחד לקחת סיכון עם Razer(לפחות היום האחריות היא יותר משנה) או עכבר טיפה קטן יותר. דעות? *מה ההבדל בניהם? http://tinyurl.com/op2pcju
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בבית פלייסטיישן 1 ישן ובו שלט פלייסטיישן שאני לא משתמש ורציתי לחבר אותו(את השלט) למחשב וכך אני אוכל לשחק למשל 1 נגד 1 בפיפא אנ בי איי וכאלה.. כלומר שאני על השלט וחבר שלי במקלדת... שמעתי שאפשר לעשות את זה אבל אני לא יודע איך.. הבנתי שאולי עם מתאם או משהו כזה שקונים.. מישהו יודע ויכול לעזור לי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לקחנו לסקירה את אחד העכברים המבטיחים ביותר בשוק - הוא מכיל חיישן כפול מתקדם ונורות RGB המשולבות בטוב טעם. הכירו את אחד המועמדים לתואר עכבר הגיימינג התחרותי המוצלח מכולם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך המלצה ללוח האם שעובד עם KT266A לAMD הטוב ביותר להכל יציבות מהירות התאמה לחלקים אחרים אפשרויות אוברקלוקינג חברה יציבה מאחורי הלוח ובסופו של דבר הלוח הטוב ביותר! כמו כן אני זקוק להמלצה על כרטיס מסך שיעבוד איתו חשבתי GEFORCE3 אבל שמעתי כלכלך הרבה שמות ואני צריך את הטוב ביותר אז בבקשה תעזרו
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום. אני מנסה לתקן מחשב נייד שנמצא אצלי כבר הרבה זמן, אבל חסרים לי כלי עבודה המתאימים לפתוח את המחשב. אודה מאוד אם מישהו יוכל לכוון אותי לחנות ברשת שמוכרת כלי עבודה המתאימים לעבודות כאלה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מדפסת רב שימושית (מכונת צילום,פקס) להדפסות וצילומים של בערך 300 דפים בחודש (גם צבעוני וגם שחור לבן). התקציב הוא גמיש, נניח עד 700 ש"ח. חשוב שתהיה באיכות טובה אך גם שניתן להשיג לה דיו במחיר זול יחסית. קראתי שהרבה דווקא לא ממליצים על HP אלא על CANON שבהם אין מנגנונים מתוחכמים שעוצרים את מחסניות הדיו לפני שהן באמת נגמרות, כך שאפשר לנצל בהן יותר דיו לכאורה. מצד שני טוענים שקשה יותר למצוא ראשי דיו של CANON. בכל מקרה, אני תוהה על איזה דגם כדאי ללכת ושל איזו חברה? (עד לאחרונה השתמשתי ב HP Deskjet Ink Advantage 1515 All-in-One Printer שנהרסה קצת פיזית שלה היו 2 ראשי דיו שכל אחד עלה כ-70 ש"ח והספיק ל-200 דפים אם אני לא טועה). האם יש לכם …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-