עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by huber,

שלומות למה מתי כשאני מנסב לצרוב דיסק עם הנרו, הוא נותן לי לבחור רק כפול 12? יש לי צורב כפול 20 ונרו גירסה הכי חדשה, אז? תודה מראש...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by rondamri,

לפני שבוע חיפשתי מקלדת מכנית וקיבלתי הרבה תגובות והמלצות לגבי הcmstorm qf ultimate אז קניתי אותה עכשיו בהתחלה רציתי סויץ חום אבל אחרי שניסיתי אותם פיזית ממש אהבתי כחול עכשיו השבוע פיתאום הופיע באתר של איבורי הcmstorm triger ובעיקרון היא מענינת אותי מסיבה אחת יש לה חיברות של usb במקלדת השאלה אם שווה לי לדעתכם להחזיר את מה שקניתי ולקנות את הטריגר או להישאר אם שלי כי אני בעיקרון מעדיף סויץ כחול והטריגר הוא חום יש לדעתם שימוש ביוסבי ביקלדת או שזה לא כזה ביג דיל?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. לפי מה שהבנתי ממך, VIA עשתה לך רק צרות! אני מניח שלעולם לא תקנה לוח מבוסס צ'יפסט Via , אבל הציקה לי מאד העובדה שבעקבות זאת קנית לוח 7DXR מתוצרת Gigabyte שמבוסס על צ'יפסט של AMD...וכך נמנעת מהבעיה, כביכול. אני מקווה מאד שאתה יודע שרק הגשר הצפוני המככב בלוח הזה הוא של AMD (ה 761) , ואילו הגשר הדרומי הוא של VIA !!! שמעתי שהבעיות שהיו לך עם Via היו בעיות זיהו מודם, כרטיס קול , בעיות IRQ למיניהן... אתה יודע שהגשר הדרומי בלוח מנהל את כל התקשורת בין הדיסקים הקשיחים, כרטיסי PCI,וכדומה לבין המעבד ,נכון? וכפי שאמרתי הגשר הדרומי הוא מתוצרת VIA!!! אז רגע...אכלת אותה?? לא בדיוק, כי אם היית אוכל אותה, היית בא לפה ומתלונן על כל הבעיות שקרו לך... נראה שאין שום בעיה. אז מעתה והלאה תעלמנ…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. טוב אז ככה...כבר כמה ימים אני חורש על האינטרנט במידה למצוא מה יותר טוב...איזה עכבר נחשב לטוב ביותר כיום לגיימינג.... הגעתי למסקנה שעדיף לקנות או את הלוג'יטק g9 או את הרייזר deathadder רק שאני לא יודע מה לבחור עכשיו... מה אתם חושבים שעדיף ? ואם יש עוד עכבר שאולי פספסתי שמומלץ...אז אשמח לשמוע... תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by X,

איזה כרטיס קול יש בלוח אם הנ"ל והאם הוא בסדר או שחייבים לקנות אחר??

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני עובד עם בורר KVM של חברת SMART VIEW, בורר של 4 מחשבים עם PS2 למקלדת ולעכבר. עד עכשיו עבדתי עם עכבר MX1000, והחלפתי אותו לעכבר מיקרוסופט פשוט בגלל כאבי יד. וה KVM עבר תקין ללא חיבור החשמל החיצוני שלו, של 9V. עכשיו קניתי עכבר חדש, דגם חדש- LOGITEC M500 חוטי. אני מחבר אותו ל KVM והוא לא מזהה אותו בכלל ולא נותן את הצפצוף בחיבור (לכל עכבר אחר-כן). חיברתי חשמל חיצוני ל KVM, כי חשבתי שאולי זו הבעיה של מתחים- עדיין העבר לא עובד עם ה KVM. הדגם המדוייק הוא: smart view IC 714-IA בעיה מוכרת למישהו? מה הפיתרון? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. בעכבר הזה: http://images.techtree.com/ttimages/story/wheel_mouse_optical.jpg ישנה דרך לכבות את הנורה בצד האחורי של העכבר מבלי לגרום לו נזק?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. משלבים כרטיס מסך עוצמתי ומאסיבי במערכת המחשב שלכם וחוששים שהחיבור שלו אל לוח האם לא יעמוד במעמסה? הכירו את ELV8 לכתבה

9. Started by miki891,

שלום לפני כמה ימים היה לי מדפסת epson טובה ותקינה ופתאום היתקלקל.עכשיו קנינו מדפסת חדשה HP F2483. יש לי מחשב בדגם P4S800D-X יש לי מדפסת HP F2483 - USB היסרתי תוכנות ודרייברים ישנים של מדפסת epson... קודם כל דבר ראשון אני היקנתי דיסק דרייבר מדפסת HP.באמצע התקנה התוכנה מדפסת מבקשת לחבר פלאג USB. וחיברתי כבל USB מאחורי מחשב שלי. ופתאום נותן הודעה "התקן לא מזוהה" וגם כתוב שם בחומרה התקנים. נסיתי להסיר בחומרה התקנים USB והפעלתי מחדש חלונות XP PRO וחלונות XP זהה התקנים USB ומוכן. ושוב חיברתי מדפסת USB וראיתי בחומרה התקנים שכתוב: :התקן לא מזוהה לא רואים סימן קריאה צהוב או אדום (איקס) בחומרה התקנים. נסיתי במחשב חדש אחר והיקנתי הכל ופתאום הכל זהה מדפסת עובד ותקין ומדפיס. מה יכולה…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. אני חייב שתגידו לי מה השם של המארז הזה וכמה הוא עולה... מי שעוזר לי מלך תודה התמונה שלו :

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by kletsman,

היי האם NEDIS היא חברה טובה לייצור הכבלים הנ"ל http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-cable&db1300886=1300891&db1300893=1301180&orderby=price פשוט קניתי GPT, ויום אחד הוא הפסיק לעבוד. תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by theking7,

שלום לכולם, רכשתי לאחרונה את המצלמה הנ"ל, עובדת אחלה, מצליח להתחבר מהמחשב, מהאייפון (כל עוד אני באותה רשת). הבעיה נוצרת כאשר אני מנסה להתחבר ממחשב חיצוני. יצרתי שירות DynDNS והפנתי פורטים בראוטר, אך עדיין כשאני נכנס עם הכתובת IP/DynDNS הוא מוביל אותי היישר לעמוד ההגדרות של הראוטר, ולא מפנה למצלמה. איך עושים זאת? הראוטר ברשותי הוא ROTAL RTA 1025W

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by angeLuu,

שלום, לאחרונה קניתי את העכבר Saitek Cyborg R.A.T 9, ואני מאוד מרוצה ממנו נכנסתי לאתר של Saitek וראיתי מקלדת שעובדת על אותו עיקרון, מודולרית כמעט לחלוטין עם הרבה פונקציות, אורגונומית ודיי מגניבה המחיר לא כלכך בעיה.. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח למצוא מקום שמוכר אותה בארץ הדגם הוא Saitek Cyborg Mad Catz S.T.R.I.K.E 7, יש סרטון דמו שלה ביוטיוב אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את הדגם או יכול להביא לי את השם + המספר של היבואן של Saitek אני אשמח מאוד. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי, יש לי מחשב נייד של ASUS, GL502V. אני מעוניין לקנות תחנת עגינה למחשב הזה. ראיתי שיש מוצר רשמי של ASUS, אבל אם אני מבין נכון, הוא אוניברסלי? כלומר, כדי שהוא יעבוד אני עדיין צריך לחבר אותו עם USB למחשב? https://www.asus.com/us/Docks/ASUS_USB30_HZ3_Docking_Station/ אם כן, מה היתרון שלו על עמדות אוניברסליות אחרות? ואם אין כזה - איזו עמדה מומלץ לרכוש? האם ניתן להניח שכל מוצר סביר בתחום יהיה תואם ללפטופ? אני מבין שבכל מקרה אני צריך לרכוש מטען נוסף בנפרד? תודה, שי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. יש לי בבית פלייסטיישן 1 ישן ובו שלט פלייסטיישן שאני לא משתמש ורציתי לחבר אותו(את השלט) למחשב וכך אני אוכל לשחק למשל 1 נגד 1 בפיפא אנ בי איי וכאלה.. כלומר שאני על השלט וחבר שלי במקלדת... שמעתי שאפשר לעשות את זה אבל אני לא יודע איך.. הבנתי שאולי עם מתאם או משהו כזה שקונים.. מישהו יודע ויכול לעזור לי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ZiX,

עדיפות לאלחוטי אבל גם אם לא זה לא כזה משנה לי.. יותר חשוב שהוא יהיה חזק במשחקים.. יש לי העדפה למיקרוסופט אבל אני מבין שהיום הם כבר לא כ''כ בטופ אז מה שתמליצו יהיה בסדר.. תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. איך המקלדת הזאת ? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IW920000279 והאם אפשר לדעת המחשב נמצא בחדר וסמוך למחשב יש קיר של 5 ס"מ לסלון שאני היה בסלון המקלדת תעבוד לי ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. הוצאתי את כל הכפתורים ניקיתי אותם ושאבתי את כל הליכלוך שהיה במקלדת וכשהחזרתי את כל הכפתורים הם נילחצים עכשיו בצורה לא חלקה ויותר קשה ללחוץ עליהם. יש דרך לתקן את זה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום. יש לי מחשב שולחני חדש, ומדפסת לייזר ישנה - עם חיבור פריפרל. ללוח אם אין כניסה כזאת. האם יש דרך לרכוש אולי ..... כרטיס PCI? במידה וכן, מה שם הכרטיס אותו אני מחפש? או שיש אולי חיבור אחר בלוח? כל עצה תתקבל בברכה תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Bah_gots_pIII_450,

המודם שלי משתף IRQ עם כרטיס המסך שלי. איך אפשר לתקן זאת?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by CobraBoy,

בוקר טוב לכולם אני שוקל לקנות מדפסת בזמן הקרוב ורציתי להתייעץ איתכם ף אני מוכן להוציא 400 ש"ח 450 מקסימום לקניית מדפסת אני רוצה שתמליצו לי על כמה מדפסות טובות במחיר הזה אני מצאתי מדפסת אחת אבל כמו שאני קורא מהתגובות אומרים שהיא דיי טובה אולי יש לכם יותר מידע עליה ועל אחרות שמומלצות לקניה אהייה שמח עם תוכלו לעזור לי כי זה משהו דחוף שאני זקוק לו בזמנים הקרובים תודה מראש על העזרה המספת שאני שוקל לקנות : http://zap.co.il/model.asp?model_id=585181

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by klayton,

אחרי 4 שנים הגלגלת לא עובדת(מלבד הלחצן). היד שלי התרגלה לDA, אז יהיה לי מאוד לא נוח עם עיצוב אחר. חשבתי על DeathAdder Chroma או ZOWIE EC2*. מצד אחד לקחת סיכון עם Razer(לפחות היום האחריות היא יותר משנה) או עכבר טיפה קטן יותר. דעות? *מה ההבדל בניהם? http://tinyurl.com/op2pcju

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Rule The Pc,

אהלן http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1111483517,49497, עברו שבועיים ולא רואים אותו עדיין באופק.... כאמרתם בקורב התכוונתם חודשיים או שבועיים?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Bender Rodriguez,

שלום לכולם, אני מחפש מקלדת חדשה. הדברים שהכי חשובים לי בה: מתחת ל-450 ש"ח עם numpad מעט לחץ עבור לחיצה (אני מרגיש שאני צריך ללחוץ יותר מדי במקלדת הנוכחית ב-PC בהשוואה למקלדת לפטופ). תאורה אחורית עדיפות לצבע שחור ומגניב אשמח להמלצות, אם יש שאלות\בקשות אשמח לענות. תודה מראש על העזרה! נ.ב. שתי מקלדות שנתקלתי בהן בחיפושי הקצרים: Razer Deathstalker Essential Gaming Roccat Isku Illuminated Gaming Keyboard אשמח לדעות

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by zabadak,

מישהו יודע ומוכן להסביר לי מה ההבדל בין פנטיום 4 סוקט 423 וסוקט 478 אילו לוחות/צ'יפסטים/זכרונות מתאימים לכל אחד מהם ??? תודה מראש !!! ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים