עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אשמח להבין איך קונים אוזניות גיימינג טובות. יש כל כך הרבה סוגים של אוזניות וכל כך הרבה חברות. מהם "תנאי הסף" לדעת האם אוזניות מסויימות הן טובות? יש דברים מסויימים שצריך לקרוא במפרט כדי לדעת שהן טובות? אני מחפשת אוזניות מחוץ לאוזן עם מיקרופון, ששומעים בהן טוב ובמחיר נמוך.

2. יש לי רמקולים של CREATIVE 5.1 ואני מעוניין לחבר אותם למחשב נייד שיש לו יצאה אחת של אוזניות (PL.) ויצאה אחת של HDMI הבעיה שברמקולים יש שלוש יציאות ירוק כתום ושחור שאני מחבר את הירוק ל PL אני שומע רק בשני הרמקולים האם יש למשהו פתרון עבורי שאוכל לשמוע בכל הרמקולים דרך המחשב נייד ? יש איזה חיבור שאני יכול לקנות ולהמיר את היציאה ל PL או ל HDMI של המחשב? תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Marko,

חבר שלי רוצה להחליף כ. מסך, הוא חייל לכן תקציבו מוגבל ל-550ש"ח. המפרט שלו: GA-7IXE4 AGP*2 AMD 700MHZ 128MB SDRAM VOODOO3 3000 נכנסנו לפנדה ושם היו כ. מסך במחירים סבירים: ASUS V7100 MAGIC Geforce2 32MB 376 nis ASUS V7100 PRO 64 MX 400 PRO 458 nis ASUS V7100 PRO 64 MX 400 PRO/T 530 nis רציתי לשמוע את דעתכם על כרטיסים האלה או אחרים(חייבים להיות geforce). האם לחכות(כמה זמן?) ל-geforce4 שיוריד את המחירים?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. המדפסת הנ"ל מתריעה לי שאני אמור להחליף את הראש דיו הימני. קניתי ראש דיו חדש, והכנסתי אותו במקום הישן, אך אני נתקל בהודעת השגיאה (מתוך הווינדוס): cartridgename 1$$? למישהו יש מושג במה מדובר? המדפסת (פיזית) מסרבת לבצע כל פעולה מלבד הודעה השגיאה שצריך להחליף ראש דיו.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. ראיתי כזו במציאות ואני רוצה, בגלל שאני מתכנת הרבה וגרפיקאי בעבודה, אני צריך מקלדת עם כפתורים כאלו שיחסכו לי זמן ויהיה לי נוח כמה שניתן.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. תודה !

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by kletsman,

קניתי מחשב נייד חדש ויש לו רק 2 יציאות ל usb ואני זקוק ליותר עבור מדפסת הארדדיסק חיצוני עכבר נייד וכו' האם http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PD7portUSB2.0HUB יבצע את העבודה? או שמא זה http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=1250 או שיש למישהו מפצל אחר להמליץ בנוסף רציתי לדעת למה משמש e-sata combo port תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by hanan13,

היי. אני מחפש המלצה למדפסת משולבת. עד היום השתמשתי במדפסת של סמסונס scx 482 - מדפסת לייזר שחור לבן. עד היום הדפסתי בשחור לבן. מכיוון שיש לי ילדים אשמח לשקול לעבור להדפסות צבעוניות (לא חובה). כמות ההדפסות שלי מועטה מאוד. אני מדפיס כמה עשרות בודדות של דפים בחודש ולפעמים אפילו כמה דפים בודדים, בעיקר חשבוניות שאני מוציא או מקבל חשבונות במייל. אולי אם הילדים יתחילו להשתמש במדפסת בשביל דפי ציור וכדומה הכמות תעלה. אני כן זקוק לפקס ולעיתים רחוקות לסורק. חשוב לי מדפסת שיש לה מגש אכסון והזנה של דפים. אפשרות לשלוח כמה דפי פקס ברצף (לא הזנה ידנית). חיבור אלחוטי יהיה בונוס נחמד. כמובן שיש לי חיבור קווי אם צריך. אפשרות להדפסה דו צדדית תהיה גם בונוס נחמד אבל ממש לא חובה. התקציב הוא ע…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש לי תקלה במרכזית טלפון ביתי ל 2 קוום ,שאחד הופסק (שווקה..אחרי 18 שנות שרות.) -המליצו לחבר את קו כניסת טלפון של בזק בצורה ישירה אבקשכם לעזור לי באיתור החוטים וחיבורם לשקע אחד סטנדרטי של בזק עם 6 חיבורים מ 1 עד 6 -שקע אחד לחבור מרכזיה: צבעי החוטים שהיו בכניסה למרכזיה: לבן , כתום (עם מתח של 40 וולט) , כחול-לבן ,כחול -שקע שני: שחור , אדום (ללא מתח) יש לי אפשרות להתחבר ישירות ללא מרכזיה איך לחבר את החוטים לשקע של בזק ? בתודה מראש: יעקב ק.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום אנשים אני סטודנט ולא מזמן נהרסה לי המדפסת הישנה שלי (HP1315). חיפשתי קצת ברשת על מדפסות וראיתי את HP 6500, נראית מרשימה וחסכונית, אבל משום מה אני לא מצליח להיסגר אחזה דגם מהן מדפיסה דו"צ. בזאפ נראה לי שעשו סלט גדול בין כל הדגמים. ראיתי שה 6500 הרגילה עולה בסביבות ה550 אבל לא מצאתי שום אזכור של היצרן לגבי הדפסה דו"צ. עכשיו יש עוד דגם אלחוטי ב650 ועוד דגם PLUS ב780 ש"ח בערך. אני כבר די מבולבל כי בכל אתר כתוב משהו אחר לגבי הדו"צ, אותי לא מעניין הקטע של האלחוטי, הכי חשוב לי זה חסכון (כי אני מדפיס רק בשחור לבן) והדפסה דו"צ( כי אחרי הכל לסחוב על הגב כל יום פי 2 דפים זה לא כיף). אשמח לשמוע ממישהו שמכיר את הדגמים הנ"ל, ואפילו הצעות למדפסות של חברות אחרות. בעקרון התקציב הוא ע…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Joshua_G,

למחשב נייד חדש בעל מסך טוב מאד, אבל רמקולים פנימיים עלובים, נחוץ רמקול נייד בלוטוס. עדיפות ראשונה בחשיבותה היא משקל נמוך ככל הניתן. במקום שני בסדר החשיבויות נמצאת איכות הקול. עדיף רמקול סטריאו, עדיף גם אפשרות לחבר את הרמקול הנייד ליציאת האוזניות של המחשב עם כבל.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by PeaS,

אחרי יותר מחודש של "שריפת-זמן" נראה לי שסוף סוף החלטתי על המפרט. מצטער שאני לא משתמש במפרטים המומלצים של האתר, פשוט הם מתייחסים רק לחומרה שיש בארץ, וחלק ממה שאני קונה קיים בחו"ל. הדגשתי בכחול את המוצרים שאני קונה בחו"ל אם זה מעניין מישהו... מפרט בסיסי: AMD Athlon XP 1700+ Leadtel WinFast A250 TD Epox 8K3A זכרון-קראו למטה. כונן תקליטורים-קראו למטה. Teac 1.44 Sound Card O\B Enermax FS-710B אם שמתם לב את הלוח-אם, הכרטיס מסך והזיכרון אני הולך לקנות בחו"ל. מה שעוד לא החלטתי עליו זה הזיכרון והכונן תקליטורים. בזיכרון אאלץ להסתפק בDDR333 CAS 2.5 מהסיבה הפשוטה שעוד לא קיימים זכרונות DDR333 עם CAS 2, חוץ ממודל אחד שבדקו ולא הצליחו להריץ אותו ב2, אלא רק ב2.5. אפשרות ראשונה: ב…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by huber,

ושוב.. יום ראשון אני "משדרג" את המחשב וראיתי את הבנדל הזה ב-2194 ש"ח במקום מסוים (חברה, תתבגרו, אני אובייקטיבי ואין לי חשק להיכנס לוויכוחים. עכשיו סה"כ ציינתי רכיבים, נא לא לנעול, אני צריך תשובה...) מה דעתכם? בטווח של +/- 10% יש משהו יותר טוב?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. מכר מעוניין במצלמת וידאו דיגיטאלית, והוא מתעקש על סוני - למפני שאני מתחיל בבדיקות, ביקורות, סקרים וכיו"ב - למישהו יש נסיון עם זה? במיוחד עם דגמי סוני השונים? הוא דיי נעול על העניין (יש לו מצלמה דיגיטאלית של סוני שהוא משוכנע שהכי טובה בעולם, אישית אני לא אוהב את עדשות סוני - משהו בהם, משום מה, לא חד מספיק, אפילו בדגמים יקרים). בקיצור זרקו כל נסיון וידע עם מצלמות וידאו דיגיטליות, ושוב רצוי סוני, 10x.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. היום בשעה 12:45 בבוקר בדיוק המחשב התכבה ואחרי בדיקה גיליתי שהספק התקלקל ולקח איתו גם את הלוח אם והמודם ADSL שלי עוד לא הספקתי לבדוק את הזכרון והמעבד..מקווה שלא קרה להם כלום! ועכשיו לשאלת השאלות...איזה ספק לקנות?? אני מעדיף שיהיה זול אבל יותר חשוב שיהיה אמין! שיהיה לפחות 350W ואם הוא יקר (מעל 200-250ש"ח) אז שיהיה עם 2 מאווררים... והמקסימום 350ש"ח מה דעתכם על הספק הזה: http://www.topower.com.tw/home/atx_400ssa.htm אמנם הוא יקר אבל משום מה הוא נראה לי שווה אבל תגידו לי את דעתכם! ומה עם הספק של TSUNAMI 350W שעולה זול, אני יודע שהוא יותר אמין מסתם ספק ג'נרי אבל כמה הוא שווה? אני גם רוצה שתתיחסו לספקים אחרים חוץ משל HEC כי כולם כאן תמיד ממליצים על HEC אבל כבר היו איתו …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by i.k,

אני מיתלבט איזה מארז ליקנות עד 400 שייח אולי אתם תוכלו לייעץ לי מה הכי שווה עכשיו קנייה? אני צריך מארז לאוברלוקניג שתהיה בו זרימת אויר טובה ולא full tower לזה אין לי מקום ותקציב.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. הבחירה שלי. התקציב: 7 אלפיות חמות וטריות. מעבד- AMD XP 1700 לוח אם- EPOX EP-8KHA זיכרון- MUSHKIN 256DDR PC 2400 VOLCANO 7 FAN כרטיס מסך- Radeon 8500 מחיר מומלץ 1300 דיסק קשיח -40 ג'יגה 7200 סיגייט סידרת ברקודה.600 כרטיס קול- SB Live 5.1 מחיר מומלץ 300 כונן די וי די - ממתין להצעות. כונן 1.44 - tech floppy מחיר 71 שקלים מארז- ממתין להצעות רמקולים- atp 3 מחיר 620 ביינתים הכל עולה 5 אלפיות יש הצעות לשיפור זול ואיכותי ? ולא התקציב שלי לא כולל מסך.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אז ככה אני עומד להזמין אותו..אבל שאלה אחרונה נשארה לי.. איזה פאד להזמין איתו? הרי יש שמועה שהוא לא עובד טוב על פאדים קשיחים כגון s&s /func ..ועוד.. אז חשבתי להזמין איתו את הפאד qck ....ומה ההבדל בין qck לבין qck+ ..בכמה הפלוס כבר יותר גדול? משתלם לי לקחת את הפלוס???..כי הפאד מגיע למחיר של 100 שקל כבר.... אשמח לשמוע את הדעה שלכם בנושא..ובבקשה רק מי שמבין שיענה לי..כי מדובר כאן בהוצאה של 500 שקל... תודה רבה לכם

19. שמתי לב שמהלך משחק מרוצים ששיחקתי שהשיפט+לחיצה על לחצן ימין(החץ) עובד ואילו צד שמאל לא עובד כשמשלבים אותו עם שיפט-ההרמת גלגל עובדת רק עם צד ימין,וצד ימין לא מגיב. מה דעתכם,איך אפשר לסדר? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by RX7,

שלום ישנה בעיה במדפסת שלי, לא מגיבה לפקודות שאני שולח לה, להדפיס דרך הוורד, כשאני מפעיל מחדש את המחשב אז זה מתחיל להדפיס. בעיה שחוזרת על עצמה. נסתי לפתור אותה עם התמיכת של HP אך ללא הצלחה. יש לציין שבדקתי מגע בחיבורים, ניתקתי-החזרתי אך הבעיה קיימת תודה לעוזרים WINDOWS 7 בעברית

21. אשמח למשו נוח וטוב, אני לא יודע בדיוק מה התקציב אבל ניראלי 100-200 ש"ח זה מעל ומעבר בשבילי. עד עכשיו השתמשתי בלוגיטק של 50 שקל והוא עדיין טוב פשוט רוצה משו יותר טוב עכשיו. מעדיף לקנות מksp אבל זה לא קריטי. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם! אני חייב דחוף המלצה למקלדת ועכבר אלחוטיים עד 160 שקל חברה: לא משנה איזה אבל עדיף לוגיטק או מייקרוסופט חשוב ביותר: שהמקלדת לא תהיה רעשנית ועדיף שיהיה לה שלט חוטי אבל זה לא כזה חשוב, והעכבר ינוע בצורה חלקה, מקלדת ועכבר יוכלו לשמש גם למשחקים, שהמקלדת והעכבר יעבדו גם לאחר שנים 2-3 שלא תיערס לי ממכה קטנה, שאני לא יצטרך להשתמש בה עם פד אחריות: די חשוב זה די דחוף אז כמה שיותר מהר להביא לי.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם, לאחר נסיון לא טוב עם HP והקלקולים במדפסות שלהם אחרי שנה וחודש, אני מעוניין לקנות מדפסת אמינה. שמעתי דברים על קאנון, ואני רואה הרבה ביקורות טובות על בראדר. אני לא כ"כ מבין את ההבדל בין לייזר להזרקת דיו, אז אני פתוח להצעות. התקציב שלי הוא באזור ה-600 ש"ח עם אופצייה לחרוג ממנו עבור מוצר משכנע שיחזיק מעמד לאורך זמן. יכולות רצויות - הדפסה: ש\ל + צבע הדפסת תמונות באיכות מניחה את הדעת לא חייבת קצב הדפסה גבוה וגם לא תדפיס בתדירות גבוהה (ועל כן דרוש דיו שיהיה עמיד לפרקי זמן ללא שימוש) - מדפסת משולבת: סורק + פקס + ניהול פקסים על המחשב בצורה נוחה (כולל פיקסוס קבצים מהמחשב וקבלת פקסים ישירות למחשב בנוסף או כתחליף להדפסתם). - סריקת דפים מרובים ע"י הזנת נייר לסורק (nice t…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Zeev86,

אהלן. אני צריך המלצה לעכבר לאחי, לא משהו זול (כמו עכברים ב35 שקל) אבל גם לא משהו יקר, הוא בסך הכל בן 12 שמשחק לרוב Minecraft, TeamFortress2. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני שוקל לקנות באי.ביי טונר תחליפי למדפסת לייזר סמסונג. האם הטונר מוגבל לאיזור גיאוגרפי? כלומר, האם חיבים לקנות הטונר בארץ? במילים אחרות, האם טונר שנקנה בארץ אחרת לא יפעל עם מדפסת שנקנתה בארץ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.