ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות לאחי לוח כתיבה למחשב אני לא ממש מבין בנושא, אחי הוא צייר אז זה דיי חשוב לו האיכות וגם גודל הלוח, אני מעוניין בלוח כתיבה גג עד 650 שקל מקווה שתעזרו לי תודה!
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
טוב, אני כבר מעל ל-10 שנים משתמש בעכבר גלגלת רגיל (זה שיש לו גלגל), אז בגלל שהתרגלתי כל כך לעכבר כזה אני העדפתי להישאר איתו ולא לשנות לעכבר אופטי או אלחוטי. אבל בזמן האחרון שמעתי המון דברים טובים על סוגי העכברים האלה, אז החלטתי לקנות אחד. קניתי בסוף עכבר אופטי של MICROSOFT, שעולה 47 ש"ח. יש לו יציאת USB ויציאה רגילה (אני כרגע פועל איתו עם יציאת ה-USB). בקיצור, אני ממש מרוצה ממנו והוא פועל הרבה יותר טוב מהעכבר הרגיל שעם הגלגל לפי דעתי. רק רציתי לדעת איזה משטח צריך להיות לעכבר אופטי? ראיתי שעל קרמיקה הוא בכלל לא פועל, ועל הפד הרגיל שהיה לי לעכבר הישן (לעכבר הגלגלת) הוא פועל בתקיעות, זאת אומרת שמדי פעם שאני מזיז אותו הוא נתקע על הפד ואז ממשיך (וזה ממש מעצבן). אז על איזה משטח…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי לוח אמ של ג'יגבייט וכרטיס רשת מובנה ועוד כרטיס רשת בנוסף שהוא אמור לשתף את האינטרנט במחשב השני שלי הורדתי את התוכנה everest כמו שאמרו לי ניכנסת לחיבורי רשת בתוכנה ורשום לי 2 ! Device Description Type SiS 900 Fast Ethernet 10/100 LAN Adapter PCI ========================== Device Description Type Davicom DM9009 Ethernet Controller PCI ואני לא יודע מה מהם אני אמור להתקין ואיךךךך אין לי את הדיסק התקנה !
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכון להיום יש לי עכבר מסוג MX1000 של לוגיטק השאלה שלי אם כדאי לי להחליף אותו ולקנות MX Revolution חדש ורציתי לדעת מה ההבדלים העיקריים שיש בין בעכברים הנ"ל? ולפי מה שהבנתי לMX Revolution יש מקלט דונגל USB ותחנת העגינה שלו גם מתחברת לUSB אז אם הבנתי נכון העכבר תופס שני שקעים של USB?? ובכללי לכל מי שיכול לספר לי על העכבר חוות דעת של משתמש אני נורא ישמח! תודה לכולם! שתהיה שנה טובה וחג שמח לכל חברי פורום HW
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה לגבי מציאת אוזניות שתומחות באפקט סראונד של 5.1 ערוצים, בדקתי בכמה חנויות ולא מצאתי באף אחת מהן שמוכרים אוזניות כאלו, מצאתי רק את האוזניות המקצועיות של לוג'יטק G35 אבל הן 7.1 ערוצים וכתוצאה מכך עולות 750 שקל שזה המון בשבילי, אני מחפש לכל היותר בסביבות ה400 אבל שימצה את המקסימום בסרטים ומשחקים בעיקר משחקים. ראיתי גם לגבי אוזניות נוספות Psyko 5.1 שהן מאוד מקצועיות אבל לא מצאתי אותן בשום מקום בארץ ואני גם לא יודע מה המחיר שלהן. בקיצור יהייה מעולה אם תוכלו למצוא לי אוזניות כאלו ותוכלו לתת לי שמות או לינקים ובכלל יהייה מעולה אם יש לכם/ן נסיון איתם. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בונה HTPC לטלוויזיה בסלון. חשבתי על סט אלחוטי של עכבר + מקלדת לשליטה במערכת. בנוסף הציעו לי בפורום אלטרנטיבה של שלט למדיה סנטר, למשל שלט זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7664&perur=4 בנוגע לסט האלחוטי חשבתי על זה: Logitech דגם MK250: http://www.logitech.com/en-in/keyboards/keyboard-mice-combos/devices/5844 למישהוא יש נסיון עם השלט הנ"ל? הוא מדמה בדרך כל שהיא עכבר? ובגדול מה עדיף ל- HTPC? הערה: המערכת תהיה במרחק של 5 מטר מהשלט או הסט. התקציב שלי הוא עד 130 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב Athlon 1600 לוח Gigabyte 7VTXH ודיסק MAXTOR (לא ה-133) בקיצור ה-WIN XP כל הזמן עושה לי Restart. בהתחלה זה היה הרבה פעמים שהפעלתי משחקים אז חשדתי בכרטיס מסך. אבל עכשיו אני רואה שהרבה פעמים שאני מעתיק דברים לכונן D בדרך כלל (מחולק לשניים) אז זה עושה לי Restart (לאחר שזה מראה מסך כחול עם הרבה דברים שכתוב) אז אני חושד שזה ההרדיסק או אפילו הלוח אם דפוק. זה יכול להיות בכל זאת הכרטיס מסך? (RADEON 8500 של XpertVision כי עוד לא החליפו לי) מה אתם חושבים הבעיה? תודה.
-
- 35 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
האם זה משנה באיזה סדר אני מרכיב את המעבד על הלוח, כלומר האם אני צריך קודם להרכיב את המאוורר על המעבד ואז להרכיב את המעבד על הלוח אם או שאני צריך קודם להרכיב את המעבד על הלוח אם ורק אז את המאוורר על המעבד??
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
האים צריך גם למדפסת ליזר להחליף מחסניות או שזה שימוש לכל החיים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום למי היה בעיות עם hd של wd שהיה לו, תרשמו כאן אם היתה לכם בעיה ומה הייתה הבעיה. אני עורך את זה כי לחברה הזאת יש שם רע, למרות שלא שמעתי אף אחד שבפועל היה לו בעיה איתם, הבעיות תמיד היו אצל חברים, אז בבקשה רק למי שלו היתה בעיה איתם לרשום כאן.
-
- 40 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
בשל העובדה שידועה לכולם שדיו למדפסות עולה הון ,השאלה האם כדי לקנות דיו חליפי ,מבחינת נזק למדפסת וכדו...? :s05:
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
אני צריך המלצות.... אני לא גיימר או משהו אני פשוט צריך עכבר נוח יעיל עם מספיק כפתורים גדול מידי פעם אני משחק אז זה גם דבר חשוב ודי חשוב שהוא יראה טוב אז מה אתם אומרים הmx400 יתאים לי? עם לא תציאו משהו אחר ד"א כמה dpi יש לו?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
קיט BT ב-320 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מחפש סורק שייועד בייחוד לסריקת מסמכים, ושיהיה מהיר (שאוכל לסרוק על גבי המשטח לפחות 5 עמודים של טקסט (נניח רזולוציה של 300x200 grayscale) בדקה ורצוי מאוד קצב אף גבוה יותר (10-15 עמודים לדקה יהיה הרבה יותר טוב. אין לי צורך באיכות סריקה גבוהה במיוחד. הסורק צריך להיות מסוגל לסרוק ספרים, ללא משטח עליון (להאצת הסריקה). ככלל התנאים שצויינו הם דרישה שאני חייב גם עם העלות גבוהה. יחד עם זאת אין לי עניין לשלם הרבה מאוד כסף עבור משהו מקצועי לעבודות משרדיות אינטנסיביות. באם תוספת של 300-500 ש"ח ישפרו משמעותית את הנתונים המדוברים אל מעבר למינימום הנדרש או את האמינות, יהיה שווה לי לשלם את זה. אבל לא ישתלם לי לשלם נניח עוד 2000 ש"ח עבור שיפור של 2 שניות בזמן סריקה. ממה שראיתי, בלי שו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מכשיר Media Hub שמחובר למחשב - כמו בתמונה יש לו שני כבלים למחשב - USB וכבל אודיו עם פלאג ירוק שמתחבר בפיצול לכניסות רמקול ומיקרופון של המחשב אפשר לשלוט על עוצמת הקול, לחבר אוזניות ומיקרופון וכו' מה שהייתי רוצה זה מכשיר דומה שתומך גם בשידור Bluetooth כדי שאוכל לצפות במשהו ולשמוע דרך אוזניות אלחוטיות מצאתי כל מיני מוצרים ברשת אבל מקריאה הבנתי שהנושא של סינכרון אודיו ווידיאו הוא בעייתי בחלק מהמוצרים אשמח להמלצה מנסיון אישי תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני הזמנתי במחשב החדש את המארז SUNBEAM TRANSFORMER ועכשיו זה המארז הראשון שיש לי שיש בו חלון והקטע שעל החלון יש שתי מאווררים אז השאלה שלי היא אם אני רוצה סתם לבדוק משהו במארז לנקות אבק או משהו כזה ואני פותח מהצד של החלון אז אני צריך לנתק את הכבלים של החשמל שמחוברים למאווררים ואז החלון יהיה מנותק לגמרי מהמארז ? מישהן יכול לעזור..
-
- 7 תגובות
- 559 צפיות
-
-
קראתי את הביקורת החדשה באתר על הhp ויש לי כמה שאלות קודם כל כמה היא עולה איפה באינטרנט אני יכול להראות עוד ביקורות על מדפסות מה אתם אומרים על ה xerox m750??
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני מצטער על הבורות אבל אני אף פעם לא הבנתי מה זה אומרת 85MHz או 100MHz במסך הבנתי שזה משתנה לפי הרזולוציה אבל האם זה משתנה בין מסך למסך? אני יכול לשנות את הMhz?
-
שלום, אני מעוניין לקבל המלצות למדפסת לייזר משולבת. לשימוש של לימודים בעיקר, לכן מספיק לי שחור לבן ואין צורך בפקס. ראיתי את שני הדגמים הבאים בזאפ: Xerox PE220, שעולה קרוב ל-800 ש"ח. http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=410962 Canon MF3220, מחיר דומה ל-xerox . http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=470065 מה כדאי מבחינת עלויות שוטפות, אמינות ורצוי גם שלא תהיה גדולה מידי? יש המלצות לדגמים אחרים? תודה
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
קיבלתי עם הכרטיס מסך של MSI משקפי 3D ואני לא מוצא את הדרייוורים לXP ומה אפשר לעשות איתם?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם כל הבעיות שכל יום אנחנו שומעים על דיסקים קשיחים, על איזה דיסק של איזה יברה אפשר לסמוך שיהיה אמין וטוב? לי באופן אישי יש הרבה דיסקים של החברות המובילות (Maxtor,IBM,Seagate,WD,Quantum) עם ה IBM - שלושה במספר - לא הלכו לעולמם אבל כולם עשו רעשים והגודל שבהם נמצא ב Risk ב Win2k Server ה Maxtor - הדגם D740x - התחיל לעשות לי בעיות של קריאה וכדומה Seagate - כבר כמה נפלו לי והלכו, הנוכחיים משמיעים רעשים שגורמים לי לדפיקות לב מואצות..... WD - רק הדגמים הישנים נדפקו לי, האחרונים (והדגמים החדשים) - עובדים בינתיים מצויין!!! ועכשיו שאני חושב על זה רק ה Quantum שלי לא עשו אף פעם בעיות..... דרך אגב על כל הדיסקים שלי כמעט ללא יוצא מן הכלל יש קירור של מאוורר אחד או יותר.... בקיצור מה עו…
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למקלדת ועבר שביחד יעלו 400-450. אני משתמש בהם לגיימינג וגם להרבה מאוד כתיבה(מקלדת). רק מהחנות KSP,צריך שהמקלדת תהיה גם עברית גם אנגלית וששניהם יהיו חוטיים. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com/products/6vtxe.htm או http://www.giga-byte.com/products/6oxt.htm
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני אשמח שתמליצו לי על דגם טוב של מדפסת לייזר שחור-לבן בתקציב של 400-500 ש"ח. חשוב שהמדפסת תהיה חסכונית. ושעלות הטונרים שלה תהיה נמוכה... (בעתיד אני לא אצטרך לפשוט את העור בשביל לקנות דיו למדפסת.... כמו במדפסת הזרקת דיו) זהו נראה לי... תודה לעוזרים מראש
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-