עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by הויקינג,

אם אני מחבר שלט אקסבוקס למחשב (כבר יודע איך) אני יכול להגדיר כל כפתור איזה מקש מקביל במקלדת הוא מפעיל כך שאוכל לשחק כל משחק (אפילו משחקי דפדפן למשל) או שזה לא ככה ואוכל להשתמש בו רק למשחקים שיש בהם תמיכה לשלט אקסבוקס? אם האפשרות השניה נכונה, איזה בקר משחק אלחוטי דומה אוכל לקנות כך שאוכל לעשות מה שכתבתי באפשרות הראשונה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by דרומי,

רציתי לשאול מה דעתכם על מארזים עם הדלת שמסתירה את הכוננים... ברור שהמארזים האלה יותר יפים,והשאר זה עניין של טעם,אבל בעבודה היום יומית זה לא מעצבן כל פעם שאתה רוצה איזה משהו,לפתוח,לסגור,לפתוח... בטעות ובקלות אפשר לשבור אותה גם בלי כוונה... מה אתם אומרים בעניין?

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Dor Lavy,

שלום, מחפש לקנות מדפסת בדגש על הדברים הבאים: הנקודות המרכזיות: 1.מדפיסה דו צדדית 2.תחזוקה זולה יחסית (טונר/דיו חלופיים הניתנים להשגה .. אני בכל זאת סטודנט. 3. מתכנן להדפיס כמעט רק שחור לבן, אז מדפסת שחור לבן בהחלט באה בחשבון. 4.עדיפות למשולבת סורק 5.עדיפות לאלחוטית. 6.מהירות הדפסה לא מעניין.. אגב התקציב גמיש במידת הצורך. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Moo,

אני חושב על הכרטיס מסך ASUS V7700Deluxe 32 נשמע נחמד... שמעתי שיש ל ATI כרטיס חדש מומלץ אבל אני לא מוצא אותו יש לכם להמליץ לי על משהו אחר?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Haflo,

השטות הזאת כבר לא קיימת? נכון?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by -JobNick-,

טוב רציתי לשאול אותכם על מה אתם ממליצים לי בין 2 העכברים האלה האחד של מיקרוסופט והנה המפרט שלו: http://www.microsoft.com/catalog/display.asp?subid=22&site=11139&x=37&y=20 והשני הוא של LOGITEHC: http://logitech.com/cf/products/productoverview.cfm/94 חשוב לציין ששני העכברים הם אופטיים עכשיו יש לי את העכבר של מיקרוסופט בבית 0קניתי אותו היום אבל אני עדיין יכול להחליף אותו) וכשאני מסובב את הגלגלת היא עושה רעש די מעצבן (כאלה קליקים מרעישים בעכבר הקודם שלי טיפת רעש לא שמעתי היה לי סתפ עכבר PS2 פשוט) ודבר אחרון שני העכברים עולים אותו דבר 120 שקל אז כדאי להחליף או לא?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי, מחפש עכבר אלחוטי שיהיה טוב להרבה שעות עבודה וגיימינג אני חושב על G602 או G603 של לוג'יטק. יש המלצות מה כדאי?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. האם אני יהיה חייב ב WIFI כדי להשתמש בין הסלולר ל TV דרך גוגל כרומקאסט או שאינטרנט מהספק יספיק?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי, אני מחפש בימים האחרונים תחנת עגינה ללפטופ של בת הזוג שנרכש לא מזמן, dell xps 13 7390. ראיתי כל מיני דגמים ב-KSP, אבל לא הצלחתי להבין האם הם מתאימים למחשב (וגם המוכרים לא בדיוק ידעו לענות). מהניסיון שלי צריך דגם ספציפי, אבל לא ראיתי שום דבר של dell באתרים כמו ksp / ivory. מישהו יודע היכן להתחיל לחפש? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by adirze,

אני צריך מארז למחשב חדש , כנראה קונרו אני צריך מהמארז להיות קודם כל מאוורר ככל שניתן ואם אפשר שיהיה שקט. במחשב הנוכחי שלי אני סובל ממארז מאוד רועש ובמחשב החדש החלטתי להשקיע לשם שינוי יותר במארז שלטעמי הוא חלק מאוד חשוב. אוקיי התקציב הוא 1000 ואפשר לחרוג בכמה מאות. תודה רבה.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. איזה חברה יותר טובה לכרטיסי מסך Chaintech או INNOVISION, ועוד שאלה, ההבדל בין החברות זה כל כך קריטי!?! להביא לשינויים של מאות שקלים במחירי כרטיסים?!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by the_saint,

יש לי כרטיס מסך hercules prophet 4500 שפתאום...שבק חיים כשאני מכניס אותו למחשב הוא לא מצליח לעשות אפילו פוסט ואני בטוח שזה הוא ..כי עכשיו אני עובד עם איזה ענתיקה של ati שעובדת.. בבקשה תעזרו לי!!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by yotamoo,

טוב, אני יודע שלא כדאי לקנות זכרונות פנימיים מחברות אנונימיות כדי להבטיח אחריות ואיכות, אך האם יש הבדל בין הזכרונות של החברות המוכרות כמו קינגסטון ומיקרון?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by RDS,

שמעו... אני בקרוב מאוד קונה מחשב חדש, ולכן אני רוצה לדעת איזה עכבר, מקלדת ורמקולים כדאי לי ב-500 שקל (אני יודע שזה מעט, אבל אני לא רוצה להשקיע יותר מדי בזה) עכבר: לא ממש משנה אם אלחוטי או חוטי.... מקלדת: חוטית, לא יותר מ-100 שקל רמקולים: לפחות 5.1, שיהיו באיכות טובה.... חיפשתי כמה דברים... תגידו לי אם זה נראה לכם טוב.... עכבר- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=378115 אני מתלבט בינו לבין ה-MX518, שהוא חוטי, אבל טוב לגיימרים מקלדת- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=344874 אני חושב שזה מספיק לי... אני לא מתכוון להשקיע בה יותר מדי. רמקולים- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=26664 הם נראים לי טובים... קצת חרגתי ב-100 שקל... בכל מקרה... אל תחרגו יותר ממה שא…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. לעסק אני מעוניין לרכוש סורק . רצוי סורק ברמה . יעודו הוא לסריקת מסמכים . פוטו . ממגזינים קטלוגים + פילים - טרום הכנה לדפוס וגרפיקה . הומלץ לי על HP-- HP G4050. אני לא מכיר את הדגם אשמח לשמוע מבעלי ניסיון בסריקות מקצועיות . תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by unknown,

http://www.chaintech.dk/AGP/AG320.htm הערה: את הכרטיס ייצרה חברה בשם chaintech והוא עולה 900+ ש"ח

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by demultiplexer,

איזה מסך עדיך לקנות במחיר של 2300 ש"ח מקסימום ? יש את ה iiama S902JT - VISION MASTE 19 19" 451 Max:1600x1200@90Hz 1280x1024@100Hz PITCH 0.22(H),0.26(D) H: 30-115KHz עולה 2300 ש"ח יש את ה samsung 900nf 19 0.25 1600*1200 87HZ TCO99 - OSD - MPRII 2200 ש"ח יש את הסמסונג 955df 19" 0.22 1200*1600@68Hz tco 99, osd 1800 שקל או כל מסך אחר במחיר של עד 2300 שקל רצוי פחות שאתם ממליצים ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by afix202,

שלום, אני מחפש מדפסת ביתית: כ 500 דף בחודש, שחור לבן (לצערי אני צריך להדפיס יחסית הרבה) הדפסה דו צדדית במהירות ואמינות סבירה אמינה וזולה פר דף (ז"א המדפסת עצמה יכולה לעלות יותר אם פר דף יצא זול) דברים שאשמח אבל לא חובה: פקס, סורק, חיבור רשת קוי ו/או אלחוטי, נתמכת בלינוקס אשמח גם לטיפים אם להסתכל על הזרקה או רק לייזר יתאים לי וכו...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ofir_16,

אהלן, יש לי את הכרטיס gerforce 2 ti של hercules ורציתי לדעת איפה אני מברר אם הוא עובד ב agp X4 או agp X2?? בביוס מסומן לו x4 אז זה אומר שהוא עובד ב X4?? יש לי את הדרייברים החדשים (23.11) ולא מצאתי שמידע שם

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by nati yo,

אני מתלבט אם לקנות את OfficeJet Pro 8710 או OfficeJet Pro 7720 . אני רואה כאן דיו חלופי שמתאים למדפסות הללו. השאלה האם ניתן לשים בהם דיו חלופי ללא בעיה ? כי הבנתי ממזמן ש-HP חסמה את החלופיות. התקשרתי לשירות לקוחות של HP והם אמרו שאין חסימה כזו, ושאם תהיה בעיה להתקשר לתמיכה שלהם שיעזרו. אני לא רוצה להתקע עם מדפסת ללא אופציה לדיו חלופי...

21. Started by rondamri,

לפני שבוע חיפשתי מקלדת מכנית וקיבלתי הרבה תגובות והמלצות לגבי הcmstorm qf ultimate אז קניתי אותה עכשיו בהתחלה רציתי סויץ חום אבל אחרי שניסיתי אותם פיזית ממש אהבתי כחול עכשיו השבוע פיתאום הופיע באתר של איבורי הcmstorm triger ובעיקרון היא מענינת אותי מסיבה אחת יש לה חיברות של usb במקלדת השאלה אם שווה לי לדעתכם להחזיר את מה שקניתי ולקנות את הטריגר או להישאר אם שלי כי אני בעיקרון מעדיף סויץ כחול והטריגר הוא חום יש לדעתם שימוש ביוסבי ביקלדת או שזה לא כזה ביג דיל?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ShandoW,

איך האוזניות האלה לcsgo ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אשמח להבין איך קונים אוזניות גיימינג טובות. יש כל כך הרבה סוגים של אוזניות וכל כך הרבה חברות. מהם "תנאי הסף" לדעת האם אוזניות מסויימות הן טובות? יש דברים מסויימים שצריך לקרוא במפרט כדי לדעת שהן טובות? אני מחפשת אוזניות מחוץ לאוזן עם מיקרופון, ששומעים בהן טוב ובמחיר נמוך.

24. הוצאתי את כל הכפתורים ניקיתי אותם ושאבתי את כל הליכלוך שהיה במקלדת וכשהחזרתי את כל הכפתורים הם נילחצים עכשיו בצורה לא חלקה ויותר קשה ללחוץ עליהם. יש דרך לתקן את זה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Vatos-Locos,

היה לי את ה-F של FUNC משהו כמו שנתיים והוא נראה\הרגיש בדיוק כמו ביום הראשון עד שבטעות הרסתי אותו. עכשיו אני רואה שהפסיקו לייבא אותו, אז חשבתי אולי ללכת על הפדים של RAZER וה-GOLIATHUS נראה פשוט ולא מוצעצע (שונא פדים צבעוניים). האם אני עולה או יורד ברמה? האם יש פד אחר שמומלץ באותו טווח המחיר של ה-GOLIATHUS ? אני לא גיימר ולא עורך גראפי, ככה שאני לא רואה סיבה ללכת על פד יקר מידי. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.