ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
איזה כרטיס חזק יותר ? AT רדאון 32DDR או 32M NVIDIA MX400PRO של אסוס ?????????????? דן
-
אני קונה השבוע מחשב חדש שמבוסס על מעבד AMD ואני מתלבט איזה מארז לקנות למחשב. אני מתלבט בין שני המארזים האלה: Antec "Sonata" Midi Tower ATX 380W המחיר: 860 שקל http://arstechnica.com/reviews/hardware/sonata.ars/1 Antec "SLK3700AMB" Midi Tower ATX 350W המחיר: 660 שקל http://www.silentpcreview.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=76&page=1 המחשב שבשבילו אני קונה את המארז: AMD 64bit 3000+ EPOX 8KDA3J 1giga A-DATA HD 120giga SATA Geforce 6600GT AGP (ברגע שהוא יצא אני אקנה אותו...) אני רוצה לקנות מארז שיהיה שקט (ככל שניתן) וגם שיוכל להחזיק לי את המחשב בלי בעיות גם אם אני אעשה OC למחשב. על איזה מארז אתם ממליצים ללכת? איזה …
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מכונה משולבת מדגם OfficeJet 4500 ורכישת מחסניות מקוריות עבורה בלתי משתלמת בעליל. אני מעדיף שלא להתעסק עם מחסניות "תואמות" מאחר ומנסיוני נוצר מצב בו המדפסת סרבה לקבל אותן. בנוסף לכך, העלות של אותן מחסניות תואמות לא זולה בהרבה. ישנם סרטונים ב Youtube עם כל מיני ערכות מפוצצות וצורות מילוי, אך עדיין לא מצאתי משהו תואם ספציפית לסדרת 901. תהיתי אם מישו כאן כבר התנסה בערכת מילוי, עליה הוא יוכל להמליץ עבור המחסניות של המדפסת הזו (הבנתי שמדובר באותן מחסניות הנמצאות גם בדגם הישן יותר, ה 4580). תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך לת'ראד שלי מפורום מפרטי מחשב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=194992.0 האם ספק Liberty 400w יספיק כדי להחזיק את המערכת שלי עם השדרוגים המתוכננים: ATI RADEON X1900XT 512MB AMD Athalon64 X2 4200+ ומעלה... WD 160gb WD1600JS (תוספת ל-HD הקיים) +שדרוג זיכרון עתידי בעוד 6-8 חודשים ל- 2G. אני יודע שבפורום כאן ממש סוגדים ל- Liberty, אבל מכיוון שאני כבר משקיע בשדרוג, אני לא רוצה למצוא את עצמי עוד חודשיים בעומס יתר "לא צפוי"... בתודה מראש !!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בבית פלייסטיישן 1 ישן ובו שלט פלייסטיישן שאני לא משתמש ורציתי לחבר אותו(את השלט) למחשב וכך אני אוכל לשחק למשל 1 נגד 1 בפיפא אנ בי איי וכאלה.. כלומר שאני על השלט וחבר שלי במקלדת... שמעתי שאפשר לעשות את זה אבל אני לא יודע איך.. הבנתי שאולי עם מתאם או משהו כזה שקונים.. מישהו יודע ויכול לעזור לי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זקוק למשהו קטן, לא all-in-one הגדולים והמגושמים.. אלחוט/חוטי, לא משנה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך הנמלצה לעכבר , מקלדת ואוזניות .. בעיקר לגיימינג עד 650 עכבר אני מעדיף משהו של רייזר כי לפי מה שהבנתי הם הכי טובים בגיימינג וכו' ומקלדת אני צריך עם מקשים בולטים כי זה יותר נוח אבל לא חובה! מקלדת עם תאורה גם יהיה טאץ' נחמד. ואם יהיה אפשרות שלמקלדת יהיה אפשרות גם לUSB וגם לPS2 [החיבור של המקלדת] זה יעזור. תודה =].
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים אני מחפש עכבר, עכשיו שבעיקר ישרת אותי ביום יום אבל גם יעזור לי לשחק CSGO. בגלל שאני משתמש בו בעיקר לשימוש יום יומי עבודה, עבודות וכו אני לא צריך עכשיו עכבר מטורף לכן הלכתי כל הקבוצת ביניים. 1. Lenovo Legion M200 RGB 2. MSI Clutch GM40 3. SpeedLink Tyalo Multicolour Illumination 4.Logitech G102 Prodigy Retail
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות את OfficeJet Pro 8710 או OfficeJet Pro 7720 . אני רואה כאן דיו חלופי שמתאים למדפסות הללו. השאלה האם ניתן לשים בהם דיו חלופי ללא בעיה ? כי הבנתי ממזמן ש-HP חסמה את החלופיות. התקשרתי לשירות לקוחות של HP והם אמרו שאין חסימה כזו, ושאם תהיה בעיה להתקשר לתמיכה שלהם שיעזרו. אני לא רוצה להתקע עם מדפסת ללא אופציה לדיו חלופי...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, ראיתי שכמעט בכל המפרטים ממליצים על ?HEC 6A19?. אני מבין שהוא טוב וגם זול, אבל לדעתי הוא ממש ממש מכוער... נראה כמו קוביה חסרת מעוף. אני אוהב מארזים אלגנטיים (לא רוצה קישוטים למיניהם). המארז שכרגע סימנתי לי הוא ה-CoolerMaster Centurion 5. אבל הוא קצת יקר (והוא גם לא מגיע עם PS...) רציתי לשאול האם יש מארזים "נחמדים" במחירים שפויים..? למשל, ראיתי חברה שנקראת Simbadda. יש להם מארזים חביבים ואפילו זולים יותר מה-HEC... הם פסייידר? אני צריך את המארז ל- P4 3.0GHZ, לא מתוכנן OC רציני. מה אתם אומרים? תודה מוטי
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה היגיע לארץ פנטיום 3 טואלטין בגרסת 512 זיכרון מטמון מהירות 1.4 גיגה. האים הפנטיום 4 1.6A גרסת 512 זיכרון מטמון חזק מימנו ???? האים ה XP1600+ חזק מימנו ???
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חושב על הכרטיס מסך ASUS V7700Deluxe 32 נשמע נחמד... שמעתי שיש ל ATI כרטיס חדש מומלץ אבל אני לא מוצא אותו יש לכם להמליץ לי על משהו אחר?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מה המצב אנשים? אני פתחתי את הקובץ ZIP שהורדתי מהאתר שלהם... אחרי זה הכנסתי את זה לשרת הפרטי שלי... (השרת הפרטי שלי תומך בשפת ASP...) אני ניכנס דרך השרת בדפדפן לעמוד: Default.asp ותראו הוא ניכנס לי לפה! מה הוא רוצה שאני יעשה אני לא הבנתי... בבקשה אנשים זה דחוף מאוד דחוף בברכה ד"ר טראנס
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש למישהו המלצה למכשיר שעושה את הנ"ל ומתאים לשימוש בייתי? מספיק לי מדפסת שחור לבן, עדיפות כמובן ללייזר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש עכבר אלחוטי שמתאים לשימוש גם עם הנייח שברשותי וגם עם הנייד. הבנתי שקיימת אפשרות לעבור בין המחשבים עם עכבר אחד. בנייד יש bluetooth ולנייח אני מניח שצריך מתאם. האם עכבר בטכנולוגיית bluetrack קולט גם bluetooth ? מה הפתרון המומלץ ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מארז למחשב חדש , כנראה קונרו אני צריך מהמארז להיות קודם כל מאוורר ככל שניתן ואם אפשר שיהיה שקט. במחשב הנוכחי שלי אני סובל ממארז מאוד רועש ובמחשב החדש החלטתי להשקיע לשם שינוי יותר במארז שלטעמי הוא חלק מאוד חשוב. אוקיי התקציב הוא 1000 ואפשר לחרוג בכמה מאות. תודה רבה.
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המארז עולה 1050 ש"ח. האם בארץ ניתן להשיג מארז טוב יותר בתחום המחיר הזה (+- 200 ש"ח)?
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לא ידעתי היכן לשאול אז אני ישאל בפורום זה יש לי ג'ויסטיק של sidewider של מיקרוסופוט, זה ג'וייסטיק ישן מאוד של לפני כ-10 שנים, ברצוני להשתמש בו למחשב אבל לצערי אין חיבור מתאים שלו ללוח אם, במחשב שלי ברצוני לדעת אם יש מתאם USB מתאים לג'וייסטיק שלי והיכן אני יכול לקנות כזה אם יש תודה רבה לעוזר
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שולחני חדש, ומדפסת לייזר ישנה - עם חיבור פריפרל. ללוח אם אין כניסה כזאת. האם יש דרך לרכוש אולי ..... כרטיס PCI? במידה וכן, מה שם הכרטיס אותו אני מחפש? או שיש אולי חיבור אחר בלוח? כל עצה תתקבל בברכה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.chaintech.dk/AGP/AG320.htm הערה: את הכרטיס ייצרה חברה בשם chaintech והוא עולה 900+ ש"ח
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
דבר ראשון, מי שעוד לא שם לב, אני טס לארצות הברית בעוד כמה ימים. כמובן שבארה"ב (ובחו"ל בכלל) המחירים בד"כ יותר זולים, לפעמים בהרבה. אני צריך להחליט מה אני הולך לקנות שם. מה שאני צריך זה כמה חלקים למחשב החדש שלי, כמה דברים שקשורים יותר לModding וקירור, ועוד משהו לא פחות חשוב, איפה לקנות. נתחיל עם הרכיבים למחשב? המעבד בחו"ל אמנם הרבה יותר זולים בחלק הזה, אבל הרבה המליצו לי לקנות אותו בארץ בגלל האחריות, שמעבד היא חשובה. מה נראה לכם, חו"ל או לא? ד"א, נראה לי שאני ילך על ה1700+. לוח אם לקנות בחו"ל או לא? לפי דעתי כן, יש שם הרבה מהלוחות המבוססים על הKT333, ונראה לי שבארץ יש איזה אחד או שניים. אני ינסה לנסח את השאלות באופן מסודר.. *לקנות בחו"ל או לא? או יותר נכון, מה השיקו…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מופיע שם יצרן או דגם כלשהו... אבל מי שיש לו לא יכול לטעות, יש לה עיצוב מוזר וקליפס עם קפיץ להצמדה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום. אני קונה מחשב חדש - וזקוקה גם למדפסת משולבת (סורק, פקס וכו'). היא תשמש את בני המשפחה בעיקר לאחיות שלי בבית ספר או לאמי הגננת בהדפסות של 40 דף לפעמים - אבל לא דברים גדולים או ארוכים. יש לכם המלצה על מדפסת כזו שלא תזלול דיו ושהדיו לא יהיה יקר? (למשל דיו של HP עולה בערך כמו המדפסת עצמה, לכן עליהם מוותרת מראש). תודה לעונים!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-