ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
זה נראה לי מאוד נוח. מישהו יודע איפה אני מוצא כזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב חדש - וזקוקה גם למדפסת משולבת (סורק, פקס וכו'). היא תשמש את בני המשפחה בעיקר לאחיות שלי בבית ספר או לאמי הגננת בהדפסות של 40 דף לפעמים - אבל לא דברים גדולים או ארוכים. יש לכם המלצה על מדפסת כזו שלא תזלול דיו ושהדיו לא יהיה יקר? (למשל דיו של HP עולה בערך כמו המדפסת עצמה, לכן עליהם מוותרת מראש). תודה לעונים!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש עכבר לשליטה מהמיטה פעולות מצומצמות כמו לסגור ישומים ולהתחיל לא משנה גודל לא משנה צבע העיקר שיהיה זול וכמובן טווח הקליטה עד 3 מטר.. לא צריך יותתר לא משנה לי חברה או אל העיקר שיהיה אמין. איך העכבר הזה: http://www.21.tv/Templates/productdetails.aspx?CategoryName=computers&AuctionId=67682 תודה מראש אלכס.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי בהתחלה חשבתי שזה בעיה במקלדת שלחתי אותה לתיקון כמו טמבל היום אני מגלה המקלדת שלי אותו הדבר! וגם אצל חבר שלי ישש אות אותה הבעיה , הבעיה היא: כאשר אני מנסה ליכתוב בפוטושופ ועוד כמה תוכנות ,CZ = אני רץ רץ רץ פיתאום זה הולך לעט! סמתי תמקלדת הישנה שלי וגם שם יש את זה ... משהו מכיר תבעיה בלאט אם זה לא קשור לפה תעבירו
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרבה יותר טוב מהחרא הזה... IBM זונות
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע אם בפאנל הזה יש תאורה כמו שהוא מוצג באתר או שאין? http://www.pchardware.co.il/docs/pd1588436731.htm
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה בכותרת ^
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי משטח עכבר מסוג Razer Destructor 2. אני משחק לא מעט הבעיה היא שכל פעם מתאסף נקודות אבק כאלה... האם יש חומר שדוחה את האבק הזה? (מן שכבת הגנה). תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
זכור לי שראיתי דבר כזה פעם משהו יודע איפה אני יכול להשיג דבר כזה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי שהעכבר הנוכחי התחיל להרגיז אותי, החלטתי לקנות עכבר חדש. אני מעוניין בעכבר אופטי חוטי בעלות של כ-250 ש"ח לכל היותר. יש לי ניסיון טוב עם לוג'יטק, ולכן אני מעדיף עכבר שלהם, אבל אני לא אתנגד לעכבר טוב של חברה אחרת. תודה רבה לעונים!
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אז מצטער אם זה לא שייך לפה אשמח אם תגיד לי איפה לשאול כדי לקבל עוד תגובות. בכל מקרה יש לי דיסק USB עם 8GB בערך, שמתי עליו 700 שירים אבל באוטו שאני מחבר לרדיו דיסק זה מציג לי רק איזה 400 בערך.. מישו יודע למה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חייב להבין איך זה הגיוני שתוך חצי שנה Nvidia משחררת שני דורות של צ'יפים לגרפיקה GF3 ו - GF4. אני חייב להבין את השמועות בזמן האחרון על יציאתו של ה - GF4, הייתי באתר שלהם ואין שום איזכור (אולי פיספסתי משהו) לגבי הGF4 האם למישהוא יש מידע אמין?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מדפסת לגודל דף a3 . (עדיפות לa2.,, שמתאימה לדפים עבים 300 ג לפחות . ואיכות הדפסה וחדות גבוהה . אמינה וקלה לתפעול . (לא hp.. ) אני מרוצה מאד מברדר כך שאם מישהו מכיר דגם שעונה על הדרישות הללו.. זה אמור להיות גם להדפסי אומנות . ולכן חשוב החדות . יש לי היום גם פלוטר של אפסון . אבל בניירות בודדים הוא מסורבל . ואיטי. תודה רבה יאיר
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאילו זה זול פי שתיים.. אבל רציתי לדעת אם זה פשוט משהו זול ולא טוב.. או שזה אחלה של דיו.. ועדיף לקנות אותו בגלל ששל HP המחיר סתם מנופח.. הבנתם?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך hercules prophet 4500 שפתאום...שבק חיים כשאני מכניס אותו למחשב הוא לא מצליח לעשות אפילו פוסט ואני בטוח שזה הוא ..כי עכשיו אני עובד עם איזה ענתיקה של ati שעובדת.. בבקשה תעזרו לי!!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה ללכת על QCK חדש, אבל אני לא יודע איך לבחור, מה הכי טוב שלהם? יש לי QCK רגיל עכשיו, אני מתלבט בין S&S , 5L, 4D או כל הדברים החדשים האלה, אני לא מבין מה כל ההבדלים ביניהם, מישהו יכול להסביר לי? ומה הכי טוב שלהם? בקשר לאוזניות, אני מתלבט בין הRazer לבין ה5H V2, מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברה, מה המצב ? אני מעוניין לרכוש את ה- 3Dconnexion SpaceNavigator, מישהו יודע היכן ניתן לרכוש מוצר זה ? בנוסף, מישהו יודע מה ההבדל בין גרסת ה STANDARD לגרסת הPERSONAL ? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המקלדת מולטמדיה של מיקרוסופט בצבע שחור (120 שקל בזיגזג) המחיר שלה בסדר גמור אבל השאלה שלי היא אם זה נוח להשתמש במקלדת כזאת? למישהו יש מקלדת שחורה ויכול להעיד? אני מפחד שיהיה לי קשה למצוא כפתורים בגלל הצבע וכו'...
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי יותר טוב ? בהתחשב בזב שלו מעניין אותי המחיר שלהם, אבל אל תציעו לי דגמים אחרים ! אני מדבר על הדגם החוטי של 360 , ד"א זה נכון שלדגם האלחוטי שלו יש קרינה כמו של פלאפון סלולרי ? ועד כמה היא עלולה להזיק אחרי 2-3 שעות ביום ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מיתלבט איזה מארז ליקנות עד 400 שייח אולי אתם תוכלו לייעץ לי מה הכי שווה עכשיו קנייה? אני צריך מארז לאוברלוקניג שתהיה בו זרימת אויר טובה ולא full tower לזה אין לי מקום ותקציב.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב רציתי לשאול אותכם על מה אתם ממליצים לי בין 2 העכברים האלה האחד של מיקרוסופט והנה המפרט שלו: http://www.microsoft.com/catalog/display.asp?subid=22&site=11139&x=37&y=20 והשני הוא של LOGITEHC: http://logitech.com/cf/products/productoverview.cfm/94 חשוב לציין ששני העכברים הם אופטיים עכשיו יש לי את העכבר של מיקרוסופט בבית 0קניתי אותו היום אבל אני עדיין יכול להחליף אותו) וכשאני מסובב את הגלגלת היא עושה רעש די מעצבן (כאלה קליקים מרעישים בעכבר הקודם שלי טיפת רעש לא שמעתי היה לי סתפ עכבר PS2 פשוט) ודבר אחרון שני העכברים עולים אותו דבר 120 שקל אז כדאי להחליף או לא?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_905&products_id=10310 ;D
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מחפש סט נוח קטן קומפקטי ויעיל לשימוש בסלון של מקלדת ועכבר אלחוטיים. כל המלצה או טיפ בתקציב של עד 1000 שח יתקבלו בברכה תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מדפסת של HP OFFICEJET 5610 ALL IN ONE יש בו פקס ורציתי לדעת האם אפשר לשלוח ולקבל פקס מהמחשב עצמו? ואם כן איך אני עושה זאת? כי אין לזה הוראות בחוברת שקיבלתי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מחפש מדפסת דיו פשוטה, שתדפיס וזהו. חשוב מאד שתהיה חסכונית ועם אופציה לראשי דיו חלופיים זולים, הבן שלי מדפיס בטירוף. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-