ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לציין שבחנות כשפתחתי את האריזה כדי לראות שזה אכן מה שצריך ולא שמתי לב לזה אבל כשהגעתי הביתה חיברתי את המקלדת ליציאה יואסבי שבמחשב נייג ו פשוט בצד ימין במלקדת איפה שיש למטה מקשים 123 ועל המקש של ספרה 3 רשום pgdown אוקי אז מה שקרה זה שכשלחצי כמה פעמים על המקש הזה הוא כותב לי 2 במקום 3 ואז אחרי שקלטתי שאחרי 1 בה 3 ואז 2 ומסתבר שהמקש של מספר 2 כותב לי 3 ואז לבסוף קלטתי סוף סוף שמי שבנה את המקלדת במפעל לא שם את המקשים לפי הסדר חחחח כבר קיבלתי שוק חשבתי שהמקלדת לא טובה קיצר לקחתי מברג והחלתי את הסדר בין 2 המקשים האם למישהו היה מצב שכזה פעם שמקלדת לא בנויה לפי הסדר שצריך
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש ויש לו רק 2 יציאות ל usb ואני זקוק ליותר עבור מדפסת הארדדיסק חיצוני עכבר נייד וכו' האם http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PD7portUSB2.0HUB יבצע את העבודה? או שמא זה http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=1250 או שיש למישהו מפצל אחר להמליץ בנוסף רציתי לדעת למה משמש e-sata combo port תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המלצה למקלדות \ אוזניות: 1. תקציבכם (התקציב שלכם לציוד (מקלדות \ אוזניות \ וכו'):500 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של הציוד):550 2. מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות: משחקי מחשב \ סרטים \ מוזיקה \ עבודה משרדית - סמנו באדום את השימושים. 3. בקשות מיוחדות - גודל רצוי \ פונקציות מסויימות וכו'(חובה לציין בטופס למקלדת, האם יש צורך בעברית). - שיהיו של חברה טובה , הם בהרבה כסף אז אני רוצה לשקיע בזה למרות שיש לי רמקולים אבל אוזניות יותר קטלני!!! שומעים יותר טוב וזה גיימר כזה יותר...אחרי הקנייה של העכבר והפאד הגיע הזמן לאוזניות...
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום וברכה חברים אני מחפש במינמום מחיר. 1. מדפסת לייזר שחור/לבן 2. שתהיה בשילוב עם פקס. 3. עליות של טונר שיהיו נמוכות 4. עדיפות למגירה 5. אין צורך בהדפסה דו צדדית. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מקלדת אלחוטית ברמה , שלא יהיה בכלל בעיות קליטה אם אפשרי .. יש המלצות? שתתאים למשחקים ולמדיה. כמובן שעדיף בכמה שפחות כסף אבל התקציב הוא עד 500. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ה-Logitech G610 מוצאת חן בעיני מבחינת סידור המקשים, האפשרויות והמחיר, אבל היא מגיע קר עם סוויצ'ים חומים או אדומים. משהו דומה עם סוויצ'ים שחורים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מסך עדיך לקנות במחיר של 2300 ש"ח מקסימום ? יש את ה iiama S902JT - VISION MASTE 19 19" 451 Max:1600x1200@90Hz 1280x1024@100Hz PITCH 0.22(H),0.26(D) H: 30-115KHz עולה 2300 ש"ח יש את ה samsung 900nf 19 0.25 1600*1200 87HZ TCO99 - OSD - MPRII 2200 ש"ח יש את הסמסונג 955df 19" 0.22 1200*1600@68Hz tco 99, osd 1800 שקל או כל מסך אחר במחיר של עד 2300 שקל רצוי פחות שאתם ממליצים ?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. אז אחרי שתיקנתי את העכבר שלי (G400S) וקניתי מקלדת לגיימינג (Corsair K65 עם סוויצ'ים אדומים) הבנתי שאני נמצא בעבודה לפחות אותו פרק זמן שאני נמצא בבית, אם לא יותר. אז קניתי מקלדת למשרד (DAS עם סוויצ'ים חומים) ועד עכשיו אני מרוצה מאוד. מה שנשאר כדי להשלים את הפאזל זה עכבר לשימוש משרדי ואני אשמח לקבל את ההמלצות שלכם. האחיזה למי שזוכר היא שילוב של פאלם וקלאו. לא משנה לי אם החיישן הוא לייזר או אופטי. לא צריך הרבה DPI או את היכולת לשנות אותו, זה לא רלוונטי לעבודה. אני מסתדר עם עכברים חוטיים גם בבית. אולי במשרד יכול להיות יותר נוח אלחוטי, אבל לא בא לי להחליף סוללה כל שבועיים. בקיצור, אין לי דרישה מיוחדת כאן. אולי אלחוטי נטען זה רעיון טוב, אבל זה בטח מוסיף לעלות. הדרישה היחי…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש מדפסת לייזר שחור לבן משולבת. דרישות - אמינות ושקט. חשוב מאוד שתהיה שקטה לאו דווקא בתהליך ההדפסה אלא גם בתהליך התחזוקה (אם יש כזה). כרגע יש לו מדפסת הזרקת דיו שמדי פעם עושה ניקוי ראשים ומעירה את הילדים.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש אצל חברה שלי מדפסת, סורק, פקס של HP, דגם J4500. זה רושם תקלה שהמחסנית דיו השחורה לא מתאימה, זו מחסנית ממוחזרת. הצבעונית מקורית חדשה והיא עובדת, אבל כשאני מדפיס ללא המחסנית השחורה זה עדיין כן מדפיס לי בשחור וגם בצבעוני! כשאני שם את השחורה שוב המדפסת רושמת שזו מחסנית לא מתאימה ולא מוכן להדפיס...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך לת'ראד שלי מפורום מפרטי מחשב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=194992.0 האם ספק Liberty 400w יספיק כדי להחזיק את המערכת שלי עם השדרוגים המתוכננים: ATI RADEON X1900XT 512MB AMD Athalon64 X2 4200+ ומעלה... WD 160gb WD1600JS (תוספת ל-HD הקיים) +שדרוג זיכרון עתידי בעוד 6-8 חודשים ל- 2G. אני יודע שבפורום כאן ממש סוגדים ל- Liberty, אבל מכיוון שאני כבר משקיע בשדרוג, אני לא רוצה למצוא את עצמי עוד חודשיים בעומס יתר "לא צפוי"... בתודה מראש !!
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לדעתנו תחום המארזים וספקי הכוח התפתח משמעותית, בפורום בפרט הנושא מצדיק לעצמו תת-פורום משלו שנקרא מארזים וספקי כוח" והוא תת פורום של חומרה אחרת וציוד היקפי נא לפרסם את השאלות והנושאים שלכם שם תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חושב על הכרטיס מסך ASUS V7700Deluxe 32 נשמע נחמד... שמעתי שיש ל ATI כרטיס חדש מומלץ אבל אני לא מוצא אותו יש לכם להמליץ לי על משהו אחר?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. אני מחפש להורים של חברה שלי מדפסת הכוללת: מדפסת לייזר (שחור לבן) , פקס (חשוב שהפקס יתקבל באופן אוטומטי כי הבנתי שלא כולם ככה) סורק, אלחוטית WIFI. מהירות הדפסת/איכות הדפסה/עלות לדף - לא מעניין ולא חשוב מחיר - כמה שיותר זול אז עדיף אבל לפי מה שראיתי זה בסביבות ה1000 ש"ח השאלה שלי היא האם ניתן להניח את המדפסת באיזו פינה בחדר ליד שקע חשמל ושקע לפקס בלבד או שהמדפסת חייבת להיות מחוברת למחשב כלשהו? הבנתי שיש מדפסות כאלה שהן עצמאיות עם WIFI וניתן להתחבר אליהן מכל לפטופ באזור. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעונין לקנות את העכבר Logitech MX 500. התקשרתי למספר חנויות שהופיע במנוע השוואת המחירים "זאפ",אך לרוב החנויות לא היה את העכבר במלאי,ובחנות אחת נתנו לעכבר שנה אחריות,ולא 5 שנים על פי תעודת האחריות של לוגיטק. החלטתי לפנות ליבואן,ואמרו לי במפורש "שהפסיקו את היצור שלו". חשבתי גם על העכבר " Microsoft IntelliMouse Explorer Version 4",התקשרתי למיקרוספט ישראל ואמרו לי שלא יבאו אותו לארץ. האם אתם יודעים על חנות שמוכרת את הלוגיטק? תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה הקישור, האם הספק שלו הוא ג'נרי? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7204
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לרכוש מגש הזנה למדפסת ביתית של hp כי המגש של המדפסת שלי נשבר ולא ניתן לעבוד איתו. מישהו יודע איפה ניתן לרכוש חלקי חילוף מעין אלו למדפסות ביתיות של hp? בתודה, רפי
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת HP Officejet 6500S אלחוטית שנקנתה בשנת 2009. לאורך השנים היא עבדה בסדר אבל גם סבלה מלא מעט תקלות ולכן החלטתי לקנות אחת חדשה. אני מחפש מדפסת משולבת עם פקס עם יציאת רשת (המדפסת נמצאת במחסן של הבית שם יש קו טלפון אך אין קליטה לרשת ה-Wi-Fi). חשוב שתהיה תמיכה במערכות הפעלה הן של חלונות 7 והן של Mac OS X 10.10. השימושים שלי די בסיסיים - הדפסה מידי פעם, קבלת ושליחת פקסים וסריקות. חיפשתי במהלך הימים האחרונים מדפסות בזאפ ונתקלתי בלא מעט התלבטויות. קראתי ביקורות של משתמשים על מדפסות באמזון ועל כל מדפסת שמצאתי יש לא מעט ביקורות שליליות. והנה כמה מהאפשרויות שאני בחנתי - HP Officejet Pro 8630 / 8610, ברדר MFC-J470DW. על הברדר למשל קראתי שאם נגמר הדיו הצבעוני נגמר…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דבר ראשון, מי שעוד לא שם לב, אני טס לארצות הברית בעוד כמה ימים. כמובן שבארה"ב (ובחו"ל בכלל) המחירים בד"כ יותר זולים, לפעמים בהרבה. אני צריך להחליט מה אני הולך לקנות שם. מה שאני צריך זה כמה חלקים למחשב החדש שלי, כמה דברים שקשורים יותר לModding וקירור, ועוד משהו לא פחות חשוב, איפה לקנות. נתחיל עם הרכיבים למחשב? המעבד בחו"ל אמנם הרבה יותר זולים בחלק הזה, אבל הרבה המליצו לי לקנות אותו בארץ בגלל האחריות, שמעבד היא חשובה. מה נראה לכם, חו"ל או לא? ד"א, נראה לי שאני ילך על ה1700+. לוח אם לקנות בחו"ל או לא? לפי דעתי כן, יש שם הרבה מהלוחות המבוססים על הKT333, ונראה לי שבארץ יש איזה אחד או שניים. אני ינסה לנסח את השאלות באופן מסודר.. *לקנות בחו"ל או לא? או יותר נכון, מה השיקו…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה-mx400 (חוטי) ל-mx610 (אלחוטי) של לוג'יטק, עם נטייה לכיוון הדגם החוטי... האם מישהו יודע כמה זמן מחזיקות הסוללות בדגם האלחוטי? המלצות נוספות? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מעוניין לנקות ע"י תוכנה אלא באופן ידני.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האם אני יהיה חייב ב WIFI כדי להשתמש בין הסלולר ל TV דרך גוגל כרומקאסט או שאינטרנט מהספק יספיק?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה חשבתי לשדרג את המקלדת שלי, כרגע יש לי מקלדת מיקרוסופט סטנדרטית בעבודה (תכנות) ומקלדת מכנית זולה (RK G87) בבית. ההבדל מן הסתם מורגש מאוד, אפילו שמדובר בסוויצ'ים חומים לא מוכרים. העניין הוא שרוב היום השימוש הוא במקלדת של העבודה וחשבתי לשדרג את העניין כדי שיהיה יותר נוח וכיף להשתמש לא ניסיתי יותר מדי סוויצ'ים אז אין העדפה, אבל נראה לי שהכחולים יהיו לי רועשים מדי (או לחברי הצוות, אם וכאשר נחזור למשרדים) אין מגבלת תקציב, אבל לא בא לי להוציא סכום רציני אם אפשר להשיג את אותה התחושה בחצי מחיר ורק יחידי סגולה יחושו בהבדל, לא נראה לי שאני שם (עדיין, אולי בהמשך) במצד אידיאלי הייתי קונה את drop shift רק בגלל הnumpad שחסר לי לפעמים…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה שיתחבר מהמחשב שלי לכבלים. אני לא מבין בנושא הזה ולא יודע אפילו אם נדרש ממיר של הוט על מנת שאני אוכל לראות כבלים על המסך המחשב. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה עדיף לי מבין השניים, מבחינת איכות והכל, לא מבחינת מחיר ! 3D PROPHET III Titanium 200 או Elsa Gladiac 721 ?!?!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-