עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. http://www.actisys.com/act-ir2000u.html מוכרים אותו ב-200 ש"ח, והוא USB. האם כל שלט גם יעבוד איתו?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Vatos-Locos,

היה לי את ה-F של FUNC משהו כמו שנתיים והוא נראה\הרגיש בדיוק כמו ביום הראשון עד שבטעות הרסתי אותו. עכשיו אני רואה שהפסיקו לייבא אותו, אז חשבתי אולי ללכת על הפדים של RAZER וה-GOLIATHUS נראה פשוט ולא מוצעצע (שונא פדים צבעוניים). האם אני עולה או יורד ברמה? האם יש פד אחר שמומלץ באותו טווח המחיר של ה-GOLIATHUS ? אני לא גיימר ולא עורך גראפי, ככה שאני לא רואה סיבה ללכת על פד יקר מידי. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by netanelam,

היי אני משחק פיפא 2008 ורציתי לדעת עם יש אפשרות לחבר שתי מקלדות אחת עם חיבור USB והשניה זה הכבל הרגיל ולשחק פיפא 2008 שתי שחקנים?

4. Started by angeLuu,

שלום, לאחרונה קניתי את העכבר Saitek Cyborg R.A.T 9, ואני מאוד מרוצה ממנו נכנסתי לאתר של Saitek וראיתי מקלדת שעובדת על אותו עיקרון, מודולרית כמעט לחלוטין עם הרבה פונקציות, אורגונומית ודיי מגניבה המחיר לא כלכך בעיה.. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח למצוא מקום שמוכר אותה בארץ הדגם הוא Saitek Cyborg Mad Catz S.T.R.I.K.E 7, יש סרטון דמו שלה ביוטיוב אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את הדגם או יכול להביא לי את השם + המספר של היבואן של Saitek אני אשמח מאוד. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם אני מנסה לחבר מקלדת ועכבר של (corsair (starfe+glave ל KVM HDMI של חברת gold touch הם לא מגיבים כשאני מנסה להחליף מחשב , מישהו התנסה בצרה הזו ?

6. Started by yanme,

קניתי ביום רביעי(אתמול) ELSA GLADIAC 721 ge force3 ti200 ב-1300 שקל חדש מפלונטר משתלם או לא?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Haflo,

לפני כחצי שעה העכבר שלי MS Intellimouse Explorer -USB Optical שבק חיים...... :-[ סתם ככה בלי שום סיבה או איזו התקנה..... ניסיתי מספר פעמיים לחבר/לנתק יחד עם Restarts אז הוא עובד תזוזה אחת או שתיים וזהו!!! מאחר ויש לי עוד עכבר כזה בדיוק (חדש באריזה) הוצאתי אותו וחיברתי אותו.....והכל כרגיל. הלך פה פעם למישהו עכבר? מה יכול להיות שהכבר שובת עקב עבודה מרובה? זה לא רכיב שאמור להתקלקל..?! ??? (אני יודע על עכברי MS PS/2 שמתקלקלים, על עכברים אופטיים של חברה לא ידועה אבל intellimouse explorer??)

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Oren_25,

שלום לכולם ברצוני לקנות עכבר חדש של גיימרים דוייק ראיתי את הביקורות של הG5 וה-G7 באתר אבל אם זאת יש כ''כ הרבה מבחר של עכברים חדשים בלוג'יטק ראיתי מכירה קבוצית בפנדה מחשבים את הMX500 ב-115 שקל בלבד! אפילו שיש דגמים חדשים של עכברים, האם הוא טוב? בקיצור על איזה מבין כל עכברי הלייזר/גיימרים הקיימים היום בשוק אתם הכי ממליצים לא משנה התקציב

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by shoeyal,

לשבתי לקנות את הדגם Logitech Cordless TrackMan Optical http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_120&products_id=294 אבל אני לא רוצה לוותר על העכבר הרגיל. יש דרך ששניהם יפעלו ביחד או לחלופין שאוכל להחליף ביניהם תוך כדי עבודה(ולא ע"י ניתוק פיזי של האחד וחיבור השני)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. בעכבר הזה: http://images.techtree.com/ttimages/story/wheel_mouse_optical.jpg ישנה דרך לכבות את הנורה בצד האחורי של העכבר מבלי לגרום לו נזק?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ארדי,

מבקשת המלצות לעיפרון ולוח דיגיטלי לציור וגרפיקה בגודל 20X30 או מידות דומות (וכמובן - במחיר סביר...) תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. ברשותי מדפסת חדשה photosmart e hp b110. לאחרונה סקרתי את האפשרויות לרכישת מחסניות דיו. מקורי עלותו 85. כפול 4, יקר לי מידיי. ישנו תואם שיוצא זול בהרבה, אך אינו מכיל צ׳יפים, האם המדפסת תדפיס ללא צ'יפים? הבנתי שיש אפשרות וזה לא כל כך מסובך להעביר את הציפים מהמחסניות שבמדפסת לתואמים, האם כך הדבר? יישנה אפשרות לקנות מילוי למחסניות שיש לי כבר והגיעו עם המדפסת, זה גם סוג של פיתרון בברירת מחדל. אשמח לעזרה ממומחים תודה איציק

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. ברשותי מדפסת HP דגם OFFICE JET PRO L7590 לא השתמשתי בה זמן רב והשבוע נתקלתי בהודעה בצג המכשיר על תפוגת תוקף של מחסן הדיו. תוקף הדיו הינו שנה וחצי מיום היצור. אך במחסן הדיו שברשותי מעל לחצי מיכל =\ לא חבל? הקטע הוא שהמדפסת מדפיסה אבל הדיו שפג תוקפו (השחור) פשוט מדפיס כתמים בצורה מוזרה כאילו זה נעשה בכוונה עלידי מנגנון. היו לי הרבה מדפסות בחיים ורוקנתי יותר ממחסנית או 2 (דוקה בנוכחית לא יצא לי) ככה לא נראית תמונה שיצאה ממחסנית ריקה. דיו שפג תוקפו לא אמור להצטופף לגוש אחד תוך 18חודשים כששומרים עליו בתנאים טובים (בתוך מחסן הדיו לדוגמה?) ומעניין מאוד מעין המכשיר עצמו יודע לקרוא את הדפוס שעל גבי האריזה המעיד על תוקף הדיו ועוד לדווח לי על כך.. אני חושב שקיים מנגנון הפוגע בפעולת …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by yairggg,

שלום יש ברשותי לפטופ 15.6". הבעיה היא שלפעמים באוניברסיטה אני עובד עם כמה ספרים במקביל והלפטופ טיפה נתקע לי ביניהם ומפריע לי. כרגע אני פשוט מעמיד את הלפטופ על כמה ספרים ועובד עם עכבר ומקלדת אלחוטיים וככה אני פותר, בצורה גרועה למדי אמנם, את הבעיה ומקבל מבטים טיפה מוזרים בספרייה חשבתי לקנות מעמד, אבל אז עלו לי שתי שאלות: האם זה בכלל יעזור לבעיה שתיארתי? ואם כן ואני כבר ארכוש כזה, האם יש מעמד כזה שמתאים את עצמו גם לשימוש במיטה ולא רק על שולחן? תודה רבה מראש על היעוץ

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Kukishin,

http://ksp.co.il/?uin=17792 וזו: http://ksp.co.il/?uin=25775 תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by X,

איזה כרטיס קול יש בלוח אם הנ"ל והאם הוא בסדר או שחייבים לקנות אחר??

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Loco,

היי... אני רוצה לקנות כמה דברי חומרה מארה"ב אך אחרי סגירתם של mustop אני בבעיה... אז אולי אתם מכירים איזשהי חנות שתשלח ישירות לארץ? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Pc_Master,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1001510317&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני עובד עם בורר KVM של חברת SMART VIEW, בורר של 4 מחשבים עם PS2 למקלדת ולעכבר. עד עכשיו עבדתי עם עכבר MX1000, והחלפתי אותו לעכבר מיקרוסופט פשוט בגלל כאבי יד. וה KVM עבר תקין ללא חיבור החשמל החיצוני שלו, של 9V. עכשיו קניתי עכבר חדש, דגם חדש- LOGITEC M500 חוטי. אני מחבר אותו ל KVM והוא לא מזהה אותו בכלל ולא נותן את הצפצוף בחיבור (לכל עכבר אחר-כן). חיברתי חשמל חיצוני ל KVM, כי חשבתי שאולי זו הבעיה של מתחים- עדיין העבר לא עובד עם ה KVM. הדגם המדוייק הוא: smart view IC 714-IA בעיה מוכרת למישהו? מה הפיתרון? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום. ברצוני לדעת האם שימוש בעכבר BT בניידים גומר את הסוללה של המחשב הנייד? אני מתכונן להזמין את העכבר הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_297_1349&products_id=19684 תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי לפני כמה זמן נשברתי מהרעשים של המחשב שלי, זה לא ויברציות, חשבתי שזה הרעשים של המאוורר של המארז + של המעבד, אז בקיצור אני כבר הרבה זמן מחפש מארז חדש. אבל היום באמת פתחתי את המארז באמצע שהמחשב במאמץ והקשבתי טוב טוב למארז ושמעתי אותו מקלל אותי, סתם מה הקשר, בקיצור הבנתי שהרעש העיקרי והמעצבן במיוחד הוא מהספק, אולם גם המאוורר של המארז עושה רעש אבל הוא לפחות לא מעצבן כמו של הספק. אין כלכך הרבה כסף לבזבז עכשיו, זה לא הדבר היחיד שיש לי על הראש, אז אני צריך להחליף דבר אחד: או את הספק לספק לשל לפחות 400W אבל שיהיה רציני וסופר סופר שקט, אבל ממש שקט שאני ארגיש הבדל ענק ברעש מהספק הנוכחי אחרת נדפקתי בגדול. או להחליף מארז, אם אני אחליף מארז אני אחליף או: ל coolermaster 533- …

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Boris_yo,

שלום לכולם. אתמול אחרי שניקיתי עכבר של מיקרוסופט רגיל שלי של יותר מ4 שנים, הוא התחיל לעבוד מוזר ועכשיו לא מסוגל לעשות תפקידו. אני צריך משהו בסביבות 150-300 ש''ח חוטי עדיף יותר מאלחוטי לאייזר עדיף יותר מאופטי לפחות 3 כפתורים כמו בעכבר רגיל האם מישהו מכיר עכבר ארגונומי טוב? אודה אם תמליצו משהו מפה: http://bit.ly/ouOtYf חג שמח לכולכם!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by God4U2,

בהמשך להודעה האחרונה "זקוקה לעצות בנוגע לשדרוג" ok יש התפתחות .. מעניינת הצלחתי לשכנע את אבא שלי שאולי שווה לשדרג לי ולאח שלי את שני המחשבים באותו הזמן אלו המפרטים כיום : שלי *(PIII 666 (370 * SDRam 128 133 - מסיבה לא ברורה דרך SISOFT SANDRA - הוא מקבל תוצאות יותר נמוכות מ זכרונות של 100HZ (משהו כאן ממש דפוק ...) *MAG 17' XJ700T *MOBO - דרעק כזה לא שמעתם עליו אפילו באגדות הכי מפחידות - זה כנראה ה MOBO הכי גרוע שתפגשו בכל החיים שלכם :'( (יש לו גם SOUND ONBORAD - שבהזדמנות הראשונה שהייתה לי קניתי SB פשטו ב 150 שקל רק כדי לבטל את זה שעל הלוח *SB - TERATEC (פשוט ביותר - הכי פשוט שאפשר להגיע - זה כמעט רמקול *CDRom - 32 (עוד פירמה לא ידוע בדיוק כמו ה MOBO ) *Ca…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by yotamoo,

מישהו פה יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין DVI ל-VGA? ומה זה UXGA? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני מעוניין לקנות את המחשב כף-יד הבא : Mio-168RS הנה כל המפרט הטכני שלו: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1906&CategoryID=404&Page=1 והמחיר 400$. רציתי להתייעץ לגבי המחיר אם הוא שווה את זה? אם יש לכם להציע מחשב כף-יד אחר כולל GPS באותו טווח מחיר שלדעתם טוב יותר? אולי אנשים אשר יש בידם את המחשב הנ"ל כבר יכולים לספר עליו קצת? ולגבי התוכנה של המחשב, האם המחשב מגיע עם התוכנה שלו כבר? והאם הוא מגיע איתו אז יש אפשרות לעדכן אותו מפעם לפעם? תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.