ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה ללכת על QCK חדש, אבל אני לא יודע איך לבחור, מה הכי טוב שלהם? יש לי QCK רגיל עכשיו, אני מתלבט בין S&S , 5L, 4D או כל הדברים החדשים האלה, אני לא מבין מה כל ההבדלים ביניהם, מישהו יכול להסביר לי? ומה הכי טוב שלהם? בקשר לאוזניות, אני מתלבט בין הRazer לבין ה5H V2, מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת עם אני מביא מקלדת מ קנדה איך אני יכול לשדך לה אותיות עבריות (חוצ ממדבקות ) נגיד יש אולי מקום שחורת על המקלדת או משהוא כזה??? עם יש או לחלופין יש לכם פתרון אחר נא לצרף לינק תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי עכבר פשוט ומעפן של Maxxtro עכבר אופטי רגיל ובמשחקים הוא ממש מאכזב למשל בCS:S העכבר ניתקע תמיד ולפעמים משתגע אם לא מזיזים אותו הרבה זמן,וגם הוא לא מדוייק בכלל אני גם משחק WARCRAFT 3 המון וגם שם הוא מאכזב בקיצור אני רוצה עכבר גיימינג,המחירים ממש ירדו ואפשר להשיג ת'MX 510 ב160 אבל אנ לא רוצה אותו בגלל שהוא סתם כזה שיחקתי בו מלא אצל חברים ובכלל לא התלהבתי לא ראיתי שינוי וגם לא התרגלתי לנוחות שלו, אני חושב ליקנות ת'viper של רייזר אבל שמעתי הוא לא משהו ואני לא הולך להוציא יותא מ200 שקל על עכבר אני לא פראייר גם ככה אני אבקש את זה ליום הולדת ת'עכבר אז מה עדיף מבין שניהם ? שמישהו עם הויפר יתן חוות דעת ויגיד אם הוא טוב ונוח,ואוליי בכלל עדיף ת'עכבר גיימינג של גיניוס?נו…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאילו זה זול פי שתיים.. אבל רציתי לדעת אם זה פשוט משהו זול ולא טוב.. או שזה אחלה של דיו.. ועדיף לקנות אותו בגלל ששל HP המחיר סתם מנופח.. הבנתם?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המארז עולה 1050 ש"ח. האם בארץ ניתן להשיג מארז טוב יותר בתחום המחיר הזה (+- 200 ש"ח)?
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך המלצות ללוח אם , הארד דיסק ,כרטיס גרפי (שמעתי ש- G-Force 5-128 של אסוס בין ההכי טובים) כרטיס קול -ON-BORD יספיק נ.ב. המחשב לא בשבילי אלה בשביל שכן אני לא צריך כל מני אפשרויות של אובר-קלוקינג . ובבקשה לא להכניס דברים שלא ביקשתי -> תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ה-Logitech G610 מוצאת חן בעיני מבחינת סידור המקשים, האפשרויות והמחיר, אבל היא מגיע קר עם סוויצ'ים חומים או אדומים. משהו דומה עם סוויצ'ים שחורים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לשבתי לקנות את הדגם Logitech Cordless TrackMan Optical http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_120&products_id=294 אבל אני לא רוצה לוותר על העכבר הרגיל. יש דרך ששניהם יפעלו ביחד או לחלופין שאוכל להחליף ביניהם תוך כדי עבודה(ולא ע"י ניתוק פיזי של האחד וחיבור השני)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה נראה לי מאוד נוח. מישהו יודע איפה אני מוצא כזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לחבר מקלדת ועכבר של (corsair (starfe+glave ל KVM HDMI של חברת gold touch הם לא מגיבים כשאני מנסה להחליף מחשב , מישהו התנסה בצרה הזו ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מחפש סט נוח קטן קומפקטי ויעיל לשימוש בסלון של מקלדת ועכבר אלחוטיים. כל המלצה או טיפ בתקציב של עד 1000 שח יתקבלו בברכה תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם חושבים את המארז של ENERMAX דגם FS-710B למישהו יש אותו אולי? מה אתם אומרים עליו? שווה לקנות כזה מארז גדול וכבד בכלל? כל אחד להעביר דעה אישית ;D ממש אהבתי את המארז הזה אבל אני רוצה "דעות קהל" לראות מה אחרים חושבים שאני לא אבזבז סתם וזה יהיה חבל
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה היגיע לארץ פנטיום 3 טואלטין בגרסת 512 זיכרון מטמון מהירות 1.4 גיגה. האים הפנטיום 4 1.6A גרסת 512 זיכרון מטמון חזק מימנו ???? האים ה XP1600+ חזק מימנו ???
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע איזה חברה כתוב virgo משהו חרא לא יאמן..... אבל אני לא מבין מה זה עקרוני ??? ??? כי בסך הכל אם צריך מאווררים אני יכול לחלטר משהו... זה לא שהמארז יותר יקר עושה משהו....
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לתקן מחשב נייד שנמצא אצלי כבר הרבה זמן, אבל חסרים לי כלי עבודה המתאימים לפתוח את המחשב. אודה מאוד אם מישהו יוכל לכוון אותי לחנות ברשת שמוכרת כלי עבודה המתאימים לעבודות כאלה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מחפש מדפסת דיו פשוטה, שתדפיס וזהו. חשוב מאד שתהיה חסכונית ועם אופציה לראשי דיו חלופיים זולים, הבן שלי מדפיס בטירוף. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש ויש לו רק 2 יציאות ל usb ואני זקוק ליותר עבור מדפסת הארדדיסק חיצוני עכבר נייד וכו' האם http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PD7portUSB2.0HUB יבצע את העבודה? או שמא זה http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=1250 או שיש למישהו מפצל אחר להמליץ בנוסף רציתי לדעת למה משמש e-sata combo port תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למדפסת משולבת לשימוש ביתי בתקציב בערך 500-700 ש"ח. מדפיס לא הרבה, אבל חשובה איכות ההדפסה - טקסט, אינטרנט (לא הדפסת תמונות). חייב להיות חיבור WIFI אמין, לא חשוב חיבר ל-DROPBOX, PICASA, SKY DRIVE שונים. האים ישנם הבדלים באיכות ההדפסה בין מדפסות המומלצות ו- BROTHER MFC-J870DW, HP OFFICEJET PRO 8600 PLUS, CANON PIXMA MG6450?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה...כבר כמה ימים אני חורש על האינטרנט במידה למצוא מה יותר טוב...איזה עכבר נחשב לטוב ביותר כיום לגיימינג.... הגעתי למסקנה שעדיף לקנות או את הלוג'יטק g9 או את הרייזר deathadder רק שאני לא יודע מה לבחור עכשיו... מה אתם חושבים שעדיף ? ואם יש עוד עכבר שאולי פספסתי שמומלץ...אז אשמח לשמוע... תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפשת מדפסת ביתית קטנה - הזרקת דיו אלחוטית - לשימוש מינימלי. התגובות בזאפ מאד גרועות ולא יודעת מה לבחור. יש הצעות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום .. יש לי מדפסת ממש ישנה בבית.. צריך להתחדש. מעוניין במדפסת משולבת , פקס , סורק . עכשיו לשאלתי .... מה ההבדל בעבודה של מדפסת לייזר לדיו ..? ויש הבדל בין דיו להזרקת דיו ? או שזה אותו דבר..? סליחה על הבורות בשאלה. אחרי שדיברנו על ההבדל . מה מומלץ יותר ? מה העלויות בתיחזוק המדפסת ..? מעוניין לקבל המלצות גם למדפסת שחור לבן , וגם לצבעונית .. ובהתחשב בהפרש המחירים אחליט מה לקחת . תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך לת'ראד שלי מפורום מפרטי מחשב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=194992.0 האם ספק Liberty 400w יספיק כדי להחזיק את המערכת שלי עם השדרוגים המתוכננים: ATI RADEON X1900XT 512MB AMD Athalon64 X2 4200+ ומעלה... WD 160gb WD1600JS (תוספת ל-HD הקיים) +שדרוג זיכרון עתידי בעוד 6-8 חודשים ל- 2G. אני יודע שבפורום כאן ממש סוגדים ל- Liberty, אבל מכיוון שאני כבר משקיע בשדרוג, אני לא רוצה למצוא את עצמי עוד חודשיים בעומס יתר "לא צפוי"... בתודה מראש !!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חייב להבין איך זה הגיוני שתוך חצי שנה Nvidia משחררת שני דורות של צ'יפים לגרפיקה GF3 ו - GF4. אני חייב להבין את השמועות בזמן האחרון על יציאתו של ה - GF4, הייתי באתר שלהם ואין שום איזכור (אולי פיספסתי משהו) לגבי הGF4 האם למישהוא יש מידע אמין?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב לאחרונה צצו בפורום הרבה תראדים להרכבבת מחשב HTPC זול(ברב המקרים), ותמיד שמו במפרט את ATC-620C הCoolermaster עם תג מחיר מפוץץ של 900 שקל... בזמן שיטוט קליל בPCH מתוך שעמום עמוק(למה אני משוטט באתרי מחשבים ב1 בלילה?! ) גיליתי מארז חביב למדי של חברה שאני אישית עד היום לא שמעתי עליה בשם codegen. המארז שנקרא Codegen MS-2-CA Slim Desktop, נראה נחמד... בגודל סביר, מגיע עם ספק 200W שלדעתי מספיק חזק בשביל HTPC ללא יותר מדי רכיבים מיותרים(יותר מהרד סיק אחד, מאווררים מיותרים, סידירומים למיניהם, פלופים)... ועולה רק 282ש"ח... את המארז נתנן לראות כאן: http://www.pch.co.il/docs/pd1921578817.htm
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך המלצה על מקום שיצרוב לי עברית למכשיר SGH X460 של סמסונג, לא היבואן ולא אורנג' מוכנים לעשות את זה. אז כמובן שהכל על אחריותי פשוט אין לי מושג איפה ניתן לצרוב עברית. אז מי שיודע איפה אז אני אשמח עם תמליצו לי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-