ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
איזה מחסנית דיו מתאימה למדפסת C3100 של HP גם בשחור וגם בצבע אני צריך את כל המספרים תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כרגע אני משתמש ב-Steelseries Qck Heavy ובעכבר Logitech MX518. העכבר כבר עומד למות(כל כמה זמן מתנתק ומתחבר לבד) והפאד כבר שחוק. חשבתי לקנות פאד חדש(אותו האחד - qck heavy מאייבורי) ולגבי עכבר אני מתלבט בין: G400 Deathadder 2013. בגלל שאני משתמש ב-MX518 אני מפחד לקנות את ה-razer ולגלות שהוא לא מתאים ליד שלי, השתמשתי ב-MX518 כבר המון שנים. מה אתם אומרים על הכברים ועל הפאד? הם יתאימו? דרך אגב, ראיתי של-Deathadder יש רגליות מאוד קטנות, לא תהיה בעיה עם זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי רציתי שתייעצו לי מה לקנות... ואם תוכלו להסביר מה ההבדלים פחות או יותר הרמקולים: Altec lansing ATP-3 שעולים 700 ש"ח פלוס מינוס או Hercules XPS 510 שעולים 650 ש"ח פלוס מינוס
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, במסגרת שאר הביקורות שאני כותב ומפרסם בפורומים בעברית העוסקים בציוד היקפי, היום אבקר את הSteelSeries Ikari בגירסאת הלייזר. מה מיוחד בלייזר, למה דווקא אותו ושאר ירקות - אענה בהמשך הביקורת, מאחל לכם קריאה מהנה. כמו בכל שאר הביקורות שאני מפרסם, גם כאן יהיה חילוק לקטגוריות שבכל אחת מהם אתמקד בנושא מסוים למרות שבביקורת הזאת יהיו שינויים קטנים בסדר: אריזת המוצר מבנה העכבר מידע כללי על המוצר - איכות בניה וחומרים,מערכת הלחצנים,משקל, רגליות העכבר LCD - אופן השימוש חיישן (בוחן ביצועים/"על הנייר" וביצועים בשטח על מגוון משטחים). הדרייבר של העכבר. יתרונות וחסרונות. סיכום ודעה אישית. השוואות גודל 1.אריזת המוצר: אריזה טיפוסית של …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מדפסת HP officejet J4580. קניתי דיו לא מקורי, הכנסתי את המחסנית והמדפסת הציגה הודעת שגיאה בה כתוב שמיכל הדיו ריק לחלוטין. האם זה מכיון שמדובר בדיו לא מקורי? זו בעיה ידועה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי. אני מחפש מקלדת בסגנון של ה-TEX YODA - מקלדת עם TRACKBALL אדום, כמו של ניידי THINKPAD של לנובו. לא מצאתי הרבה כאלה באינטרנט. בפרט לא מצאתי כאלה בארץ. מישהו יודע איפה להשיג משהו בסגנון אבל בארץ? (לא אכפת לי אם זה חוטי או אל-חוטי) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לי יש את המקלדת הזאת : https://ssl11.chi.us.securedata.net/miccomputers.com/merchantmanager/v4/images/microsoft-keyboard.jpg של מיקרוסופט הרגילה מאוד (נוחה) יש לי אותה כבר הרבה זמן ואני הייתי רוצה לדעת עם יש איזשהו דרך לנקות את המקלדת מבפנים.... (נכנס לי בין המקשים מלא דברים מלא אבק וכו....) אז עם יש דרך בבקשה שמישהו יעזור לי =] ועם אני יכול להוציא את הכפתואים זה יהיה הכי טוב (רק עם אפשר) תודה לעוזרים =]
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי עכבר פשוט ומעפן של Maxxtro עכבר אופטי רגיל ובמשחקים הוא ממש מאכזב למשל בCS:S העכבר ניתקע תמיד ולפעמים משתגע אם לא מזיזים אותו הרבה זמן,וגם הוא לא מדוייק בכלל אני גם משחק WARCRAFT 3 המון וגם שם הוא מאכזב בקיצור אני רוצה עכבר גיימינג,המחירים ממש ירדו ואפשר להשיג ת'MX 510 ב160 אבל אנ לא רוצה אותו בגלל שהוא סתם כזה שיחקתי בו מלא אצל חברים ובכלל לא התלהבתי לא ראיתי שינוי וגם לא התרגלתי לנוחות שלו, אני חושב ליקנות ת'viper של רייזר אבל שמעתי הוא לא משהו ואני לא הולך להוציא יותא מ200 שקל על עכבר אני לא פראייר גם ככה אני אבקש את זה ליום הולדת ת'עכבר אז מה עדיף מבין שניהם ? שמישהו עם הויפר יתן חוות דעת ויגיד אם הוא טוב ונוח,ואוליי בכלל עדיף ת'עכבר גיימינג של גיניוס?נו…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח להמלצת אוזניות לגיימינג אני מתלבט בין logitech g930- לturtle beach 5.1 דגם כלשהו האם ממש שומעים הבדל בין סראונד לסטריאו? האם שווה את ההשקעה באוזניות כאלה? אשמח להמלצות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם! רכשתי לא מזמן מחשב חדש, (אם צריך המפרט נמצא בצד) וכמו שאתם רואים יש לי WINDOWS VISTA SP1 ULTIMATE השאלה שלי היא : מדוע כאשר אני לוחץ על 3 מקשים במקלדת ברצף, הלוח משמיע צפצופים? (המקלדת מחוברת עם PS/2 אם זה אומר משהו) (כאשר אני לוחץ על 3 מקשים או יותר בו זמנית,המחשב לא קולט אותם, כאילו אני לא לוחץ על כלום) מה שמפריע לי יותר זה הצפצופים ולא העובדה שאי אפשר להשתמש בו זמנית עם 3 מקשים ומעלה. אפשר לבטל זאת או לעשות משהו בנידון? תודה לכם!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חייב להבין איך זה הגיוני שתוך חצי שנה Nvidia משחררת שני דורות של צ'יפים לגרפיקה GF3 ו - GF4. אני חייב להבין את השמועות בזמן האחרון על יציאתו של ה - GF4, הייתי באתר שלהם ואין שום איזכור (אולי פיספסתי משהו) לגבי הGF4 האם למישהוא יש מידע אמין?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מצלמה כאשר החיבור שלה למחשב הוא דרך IEEE 1394 (הקצה העליון בתמונה). לרוע המזל, אין לי חיבור מתאים במחשב. ידוע לי שאני יכול לקנות כרטיס מתאים אבל השאלה שלי היא אם אין מחבר היכול לקשר IEEE 1394 לשקע ה-USB שבמחשב שלי. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. אז אחרי שתיקנתי את העכבר שלי (G400S) וקניתי מקלדת לגיימינג (Corsair K65 עם סוויצ'ים אדומים) הבנתי שאני נמצא בעבודה לפחות אותו פרק זמן שאני נמצא בבית, אם לא יותר. אז קניתי מקלדת למשרד (DAS עם סוויצ'ים חומים) ועד עכשיו אני מרוצה מאוד. מה שנשאר כדי להשלים את הפאזל זה עכבר לשימוש משרדי ואני אשמח לקבל את ההמלצות שלכם. האחיזה למי שזוכר היא שילוב של פאלם וקלאו. לא משנה לי אם החיישן הוא לייזר או אופטי. לא צריך הרבה DPI או את היכולת לשנות אותו, זה לא רלוונטי לעבודה. אני מסתדר עם עכברים חוטיים גם בבית. אולי במשרד יכול להיות יותר נוח אלחוטי, אבל לא בא לי להחליף סוללה כל שבועיים. בקיצור, אין לי דרישה מיוחדת כאן. אולי אלחוטי נטען זה רעיון טוב, אבל זה בטח מוסיף לעלות. הדרישה היחי…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת HP Officejet 6500S אלחוטית שנקנתה בשנת 2009. לאורך השנים היא עבדה בסדר אבל גם סבלה מלא מעט תקלות ולכן החלטתי לקנות אחת חדשה. אני מחפש מדפסת משולבת עם פקס עם יציאת רשת (המדפסת נמצאת במחסן של הבית שם יש קו טלפון אך אין קליטה לרשת ה-Wi-Fi). חשוב שתהיה תמיכה במערכות הפעלה הן של חלונות 7 והן של Mac OS X 10.10. השימושים שלי די בסיסיים - הדפסה מידי פעם, קבלת ושליחת פקסים וסריקות. חיפשתי במהלך הימים האחרונים מדפסות בזאפ ונתקלתי בלא מעט התלבטויות. קראתי ביקורות של משתמשים על מדפסות באמזון ועל כל מדפסת שמצאתי יש לא מעט ביקורות שליליות. והנה כמה מהאפשרויות שאני בחנתי - HP Officejet Pro 8630 / 8610, ברדר MFC-J470DW. על הברדר למשל קראתי שאם נגמר הדיו הצבעוני נגמר…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי הגה של מיקרוסופט שקניתי לפני הרבה שנים כך שאני לא חושב שאפשר למצוא אותו לקנייה. עכשיו זה הגה כוח ולכל המשחקים שאני נכנס הוא פועל עם הכוח אבל יש משחק אחד שקוראים לו TEST DRIVE ושם ההגה לפעמים עובד עם כוח ולפעמים לא.. יש לי וינדוס 7 64ביט (למרות שזה קרה גם בוינדוס XP) *שם ההגה (אני חושב שזה זה) הוא: sidewinder force feedback wheel וככה הוא נראה: מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני חושב על הכרטיס מסך ASUS V7700Deluxe 32 נשמע נחמד... שמעתי שיש ל ATI כרטיס חדש מומלץ אבל אני לא מוצא אותו יש לכם להמליץ לי על משהו אחר?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין להחליף את המקלדת שלי,היא טובה ומשמשת אותי מצוין אך כבר מלוכלכת ואינה ניתנת לניקוי. אני חסיד של לוג'יטק, כל ציוד היקפי כגון: רמקולים 5.1 מצלמת אינטרנט הם לוג'יטק. מאוד מרוצה מהאיכות,עיצוב והביצועים של החברה המעולה הזו. עכשיו: הרבה זמן שאני שם עין (לפחות 3 שנים אם לא יותר) על מקלדת של לוג'יטק מסוג DINOVO זו המקלדת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746595 היא מגיעה עם עכבר MX1000 שקראתי עליו ביקורות משובחות במיוחד (אני לא גיימר המשקל לא מעניין אותי) שרציתי לרכוש אותו בלי שום קשר. אומנם,אין שום ביקורת על המקלדת הזו. מישהו מכיר? אני יודע שיש מספר דגמים של המקלדת,סט שעובד על אינפרא,בלוטות ואם אינני טועה עוד משהו... המקלדת השניה ששמתי על…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב הNX500 שלי הישן והטוב הולך למות בקרוב .. אבל היה אחלה של עכבר אני קונה Logitech G500 ואיזה פאד? לא בטוח אני רוצה פאד עד 60 שקל מקסימום בבקשה לא לחרוג אבל עדיף כמה שיותר זול אני חשבתי על SteelSeries QcK Mini אבל אתם חושבים שהוא יספיק? אני משחק על DPI של 1800-800 בינתיים אבל נראה אוליי אפילו יותר.. הפאד הזה יכול לפעול טוב על מעל ל3000 DPI? איזה פאד אתם ממליצים? אני מעדיף שתביאו לי פאדים מהחנות הזאת בבקשה: http://www.noacomp.co.il/ תודה רבה ותודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש בשביל אבא שלי מדפסת משולבת. החשיבות הראשונה היא חסכונית בדיו, כלומר יחס דפים\עלות בין הנמוכים שיש. חשבנו על הHP 8500... מישהו יודע במקרה מה ההבדלים הרציניים בינה לבין ה6500? במיוחד מבחינת עלות ראשי הדיו וכמות הדפים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אני יהיה חייב ב WIFI כדי להשתמש בין הסלולר ל TV דרך גוגל כרומקאסט או שאינטרנט מהספק יספיק?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מסך עדיך לקנות במחיר של 2300 ש"ח מקסימום ? יש את ה iiama S902JT - VISION MASTE 19 19" 451 Max:1600x1200@90Hz 1280x1024@100Hz PITCH 0.22(H),0.26(D) H: 30-115KHz עולה 2300 ש"ח יש את ה samsung 900nf 19 0.25 1600*1200 87HZ TCO99 - OSD - MPRII 2200 ש"ח יש את הסמסונג 955df 19" 0.22 1200*1600@68Hz tco 99, osd 1800 שקל או כל מסך אחר במחיר של עד 2300 שקל רצוי פחות שאתם ממליצים ?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם אני שוקל לקנות מדפסת בזמן הקרוב ורציתי להתייעץ איתכם ף אני מוכן להוציא 400 ש"ח 450 מקסימום לקניית מדפסת אני רוצה שתמליצו לי על כמה מדפסות טובות במחיר הזה אני מצאתי מדפסת אחת אבל כמו שאני קורא מהתגובות אומרים שהיא דיי טובה אולי יש לכם יותר מידע עליה ועל אחרות שמומלצות לקניה אהייה שמח עם תוכלו לעזור לי כי זה משהו דחוף שאני זקוק לו בזמנים הקרובים תודה מראש על העזרה המספת שאני שוקל לקנות : http://zap.co.il/model.asp?model_id=585181
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_905&products_id=10310 ;D
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מצלמת אינטל USB פשוטה, העל מנת להפעיל את המצלמה יש להריץ איזה קובץ התקנה... כאשר מריצים אותו הוא אומר כי לא נמצאו יציאות USB פעילות (מצורפת ההודעת שגיאה) השאלה שלי... איך הופכים את יציאות ה-USB לפעילות? (מאחורי המחשב יש שני יציאות) מערכת ההפעלה היא WIN 98 במידה והדבר מתבצע דרך הביוס בבקשה הסבירו לי כיצד בתודה מראש