עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום .. יש לי מדפסת ממש ישנה בבית.. צריך להתחדש. מעוניין במדפסת משולבת , פקס , סורק . עכשיו לשאלתי .... מה ההבדל בעבודה של מדפסת לייזר לדיו ..? ויש הבדל בין דיו להזרקת דיו ? או שזה אותו דבר..? סליחה על הבורות בשאלה. אחרי שדיברנו על ההבדל . מה מומלץ יותר ? מה העלויות בתיחזוק המדפסת ..? מעוניין לקבל המלצות גם למדפסת שחור לבן , וגם לצבעונית .. ובהתחשב בהפרש המחירים אחליט מה לקחת . תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by tomllic,

אהלן. אז אחרי שתיקנתי את העכבר שלי (G400S) וקניתי מקלדת לגיימינג (Corsair K65 עם סוויצ'ים אדומים) הבנתי שאני נמצא בעבודה לפחות אותו פרק זמן שאני נמצא בבית, אם לא יותר. אז קניתי מקלדת למשרד (DAS עם סוויצ'ים חומים) ועד עכשיו אני מרוצה מאוד. מה שנשאר כדי להשלים את הפאזל זה עכבר לשימוש משרדי ואני אשמח לקבל את ההמלצות שלכם. האחיזה למי שזוכר היא שילוב של פאלם וקלאו. לא משנה לי אם החיישן הוא לייזר או אופטי. לא צריך הרבה DPI או את היכולת לשנות אותו, זה לא רלוונטי לעבודה. אני מסתדר עם עכברים חוטיים גם בבית. אולי במשרד יכול להיות יותר נוח אלחוטי, אבל לא בא לי להחליף סוללה כל שבועיים. בקיצור, אין לי דרישה מיוחדת כאן. אולי אלחוטי נטען זה רעיון טוב, אבל זה בטח מוסיף לעלות. הדרישה היחי…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by הויקינג,

אם אני מחבר שלט אקסבוקס למחשב (כבר יודע איך) אני יכול להגדיר כל כפתור איזה מקש מקביל במקלדת הוא מפעיל כך שאוכל לשחק כל משחק (אפילו משחקי דפדפן למשל) או שזה לא ככה ואוכל להשתמש בו רק למשחקים שיש בהם תמיכה לשלט אקסבוקס? אם האפשרות השניה נכונה, איזה בקר משחק אלחוטי דומה אוכל לקנות כך שאוכל לעשות מה שכתבתי באפשרות הראשונה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. זה נראה לי מאוד נוח. מישהו יודע איפה אני מוצא כזה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אהלן יש לי לוח אם של ג'יגהבייט 7VTXH עם כרטיס קול 128 של קריאטיב. עכשיו לפי הבנתי יש לו יציאה דיגיטלית. מה שאני רוצה לשאול זה למה משמשת היציאה הזאת? מה אני יכול לחבר אליה? הכרטיס קול כרגע מחובר דרך היציאה הרגילה של הרמקולים למערכת סטריאו מיני של אייוה (מספקת אותי), במערכת יש כניסה של שתי בננות, אולי אפשר לחבר אותה דרך היציאה הדיגיטלית וככה להשיג איכות יותר טובה? אגב בכרטיס יש לי 3 חורים שכולם נראים אותו דבר! אחד לרמקולים אחד למיקרופון ואחד line in, איפה נמצאת היציאה הדיגיטלית?? תודה מראש! 8)

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Gnome,

תגידו מזה אומר ה DPI של העכבר? וכמה יש לעכבר אופטי ממוצע? ועוד שאלה... 800 DPI זה הרבה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. (וזה מאוד חשוב לי היו אס בי מקדימה וגם הפאיירוואיר) ושיבוא עם ספק כוח בבקשה במחיר עד 200 ש"ח יש כזה דבר...?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. איזה כרטיס מסך ינוצל עד תום בפנטיום 300 אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ואני רוצה לדעת לאיזה כרטיס מסך טוב אני יוכל לשפר שינוצל במחשב שלי

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by בקהאם,

שתחזיק את המערכת הבאה P4 2.4 7600GT 200 ג'יגה 2 כוננים וכרטיס קול קרייטיב מהחנות הזאת.. http://www.noacomp.co.il/ תודה.

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by afix202,

שלום, אני מחפש מדפסת ביתית: כ 500 דף בחודש, שחור לבן (לצערי אני צריך להדפיס יחסית הרבה) הדפסה דו צדדית במהירות ואמינות סבירה אמינה וזולה פר דף (ז"א המדפסת עצמה יכולה לעלות יותר אם פר דף יצא זול) דברים שאשמח אבל לא חובה: פקס, סורק, חיבור רשת קוי ו/או אלחוטי, נתמכת בלינוקס אשמח גם לטיפים אם להסתכל על הזרקה או רק לייזר יתאים לי וכו...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. לעסק אני מעוניין לרכוש סורק . רצוי סורק ברמה . יעודו הוא לסריקת מסמכים . פוטו . ממגזינים קטלוגים + פילים - טרום הכנה לדפוס וגרפיקה . הומלץ לי על HP-- HP G4050. אני לא מכיר את הדגם אשמח לשמוע מבעלי ניסיון בסריקות מקצועיות . תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Dubek,

שלום. אני מנסה לתקן מחשב נייד שנמצא אצלי כבר הרבה זמן, אבל חסרים לי כלי עבודה המתאימים לפתוח את המחשב. אודה מאוד אם מישהו יוכל לכוון אותי לחנות ברשת שמוכרת כלי עבודה המתאימים לעבודות כאלה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מעוניין במדפסת חסכונית ומומלצת עד 400 שח (עם דיו זול), עדיף דו צדדי ושתתבסס על תקשורת wifi ושתכלול גם מכונת צילום משולבת ואם יש אפשרות גם פקס. יש חיה כזו? ראיתי שהמליצו בפורום על זו: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16330 תודה@!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. האם אני יהיה חייב ב WIFI כדי להשתמש בין הסלולר ל TV דרך גוגל כרומקאסט או שאינטרנט מהספק יספיק?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום... פוסט ראשון שלי פה חברה יש לי כרטיס מסך gf4ti4200 לאחרונה הוא עושה בעיות כנראה בגלל התחממות יתר. אני מעוניין לקנות מארז שבה עם 2-3 מאוורים או 2 מינימום אם אופציות ליותר. יש להתחשב שיש לי ספק כח טסונמי 350וואט. אני רוצה שהמחשב יהיה יפה אבל לא בסגנון של "עליזים" במקרה של הפרח. אני חשבתי על http://www.pchardware.co.il/docs/pd-2087462346.htm זה בא עם 3 מאוורים 8ס"מ כל אחד. חשוב לי שיהיה נח להרכיב את הלוח וחלקים אחרים. אני שונא מארזים שאת הפנל הקידמי זה כמו ה 3r systems air ... זה פשוט על הפנים. חשוב שיהיה מרווח.. והשהטמרטורה תרדדדדדדד.. המעבד שלי הוא איי אמ די .. 62טמפ!! רגיל ו 68 שהוא מלא הלוח אם מגיע כבר ל 50! חשוב שאני יוכל לסגור את המחשב מבלי שיתחמם יו…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by rk666,

אני מעוניין לרכוש מחשב כף יד, ואין לי מושג מאיפה להתחיל, מה הכי ממולץ בתקציב של 1000 שקל? האם יש צבעוניים(בתקציב)? כמה זכרון ממולץ לכאלה מחשבים אני לא מבין כלום בעניין שלהם, אשמח להמלצות

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by A_friend,

מישהו יודע האם הכרטיסים החדשים של הרקולס שהגיעו לארץ הם Retail? אני מתכוון כרגע ל-Prophet 3 Ti 200. כי המחיר קצת זול בשביל Retail לא? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. הוצאתי את כל הכפתורים ניקיתי אותם ושאבתי את כל הליכלוך שהיה במקלדת וכשהחזרתי את כל הכפתורים הם נילחצים עכשיו בצורה לא חלקה ויותר קשה ללחוץ עליהם. יש דרך לתקן את זה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני רוצה ללכת על QCK חדש, אבל אני לא יודע איך לבחור, מה הכי טוב שלהם? יש לי QCK רגיל עכשיו, אני מתלבט בין S&S , 5L, 4D או כל הדברים החדשים האלה, אני לא מבין מה כל ההבדלים ביניהם, מישהו יכול להסביר לי? ומה הכי טוב שלהם? בקשר לאוזניות, אני מתלבט בין הRazer לבין ה5H V2, מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי, אני מעוניין לקנות ג'ויסטיק גיימפאד אלחוטי/חוטי למחשב של לוג'יטק, למשחקים כמו פרו אבולושן/NFS החדש/משחקי מכות וכד'... אך ראיתי כי בכ.קול יש רק חיבור אחד ל'גויסטיק... האם קיימת אופציה כלשהי לחבר 2 ג'ויסטיקים למחשב אחד ?? תודה, אורן.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. יש לי התלבטות בין המדפסות הבאות: HP 5610 HP 4283 BROTHER DCP-540CN מה הכי משלתם לי לקחת? המדפסות הן לשימוש ביתי (למשפחה)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by navk2,

מי יותר טוב ? בהתחשב בזב שלו מעניין אותי המחיר שלהם, אבל אל תציעו לי דגמים אחרים ! אני מדבר על הדגם החוטי של 360 , ד"א זה נכון שלדגם האלחוטי שלו יש קרינה כמו של פלאפון סלולרי ? ועד כמה היא עלולה להזיק אחרי 2-3 שעות ביום ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by RX7,

שלום אני מעוניין לרכוש גיים פאד לצורך משחק כדורגל במחשב. (FIFA) עדיף שיהיה פשוט ולא יקר ושיהיה כמה שיותר דומה לשלטים של PS2, ז"א שהמקשי ניווט לא יהיו מחוברים וכל אחד יהיה בנפרד. יש המון דגמים ואני לא יודע מה מומלץ לבינתיים ראיתי את זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4776 איך הוא?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by -LosNir-,

היי אני כרגע בתהליכים של החלפת ה G5 התקול שלי מול Logitech ואני צריך לספק להם Model Number, הבעיה שכל המדבקה מאחורה די שרוטה ואי אפשר לראות את ה M/N. למזלי שאר הפרטים היותר חשובים עדיין קריאים אם למישהו פה יש את הגירסא שנמכרה בסביבות 2007, היא בצבע כסוף, עם כפתור אחד בצד, ובלי גומי ליד הבוהן. יש באמצע קצת צבע כהה יותר. אשמח אם תגידו לי מה ה M/N שלכם

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. בתקציב של 200-300 ש"ח על איזה מדפסת הייתם הכי ממליצים? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.