עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. לדעתנו תחום המארזים וספקי הכוח התפתח משמעותית, בפורום בפרט הנושא מצדיק לעצמו תת-פורום משלו שנקרא מארזים וספקי כוח" והוא תת פורום של חומרה אחרת וציוד היקפי נא לפרסם את השאלות והנושאים שלכם שם תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום. ברצוני לדעת האם שימוש בעכבר BT בניידים גומר את הסוללה של המחשב הנייד? אני מתכונן להזמין את העכבר הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_297_1349&products_id=19684 תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני מעונין לקנות כבל המחבר את המחשב עם יציאת VGA, למסך שבו יש רק כניסת HDMI המוכר מזהיר עם סימני קריאה - !!!!!!!!!! אתה צריך לקנות את מפענח בעצמך, או המכשיר מגיע עם מפענח.אחרת כבל זה לא יעבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני באמת צריך מפענח - ממחשב למסך? ואם כן - מה זה? המוצר נמצא :

4. אוקי בהתחלה חשבתי שזה בעיה במקלדת שלחתי אותה לתיקון כמו טמבל היום אני מגלה המקלדת שלי אותו הדבר! וגם אצל חבר שלי ישש אות אותה הבעיה , הבעיה היא: כאשר אני מנסה ליכתוב בפוטושופ ועוד כמה תוכנות ,CZ = אני רץ רץ רץ פיתאום זה הולך לעט! סמתי תמקלדת הישנה שלי וגם שם יש את זה ... משהו מכיר תבעיה בלאט אם זה לא קשור לפה תעבירו

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by JohnClark,

לצערי העכבר הנאמן שלי (MS IntellyPoint Explorer הראשון שיצא) חבל אני צריך עכבר חדש מה אני צריך בעכבר? הדבר הכי חשוב הוא שיהיה נח ליד אחרת אני משתגע. יש לי אצבעות ארוכות הדיוק לא עד כדי כך משנה לי. שיהיה חוטי שיהיו לו כפתורי back וforaward. שלא יהיה צבעוני התקציב לא מאד מוגבל. אני מעדיף בסביבות ה200 ש"ח אני מעדיף לקנות באופיס דיפו ואני מוכן להוסיף 50 שקל בשביל זה אז אם אתם יודעים את המחירים שלהם תגידו... עוד משהו שמהווה בעיה הוא שאמרו לי שלא לכולם מתאים עכבר מסוים. נגיד אמרו שהMX500 לא נוח לחלק מהאנשים. אז חשבתי על הMX500 (לא 510 הוא סתם מכוער. אם כבר מדברים על זה אז רמת הדיוק באמת גבוהה הרבה יותר משל הMX500? שווה את הכסף?) השאלה היא האם הוא יתאים עוד עכבר…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by asvg,

שלום אני רוצה לקנות מדפסת משולבת לצרכים ביתיים לשימוש קל עד 20 דפים בחודש בממוצע ,אני צריך שתכלול: הדפסה צילום סריקה ופקס עצמאי עם כרטיס רשת אלחוטי, התקציב עד 1000 שח , חשוב גם שתהיה פוטו כי אני אצטרך להדפיס תמונות מידי פעם, הציעו לי 3 דגמים Brother MFC-J4420DW HP Officejet Pro 6830 E3E02A HP Deskjet Ink Advantage 4645 B4L10C איזה מהם לפי דעתכם כדאי לקנות ??? תודה רבה למגיבים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Smough,

שלום לחברי הפורום, לא בטוח שזה התת פורום הנכון, אם טעיתי אבקש מהמנהלים להעביר. אני רוצה לקנות PS4 ולחבר אותו ואת המחשב לאותו המסך באמצעות HDMI. קראתי שיש מוצר שנקרא בעברית קופסאת מיתוג שמאפשר להחליף בין המכשירים השונים. הבעיה שמסתבר שיש דגמים מסוימים שמחליפים אוטומטית/רנדומלית בין המכשירים המחוברים במידה והם פועלים. אני לא רוצה לכבות את המחשב כל פעם שאני רוצה לשחק בPS4 וגם להפך. תוכלו להמליץ לי על דגמים שאין בהם את הבעיה הזאת? בונוס אם זה דגם שנמכר בארץ באזור המרכז כי אז אוכל להחליף אותו בקלות אם יעשה בעיות.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. בתקציב של 200-300 ש"ח על איזה מדפסת הייתם הכי ממליצים? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. הרבה יותר טוב מהחרא הזה... IBM זונות

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by kisin,

אני קונה השבוע מחשב חדש שמבוסס על מעבד AMD ואני מתלבט איזה מארז לקנות למחשב. אני מתלבט בין שני המארזים האלה: Antec "Sonata" Midi Tower ATX 380W המחיר: 860 שקל http://arstechnica.com/reviews/hardware/sonata.ars/1 Antec "SLK3700AMB" Midi Tower ATX 350W המחיר: 660 שקל http://www.silentpcreview.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=76&page=1 המחשב שבשבילו אני קונה את המארז: AMD 64bit 3000+ EPOX 8KDA3J 1giga A-DATA HD 120giga SATA Geforce 6600GT AGP (ברגע שהוא יצא אני אקנה אותו...) אני רוצה לקנות מארז שיהיה שקט (ככל שניתן) וגם שיוכל להחזיק לי את המחשב בלי בעיות גם אם אני אעשה OC למחשב. על איזה מארז אתם ממליצים ללכת? איזה …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. או במילים אחרות האם המעבר בינהם שווה 200 ש"ח לחלופין - המלצה על מקלדות בסדר גודל של 500 + ש"ח למשחקים

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by navk2,

מי יותר טוב ? בהתחשב בזב שלו מעניין אותי המחיר שלהם, אבל אל תציעו לי דגמים אחרים ! אני מדבר על הדגם החוטי של 360 , ד"א זה נכון שלדגם האלחוטי שלו יש קרינה כמו של פלאפון סלולרי ? ועד כמה היא עלולה להזיק אחרי 2-3 שעות ביום ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Pc_Master,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1001510317&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Blade2k,

מהי המהירות של מעבד:athlon xp 1500\1600?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, הדרישה היא די פשוטה בסה"כ: מדפסת זולה וכמה שיותר חסכונית בדיו להדפסת מסמכי שחור-לבן בלבד. שמתי לב שרוב מדפסות הזרקת הדיו הן גם צבעוניות ובד"כ מגיעות משולבות עם פקס+סורק וכו'.. שזה לגמרי מיותר במקרה הזה.. לכן האם יכול להיות שקניית מדפסת לייזר פשוטה תהיה יותר משתלמת פה? המטרה היא להדפיס כמה שיותר דפים בכמה שפחות כסף - וכמובן רצוי שהמדפסת עצמה תהיה זולה יחסית (עד 300 ש"ח אם אפשר). תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by tomllic,

אהלן. אז אחרי שתיקנתי את העכבר שלי (G400S) וקניתי מקלדת לגיימינג (Corsair K65 עם סוויצ'ים אדומים) הבנתי שאני נמצא בעבודה לפחות אותו פרק זמן שאני נמצא בבית, אם לא יותר. אז קניתי מקלדת למשרד (DAS עם סוויצ'ים חומים) ועד עכשיו אני מרוצה מאוד. מה שנשאר כדי להשלים את הפאזל זה עכבר לשימוש משרדי ואני אשמח לקבל את ההמלצות שלכם. האחיזה למי שזוכר היא שילוב של פאלם וקלאו. לא משנה לי אם החיישן הוא לייזר או אופטי. לא צריך הרבה DPI או את היכולת לשנות אותו, זה לא רלוונטי לעבודה. אני מסתדר עם עכברים חוטיים גם בבית. אולי במשרד יכול להיות יותר נוח אלחוטי, אבל לא בא לי להחליף סוללה כל שבועיים. בקיצור, אין לי דרישה מיוחדת כאן. אולי אלחוטי נטען זה רעיון טוב, אבל זה בטח מוסיף לעלות. הדרישה היחי…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ag43,

חבר שלי מחפש מדפסת לייזר שחור לבן משולבת. דרישות - אמינות ושקט. חשוב מאוד שתהיה שקטה לאו דווקא בתהליך ההדפסה אלא גם בתהליך התחזוקה (אם יש כזה). כרגע יש לו מדפסת הזרקת דיו שמדי פעם עושה ניקוי ראשים ומעירה את הילדים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. יש לי לוח אם micro atx ,ואני רוצה להכניס אותו למארז קטן ככל האפשר,לאיזה מארז הוא יכול להתאים? ואיך קוראים למארזים הממש ממש קטנים? thx

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. היי. אני מחפש להורים של חברה שלי מדפסת הכוללת: מדפסת לייזר (שחור לבן) , פקס (חשוב שהפקס יתקבל באופן אוטומטי כי הבנתי שלא כולם ככה) סורק, אלחוטית WIFI. מהירות הדפסת/איכות הדפסה/עלות לדף - לא מעניין ולא חשוב מחיר - כמה שיותר זול אז עדיף אבל לפי מה שראיתי זה בסביבות ה1000 ש"ח השאלה שלי היא האם ניתן להניח את המדפסת באיזו פינה בחדר ליד שקע חשמל ושקע לפקס בלבד או שהמדפסת חייבת להיות מחוברת למחשב כלשהו? הבנתי שיש מדפסות כאלה שהן עצמאיות עם WIFI וניתן להתחבר אליהן מכל לפטופ באזור. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום... פוסט ראשון שלי פה חברה יש לי כרטיס מסך gf4ti4200 לאחרונה הוא עושה בעיות כנראה בגלל התחממות יתר. אני מעוניין לקנות מארז שבה עם 2-3 מאוורים או 2 מינימום אם אופציות ליותר. יש להתחשב שיש לי ספק כח טסונמי 350וואט. אני רוצה שהמחשב יהיה יפה אבל לא בסגנון של "עליזים" במקרה של הפרח. אני חשבתי על http://www.pchardware.co.il/docs/pd-2087462346.htm זה בא עם 3 מאוורים 8ס"מ כל אחד. חשוב לי שיהיה נח להרכיב את הלוח וחלקים אחרים. אני שונא מארזים שאת הפנל הקידמי זה כמו ה 3r systems air ... זה פשוט על הפנים. חשוב שיהיה מרווח.. והשהטמרטורה תרדדדדדדד.. המעבד שלי הוא איי אמ די .. 62טמפ!! רגיל ו 68 שהוא מלא הלוח אם מגיע כבר ל 50! חשוב שאני יוכל לסגור את המחשב מבלי שיתחמם יו…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. הי, ראיתי שכמעט בכל המפרטים ממליצים על ?HEC 6A19?. אני מבין שהוא טוב וגם זול, אבל לדעתי הוא ממש ממש מכוער... נראה כמו קוביה חסרת מעוף. אני אוהב מארזים אלגנטיים (לא רוצה קישוטים למיניהם). המארז שכרגע סימנתי לי הוא ה-CoolerMaster Centurion 5. אבל הוא קצת יקר (והוא גם לא מגיע עם PS...) רציתי לשאול האם יש מארזים "נחמדים" במחירים שפויים..? למשל, ראיתי חברה שנקראת Simbadda. יש להם מארזים חביבים ואפילו זולים יותר מה-HEC... הם פסייידר? אני צריך את המארז ל- P4 3.0GHZ, לא מתוכנן OC רציני. מה אתם אומרים? תודה מוטי

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by MiniMizer,

יש לי בעיה נורא מוזרה עם הסאונד במחשב שלי: כשמדליקים את המחשב הסאונד מלא רעשים ועיוותים אבל כשמפעילים את הMedia Player הכל מסתדר. מעשה שכך היה: הדלקתי את המחשב ובמקום המנגינה הרגילה והמעצבנת של ווינדוס שמעתי רעשים נורא חזקים ועיוות מאוד חזק של המנגינה. WTF? חשבתי. ניסיתי להפעיל כמה שירים ונתקלתי בתופעה נוספת: המוזיקה לא רק שהייתה מלאת רעשים אלא הקצב היה בערך איטי פי 4 מהקצב הרגיל. הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייבר של כרטיס הקול המובנה שלי (צ'יפ של 128ביט, לא AC97) אבל נאדה. ריסטרטים לא עזרו. החלטתי לנסות לנגן משהו במדיה פלייר, אולי זה יעבוד שם :-/ אני מפעיל אותו, פותח שיר והפלא ופלא! הוא מתנגן כמו גדול במהירות הנכונה וללא עיוותים בכלל. That's fucking weird! אמרתי. ניסיתי להפע…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by DAN,

איזה כרטיס חזק יותר ? AT רדאון 32DDR או 32M NVIDIA MX400PRO של אסוס ?????????????? דן

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לא ידעתי היכן לשאול אז אני ישאל בפורום זה יש לי ג'ויסטיק של sidewider של מיקרוסופוט, זה ג'וייסטיק ישן מאוד של לפני כ-10 שנים, ברצוני להשתמש בו למחשב אבל לצערי אין חיבור מתאים שלו ללוח אם, במחשב שלי ברצוני לדעת אם יש מתאם USB מתאים לג'וייסטיק שלי והיכן אני יכול לקנות כזה אם יש תודה רבה לעוזר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by huber,

ושוב.. יום ראשון אני "משדרג" את המחשב וראיתי את הבנדל הזה ב-2194 ש"ח במקום מסוים (חברה, תתבגרו, אני אובייקטיבי ואין לי חשק להיכנס לוויכוחים. עכשיו סה"כ ציינתי רכיבים, נא לא לנעול, אני צריך תשובה...) מה דעתכם? בטווח של +/- 10% יש משהו יותר טוב?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.