ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי מדפסת EPSON CX5900 משולבת עם סורק. עכשיו למשל סרקתי תמונה בגודל מסויים לא סטנדרטית... ואני רוצה להדפיס את התמונה עכשיו בגודל המקורי שלה, אבל התמונה שמדפיסה מדפיסה לי על כל העמוד... עכשיו, איך אני יכול לבחור במאפייני ההדפסה שתדפיס לי את התמונה בגודל המקורי שלה. תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא הייתי בטוח איפה אני אמור לפרסם את זה אז פרסמתי בהתאם לדבר שעליו אני שואל. אני מעוניין לפרסם ב-tradezone פה מודעה על מכירת לוח ה-wacom שלי. השאלה שלי היא איך בדיוק אנשים מסדרים את ההעברה הכספית ואת המכירה עצמה כדי למנוע סיכונים ו"תקלות"? איך אני מבטיח שהתשלום יתבצע כך שאני לא אדפק? אני מצטער אם זה לא המקום או אם השאלה קצת טיפשית. פשוט אני רואה שכל יום אנשים קונים ומוכרים את הדברים שלהם במערכת הזאת ואני תוהה איך זה מתבצע בדיוק. עוד דבר, לכל אלו שיציעו להיפגש פיזית, זה מחוץ לשאלה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בין P-III ל P-III-M (מה אומר ה- M)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש אוזניות לגיימינג, אני לא מתכוון, יותר נכון - רואה סיבה להשקיע יותר מידי, כך שהתקציב יעמוד בסביבות ה-200+-. ראיתי את אלו Razer Carchaias - 230 Corsair HS1A Gaming Headset - 210 ממה שבדקתי אלו נראים סבבה. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האחרון שהמליצו לי כאשר היה UNDER VOLTAGE היה שנאי שנתן יותר מדי זרם וגם חשמל קצת אצבעות כאשר נוגעים בפורטים של הUSB מחפש להזמין שנאי מישראל ו/או חו"ל שיהיה טוב. מכירים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי... אני רוצה לקנות כמה דברי חומרה מארה"ב אך אחרי סגירתם של mustop אני בבעיה... אז אולי אתם מכירים איזשהי חנות שתשלח ישירות לארץ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני צריך לרכוש למדפסת זאת טונר. זאת מדפסת לייזר לפי הבנתי. שחור לבן. האם יש מקום מומלץ (כמובן -במחיר) שבו אוכל לרכוש טונר עבור מדפסת זאת? samsung ml-3710nd תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
manual שיעזור לכולכם לעשות גם אחד כזה בבית אני וחבר שלי בנינו אותו !!!! http://www.suitcase.up.co.il המזווקייס ...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך לקנות מטען חדש למחשב הנייד, אבל לא מצאתי את הקוטר הרצוי בדיוק. לא רוצה לקנות ולהתאכזב. איך אוכל לדעת לפני קניה מהו הקוטר?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה יש לציין שבחנות כשפתחתי את האריזה כדי לראות שזה אכן מה שצריך ולא שמתי לב לזה אבל כשהגעתי הביתה חיברתי את המקלדת ליציאה יואסבי שבמחשב נייג ו פשוט בצד ימין במלקדת איפה שיש למטה מקשים 123 ועל המקש של ספרה 3 רשום pgdown אוקי אז מה שקרה זה שכשלחצי כמה פעמים על המקש הזה הוא כותב לי 2 במקום 3 ואז אחרי שקלטתי שאחרי 1 בה 3 ואז 2 ומסתבר שהמקש של מספר 2 כותב לי 3 ואז לבסוף קלטתי סוף סוף שמי שבנה את המקלדת במפעל לא שם את המקשים לפי הסדר חחחח כבר קיבלתי שוק חשבתי שהמקלדת לא טובה קיצר לקחתי מברג והחלתי את הסדר בין 2 המקשים האם למישהו היה מצב שכזה פעם שמקלדת לא בנויה לפי הסדר שצריך
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד של ASUS, GL502V. אני מעוניין לקנות תחנת עגינה למחשב הזה. ראיתי שיש מוצר רשמי של ASUS, אבל אם אני מבין נכון, הוא אוניברסלי? כלומר, כדי שהוא יעבוד אני עדיין צריך לחבר אותו עם USB למחשב? https://www.asus.com/us/Docks/ASUS_USB30_HZ3_Docking_Station/ אם כן, מה היתרון שלו על עמדות אוניברסליות אחרות? ואם אין כזה - איזו עמדה מומלץ לרכוש? האם ניתן להניח שכל מוצר סביר בתחום יהיה תואם ללפטופ? אני מבין שבכל מקרה אני צריך לרכוש מטען נוסף בנפרד? תודה, שי
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד עם bluetooth מובנה. אני מחפש עכבר טוב שיכול להתחבר אליון ישירות בלי צורך ב DUNGLE או משהו אחר. אשמח להמלצות.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע את העכבר הבא: Microsoft Wireless Optical Mouse 2.0 - עכבר לא רע בכלל, די מדויק ואלחוטי. אני גיימר, ומרבה לשחק במשחק Counter-Strike: Source (ושאר הגרסאות, אמנם הרבה פחות ב-1.6 ו-CZ). לאחרונה חשבתי שאולי כדאי לרכוש עכבר חדש. בעצת חברי הגעתי למסקנה ש-Logitech MX 510 Performance Optical Mouse זה עכבר מצוין, בעל 800dpi resolution, ו- 5.8MegaPixel Data processing rate. אבל ישנם 2 עכברים יותר טובים שראיתי באינטרנט: Logitech MX 518 ו - Razer DiamondBack שניהם בעלי 1600dpi resolution (ב-MX 518 ניתן לבחור בין: 400dpi, 800dpi ו-1600dpi), ולשניהם יש 5.8 MegaPixel. אני לא יודע באיזה לבחור ובאם כדאי? אולי בכלל כדאי ללכת על Logitech MX 1000 Wireless Laser Mouse האם ארג…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה חשבתי לשדרג את המקלדת שלי, כרגע יש לי מקלדת מיקרוסופט סטנדרטית בעבודה (תכנות) ומקלדת מכנית זולה (RK G87) בבית. ההבדל מן הסתם מורגש מאוד, אפילו שמדובר בסוויצ'ים חומים לא מוכרים. העניין הוא שרוב היום השימוש הוא במקלדת של העבודה וחשבתי לשדרג את העניין כדי שיהיה יותר נוח וכיף להשתמש לא ניסיתי יותר מדי סוויצ'ים אז אין העדפה, אבל נראה לי שהכחולים יהיו לי רועשים מדי (או לחברי הצוות, אם וכאשר נחזור למשרדים) אין מגבלת תקציב, אבל לא בא לי להוציא סכום רציני אם אפשר להשיג את אותה התחושה בחצי מחיר ורק יחידי סגולה יחושו בהבדל, לא נראה לי שאני שם (עדיין, אולי בהמשך) במצד אידיאלי הייתי קונה את drop shift רק בגלל הnumpad שחסר לי לפעמים…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום יש לי מחשב שולחני חדש עם ווינדוז 7 64 ביט וכמו כן יש את הסורק שלי canon lide 35 בדקתי באנטרנט ואין דרייברים לסורק הזה לווינדוז 64 ביט (ל32 ביט יש תמיכה) אני מניח שזה אומר שאני צריך סורק חדש שיתמוך בווינדוז 7 64 ביט, אבל בכל מקרה, זה מתבקש מבחינתי לשאול בכל זאת האם אני יכול להתקין את הסורק עם דרייבר 32 ביט? ואם כן עלולה להיות בעיה כלשהי? זה לא שאני מחפש בכל מחיר להימנע מהחלפת הסורק, פשוט חשוב לי לדעת אם זה ממש מקרה אבוד ההתקנה שלו על ווינדוז 7 64 ביט, כי בכל זאת, אם אפשר לחסוך את הכמה מאות שקלים על סורק חדש, אז בעיניי זה עדיף. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי לפטופ 15.6". הבעיה היא שלפעמים באוניברסיטה אני עובד עם כמה ספרים במקביל והלפטופ טיפה נתקע לי ביניהם ומפריע לי. כרגע אני פשוט מעמיד את הלפטופ על כמה ספרים ועובד עם עכבר ומקלדת אלחוטיים וככה אני פותר, בצורה גרועה למדי אמנם, את הבעיה ומקבל מבטים טיפה מוזרים בספרייה חשבתי לקנות מעמד, אבל אז עלו לי שתי שאלות: האם זה בכלל יעזור לבעיה שתיארתי? ואם כן ואני כבר ארכוש כזה, האם יש מעמד כזה שמתאים את עצמו גם לשימוש במיטה ולא רק על שולחן? תודה רבה מראש על היעוץ
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, לא בטוח שזה התת פורום הנכון, אם טעיתי אבקש מהמנהלים להעביר. אני רוצה לקנות PS4 ולחבר אותו ואת המחשב לאותו המסך באמצעות HDMI. קראתי שיש מוצר שנקרא בעברית קופסאת מיתוג שמאפשר להחליף בין המכשירים השונים. הבעיה שמסתבר שיש דגמים מסוימים שמחליפים אוטומטית/רנדומלית בין המכשירים המחוברים במידה והם פועלים. אני לא רוצה לכבות את המחשב כל פעם שאני רוצה לשחק בPS4 וגם להפך. תוכלו להמליץ לי על דגמים שאין בהם את הבעיה הזאת? בונוס אם זה דגם שנמכר בארץ באזור המרכז כי אז אוכל להחליף אותו בקלות אם יעשה בעיות.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות עכבר מגע, לשימוש כללי לרוב, כמו גלישה כתיבה וצפיה. כמו שמופיע בכותרת, אני מחפש המלצה בבקשה, במחיר בסביבות ה 300 "ח. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים אני מחפש עכבר, עכשיו שבעיקר ישרת אותי ביום יום אבל גם יעזור לי לשחק CSGO. בגלל שאני משתמש בו בעיקר לשימוש יום יומי עבודה, עבודות וכו אני לא צריך עכשיו עכבר מטורף לכן הלכתי כל הקבוצת ביניים. 1. Lenovo Legion M200 RGB 2. MSI Clutch GM40 3. SpeedLink Tyalo Multicolour Illumination 4.Logitech G102 Prodigy Retail
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעו... אני בקרוב מאוד קונה מחשב חדש, ולכן אני רוצה לדעת איזה עכבר, מקלדת ורמקולים כדאי לי ב-500 שקל (אני יודע שזה מעט, אבל אני לא רוצה להשקיע יותר מדי בזה) עכבר: לא ממש משנה אם אלחוטי או חוטי.... מקלדת: חוטית, לא יותר מ-100 שקל רמקולים: לפחות 5.1, שיהיו באיכות טובה.... חיפשתי כמה דברים... תגידו לי אם זה נראה לכם טוב.... עכבר- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=378115 אני מתלבט בינו לבין ה-MX518, שהוא חוטי, אבל טוב לגיימרים מקלדת- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=344874 אני חושב שזה מספיק לי... אני לא מתכוון להשקיע בה יותר מדי. רמקולים- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=26664 הם נראים לי טובים... קצת חרגתי ב-100 שקל... בכל מקרה... אל תחרגו יותר ממה שא…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שווה לקנות 6 ברגים Thumb Screws ב-29ש"ח? {הברגים הם של Antec}, אני הולך לכמה שעות, אז מישהו רוצה לדעת מאיפו שיגיד ואני ישלח לו יותר מאוחר בפרטי.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה יש מגזר חדש של מצלמות דיגיטליות אולטרה קומפקטיות שנקראות גם "מצלמות כרטיס אשראי" (בגלל הגודל) שמגיעות לרוב בעובי של 2 ס"מ. סוני יצאה עם מצלמה כזאת בעלת שיאים חדשים - חיישן של 5 מגה פיקסל וזום אופטי 3X שבכלל לא יוצא מגוף המצלמה (בדומה לדגמים של מינולטה) , והכי מדהים במצלמה כלכך קטנה זה המסך 2.5 אינטש בעל יותר מ0.2 מגהפיקסל, זה מסך עם רזולוצייה פי 4 יותר גבוהה מכמה מצלמות שנמכרות היום, ובאמת הוא מרשים בצד האחורי של המצלמה. אז כרגע מצלמה אולטרה קומפקטית עם חיישן 5 מגהפיקסל זום אופטי 3X ומסך 2.5" ענק בעל רזולוצייה גבוה , וגם הקלטת ווידאו כולל סאונד זה בהחלט שיא נוכחי לסוני. עידכון קטן : שכחתי להוסיף את דגם המצלמה - Cyber-shot DSC-T1 של סוני, והמחיר לכל אלא שבונים על …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1001510317&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הדרישה היא די פשוטה בסה"כ: מדפסת זולה וכמה שיותר חסכונית בדיו להדפסת מסמכי שחור-לבן בלבד. שמתי לב שרוב מדפסות הזרקת הדיו הן גם צבעוניות ובד"כ מגיעות משולבות עם פקס+סורק וכו'.. שזה לגמרי מיותר במקרה הזה.. לכן האם יכול להיות שקניית מדפסת לייזר פשוטה תהיה יותר משתלמת פה? המטרה היא להדפיס כמה שיותר דפים בכמה שפחות כסף - וכמובן רצוי שהמדפסת עצמה תהיה זולה יחסית (עד 300 ש"ח אם אפשר). תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-