עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by RONG23,

אשמח להמלצת אוזניות לגיימינג אני מתלבט בין logitech g930- לturtle beach 5.1 דגם כלשהו האם ממש שומעים הבדל בין סראונד לסטריאו? האם שווה את ההשקעה באוזניות כאלה? אשמח להמלצות תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום, כרגע אני משתמש ב-Steelseries Qck Heavy ובעכבר Logitech MX518. העכבר כבר עומד למות(כל כמה זמן מתנתק ומתחבר לבד) והפאד כבר שחוק. חשבתי לקנות פאד חדש(אותו האחד - qck heavy מאייבורי) ולגבי עכבר אני מתלבט בין: G400 Deathadder 2013. בגלל שאני משתמש ב-MX518 אני מפחד לקנות את ה-razer ולגלות שהוא לא מתאים ליד שלי, השתמשתי ב-MX518 כבר המון שנים. מה אתם אומרים על הכברים ועל הפאד? הם יתאימו? דרך אגב, ראיתי של-Deathadder יש רגליות מאוד קטנות, לא תהיה בעיה עם זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. איזה צורב מחזיק שנים ועדיין מצליח לצרוב את רוב הדיסקים בהצלחה? :jump:

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ashibud,

שלום לכולם. יש לי טאבלט מסוג teac classic 101. המטען שלו הלך לאיבוד, ואני רוצה לקנות מטען חדש. שקע הטעינה הוא בצורה לא מוכרת לי (לא כמו מכשירי אנדרואיד). מצרף תמונות, אנא עזרו לי, מהו סוג המטען המתאים? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Asher82,

שלום, ברשותי מדפסת HP officejet J4580. קניתי דיו לא מקורי, הכנסתי את המחסנית והמדפסת הציגה הודעת שגיאה בה כתוב שמיכל הדיו ריק לחלוטין. האם זה מכיון שמדובר בדיו לא מקורי? זו בעיה ידועה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. מעוניין במדפסת חסכונית ומומלצת עד 400 שח (עם דיו זול), עדיף דו צדדי ושתתבסס על תקשורת wifi ושתכלול גם מכונת צילום משולבת ואם יש אפשרות גם פקס. יש חיה כזו? ראיתי שהמליצו בפורום על זו: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16330 תודה@!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by vered,

מה זה בדיוק ATA133? ואיך יודעים אם הלוח תומך בזה?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Ewingum,

Keyboard Video Mouse מחברים לזה מסך אחד מקלדת אחת ועכבר אחד וכמה מחשבים ונגיד מחליפים פעם לעבוד עם ההתקנים מול מחשב אלף ופעם מול בת משום מה המחיר מתחיל ביותר ב300 של הדברים האלה בחנויות. הייתי רוצה לבנות אחד... אבל יש שתי בעיות שצריך להתגבר עליהם: 1. שבלחיצת כפתור כל המעגלים עוברים לאן שהם צריכים נגיד פין 1 של המסך לפין 1 המתאים לו וככה עוד 40 פינים במסך ועוד בשאר ההתקנים 2. הגברה, להגביר את האות עכשיו, מן הסתם יש סיבה למה זה כ"כ יקר, אז אם למישהו יש הסבר מפורט איך זה עובד, או שרטוט של חלקים או דברים כאלה שישים פה לינק או הסבר. לא מצאתי כשחיפשתי ואני צריך גם לזוז לאנשהו. so... mission impossible?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by yotamoo,

טוב, אני יודע שלא כדאי לקנות זכרונות פנימיים מחברות אנונימיות כדי להבטיח אחריות ואיכות, אך האם יש הבדל בין הזכרונות של החברות המוכרות כמו קינגסטון ומיקרון?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by BaR151,

שלום, יש לי הגה של מיקרוסופט שקניתי לפני הרבה שנים כך שאני לא חושב שאפשר למצוא אותו לקנייה. עכשיו זה הגה כוח ולכל המשחקים שאני נכנס הוא פועל עם הכוח אבל יש משחק אחד שקוראים לו TEST DRIVE ושם ההגה לפעמים עובד עם כוח ולפעמים לא.. יש לי וינדוס 7 64ביט (למרות שזה קרה גם בוינדוס XP) *שם ההגה (אני חושב שזה זה) הוא: sidewinder force feedback wheel וככה הוא נראה: מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by דרומי,

רציתי לשאול מה דעתכם על מארזים עם הדלת שמסתירה את הכוננים... ברור שהמארזים האלה יותר יפים,והשאר זה עניין של טעם,אבל בעבודה היום יומית זה לא מעצבן כל פעם שאתה רוצה איזה משהו,לפתוח,לסגור,לפתוח... בטעות ובקלות אפשר לשבור אותה גם בלי כוונה... מה אתם אומרים בעניין?

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by greenvector,

מישהו מכיר עכבר למחשב נייד דוגמת V550 של לוג'יטק - עם קליפס הנצמד למחשב?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Haflo,

השטות הזאת כבר לא קיימת? נכון?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שמתי לב שמהלך משחק מרוצים ששיחקתי שהשיפט+לחיצה על לחצן ימין(החץ) עובד ואילו צד שמאל לא עובד כשמשלבים אותו עם שיפט-ההרמת גלגל עובדת רק עם צד ימין,וצד ימין לא מגיב. מה דעתכם,איך אפשר לסדר? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום, אני רוצה לקנות עכבר מגע, לשימוש כללי לרוב, כמו גלישה כתיבה וצפיה. כמו שמופיע בכותרת, אני מחפש המלצה בבקשה, במחיר בסביבות ה 300 "ח. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני מחפש דיו למדפסת הזו. מישהו מכיר איזה דיו אני צריך? איפה אתם ממליצים לי לקנות (איפה הכי זול)?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. פעם ראשונה שאני צריך לרכוש למדפסת זאת טונר. זאת מדפסת לייזר לפי הבנתי. שחור לבן. האם יש מקום מומלץ (כמובן -במחיר) שבו אוכל לרכוש טונר עבור מדפסת זאת? samsung ml-3710nd תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ovadiagil,

שלום, עד היום היו לי מקלדות פשוטות מדגמי לוגיטק ומייקרוסופט ועכשיו אני צריך להתחדש באחת אחרת. ראיתי שהמלצתם על כל מיני מקלדות razer למיניהן ורציתי לשאול מה תהיה המקלדת הטובה ביותר עבורי. צרכים: כתיבה והרבה, מעט משחקים (לצורך השוואה אני משתמש בעכבר logitech mx1000 ולא רואה בו בעיה במשחקים שאני משחק). יתרון לאלחוטית אך לא קריטי. מחיר - עד 200 ש"ח אפשרי גם עד 300 אבל אשמח להבין גם מה הם ההבדלים בין מקלדת ב100 שקל לאחת ב300 בהתאם לצרכים שלי. תודה לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. היי לפני כמה זמן נשברתי מהרעשים של המחשב שלי, זה לא ויברציות, חשבתי שזה הרעשים של המאוורר של המארז + של המעבד, אז בקיצור אני כבר הרבה זמן מחפש מארז חדש. אבל היום באמת פתחתי את המארז באמצע שהמחשב במאמץ והקשבתי טוב טוב למארז ושמעתי אותו מקלל אותי, סתם מה הקשר, בקיצור הבנתי שהרעש העיקרי והמעצבן במיוחד הוא מהספק, אולם גם המאוורר של המארז עושה רעש אבל הוא לפחות לא מעצבן כמו של הספק. אין כלכך הרבה כסף לבזבז עכשיו, זה לא הדבר היחיד שיש לי על הראש, אז אני צריך להחליף דבר אחד: או את הספק לספק לשל לפחות 400W אבל שיהיה רציני וסופר סופר שקט, אבל ממש שקט שאני ארגיש הבדל ענק ברעש מהספק הנוכחי אחרת נדפקתי בגדול. או להחליף מארז, אם אני אחליף מארז אני אחליף או: ל coolermaster 533- …

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Vortex,

אני לא מכיר את המערכת הפורומים כאן, אבל אם יש לכם אפשרות גם להגיב אז תגיבו למה בחרתם דווקא בזה,תודה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by avinin1,

שלום לכולם, במסגרת שאר הביקורות שאני כותב ומפרסם בפורומים בעברית העוסקים בציוד היקפי, היום אבקר את הSteelSeries Ikari בגירסאת הלייזר. מה מיוחד בלייזר, למה דווקא אותו ושאר ירקות - אענה בהמשך הביקורת, מאחל לכם קריאה מהנה. כמו בכל שאר הביקורות שאני מפרסם, גם כאן יהיה חילוק לקטגוריות שבכל אחת מהם אתמקד בנושא מסוים למרות שבביקורת הזאת יהיו שינויים קטנים בסדר: אריזת המוצר מבנה העכבר מידע כללי על המוצר - איכות בניה וחומרים,מערכת הלחצנים,משקל, רגליות העכבר LCD - אופן השימוש חיישן (בוחן ביצועים/"על הנייר" וביצועים בשטח על מגוון משטחים). הדרייבר של העכבר. יתרונות וחסרונות. סיכום ודעה אישית. השוואות גודל 1.אריזת המוצר: אריזה טיפוסית של …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Smough,

שלום לחברי הפורום, לא בטוח שזה התת פורום הנכון, אם טעיתי אבקש מהמנהלים להעביר. אני רוצה לקנות PS4 ולחבר אותו ואת המחשב לאותו המסך באמצעות HDMI. קראתי שיש מוצר שנקרא בעברית קופסאת מיתוג שמאפשר להחליף בין המכשירים השונים. הבעיה שמסתבר שיש דגמים מסוימים שמחליפים אוטומטית/רנדומלית בין המכשירים המחוברים במידה והם פועלים. אני לא רוצה לכבות את המחשב כל פעם שאני רוצה לשחק בPS4 וגם להפך. תוכלו להמליץ לי על דגמים שאין בהם את הבעיה הזאת? בונוס אם זה דגם שנמכר בארץ באזור המרכז כי אז אוכל להחליף אותו בקלות אם יעשה בעיות.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by gesha_s,

שלום אנשים אולי מישהו יכול לעזור לי. אני ראיתי משהו כזה מתישהו בחנות בארץ ואני לא מצליח להזכר איפה ולא מצליח למצוא את זה באינטרנט http://cgi.ebay.com/NEW-Fellowes-Easy-Glide-Gel-Mouse-Pad-with-Wrist-Rest_W0QQitemZ350224352147QQcmdZViewItemQQptZBI_Desk_Accessories?hash=item518aff8393&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A15|66%3A2|39%3A1|293%3A1|294%3A50 http://www.ciao.co.uk/Fellowes_Mouse_pad_with_wrist_pillow__5367586 זה שני הקישורים שמסבירים למה אני מתכוון יש גם משהו חדש שראיתי http://www.amazon.com/Fellowes-Gliding-Palm-Support-sapphire/dp/B0017KE3E6 כל אחד מהם או משהו דומה יעזור תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by frozen_sun3,

אני חושב, אם כדי לי לרכוש את העכבר. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by A_friend,

מישהו יודע האם הכרטיסים החדשים של הרקולס שהגיעו לארץ הם Retail? אני מתכוון כרגע ל-Prophet 3 Ti 200. כי המחיר קצת זול בשביל Retail לא? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים