ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני צריך עזרה דחוף מחר אני מזמין מחשב חדש עם הכל אז כל מי שנכנס ויכול לעזור שיעזור אני צריך עכבר למשחקי fps כמו csgo cs1.6 garrysmod dota2 וכל זה אחיזה claw תקציב 300 אם צריך אז 350 חשבתי על העכברים האלה Razer Abyssus 2014 Essential Ambidextrous עכבר Razer Taipan Gaming 4G 8200Dpi לבן ופתחתי עוד אשכול כדי שיהיה לי עוד אפשרויות ופד מתאים לעכבר מעדיף שליטה כי אני משחק עם מהירות עכבר גבוהה ושלא יהיה גדול מידי ולא קטן Medium ומעדיף שאת העכבר והפד יהיו באתר startpc כי אני מזמין את זה עם המחשב תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. אני נמצא כרגע בחנות ומתלבט בין 2 עכברי RAZER הראשון - Razer Deathadder והשני - Razer Lachesis הבנתי שאחד מהם משתמש באינפרא אדום והשני משתמש בלייזר. מה טוב יותר לגיימינג? אני יודע שהבדל של 500 DPI לא ישנה הרבה. אודה מאוד לעוזרים.שגיא
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי מדפסת EPSON CX5900 משולבת עם סורק. עכשיו למשל סרקתי תמונה בגודל מסויים לא סטנדרטית... ואני רוצה להדפיס את התמונה עכשיו בגודל המקורי שלה, אבל התמונה שמדפיסה מדפיסה לי על כל העמוד... עכשיו, איך אני יכול לבחור במאפייני ההדפסה שתדפיס לי את התמונה בגודל המקורי שלה. תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה המלצות על מצלמות אינטרנט עם מיקרופון פנימי במחיר טוב או מצלמה ניידת שהיא עם 3 פעולות מצלמת אינטרנט + מיקרופון, מצלמת תמונות, מצלמת וידיאו של דקה /שתיים במחיר זול ואל מה אתם יותר ממליצים במחיר של עד 300 ש"ח תודה
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האחרון שהמליצו לי כאשר היה UNDER VOLTAGE היה שנאי שנתן יותר מדי זרם וגם חשמל קצת אצבעות כאשר נוגעים בפורטים של הUSB מחפש להזמין שנאי מישראל ו/או חו"ל שיהיה טוב. מכירים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום... פוסט ראשון שלי פה חברה יש לי כרטיס מסך gf4ti4200 לאחרונה הוא עושה בעיות כנראה בגלל התחממות יתר. אני מעוניין לקנות מארז שבה עם 2-3 מאוורים או 2 מינימום אם אופציות ליותר. יש להתחשב שיש לי ספק כח טסונמי 350וואט. אני רוצה שהמחשב יהיה יפה אבל לא בסגנון של "עליזים" במקרה של הפרח. אני חשבתי על http://www.pchardware.co.il/docs/pd-2087462346.htm זה בא עם 3 מאוורים 8ס"מ כל אחד. חשוב לי שיהיה נח להרכיב את הלוח וחלקים אחרים. אני שונא מארזים שאת הפנל הקידמי זה כמו ה 3r systems air ... זה פשוט על הפנים. חשוב שיהיה מרווח.. והשהטמרטורה תרדדדדדדד.. המעבד שלי הוא איי אמ די .. 62טמפ!! רגיל ו 68 שהוא מלא הלוח אם מגיע כבר ל 50! חשוב שאני יוכל לסגור את המחשב מבלי שיתחמם יו…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
manual שיעזור לכולכם לעשות גם אחד כזה בבית אני וחבר שלי בנינו אותו !!!! http://www.suitcase.up.co.il המזווקייס ...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שווה לקנות 6 ברגים Thumb Screws ב-29ש"ח? {הברגים הם של Antec}, אני הולך לכמה שעות, אז מישהו רוצה לדעת מאיפו שיגיד ואני ישלח לו יותר מאוחר בפרטי.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אומרים שהיא יותר טובה מהקודמת וגם שימוש ב Cherry Brown במקום Blue שעושה יותר שקט וגם חוסך את הבעיה שהיה עם הלחיצה הכפולה המהירה http://www.cravingtech.com/razer-blackwidow-ultimate-stealth-edition.html כדאי לחכות למקלדת הזאת או שללכת על ThermalTake Meka G1 שהגיע במלאי כבר שהוא Cherry Black . לא יודע בדיוק איזה מהם אני ירגיש בנוח אני מעדיף או שחור או חום כי הם הכי שנראים לי גם שקטים וגם אין להם בעיות מיוחדות. השוואה בין ה ULTIMATE ל STEALTH http://www.razerzone.com/minisite/blackwidow/product_range ThermakTake Meka G1 ביקורת מקיפה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה היגיע לארץ פנטיום 3 טואלטין בגרסת 512 זיכרון מטמון מהירות 1.4 גיגה. האים הפנטיום 4 1.6A גרסת 512 זיכרון מטמון חזק מימנו ???? האים ה XP1600+ חזק מימנו ???
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בין P-III ל P-III-M (מה אומר ה- M)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי... אני רוצה לקנות כמה דברי חומרה מארה"ב אך אחרי סגירתם של mustop אני בבעיה... אז אולי אתם מכירים איזשהי חנות שתשלח ישירות לארץ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי כרגע את העכבר הבא: Microsoft Wireless Optical Mouse 2.0 - עכבר לא רע בכלל, די מדויק ואלחוטי. אני גיימר, ומרבה לשחק במשחק Counter-Strike: Source (ושאר הגרסאות, אמנם הרבה פחות ב-1.6 ו-CZ). לאחרונה חשבתי שאולי כדאי לרכוש עכבר חדש. בעצת חברי הגעתי למסקנה ש-Logitech MX 510 Performance Optical Mouse זה עכבר מצוין, בעל 800dpi resolution, ו- 5.8MegaPixel Data processing rate. אבל ישנם 2 עכברים יותר טובים שראיתי באינטרנט: Logitech MX 518 ו - Razer DiamondBack שניהם בעלי 1600dpi resolution (ב-MX 518 ניתן לבחור בין: 400dpi, 800dpi ו-1600dpi), ולשניהם יש 5.8 MegaPixel. אני לא יודע באיזה לבחור ובאם כדאי? אולי בכלל כדאי ללכת על Logitech MX 1000 Wireless Laser Mouse האם ארג…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כבר שנתיים כרטיס של קרייטיב שוכב בארון ואין לי מושג מה הוא עושה, אני רק יודע שהוא לא כרטיס קול, יש לו 4 יציאות מחוץ למחשב: line out - עם חיבור כמו של רמקולים s-vhs out comp out spdif out ובפנים יש לו 4 כניסות לסאונד שמחבר סידירומים עם הכרטיס קול. הדגם של זה: ct7165-d תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי לפטופ 15.6". הבעיה היא שלפעמים באוניברסיטה אני עובד עם כמה ספרים במקביל והלפטופ טיפה נתקע לי ביניהם ומפריע לי. כרגע אני פשוט מעמיד את הלפטופ על כמה ספרים ועובד עם עכבר ומקלדת אלחוטיים וככה אני פותר, בצורה גרועה למדי אמנם, את הבעיה ומקבל מבטים טיפה מוזרים בספרייה חשבתי לקנות מעמד, אבל אז עלו לי שתי שאלות: האם זה בכלל יעזור לבעיה שתיארתי? ואם כן ואני כבר ארכוש כזה, האם יש מעמד כזה שמתאים את עצמו גם לשימוש במיטה ולא רק על שולחן? תודה רבה מראש על היעוץ
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי טלוויזיה KU7000 של סמסונג ואליה מחובר PS4 וממיר YES כרגע באותו כבל HDMI באורך 10 מטר. הכבל כנראה מאיכות לא גבוהה ובגלל זה כאשר מכבים\מדליקים את האור או המזגן נדלק או בעצם כל פעילות חשמלית עם מתח גבוה(אני מניח) , המסך מהבהב בשחור ואז התצוגה חוזרת. האם באורך שכזה צריך לקנות כבל איכותי ואכן הבעיה היא הכבל?אם כן, איזה כבל מומלץ לקנות פה בארץ? אגב, ביצעתי בדיקה כאשר אני צופה בערוך של הסמארטיוי (YOUTUBE למשל) ,ההבהוהים לא קורים , רק בערוץ שמחובר עם הכבל HDMI זה קורה ( קרה גם בטלוויזיה הקודמת) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לי יש את המקלדת הזאת : https://ssl11.chi.us.securedata.net/miccomputers.com/merchantmanager/v4/images/microsoft-keyboard.jpg של מיקרוסופט הרגילה מאוד (נוחה) יש לי אותה כבר הרבה זמן ואני הייתי רוצה לדעת עם יש איזשהו דרך לנקות את המקלדת מבפנים.... (נכנס לי בין המקשים מלא דברים מלא אבק וכו....) אז עם יש דרך בבקשה שמישהו יעזור לי =] ועם אני יכול להוציא את הכפתואים זה יהיה הכי טוב (רק עם אפשר) תודה לעוזרים =]
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כך, לפני עשרה חודשים קניתי לוח Abit KT7-RAID מאקסלנט, היות והם היו היחידים שהביאו את הלוח הזה לארץ, ולכן קניתי אותו מהחלאות האלה. בשבועות האחרונים המערכת סבלה מחוסר יציבות בתלת-מימד ומפריזים לא ברורים, כשפתחתי את המחשב גיליתי להפתעתי שהקבל, שאחראי על ויסות החשמל לAGP, התפוצץ וכל הנוזל הכימי שבתוכו יצא, והנה קיבלתי את התשובה לשאלה שלי. הבעיה שלי היא כפולה: המחשב הזה זה המחשב הנורמאלי היחידי שיש לי עובד, ואני יודע שלקבל החלפה מאקסלנט יקח חודשים ואפילו שנים, ואני לא מתכוון להשאר בזמן הזה בלי מחשב. עוד דבר, זה שאני בוודאי אקבל לוח משופץ, עם תקלות דומות. יתרה מזאת, בשיחותי עם אקסלנט החלאות רוצים שאני אביא את כל המחשב אליהם(לא קניתי כלום מהם חוץ מהלוח, כל שאר החלקים הם מזיגזג/פ…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה נורא מוזרה עם הסאונד במחשב שלי: כשמדליקים את המחשב הסאונד מלא רעשים ועיוותים אבל כשמפעילים את הMedia Player הכל מסתדר. מעשה שכך היה: הדלקתי את המחשב ובמקום המנגינה הרגילה והמעצבנת של ווינדוס שמעתי רעשים נורא חזקים ועיוות מאוד חזק של המנגינה. WTF? חשבתי. ניסיתי להפעיל כמה שירים ונתקלתי בתופעה נוספת: המוזיקה לא רק שהייתה מלאת רעשים אלא הקצב היה בערך איטי פי 4 מהקצב הרגיל. הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייבר של כרטיס הקול המובנה שלי (צ'יפ של 128ביט, לא AC97) אבל נאדה. ריסטרטים לא עזרו. החלטתי לנסות לנגן משהו במדיה פלייר, אולי זה יעבוד שם :-/ אני מפעיל אותו, פותח שיר והפלא ופלא! הוא מתנגן כמו גדול במהירות הנכונה וללא עיוותים בכלל. That's fucking weird! אמרתי. ניסיתי להפע…
-
לאחרונה יש מגזר חדש של מצלמות דיגיטליות אולטרה קומפקטיות שנקראות גם "מצלמות כרטיס אשראי" (בגלל הגודל) שמגיעות לרוב בעובי של 2 ס"מ. סוני יצאה עם מצלמה כזאת בעלת שיאים חדשים - חיישן של 5 מגה פיקסל וזום אופטי 3X שבכלל לא יוצא מגוף המצלמה (בדומה לדגמים של מינולטה) , והכי מדהים במצלמה כלכך קטנה זה המסך 2.5 אינטש בעל יותר מ0.2 מגהפיקסל, זה מסך עם רזולוצייה פי 4 יותר גבוהה מכמה מצלמות שנמכרות היום, ובאמת הוא מרשים בצד האחורי של המצלמה. אז כרגע מצלמה אולטרה קומפקטית עם חיישן 5 מגהפיקסל זום אופטי 3X ומסך 2.5" ענק בעל רזולוצייה גבוה , וגם הקלטת ווידאו כולל סאונד זה בהחלט שיא נוכחי לסוני. עידכון קטן : שכחתי להוסיף את דגם המצלמה - Cyber-shot DSC-T1 של סוני, והמחיר לכל אלא שבונים על …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מחסנית דיו מתאימה למדפסת C3100 של HP גם בשחור וגם בצבע אני צריך את כל המספרים תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מדפסת עם סורק משולב (לא חייב פקס) שתהיה בעיקר קומפקטית (לא מפלצת- אין לי הרבה מקום אז כמה שיותר קטנה) ואמינה (אני לא הולך להשתמש בה הרבה- ובקודמת הראשי דיו התייבשו כשהיו חצי מלאים...) לא אכפת לי אם זה לייזר או דיו- לא מחפש להדפיס בHD... בעיקר לצורך הדפסת עבודות ללימודים. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות את OfficeJet Pro 8710 או OfficeJet Pro 7720 . אני רואה כאן דיו חלופי שמתאים למדפסות הללו. השאלה האם ניתן לשים בהם דיו חלופי ללא בעיה ? כי הבנתי ממזמן ש-HP חסמה את החלופיות. התקשרתי לשירות לקוחות של HP והם אמרו שאין חסימה כזו, ושאם תהיה בעיה להתקשר לתמיכה שלהם שיעזרו. אני לא רוצה להתקע עם מדפסת ללא אופציה לדיו חלופי...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מדפסת לתמונות איכות הגבוהה ביותר ולכמויות מסחריות כסף הוא לא בעיה אני רוצה מדפסת שתוכל להתמודד על כמויות גדולות של הדפסות באיכויות גבוהות ושתהיה חסכונית בדיו מה זה hp5550 איזה מדפסת זו ומה עדיף דיו או לייזר .
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-