ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
הרבה יותר טוב מהחרא הזה... IBM זונות
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלות לגבי מעבדים? מה שרציתי לדעת זה מה זה המכפל הזה במעבדי AMD זאת אומרת שכתוב נגיד 133X11.5 מה זה אומר?! לא באינטל אין את זה? למה במעבדי AMD בשביל להמהיר אותם צריך לחבר (קראתי באתר של TOM) שתי גשרים L1 ו L3 או משהו בסגנון ולגבי מעבדי אינטל אני יודע שהמכפל שלהם נעול אז איך ממהירים אותם ע"י המהרת הBUS שלהם?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מדפסת של HP OFFICEJET 5610 ALL IN ONE יש בו פקס ורציתי לדעת האם אפשר לשלוח ולקבל פקס מהמחשב עצמו? ואם כן איך אני עושה זאת? כי אין לזה הוראות בחוברת שקיבלתי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מחפש סט נוח קטן קומפקטי ויעיל לשימוש בסלון של מקלדת ועכבר אלחוטיים. כל המלצה או טיפ בתקציב של עד 1000 שח יתקבלו בברכה תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לרכוש מגש הזנה למדפסת ביתית של hp כי המגש של המדפסת שלי נשבר ולא ניתן לעבוד איתו. מישהו יודע איפה ניתן לרכוש חלקי חילוף מעין אלו למדפסות ביתיות של hp? בתודה, רפי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אז מצטער אם זה לא שייך לפה אשמח אם תגיד לי איפה לשאול כדי לקבל עוד תגובות. בכל מקרה יש לי דיסק USB עם 8GB בערך, שמתי עליו 700 שירים אבל באוטו שאני מחבר לרדיו דיסק זה מציג לי רק איזה 400 בערך.. מישו יודע למה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה שיתחבר מהמחשב שלי לכבלים. אני לא מבין בנושא הזה ולא יודע אפילו אם נדרש ממיר של הוט על מנת שאני אוכל לראות כבלים על המסך המחשב. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת HP Officejet 6500S אלחוטית שנקנתה בשנת 2009. לאורך השנים היא עבדה בסדר אבל גם סבלה מלא מעט תקלות ולכן החלטתי לקנות אחת חדשה. אני מחפש מדפסת משולבת עם פקס עם יציאת רשת (המדפסת נמצאת במחסן של הבית שם יש קו טלפון אך אין קליטה לרשת ה-Wi-Fi). חשוב שתהיה תמיכה במערכות הפעלה הן של חלונות 7 והן של Mac OS X 10.10. השימושים שלי די בסיסיים - הדפסה מידי פעם, קבלת ושליחת פקסים וסריקות. חיפשתי במהלך הימים האחרונים מדפסות בזאפ ונתקלתי בלא מעט התלבטויות. קראתי ביקורות של משתמשים על מדפסות באמזון ועל כל מדפסת שמצאתי יש לא מעט ביקורות שליליות. והנה כמה מהאפשרויות שאני בחנתי - HP Officejet Pro 8630 / 8610, ברדר MFC-J470DW. על הברדר למשל קראתי שאם נגמר הדיו הצבעוני נגמר…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה נורא מוזרה עם הסאונד במחשב שלי: כשמדליקים את המחשב הסאונד מלא רעשים ועיוותים אבל כשמפעילים את הMedia Player הכל מסתדר. מעשה שכך היה: הדלקתי את המחשב ובמקום המנגינה הרגילה והמעצבנת של ווינדוס שמעתי רעשים נורא חזקים ועיוות מאוד חזק של המנגינה. WTF? חשבתי. ניסיתי להפעיל כמה שירים ונתקלתי בתופעה נוספת: המוזיקה לא רק שהייתה מלאת רעשים אלא הקצב היה בערך איטי פי 4 מהקצב הרגיל. הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייבר של כרטיס הקול המובנה שלי (צ'יפ של 128ביט, לא AC97) אבל נאדה. ריסטרטים לא עזרו. החלטתי לנסות לנגן משהו במדיה פלייר, אולי זה יעבוד שם :-/ אני מפעיל אותו, פותח שיר והפלא ופלא! הוא מתנגן כמו גדול במהירות הנכונה וללא עיוותים בכלל. That's fucking weird! אמרתי. ניסיתי להפע…
-
-
קניתי לא מזמן מארז חדש, והחלפתי בין המארז של המחשב הישן שלי (P1) לבין המארז החדש(הספק במארז הישן נדפק). עשיתי את כל החיבורים נכון, הכל עובד טוב ויפה, אבל כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל Floppy Disk Error(40). למישהו יש מושג מה הבעייה?
-
שלום לכולם!!! אז ככה, יש לי 64 MB של זיכרון SDRAM במהירות של 100... וחשבתי להוסיף עוד 256 אז השאלה שלי היא האם כדאי לקנות במהירות של 133(ולהשאיר אותו לבד) או לקנות במהירות של 100(ולהשאיר את שניהם) מה ייתן לי ביצועים יותר טובים?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה, מה המצב ? אני מעוניין לרכוש את ה- 3Dconnexion SpaceNavigator, מישהו יודע היכן ניתן לרכוש מוצר זה ? בנוסף, מישהו יודע מה ההבדל בין גרסת ה STANDARD לגרסת הPERSONAL ? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1273 למישהו יש נסיון עם זה? עדיף כבר ללכת על בקר XBOX360? אני רוצה כמובן לחבר למחשב. יש לי המון נסיון עם הבקרים של PS2 ואני רגיל אליהם מאוד, הבקר של XBOX דומה מבחינת ארגונומיה? תודה מראש, שם.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי את הכרטיס X1800 GTO. צריכת החשמל שלו גבוהה יחסית. בנוסף, לפי סנדרה והביוס, המתח שהמעבד שלי מקבל נמוך ממה שהוא אמור (מקבל 1.37). בעקבות זה- אני מעוניין להחליף את הספק כח (שלי כרגע מספק זרם של 15A ב 12V). אני מעוניין בספק שיחזיק את המפרט במתחים יציבים, יאפשר כמובן להוסיף עוד HD וצורב נגיד ויהיה זול יחסית (דיי מבאס אותי שלקחתי מארז עם ספק שחשבתי שיהיה טוב ובסוף התברר כי זהו דגם פשוט מאוד). בכל מקרה, חשבתי על הספקים הבאים: HEC 400W TRT http://www.compucase.de/englisch/produkte/netzteile/silent/400trptf.php שמחירו כ 290 שקל. HEC 400W ART http://www.compucase.de/englisch/produkte/netzteile/silent/400arptf.php שמחירו כ 260 שקל Spire RockeTeer II 400W http:…
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה...כבר כמה ימים אני חורש על האינטרנט במידה למצוא מה יותר טוב...איזה עכבר נחשב לטוב ביותר כיום לגיימינג.... הגעתי למסקנה שעדיף לקנות או את הלוג'יטק g9 או את הרייזר deathadder רק שאני לא יודע מה לבחור עכשיו... מה אתם חושבים שעדיף ? ואם יש עוד עכבר שאולי פספסתי שמומלץ...אז אשמח לשמוע... תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לא ידעתי כ"כ לאן לקשר את הבקשה, אבל אני חושב שזה רלוונטי לפה. אז ככה, יש לי כרגע את הציוד היקפי הבא: SteelSeries Siberia V2 Frost Blue Microsoft Side-Winter X4 Keyboard Deathadder 3500 Black Edition QcK+ Diablo III קודם כל אשמח לשמוע חוות דעת על הציוד ההיקפי והשילוב, ויחד עם זאת אני מעוניין לעצב את העמדה שתהיה יפה, הכוונה היא שאני צריך עמדה לאוזניות שתהיה מתאימה, והקטע זה שיש לי גם במחשב עצמו מהמארז LED בצבע כחול חזק, אז יוצא שיש לי 2 לדים בצבע כחול - מהמחשב והאוזניות, ואחד אדום - מהמקלדת. עכשיו אני רוצה להוסיף את הלדים האלה שיש מאחורי המסך של המחשב? שאומרים שזה עוזר לעיניים או משהו כשאתה במחשב בחושך... בכל אופן אפשר רעיונות לעיצוב לפי מה שכתבתי? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מחפש מדפסת דיו פשוטה, שתדפיס וזהו. חשוב מאד שתהיה חסכונית ועם אופציה לראשי דיו חלופיים זולים, הבן שלי מדפיס בטירוף. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
- ברשותי מחשב ללא חיבור PARALLEL. רק חיבור : USB. ראיתי שקיים מתאם שהופך מ-USB ל-PARALLEL. - כאשר אני אחבר את המתאם, האם במנהל ההתקנים יופיע חיבור PARALLEL חדש ( LPT ) ? אם כן, האם יהיה זה חיבור LPT על כל משמעויותיו. שאת אומרת : האם יהיה לו טווח כתובות שניתן יהיה לשלוח לשם אינפורמצייה באופן ישיר ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי עכבר פשוט ומעפן של Maxxtro עכבר אופטי רגיל ובמשחקים הוא ממש מאכזב למשל בCS:S העכבר ניתקע תמיד ולפעמים משתגע אם לא מזיזים אותו הרבה זמן,וגם הוא לא מדוייק בכלל אני גם משחק WARCRAFT 3 המון וגם שם הוא מאכזב בקיצור אני רוצה עכבר גיימינג,המחירים ממש ירדו ואפשר להשיג ת'MX 510 ב160 אבל אנ לא רוצה אותו בגלל שהוא סתם כזה שיחקתי בו מלא אצל חברים ובכלל לא התלהבתי לא ראיתי שינוי וגם לא התרגלתי לנוחות שלו, אני חושב ליקנות ת'viper של רייזר אבל שמעתי הוא לא משהו ואני לא הולך להוציא יותא מ200 שקל על עכבר אני לא פראייר גם ככה אני אבקש את זה ליום הולדת ת'עכבר אז מה עדיף מבין שניהם ? שמישהו עם הויפר יתן חוות דעת ויגיד אם הוא טוב ונוח,ואוליי בכלל עדיף ת'עכבר גיימינג של גיניוס?נו…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באתר עשו ריוויו לנגן של SMC ....... האם אפשר לשאול את חוות דעתכם על נגנים נוספים שקניתם ? או כאלו שלא מומלצים ? כמו-כן , אילו נגני אמ פי 3 מגיעים עם מטען לסוללות Built In או מצורף ואילו נגנים מגיעים עם כבל USB מצורף ? למשל ...... למיטב הבנתי הנגן Jazz Piper שאפשר לרכוש באקסלנט לא מגיע עם כבל USB במקור ולגבי מטען בטריות אינני יודע. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע איזה חברה כתוב virgo משהו חרא לא יאמן..... אבל אני לא מבין מה זה עקרוני ??? ??? כי בסך הכל אם צריך מאווררים אני יכול לחלטר משהו... זה לא שהמארז יותר יקר עושה משהו....
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לברר איזה מאוורר למעבד עדיף: את ה-BIGTYPHOON של TT או את ה-NINJA של SCYTHE? שני המאווררים עולים בערך אותו דבר, ואני יודע שה-BT יותר שקט אבל ה-NINJA מאוורר טוב יותר, מה שאני לא יודע מה עד כמה מגיעים ההבדלים ברעש ובאיוורור ( של כל היחידה ולא רק של המאוורר עצמו שבא עם הגוף קירור ), וזה יעזור אם תגידו לי מה ה-DBA של כל מאוורר ( אני יודע שב-TT כתוב 16DBA אבל זה לא מוגזם קצת? ) ועכשיו אני רוצה לדעת על הגוף קירור עצמו, בלי המאוורר שבא איתו, איזה מהם הוא יותר טוב? כי אחרי הכול אם הבעיה היא במאוורר אז תמיד אפשר להחליף אותו, לא!?! אז לאיזה מאוורר יש את הצלעות קירור היותר טובות??? תודה מראש, יובל
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאילו זה זול פי שתיים.. אבל רציתי לדעת אם זה פשוט משהו זול ולא טוב.. או שזה אחלה של דיו.. ועדיף לקנות אותו בגלל ששל HP המחיר סתם מנופח.. הבנתם?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. אני מחפש מקלדת בסגנון של ה-TEX YODA - מקלדת עם TRACKBALL אדום, כמו של ניידי THINKPAD של לנובו. לא מצאתי הרבה כאלה באינטרנט. בפרט לא מצאתי כאלה בארץ. מישהו יודע איפה להשיג משהו בסגנון אבל בארץ? (לא אכפת לי אם זה חוטי או אל-חוטי) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-