ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
היי מישהו יכול להמליץ לי על מדפסת משולבת טובה אני צריך שיהיה לה כניסות כמו USB וכפתורים נוחים לפחות לשליחת פקסים ( לא טאץ' ) תקציב 1500 שקל תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול שיחקתי בשלטים והם עבדו בלי בעיה. אבל היום כשניסיתי שוב לשחק(אחרי שהוצאתי וחיברתי את השלטים) היה כתוב לי שההתקן לא זוהה מה אני אמור לעשות? תודה מראש השלטים הם שלטים דמוי שלטי SONY PLAYSTATION.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש המלצה לעכבר חדש לגיימינג ועבודה רציפה כדי להחליף את העכבר הפלסטיקי הפשוט תקציב בין 250-300 אחיזת Palm חשוב שיתאים ליד שמאל (הבנתי שנדיר למצוא עכבר כזה כי רוב העכברים מתאימים ליד ימין) עדיפות לחנות אייבורי אבל יש אפשרות גם לרכישה מאיבי. המשטח שהוזמן לפני כמה ימים מאיבי http://www.ebay.com/itm/291505024045?rmvSB=true במקום אחר המליצו לי על העכבר MIONIX AVIOR 7000 אבל אין לי מושג איך הוא בהשוואה לRazer DeathAdder וRazer Naga לKSP יש את ה[h=1]Razer DeathAdder 3.5G שמתאים ליד שמאל אבל אני לא אקנה מהם כי פעם אחת שקניתי שם הם עשו בעיות עם אחריות של מוצר שקניתי מהם.[/h]
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב/לילה טוב לכולם, קודם כל רציתי לשאול מה יותר טוב - עכבר לייזר או אופטי? וכמו כן רציתי לבקש הצעה לעכבר עד 350 שקל שיתאים למשחקים ולשימוש רגיל - עדיף חוטי,אבל אם יש משהו אלחוטי ששווה את הכסף אז אפשר גם אותו. תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כבר שנתיים כרטיס של קרייטיב שוכב בארון ואין לי מושג מה הוא עושה, אני רק יודע שהוא לא כרטיס קול, יש לו 4 יציאות מחוץ למחשב: line out - עם חיבור כמו של רמקולים s-vhs out comp out spdif out ובפנים יש לו 4 כניסות לסאונד שמחבר סידירומים עם הכרטיס קול. הדגם של זה: ct7165-d תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מדפסת HP דגם OFFICE JET PRO L7590 לא השתמשתי בה זמן רב והשבוע נתקלתי בהודעה בצג המכשיר על תפוגת תוקף של מחסן הדיו. תוקף הדיו הינו שנה וחצי מיום היצור. אך במחסן הדיו שברשותי מעל לחצי מיכל =\ לא חבל? הקטע הוא שהמדפסת מדפיסה אבל הדיו שפג תוקפו (השחור) פשוט מדפיס כתמים בצורה מוזרה כאילו זה נעשה בכוונה עלידי מנגנון. היו לי הרבה מדפסות בחיים ורוקנתי יותר ממחסנית או 2 (דוקה בנוכחית לא יצא לי) ככה לא נראית תמונה שיצאה ממחסנית ריקה. דיו שפג תוקפו לא אמור להצטופף לגוש אחד תוך 18חודשים כששומרים עליו בתנאים טובים (בתוך מחסן הדיו לדוגמה?) ומעניין מאוד מעין המכשיר עצמו יודע לקרוא את הדפוס שעל גבי האריזה המעיד על תוקף הדיו ועוד לדווח לי על כך.. אני חושב שקיים מנגנון הפוגע בפעולת …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מתעניין בעכבר של מיקרוסופט דגם SideWinder X3 מחירו באיבורי הוא 190 ש"ח והדגם של ה X5 עולה 220 האם שווה לקנות אותו? איך הוא מבחינה מקצועית למשחקים? ואם כן אז איזה דגם עדיף את ה X3 או את ה X5 ?????? אני מודה מאוד לכל מי שעוזר..
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הנה הקישור, האם הספק שלו הוא ג'נרי? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7204
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות את OfficeJet Pro 8710 או OfficeJet Pro 7720 . אני רואה כאן דיו חלופי שמתאים למדפסות הללו. השאלה האם ניתן לשים בהם דיו חלופי ללא בעיה ? כי הבנתי ממזמן ש-HP חסמה את החלופיות. התקשרתי לשירות לקוחות של HP והם אמרו שאין חסימה כזו, ושאם תהיה בעיה להתקשר לתמיכה שלהם שיעזרו. אני לא רוצה להתקע עם מדפסת ללא אופציה לדיו חלופי...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מדפסת לתמונות איכות הגבוהה ביותר ולכמויות מסחריות כסף הוא לא בעיה אני רוצה מדפסת שתוכל להתמודד על כמויות גדולות של הדפסות באיכויות גבוהות ושתהיה חסכונית בדיו מה זה hp5550 איזה מדפסת זו ומה עדיף דיו או לייזר .
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך עזרה דחוף מחר אני מזמין מחשב חדש עם הכל אז כל מי שנכנס ויכול לעזור שיעזור אני צריך עכבר למשחקי fps כמו csgo cs1.6 garrysmod dota2 וכל זה אחיזה claw תקציב 300 אם צריך אז 350 חשבתי על העכברים האלה Razer Abyssus 2014 Essential Ambidextrous עכבר Razer Taipan Gaming 4G 8200Dpi לבן ופתחתי עוד אשכול כדי שיהיה לי עוד אפשרויות ופד מתאים לעכבר מעדיף שליטה כי אני משחק עם מהירות עכבר גבוהה ושלא יהיה גדול מידי ולא קטן Medium ומעדיף שאת העכבר והפד יהיו באתר startpc כי אני מזמין את זה עם המחשב תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לשאול מה דעתכם על מארזים עם הדלת שמסתירה את הכוננים... ברור שהמארזים האלה יותר יפים,והשאר זה עניין של טעם,אבל בעבודה היום יומית זה לא מעצבן כל פעם שאתה רוצה איזה משהו,לפתוח,לסגור,לפתוח... בטעות ובקלות אפשר לשבור אותה גם בלי כוונה... מה אתם אומרים בעניין?
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
^ תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום... לא מזמן קניתי מחשב חדש עם ציוד הקפי והכל... המקלדת שקניתי היא Microsoft Multimedia Keyboard ומאז ומתמיד הכפתור Prtscn לא עובד ! הכוונה כמובן לכפתור שמצלם את המסך... תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש תחליף לSteelseries Siberia V2. שימוש: משחקים סרטים סדרות. חשוב לי לקנות אוזניות שלא יכבידו על הראש וכמובן איכות. תקציב עד 400 שקל. אפשר לחרוג, אבל לא להגזים. הסיבה שאני מחליף את האוזניות הקיימות כי הvolume נדפק ומספיק שאני מזיז את זה קצת אז הסאונד הולך רק לכיוון אחד וכו, אז חשוב לי גם שהצד הזה יהיה כמה שיותר איכותי.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מחפש עכבר אלחוטי שיהיה טוב להרבה שעות עבודה וגיימינג אני חושב על G602 או G603 של לוג'יטק. יש המלצות מה כדאי?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את corsair sp2500 מ-ksp היום, התלבטתי ואמרתי גם למוכר שהתלבטתי ביניהם לבין microlab solo7c ההתלבטות הייתה בעיקר כי לסולו אין בס חזק כל כך וממש חשוב לי סאב וופר טוב לסרטים משחקים ובמיוחד למוזיקה אלקטרונית שאני אוהב בעיקר קניתי הרגע סיימתי לחבר הכל טוב ויפה הבס מרשים ביותר וגם קראתי עליו שהוא מגיעה לתדרים נמוכים מאוד ושהוא חזק ובכלל המערכת חזקה אני רק רוצה להגיד שאני עכשיו בוחן שירים אני שומע עכשיו blink 182 - mutt ושציפיתי ליותר, אין פשוט רואים שזה סטיליטיים ולא רמקולים טובים למוזיקה אני ביקושי מרגיש כאילו אני שומע את המוזיקה כאן ואני לא יודע אם עשיתי טעות והייתי צריך ללכת על ה- solo 7c של מיקרולאב,בבקשה אם מישהו מכיר את הרמקולים שיש לי ויכול להסביר לי קצת עליהם אם…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה בכותרת ^
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הממ, זה שוב אני. ולא, מי שמתעניין, עדיין לא קיבלתי את המחשב.. אמרו לי שמחר (מישהו זוכר את ההודעה שלי לפני חודש: "מחר אני מקבל את המחשב"? :-[ ) אז עכשיו כשאני הולך לקבל את המחשב הנחשק שלי סוף סוף עם ה AUDIGY אני רוצה רמקולים חדשים... יש לי יום הולדת מחר גם למי שזה מעניין אותו.. אז בכל מקרה אני רוצה רמקולים של SURROUND... ובואו נגיד שתקציב הוא לא נושא כרגע... איזה רמקולים טובים יש למחשב עם סראונד? משהו ברמה גבוהה עם סאונד איכותי והכל? ו אה ואבא שלי טס עוד שבוע לארה"ב אז אם יש איזה משהו טוב שאין אותו בארץ תספרו לי עליו בכל זאת כי אבא שלי יכול להביא לי (מתנת יומולדת)... תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כי זה מאוד נוח למי שכמעט ולא משתמש בעכבר יש דבר כזה,או שלא נראה לי?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ב 2 עכברים, אחד לבית ואחד לעבודה, וששניהם ישתמשו באותו חלק של ה USB. יש דרך? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מארז חדש, והחלפתי בין המארז של המחשב הישן שלי (P1) לבין המארז החדש(הספק במארז הישן נדפק). עשיתי את כל החיבורים נכון, הכל עובד טוב ויפה, אבל כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל Floppy Disk Error(40). למישהו יש מושג מה הבעייה?
-
שלום, ברשותי טלוויזיה KU7000 של סמסונג ואליה מחובר PS4 וממיר YES כרגע באותו כבל HDMI באורך 10 מטר. הכבל כנראה מאיכות לא גבוהה ובגלל זה כאשר מכבים\מדליקים את האור או המזגן נדלק או בעצם כל פעילות חשמלית עם מתח גבוה(אני מניח) , המסך מהבהב בשחור ואז התצוגה חוזרת. האם באורך שכזה צריך לקנות כבל איכותי ואכן הבעיה היא הכבל?אם כן, איזה כבל מומלץ לקנות פה בארץ? אגב, ביצעתי בדיקה כאשר אני צופה בערוך של הסמארטיוי (YOUTUBE למשל) ,ההבהוהים לא קורים , רק בערוץ שמחובר עם הכבל HDMI זה קורה ( קרה גם בטלוויזיה הקודמת) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ממיר דיגטלי של מת"ב ווידאו חיצוני למחשב אני מבין שאני צריך כרטיס טלויזיה (אני מעוניין לראות טלויזיה ולהקליט לדיסק הקשיח) אז רציתי להתייעץ אתכם מה עדיף: ה aver media או studio pctv pro של pinnacle, או משהו אחר שאתם יכולים להמליץ לי עליו במחיר טוב. השאלה היא מה יותר איכותי, במיוחד בהקלטה וגם בצפייה (המחיר לא משנה)???
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-