עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מתלבט כרגע בין LYCOSA לG15, אם יש משהו טוב יותר בטווח המחירים הזה אשמח להמלצות. דגשים על שקט וכמובן שתחזיק מעמד המון זמן, אני נוטה לכיוון הG15 בעיקר בגלל המסך ובמיוחדדדדד בגלל האחריות המדהימה של לוג'יטק

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. ברשותי מדפסת HP דגם OFFICE JET PRO L7590 לא השתמשתי בה זמן רב והשבוע נתקלתי בהודעה בצג המכשיר על תפוגת תוקף של מחסן הדיו. תוקף הדיו הינו שנה וחצי מיום היצור. אך במחסן הדיו שברשותי מעל לחצי מיכל =\ לא חבל? הקטע הוא שהמדפסת מדפיסה אבל הדיו שפג תוקפו (השחור) פשוט מדפיס כתמים בצורה מוזרה כאילו זה נעשה בכוונה עלידי מנגנון. היו לי הרבה מדפסות בחיים ורוקנתי יותר ממחסנית או 2 (דוקה בנוכחית לא יצא לי) ככה לא נראית תמונה שיצאה ממחסנית ריקה. דיו שפג תוקפו לא אמור להצטופף לגוש אחד תוך 18חודשים כששומרים עליו בתנאים טובים (בתוך מחסן הדיו לדוגמה?) ומעניין מאוד מעין המכשיר עצמו יודע לקרוא את הדפוס שעל גבי האריזה המעיד על תוקף הדיו ועוד לדווח לי על כך.. אני חושב שקיים מנגנון הפוגע בפעולת …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by jaq,

ננסה שוב, אולי הפורום התעורר קצת...

4. Started by KoM,

חשבתי לקנות כרטיס קול פשוט למחשב שלי וישנן שתי אפשרויות בחירה כרגע : Creative SB Live 5.1 - PCI - RETAIL או HERCULES - Gamesurround Fortissimo II אני לא צריך 5.1 אבל הלייב ויליו לא נמצא כרגע אז אילו שתי האפשרויות כרגע, מה אתם חושבים שעדיף ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by americium,

באתר עשו ריוויו לנגן של SMC ....... האם אפשר לשאול את חוות דעתכם על נגנים נוספים שקניתם ? או כאלו שלא מומלצים ? כמו-כן , אילו נגני אמ פי 3 מגיעים עם מטען לסוללות Built In או מצורף ואילו נגנים מגיעים עם כבל USB מצורף ? למשל ...... למיטב הבנתי הנגן Jazz Piper שאפשר לרכוש באקסלנט לא מגיע עם כבל USB במקור ולגבי מטען בטריות אינני יודע. תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Sman,

נורא נחמד מצידכם, זה באמת יעזור להרבה אנשים, אבל מה שאני מחפש היא תחנת עבודה חזקה המיועדת לפיתוח תוכנות, מה שידרוש כושר עיבוד חזק וזיכרון מהיר, אולי תתנו גם הצעות למתכנתים? יש לי 1000$ ללא מסך!!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. מה הדרך הטובה ביותר לנקות מקלדת זאת השאלה שלי יש לי מקדלת של מיקרסופט מולטמדיה ... האפורה הזאת שבאה עם העכבר שאתה קונה אותה אז ככה אני רוצה לנקות אותה שתהיה כמו חדשה חיחיחיחייי ;D לפי דעדתי לכלוך על המקלדת זה דוחה אין לי הרבה לכלוך אבל יש מה הדרך הכי טובה לנקות את המקלדת נ.ב עם חברי hwzone אני נעזר בהכל גם באך לנקות את המקלדת.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by X,

חבר שלי אומר שלמשחקי מחשב תמיד עדיף עכבר רגיל (לא אופטי) חבר אחר שלי אומר לקנות רק אלחוטי, ולא אופטי תגובות? ואיזה עכבר כן כדאי? (מוגבל ל-150-200 ש"ח)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by orninyo,

שלום, אני זקוק להמלצה על תחנת עגינה למחשב נייד, המסוגלת להתמודד עם 2 מסכים 24 אינצ' ועבודה מסיבית. הבנתי שהיום כבר אין צורך בתכנות יעודיות שמתחברות פיזית למחשב, אלא פשוט מחברים אותה דרך הUSB-C במחשב. תודה

10. Started by WizMaster,

שלום לכולם!!! אז ככה, יש לי 64 MB של זיכרון SDRAM במהירות של 100... וחשבתי להוסיף עוד 256 אז השאלה שלי היא האם כדאי לקנות במהירות של 133(ולהשאיר אותו לבד) או לקנות במהירות של 100(ולהשאיר את שניהם) מה ייתן לי ביצועים יותר טובים?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by tel avivi,

שלום, קניתי מחשב חדש, מנסה לחבר את המדפסת הקיימת (HP DESKJET F2200) ומקבל כל הזמן שגיאות. ניסיתי להוריד דרייבר שמתאים לווינדוס 7 שיש ברשותי אבל עדיין, מקבל את ההודעה הבאה: אשמח לעזרה, תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by בקהאם,

שתחזיק את המערכת הבאה P4 2.4 7600GT 200 ג'יגה 2 כוננים וכרטיס קול קרייטיב מהחנות הזאת.. http://www.noacomp.co.il/ תודה.

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by MishaK,

אוקי אנשים, אני עוד חמש חודשים ככה קונה מסך חדש......אני יודע שיש עוד ה-מ-ו-ן זמן, אבל אני אוהב להיות מוכן... חיפשתי קצת, ומצאתי כמה מסכים שמאוד מצאו חן בעיניי: iiyama Vision Master Pro 413 CTX EX950F CTX PR711F iiyama Vision Master Pro 1411 איזה מהם הכי שווה? ? ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום, כרגע אני משתמש ב-Steelseries Qck Heavy ובעכבר Logitech MX518. העכבר כבר עומד למות(כל כמה זמן מתנתק ומתחבר לבד) והפאד כבר שחוק. חשבתי לקנות פאד חדש(אותו האחד - qck heavy מאייבורי) ולגבי עכבר אני מתלבט בין: G400 Deathadder 2013. בגלל שאני משתמש ב-MX518 אני מפחד לקנות את ה-razer ולגלות שהוא לא מתאים ליד שלי, השתמשתי ב-MX518 כבר המון שנים. מה אתם אומרים על הכברים ועל הפאד? הם יתאימו? דרך אגב, ראיתי של-Deathadder יש רגליות מאוד קטנות, לא תהיה בעיה עם זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by PayneBack3251,

שלום... לא מזמן קניתי מחשב חדש עם ציוד הקפי והכל... המקלדת שקניתי היא Microsoft Multimedia Keyboard ומאז ומתמיד הכפתור Prtscn לא עובד ! הכוונה כמובן לכפתור שמצלם את המסך... תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום, שאלה שאולי מעט דקדקנית, אבל אני נורא אוהב ורגיל לאנטר הגדול שבמקלדות לעומת הקטן. אני שם לב שיש לא מעט מקלדות שיש להן שתי גרסאות, כדוגמת ה-Microsoft 3000: גרסת האנטר הגדול: וגרסת האנטר הקטן: האם מישהו יודע מה המקור להבדל? האם לצורך העיניין, השוני נובע בין ייצור אירופאי לאמריקני? מה שאני מנסה לברר בעצם, איך אני אוכל לדעת במעמד הרכישה איזו מקלדת מוכרים לי? *אם למישהו יש את המקדלת הנ"ל בדגם עם האנטר הגדול, אשמח לדעת היכן הוא רכש אותה + המלצות למקלות עם אנטר גדול אחרות שדומות יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by noambaum,

http://www.gimx.co.il/computers/default.asp?mnu=2&catid=45&mfid=&subc=&pid=811 ב- 165 ש"ח!! שווה? אין לי שום מידע אחר

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. היי ... יש לי בעיה מוזרה בחלק מהתמונות שאני מצלם ... המצלמה שלי היא לא אחת מהטובות ביותר אבל אני די מרוצה מרוב התמונות שלה ... בכל מקרה בחלק מהתמונות יש עיוות של התמונה (ראו דוגמא) בעיקר בחלקים החיצוניים של התמונה ... ואין לי מושג מה גורם לזה ... בהתחלה חשבתי שזה בגלל שאני מצלם בתנועה אבל גם בעמידה בלי תזוזה חלק מהתמונות יוצאות ככה ... שמתי לב שזה קורה בעיקר בצילומים של אור שמש חזקה בחוץ למישהו יש מושג מה גורם לזה? , כי זה הורס לי הרבה תמונות לאחרונה ....

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by yarinmn,

אני צריך עזרה דחוף מחר אני מזמין מחשב חדש עם הכל אז כל מי שנכנס ויכול לעזור שיעזור אני צריך עכבר למשחקי fps כמו csgo cs1.6 garrysmod dota2 וכל זה אחיזה claw תקציב 300 אם צריך אז 350 חשבתי על העכברים האלה Razer Abyssus 2014 Essential Ambidextrous עכבר Razer Taipan Gaming 4G 8200Dpi לבן ופתחתי עוד אשכול כדי שיהיה לי עוד אפשרויות ופד מתאים לעכבר מעדיף שליטה כי אני משחק עם מהירות עכבר גבוהה ושלא יהיה גדול מידי ולא קטן Medium ומעדיף שאת העכבר והפד יהיו באתר startpc כי אני מזמין את זה עם המחשב תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אין לי בעיה להזמין מאיביי, אני רק צריך משהו מומלץ. עם 5-7 כניסות.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by X7-007,

אומרים שהיא יותר טובה מהקודמת וגם שימוש ב Cherry Brown במקום Blue שעושה יותר שקט וגם חוסך את הבעיה שהיה עם הלחיצה הכפולה המהירה http://www.cravingtech.com/razer-blackwidow-ultimate-stealth-edition.html כדאי לחכות למקלדת הזאת או שללכת על ThermalTake Meka G1 שהגיע במלאי כבר שהוא Cherry Black . לא יודע בדיוק איזה מהם אני ירגיש בנוח אני מעדיף או שחור או חום כי הם הכי שנראים לי גם שקטים וגם אין להם בעיות מיוחדות. השוואה בין ה ULTIMATE ל STEALTH http://www.razerzone.com/minisite/blackwidow/product_range ThermakTake Meka G1 ביקורת מקיפה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. שלום! יש לי מדפסת EPSON CX5900 משולבת עם סורק. עכשיו למשל סרקתי תמונה בגודל מסויים לא סטנדרטית... ואני רוצה להדפיס את התמונה עכשיו בגודל המקורי שלה, אבל התמונה שמדפיסה מדפיסה לי על כל העמוד... עכשיו, איך אני יכול לבחור במאפייני ההדפסה שתדפיס לי את התמונה בגודל המקורי שלה. תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Zeev86,

אהלן. אני מחפש תחליף לSteelseries Siberia V2. שימוש: משחקים סרטים סדרות. חשוב לי לקנות אוזניות שלא יכבידו על הראש וכמובן איכות. תקציב עד 400 שקל. אפשר לחרוג, אבל לא להגזים. הסיבה שאני מחליף את האוזניות הקיימות כי הvolume נדפק ומספיק שאני מזיז את זה קצת אז הסאונד הולך רק לכיוון אחד וכו, אז חשוב לי גם שהצד הזה יהיה כמה שיותר איכותי.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היי, יש לי את הכרטיס X1800 GTO. צריכת החשמל שלו גבוהה יחסית. בנוסף, לפי סנדרה והביוס, המתח שהמעבד שלי מקבל נמוך ממה שהוא אמור (מקבל 1.37). בעקבות זה- אני מעוניין להחליף את הספק כח (שלי כרגע מספק זרם של 15A ב 12V). אני מעוניין בספק שיחזיק את המפרט במתחים יציבים, יאפשר כמובן להוסיף עוד HD וצורב נגיד ויהיה זול יחסית (דיי מבאס אותי שלקחתי מארז עם ספק שחשבתי שיהיה טוב ובסוף התברר כי זהו דגם פשוט מאוד). בכל מקרה, חשבתי על הספקים הבאים: HEC 400W TRT http://www.compucase.de/englisch/produkte/netzteile/silent/400trptf.php שמחירו כ 290 שקל. HEC 400W ART http://www.compucase.de/englisch/produkte/netzteile/silent/400arptf.php שמחירו כ 260 שקל Spire RockeTeer II 400W http:…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.