ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי הגה ישן של מיקרוסופט למחשב, ההגה מגיע עם חיבור שאין לי במחשב(מצורפת תמונה), רציתי לדעת איך קוראים לחיבור הזה והאם אפשר למצוא לו מתאם ל usb? כדי שאוכל לחבר אותו למחשב תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי כבל s-video והכבל לא עבד, חיברתי את הכבל למשחשב ולטלוויזיה והטלוויזיה פשוט לא זיהתה אותו, הנה תמונה של הכבל שקניתי: ניסיתי לחבר אותו לכול החיבורים שיש לי מאחורי הטלוויזיה והטלוויזיה לא הצליחה לקלוט אותו. הנה תמונה של החיבורים שיש לי לטלוויזיה: הנה החברה של הטלוויזיה: אני מחפש כבל שאני אוכל לראות את המחשב בטלוויזיה, אני לא רוצה להזמין מהאינטרנט רק תגידו לי איזה כבל עדיף לקנות, חברה והכול, העיקר שהכבל יעבוד בלי שום בעיות!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים , התחדשתי בDA חדש ואני רוצה לבחור לו פאד מתאים. אני שחקן CS כבר המון שנים לכן הייעוד של הפאד זה Counter Strike , תתחשבו בזה. אני יכול לקנות בגדול כל פאד שיש בפאנדס כי יש להם סניף קרוב לבית שלי (כסף לא כזה בעיה) . תודה לעוזרים !!!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, אני שמאלי. מודה. ואני לא מתכוון לדבר המכוער הזה של לוג'יטק שאמור להתאים לשתי הידיים ( כי משתמשים בו עם האצבע ולא עם האגודל ) ? עריכה: ותעשו לי טובה, תגובות רציניות, ללא כל מיני "אז תעבור ליד ימין/תתרגל... וכדומה"
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה לשלט לHTPC או מקלדת משולבת Trackball בתקציב של 250 ש"ח. אני יודע שרובם זהים, אבל תהיתי אם בכל זאת יש הבדל בין השלטים השונים ובנוסף מניסיון של אנשים רציתי לדעת מה עדיף, שלט או מקלדת? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מדפסת משולבת לצרכים ביתיים לשימוש קל עד 20 דפים בחודש בממוצע ,אני צריך שתכלול: הדפסה צילום סריקה ופקס עצמאי עם כרטיס רשת אלחוטי, התקציב עד 1000 שח , חשוב גם שתהיה פוטו כי אני אצטרך להדפיס תמונות מידי פעם, הציעו לי 3 דגמים Brother MFC-J4420DW HP Officejet Pro 6830 E3E02A HP Deskjet Ink Advantage 4645 B4L10C איזה מהם לפי דעתכם כדאי לקנות ??? תודה רבה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מעוניין בסט מקלדת ועכבר אלחוטיים 150-200 ש"ח, מרחק 3 מטר ישיר. מיועד למחשב מדיה לסלון. עם עדיפות לסט בעל היחס עלות תועלת הטוב ביותר, וחשוב שאם אפשר להכניס את הזול אז אותו. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מקווה שאני רושם בפורום הנכון אני מתכנן לבנות מחשב לא במארז סטנדרטי ככה שיצא שכניראה כרטיס המסך וכרטיס הרשת שמוברגים למארז לא יוכלו לשבת פיזית על הלוח האם ואצטרך להשתמש בכבלים מהסוג הזה כדי לחבר אותם ללוח אם. השאלה היא אם אני מאבד מהביצועים של הכרטיסים אם אני משתמש בכבלים כאלו? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה קורה?? אני צריך על המלצה על מדפסת משולבת עם פקס , של HP מהנסיון שיש לי הם הכי טובים בכל מה שנוגע למדפסות . עכשיו השאלה שלי היא מה יותר כדאי מדפסת משולבת רגילה הזרקת דיו או טונר ליזר ?? יתרונות וחסרונות ומה שביניהם .. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה השבוע מחשב חדש שמבוסס על מעבד AMD ואני מתלבט איזה מארז לקנות למחשב. אני מתלבט בין שני המארזים האלה: Antec "Sonata" Midi Tower ATX 380W המחיר: 860 שקל http://arstechnica.com/reviews/hardware/sonata.ars/1 Antec "SLK3700AMB" Midi Tower ATX 350W המחיר: 660 שקל http://www.silentpcreview.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=76&page=1 המחשב שבשבילו אני קונה את המארז: AMD 64bit 3000+ EPOX 8KDA3J 1giga A-DATA HD 120giga SATA Geforce 6600GT AGP (ברגע שהוא יצא אני אקנה אותו...) אני רוצה לקנות מארז שיהיה שקט (ככל שניתן) וגם שיוכל להחזיק לי את המחשב בלי בעיות גם אם אני אעשה OC למחשב. על איזה מארז אתם ממליצים ללכת? איזה …
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נתחיל בראשונה : לפני חודש כששאלתי על מארזים אמרתם שמארז ג'נריק לא מאושר ע"י AMD זה לא טוב ולא כדי עכשיו אחרי שיצא האטלון XP והביקורת על המארזים התחלתם להמליץ על ג'נריקים אז שווה להשקיע במארז אם לא עושים אוברקלוקינג ולא נוגעים בו ? 2: בלוח של ג'יגה בייט 7TXH יש כרטיס קול וכרטיס רשת האם הכרטיס יכול להשתוות לויברה 128 האם הכרטיס רשת טוב ואם אני אצטרך כרטיס רשת האם הלוח שווה יותר מה 7TXP
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי את הכרטיס X1800 GTO. צריכת החשמל שלו גבוהה יחסית. בנוסף, לפי סנדרה והביוס, המתח שהמעבד שלי מקבל נמוך ממה שהוא אמור (מקבל 1.37). בעקבות זה- אני מעוניין להחליף את הספק כח (שלי כרגע מספק זרם של 15A ב 12V). אני מעוניין בספק שיחזיק את המפרט במתחים יציבים, יאפשר כמובן להוסיף עוד HD וצורב נגיד ויהיה זול יחסית (דיי מבאס אותי שלקחתי מארז עם ספק שחשבתי שיהיה טוב ובסוף התברר כי זהו דגם פשוט מאוד). בכל מקרה, חשבתי על הספקים הבאים: HEC 400W TRT http://www.compucase.de/englisch/produkte/netzteile/silent/400trptf.php שמחירו כ 290 שקל. HEC 400W ART http://www.compucase.de/englisch/produkte/netzteile/silent/400arptf.php שמחירו כ 260 שקל Spire RockeTeer II 400W http:…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר כמה לינקים למקלדות כאלו??
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה (לפני חודשיים בערך) קניתי Geforce4 Ti4200 מהרגע שהתקנתי אותו הייתה לי בעייה חמורה של תקיעות במשחקים ובכלל כל פעם שהכרטיס הגרפי פעל באינטנסיביות לאחר ניסויים שונים, החלפת דרייברים לכרטיס מסך, גרסאות שונות של הדרייברים של VIA וכו' הגעתי למסקנה שהאשם הוא הספק כוח. הספק שברשותי כרגע הוא ג'נרי (מיובא ע"י מידי-קום, אין שם של חברה אחרת) 400W, שמספק (לפחות טוען) 28A ל3.3V ו40A ל5V. מאחר ואין לי כרגע הרבה כסף כדי להשקיע במחשב אני צריך פיתרון שיחזיק אותי לפחות עד השדרוג הבא. ראיתי הרבה המלצות כאן לספק הכוח של טסונמי (350W). אני רוצה לדעת: 1. מהו המפרט של הספק? 2. לאור הכתבה האחרונה אצל טום, מה לדעתכם חזק יותר, הספק של טסונמי או ה HEC 300W?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן יש לי לוח אם של ג'יגהבייט 7VTXH עם כרטיס קול 128 של קריאטיב. עכשיו לפי הבנתי יש לו יציאה דיגיטלית. מה שאני רוצה לשאול זה למה משמשת היציאה הזאת? מה אני יכול לחבר אליה? הכרטיס קול כרגע מחובר דרך היציאה הרגילה של הרמקולים למערכת סטריאו מיני של אייוה (מספקת אותי), במערכת יש כניסה של שתי בננות, אולי אפשר לחבר אותה דרך היציאה הדיגיטלית וככה להשיג איכות יותר טובה? אגב בכרטיס יש לי 3 חורים שכולם נראים אותו דבר! אחד לרמקולים אחד למיקרופון ואחד line in, איפה נמצאת היציאה הדיגיטלית?? תודה מראש! 8)
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תעזרו לי לבחור סט מקלדת ועכבר אלחוטים הכי נורמליים מכל אלה.... תודה מראש Deluxe 660 Cordless Desktop Black Set logitech 140 ש"ח Wireless Optical Desktop 1000 - Reatil Microsoft 133 ש"ח Gigabyte Wireless Multimedia Keyboard & Mouse Set GKM-WM01C 100 ש"ח Genius KB600 Wireless Keyboard + Mouse Heb-Eng Black 122 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
- ברשותי מחשב ללא חיבור PARALLEL. רק חיבור : USB. ראיתי שקיים מתאם שהופך מ-USB ל-PARALLEL. - כאשר אני אחבר את המתאם, האם במנהל ההתקנים יופיע חיבור PARALLEL חדש ( LPT ) ? אם כן, האם יהיה זה חיבור LPT על כל משמעויותיו. שאת אומרת : האם יהיה לו טווח כתובות שניתן יהיה לשלוח לשם אינפורמצייה באופן ישיר ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לברר איזה מאוורר למעבד עדיף: את ה-BIGTYPHOON של TT או את ה-NINJA של SCYTHE? שני המאווררים עולים בערך אותו דבר, ואני יודע שה-BT יותר שקט אבל ה-NINJA מאוורר טוב יותר, מה שאני לא יודע מה עד כמה מגיעים ההבדלים ברעש ובאיוורור ( של כל היחידה ולא רק של המאוורר עצמו שבא עם הגוף קירור ), וזה יעזור אם תגידו לי מה ה-DBA של כל מאוורר ( אני יודע שב-TT כתוב 16DBA אבל זה לא מוגזם קצת? ) ועכשיו אני רוצה לדעת על הגוף קירור עצמו, בלי המאוורר שבא איתו, איזה מהם הוא יותר טוב? כי אחרי הכול אם הבעיה היא במאוורר אז תמיד אפשר להחליף אותו, לא!?! אז לאיזה מאוורר יש את הצלעות קירור היותר טובות??? תודה מראש, יובל
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה כרטיס חזק יותר ? AT רדאון 32DDR או 32M NVIDIA MX400PRO של אסוס ?????????????? דן
-
השימוש: הדפסות לא רבות מידי, אך שתהיה אופציה זמינה. מדובר אולי פעם בשנה כמות גדולה יותר. יכול להיות של 100 עמודים פתאום ואז חודש ללא שימוש. חשבתי שיהיה לא רע אם היא תדע להדפיס דו"צ, אבל אני מניח שאין כאלה קטנות. מעבר לזה, נדפיס הרבה על דפי לוגו (כאלה שמזמינים מבית דפוס) אם יש לזה חשיבות, מבחינה זו שזה חייב להיות מדוייק מבחינת המדפסת. התקציב - אזור ה600-500. החשיבות היא קודם כל גודל ועיצוב אגב. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. ברצוני לדעת האם שימוש בעכבר BT בניידים גומר את הסוללה של המחשב הנייד? אני מתכונן להזמין את העכבר הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_297_1349&products_id=19684 תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת הייתי בחנות פה באילת וקניתי אותו ב 250 ש"ח, ראיתי ביקורת דרך הטלפון באיזה אתר אבל ממש חפיף וקיבל ציון 9.1...רציתי לדעת האם למישהו יש אותו והוא מרוצה? האמת אכזבה ראשונה היא שאין כפתורים לאינטרנט - כלומר אלו של דף קדימה ודף אחורה בלחיצת כפתור..במקום לגשת כל פעם למקלדת או ללחצן שעל המסך. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נורא נחמד מצידכם, זה באמת יעזור להרבה אנשים, אבל מה שאני מחפש היא תחנת עבודה חזקה המיועדת לפיתוח תוכנות, מה שידרוש כושר עיבוד חזק וזיכרון מהיר, אולי תתנו גם הצעות למתכנתים? יש לי 1000$ ללא מסך!!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות עכבר גיימינג בסופ''ש הבא ואני צריך לדעת איזה עכבר יותר טוב מבין השניים ( כותרת ) עדיף מה שעם יותר דיוק. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך ינוצל עד תום בפנטיום 300 אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ואני רוצה לדעת לאיזה כרטיס מסך טוב אני יוכל לשפר שינוצל במחשב שלי
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-