עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום מקווה שאני רושם בפורום הנכון אני מתכנן לבנות מחשב לא במארז סטנדרטי ככה שיצא שכניראה כרטיס המסך וכרטיס הרשת שמוברגים למארז לא יוכלו לשבת פיזית על הלוח האם ואצטרך להשתמש בכבלים מהסוג הזה כדי לחבר אותם ללוח אם. השאלה היא אם אני מאבד מהביצועים של הכרטיסים אם אני משתמש בכבלים כאלו? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היי, אני רוצה לברר איזה מאוורר למעבד עדיף: את ה-BIGTYPHOON של TT או את ה-NINJA של SCYTHE? שני המאווררים עולים בערך אותו דבר, ואני יודע שה-BT יותר שקט אבל ה-NINJA מאוורר טוב יותר, מה שאני לא יודע מה עד כמה מגיעים ההבדלים ברעש ובאיוורור ( של כל היחידה ולא רק של המאוורר עצמו שבא עם הגוף קירור ), וזה יעזור אם תגידו לי מה ה-DBA של כל מאוורר ( אני יודע שב-TT כתוב 16DBA אבל זה לא מוגזם קצת? ) ועכשיו אני רוצה לדעת על הגוף קירור עצמו, בלי המאוורר שבא איתו, איזה מהם הוא יותר טוב? כי אחרי הכול אם הבעיה היא במאוורר אז תמיד אפשר להחליף אותו, לא!?! אז לאיזה מאוורר יש את הצלעות קירור היותר טובות??? תודה מראש, יובל

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום, אבא שמעוניין לבקר משפחה ברחבי הארץ ולסרוק את התמונות המשפחתיות הישנות שלהם לצורך תיעוד המשפחה. 1. אני מעוניין בסורק (גודל A4) עצמאי ללא צורך בחיבור למחשב, כלומר הסריקות נשמרות בזיכרון פנימי עד אשר מחברים את הסורק למחשב האישי ומרוקנים אותו. חשבתי על מחשב נייד אבל המסך קטן עבורו. http://pandigital.net/galleries/77 2. יש לנו מחשב כף יד MIO P350, אפשר לחבר אותו ב מיני USB לסורק? כל סורק USB סטנדרטי ? צריך תוכנה ולסנכרן אותה ל MIO שתומכת ב WINDOWS MOBILE? מכירים באופן אישי יצרן עם דרייבירים כאלו? תודה מראש, דני

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by DAN,

לאחרונה היגיע לארץ פנטיום 3 טואלטין בגרסת 512 זיכרון מטמון מהירות 1.4 גיגה. האים הפנטיום 4 1.6A גרסת 512 זיכרון מטמון חזק מימנו ???? האים ה XP1600+ חזק מימנו ???

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שמתי לב שמהלך משחק מרוצים ששיחקתי שהשיפט+לחיצה על לחצן ימין(החץ) עובד ואילו צד שמאל לא עובד כשמשלבים אותו עם שיפט-ההרמת גלגל עובדת רק עם צד ימין,וצד ימין לא מגיב. מה דעתכם,איך אפשר לסדר? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם אני מנסה לחבר מקלדת ועכבר של (corsair (starfe+glave ל KVM HDMI של חברת gold touch הם לא מגיבים כשאני מנסה להחליף מחשב , מישהו התנסה בצרה הזו ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. אפשר כמה לינקים למקלדות כאלו??

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני חושב לקנות razer taipan רציתי לדעת האם יש עכברים שמשתווים לרמת הביצועים שלו כמו 8200 dpi, העכבר מיועד למשחקי FPS האחיזה שלי היא פלאם גריפ, אני ימני, דבר שני אני רוצה מקלדת ל fps מה המקלדת שהכי מתאימה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by e-r-a-n,

מה אתם חושבים את המארז של ENERMAX דגם FS-710B למישהו יש אותו אולי? מה אתם אומרים עליו? שווה לקנות כזה מארז גדול וכבד בכלל? כל אחד להעביר דעה אישית ;D ממש אהבתי את המארז הזה אבל אני רוצה "דעות קהל" לראות מה אחרים חושבים שאני לא אבזבז סתם וזה יהיה חבל

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. טוב אז ככה אני שמאלי ורגיל לשחק עם יד שמאל על העכבר.... חשבתי לקנות עכשיו ביחד עם המחשב החדש עכבר לוגיטק MX510 וקראתי את הביקורת עליו והכל והבנתי שהוא לא נוח בכלל לשמאלים אז הלכתי לחנות ובדקתי אם זה נכון ואכן זה כך אפילו קשה להחזיק אותו ביד שמאל סתם כדי לגלוש באינטרנט... אחר כ חזרתי הביתה וניסיתי לגלוש ולשחק עם יד ימין על העכבר לא התרגלתי וחזרתי ליד שמאל ומכך אני מבין שאם אני יקנה את ה-MX510 הוא ישב בארון הוא שסתם אני יסבול ...או שאני יצטרך להתרגל ליד ימין... עכשיו אם מישו שמע על עכבר טוב למשחקים וגם נוח לשמאלים שיגיד לי בבקשה למה העכבר שלי ישן מאוד... *שמעתי על העכבר הזה והוא נראה גם נוח לשמאלים וקוראים לו Razer Diamondback Optical Mouse Review... הנה לינק:http://www.ove…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by RieBiX,

שלום שלום המארז המדובר הוא Macase KA-k80 midi atx 300w האם למישהו יש את המארז ואם כן אז איך הוא? ומישהו יכול להמליץ על מארז ATX עד מחיר של 70$?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by JohnClark,

לצערי העכבר הנאמן שלי (MS IntellyPoint Explorer הראשון שיצא) חבל אני צריך עכבר חדש מה אני צריך בעכבר? הדבר הכי חשוב הוא שיהיה נח ליד אחרת אני משתגע. יש לי אצבעות ארוכות הדיוק לא עד כדי כך משנה לי. שיהיה חוטי שיהיו לו כפתורי back וforaward. שלא יהיה צבעוני התקציב לא מאד מוגבל. אני מעדיף בסביבות ה200 ש"ח אני מעדיף לקנות באופיס דיפו ואני מוכן להוסיף 50 שקל בשביל זה אז אם אתם יודעים את המחירים שלהם תגידו... עוד משהו שמהווה בעיה הוא שאמרו לי שלא לכולם מתאים עכבר מסוים. נגיד אמרו שהMX500 לא נוח לחלק מהאנשים. אז חשבתי על הMX500 (לא 510 הוא סתם מכוער. אם כבר מדברים על זה אז רמת הדיוק באמת גבוהה הרבה יותר משל הMX500? שווה את הכסף?) השאלה היא האם הוא יתאים עוד עכבר…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by rofben,

אני צריך חוות דעת על העכבר רייזר ממבה כי אני קונה אותו מחר ואני רוצה לדעת אם הוא טוב. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ABL,

היי איזה משטח לעכבר כדאי לקנות יש המון... העכבר שלי הוא MINOX NAOS 3200 ראיתי 2 טובים במחיר טוב איזה טוב יותר? או האם מומלץ משהו אחר? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22077&catid=192#details http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=32606&catid=192#details

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by sentinel,

יום ההולדת הגיע, מה שאומר שיש לי הזדמנות טובה לעשוק את המשפחה ולהחליף את העכבר/מקלדת הישנים, למשהו קצת יותר טוב. נכון לעכשיו אני משתמש במקלדת גנרית פשוטה ועכבר intellimouse explorer 1.a, אם אני זוכר נכון. יש לי כמה התלבטויות בנוגע לבחירת עכבר/מקלדת (ואולי גם פד) אז אני אפרט אותן לפי הסדר: * עכבר: - אני שמאלי, מה שאומר שאני צריך עכבר סימטרי. - לייזר או אופטי? - אני גיימר, אבל כמעט ולא משחק online. השאלה אם עדיין ללכת על עכבר חוטי, או שגם עכבר אלחוטי יהיה טוב בשבילי? - ההתלבטוית הגדולה שלי היא בין microsoft laser 6000 לבין razer diamondback 3g. אבל אני פתוח להצעות * מקלדת: - חשבתי לפנק את עצמי ב-logitech wave. גם כאן השאלה אם ללכת על הדגם החוטי או האל-חוטי, מבחינת משחקיות (…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. (וזה מאוד חשוב לי היו אס בי מקדימה וגם הפאיירוואיר) ושיבוא עם ספק כוח בבקשה במחיר עד 200 ש"ח יש כזה דבר...?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by mr_ripper,

בשביל מה צריך אל פסק? האם צריך לקנות את זה, או שזה לא משהו חשוב ???

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. השימוש: הדפסות לא רבות מידי, אך שתהיה אופציה זמינה. מדובר אולי פעם בשנה כמות גדולה יותר. יכול להיות של 100 עמודים פתאום ואז חודש ללא שימוש. חשבתי שיהיה לא רע אם היא תדע להדפיס דו"צ, אבל אני מניח שאין כאלה קטנות. מעבר לזה, נדפיס הרבה על דפי לוגו (כאלה שמזמינים מבית דפוס) אם יש לזה חשיבות, מבחינה זו שזה חייב להיות מדוייק מבחינת המדפסת. התקציב - אזור ה600-500. החשיבות היא קודם כל גודל ועיצוב אגב. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני צריך המלצות ללוח אם , הארד דיסק ,כרטיס גרפי (שמעתי ש- G-Force 5-128 של אסוס בין ההכי טובים) כרטיס קול -ON-BORD יספיק נ.ב. המחשב לא בשבילי אלה בשביל שכן אני לא צריך כל מני אפשרויות של אובר-קלוקינג . ובבקשה לא להכניס דברים שלא ביקשתי -> תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום חברים. אני גר בארה"ב, ועברתי דירה. יש לי ראוטר מעולה, שאבד השנאי שלו (שנאי = ספק כוח?). על הכניסה רשום 12V- 2A היכן אוכל לרכוש כזה? מישהו אולי יכול לספק לי לינק לשנאי שכזה שאפשר אולי להזמין באיביי (כי שם יותר זול). המון תודה!!!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. המארז עולה 1050 ש"ח. האם בארץ ניתן להשיג מארז טוב יותר בתחום המחיר הזה (+- 200 ש"ח)?

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by משה...,

היה פירסום לפני תקופה שיש מיקרו של טרה בית ורציתי לשאול אם יש למישהו מושג איפוה קונים ומה המחיר

23. שלום מה המצב אנשים? אני פתחתי את הקובץ ZIP שהורדתי מהאתר שלהם... אחרי זה הכנסתי את זה לשרת הפרטי שלי... (השרת הפרטי שלי תומך בשפת ASP...) אני ניכנס דרך השרת בדפדפן לעמוד: Default.asp ותראו הוא ניכנס לי לפה! מה הוא רוצה שאני יעשה אני לא הבנתי... בבקשה אנשים זה דחוף מאוד דחוף בברכה ד"ר טראנס

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by smoke_man,

למטרות גיימינג וגלישה עכבר חוטי וחשוב שיהיה מותאם לשני הידיים תודה והמשך ערב טוב

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים