עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. לאחרונה יש מגזר חדש של מצלמות דיגיטליות אולטרה קומפקטיות שנקראות גם "מצלמות כרטיס אשראי" (בגלל הגודל) שמגיעות לרוב בעובי של 2 ס"מ. סוני יצאה עם מצלמה כזאת בעלת שיאים חדשים - חיישן של 5 מגה פיקסל וזום אופטי 3X שבכלל לא יוצא מגוף המצלמה (בדומה לדגמים של מינולטה) , והכי מדהים במצלמה כלכך קטנה זה המסך 2.5 אינטש בעל יותר מ0.2 מגהפיקסל, זה מסך עם רזולוצייה פי 4 יותר גבוהה מכמה מצלמות שנמכרות היום, ובאמת הוא מרשים בצד האחורי של המצלמה. אז כרגע מצלמה אולטרה קומפקטית עם חיישן 5 מגהפיקסל זום אופטי 3X ומסך 2.5" ענק בעל רזולוצייה גבוה , וגם הקלטת ווידאו כולל סאונד זה בהחלט שיא נוכחי לסוני. עידכון קטן : שכחתי להוסיף את דגם המצלמה - Cyber-shot DSC-T1 של סוני, והמחיר לכל אלא שבונים על …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני צריך מדפסת לתמונות איכות הגבוהה ביותר ולכמויות מסחריות כסף הוא לא בעיה אני רוצה מדפסת שתוכל להתמודד על כמויות גדולות של הדפסות באיכויות גבוהות ושתהיה חסכונית בדיו מה זה hp5550 איזה מדפסת זו ומה עדיף דיו או לייזר .

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by frozen_sun3,

אני חושב, אם כדי לי לרכוש את העכבר. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by KoM,

חשבתי לקנות כרטיס קול פשוט למחשב שלי וישנן שתי אפשרויות בחירה כרגע : Creative SB Live 5.1 - PCI - RETAIL או HERCULES - Gamesurround Fortissimo II אני לא צריך 5.1 אבל הלייב ויליו לא נמצא כרגע אז אילו שתי האפשרויות כרגע, מה אתם חושבים שעדיף ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by puNani,

הממ, זה שוב אני. ולא, מי שמתעניין, עדיין לא קיבלתי את המחשב.. אמרו לי שמחר (מישהו זוכר את ההודעה שלי לפני חודש: "מחר אני מקבל את המחשב"? :-[ ) אז עכשיו כשאני הולך לקבל את המחשב הנחשק שלי סוף סוף עם ה AUDIGY אני רוצה רמקולים חדשים... יש לי יום הולדת מחר גם למי שזה מעניין אותו.. אז בכל מקרה אני רוצה רמקולים של SURROUND... ובואו נגיד שתקציב הוא לא נושא כרגע... איזה רמקולים טובים יש למחשב עם סראונד? משהו ברמה גבוהה עם סאונד איכותי והכל? ו אה ואבא שלי טס עוד שבוע לארה"ב אז אם יש איזה משהו טוב שאין אותו בארץ תספרו לי עליו בכל זאת כי אבא שלי יכול להביא לי (מתנת יומולדת)... תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Zeev86,

אהלן. אני מחפש תחליף לSteelseries Siberia V2. שימוש: משחקים סרטים סדרות. חשוב לי לקנות אוזניות שלא יכבידו על הראש וכמובן איכות. תקציב עד 400 שקל. אפשר לחרוג, אבל לא להגזים. הסיבה שאני מחליף את האוזניות הקיימות כי הvolume נדפק ומספיק שאני מזיז את זה קצת אז הסאונד הולך רק לכיוון אחד וכו, אז חשוב לי גם שהצד הזה יהיה כמה שיותר איכותי.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. פעם ראשונה שאני צריך לרכוש למדפסת זאת טונר. זאת מדפסת לייזר לפי הבנתי. שחור לבן. האם יש מקום מומלץ (כמובן -במחיר) שבו אוכל לרכוש טונר עבור מדפסת זאת? samsung ml-3710nd תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by greenvector,

מישהו מכיר עכבר למחשב נייד דוגמת V550 של לוג'יטק - עם קליפס הנצמד למחשב?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. הייתי באופיס דיפו היום וראיתי שמוכרים מתאם מחיבור של PS2 (פלייסטיישן2) לחיבור של PS3 שזה בעצם USB. לשאלתי: יש לי הגה שמתאים לפלייסטיישן, ואני רוצה לשחק איתו ב NFS למחשב. החיבור הזה יתאים בשבילי? אני אוכל לכוון את כפתורי המשחק להגה? וגם אם לא להגה, בג'ויסטיק של ה PS2 שלי גם יהיה נחמד לשחק. זה אפשרי? תודה! דרך אגב למועניינים, זה היה ב 80 ש"ח או 89 ש"ח, לא זוכר

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Shtupel,

אני מכיר את כול החברות הטובות של הספקים כמו HEC או OCZ או ENERMAX COOLERMASTER....ועוד.. אז לפי מה שהבנתי כל ספק לא משנה מה אם הוא לא מהחברות היקרות אז הוא ג'נרי..? ועד שאלה...כמה לעדתכם צריך לקחת ספק ל Sapphire ATI Radeon X1600 Pro 512MB AGP ? למשל כזה זה טוב ?Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin ? 200 שקל

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by BaR151,

שלום, יש לי הגה של מיקרוסופט שקניתי לפני הרבה שנים כך שאני לא חושב שאפשר למצוא אותו לקנייה. עכשיו זה הגה כוח ולכל המשחקים שאני נכנס הוא פועל עם הכוח אבל יש משחק אחד שקוראים לו TEST DRIVE ושם ההגה לפעמים עובד עם כוח ולפעמים לא.. יש לי וינדוס 7 64ביט (למרות שזה קרה גם בוינדוס XP) *שם ההגה (אני חושב שזה זה) הוא: sidewinder force feedback wheel וככה הוא נראה: מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Speed Demon,

חברים,פרמטתי את המחשב של אבא שלי והייתה לו שם מצלמת רשת. אני מסובב אותה מכל הכיוונים ואין בשום מקום שום זכר לשם או הדגם שלה. מצאתי תמונה שלה ברשת: חייב לדעת איך קוראים למצלמה הזאת בישביל שאוכל להוריד אליה דריבר. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום חברים , התחדשתי בDA חדש ואני רוצה לבחור לו פאד מתאים. אני שחקן CS כבר המון שנים לכן הייעוד של הפאד זה Counter Strike , תתחשבו בזה. אני יכול לקנות בגדול כל פאד שיש בפאנדס כי יש להם סניף קרוב לבית שלי (כסף לא כזה בעיה) . תודה לעוזרים !!!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש. המחשב והמסך יעלו יותר מ-5K אז הייתי שמח לו הייתי יכול להגביל את התקציב לציוד ההקפי הנ"ל למינימום האפשרי שעדיין יחשב כטוב. מאחר ואין לי מושג במחשבים אני אמשיל את זה למכוניות. אני לא מחפש פיאט אונו וגם לא מרצדס. משהו כמו מזדה/טויוטה יהיה בסדר גמור. אני לא מציין תקציב כי אני לא ממש מתמצא בנושא אבל הייתי שמח לשמור אותו מתחת ל-0.5K. אגב, היום יש לי פיאט אונו.... מבחינת החשיבות, העכבר הוא החשוב ביותר, המקלדת פחות והרמקולים הכי פחות כי המחשב ישמש בעיקר לעריכה ב-PS. משחקים כלל לא מעניינים אותי. חלוקה של 50% לעכבר, 30% למקלדת ו-20% לרמקולים נשמע לי סביר. עכבר: ראיתי עכברים עם המון כפתורים עליהם. אלו פשוט מפחידים אותי. לא צריך ולא רוצה. שלושה יספיקו…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. manual שיעזור לכולכם לעשות גם אחד כזה בבית אני וחבר שלי בנינו אותו !!!! http://www.suitcase.up.co.il המזווקייס ...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Ewingum,

Keyboard Video Mouse מחברים לזה מסך אחד מקלדת אחת ועכבר אחד וכמה מחשבים ונגיד מחליפים פעם לעבוד עם ההתקנים מול מחשב אלף ופעם מול בת משום מה המחיר מתחיל ביותר ב300 של הדברים האלה בחנויות. הייתי רוצה לבנות אחד... אבל יש שתי בעיות שצריך להתגבר עליהם: 1. שבלחיצת כפתור כל המעגלים עוברים לאן שהם צריכים נגיד פין 1 של המסך לפין 1 המתאים לו וככה עוד 40 פינים במסך ועוד בשאר ההתקנים 2. הגברה, להגביר את האות עכשיו, מן הסתם יש סיבה למה זה כ"כ יקר, אז אם למישהו יש הסבר מפורט איך זה עובד, או שרטוט של חלקים או דברים כאלה שישים פה לינק או הסבר. לא מצאתי כשחיפשתי ואני צריך גם לזוז לאנשהו. so... mission impossible?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום אני מחפש מדפסת משולבת פקס וסורק, ההדפסות יהיו בעיקר שחור לבן ולעיתים רחוקות. אין לי מושג מה ההבדל בין ליזר ללא ליזר אם מישהו יוכל להסביר בבקשה זה מאוד יעזור. חשוב לי מאוד שהתחזוקה שלה לא תהיה יקרה (צבע) ושהיא תרזיק הרבה זמן (מותג איכותי ולא חרטה שיהרס אחרי שנה). רק לחדד: השימוש הוא ביתי וממש מדי פעם, חשוב שיהיה מותג טוב שלא נהרס. תודה לכל מי שיכול לעזור

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by jaq,

ננסה שוב, אולי הפורום התעורר קצת...

19. שלום חברים, קניתי מקלדת lenovo ultraslim plus - מקלדת צ'יקלט מינימלית כולל עכבר. אני מחפש מחפש מישהו שיעשה עבודה טובה עם החריטה ולא יחרוט עקום ולא במקום. משהו טוב במחיר סביר. אשמח לעזרה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי, אני מחפש עכבר ומקלדת אלחוטיים לגיימינג ותכנות, רצוי עד 250 ש"ח תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by sagigi21,

היי. אני נמצא כרגע בחנות ומתלבט בין 2 עכברי RAZER הראשון - Razer Deathadder והשני - Razer Lachesis הבנתי שאחד מהם משתמש באינפרא אדום והשני משתמש בלייזר. מה טוב יותר לגיימינג? אני יודע שהבדל של 500 DPI לא ישנה הרבה. אודה מאוד לעוזרים.שגיא

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Cilay,

אהלן, אני מחפש מקלדת אלחוטית ברמה , שלא יהיה בכלל בעיות קליטה אם אפשרי .. יש המלצות? שתתאים למשחקים ולמדיה. כמובן שעדיף בכמה שפחות כסף אבל התקציב הוא עד 500. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש אצל חברה שלי מדפסת, סורק, פקס של HP, דגם J4500. זה רושם תקלה שהמחסנית דיו השחורה לא מתאימה, זו מחסנית ממוחזרת. הצבעונית מקורית חדשה והיא עובדת, אבל כשאני מדפיס ללא המחסנית השחורה זה עדיין כן מדפיס לי בשחור וגם בצבעוני! כשאני שם את השחורה שוב המדפסת רושמת שזו מחסנית לא מתאימה ולא מוכן להדפיס...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ovadiagil,

שלום, עד היום היו לי מקלדות פשוטות מדגמי לוגיטק ומייקרוסופט ועכשיו אני צריך להתחדש באחת אחרת. ראיתי שהמלצתם על כל מיני מקלדות razer למיניהן ורציתי לשאול מה תהיה המקלדת הטובה ביותר עבורי. צרכים: כתיבה והרבה, מעט משחקים (לצורך השוואה אני משתמש בעכבר logitech mx1000 ולא רואה בו בעיה במשחקים שאני משחק). יתרון לאלחוטית אך לא קריטי. מחיר - עד 200 ש"ח אפשרי גם עד 300 אבל אשמח להבין גם מה הם ההבדלים בין מקלדת ב100 שקל לאחת ב300 בהתאם לצרכים שלי. תודה לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אורח שניר
    Started by אורח שניר,

שלום, ברשותי טלוויזיה KU7000 של סמסונג ואליה מחובר PS4 וממיר YES כרגע באותו כבל HDMI באורך 10 מטר. הכבל כנראה מאיכות לא גבוהה ובגלל זה כאשר מכבים\מדליקים את האור או המזגן נדלק או בעצם כל פעילות חשמלית עם מתח גבוה(אני מניח) , המסך מהבהב בשחור ואז התצוגה חוזרת. האם באורך שכזה צריך לקנות כבל איכותי ואכן הבעיה היא הכבל?אם כן, איזה כבל מומלץ לקנות פה בארץ? אגב, ביצעתי בדיקה כאשר אני צופה בערוך של הסמארטיוי (YOUTUBE למשל) ,ההבהוהים לא קורים , רק בערוץ שמחובר עם הכבל HDMI זה קורה ( קרה גם בטלוויזיה הקודמת) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.