עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ras81,

שלום יש לי מדפסת של HP ו רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון ו/או יכול להמליץ לי על חברה או חנות לדיו חלופי למדפסות HP. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by itaim,

אני צריך את המארז למחשב שמתוכנן עליו OC זאתמרת שהמארז צריך להיות מקורר טוב... וגם מרווח יחסית (שיהיה סידור כבלים טוב) אני לא צריך הרבה מאווררים שיבוא אם המארז, אם יש מקומות פנויים אני ימלא אותם (יש לי כמה סמארט פאנים ) בקיצור אני בהתחלה רציתי תקציב של 400 וחשבתי על קאמפיוקס אבל הספק שבא איתו קצת חלש 300W אהה כן אני צריך גם ספק ביחד בקיצור אז העלתי את התקציב ל500 ואני ממש רוצה לא לעלות מעל... מחכה לתשובות ;D ותודה ענקית לעוזרים

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  3. אני צריך מיקרופון, שמתחבר באמצעות USB וללא אוזניות. רק המיקרופון. אפשר בסטנד גמיש/ יוצא מהאוזן כמו מדונה. למטרת משחקי רשת יכול להזמין מחו"ל/לקנות בארץ תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by RedHat_Lover,

אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 למחשב בשביל DVD ומשחקים מישהו יכול להמליץ על משהו?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by none,

עד 2700 ש"ח המפרט שלי הוא כזה Intel p4 s423 1.5 Ghz Rdram 256 pc 800 Generic (w/ Samsung chips) Geforce 2 MX 400 @ 250/250 Creative Live Value 5.1 ATP3 Altec lansing 56 k v 9.2 חומרה wd 40 GB 7200 ATA 100 השידרוג מתוכנן לעוד חודשיים - שלושה המחשב מיועד למשחקים

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  6. אני מחפש מדפסת טובה שעושה הדפסות על דיסקים,ראיתי את זאת: מדפסתוהזרקת דיווPIXMA iP4300וCanon דווקא יש עליה ביקוקות טובות אבל פה החיסרון זה שצריך 5 מחסניות דיו 80 ש"ח כפול 5יוצא 400 ש"ח רק לדיו מה אומרים כדאי ללכת על זה או שיש משהו אחר? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  7. Started by puvsc,

Blackwidow Ultimate 2013 Gaming Razer http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9168 תודה...

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  8. Started by rico,

שלום לכולם, מדובר ברמקולים: רמקולים Microlab M-800(11) 2.1 Multimedia Speakers http://ksp.co.il/?uin=16132 אם משהו התנסה בהם, אשמח לשמוע אם מתאימים למשחקים\סרטים במחשב. כרגע יש לי של JBL , אך רמקול 1 מנתק את עצמו כשיש עוצמה ברעש או כאשר נוגע בבופר עצמו (מזל כבלים), והבאס מהבופר לא מורגש ברגליים ^^ תודה רבה

9. http://www.mgecompany.com/xgbox/cases.html ועוד שאלה, בקשר למידות של המארז, יש D W H מה אומרת כל אות? H זה גובה אם אני לא טועה, W זה רוחב אם אני לא טועה וD? אלכסון?

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Started by Moo,

מאיפה קונים את החרא הזה?

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  11. השאלה בכותרת.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  12. משהו כזה יכול להתאים לי: מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי הגה של לוג'יטק עם פדלים ובקר XBOX. במשחקי טיסה אני רוצה להשתמש בפדלים של ההגה ובבקר XBOX לתנועה. אפשרי?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  14. יש לי מצלמה דיגיטלית HP 720 ואני רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בה כ WEB CAM כמו מצלמת אינטרנט ב NETMEETING ודברים כאלה.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by lirik,

שלום יש לי שני מחשבים חלשים יחסית יש אפשרות לחבר בין שניהם שיתפקדו כמחשב אחד ויחלקו משאבים??? ליריק

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  16. .

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  17. היי, אני מעוניין לקנות ג'ויסטיק גיימפאד אלחוטי/חוטי למחשב של לוג'יטק, למשחקים כמו פרו אבולושן/NFS החדש/משחקי מכות וכד'... אך ראיתי כי בכ.קול יש רק חיבור אחד ל'גויסטיק... האם קיימת אופציה כלשהי לחבר 2 ג'ויסטיקים למחשב אחד ?? תודה, אורן.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. שלום קניתי כרטיס מסך x1600 pro וזה הגיע עם כבל hdtv . ראיתי שאפשר לחבר שם מצלמת וידאו . האם אני אחבר את המmלמה וידאו לכבל אני אוכל לצפות בסרטי וידאו ? או להעביר את הסרטים למחשב . דרך ulead video studio או שצריך אאיזה כרטיס לכידה? תודה לעונים אני לא מבין למה העברת לי את ההודעה . זה שאלה שקשורה לתצוגה וגרפיקה ופה אף אחד לא עונה

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  19. היי קיבלתי שני כרטיסי קול ואני רוצה לבדוק את שניהם במקביל ורציתי לדעת אם זה אפשרי לחבר את שיניהם באותו הזמן למחשב תודה

• 44 תגובות
    • 5.1k צפיות
  20. Started by shnozlid,

שלום! אני מעוניין שיחוברו למחשב שלי שתי מקלדות: אחת בהתקן USB ואחת בהתקן הרגיל. כמובן שאני מעוניין שהם יעבדו בו זמנית כדי שאני ואחי נשחק PES יחד. השאלה האם זה אפשרי? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. זה אפשרי?< זה בשביל לשחק בפיפא אם כן נמקו חיחי 8) תודה

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. אוקי החלטתי כנראה ללכת על המארז ANTEC 1080B AMG שמגיע עם הספק המקורי ANTEC 430W TRUEPOWER שהספק לבד עולה 575 שקל והמארז לבד עולה 729 ושתיהם ביחד עולים 970 שקל בערך.... עכשיו השאלות שלי הם: 1) האם זה הגיוני שהמחיר של שתיהם ביחד הוא 970 לעומת זה שאת הספק לבד מוכרים ב-575 ואת המארז ב-700??? 2) המארז הזה הוא מאלומיניום??? 3) הספק כוח מגיע עם שני מאוררים??? 4) איך הקירור של המארז??? 5) האם הוא מתאים למחשב AMD ATHLON 3000+??? ואחרונה : 6) האם המארז ביחד עם הספק יותר טובים מהסופרטלנט+ספק אנטק 430??? תודה וסליחה על כל השאלות... שי

23. Started by galCool,

שלום, רציתי לדעת אם אפשר לסמוך על הספק הזה? אם הוא אמין? FSP ATX-350PA 350W 24/20pin SATA 160 ¤ 1

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  24. הסוללה של הלפטופ שלי מקרטעת ואני רוצה לקנות סוללה חדשה Lenovo G550 עכשיו הבנתי שיש מקוריות ולא מקוריות בתכלס לא ממש משנה לי, כל עוד הסוללה עושה את העבודה ולא נדפקת אחרי יומיים. כמובן שהמחיר משחק תפקיד, אני לא יודע מה המחירים של סוללות ולכן אין לי תקציב, בואו נגיד שאני רוצה להוציא כמה שיותר בכמה שפחות כסף. ומצד שני שאני לא "אקנה משהו בזול ושזה יעלה לי ביוקר" כמובן שאיביי וחבריו תקפים וקבילים. המון המון תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. המצב היום: שני מחשבים מופעלים. למניעת סירבול: רק לאחד יש רמקולים כניסה: 3.5 איך אפשר לשמוע מהשני? 1. מיתוג. האם אפשר לעשות מיתוג לרמקולים בלבד? אני צריך את שני המחשבים פתוחים. 2. האם אפשר ששני המחשבים ישדרו על אותם רמקולים?

דיונים חדשים בפורומים