עבור לתוכן

עזרה למפרט מחשב גיימינג 4000ש"ח-(מפרט מעורבב קנייתי)

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים, אז זהו הטופס:

1. מה התקציב המקסימאלי?4000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ...בכל זאת סטודנט.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 -תלוי עד כמה זה מטיב למערכת.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.שאלה קצת קשה..אבל משחקים כבדים שיצאו לאחרונה gta ו-call of duty וכו'...

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD 1920X1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות עד גבוהות מאוד.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת uעכבר

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?לא כלכך מפריע אבל שיהיה שקט יחסית(לא טרקטור)

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.לא

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?מתי שנסגר על מפרט

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?אפשר לשמור על אופק שידרוג אבל לא ברמה מטורפת.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:אכן יש :

אז ככה, המפרט שיתקבל ויסגר לאו דווקא יקנה מחנות אחת אלה בגלל הנסיבות שאני סטודנט-בעיית תקציב, אני מעדיף לקנות חלק מהרכיבים מהחנות וחלק מיד 2.

הרכיבים החשובים בעיניי לרכישת מוצר חדש הינם מעבד וכרטיס מסך-בגלל שלא מתאים לי איזה מעבד או כרטיס מסך שעבר oc מטורף.

כמובן שהכיוון הוא על הסדרת מעבדים החדשה. אז ככה שהכל בהתאם.

זהו אז המון תודה על מי שיעזור לי להרכיב מפרט משולב בין חדש ליד 2....אך מה שרצף המשחקים החדשים האלה גורמים:t2819:...מקווה לא ליפול בסמסטר הקרוב.

בתודה,

בן.

נערך על-ידי BeN-T

פורסם

רשמת שאתה צריך ציוד מקיף ולא ציינת איזה.

חסר לך גם מסך גם מקלדת גם רמקולים וגם עכבר ואת כל זה אתה רוצה ב3500 אלף בצורה כזו שזה יריץ משחקים על בינוני גבוה? בספק.

אבל תדייק בבקשות שלך . ותציין באיזה גודל אתה מעוניין, בוא נתחיל מהמסך שהוא למעשה הכסף הגדול שלמעשה נמצא מחוץ למפרט ומשם נתקדם.

כרטיס מסך כנראה שנלך על כיוון משומש 760 או 7950 באיזה 500 שח . תלוי מה אתה אומר לנו כאן.

והאם אתה זקוק לכונן קשיח נוסף (נניח 1T?) מעבר לכונן SSD256G או שאפשר לדחות את הרכישה של הקשיח הנוסף למועד מאוחר יותר בתקציב נפרד

פורסם
  • מחבר

צודק, לגבי המסך ערכתי...התקציב לא כולל מסך.

לגבי הכונן קשיח, בהחלט יספיק בהתחלה ssd ולאחר חודש חודשיים אקנה כונן קשיח נוסף.

לגבי כרטיס מסך יש לי קצת פחד פנימי מכרטיסים שעברו oc לכן שם אני פוזל לכיוון החדש.

פורסם
  • מחבר

טוב לבינתיים יש לי הרגשה פנימית ללכת על מעבד i5-6600 מכיוון שאם כבר אז כבר.

זאת אומרת שבהתאם אני אצטרך לוח אם עם תושבת lga1151.

שמתי עין על Gigabyte GA-Z170X-Gaming 3 מכיוון שהוא תומך בsli אם ובעתיד יהיה לי צורך. וגם יש לו כרטיס קול של 5.1 . או לחכות שיצאו לוחות אם מוזלים יותר עם תמיכה?

בכל מקרה הכיוון הוא על רזולוציית FHD, לכן צריך כרטיס מסך שיעבוד בהתאם. שמתי עין על GTX 970 ראיתי הבדלים עצומים בינו לבין GTX 960.(הכיוון הוא לרכוש מיד 2)

אשמך להמשך הדרכה ועזרה.

פורסם

בגדול אני בעד SkyLake אך התקציב שלך קצת מגביל אותנו כאן וגם אין לך צורך ממשי ביכולת שילוב DDR4 שהוא מציע

לכן נדמה לי שעדיף יהיה לחסוך את הכמה שקלים האלה ולרדת לדור רביעי

דרך אגב בחרת לוח Z המיועד לOC ויש לך מעבד נטול K, כזה שלא מיעוד לOC.

תמתין קצת עד שיעלו הפרטים על לוחות הH המיועדים למעבד נטול K וכך תחסוך כסף אם כבר ננעלת על הדור החדש

(אני רק מזכיר שהשיפור בהשוואה לדור הקודם הוא בכלל לא בכוח העיבוד אלה בהאצה הגרפית המובנית שהיא לא רלוונטית לנו מפני שאנחנו משתמשים בכרטיס חיצוני,

מעבר לזה הוא מעניק את היכולת לתמיכה בDDR4 שגם היא לא רלוונטית עבורנו...)

בנוגע ל5.1 אם זה כלכך חשוב לך אז בהחלט אפשר לשלב לוח נתמך בתוספת סבירה אבל תמיד אפשר להתארגן על כרטיס חיצוני כך שהסר חשש.

חוץ מזה הרשה לי לציין שהתמיכה בDOLBY SROUND היא מעוד רעה. מעבר לסרטי DVD ואולי משחקים בודדים אין מה לעשות עם זה.

לי באופן אישי יש סט 5.1 אני מחבר אותו בתצורת SETERO X2 מפני שיוצא שהרמקולים האחוריים לא עושים כלום 99.9% מהזמן,

לכן החלטתי פשוט להעתיק את הסאונד מהקדימיים לאחיהם המקבילים מאחורה.

בנוגע לכרטיס אכן יש הבדל משמעותי בין 970 לבין ה960.

אין ספק ש970 זו בחירה נהדרת אך אם אתה מעדיף חדש אז יש לך אפשרות להתפשר על ATI מקביל במחיר הוגן.

אני מאמין שניתן לשלב לך אחד כזה במפרט יחד עם I7 וכונן SSD בנפח 256 כל זה עם סט מינימליסטי של מקלדת עכבר אל חוטי וסוגרים תפינה.

מה אומר ? נלך על הכיוון הזה ?

פורסם
  • מחבר

צודק, לא שמתי לב שבחרתי לוח אם התומך ב-oc.

אוקי בוא נראה מה ההצעה שלך לגבי מעבד הדור הרביעי עם תשלובת של ATI במחיר הוגן; למרות שעד היום הייתי חובב ATI ,אך מהדגמים החדשים שלה לא הזלתי ריר מהביצועים לעומת NV.(וכמובן גם הספק נצילות וכו'...)

אתה יודע מה עולה לי עוד רעיון:

1-לא נכלול בכלל כונן CD, נוכל לקחת מהמחשב בו אני כותב שורות אלה.

2-לא נוסיף כרגע מקלדת ועכבר,המחשב שברשותי גם ככה עובר לחדר אחר כרגע והופך ממחשב גיימינג זקן למחשב אינטרנט וכל מה שמסביב. יש לי איזה סט ישן של מקלדת ועכבר.

חסכנו עוד כמה ג'ובות לא?!

במקרה שלא מוצא חן בעיניי נצטרך לחשוב על תוכנית ב' הכוללת מעבד מהדור השישי(אני לא יודעעע למה אבל משהו בתוכי אומר לי אל תשאר מאחור בקו האופנה :s0403:) וכרטיס מסך יד 2, ונחכה שבוע נראה איך מתקדם היבוא של שאר לוחות האם.

המון תודה!

נערך על-ידי BeN-T

פורסם

ברור שבלי כונן איזה ילד אתה מי בכלל משתמש במחזיק לקפה הזה :P

סט מקלדת עכבר זה 90 שקל לאל חוטי של לוג'יטק זה שטויות אבל כבקשתך,

הנה מחשב גיימינג עצבני ללא מאיץ גרפי כלל. אתה תבחר מה לעשות עם היתרה.

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

[table]

[tr][td]CM8064601560722.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]Intel[/td]

[td]CM8064601560113[/td]

[td]מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200MHz - Haswell Refresh - Tray...

שלוש שנים אחריות[/td]

[td]₪1470/1441[/td]

[/tr]

[tr][td]H97-Pro4.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]ASRock[/td]

[td]H97-Pro4[/td]

[td]לוחות אם - Intel LGA1150

H97-Pro4 - ASRock - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outputs - 1 x PCI Express x16 slot - 8-channel audio - Gigabit LAN - ...

שלוש שנים אחריות[/td]

[td]₪448/439[/td]

[/tr]

[tr][td]HX316C10F_8.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]HyperX[/td]

[td]HX316C10F_8[/td]

[td]זכרונות - DDR3 - לנייח

HX316C10F_8 - HyperX - 8GB DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 - HyperX Fury Series - Blue - 8192MB - HX316C10F/8...

אחריות לכל החיים[/td]

[td]₪237/232[/td]

[/tr]

[tr][td]CT250MX200SSD1.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]Crucial[/td]

[td]CT250MX200SSD1[/td]

[td]דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA

CT250MX200SSD1 - Crucial - 250GB - SATA3 6GB - 2.5 inch - 7mm (with 9.5mm adapter) - 555/500 MB/s - MX200 Series...

שלוש שנים אחריות[/td]

[td]₪517/507[/td]

[/tr]

[tr][td]GX500-520.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]Antec[/td]

[td]GX500-520[/td]

[td]מארזי מחשב - מארז עם ספק

GX500-520 - Antec - GX500 with 520W Antec HCG-520 80plus Bronze Certified power supply - Clear Side Window - includes 3 120mm fans, and 3 additional fan mounts - 2 x Fan Control unit - Extra space behind motherboard tray...

שנה אחריות למארז, שלוש שנים אחריות לספק[/td]

[td]₪470/461[/td]

[/tr]

[tr][td]UCACO-FI11001-CSA01.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]Arctic[/td]

[td]UCACO-FI11001-CSA01[/td]

[td]פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

UCACO-FI11001-CSA01 - Arctic - Arctic Freezer i11...

שנה אחריות[/td]

[td]₪154/151[/td]

[/tr]

[tr][td]SERVICEFORUM.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]Plonter[/td]

[td]SERVICEFORUM[/td]

[td]שרות במעבדות פלונטר - הרכבת חלקים

SERVICEFORUM - Plonter - הרכבת מחשב, חיווט ובדיקות מקיפות חינם להזמנה של חבר פורום. זיכרו למלא בעת פתיחת בכרטיס הלקוח מאיזה פורום הגעתם או הודיעו לנו אחרי...

[/td]

[td]₪1/1[/td]

[/tr]

[/table]

3297.00 / 3231

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

המחיר אינו כולל משלוח

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=32768

*כמו שאמרתי אין כונן קשיח ומאיץ גרפי. בהמשך הדרך.

**הלוח הזה אינו כולל יציאה אופטית לרמקולים, אבל כן יש 5.1 כמו שרצית מקסימום תחליף אותו אבל הוא פצצתי .

פורסם
  • מחבר

אוקי נראה ממש מעולה זה מפרט אחד, רק שאלה: הספק שכלול במארז יחזיק GTX 970?

ושאלה נוספת,סתם לידע כללי האם יש כזה שינוי ביצועים בין I7 ל I5 במשחקים?

נראה אחרי החג מה קורה עם המשך היבוא של חלקים לדור השישי ונסגר על המפרט!

מצאתי איזה GTX 970 נשאל בפורום כרטיסי מסך על הדגם הספציפי!

המון תודה אני יעדכן מה קורה!

*אל תזלזל בכונן דיסקים..שיהיה לך אחיינים תראה כמה זה מציל חיים!

פורסם

970GTX יחד עם מפרט סגנון כזה מומלץ ספק 400W על פי מחשבון הספק 'אקסטרים'.

כלומר 520W זה מעל ומעבר במיוחד לאחד כזה איכותי בתקן 80+.

לא כלכך. FPSים בודדים במחשקים סטנדרטים ובBF4 כדוגמה למשחק טובעני למעבד יהיה הפרש של עשרות בודדות של FPS.

זו הסיבה שלוקחים ביטוח עתידי. מחר ייצאו משחקים דוגמת BF5 ואתה רוצה להיות מוכן לכל הפתעה גם בעתיד לא ?

דור שישי לא מציע כוח עיבוד נוסף ואין לך צורך ממשי בתמיכה בDDR4 לכן אין כל טעם להמתין לדור שישי במיוחד בתקציב שלך.

970GTX אפילו גרסאת הITX שלו היא לא רעה בכלל, אין לך מה לחשוש. אבל לא תזיק שאילתה בפורום המיועד.

הרסת אותי עם הכונן xD

פורסם
  • מחבר

אז לאחר חקר מלא בנושא המעבדים, מצאתי לנכון לא ללכת על הדור החדש ,זה חוסך משהו כמו 500 ש"ח (אם בוחרים בddr4) אם בוחרים את הדור החדש עם לוח אם תואם לddr3 אז ההבדל הוא 200 ש"ח, לכאן או לכאן לפי דעתי 2 האפשרויות הנל לא שווים את השיפור הזניח והמזערי, אז גם אם חסכתי עוד 200 ש"ח אין הבדלים רציניים.בסופו של יום לתפקיד המשחקים זה הכרטיס מסך.

אז בחרתי בסוף במפרט שהצעת לי עם מעבד דור רביעי.

תודה רבה.

בן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים