פורסם 2015 ביוני 2510 שנים שלום.אני מעוניין לרכוש מסך חדש 27-32 אינצ למחשבלשימוש עיקרי של משחקים fps בעיקראם כבר אני משקיע במסך אז 144 mhzהבנתי שזה נותן שיפור רציניאני יכול לוותר על הפונקציה במידה ומסך אחר ייתן ביצועים טובים יותר אשמח להצעות נערך 2015 ביולי 110 שנים על-ידי ithamar21
פורסם 2015 ביוני 2710 שנים מחבר Dell Professional P2415Q 23.8' UltraHD 4Kתודה לך אבל מה ייתן לי מסך 4K בגודל 23 אינצ?המסכים שנתתי זולים יותר ובעלי נתונים טובים יותר ובגודל 28 אינצ' שגם זה ב 4K עוד גבולי בשביל החוויה.עוד הצעות והמלצות?
פורסם 2015 ביוני 2710 שנים מחבר בשביל מה 4k?בעיקר למשחקים עכשוויים ועתידיים.אני יודע שכרגע זה לא מנוצל אבל בעתיד הלא רחוק יהיה לזה שימוש גדול יותר.בכל מקרה יש הצעות נוספות?אני פתוח לשמוע גם למה לא 4K?
פורסם 2015 ביוני 2810 שנים בעיקר למשחקים עכשוויים ועתידיים.אני יודע שכרגע זה לא מנוצל אבל בעתיד הלא רחוק יהיה לזה שימוש גדול יותר.בכל מקרה יש הצעות נוספות?אני פתוח לשמוע גם למה לא 4K?באיזה משחקים עכשוויים אתה משחק?
פורסם 2015 ביוני 2810 שנים מחבר באיזה משחקים עכשוויים אתה משחק?בכולם הרבה FPS כמובןFIFABFCODThe Witcher 3: Wild HuntACUועוד הרבה.ראיתי גם את המסך הזה:http://accessories.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=210-ADOFהשאלה אם הוא כל כך טוב שהוא שווה תוספת של 1500 שקל ?עקרונית אני מתכנן להשקיע סביבות ה 7 אלף בכרטיס ומסך.כרגע יש לי 970G1 יחיד יש לי אופציה לקנות עוד אחד למערך SLI או למכור אותו ולקנות 980TI או משהו ברמה הזו.מה דעתכם?כי עד עכשיו אף אחד באמת לא תרם לי בהצעות או דעות בנושא אשמח לשמוע גם בנושא המסך וגם בנושא כרטיס מסך נערך 2015 ביוני 2810 שנים על-ידי ithamar21
פורסם 2015 ביוני 3010 שנים השנקל שלי הוא לחכות ל2016 מבחינת מסך וכרטיס מסך יש טכנולוגיות שיכנסו למסכים שכרגע בלעדיהם פשוט בזבוז כסף ( בהנחה שזה לגיימינג )כנ״ל כרטיסי מסך בודדים שיריצו 4k על ביצועים טובים מכל מה שיש כרגע4k עדיין לא בשלה למעבר כזה או אחר
פורסם 2015 ביוני 3010 שנים מחבר השנקל שלי הוא לחכות ל2016 מבחינת מסך וכרטיס מסך יש טכנולוגיות שיכנסו למסכים שכרגע בלעדיהם פשוט בזבוז כסף ( בהנחה שזה לגיימינג )כנ״ל כרטיסי מסך בודדים שיריצו 4k על ביצועים טובים מכל מה שיש כרגע4k עדיין לא בשלה למעבר כזה או אחראז לחכות ?כרגע באמת אין כרטיס יחיד שמחזיק רזולוציה כזו ואין מבחר מי יודע מה של מסכים והמחירים כמובן בהתאם.אבל משום מה העניין הזה קורץ לי.
פורסם 2015 ביוני 3010 שנים הכרטיס מסך שלך יכול להתמודד עם 4K. רק לא לשימוש שציינת.אני גם לא חושב שאתה צריך 4K למשחקים בכלל.
פורסם 2015 ביוני 3010 שנים מחבר הכרטיס מסך שלך יכול להתמודד עם 4K. רק לא לשימוש שציינת.אני גם לא חושב שאתה צריך 4K למשחקים בכלל. למה אתה רוצה להגיד לי שהחוויה לא שונה? לשחק ברזולוציה כזו לא משפר את החדות האיכות בטוח יותר טובה מ FHD. זה שהוא יתמודד עם 4K לשימושים רגילים לא עוזר לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.