עבור לתוכן

התלבטות בין Z3+ ו- S6 edge

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף סמארטפון וזקוק למעט ייעוץ ממביני עניין. אחרי הרבה קריאה באינטרנט הצלחתי לסנן שני מכשירים שאני לא מצליח להכריע ביניהם, אלו השניים:

Samsung galaxy s6 edge

Sony xperia z3+

ההתלבטויות שלי נעוצות בכמה מוקדים...

1) קודם כל הכי חשוב לי שתהיה מצלמה ברמה. יוצא לי לטייל הרבה בעולם ואין לי מצלמה אחרת מלבד הסמארטפון... לפי מה שהבנתי עד עכשיו לאדג׳ יש את המצלמה הכי טובה כרגע... אבל לאקספרייה יש יותר מגה פקסלים, מה גם עד כמה שזכור לי סוני על כל כובעייה היא גם יצרנית מצלמות... בטוח הנסיון שלהם בתחום תורם משהו לא?

2) אני משתמש בסמארטפון המון בתור נגן מוזיקה, האווירה שיש באקספרייה עם ה"walkman" נשמעת מעניינת אם כי אין לי מושג מה זה אומר והאם שווה בכלל לקחת את זה בחשבון?

3) קטן יותר = יתרון מבחינתי... טכנית הגלקסי אדג׳ יותר קטן. אבל שמעתי שיש דגם compact לאקספריה זד 3, אבל גם הבנתי שהם עדינים ונישברים בקלות מה שמבחינתי ממש פוסל אותם... השאלה היא האם זה משתנה בזד 3+? האפ בכלל אמורה לצאת גרסה קומפקטית של הזד 3 פלוס?

4) רק אציין שהעמידות במים של האקספרייה מבורכת מאוד מבחינתי.

אני אשמח לכל תגובה או דיעה... תודה מראש!

פורסם

הסוני רק התחיל להמכר, ורק באירופה. עדיין אין מספיק ביקורות עליו וכדומה, כדאי שתמתין.

למה סיננת את ה-HTC? בטח אם איכות סאונד זה משהו שחשוב לך.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה :-)

הסוני אכן רק התחיל להמכר אבל ממה שהבנתי הוא לא שדרוג כ״כ משמעותי מהזד 3 והנחתי שמהסתכלות על המפרט שאני אישית לא מבין ממנו כלום, מישהו ידע פחות או יותר לענות לי...

Htc נפסל בגלל שבכל השוואה שראיתי הוא קיבל אומנם ציונים טובים, אבל פחות טובים מאלו של הs6 בכל הקטגוריות... ואני מעדיף להשקיע עוד קצת בשביל קצת יותר :)

פורסם

ה-z3 compact קטן ברמה של אייפון 4 ממש.. זה מאוד כיף בכיס אבל מבאס כשאתה רוצה פתאום מסך גדול יותר...

אם זה מספיק לך אז לדעתי זה אחלה מכשיר. אני מכיר את התלונות על זה שהוא עדין אבל יש אותו לכמה אנשים שאני מכיר ולא קרה להם כלום... קראתי גם פעם שזה היה רק במכשירים הראשונים.

פורסם

Z3 Compact ממש לא עדין מדי. כבר חווה נפילה אצלי, ואני מרוצה ממנו כבר 8 חודשים.

המצלמה, למרות כל המגהפיקסלים, היא לא תחליף ל DSLR.

פורסם
  • מחבר

אהלן! יש לי כבר כמה שנים טובות אייפון 4S, ככה שאין לי בעיה עם הגודל, למען האמת כל המכשירים הגדולים האלו ניראים לי מעט מוגזמים.

ממה שאני רואה לגרסה הקומפקטית של סוני יש כמעט בדיוק את אותם נתונים כמו הגרסה הרגילה... אם זה באמת המצב והוא באמת לא שביר כמו שפחדתי אז יש סיכוי טוב שאקנה אותו בסוף על פני הגלקסי אדג' היקר בטירוף... השאלה האחרונה שנותר לענות עליה היא, האם בכלל אמורה לצאת גרסה כזו ל-3+? לא הצלחתי למצוא תשובה לכך באינטרנט.

נתן תוכל להסביר לי מה זה DSLR?

פורסם
;5053556']אהלן! יש לי כבר כמה שנים טובות אייפון 4S' date=' ככה שאין לי בעיה עם הגודל, למען האמת כל המכשירים הגדולים האלו ניראים לי מעט מוגזמים.

ממה שאני רואה לגרסה הקומפקטית של סוני יש כמעט בדיוק את אותם נתונים כמו הגרסה הרגילה... אם זה באמת המצב והוא באמת לא שביר כמו שפחדתי אז יש סיכוי טוב שאקנה אותו בסוף על פני הגלקסי אדג' היקר בטירוף... השאלה האחרונה שנותר לענות עליה היא, האם בכלל אמורה לצאת גרסה כזו ל-3+? לא הצלחתי למצוא תשובה לכך באינטרנט.

נתן תוכל להסביר לי מה זה DSLR?[/quote']

Z3 compact באמת לא נחות מאף מכשיר מבחינת מהירות, זיכרון, וביצועי חומרה, וגם מצטיין בזמן סוללה הודות למצב stamina ומסך לא גדול.

מצלמת DSLR זו מצלמה מקצועית או חצי-מקצועית אמיתית, עם זום אופטי וכל התכונות האחרות של מצלמה גדולה.

אני משווה בין איכות התמונות שצולמו באותם תנאים באותו מקום ע"י מצלמת DSLR והמצלמה של הסמארטפון, וההבדל ניכר מאוד.

אבל לעיתים גם המצלמה של Z3 compact יכולה להפיק תמונות מצויינות (במצב האוטומטי - 8MP, בידני עד 20MP+):

פורסם

יש לי את הz3 הקומפקטי טלפון מדהים סוללה מעולה מחזיקה ממש טוב לא יצא מצב שנגמרה לי הסוללה מצלמה טובה מהירה כמו של הs6 אישית בדקתי אבל האיכות של ה s6 יותר טובה בטיפה הסוני הוא נגד מים אישית אם הוא מתלכלך לי בעבודה אני שוטף אותו תחת הברז

הטלפון הכי מהיר שהיה לי איי פעם ...... והתוכנה של סוני מעולה ללא כל מני שטויות מובנים מיותרים

הגלקסי אין לו כרטיס זיכרון . סוללה חלשה מאוד והמסך זולל אנרגיה ממש המון

בכל מקרה הגלקסי טוב בארץ מבחינה שזה מכשיר נמכר ותמיכה טובה

הייתי מעדיף את הגלקסי יש לו יותר גימיקים אם תקנה את הגלקסי ותתאכזב ממנו תמיד אשמח להחליף איתך בתוספת מחיר מצידי

פורסם
  • מחבר

אז מה אתם אומרים...? אני מצטער על החפירה... אבל אני באמת לא יודע מה לעשות... הייתי עכשיו קונה את האקספריה z3c, פשוט לא בא לי סדקים ושברים על המכשיר או גרוע מכך...

מה הסיכוי שזה באמת יקרה?

יש דרך להמנע מזה?

פורסם

לך עליו (z3c) לא תתחרט לי אישית עדיין לא סדקים ולא שברים הכל תלוי בשימוש שלך טלפון בכל מצב יכול להישבר אז עושים ביטוח עליו ושים מגן על הטלפון בדרך כלל זה עוזר ואגב גם אם המגן הוא נראה ממש קטן וכמו אייפון 4

והוא גם הרבה זול משמעותית מגלקסי 6

פורסם

למה לא S5 ?

מחיר פחות מאלפיים ומוגן מפניי מים.

פורסם
  • מחבר

האמת שאצלי הs5 נפסל בגלל שהוא נפתח מאחורה חחח... יש לי את ההעדפות הבלתי מוסברות שלי.

בכל אופן חבר׳ה רציתי להגיד תודה מקרב לב על תשומת הלב והתגובות אני מעריך מאוד!... בסוף הלכתי על הגלקסי אס 6 אדג׳, הרגיש לי הכי כדאי. שוב תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים