עבור לתוכן

מחשב עד 3500

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? בעיקר סרטים ואינטרנט, מדי פעם שימוש בתוכנות גרפיקה ו3D כולל רינדורים (סולידוורקס, רהינו, פוטושופ) בגלל זה העדיפות ל-i7

* גודל המסך? 15.6 עדיף מאט

* רזולוציית המסך? פחות חשוב

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חשוב

* משקל רצוי?לא חשוב

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הייתי רוצה להשאיר את הVGA לחיבור מקרן כי אני די מיושן

* Bluetooth?

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה

* כונן אופטי?

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? המחשב האחרון היה טושיבה והייתי מאוד מרוצה,

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)

ראיתי את המחשב הזה שנראה לי די סבבה, הזיכרון שלו די קטן אבל אין בעיה להרחיב,

http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-TOSHIBA-15-6-i7-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-750GB-%D7%96%D7%99%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F-4GB/pi1NJSatelliteL50A1D5

פורסם
  • מחבר

ראיתי שכולכם ממליצים עליו, אפשר לדעת למה?

מבחינת כוח עיבוד, שיותר חשוב לי לטושיבה יש יתרון

כ.מסך לא כלכך חשוב לעבודה בתוכנות שאני עובד איתן

ואני לא רואה שיש לו יציאת VGA

עריכה:

לא שולל סתם רוצה להבין למה

נערך על-ידי sollito

פורסם

מסך טוב יותר, רזולוציה טובה יותר, מחשב הרבה יותר טוב בכל פרמטר אפשרי.

יש לו VGA, זה ש"וואלה" בוחרים לא להשקיע במפרטים שלהם לא אומר שאין:

http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N56JK/specifications/

פורסם
  • מחבר

כמעט שוכנעתי, המעבד לא יפריע לי לדעתך?

פורסם

לא בצורה מאד משמעותית, שאר המאפיינים יעזרו לך יותר. להסתכל על מחשב ולראות בראייה צרה ביותר רק את הדגם של המעבד ולומר אז שזה מה שמגדיר מחשב "טוב" זו טעות.

כמו כן - הרבה מנועי רינדור מסתמכים כיום על הכרטיס מסך בין השאר כך שיהיה פה חיזוק לכך.

פורסם
  • מחבר

המחשב של טושיבה עולה כמעט 1000 פחות אחרי המבצע, מה שנותן לי לשפר את הזיכרון וההרד דיסק ולהיפטר מהצוואר בקבוק שם, אבל עם האסוס קיבלתי תיק מקורי למחשב. :-)

פורסם

אבל לא רשום שהטושיבה במבצע :P :P :P

תוכנות גרפיקה נוחות יותר לעבודה במסכים בעלי רזולוציה FHD, מבחינת תפריטים וניווט, את זה יהיה קשה יותר "לשדרג".

פורסם
  • מחבר

לא קלטתי את הקטע עם המבצע בכלל

מניסיוני תכנות גרפיקה לא נוחות בכל מקרה במסכי 15, (הדגשתי את זה בשביל הסטודנטים) לשני המחשבים יש יציאת FHD למסך חיצוני

וניסיתי לספר לך קודם ולא הבנת כנראה, או שאני לא הבנתי. שהלכתי איתך על האסוס וקיבלתי תיק מקורי מתנה!!!! זה לא כתוב במפרט של "וואלה" :-)

תודה על העזרה

פורסם

אתה לא צריך להתרגש מתיק במתנה, זה חלק מבאנדל של אסוס שמקבלים.

חילקו פעם תיק+עכבר של אסוס, לא יודע אם עדיין נותנים עכבר :P

זה רגיל בסדרת ה-N56

פורסם
  • מחבר

מתרגש!

large_3538_15G180307921-L.jpg

פורסם

תיק יד לא נוח לנשיאה, עדיף תיק גב. :P

היו מחלקים תיק גב פעם נראה לי או שאני לא זוכר טוב :D

אני יותר מתרגש מזה שהדיון לא נגרר ליותר מעמוד אחד של התווכחויות ולבטים על "מה עם הדגם הזה, מה עם זה ומה עם זה ודוד שלי מבין אמר בלה בלה - אז מה עם הדגם הזה? "

פורסם
  • מחבר

מחשב מחזיק 3-4 שנים בשימוש סביר ולא לגיימינג, המחשב שלי עכשיו בן 6-7, והוא די מצליח להחזיק את כל מה שאני רוצה, לפעמים הוא טיפה איטי. עכשיו הוא התחיל להתפורר אז הגיע הזמן לחדש

אם דוד שלי היה ממליץ לי על משהו קצת יותר טוב, זה לא היה משנה המחשב עדיין היה מחזיק 3-4 שנים במחיר דומה ולא הייתי מרגיש בשום הבדל

כנ"ל גם לגבי הטושיבה כנראה. מה שלא הצלחתי להבין בטושיבה זה מי היבואן הרשמי שמגיע עם תקן גרמני ומה קורה שם עם המסך המבריק\לא מבריק\טכנולוגי

הצעת משהו אחר, נשמע גם סביר, קיבלתי

ימים יגידו,

פורסם

הטושיבה עם מסך מבריק.

פורסם
  • מחבר

טוב אז המחשב הגיע, עדיין אין לי הרבה מה להגיד עליו, הרגע סיימתי אקטיבציה

הרמקולים יחסית לנייד אחלה ונשמעים סביר הווליום לא מטורף אבל די חזק והסאונד יחסית נקי, הסאב מוסיף הרבה

המקלדת נוחה עד שמגיעים לאיזור של החיצים, גם הקטנים וגם הגדולים(מספרים) מאוד צפופים ברוחב שלהם במיוחד שהיד שלי גדולה מהממוצע

המסך- רואים טוב והצבעים עמוקים המסך מאוד חד אבל אין שום אזכור לIPS לא שאני יודע מה ההבדל בניהם

הכונן האופטי הוא DVD ולא BR

בינתיים אני מנסה להבין את הווינדאוז 8.1 הזה, אני מרגיש כמו סבתא שלא ראתה מחשב בחיים

אם יש שאלות אשמח לענות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים